Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er et byggeprojekt lig med mange spørgsmål. Derfor kan det overvejes at bestille ved en online byggeshop, som giver hjælp og vejledning omkring solcelle varmeblæser.
Når du skal have byggematerialerne med det samme eller blot vil blive fri for fragten, så kan du med fordel hente byggematerialerne på eget initiativ. Det er i særdeleshed et alternativ i de kendte byggemarkeder.
Du bør kende de handelsbetingelser butikken udsteder for dit køb online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis returnering. Derfor bør du tjekke byggeshoppens handelsbetingelser.
Du vil finde forskellighed i priserne på billige solcelle varmeblæser alt efter hvor du handler online. En del giver de bedste tilbud, og andre fokuserer på service. Du bør bestemme hvad der betyder mest for dig.
Det er selvfølgelig utrolig vigtigt at undersøge, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Ellers kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Nogle byggecentre præsterer et bredt sortiment af produkter, imens øvrige er specialiserede i en bestemt varetype. Du skal beslutte om det er afgørende for dig at have mange forskellige produkter at vælge fra, udover blot solcelle varmeblæser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder tilbyder produkter fra mange forskellige nicheshops, og hermed kan du handle fra et stort sortiment af solcelle varmeblæser online.
De udbredte byggemarkeder er fysisk til stede i de større byer, og derved har du mulighed for at bestille online og køre materialerne personligt. På grund af det har man mulighed for at blive fri for fragtgebyret, samt tilmed få produkterne på kortere tid.
De store byggecentre er populære og anerkendte forretninger, hvilket medvirker til øget sikkerhed når man skal handle online. Dette vil nogle se fordele i.

Nichewebshop

En masse små butikker står selv for produktion af de varer som byggermarkederne forhandler. Idet du køber direkte hos niche netbutikkerne online får du en lavere pris.
Alverdens specialiserede netshops har et indgående kendskab til deres produkter, da de ikke sælger andet. Derigennem forventes det at du får en høj grad af konstruktiv service fra ansatte som er eksperter i lige præcis solcelle varmeblæser.
Størstedelen af specialiserede netshops er små familievirksomheder, som tit er danske, eventuelt endda lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at støtte når du bestiller solcelle varmeblæser online fra deres webshop.
De 10 største byggemarkeder
solcelle varmeblæser jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.100 mennesker i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 medarbejdere i selskabets 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

solcelle varmeblæser bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på gode tilbud til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 mennesker i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

solcelle varmeblæser harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og lønner i dag i omegn af 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

