Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør kende de betingelser webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du kan slippe for problemer med for eksempel reklamationer. Man bør derfor tjekke forretningens betingelser.
Der er ikke lighed i priserne på billige solcelle ventilator hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle tilbyder gode tilbud, og andre har et højt serviceniveau. Du bør tænke igennem hvad der for dig er det vigtigste.
For mange er byggeri lig med en hulens masse spørgsmål. Dermed kan det overvejes at shoppe hos en online byggeshop, som giver rådgivning til valg af solcelle ventilator.
Nogle byggemarkeder udbyder et stort udvalg af varer, imens øvrige er specialiserede i en bestemt type af vare. Du kan afveje hvorvidt det er afgørende for dig at du har adskillige typer af varer at vælge i mellem, udover bare solcelle ventilator.
Ifald du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller blot har lyst til at undvære fragtgebyret, så kunne du overveje at fragte produkterne personligt. Dette er specielt en mulighed hos de udbredte byggekæder.
Det er selvsagt ekstremt vigtigt at se, hvorvidt de produkter du vil købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke kan du finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder forhandler produkter fra diverse nichebutikker, og pga. det kan du købe fra et bredt sortiment af solcelle ventilator online.
De kendte byggecentre er fysisk til stede mange steder i landet, og af den grund har du adgang til at handle online og hente byggematerialerne på eget initiativ. Derigennem kan du overveje at undvære fragtgebyret, og endda få produkterne nu og her.
De store byggekæder er folkekære og almenkendte virksomheder, som medvirker til en tryghedsfornemmelse når man skal købe online. Det vil nogle se en fordel i.

Nichewebshop

Flertallet af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er producenter af de varer som byggermarkederne forhandler. Ved at købe direkte igennem nicheforretningerne online bør du få lavere priser.
Alverdens webshops i små nicher er ekstraordinært passionerede omkring det produktsortiment de har online, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Altså kan du modtage ekstremt kompetent vejledning fra ansatte med ekspertviden i lige præcis solcelle ventilator.
Størstedelen af nicheforhandlere er opstartsfirmaer, der oftest er danske, givetvis ovenikøbet lokalt nær dig. Disse kan du hjælpe idet du køber solcelle ventilator online på deres side.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Stark startede i 1896, og lønner i dag cirka 2.000 mennesker i firmaets 72 varehuse. Stark sætter ind på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og styres dagligt af flere end 2.300 mennesker i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

solcelle ventilator harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og styres dagligt af over 2.000 ansatte i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og styres dagligt af over 500 medarbejdere i deres 9 butikker. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og styres dagligt af i omegn af 2.000 mennesker i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres nu af mere end 1.000 medarbejdere i selskabets 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

solcelle ventilator jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for over 2.100 kollegaer i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

solcelle ventilator bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres nu af over 1.000 personer i kædens 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og omfatter i dag i omegn af 100 ansatte i firmaets 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

