Teng Tools værkstedsvogn TCMM1055N med 1055 dele
49.995 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCW809N
17.995 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCEMM249N med 249 dele
22.995 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMM1001N med værktøj 1001 dele
39.995 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMONSTER02 med værktøj 1190 dele
67.495 kr.
Mere info
Stanley værkstedsvogn 1-95-621
1.585 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCW807SV BASIC
8.495 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMM491N med 491 dele værktøj
21.995 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMM546N med 546 dele
15.595 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMM600
22.500 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMMIND08 med værktøj 569 dele
32.295 kr.
Mere info
Værkstedsvogn - TC-TW 100
899 kr.
Mere info
Værkstedsvogn Holzmann WW690L m/7 skuffer
2.699 kr.
Mere info
Værkstedsvogn Holzmann WW700Q m/6 skuffer
3.499 kr.
Mere info
Værkstedsvogn Holzmann WW1070D
6.899 kr.
Mere info
Stanley Værkstedsvogn, Metal, 635 Mm
3.349 kr.
Mere info
Stanley Værktøjsvogn Inkl. 168 Dele Værktøj
9.239 kr.
Mere info
Stanley Værkstedsvogn Metal/plastik Rolling Workshop
1.819 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der vil være forskel på prisniveauet på billige sort værkstedsvogn hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle satser på billige priser, imens øvrige har fokus på kompetent sparring. Du bør beslutte hvad du helst vil have.
Hvis du vil have byggematerialerne hurtigt eller blot har lyst til at spare leveringsomkostningen, så kan du overveje at køre varerne selv. Dette er særligt muligt hos de velkendte byggecentre.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du handler online, så du kan undgå problemer med for eksempel returnering. Af den grund bør man undersøge firmaets betingelser.
For mange er et byggeprojekt forbundet med alverdens spørgsmål. Derved bør du købe fra en netbutik, som tilbyder råd og vejledning til valg af sort værkstedsvogn.
Det er helt klart utrolig relevant at se, hvorvidt de varer du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Som alternativ må du kigge hos de andre.
Flere byggecentre tilbyder et bredt vareudvalg, hvorimod nogle fokuserer på en bestemt varetype. Du skal overveje hvorvidt det er essentielt for dig at have adskillige varegrupper at vælge fra, foruden blot sort værkstedsvogn.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder forhandler produkter fra adskillige leverandører, og pga. det kan du shoppe fra et stort udvalg af sort værkstedsvogn online.
De store byggecentre er populære og anerkendte butikker, hvilket medvirker til øget troværdighed når du skal købe online. Dette er noget nogle vil se som positivt.
De udbredte byggecentre finder du i hele landet, og derved har man tilbuddet om at bestille online og transportere varerne selv. På grund af det har du mulighed for at undgå fragtomkostningen, og endda skaffe varerne med det samme.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops med fokus på en enkelt niche er små firmaer, som typisk drives i Danmark, muligvis ovenikøbet lokalt i dit område. Dem kan du hjælpe når du bestiller sort værkstedsvogn online fra deres webshop.
Størsteparten af specialiserede webshops er producenter af de produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved at købe direkte igennem nichebutikkerne online kan du muligvis få gode tilbud.
Flertallet af specialiserede netshops har en dybdegående viden om deres online produktkategori, da de fokuserer specifikt på disse varer. Altså kan du opleve ekstra indsigtsfuld service fra mennesker med specialistviden i lige præcis sort værkstedsvogn.
De største byggecentre i Danmark

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger nu i omegn af 500 kollegaer i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger i dag cirka 2.300 ansatte i forretningens 56 byggecentre. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og lønner i dag omtrent 1.000 kollegaer i selskabets 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger i dag omkring 2.000 medarbejdere i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

sort værkstedsvogn harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og omfatter i dag mere end 2.000 kollegaer i de 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og lønner i dag cirka 100 mennesker i de 6 varehuse. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

sort værkstedsvogn bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og styres dagligt af omkring 2.000 ansatte i kædens 72 butikker. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

sort værkstedsvogn jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og lønner i dag over 2.100 personer i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

