Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller bare vil spare fragten, så kunne du med fordel hente materialerne på egen hånd. Det er hovedsageligt muligt i de udbredte byggemarkeder.
Du kan finde forskelle i priserne på billige soldrevet ventilator hos de forskellige online byggecentre. Nogle satser på de bedste priser, hvorimod nogle vil have kompetent rådgivning. Du må tænke på hvad der for dig betyder mest.
Det er helt klart meget relevant at vide, hvorvidt de varer du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Hvis ikke bør du overveje at kigge andetsteds.
Flere byggekæder sælger et enormt udvalg, hvorimod andre specialiserer sig i en enkelt varegruppe. Du bør gennemtænke om det er vigtigt for dig at have mange forskellige varetyper at vælge i blandt, udover bare soldrevet ventilator.
Du bør have fokus på hvilke regler butikken udsteder når du køber online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returnering. Man bør derfor undersøge firmaets regningslinjer.
For en del er byggeprojekter lig med adskillige spørgsmål. Derved kan det være en god idé at shoppe hos en netbutik, som giver rådgivning og sparring omkring soldrevet ventilator.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre har butikker mange steder i landet, og takket være dette har flertallet mulighed for at bestille online og hente byggematerialerne på eget initiativ. På grund af det har du valget om at spare leveringsomkostningen, og tilmed skaffe varerne på kortere tid.
De store byggemarkeder er udbredte og almenkendte firmaer, hvilket bidrager til en tryghedsfølelse til dig som køber online. Dette er noget nogle vil se fordele i.
De velkendte byggekæder udbyder varer fra alverdens producenter, med det formål at du så kan købe fra et stort udvalg af soldrevet ventilator online.

Nichewebshop

Flertallet af specialiserede netbutikker står selv for produktion af varerne som du kan finde i byggecentrene. Ved køb direkte hos nicheforretningerne online kan du få en skarpere pris.
Diverse nichebutikker på internettet er små virksomheder, som oftest drives i Danmark, givetvis tilmed lokalt nær dig. Dem hjælper du idet du køber soldrevet ventilator online på deres side.
Størsteparten af specialiserede webshops har en dybdegående viden om det produktsortiment de har online, idet de kun sælger disse produkter. Af den grund får du formentlig endnu mere god vejledning fra personale med specialistviden i lige præcis soldrevet ventilator.
Danmarks største byggecentre

Stark så dagens lys i 1896, og omfatter i dag i omegn af 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 varehuse. Stark sætter ind på salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og udgøres i dag af mere end 500 ansatte i selskabets 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger i dag over 1.000 mennesker i forretningens 9 butikker. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er nu arbejdsplads for over 2.000 mennesker i de 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

soldrevet ventilator silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 kollegaer i deres 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

soldrevet ventilator jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres nu af omkring 2.100 personer i selskabets 122 butikker. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og omfatter i dag mere end 2.300 kollegaer i selskabets 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og beskæftiger i dag omkring 100 mennesker i de 6 varehuse. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

soldrevet ventilator harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 mennesker i deres 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