solcelle varmeblæser silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger i dag ca. 1.000 ansatte i deres 41 varehuse. Silvan satser på salg til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og omfatter i dag omtrent 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma tilstræber salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og lønner i dag cirka 2.000 mennesker i kædens 72 varehuse. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og lønner i dag cirka 100 ansatte i selskabets 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger i dag ca. 500 ansatte i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Forinden du opstarter arbejdet kan det blive ganske essentielt at være sikker på, at projektet ikke er i strid med loven. Alt efter hvordan du bor kan der gælde forskellige regler omkring, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
2Der kommer jævnligt uforudsigelige udfordringer ved svære projekter, og af den grund kan det vise sig værdifuldt at der er afsat god plads i tidsplanen, som gør at man kan være sikker på at nå i mål til tiden.
3For udendørs byggeprojekter kan vejret få en betydningsfuld rolle. Således må du hyppigt kigge på vejrudsigten i dagene op til projektets start, så det forhåbentlig ikke uventet begynder at piske ned når du netop er trukket i arbejdstøjet til dit komplicerede byggeprojekt.
4Du bør for alt i verden ikke gå ned på arbejdsredskaber. I mange tilfælde vil det være en fordel at du har det klar akkurat som du igangsætter byggeprojektet. I øvrigt må du huske at indkalkulere de her udgiftsposter i budgettet for byggeprojektet.
5I nogle tilfælde kan man indhente hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det tilbydes hvis byggeriet gør en forskel for klimaet. At få tilskud forudsætter med andre ord at byggeprojektet har en positiv betydning for naturen.
6Forberedelse viser sig som nøglen til at få en god oplevelse med din byggeproces. Du må have en struktureret arbejdsplan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver der skal løses på hvilket tidspunkt, inklusiv en numerisk orden. Det anbefales at være realistisk når du udarbejder køreplanen.
7Der ligger en overflod af vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider som du kan finde hjælp i. Ikke mindst YouTube er formidler af temmelig meget anvendelig information, specielt forudsat at man skriver søgeordene på engelsk.
8Muligvis kan det blive meningsfuldt at du har samtlige bygningsmaterialer til rådighed forinden du iværksætter byggeriet. Du vil med fordel kunne udfærdige en punktforms huskeliste hvorpå der noteres det der bliver brug for, og dernæst efterse oversigten, med det formål at du er overbevist om at alt er som det skal være.
9Det kan vise sig at være godt at indhente hjælp til ens byggeprojekt, i særdeleshed i tilfælde af store byggeprojekter. Omfattende byggerier bør udføres af flere folk. I øvrigt bør det være mere effektivt og sjovere når der er flere der bidrager.
10Du bør gennemtænke om du magter at stå for hele projektet selv, eller du alternativt bør købe hjælp fra en professionel til delelementer af projektet. Hvis du anskaffer professionel hjælp er der penge at spare ved at lede efter tilbud fra forskellige entreprenører.
11Det er afgørende at have lavet et budget for optimeringen, så man har kontrol over udgifterne. Det kan vise sig at være en fordel at notere samtlige omkostninger, hvorefter man bør nedskrive beløbet for hver enkelt.
12Du bør for alt i verden ikke forsømme dit eget ve og vel, så husk sikkerhedsbeklædning som arbejdshjelm som beskyttelse mod eventuelle ulykker. Det er yderst relevant med fokus på dit eget ve og vel i byggeprojektet, i særdeleshed ifald du ikke sikrer dig eksperthjælp.
Danskernes foretrukne byggekæder
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som naturligvis er virkelig godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvor hele 86 % giver toprating, og blot 2 % giver den dårligste rating. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som jo er kolossalt flot. Karakteren er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med toprating, og bare 9 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som altså er fantastisk overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvoraf hele 84 % giver den højeste karakter, og kun 2 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er rigtig godt arbejde. Ratingen er baseret på 28.109 anbefalinger, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 4 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er yderst beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 23.161 meninger, hvor ikke mindre end 69 % har givet maksimum point, og bare 8 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmodel er bedst?

En masse e-forhandlere giver i vore dage et stort udvalg af billige fragtmetoder til solcelle varmeblæser. En der er meget almindelig er på nuværende tidspunkt at få leveret til et udleveringssted, som giver dig fleksibiliteten til at hente de købte varer den dag der passer dig. Muligheden er jo ualmindeligt bekvem, samt endda også den prisbilligste fragttype.

Du bør alternativt tænke over at bestille varerne til levering til din privatbolig eller til dit arbejdes adresse. Leveringstypen bliver jævnligt en smule mindre billig, men derudover meget uproblematisk ved køb af solcelle varmeblæser online. Den mindst kostelige fragttype er dog at hente varerne selv, men den mulighed beroer på at du opholder dig i kort afstand af online virksomhedens byggecenter, fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på solcelle varmeblæser kan i nogle tilfælde være super essentiel i tilfælde af at vi behøver varen øjeblikkeligt, så i det øjemed er det temmelig fornuftigt at du finder det anslåede leveringstidspunkt ved solcelle varmeblæser. En del e-handler – eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – giver billig dag-til-dag levering på deres favorit varer online, men vær på vagt da det forudsætter at ordren laves tidligere end et bestemt klokkeslæt, sådan at de har en chance for at nå at få dit nye produkt sendt afsted inden pakkepersonalet tager hjem.

Nogle enkelte byggecentre sikrer fri fragt på solcelle varmeblæser online, men typisk er det kun gældende hvis du handler for en konkret sum. Ellers burde man vælge den mest prisbevidste mulighed for fragt, som oftest vil blive at få dem til at køre dine varer til en pakkeshop.

