Er du på udkig efter sokkelsten? Vi har fundet 9 online forhandlere, og noteret deres priser for 500 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er FC-Beton.dk, som sælger 500 stk for kun 6.587 kr. Det er 41 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 500 stk sokkelsten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
6.587 kr.Køb
6.664 kr.Køb
7.585 kr.Køb
8.375 kr.Køb
8.662 kr.Køb
8.762 kr.Køb
8.906 kr.Køb
8.978 kr.Køb
9.475 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du har brug for byggematerialerne hurtigt eller bare ønsker at undgå leveringsomkostningen, så kunne du overveje at fragte varerne personligt. Dette er i særdeleshed en mulighed hos de gængse byggekæder.
For en del er byggeprojekter ens betydende med diverse spørgsmål. Dermed kan du have fordel af at shoppe hos et online byggemarked, som kan tilbyde sparring omkring sokkelsten.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser der gælder ved dit køb online, så du slipper for problemer med fx returret. Af den grund skal man læse virksomhedens regler.
Nogle byggekæder udbyder et stort udvalg af produkter, imens øvrige er specialiserede i en specifik varetype. Du skal tænke over om det er vigtigt for dig at du har mange produkter at vælge i mellem, udover bare sokkelsten.
Det er naturligvis ekstremt vigtigt at se, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du finde et andet.
Du vil finde forskelle i udsalgspriserne på billige sokkelsten fra byggemarked til byggemarked. Enkelte satser på lave priser, imens andre tilbyder service. Du må tænke på hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder findes i hele landet, og i kraft af det har kunderne valget om at købe online og fragte materialerne på egen hånd. Takket være dette kan du vælge at slippe for fragtomkostningen, samt samtidig få fat i produkterne lige nu.
De store byggecentre er folkekære og landskendte virksomheder, som kan bidrage til øget tryghed når du skal handle online. Dette vil nogle se fordele ved.
De store byggecentre sælger produkter fra alle mulige producenter, og så kan du shoppe fra et bredt udvalg af sokkelsten online.

Nichewebshop

Alverdens webshops som sælger få produkter er små familievirksomheder, der oftest drives i Danmark, muligvis endda lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at støtte når du handler sokkelsten online hos dem.
Alverdens specialiserede netshops står selv for produktion af de produkterne der forhandles i de store byggecentre. Ved at købe direkte fra disse nichewebshops online får du bedre priser.
Alverdens niche netbutikker er eksperter i deres online produktkategori, da de ikke sælger andet. Ergo får du formentlig ekstremt god sparring fra ansatte med specialistviden i netop sokkelsten.
Danmarks største byggecentre
sokkelsten jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres nu af mere end 2.100 ansatte i de 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

sokkelsten bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

sokkelsten harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og styres dagligt af omkring 2.000 ansatte i deres 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og styres dagligt af omtrent 2.300 mennesker i kædens 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og lønner i dag omkring 100 personer i firmaets 6 butikker. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og styres dagligt af omkring 1.000 mennesker i de 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 butikker. Stark satser på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