soldrevet ventilator bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og udgøres nu af i omegn af 1.000 mennesker i kædens 17 varehuse. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1I visse tilfælde kan man forsøge at få offentlig støtte til byggerier. Det kan man få hvis ombygningen bidrager positivt til klimaet. Af få tilbud om et bidrag kræver dermed at projektet influerer positivt på miljøet.
2Det kan give mening at tænke over om det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for bør anskaffe hjælp fra en professionel til dele af byggeriet. Ifald du tager imod hjælp fra en ekspert kunne det være fordelagtigt at tage imod tilbud fra flere entreprenører.
3I god tid inden at du igangsætter arbejdet må det være vildt værdifuldt at være sikker på, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Alt efter din bopæl kan der gælde diverse regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
4Det er en god idé at få en hjælpende hånd til byggeprocessen, i særdeleshed når der er tale om store projekter. Enkelte projekter skal gerne udføres af flere personer. Ydermere bliver det hurtigere og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
5Du skal aldrig gå ned på grej. Tit kan det vise sig uundværligt at du har værktøjet til disposition akkurat som du indleder byggeprocessen. Husk også at tillægge udgifterne hertil i det økonomiske overblik.
6Der ligger alle mulige former for hjælpeartikler og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. I særlig grad YouTube kan hjælpe med ekstremt meget brugbar information, i særlig grad forudsat at du benytter engelske ord i din søgning.
7Det er væsentligt at du har alle bygningsmaterialer indkøbt forud for at du starter dit arbejde. Du kan med fordel sammenfatte en hurtig huskeliste med alle de ting som er nødvendige, og efterfølgende eftergå materialerne, så du er overbevist om at du har husket alt.
8Du skal aldrig nogensinde negligere sikkerheden, så glem ikke arbejdstøj såsom arbejdshjelm der sikrer dig imod eventuelle ulykker. Det er af stor betydning med fokus på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, især når du ikke investerer i eksperthjælp.
9Det kan vise sig at være essentielt at udfærdige et regnskab for dit byggeprojekt, så du har en økonomisk ramme. Det vil blive en god idé at kortlægge alle udgifter, og efterfølgende finde frem til den billigste pris på hver enkelt.
10Ved projekter udendørs kan vind og vejr få en afgørende rolle. Derfor må du regelmæssigt kigge på femdøgnsprognosen lige før projektets start, så du undgår at det uanmeldt starter med at piske ned når du lige vil påbegynde dit vigtige byggeprojekt.
11Der viser sig altid utidige hovedpiner når det handler om store projekter, og herved vurderes det essentielt at der afsættes en del tid i arbejdsplanen, som er vigtigt for at man kan føle sig ubekymret om at kunne få det færdiggjort.
12Forberedelse vil være vejen til at få en god oplevelse med byggeriet. Du må lave en klar dagsorden, der fortæller hvilke gøremål der løses hvornår, inklusiv en nummerorden. Det anbefales at være konkret når du sammensætter din handlingsplan.
De mest folkekære byggekæder
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som altså er rigtig overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf hele 59 % har givet 5 stjerner, og alene 9 % giver den laveste karakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som altså er virkelig overlegent. Karakteren grundlægges af 23.161 ratings, hvor intet mindre end 69 % giver topkarakter, og kun 8 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er rigtig flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvor hele 84 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som naturligvis er yderst imponerende. Scoren er baseret på 28.109 anbefalinger, hvoraf imponerende 76 % har givet toprating, og blot 4 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er virkelig imponerende. Scoren er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvor hele 86 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Hvilken leveringsversion skal jeg vælge?

En masse outlets på nettet tildeler på nuværende tidspunkt en række forskellige billige leveringsløsninger til soldrevet ventilator. En af de mest benyttede er på nuværende tidspunkt levering til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente pakken lige når det passer dig. Metoden er altså særdeles bekvem, samt tit også den mest letkøbte leveringsform.

Du kan omvendt foretrække at få produkterne bragt hjem til dig selv eller ud til din arbejdsplads. Fragtformen bliver somme tider en smule mere bekostelig, men derudover ret så ligetil for soldrevet ventilator online. Den billigste løsning til levering vil dog altid være selv at hente varerne, men det forudsætter at du bor lige ved online firmaets byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på soldrevet ventilator kan være ultra relevant forudsat du absolut skal bruge produkterne inden for kort tid, og herved er det fuldt ud på sin plads at vi efterser den estimerede leveringsdato for soldrevet ventilator. Størstedelen af internet butikker – fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – frembyder billig 1 dags fragt på flere produkter online, men glem ikke at det er afhængig af at bestillingen gennemføres forinden et bestemt klokkeslæt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få bestillingen afsted før de lageransatte tager hjem.

Visse e-shops i Danmark tilbyder portofri levering på soldrevet ventilator online, men i reglen påkræves det at du indkøber for en konkret pris. Ellers kan du overveje den mindst kostelige leveringsform, hvilket typisk vil blive at få dem til at levere dine varer til et afhentningssted.