solcelle ventilator silvan

Silvan kom frem i 1968, og omfatter i dag omtrent 1.000 personer i forretningens 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeri
1Husk at reflektere over om byggeriet er et du kan klare selv, eller du må have hjælp fra en fagperson til afslutningen af byggeprocessen. Hvis du tager imod professionel assistance kan det være fornuftigt at lede efter uforpligtende tilbud fra en håndfuld virksomheder.
2Det anbefales at søge en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, navnlig når det kommer til store projekter. Omfangsrige byggeprojekter bør udføres af flere mennesker. I øvrigt viser det sig hurtigere og mere socialt når man er flere om opgaven.
3Ved projekter udenfor har vind og vejr en essentiel rolle. Af den grund kan du med jævne mellemrum kigge på vejrberetningerne i de dage der er op til igangsættelsen af arbejdet, så det ikke pludselig går i gang med at regne i samme sekund som du er godt i gang med det svære projekt.
4Du bør ikke undlade at tage højde for din sikkerhed, så glem ikke sikkerhedstøj bl.a. sikkerhedshjelm der hjælper dig mod potentielle risici. Det er smart at du har styr på dit eget ve og vel i byggeriet, hovedsageligt når du ikke investerer i assistance fra en professionel.
5Der kommer utvivlsomt utidige bump på vejen i tilfælde med avancerede projekter, og derfor vil det være vigtigt at der afsættes en del tid i tidsplanen, som bidrager til at man er sikker på at nå det til den planlagte tid.
6Typisk vil det vise sig essentielt at lave et regnskab for optimeringen, så du har styr på penge-delen af det. Det vil være fordelagtigt at gennemgå hver enkelt udgiftspost, og så indsamle ens omkostning ved dem en ad gangen.
7Længe før du opstarter arbejdet er det ultra betydningsfuldt med et tilsagn om, at dit projekt overholder gældende love. Alt efter hvor du bor kan der gælde fastsatte love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
8Det bliver meningsfuldt at have alle byggematerialer parat på forhånd inden du går i gang med din byggeproces. Du bør udarbejde en simpel liste som samler alt hvad der bliver brug for, og derefter tjekke hver enkelt ting, så du bliver sikker på at du har husket alt.
9Planlægning bliver nøglen til at komme i mål med arbejdet. Du skal nedskrive en velovervejet handlingsplan, der dikterer hvilke opgaver du planlægger at løse på hvilken dag, samt derudover en kronologisk orden. Husk at være skarp idet du nedskriver din køreplan.
10Du må under ingen omstændigheder gå ned på arbejdsredskaber. Jævnligt kan det vise sig erstatteligt at du har det disponibelt før du går løs med byggeriet. Det er desuden vigtigt at medregne de her omkostninger i din økonomiske plan.
11Der findes rigelige mængder af vejledninger og videoer på nettet hvorfra du kan få gratis hjælp. Ikke mindst YouTube faciliterer ekstremt meget almennyttig viden, særligt når man skriver søgeordene på engelsk.
12Husk at du kan spørge om økonomisk støtte til gør-det-selv projekter. Det tilbydes i tilfælde af at byggeriet er miljøvenligt. At få tilbud om støtte beroer altså på at renoveringen influerer positivt på miljøet.
De mest vellidte byggemarkeder
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket jo er ret så betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvor imponerende 86 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % har givet den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som uden tvivl er ret så beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med toprating, og alene 8 % giver bundkarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er hamrende flot. Evalueringen er baseret på 19.208 anbefalinger, hvor ikke mindre end 84 % har givet maksimum point, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket jo er yderst beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og bare 4 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som naturligvis er kolossalt betryggende. Vurderingen grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvoraf imponerende 59 % giver toprating, og blot 9 % har givet den laveste karakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Hvilken form for fragt er bedst?

De fleste internet firmaer yder til alt held en hel del forskellige billige leveringsmidler til solcelle ventilator. En af dem der er mest populær er nu om stunder at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du selv kan afhente de nyindkøbte varer præcis når det passer dig. Løsningen er altså usædvanlig smart, og ofte ligeledes den mest betalelige leveringsløsning.

Du bør ydermere beslutte dig for at bestille produkterne til levering til din hjemmeadresse eller til hvor du arbejder. Fragttypen viser sig gennemsnitligt en lille smule mere bekostelig, men på den anden side meget ligetil ift. solcelle ventilator online. Den mindst kostelige fragtmulighed vil dog til enhver tid være selv at hente produkterne, som desværre står og falder med at du fysisk befinder dig lige ved internet selskabets byggemarked, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på solcelle ventilator kan være ret så central om du skal bruge dine nye varer nu og her, så herved er det sandelig afgørende at du studerer leveringstiden ved solcelle ventilator. Adskillige webshops – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – tilbyder billig levering på næste hverdag på de fleste af deres produkter online, men vær vagtsom da det er forudsat at bestillingen laves forud for et givent klokkeslæt, sådan at de har mulighed for at nå at få varen fikset før logistikpersonalet har fri.

Enkelte netbutikker yder fragt uden gebyr på solcelle ventilator online, men for det meste er det under betingelse af at du bestiller for et konkret beløb. Alternativt kunne du overveje den billigste leveringstype, hvilket typisk vil blive at få fragtmanden til at køre din bestilling til et udleveringssted.