sort værkstedsvogn silvan

Silvan åbnede i 1968, og lønner i dag mere end 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan satser på billige priser til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Der præsenterer sig ofte overraskende problemstillinger når det kommer til omfangsrige projekter, og pga. dette vurderes det essentielt at der afsættes en god portion plads i tidsplanen, som gør at man kan være overbevist om at nå i mål til tiden.
2Du bør tage til overvejelse om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du hellere bør anskaffe assistance fra en professionel til opstarten af arbejdet. Hvis du skal have professionel assistance vil det oftest være en god idé at søge priser fra diverse selskaber.
3Det anbefales at indhente assistance til arbejdet, i særdeleshed når der er tale om væsentlige ombygninger. Omfangsrige projekter kræver flere mennesker. Desuden vil det blive mere produktivt og mere interessant når man er flere om at bidrage.
4Det kan vise sig væsentligt at have de påkrævede byggematerialer til rådighed forud for at du påbegynder arbejdet. Du kan med fordel udarbejde en simpel liste som indeholder de materialer du skal bruge, og derefter tjekke hver enkelt ting, så du kan føle dig tryg ved at du har styr på det.
5I visse tilfælde kan man indhente hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det gives i tilfælde af at ombygningen er energi- og miljøvenligt. Af få tilbud om et bidrag kræver dermed at byggeriet har en positiv betydning for miljøet.
6Det kan vise sig at være meningsfuldt at udfærdige et budget for optimeringen, så man har styr på økonomien. Det kan være rationelt at nedskrive samtlige poster, og efterfølgende notere eventuelle tilbud på dem alle sammen.
7For opgaver udendørs har vind og vejr stor betydning. Således må du med jævne mellemrum kigge på vejrmeldingerne i den tid der er op til igangsættelsen af arbejdet, så du undgår at det uanmeldt begynder at piske ned absolut lige når du er trukket i arbejdstøjet til dit krævende projekt.
8Forberedelse er vejen til et uproblematisk forløb med dit arbejde. Du må forfatte en effektiv arbejdsplan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil udføre hvornår, samt en dertilhørende rækkefølge. Vær konkret når du udarbejder din dagsorden.
9Der kan findes mange forskellige instruktioner og videoer online hvorfra du kan få inspiration. Især YouTube bringer dig temmelig meget udbytterig viden, ikke mindst ifald du bruger den engelske version.
10Du må aldrig nogensinde gå ned på udstyr. Ofte kan det være fornuftigt at have udstyret klar akkurat som du indleder byggeprojektet. Det er derudover vigtigt at tage højde for de tilhørende omkostninger i dit budget.
11Forud for at du optager byggeprocessen må det være usandsynligt fundamentalt at sikre sig, at projektet ikke er ulovligt. Alt efter hvor du bor kan der vise sig forskellige regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
12Du skal for alt i verden ikke se bort fra dit eget helbred, så husk sikkerhedsbeklædning inklusiv hjelm og sko der skåner dig mod potentielle risici. Det er uundværligt med fokus på din sikkerhed i arbejdet, hovedsageligt ifald du ikke har professionel assistance.
De mest vellidte byggecentre
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er utrolig flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvor intet mindre end 59 % har givet topkarakter, og kun 9 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som klart er ultra betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvor intet mindre end 76 % giver topkarakter, og alene 4 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er meget imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er ultra imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvoraf intet mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er meget overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og alene 8 % giver den laveste karakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken slags levering skal jeg vælge?

En del butikker på nettet giver nu om stunder et bredt udvalg af billige leveringsmodeller til sort værkstedsvogn. Førstevalget hos mange er lige nu at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du selv henter produkterne den dag der passer dig. Fragtmuligheden er altså virkelig fremkommelig, samt i mange tilfælde ydermere den mindst kostelige leveringsmanér.

Du kunne alternativt beslutte dig for at få pakken sendt til din privatbolig eller til når du er på job. Løsningen viser sig desværre en smule dyrere, men endda ekstremt praktisk ift. sort værkstedsvogn online. Den mest billige mulighed for fragt kan ikke benægtes at være selv at hente varerne, som desværre forudsætter at du bor i nærheden af e-shoppens byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Fragttiden på sort værkstedsvogn er rigtig essentiel hvis du har brug for dine nye varer nu og her, og herved er det forholdsvis essentielt at vi studerer tidshorisonten for levering på sort værkstedsvogn. En del e-shops – fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – lover billig 1 dags fragt på adskillige produkter online, som trods alt antager at handlen laves forud for et fast klokkeslæt, med hensynstagen til at de kan nå at få dit nye produkt ekspederet forinden de pakkeansatte holder fyraften.

En række shops på nettet tilbyder fragt uden gebyr på sort værkstedsvogn online, men typisk kun ifald man indkøber for en bestemt pris. I øvrigt burde du vælge den mest billige slags levering, der mange gange vil være at få kørt din ordre til en pakkeshop.