De fleste netshops tildeler klik-og-hent hvor man køber billig solcelle varmeblæser online men afhenter i byggemarkedet. Fx XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma og 10-4. Byggekæderne frembyder bl.a. klik-og-hent på solcelle varmeblæser i følgende områder:

Greve, Odense, Frederikshavn, Hedensted, Horsens, Hillerød, Svendborg, Fredericia, Esbjerg, Gentofte, Søborg, Herning, Hvidovre, Viborg, Ølstykke, Vordingborg, Virum, Rudersdal, Hedehusene, Allerød, Brønderslev, Hobro, Skanderborg, Nyborg, København, Thisted, Nykøbing Falster, Varde, Slagelse, Charlottenlund, Næstved, Jyllinge, Frederiksberg, Højbjerg, Ikast, Skive, Aalborg, Aabenraa, Køge, Farum, Taastrup, Aarhus, Lystrup, Kolding, Vanløse, Silkeborg, Hørsholm, Struer, Roskilde, Hjørring, Rønne, Tilst, Risskov, Brøndby, Dragør, Ishøj, Odder, Randers, Åbyhøj, Kokkedal, Værløse, Holstebro, Tårnby, Gladsaxe, Grenaa, Stenløse, Nørresundby, Frederiksværk, Frederikssund, Holbæk, Vejle, Rødovre, Glostrup, Nærum, Herlev, Lillerød, Helsingør, Brønshøj, Sønderborg, Haslev, Vallensbæk, Haderslev, Solrød Strand, Brabrand, Albertslund, Birkerød, Nakskov, Korsør, Lyngby, Ballerup, Valby, Ringsted, Kalundborg, og Middelfart, .

Klik-og-hent ift. solcelle varmeblæser er en mulighed i samtlige dele af landet: Fyn (Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn), Jylland (Midtjylland, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Sønderjylland) og Sjælland (Hovedstaden, Østsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Lolland, Bornholm, Amager, Nordsjælland, Midtsjælland, Falster).

Ved kig i søgedata er det tydeligt, at mennesker ofte søger efter fx solcelle varmeblæser online og solcelle varmeblæser tilbud. Foruden dette oplever vi jævnligt internet shoppere efterspørge eksempelvis billig solcelle varmeblæser, køb solcelle varmeblæser og solcelle varmeblæser priser, plus de gængse byggecentre som 10-4, Stark, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg og Harald Nyborg.

Find den bedste pris på solcelle varmeblæser

Det er jo efterhånden i høj grad problemfrit for almindelige dødelige at sammenligne tilbud på billige solcelle varmeblæser online på flere e-butikker, og herved har en lang række firmaer på nettet været presset til at at tvinge prisniveauet på solcelle varmeblæser betydeligt, og ovenikøbet præstere portofri levering.

Det kan dog immervæk blive lønnende at kontrollere et par forskellige internet varehuse i Danmark efter tilbud på solcelle varmeblæser online inden du bestiller, sådan at du er usvigeligt sikker på at antage den mest betalelige pris. Kig ikke blot på de velkendte byggemarkeder som 10-4, Davidsen, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma og Jem og Fix.

Du skal dog ikke undervurdere, at hvis en netshop forhandler billige solcelle varmeblæser online til salg for en pris som kan virke umådelig tiltalende, så kunne det i nogle tilfælde være et symbol på en falsk e-handler. Bestillinger med betalingskort er trods alt omfattet af en regel, der assisterer dig imod falske netshops.

Vi går generelt ind for køb med kort eller mobilbetaling. Som alternativ kan du overveje en afbetalingsordning som fx ViaBill, forudsat du gerne vil godtgøre betalingen af solcelle varmeblæser over et længere tidsrum. Det tilbydes som regel ved nichefokuserede netbutikker, men sjældent de udbredte byggemarkeder som fx Harald Nyborg, Davidsen, Stark, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Bygma og Silvan.

Når der ses på statistikkerne bliver det markant, at internet shoppere typisk leder efter for eksempel solcelle varmeblæser priser og solcelle varmeblæser online. Man ser desuden typisk internet shoppere lede efter bl.a. solcelle varmeblæser tilbud, billig solcelle varmeblæser samt køb solcelle varmeblæser.

Tjek nuværende kunders vurderinger

Trustpilot byder på de facto fine løsninger til at kigge på flere tidligere forbrugeres ratings og derved stiller vi forslag om, at du evaluerer online forretningens anmeldelser inden du handler billige solcelle varmeblæser online.

Facebook indebærer ligeledes ganske hæderlige chancer for at få indtryk af e-handlens kundefokus. I øvrigt møder vi en del outlets på nettet hvor kunder kan afgive en kritik af virksomhedens service, hvilket på samme måde må tages i brug til at fornemme kundernes tilfredshed.