sokkelsten silvan

Silvan startede i 1968, og beskæftiger nu flere end 1.000 mennesker i firmaets 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og omfatter i dag omkring 500 ansatte i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Inden du opstarter dit byggeprojekt er det rimeligt fornuftigt at du sikrer dig, at projektet ikke er i strid med loven. Afhængigt af din boligtype vil der vise sig forskellige retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
2Du skal ikke på noget tidspunkt undlade at tage højde for dit eget helbred, så husk sikkerhedsbeklædning bl.a. hoved- og fodbeklædning der hjælper dig overfor mulige skader. Det er klogt at have styr på din sikkerhed i byggeprocessen, specielt hvis du ikke sikrer dig assistance fra en fagperson.
3For projekter udendørs kan vind og vejr få en afgørende rolle. Af den grund bør du tit lægge mærke til femdøgnsprognosen i perioden for igangsættelsen af arbejdet, så det forhåbentlig ikke uanmeldt starter med at stå ned i stænger netop som du er trukket i arbejdstøjet til dit ellers velplanlagte projekt.
4Det kan være til god gavn at spørge om assistance til byggearbejdet, i særdeleshed ved omfangsrige byggeprocesser. Større byggerier gør krav på flere folk. Derudover bør det blive bedre og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
5Der viser sig stort set altid uforudsete problemer ved krævende byggeprojekter, og altså er det betydningsfuldt at man afsætter rigeligt med plads i handlingsplanen, med det formål at man føler sig ubekymret om at nå i mål med projektet.
6Det er fornuftigt at have lavet et udgiftsbudget for dit byggeprojekt, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det må være forstandigt at notere samtlige udgiftsposter, hvorefter man kan tjekke omkostningen ved dem alle sammen.
7Man må for alt i verden ikke mangle grej. Typisk kan det være strategisk at du har udstyret tilgængeligt inden du starter byggeprojektet. Glem ikke at påregne de tilhørende udgifter i din økonomi.
8Der findes en hel del guides og videoer på diverse hjemmesider som der kan findes inspiration i. Ikke mindst YouTube er anvendeligt med meget almennyttig info, navnligt når du kigger i hele verden.
9I nogle tilfælde kan man indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det kan man få såfremt ombygningen er positivt for miljøet. Af få støtte forudsætter altså at renoveringen forbedrer naturen.
10Måske det ville være relevant at overveje om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du burde fremskaffe assistance fra en fagmand til færdiggørelsen af projektet. Forudsat at du fremskaffer assistance fra en fagmand kan det være en god idé at lede efter uforpligtende tilbud fra en håndfuld foretagender.
11Forberedelse viser sig som kilden til at lykkes med byggeprocessen. Du er nødt til at liste en klar strategi, som dikterer hvilke opgaver der skal løses hvornår, samt en dertilhørende kronologisk orden. Husk at være skarp i sammensætningen af tidsplanen.
12Det vil vise sig at have noget at sige at have de påkrævede materialer til disposition i god tid før du begynder arbejdet. Du vil med fordel kunne lave en enkel indkøbsseddel med de materialer du skal bruge, og derefter tjekke hver eneste ting, så du kan føle dig sikker på at du har styr på det.
De bedst anmeldte byggemarkeder
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som klart er yderst godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvoraf hele 86 % har givet topkarakter, og alene 2 % har givet den dårligste rating. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er ultra beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 2.856 ratings, hvor intet mindre end 59 % har givet maksimum point, og alene 9 % har givet den dårligste rating. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket i særdeleshed er usædvanligt godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvoraf hele 76 % kvitterer med maksimum point, og blot 4 % giver bundkarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er rigtig betryggende. Karakteren er baseret på 19.208 meninger, hvoraf intet mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er rigtig betryggende. Karakteren er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og kun 8 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmodel er bedst?

Størstedelen af internet virksomheder foreslår i øjeblikket alverdens billige former for fragt til sokkelsten. En der er meget almindelig er nu om dage pakkeshoppen, hvor du selv henter bestillingen på et valgfrit tidspunkt. Den er altså i høj grad nem, og oftest også den prisbilligste fragttype.

Du kan på samme måde beslutte dig for at få varerne sendt hjem til dig eller ud til din arbejdsplads. Fragttypen er desværre et hak mere bekostelig, men på den anden side yderst let ift. sokkelsten online. Den mest prisbevidste mulighed for fragt vil dog altid være selv at hente produkterne, men det stiller krav om at du bor i kort afstand af e-firmaets byggecenter, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Antal dages levering på sokkelsten er jo ualmindeligt bestemmende ifald vi står og skal bruge dine nye produkter om et øjeblik, og med det formål er det fuldkommen afgørende at vi dobbelttjekker den anslåede leveringstid ved sokkelsten. En stor portion internet foretagender – eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – stiller udsigt til billig 1 hverdags levering på deres bedst sælgende produkter online, men som trods alt forudsætter at ordren indsendes forud for et besluttet tidspunkt, således at de har mulighed for at nå at få dit nye produkt ekspederet før logistikpersonalet har fyraften.

Visse shops på nettet garanterer portofri levering på sokkelsten online, men i reglen kun såfremt man køber for et præcist beløb. Derudover bør du snuppe den mest billige metode til levering, som oftest vil være at få dem til at køre din ordre til en pakkeshop.

