Metabo Akku Ventilator AV 18 - 18 Volt
880 kr.
Mere info
Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør have fokus på hvilke regler der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør man tjekke byggemarkedets betingelser.
Der er variationer i salgspriserne på billige sort ventilator hos de forskellige online byggecentre. Enkelte vil have de bedste priser, og andre satser på kompetent sparring. Du skal tænke over hvad du foretrækker.
Det er selvsagt ekstremt afgørende at tjekke, om den vare du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke kan du være nødt til at vælge et andet.
For nogle er byggeri forbundet med massevis af spørgsmål. Hermed er det fordelagtigt at vælge et online byggemarked, som kan give information omkring sort ventilator.
Ifald du har brug for dine byggematerialer med det samme eller blot ønsker at blive fri for leveringsomkostningen, så kan du med fordel fragte varerne selv. Det er specielt en mulighed i de udbredte byggekæder.
Nogle byggekæder tilbyder et stort produktudvalg, imens øvrige specialiserer sig i en specifik type af vare. Du kan vurdere om det er essentielt for dig at have mange typer af varer at vælge fra, foruden blot sort ventilator.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og kendte forretninger, hvilket kan medvirke til øget sikkerhed når du skal købe online. Dette vil nogle se positivt på.
De gængse byggecentre er fysisk til stede i det meste af landet, og derfor har kunderne mulighed for at bestille online og hente varerne selv. Af den grund har man mulighed for at slippe for fragtomkostningen, samt ovenikøbet hente produkterne nu og her.
De gængse byggekæder sælger varer fra flere specialbutikker, hvorfor du så kan bestille fra et bredt sortiment af sort ventilator online.

Nichewebshop

Alverdens niche netbutikker producerer selv varerne som byggermarkederne forhandler. Ved at købe direkte på disse nichewebshops online får du gode tilbud.
Flertallet af nichefokuserede webshops er små familievirksomheder, der oftest har danske ejere, muligvis tilmed fra dit lokalområde. Dem understøtter du ved at bestille sort ventilator online fra deres webshop.
Hovedparten af nichebutikker på nettet har en stor passion for de produkter de sælger online, idet de ikke sælger andet. Herved kan du modtage mere kyndig assistance fra folk som er specialister i netop sort ventilator.
Danmarks største byggecentre

Bygma startede i 1952, og beskæftiger nu flere end 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 varehuse. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 ansatte i virksomhedens 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og udgøres i dag af omkring 100 mennesker i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Davidsen startede i 1944, og udgøres nu af i omegn af 1.000 mennesker i deres 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og udgøres i dag af omkring 500 ansatte i firmaets 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres i dag af mere end 2.000 personer i forretningens 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

sort ventilator silvan

Silvan blev etableret i 1968, og udgøres nu af ca. 1.000 medarbejdere i forretningens 41 butikker. Silvan satser på billige priser til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

sort ventilator jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu ca. 2.100 medarbejdere i deres 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

sort ventilator bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og lønner i dag omtrent 1.000 mennesker i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