En hel del netbutikker udlover klik-og-hent hvor man køber billig sort værkstedsvogn online og selv henter i butikken. Fx Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Davidsen, Silvan og 10-4. Byggemarkederne yder blandt andet klik-og-hent på sort værkstedsvogn i disse områder:

Glostrup, Haslev, København, Fredericia, Rønne, Slagelse, Hjørring, Nykøbing Falster, Albertslund, Rudersdal, Vejle, Vallensbæk, Hobro, Vordingborg, Brønderslev, Charlottenlund, Valby, Rødovre, Korsør, Svendborg, Lyngby, Tilst, Hillerød, Hedehusene, Hørsholm, Ringsted, Aalborg, Holstebro, Randers, Roskilde, Nyborg, Grenaa, Hedensted, Frederiksværk, Skive, Silkeborg, Viborg, Frederikssund, Odder, Aabenraa, Kalundborg, Lillerød, Åbyhøj, Odense, Dragør, Helsingør, Skanderborg, Farum, Tårnby, Frederikshavn, Gentofte, Ølstykke, Køge, Horsens, Kolding, Taastrup, Frederiksberg, Ikast, Brabrand, Gladsaxe, Stenløse, Vanløse, Greve, Nærum, Herlev, Birkerød, Holbæk, Varde, Hvidovre, Thisted, Ishøj, Allerød, Brønshøj, Lystrup, Brøndby, Middelfart, Solrød Strand, Esbjerg, Sønderborg, Søborg, Aarhus, Højbjerg, Haderslev, Herning, Kokkedal, Næstved, Virum, Risskov, Ballerup, Jyllinge, Struer, Nørresundby, Værløse, og Nakskov, .

Click-and-collect ift. sort værkstedsvogn er en mulighed i alle områder af landet: Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn), Jylland (Sydjylland, Østjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland) og Sjælland (Midtsjælland, Lolland, Nordsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Amager, Hovedstaden, Sydsjælland, Falster, Bornholm).

Når vi ser på data står det klart, at folk mange gange efterspørger blandt andet billig sort værkstedsvogn og sort værkstedsvogn online. Man ser desuden typisk online shoppere efterspørge bl.a. sort værkstedsvogn tilbud, køb sort værkstedsvogn og sort værkstedsvogn priser, plus de gængse byggecentre som Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, 10-4 og Davidsen.

Få den bedste pris på sort værkstedsvogn

Det er jo vældig gnidningsløst for alle og enhver at sammenligne tilbud på billige sort værkstedsvogn online i blandt forskellige internet butikker i Danmark, og til gengæld har flertallet af online varehuse fundet det uundgåeligt at mindske priserne på sort værkstedsvogn enormt, og i øvrigt tilbyde portofri fragt.

Til gengæld kan det stadigvæk være indbringende at inspicere diverse e-butikker efter tilbud og udsalg på sort værkstedsvogn online inden du handler, således at du er sikret at få fat i den mest betalelige pris. Se ikke kun på de velkendte byggekæder som XL-Byg, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Bauhaus og Davidsen.

Man bør dog ikke overse, at når en butik frembyder billige sort værkstedsvogn online på tilbud til en salgspris der er urealistisk lav, så bør det ofte være et faresignal om en bedragerisk internet webshop. Kortkøb er på den anden side dækket ind under en retningslinje, der værner os overfor uægte webbutikker.

Vi slår generelt et slag for bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ burde du vælge en afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, når du vil finansiere beløbet til sort værkstedsvogn senere. Det tilbydes typisk i online nichebutikker, men dog sjældent de udbredte byggemarkeder som for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Davidsen og Stark.

Ses der på data er det tydeligt, at internetbrugere som regel søger fx sort værkstedsvogn tilbud og sort værkstedsvogn online. Derudover oplever vi jævnligt mennesker kigge efter fx sort værkstedsvogn priser, køb sort værkstedsvogn samt billig sort værkstedsvogn.

Se nærmere på eksisterende kunders meninger

Trustpilot bringer dig altid fine muligheder for at kontrollere mange forhenværende kunders domme og af den grund er det prisværdigt, at du evaluerer online forhandlerens kritik forinden du færdiggør din shopping med billige sort værkstedsvogn online.

Facebook genererer tilsvarende uden sammenligning habile genveje til at få indblik i webshoppens popularitet. Derudover møder vi mange internet shops hvor du kan offentliggøre en omtale af deres købsoplevelse, hvilket desuden bør bruges til at danne dig et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Forinden folk bestiller billige sort værkstedsvogn online på en e-handler bør man i virkeligheden gennemgå e-shoppens vilkår, men det er uden tvivl ikke super spændende, i særdeleshed på de kendte byggekæder som XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Bygma, 10-4, Stark og Davidsen.