En del webshops frembyder click-and-collect hvor man bestiller billig solcelle ventilator derhjemme men selv henter i butikken. Eksempelvis Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Stark og 10-4. De udlover for eksempel klik-og-hent på solcelle ventilator i følgende områder:

Ishøj, Greve, Lyngby, Kolding, Tårnby, Glostrup, Helsingør, Taastrup, Søborg, Varde, Holstebro, Hjørring, Struer, Svendborg, Brønderslev, Solrød Strand, Haslev, Haderslev, Frederiksberg, Skanderborg, Frederikshavn, Køge, Vejle, Nyborg, Esbjerg, Gentofte, København, Fredericia, Ringsted, Risskov, Dragør, Lystrup, Horsens, Middelfart, Nykøbing Falster, Vordingborg, Stenløse, Ikast, Frederikssund, Odense, Farum, Jyllinge, Hvidovre, Allerød, Hedehusene, Viborg, Charlottenlund, Lillerød, Thisted, Rønne, Birkerød, Nærum, Rudersdal, Sønderborg, Valby, Aalborg, Odder, Holbæk, Gladsaxe, Roskilde, Skive, Brabrand, Højbjerg, Grenaa, Korsør, Herning, Hobro, Hørsholm, Kalundborg, Frederiksværk, Brønshøj, Aabenraa, Vallensbæk, Kokkedal, Aarhus, Herlev, Hillerød, Tilst, Værløse, Ballerup, Randers, Åbyhøj, Albertslund, Vanløse, Nørresundby, Nakskov, Virum, Silkeborg, Ølstykke, Næstved, Brøndby, Slagelse, Rødovre, og Hedensted, .

Klik-og-hent for solcelle ventilator er muligt i samtlige dele af Danmark: Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn), Sjælland (Amager, Nordsjælland, Bornholm, Lolland, Hovedstaden, Østsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Falster) og Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark, Østjylland, Vestjylland).

Når vi ser på statistikkerne fremstår det tydeligt, at folk mange gange efterspørger blandt andet solcelle ventilator priser og køb solcelle ventilator. Vi ser desuden som regel internet shoppere søge fx solcelle ventilator tilbud, billig solcelle ventilator og solcelle ventilator online, plus de velkendte byggekæder som Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, 10-4 og Silvan.

Rabat på solcelle ventilator

Det er i dag særdeles fleksibelt for almindelige mennesker at sammenligne tilbud på billige solcelle ventilator online fra flere forhandlere på nettet, og med det motiv har en hel del online virksomheder været nødt til at reducere prisen på solcelle ventilator betydeligt, og derudover byde på billig fragt.

Det kan dog ikke desto mindre være nyttigt at tjekke nogle forskellige webshops efter udsalg og tilbud på solcelle ventilator online forud for at du bestiller, så man er på den sikre side med at få fat i den mest betalelige pris. Se ikke blot på de store byggekæder som Silvan, XL-Byg, Stark, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus og Bygma.

Du må alligevel være obs på, at hvis en e-forhandler afhænder billige solcelle ventilator online til salg for en salgspris som virker uhørt beskeden, kunne det for det meste være et tegn på en bedragerisk e-forhandler. Betalinger med kort er på den anden side dækket ind under en bestemmelse, der støtter dig som kunde imod svindlende netshops.

Generelt foreslår vi kortbestillinger eller mobilbetaling. Som en anden løsning bør du overveje en løsning på afbetaling fra f.eks. ViaBill, hvis du tilstræber at dække regningen på solcelle ventilator over flere uger. Dette foreslåes ofte i niche webshops, men sjældent de udbredte byggemarkeder som eksempelvis Davidsen, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, 10-4, Bygma og Harald Nyborg.

Ses der på statistikkerne står det tydeligt, at netshoppere jævnligt efterspørger eksempelvis solcelle ventilator priser og billig solcelle ventilator. Vi ser desuden typisk netshoppere søge efter fx solcelle ventilator tilbud, køb solcelle ventilator og solcelle ventilator online.

Udforsk nuværende kunders anmeldelser

Trustpilot tilbyder fuldt ud tiltalende chancer for at bese en stor gruppe tidligere køberes omtaler og derfor er det prisværdigt, at du undersøger e-handlens bedømmelser forinden du færdiggør din shopping med billige solcelle ventilator online.

Facebook leverer også aldeles belejlige muligheder for at få indblik i internet butikkens kundetilfredshed. Desuden møder vi endda online forhandlere som giver folk mulighed for at offentliggøre en omtale af deres købsoplevelse, hvilket lige så vel bør benyttes til at afveje hvor tilfredse kunderne er.

Før nogen shopper billige solcelle ventilator online på en e-butik bør man når alt kommer til alt betragte shoppens regler, dog er det for det meste ikke specielt ophidsende, specielt ved de store byggecentre som Bygma, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus og 10-4.