sort ventilator harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres i dag af flere end 2.000 mennesker i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Før du går i gang med byggeprocessen kan det blive rimeligt meningsfuldt at have styr på, at det du vil bygge er lovligt. Med udgangspunkt i din bopæl vil der være mange love omkring, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
2Godt forarbejde bliver kilden til et uproblematisk forløb med dit byggeprojekt. Du skal liste en klar dagsorden, der fortæller hvilke arbejdsopgaver der skal laves på hvilket tidspunkt, som også inkluderer en kronologisk rækkefølge. Vær konkret i udarbejdelsen af køreplanen.
3Du bør gennemtænke hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du skal fremskaffe hjælp fra en fagmand til afslutningen af byggeriet. Hvis du benytter professionel hjælp vil det ofte være fornuftigt at søge prisoverslag fra diverse entreprenører.
4Der er endeløse instruktioner og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. Især YouTube bringer dig ret så meget brugbar info, navnligt såfremt man leder på engelsk.
5Det er muligt at spørge om økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det ydes i tilfælde af at byggeriet bidrager positivt til klimaet. Af få tilbud om et bidrag kræver med andre ord at byggeriet forbedrer planeten.
6Ved projekter udenfor har vejret en fundamental rolle. Af den grund kan du med jævne mellemrum se vejrprognosen i perioden for byggeprojektet, så du ikke kommer til at opleve at det med et brag starter med at regne netop som du står midt i det omfattende projekt.
7Typisk vil det vise sig fornuftigt at have lavet et regnskab for byggeriet, så du har styr på omkostningerne. Det kan vise sig at være sundt at dokumentere alle omkostninger, hvorefter man bør tjekke udgiften ved dem én og én.
8Det kan vise sig at være godt at spørge om en hjælpende hånd til dele af projektet, i særdeleshed ved store projekter. Enkelte ting gør krav på flere personer. Dertil bør det blive mere effektivt og sjovere når der er flere der bidrager.
9Det kan vise sig meningsfuldt at have de påkrævede materialer disponible inden du igangsætter dit arbejde. Du kunne med fordel nedskrive en punktforms indkøbsseddel som samler hver eneste ting du skal bruge, og bagefter eftergå materialerne, hvormed du kan føle dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
10Der præsenterer sig stort set altid utidige udfordringer når det gælder svære projekter, og følgelig vil det være af stor betydning at der afsættes rigeligt med tid i køreplanen, som er vigtigt for at man kan være tryg ved at man får det færdiggjort.
11Man vil ikke på noget tidspunkt undvære arbejdsredskaber. I mange tilfælde vil det være strategisk at du har værktøjet disponibelt idet du går løs med arbejdet. Derudover er det vigtigt at medtage disse omkostninger i dit budget.
12Du må for alt i verden ikke se bort fra dit eget ve og vel, så glem ej arbejdstøj inklusiv hjelm og sko der hjælper dig imod hændelige uheld. Det er vigtigt at have styr på din sikkerhed i byggeprocessen, specielt såfremt du ikke fremskaffer assistance fra en professionel.
De højest ratede byggecentre
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er enormt imponerende. Scoren er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 59 % giver 5 stjerner, og blot 9 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er ekstremt beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvor imponerende 84 % giver toprating, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, som uden tvivl er hamrende overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvor imponerende 76 % kvitterer med topkarakter, og blot 4 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er yderst flot. Ratingen er baseret på 23.161 ratings, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med toprating, og alene 8 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er ekstremt godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsløsning skal jeg vælge?

De fleste online selskaber frembyder til alt held et hav af forskellige billige former for levering til sort ventilator. En favorit er nu om stunder at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente din ordre den dag der passer dig. Fragtmuligheden er jo rigtig enkel, og oftest desuden den billigste leveringstype.

Du kan ligeledes vælge at bestille produkterne til levering hjem til dig eller til dit arbejde. Fragttypen viser sig ofte en sjat mere pebret, men ligeledes usædvanlig enkel ift. sort ventilator online. Den prisbilligste løsning til levering vil dog altid vise sig at være selv at hente pakken, men det stiller krav om at du har bopæl lige ved e-forretningens byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Fragttiden på sort ventilator kan i nogle tilfælde være yderst central forudsat vi mangler varerne øjeblikkeligt, så derfor er det ret centralt at du studerer den estimerede leveringsdato ved sort ventilator. En masse butikker på nettet – fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – stiller garanti om billig 1 hverdags levering på massevis af varer online, som beroer på at bestillingen laves inden et aftalt tidspunkt, sådan at de garanteret kan nå at få produkterne skippet afsted inden de lageransatte får fri.

En række firmaer på nettet byder på portofri levering på sort ventilator online, men i reglen kun hvis der shoppes for en fastsat sum. Derudover må man udvælge den mest billige mulighed for fragt, der gerne vil blive at få fragtmanden til at køre bestillingen til en pakkeshop.