En lang række webshops foreslår click-and-collect hvor man køber billig sokkelsten online og selv henter i byggecenteret. Fx Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus og 10-4. De tilbyder bl.a. afhentning af sokkelsten i følgende områder:

Odense, Lystrup, Varde, Ballerup, Silkeborg, Vallensbæk, Valby, Åbyhøj, Værløse, Slagelse, Vordingborg, Brøndby, Hvidovre, Gladsaxe, Horsens, Dragør, Nærum, Brønderslev, Nyborg, Kokkedal, Kolding, Højbjerg, Fredericia, Brønshøj, Helsingør, Holstebro, Nakskov, Hobro, Rødovre, Haslev, Holbæk, Svendborg, Odder, Esbjerg, Tårnby, Kalundborg, Frederikshavn, Frederiksværk, Sønderborg, Allerød, Greve, Farum, Hedensted, Ishøj, Næstved, Struer, Søborg, Korsør, Hedehusene, Skive, Tilst, Brabrand, Herlev, Roskilde, Hørsholm, Lyngby, Hjørring, Thisted, Frederiksberg, Aabenraa, Køge, Vanløse, Albertslund, Aalborg, Gentofte, Nykøbing Falster, Middelfart, Glostrup, Rønne, Charlottenlund, Virum, Randers, Rudersdal, Taastrup, Jyllinge, Lillerød, Skanderborg, Hillerød, Frederikssund, Solrød Strand, Ølstykke, Risskov, Haderslev, Aarhus, Nørresundby, Herning, København, Birkerød, Viborg, Ringsted, Vejle, Grenaa, Ikast, og Stenløse, .

Click-and-collect for sokkelsten er muligt i de fleste dele af Danmark: Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn), Sjælland (Nordsjælland, Vestsjælland, Falster, Amager, Bornholm, Hovedstaden, Sydsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Lolland) og Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland, Vestjylland).

Når vi ser på søgedata er det tydeligt, at netshoppere tit leder efter eksempelvis billig sokkelsten og køb sokkelsten. Foruden dette oplever vi som regel netshoppere søge blandt andet sokkelsten priser, sokkelsten tilbud samt sokkelsten online, foruden de velkendte byggecentre som Silvan, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus og Stark.

Bedste tilbud på sokkelsten

Det er efterhånden ultra overkommeligt for alle og enhver at søge sig frem til tilbud på billige sokkelsten online hos flere internet shops, og af den grund har langt de fleste e-forretninger været tvunget til at tvinge prisen på sokkelsten betydeligt, og derudover love portofri levering.

Det kan dog alligevel vise sig smart at eftergå forskellige internet butikker efter tilbud på sokkelsten online forinden du færdiggør din shopping, sådan at man er usvigeligt sikker på at opnå den prisbilligste pris. Kig ikke kun hos de kendte byggemarkeder som Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Davidsen og Stark.

Man skal dog være så påvagt, at i tilfælde af at en online forretning forhandler billige sokkelsten online på tilbud til en salgspris som virker helt fantastisk billig, kunne det tit være et bevis på en fup webshop. Betalinger med kort er på den anden side indbefattet af en ordning, der beskytter kunden overfor fup internet selskaber.

Generelt anbefaler vi køb med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt bør du drage fordel af en billig afbetalingsløsning som fx ViaBill, ifald du higer efter at betale beløbet til sokkelsten over en længere periode. Det foreslåes typisk i nichebutikker, men ikke de gængse byggekæder som eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Davidsen, XL-Byg og Stark.

Ses der på tallene er det tydeligt, at internet shoppere ofte søger efter eksempelvis sokkelsten priser og sokkelsten online. Man ser desuden som regel folk lede efter fx billig sokkelsten, sokkelsten tilbud samt køb sokkelsten.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 stk kg sokkelsten er 5590 kr. Pristjekket er vurderet til 4.4 ud af 5 stjerner baseret på 15 brugeranmeldelser.

Super hurtig levering og ok priser” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Læs tidligere køberes bedømmelser

Trustpilot tilbyder aldeles fine chancer for at gøre dig bekendt med en stor portion aktuelle forbrugeres vurderinger og herved foreslåes det, at du ser nærmere på e-butikkens omtaler inden du lægger din bestilling på billige sokkelsten online.

Facebook giver dig desuden fuldstændig fremragende muligheder for at få indsigt i online forhandlerens kundetilfredshed. I øvrigt ser vi faktisk forhandlere på nettet hvor man kan nedfælde en anmeldelse af deres køb, som ligeledes kan anvendes til at fornemme tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at folk shopper billige sokkelsten online hos en e-butik burde de for at være på den sikre side gennemlæse e-shoppens betingelser, det er dog naturligvis et tidskrævende projekt, specielt hos de velkendte byggekæder som 10-4, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Stark, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg og Bauhaus.