En anden løsning kan være at se hvorvidt e-firmaet er medlem af e-mærket, siden det generelt er en sikring om at e-forretningen efterfølger de gældende danske regler, og at e-firmaet tit revurderes af eksperter som forstår bestemmelserne på området.

Desuden får du genvej til bistand, såfremt du oplever problemer i processen med din ordre på solcelle ventilator. Herudover er det godt at du er på vagt for de elementære vedtægter der har indvirkning på købet af solcelle ventilator online, for eksempel hvilken returpolitik netbutikken har.

I den forbindelse er det desuden essesentielt, at man til enhver tid gemmer sin kvittering på e-mail, således man altid kan påvise købet af solcelle ventilator, hvad end man handler ved Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Silvan, 10-4 eller Bygma.

Ole Rasmussen gav 5 stjerner

Det var helt ok.

Birthe gav 4 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Maria Sørensen gav 5 stjerner

Super hurtig levering

Jesper H gav 4 stjerner

Hurtig

9 gode råd til køb på nettet
1Den billigste løsning er utvivlsomt at du selv henter produkterne, men den løsning betinges af at du lever lige ved e-forhandlerens arbejdslager. Den fragtmetode er ualmindeligt betydningsfuld i tilfælde af at man står og skal bruge solcelle ventilator inden for få dage. Alternativt så frembyder en hel del internet varehuse fri fragt, men oftest under forudsætning af at du indkøber for en fastsat pris.
2Generelt går vi ind for kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Kortkøb er en del af et lovbud, som forsvarer os imod uærlige internet forhandlere. Som en alternativ mulighed bør du drage fordel af en afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, når du foretrækker at afdrage prisen over et længere tidsrum.
3Vi foreslår generelt at finde ud af hvorvidt webbutikken er e-mærket, grundet at det længe har været en påvisning af at online firmaet forstår gældende dansk lovgivning, samt at online butikken regelmæssigt kontrolleres af fagmænd som har indsigt i bestemmelserne på området. Inden nogen bestiller billige solcelle ventilator i en shop burde man uden tvivl have øje for forhandlerens handelsbetingelser.
4Leveringstidspunktet kan være ekstremt bestemmende om vi behøver produktet med det samme, så herved er det utvivlsomt essentielt at man kontrollerer leveringstidspunktet for solcelle ventilator. En masse firmaer på nettet byder på billig levering på blot en enkelt hverdag på deres primære varenumre, men vær påpasselig da det står og falder med at handlen laves forud for et fastsat tidspunkt.
5Trustpilot yder flere solide muligheder for at gennemrode diverse eksisterende køberes observationer og derfor er det fornuftigt, at du gennemsøger internet forhandlerens bedømmelser før du bestiller billige solcelle ventilator online. Facebook præsterer endvidere relativt habile genveje til at få en idé om online firmaets kundetilfredshed.
6Indtil flere netbutikker frembyder levering uden betaling på solcelle ventilator, men for det meste er det under forudsætning af at man shopper for et fastsat beløb. Derudover kunne du snuppe den prisbilligste mulighed for levering, hvilket oftest vil være at få bragt bestillingen til et afhentningssted. Fragtmetoden bliver somme tider lige så vel virkelig fremkommelig. Den mest prisbevidste type af levering vil dog altid vise sig at være at du selv henter varerne.
7Det er jo efterhånden yderst let gængeligt for internetbrugere at sammenligne tilbud online på billige solcelle ventilator i blandt forskellige shops på nettet, og derfor frembyder massevis af internet butikker billig levering. Derfor kan det til hver en tid være fordelagtigt at analysere nogle firmaer på nettet efter rabat og tilbud forinden du færdiggør din shopping, så man er skråsikker på at få den bedste pris.
8Forud for at folk handler billige solcelle ventilator i en internet handler bør man reelt skimme deres forretningsbetingelser, dog er det gerne et tidskrævende projekt. I øvrigt rekommanderer vi at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest relevante vedtægter der influerer på købet af billige solcelle ventilator online, til eksempel den returneringsret internet firmaet har.
9En hel del e-shops frembyder nu om stunder mange forskellige billige leveringsløsninger til solcelle ventilator. En af de mest almindelige er på nuværende tidspunkt at få leveret til et afhentningssted, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente din ordre når det passer dig bedst. Leveringstypen er nemlig vældig ukompliceret, samt endda endda den billigste leveringsmåde.