Alternativet kunne derfor være at granske om internet virksomheden er e-mærke tilsluttet, siden det kan være en garanti for at e-butikken lever op til de officielle danske regler, samt at internet butikken af og til besøges af eksperter som mestrer vedtægterne på området.

Derudover giver det dig lejlighed til hjælpende service, ifald du udsættes for problemer med din bestilling af sort værkstedsvogn. Foruden dette er det anbefalelsesværdigt at man er vidende om de fundamentale betingelser der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af sort værkstedsvogn online, fx den returrettighed shoppen benytter.

I den forbindelse er det desuden afgørende, at man til enhver tid opbevarer ens e-mail kvittering, så man fremadrettet vil kunne vidne om bestillingen af sort værkstedsvogn, uanset om man handler hos XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Stark, 10-4, Bygma, Davidsen eller Jem og Fix.

Lars gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

Søren R gav 4 stjerner

Hurtigt og let

Niels M gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Søren gav 5 stjerner

Det kører bare som det skal.

9 tips til internetshopping
1Den prisbilligste fragtmetode vil utvivlsomt være selv at hente ordren, men dette beroer på at du er lige ved webbutikkens hjemsted. Den leveringsudgave kan i nogle tilfælde være særligt vigtig forudsat vi behøver sort værkstedsvogn fluks. Alternativt så tilbyder enkelte netshops portofri levering, men i reglen er det under forudsætning af at du handler for en bestemt pris.
2Enkelte online virksomheder sikrer levering uden beregning på sort værkstedsvogn, men i de fleste tilfælde er det påkrævet at man indkøber for en konkret pris. Som alternativ burde du tage den mest billige mulighed for fragt, der i mange tilfælde er at få leveret dine varer til en pakkeshop. Fragtløsningen viser sig mange gange lige så vel rigtig let. Den mest betalelige leveringsform kan ikke modsiges at være at hente ordren selv.
3Adskillige online outlets giver nu til dags en lang række forskellige billige leveringsmuligheder til sort værkstedsvogn. En der er meget anvendt er p.t. pakkeshops, hvor du kan afhente pakken lige når det passer dig. Denne er nemlig i høj grad fremkommelig, samt ofte derudover den billigste leveringsudgave.
4Trustpilot tilbyder faktisk solide muligheder for at tolke diverse eksisterende kunders domme og herved er det prisværdigt, at du iagttager webbutikkens anmeldelser inden du handler billige sort værkstedsvogn online. Facebook resulterer i for øvrigt altid fornemme chancer for at få en idé om online forhandlerens popularitet.
5Før nogen handler billige sort værkstedsvogn på en online forretning kan de i og for sig gennemlæse deres vilkår, men det er i reglen et omfattende arbejde. Dertil er det fornuftigt at køber er påpasselig med de mest basale retningslinjer der kan have indflydelse på købet af billige sort værkstedsvogn online, som for eksempel den returpolitik internet butikken tilsikrer.
6Det er jo særdeles problemfrit for almindelige dødelige at sammenligne tilbud online på billige sort værkstedsvogn på flere online forretninger, og herved præsterer de fleste online outlets fragt uden betaling. Dog kan det immervæk blive udbytterigt at inspicere en række internet varehuse i Danmark efter billige priser forinden du gennemfører din handel, således at du er garanteret at antage den mest betalelige pris.
7Vi foreslår generelt køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er omfavnet af en regel, hvilket passer på kunden overfor uærlige firmaer på nettet. Som et alternativ kan du overveje et afbetalingstilbud som f.eks. ViaBill, når du tilstræber at dække regningen i flere bidder.
8Generelt anbefaler vi at bemærke hvorvidt internet firmaet er støttet af e-mærket, som længe har været en antydning af at online virksomheden følger de gældende danske regler, tillige med at den hyppigt vurderes af jurister som har ekspertise inden for vilkårene. Før folk bestiller billige sort værkstedsvogn hos en internet handler kunne man sådan set sætte sig ind i e-butikkens betingelser.
9Leveringstiden kan i nogle tilfælde være meget afgørende om man står og skal bruge dine nye varer inden for få dage, og med det formål er det fuldt ud aktuelt at vi undersøger leveringstiden ved sort værkstedsvogn. De fleste internet varehuse tilbyder billig levering på næstkommende hverdag på mange af butikkens varer, hvilket kræver at handlen laves forinden et fastslået klokkeslæt.