Inden folk handler billige solcelle varmeblæser online i en internet webshop bør man reelt få overblik over netbutikkens handelsbetingelser, men det er normalt ikke særlig interessant, specielt på de velkendte byggemarkeder som Silvan, Bauhaus, 10-4, Stark, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Alternativet er at kigge om internet webshoppen er støttet af e-mærket, eftersom det skulle være et tegn på at online forhandleren tilslutter sig de danske love, og at internet webshoppen undertiden revurderes af jurister som er indført i de gældende love.

Derudover tilbydes du mulighed for at blive assisteret, for så vidt du forvoldes problemstillinger i processen med din ordre på solcelle varmeblæser. For øvrigt kan det være til hjælp at man er obs på de mest essentielle regler der kan håndhæves i forbindelse med købet af solcelle varmeblæser online, som eksempelvis den byttepolitik internet webshoppen anvender.

I den relation er det på samme måde vigtigt, at man altid sikrer ens kvittering på e-mail, således man i fremtiden vil kunne påvise købet af solcelle varmeblæser, ligegyldig om man har købt ved Silvan, Stark, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix eller 10-4.

Helle gav 5 stjerner

Lynhurtig levering

Morten gav 4 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Lone L gav 5 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Else L gav 5 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

9 tips til køb på nettet
1Forud for at nogen køber billige solcelle varmeblæser hos en online butik behøver de de facto tyde webshoppens vilkår, dog er det uden tvivl et tidskrævende projekt. Tilsvarende er det en hjælp at køber er påpasselig med de mest relevante bestemmelser der kan influere på bestillingen af billige solcelle varmeblæser online, fx den ombytningsret internet selskabet kører med.
2Vi anbefaler at se om e-firmaet er støttet af e-mærket, da det længe har været et bevis på at online firmaet accepterer den officielle danske lovgivning, samt at webshoppen fra tid til anden monitoreres af sagkyndige som forstår lovgivningen. Inden folk handler billige solcelle varmeblæser i en e-shop bør de ideelt set have øje for webbutikkens betingelser.
3Det har vist sig at være meget bekvemt for alle og enhver at søge information om priser online på billige solcelle varmeblæser i blandt forskellige online selskaber, og af den grund lover en lang række e-shops fragtfri levering. Det kan dog til hver en tid være smart at studere nogle forskellige internet varehuse i Danmark efter tilbud og rabat forinden du færdiggør din shopping, sådan at man er på den sikre side med at få fat i den billigste pris.
4Den mest prisbevidste løsning til levering kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne, men dette forudsætter at du er med kort afstand til e-forhandlerens lager. Den fragtløsning er naturligvis særligt væsentlig om vi har behov for solcelle varmeblæser om få sekunder. Alternativt så tilbyder visse netbutikker fragt uden gebyr, men for det meste kræver det at man aftager for en fastsat sum.
5Temmelig mange butikker på nettet tilbyder på nuværende tidspunkt diverse forskellige billige leveringstyper til solcelle varmeblæser. Det mest populære er p.t. levering til et afhentningssted, og så afhenter du blot dine varer på et selvvalgt tidspunkt. Leveringsformen er nemlig super smart, og i mange tilfælde endvidere den billigste leveringsudgave.
6Vi tilråder køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Kortkøb er omsluttet af Indsigelsesordningen, hvilket dækker køberen overfor fup internet webshops. Som alternativ kunne du drage nytte af en afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at afdrage prisen af flere omgange.
7Trustpilot forærer dig nogenlunde gavnlige løsninger til at sondere en længere række aktuelle forbrugeres kritik og på grund af dette er det fornuftigt, at du gransker internet butikkens vurderinger forud for at du køber billige solcelle varmeblæser online. Facebook frembringer tilsvarende en række passelige metoder til at få indblik i internet selskabets kundefokus.
8Leveringshastigheden kan være ultra aktuel hvis vi behøver pakken om få sekunder, så med det formål er det ret meningsfuldt at du ser nærmere på leveringstiden på solcelle varmeblæser. Temmelig mange online shops byder på billig 1 dags fragt på mange af shoppens varenumre, som dog er afhængig af at transaktionen gennemføres forud for et aftalt tidspunkt.
9Nogle få internet webshops præsterer billig levering på solcelle varmeblæser, men typisk gælder det kun hvis der indkøbes for et fastsat beløb. Derudover kunne du vælge den mest billige leveringstype, hvilket i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at bringe ordren til en pakkeshop. Denne viser sig ofte også yderst fleksibel. Den mest betalelige leveringsudgave er dog selv at hente produkterne.