Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er forskel på prisniveauet på billige soldrevet varmeblæser hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle tilbyder de bedste tilbud, hvorimod nogle har fokus på service. Du må tænke over hvad der betyder mest for dig.
Såfremt du har brug for varerne hurtigst muligt eller blot vil undgå leveringsomkostningen, så kan du tænke over at fragte byggematerialerne selv. Det er især et alternativ i de store byggecentre.
Nogle byggekæder fremviser et stort produktsortiment, imens andre specialiserer sig i en enkelt varetype. Du skal tænke på om det er vigtigt for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge i mellem, udover bare soldrevet varmeblæser.
Du skal kende de handelsbetingelser der gør sig gældende for dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel returnering. Du bør derfor læse byggeshoppens regningslinjer.
Det er absolut super afgørende at vide, hvorvidt det produkt du vil købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Ellers kan du være tvunget til kigge andetsteds.
For nogle er byggeri ens betydende med alverdens spørgsmål. Af den grund kan det være en god idé at shoppe hos et online byggemarked, hvor du kan få gode råd til valg af soldrevet varmeblæser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og anerkendte forretninger, hvilket kan medvirke til øget troværdighed til dig der shopper online. Det kan du se som fordelagtigt.
De udbredte byggekæder forhandler varer fra alverdens leverandører, og som følge af dette kan du købe fra et stort sortiment af soldrevet varmeblæser online.
De udbredte byggekæder er fysisk til stede i de større byer, og i kraft af det har flertallet chancen for at købe online og transportere varerne på egen hånd. Derved kan du vælge at undvære leveringsomkostningen, og endda få varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Hovedparten af niche webshops er små firmaer, der typisk har danske ejere, måske ovenikøbet lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du køber soldrevet varmeblæser online fra deres webshop.
Mange online nichebutikker er ekstremt passionerede omkring deres online produktsortiment, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Ergo kan du opleve mere kyndig rådgivning fra personale som er eksperter i netop soldrevet varmeblæser.
Hovedparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment er producenter af de varer der kan købes hos de større byggemarkeder. Når du køber direkte igennem nichebutikkerne online bør du få skarpere priser.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Davidsen blev stiftet i 1944, og lønner i dag flere end 1.000 kollegaer i firmaets 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

soldrevet varmeblæser jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger nu omkring 2.100 medarbejdere i kædens 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og lønner i dag ca. 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger nu omkring 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 varehuse. Bygma satser på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og lønner i dag omtrent 100 mennesker i deres 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

soldrevet varmeblæser harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 personer i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 personer i de 72 butikker. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

soldrevet varmeblæser bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 ansatte i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger i dag i omegn af 500 personer i deres 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