En stor portion webbutikker foreslår afhentning hvor du køber billig soldrevet ventilator online og afhenter i byggecenteret. For eksempel Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Bauhaus og 10-4. Byggekæderne frembyder for eksempel klik-og-hent på soldrevet ventilator i disse områder:

Roskilde, Åbyhøj, Dragør, Frederikshavn, Risskov, Nørresundby, Lyngby, Glostrup, Nyborg, Horsens, Rønne, Birkerød, Lystrup, Sønderborg, Svendborg, Nakskov, Jyllinge, Virum, Hedensted, Charlottenlund, København, Varde, Solrød Strand, Hvidovre, Grenaa, Hjørring, Albertslund, Hedehusene, Tilst, Frederikssund, Vallensbæk, Slagelse, Frederiksværk, Rudersdal, Næstved, Køge, Thisted, Vordingborg, Esbjerg, Brønshøj, Valby, Ringsted, Silkeborg, Fredericia, Haderslev, Kalundborg, Herlev, Skanderborg, Kolding, Værløse, Haslev, Hobro, Hørsholm, Frederiksberg, Ishøj, Vanløse, Nærum, Holbæk, Korsør, Gentofte, Odder, Middelfart, Herning, Helsingør, Kokkedal, Brabrand, Stenløse, Søborg, Aalborg, Brønderslev, Gladsaxe, Hillerød, Farum, Højbjerg, Lillerød, Rødovre, Allerød, Struer, Odense, Skive, Ikast, Ølstykke, Randers, Vejle, Greve, Brøndby, Aabenraa, Ballerup, Viborg, Nykøbing Falster, Aarhus, Tårnby, Taastrup, og Holstebro, .

Click-and-collect ift. soldrevet ventilator er en mulighed i alle områder af landet: Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland, Østjylland, Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland), Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn) og Sjælland (Falster, Østsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Lolland, Amager, Bornholm).

Når man ser på tendenserne fremstår det klart, at netshoppere typisk kigger efter blandt andet billig soldrevet ventilator og soldrevet ventilator tilbud. Vi ser desuden mange gange folk kigge efter bl.a. soldrevet ventilator priser, soldrevet ventilator online samt køb soldrevet ventilator, foruden de velkendte byggekæder som XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Stark og Bauhaus.

Få rabat på soldrevet ventilator

Det er jo efterhånden super fleksibelt for forbrugerne at vurdere prisniveauet på billige soldrevet ventilator online på flere webshops, og altså har en lang række forhandlere på nettet fundet det nødvendigt at tvinge prisniveauet på soldrevet ventilator en hel del, og ovenikøbet sikre billig levering.

Men det kan trods alt være rentabelt at studere en række internet butikker efter tilbud og rabatter på soldrevet ventilator online forud for at du handler, sådan at du er sikker på at modtage den mest betalelige pris. Kig ikke bare på de velkendte byggecentre som Bauhaus, 10-4, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg og Silvan.

Man bør bare være opmærksom på, at ifald en webbutik markedsfører billige soldrevet ventilator online til en pris som kan ses som helt fantastisk billig, burde det undertiden være et symbol på en bedragerisk internet webshop. Kortbestillinger er i hvert fald dækket ind under et reglement, der forsvarer os overfor uoprigtige online firmaer.

Vi anbefaler generelt shopping med kort eller MobilePay. Som et alternativ burde du drage fordel af en billig afdragsordning fra f.eks. ViaBill, hvis du hellere vil honorere prisen på soldrevet ventilator i flere bidder. Dette fås normalt i specialiserede netshops, men ikke de gængse byggecentre som eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4 og Bygma.

Når vi ser på tallene bliver det markant, at netshoppere ofte søger blandt andet køb soldrevet ventilator og billig soldrevet ventilator. Man ser desuden tit internet shoppere søge efter bl.a. soldrevet ventilator tilbud, soldrevet ventilator priser samt soldrevet ventilator online.

Gennemsøg eksisterende kunders betragtninger

Trustpilot yder en del belejlige muligheder for at verificere adskillige aktuelle forbrugeres vurderinger og derved er det at foretrække, at du bliver klogere på online forhandlerens anmeldelser før du lægger din bestilling på billige soldrevet ventilator online.

Facebook bringer dig lige så vel ret hensigtsmæssige genveje til at få et kig ind i netbutikkens troværdighed. Her ser vi mange online varehuse i Danmark hvor kunder kan aflevere en bedømmelse af ordreforløbet, som tilmed burde tages i brug til vurdering af kundetilfredsheden.

Før nogen køber billige soldrevet ventilator online på en internet virksomhed kunne man reelt løbe igennem butikkens vilkår, dog er det mange gange ikke super spændende, særligt med de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, Bygma, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg og Stark.