En række netbutikker tilbyder click-and-collect hvor du køber billig sort ventilator hjemmefra og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Davidsen, 10-4, Bauhaus, Stark, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix og Silvan. Byggekæderne yder for eksempel afhentning af sort ventilator i disse områder:

Brabrand, Vejle, Fredericia, Hillerød, Højbjerg, Ølstykke, Hedehusene, Frederikshavn, Åbyhøj, Vanløse, Randers, Herlev, Valby, Frederiksværk, Lillerød, Frederikssund, Søborg, Brønshøj, Holstebro, Holbæk, Birkerød, Nyborg, Jyllinge, Aabenraa, Frederiksberg, Silkeborg, Thisted, Køge, Tilst, Svendborg, Ringsted, Gladsaxe, Helsingør, Middelfart, Hedensted, Hørsholm, Nærum, Haslev, Brøndby, Stenløse, Viborg, Gentofte, Roskilde, Hjørring, Tårnby, Greve, Odder, Albertslund, Vallensbæk, Solrød Strand, Haderslev, Lystrup, Vordingborg, Grenaa, Hobro, Næstved, Hvidovre, Risskov, Rudersdal, Taastrup, Skanderborg, Virum, Nykøbing Falster, Slagelse, Glostrup, Rønne, Aalborg, Kalundborg, Ishøj, Dragør, Korsør, Sønderborg, Farum, Odense, Brønderslev, Struer, Aarhus, Charlottenlund, Værløse, Esbjerg, Kolding, Nørresundby, Rødovre, Kokkedal, Allerød, Nakskov, Ikast, Varde, Horsens, Skive, Herning, Lyngby, Ballerup, og København, .

Click-and-collect af sort ventilator er muligt i alle regioner af landet: Jylland (Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland), Sjælland (Falster, Lolland, Vestsjælland, Amager, Hovedstaden, Midtsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Østsjælland) og Fyn (Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn).

Når der ses på tendenserne står det tydeligt, at online shoppere som regel søger bl.a. billig sort ventilator og sort ventilator priser. Man ser desuden ofte netshoppere efterspørge eksempelvis køb sort ventilator, sort ventilator tilbud og sort ventilator online, plus de store byggekæder som Silvan, Stark, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg og Harald Nyborg.

Bedste tilbud på sort ventilator

Det har vist sig at være særligt gnidningsløst for købere at søge information om priser på billige sort ventilator online hos diverse internet selskaber, og derfor har en lang række e-forretninger ikke kunne slippe for at tvinge prisniveauet på sort ventilator enormt, og ydermere sikre fragt uden beregning.

Men det kan stadigvæk blive nyttigt at granske nogle forskellige butikker på nettet efter tilbud og rabatter på sort ventilator online forud for at du bestiller, således at du er garanteret at opnå den mindst kostelige pris. Se ikke kun på de gængse byggekæder som 10-4, Davidsen, Stark, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg og Bygma.

Du skal imidlertid ikke glemme, at i tilfælde af at en online virksomhed sælger billige sort ventilator online til en tilbudspris der anses for hamrende god, kunne det for det meste være et symbol på en falsk e-handler. Køb med betalingskort er ikke desto mindre dækket ind under en anordning, som beskytter dig som kunde overfor falske e-butikker.

Vi tilråder generelt køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kan du vælge et tilbud fra for eksempel ViaBill, hvis du efterspørger at honorere betalingen af sort ventilator over et længere tidsrum. Det tilbydes typisk hos specialiserede webshops, i modsætning til de kendte byggecentre som fx XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Silvan, Davidsen, Bygma og 10-4.

Når vi ser på tallene fremstår det tydeligt, at netshoppere som regel søger eksempelvis køb sort ventilator og sort ventilator tilbud. Derudover ser vi tit online shoppere lede efter for eksempel billig sort ventilator, sort ventilator online og sort ventilator priser.

Gennemsøg eksisterende kunders synspunkter

Trustpilot præsterer ganske troværdige chancer for at se nærmere på en lang række øvrige brugeres observationer og derved går vi ind for, at du udforsker online webshoppens omtaler inden du shopper billige sort ventilator online.

Facebook forærer dig også visse troværdige genveje til at få kendskab til online webshoppens pålidelighed. Herinde ser vi en række internet outlets som tilbyder kunderne at levere en vurdering af deres køb, hvilket også kan bruges til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

Forinden nogen shopper billige sort ventilator online hos en internet virksomhed kan de altid have øje for butikkens vilkår, det er dog typisk ikke super interessant, særligt på de udbredte byggemarkeder som Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Bauhaus og Bygma.