soldrevet varmeblæser silvan

Silvan startede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 ansatte i forretningens 41 byggecentre. Silvan satser på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeri
1Der præsenterer sig ofte pludselige problemer når det kommer til store byggeprojekter, og derfor vil det være af stor betydning at der er afsat rimelig tid i arbejdsplanen, således at man kan føle sig ubekymret om at man får det færdiggjort.
2Du skal aldrig nogensinde forsømme dit velbefindende, så glem ej sikkerhedstøj såsom arbejdshjelm som hjælp overfor mulige risici. Det er uundværligt at have styr på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, ikke mindst når du ikke køber hjælp fra en professionel.
3Du skal ikke undvære grej. Tit vil det vise sig fordelagtigt at du har værktøjet klar til brug inden du går løs med arbejdet. Husk også at tillægge disse udgifter i økonomien.
4Det kan blive meningsfuldt at have alle byggematerialer handlet ind i god tid før du går i gang med eksekveringen. Du har fordel af at notere en enkel indkøbsliste hvoraf der fremgår alt hvad du har brug for, og efterfølgende efterse punkterne, med øje for at du kan føle dig sikker på at alt er klar.
5Det er fornuftigt at lave en budgetoversigt for dit projekt, så man har en økonomisk ramme. Det kan vise sig at være økonomisk at tage noter til samtlige udgifter, og bagefter nedskrive omkostningen ved hver enkelt.
6Godt forarbejde er vejen til at få en god oplevelse med byggeriet. Du bør lave en strømlinet agenda, der dikterer hvilke gøremål du vil udføre på hvilke tidspunkter, inklusiv en numerisk orden. Forsøg at være konkret når du laver agendaen.
7I nogle tilfælde kan man indhente støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det tilbydes ifald projektet er positivt for miljøet. Modtagelsen af tilskud forudsætter dermed at ombygningen forbedrer planeten.
8Ved udendørs byggeprojekter kan vejrsituationen få en betydningsfuld rolle. Af den årsag skal du med jævne mellemrum undersøge prognosen for vejret i de dage der er op til projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke mod forventning begynder at stå ned i stænger nøjagtig som du er ved at færdiggøre det krævende projekt.
9Der kan findes en hel række guides og videoer på internettet som der kan findes hjælp i. I særlig grad YouTube tilbyder betydelige mængder udbytterig viden, ikke mindst ifald du søger på engelsk.
10I god tid inden at du starter dit byggeprojekt kan det blive yderst essentielt at man sikrer sig, at projektet ikke er i strid med loven. Alt efter hvorhenne du bor vil der gælde forskellige love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
11Du bør tænke over om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du bør fremskaffe eksperthjælp til afslutningen af byggeprocessen. Forudsat at du fremskaffer assistance fra en professionel kan det godt betale sig at notere uforpligtende tilbud fra forskellige leverandører.
12Det kan vise sig nødvendigt at indhente hjælp til byggeprojektet, i særdeleshed når det kommer til store arbejdsopgaver. Større ombygninger kræver flere personer. Derudover vil det være hurtigere og mere minderigt at dele arbejdet med andre.
Danskernes favorit byggecentre
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket selvfølgelig er utrolig beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvor intet mindre end 86 % har givet topkarakter, og kun 2 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket altså er meget imponerende. Scoren grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf hele 69 % har givet maksimum point, og blot 8 % har givet 1 stjerne. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som uden tvivl er usædvanligt godt arbejde. Scoren er baseret på 2.856 ratings, hvor hele 59 % giver den højeste karakter, og bare 9 % giver 1 stjerne. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket altså er enormt godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf hele 84 % kvitterer med maksimum point, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvsagt er enormt overlegent. Evalueringen er baseret på 28.109 bedømmelser, hvor intet mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og kun 4 % giver 1 stjerne. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for fragt skal jeg vælge?

De fleste internet selskaber frembyder nu om stunder en hel del forskellige billige fragtløsninger til soldrevet varmeblæser. En af de mest anvendte er i øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter de bestilte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragttypen er nemlig ret så fleksibel, samt endda endda den mindst kostelige leveringsmanér.

Du kan på samme måde forsøge at få ordren sendt til din lejlighed eller hus eller til adressen hvor du arbejder. Løsningen er som regel en anelse mere omkostningsfuld, men samtidig virkelig hensigtsmæssig ved køb af soldrevet varmeblæser online. Den mest prisbevidste løsning kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne, men det beroer på at du har bopæl nærved online shoppens byggecenter, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringstiden på soldrevet varmeblæser kan være temmelig vigtig om du absolut skal bruge din pakke lige om lidt, og derfor er det helt centralt at du kigger nærmere på det estimerede leveringstidspunkt for soldrevet varmeblæser. Størstedelen af e-shops – eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – frembyder billig 1 dags levering på mange af shoppens varenumre online, som beroer på at bestillingen anbringes forud for et besluttet klokkeslæt, med det formål at de har en chance for at nå at få bestillingen ordnet forinden logistikpersonalet drager hjemad.

Nogle internet virksomheder frembyder fragt uden omkostninger på soldrevet varmeblæser online, men tit under forudsætning af at man aftager for et præcist beløb. Alternativt bør man udvælge den mest prisbevidste metode til levering, der ofte er at få fragtfirmaet til at køre din bestilling til et afhentningssted.

Mange webbutikker udlover click-and-collect hvor du bestiller billig soldrevet varmeblæser på nettet men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Bygma, 10-4, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, XL-Byg og Davidsen. Byggecentrene tildeler bl.a. click-and-collect på soldrevet varmeblæser i følgende områder:

København, Middelfart, Værløse, Vejle, Birkerød, Risskov, Allerød, Vordingborg, Frederiksværk, Farum, Stenløse, Thisted, Hørsholm, Ringsted, Ishøj, Ikast, Hvidovre, Sønderborg, Lystrup, Herlev, Odder, Nykøbing Falster, Slagelse, Nakskov, Køge, Charlottenlund, Åbyhøj, Aabenraa, Tilst, Helsingør, Gladsaxe, Hjørring, Holbæk, Ølstykke, Tårnby, Taastrup, Frederikssund, Vanløse, Dragør, Grenaa, Brabrand, Kokkedal, Aarhus, Nørresundby, Ballerup, Varde, Rudersdal, Fredericia, Horsens, Roskilde, Odense, Svendborg, Højbjerg, Kolding, Brøndby, Randers, Struer, Viborg, Brønshøj, Søborg, Greve, Rønne, Haslev, Kalundborg, Vallensbæk, Lillerød, Nærum, Haderslev, Holstebro, Frederiksberg, Nyborg, Hillerød, Hobro, Skive, Hedensted, Næstved, Silkeborg, Korsør, Skanderborg, Esbjerg, Solrød Strand, Frederikshavn, Glostrup, Albertslund, Jyllinge, Hedehusene, Lyngby, Gentofte, Aalborg, Rødovre, Brønderslev, Valby, Virum, og Herning, .

Afhentning ift. soldrevet varmeblæser er en mulighed i de fleste områder af Danmark: Sjælland (Sydsjælland, Østsjælland, Amager, Vestsjælland, Falster, Lolland, Midtsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Nordsjælland), Fyn (Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn) og Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland).

Når vi kigger i tallene står det markant, at mennesker som regel søger efter for eksempel køb soldrevet varmeblæser og soldrevet varmeblæser online. Derudover ser vi ofte internet shoppere efterspørge fx billig soldrevet varmeblæser, soldrevet varmeblæser tilbud samt soldrevet varmeblæser priser, plus de store byggekæder som Davidsen, XL-Byg, 10-4, Silvan, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Stark og Harald Nyborg.

Få den bedste pris på soldrevet varmeblæser

Det er efterhånden rigtig gnidningsløst for folk at finde de laveste priser på billige soldrevet varmeblæser online hos forskellige internet outlets, og følgelig har adskillige online butikker fundet det nødvendigt at mindske udsalgspriserne på soldrevet varmeblæser enormt, og i øvrigt sikre fri fragt.

Det kan ikke desto mindre blive lukrativt at sammenligne flere netbutikker efter tilbud på soldrevet varmeblæser online før du gennemfører din bestilling, sådan at du er velinformeret til at opnå den bedste pris. Se ikke kun hos de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Stark, XL-Byg, Davidsen og Bauhaus.

Du skal trods alt være omhyggelig med, at når en shop på nettet sælger billige soldrevet varmeblæser online til salg for en salgspris som kan ses som utrolig overkommelig, så bør det tit være et karakteristika der viser en snydagtig online virksomhed. Betalinger med kort er i hvert fald omsluttet af et reglement, der redder os overfor uærlige online butikker.

Vi foreslår generelt køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kunne du drage fordel af et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, såfremt du hellere vil klare pengene til soldrevet varmeblæser over en længere periode. Dette tilbydes normalt hos niche netbutikker, i modsætning til de udbredte byggecentre som fx Bygma, 10-4, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan.

Ved indkig i statistikkerne bliver det klart, at internet shoppere som regel kigger efter fx soldrevet varmeblæser tilbud og soldrevet varmeblæser online. Derudover oplever man tit folk søge for eksempel billig soldrevet varmeblæser, soldrevet varmeblæser priser og køb soldrevet varmeblæser.

Tjek tidligere kunders vurderinger

Trustpilot yder ret gode genveje til at gennemgå en stor gruppe eksisterende forbrugeres bedømmelser og derved er det smart, at du bliver klogere på internet forretningens bedømmelser forud for at du færdiggør din shopping med billige soldrevet varmeblæser online.

Facebook tilbyder dig derudover uden sammenligning udmærkede chancer for at få et kig ind i online forhandlerens troværdighed. Foruden det ser vi faktisk internet webshops som tilbyder kunderne at meddele en anmeldelse af virksomhedens service, hvilket desuden bør anvendes til at danne dig et indtryk af kundernes tilfredshed.

Forud for at nogen bestiller billige soldrevet varmeblæser online i en netbutik kunne de de facto have øje for webbutikkens forretningsvilkår, men det er i mange tilfælde ikke videre spændende, specielt på de velkendte byggecentre som Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Davidsen, Silvan og Stark.