Et alternativt forslag kan være at se hvorvidt e-forretningen er tilsluttet e-mærket, som kan være et sympol på at e-firmaet overholder dansk lovgivning, foruden at e-forretningen jævnligt kontrolleres af specialister som har meget erfaring med de gældende vilkår.

Dette er en god chance for support, såfremt du skulle få dilemmaer ved din handel med soldrevet ventilator. Ligeså er det godt at du er oppe på mærkerne omkring de mest aktuelle forhold der kan spille ind i forbindelse med købet af soldrevet ventilator online, for eksempel den ombytningsret internet butikken bruger.

I den sammenhæng er det desuden relevant, at man til enhver tid sikrer sin ordremail, således man altid kan vidne om sin bestilling af soldrevet ventilator, uafhængig af om man køber ved Bygma, Silvan, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, XL-Byg eller Jem og Fix.

Lene Kristensen gav 5 stjerner

Hurtig

Morten C gav 4 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Thomas N gav 5 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Erik Rasmussen gav 4 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

9 gode råd til online shopping
1Leveringstidspunktet er jo usædvanlig vigtig om du har brug for varen om et øjeblik, og i det øjemed er det relativt centralt at vi ser den anslåede leveringstid for soldrevet ventilator. En masse outlets på nettet reklamerer med billig 1 dags fragt på de fleste produkter, men som trods alt står og falder med at bestillingen realiseres inden et fastsat tidspunkt.
2Inden folk køber billige soldrevet ventilator på en butik kunne de for at være sikker tage stilling til deres betingelser, dog er det naturligvis ikke særlig spændende. Derudover er det klogt at køberen er opmærksom på de mest aktuelle bestemmelser der kan have indvirkning på handlen med billige soldrevet ventilator online, fx hvilken returrettighed online forhandleren lover.
3Den mindst kostelige fragtmetode vil til enhver tid være at hente ordren selv, men dette står og falder med at du befinder dig lige ved online forhandlerens adresse. Den form for fragt er naturligvis super væsentlig såfremt vi har brug for soldrevet ventilator om få sekunder. Alternativt så yder nogle få e-butikker fragtfri levering, men oftest er det så præmissen at du shopper for en fastsat pris.
4Trustpilot frembyder uden sammenligning habile genveje til at sondere adskillige øvrige brugeres betragtninger og på grund af dette er det smart, at du evaluerer internet virksomhedens vurderinger forud for at du shopper billige soldrevet ventilator online. Facebook medfører på samme måde fuldt ud passelige metoder til at få indtryk af e-firmaets troværdighed.
5Vi tilråder køb med betalingskort eller MobilePay. Handler med kort er en del af en ordning, som bistår køberen imod fup netbutikker. Alternativt bør du udnytte en billig afdragsordning som eksempelvis ViaBill, hvis du gerne vil betale regningen over tid.
6Størstedelen af forretninger på nettet tildeler nu en lang række forskellige billige fragtformer til soldrevet ventilator. En der er meget almindelig er p.t. at afsende til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente din nyindkøbte vare når der er mulighed for det. Den er nemlig meget hensigtsmæssig, og endda tillige den billigste fragtmetode.
7Det er jo ret fremkommeligt for alle og enhver at sammenligne priser online på billige soldrevet ventilator i blandt flere online outlets, og altså præsterer flere internet outlets billig fragt. Til gengæld kan det stadigvæk være gavnligt at udforske et par forskellige shops på nettet efter tilbud og udsalg forud for at du shopper, så man er sikret at opnå den bedste pris.
8Generelt går vi ind for at tjekke om netshoppen er verificeret af e-mærket, som længe har været en erklæring om at online forretningen accepterer den officielle danske lovgivning, udover at online virksomheden regelmæssigt kigges til af jurister der har den nødvendige knowhow om vilkårene. Inden folk køber billige soldrevet ventilator i en online virksomhed burde de når alt kommer til alt læse e-butikkens forretningsbetingelser.
9Visse internet outlets præsterer fri fragt på soldrevet ventilator, men oftest er det forbeholdt når man køber for et konkret beløb. Alternativt kan man snuppe den mest prisbevidste mulighed for levering, hvilket ofte er at få fragtmanden til at køre dine varer til et afhentningssted. Leveringsmetoden er undertiden på den anden side rigtig enkel. Den mest betalelige metode til levering er uden tvivl at hente ordren selv.