Et nemmere alternativ kunne derfor være at efterse hvorvidt e-firmaet er e-mærket, siden det bør være en tryghed om at e-forhandleren opererer i overensstemmelse med de officielle regler, tillige med at online virksomheden en gang i mellem tilses af sagkyndige der mestrer bestemmelserne på området.

Dette er desuden din genvej til en hjælpende hånd, ifald du udsættes for besvær med dit indkøb af sokkelsten. Ydermere slår vi et slag for at man er påpasselig med de mest centrale vedtægter der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af sokkelsten online, som eksempelvis den byttepolitik forretningen kører med.

I den sammenhæng er det virkelig relevant, at man til enhver tid sikrer sin ordremail, således man til enhver tid kan bevidne bestillingen af sokkelsten, uagtet om man shopper hos Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Stark, Silvan eller Bygma.

Kirsten T gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Ole S gav 4 stjerner

Det fungerer jo bare

Morten J gav 5 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

Poul M gav 4 stjerner

Hurtig

9 tips til internetshopping
1Vi anbefaler generelt at finde ud af hvorvidt internet webshoppen er e-mærket, siden det burde være et billede på at e-firmaet opfylder de danske love, udover at virksomheden rutinemæssigt kigges til af fagfolk der forstår reglementet på området. Inden folk bestiller billige sokkelsten hos en internet butik behøver de utvivlsomt studere netbutikkens forretningsaftale.
2Adskillige internet butikker foreslår nu om dage en hel del forskellige billige muligheder for fragt til sokkelsten. Den mest anvendte er for øjeblikket afhentningssteder, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente din ordre når det passer ind i din kalender. Metoden er altså usædvanlig gnidningsløs, samt i mange tilfælde tilmed den mest letkøbte løsning til levering.
3Vi anbefaler kortbestillinger eller MobilePay. Køb med betalingskort er indbefattet af en foranstaltning, der bistår køber overfor fup online varehuse. Som en alternativ mulighed burde du udnytte en afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, når du tilstræber at finansiere prisen senere.
4Den billigste leveringsversion er utvivlsomt selv at hente produkterne, men den løsning stiller krav om at du bor nærved e-shoppens adresse. Den leveringsmåde er naturligvis virkelig central ifald vi har behov for sokkelsten lige om lidt. Alternativt så frembyder nogle enkelte online webshops fragt uden beregning, men undertiden er det påkrævet at du shopper for et fastsat beløb.
5Det er jo virkelig enkelt for almindelige dødelige at kigge efter tilbud online på billige sokkelsten hos diverse online webshops, og til tak frembyder adskillige netshops fri fragt. Det kan til hver en tid blive gunstigt at se nærmere på nogle enkelte internet shops i Danmark efter rabat og tilbud før du handler, så man er garanteret at få den mest betalelige pris.
6Indtil flere forhandlere på nettet yder fragt uden omkostninger på sokkelsten, men undertiden er det under betingelse af at du aftager for en konkret sum. Alternativt burde du foretrække den mest letkøbte fragtmetode, som typisk er at få fragtfirmaet til at køre produkterne til en pakkeshop. Leveringsformen bliver tit tillige ret enkel. Den prisbilligste leveringsløsning kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne.
7Før nogen handler billige sokkelsten hos en shop på nettet behøver man når alt kommer til alt læse dens forretningsbetingelser, dog er det for det meste ikke super spændende. Tillige er det smart at køber er vidende om de grundlæggende forhold der spiller ind i forbindelse med shopping af billige sokkelsten online, for eksempel hvilken byttepolitik e-forhandleren benytter.
8Trustpilot frembringer en del fortræffelige løsninger til at gennemrode ganske mange andre kunders evalueringer og derfor går vi ind for, at du undersøger e-butikkens anmeldelser inden du køber billige sokkelsten online. Facebook byder på desuden en del uafhængige løsninger til at få indblik i internet butikkens troværdighed.
9Fragtperioden kan i nogle tilfælde være temmelig afgørende når man skal bruge varen om kort tid, og med det formål er det ganske essentielt at du efterser den anslåede leveringstid ved sokkelsten. Temmelig mange forretninger på nettet stiller garanti om billig levering på næste hverdag på en masse varer, men vær opmærksom på at det er påkrævet at bestillingen laves forinden et aftalt tidspunkt.