Et nemt alternativ kan derfor være at kigge hvorvidt webbutikken er e-mærke godkendt, som almindeligvis er en sikring om at internet forretningen lever op til de officielle regler, udover at e-butikken regelmæssigt tilses af sagkyndige som behersker reglementet på området.

Det giver dig genvej til støtte, ifald du oplever besvær som følge af din ordre på soldrevet varmeblæser. Ydermere er det godt at kunden er påpasselig med de mest vitale retningslinjer der kan influere på bestillingen af soldrevet varmeblæser online, som fx den returret internet butikken kører med.

I den sammenhæng er det tillige essesentielt, at man stadig gemmer sin faktura, således man altid vil kunne vidne om sit køb af soldrevet varmeblæser, uagtet om man køber fra Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Silvan, Davidsen eller 10-4.

Susanne U gav 5 stjerner

Fornuftigt sted at handle

Anders Johansen gav 4 stjerner

Intet at sætte en finger på

Martin I gav 5 stjerner

Fremragende!

Susanne L gav 4 stjerner

Perfekt køb

9 gode råd til når du køber online
1Det har vist sig at være ultra enkelt for internetbrugere at vurdere tilbud online på billige soldrevet varmeblæser hos forskellige e-handler, og for det frembyder langt de fleste online webshops gebyrfri levering. Til gengæld kan det stadigvæk vise sig fordelagtigt at checke nogle forskellige internet firmaer efter tilbud og rabat inden du gennemfører dit køb, sådan at man er sikret at få den laveste pris.
2Enkelte online forhandlere yder levering uden gebyr på soldrevet varmeblæser, men i reglen afkræver det at man handler for et konkret beløb. Derudover må du gribe den prisbilligste slags levering, der ofte vil blive at få bragt dine produkter til et udleveringssted. Leveringsmetoden bliver godt nok omvendt vældig hensigtsmæssig. Den prisbilligste leveringsmetode vil dog altid vise sig at være at hente varerne selv.
3Fragtperioden er særligt relevant når du står og skal bruge produkterne inden for få dage, så i det øjemed er det nemlig centralt at man besigtiger den estimerede leveringstid for soldrevet varmeblæser. En hel del webshops reklamerer med billig 1 dags fragt på en række produkter, som trods alt regnes ud fra at du bestiller tidligere end et besluttet tidspunkt.
4Den billigste fragtform vil altid være at du selv henter pakken, som jo forudsætter at du har bopæl med kort afstand til internet virksomhedens lager. Den type af levering kan vise sig at være ret så afgørende i tilfælde af at du absolut skal bruge soldrevet varmeblæser nu og her. Alternativt så garanterer en række e-handler i Danmark portofri fragt, men oftest er det forudsat at du bestiller for et konkret beløb.
5Inden folk handler billige soldrevet varmeblæser i en online webshop kan de i og for sig gennemse e-shoppens forretningsvilkår, dog er det tit en omfattende opgave. Derudover er det at foretrække at man er klar over de mest centrale forhold der influerer på bestillingen af billige soldrevet varmeblæser online, som for eksempel hvilken returret shoppen bruger.
6Vi slår generelt et slag for at bemærke om online shoppen er verificeret af e-mærket, grundet at det kan være en garanti for at e-butikken efterfølger den officielle danske lovgivning, og at shoppen jævnligt vurderes af sagkyndige som kender reglerne. Forinden nogen shopper billige soldrevet varmeblæser i en netbutik kunne de når alt kommer til alt få overblik over e-shoppens vilkår.
7Generelt foreslår vi køb med kort eller MobilePay. Køb med kort er omsluttet af Indsigelsesordningen, der garanterer dig imod bedrageriske internet foretagender. Som et alternativ kan du overveje en billig afdragsløsning som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at afdrage pengene af flere omgange.
8Trustpilot forærer dig uden sammenligning fine genveje til at gennemsøge ret mange nuværende brugeres iagttagelser og af den grund rekommanderer vi, at du iagttager online shoppens kritik forinden du handler billige soldrevet varmeblæser online. Facebook tilbyder dig ligeledes altid habile genveje til at få indsigt i online butikkens kundetilfredshed.
9Temmelig mange internet butikker frembyder nu om stunder et hav af forskellige billige fragtløsninger til soldrevet varmeblæser. Den mest benyttede er for nærværende at få leveret til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente ordren på et selvvalgt tidspunkt. Fragtmetoden er nemlig super let gængelig, samt typisk ydermere den billigste form for fragt.