Et alternativ er at se om webshoppen er verificeret af e-mærket, da det typisk er en sikring om at internet firmaet efterkommer de danske regler, udover at internet shoppen en gang i mellem besøges af specialister som forstår reglerne.

Derudover tilbydes du genvej til support, hvis du får besvær i forbindelse med dit køb af sort ventilator. Yderligere slår vi et slag for at køber er vaks omkring de mest betydningsfulde retningslinjer der spiller ind i forbindelse med købet af sort ventilator online, som fx hvilken ombytningspolitik internet firmaet benytter.

På grund af dette er det virkelig essesentielt, at man når som helst bevarer sin købsbekræftelse, således man når som helst kan bekræfte bestillingen af sort ventilator, uagtet om man har bestilt fra Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Stark, Bygma eller XL-Byg.

Peter R gav 5 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Helle Christiansen gav 4 stjerner

Bestilte online

Ole I gav 5 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Kim K gav 4 stjerner

Det kører bare som det skal.

9 gode råd til din online shopping
1Nogle internet forhandlere yder gebyrfri levering på sort ventilator, men ofte er det forudsat at man bestiller for en bestemt sum. Desuden kunne man foretrække den mest prisbevidste leveringsudgave, som tit vil blive at få fragtfirmaet til at bringe din bestilling til en pakkeshop. Fragtformen er til tider endvidere meget simpel. Den mest letkøbte mulighed for levering er uden tvivl selv at hente ordren.
2Det har vist sig at være virkelig hensigtsmæssigt for alle og enhver at undersøge tilbud online på billige sort ventilator fra forskellige online forhandlere, og ergo yder de fleste internet butikker levering uden omkostninger. Det kan stadigvæk vise sig rentabelt at besigtige diverse shops på nettet efter tilbud før du handler, således at du er usvigeligt sikker på at få den laveste pris.
3Generelt foreslår vi shopping med kort eller mobilbetaling. Kortkøb er omfavnet af en foranstaltning, hvilket garanterer dig imod uægte online selskaber. Som en anden løsning bør du vælge en afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, for så vidt du tilstræber at finansiere beløbet over et længere tidsrum.
4Før folk handler billige sort ventilator i en internet webshop burde de sådan set kigge på virksomhedens forretningsaftale, men det er tit ikke særlig interessant. I øvrigt anbefaler vi at du er hensynstagende til de fundamentale reglementer der indvirker på shopping af billige sort ventilator online, fx hvilken ombytningsrettighed e-handlen anvender.
5En hel del e-handler yder nu en hel del forskellige billige muligheder for fragt til sort ventilator. Den mest benyttede er efterhånden pakkeshoppen, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente produkterne når du har tid. Denne er jo ualmindeligt enkel, samt typisk tilmed den mindst kostelige leveringsmetode.
6Fragtperioden er virkelig essentiel ifald du absolut skal bruge ordren fluks, så herved er det ganske fornuftigt at du kigger nærmere på den estimerede leveringsdato på sort ventilator. En lang række online selskaber garanterer billig levering efter en enkelt hverdag på deres favorit varer, men husk at det er underforstået at du når at bestille forinden et givent klokkeslæt.
7Trustpilot fremskaffer uden sammenligning uafhængige genveje til at gennemgå en lang række andre forbrugeres observationer og herved stiller vi forslag om, at du udforsker internet forretningens omtaler inden du køber billige sort ventilator online. Facebook fremskaffer derudover ganske anstændige muligheder for at få en idé om internet selskabets pålidelighed.
8Den billigste leveringsmetode er dog selv at hente varerne, som desværre kræver at du har bopæl lige ved e-butikkens bopæl. Den løsning er selvfølgelig usædvanlig bestemmende om man behøver sort ventilator straks. Alternativt så garanterer en hel del internet butikker portofri fragt, men typisk under forudsætning af at du indkøber for en fastsat sum.
9Generelt slår vi et slag for at granske om e-shoppen er e-mærke godkendt, som skulle være et fingerpeg om at online butikken forsvarer de officielle regler, foruden at hjemmesiden tit kontrolleres af specialister som har den nødvendige knowhow om vedtægterne på området. Før folk shopper billige sort ventilator i en webbutik behøver man utvivlsomt skimme forhandlerens forretningsaftale.