Laveste pris for inkl. levering*
WebshopPris ↓Link

*Seneste opdatering: - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til haven

Varianter: runde hvide blå små fritlagte gule sorte

Mængder: 25 kg 1 m3 1 ton 25 kg 10 kg 500 liter 20 kg 1 kubikmeter 1000 kg 15 kg 800 kg 500 kg 15 kg

Levering: i bigbag i poser løst leveret i sække vognlæs afhentning trailer hent selv i løs vægt

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er byggeri forbundet med alverdens spørgsmål. Derved bør du overveje at shoppe hos en webshop, hvor du får hjælp til valg af søsten.
Hvis du skal have varerne hurtigt eller blot har lyst til at undgå leveringsomkostningen, så kan du med fordel køre varerne på eget initiativ. Det er specielt muligt ved de gængse byggecentre.
Nogle byggecentre præsterer et stort sortiment, imens nogle specialiserer sig i en specifik type af vare. Du bør vide om det er vigtigt for dig at du har mange grupper af varer at vælge i blandt, foruden blot søsten.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for problemer med bl.a. reklamationer. Af den grund skal man tjekke firmaets handelsbetingelser.
Der er ikke lighed i prisniveauet på billige søsten hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle vil have billige priser, og andre fokuserer på faglig rådgivning. Du skal bestemme hvad der er vigtigst for dig.
Det er helt klart meget relevant at vide, om de produkter du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Ellers bør du overveje at kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder tilbyder varer fra adskillige leverandører, hvorfor du kan vælge fra et stort sortiment af søsten online.
De udbredte byggecentre er tilgængelige i det meste af landet, og dermed har mange chancen for at bestille online og transportere materialerne selv. Som følge af det har man mulighed for at slippe for leveringsomkostningen, samt ovenikøbet hente varerne lige nu.
De store byggemarkeder er etablerede og kendte virksomheder, som kan give en tryghedsfølelse til dig der skal købe online. Det kan du se som positivt.

Nichewebshop

Flertallet af nichespecifikke webshops er små firmaer, der oftest er dansk ejede, gerne endda lokalt i dit område. Dem understøtter du idet du køber søsten online hos dem.
Størsteparten af små butikker er producenter af produkterne der sælges i de større byggemarkeder. Idet du køber direkte på de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få billigere priser.
Hovedparten af nichebutikker på nettet er specialister i det produktudvalg de har online, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Derfor kan du forvente ekstra kyndig hjælp fra ansatte med ekspertviden i lige præcis søsten.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
søsten harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 medarbejdere i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

søsten jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og lønner i dag flere end 2.100 ansatte i forretningens 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på billige priser til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 varehuse. Stark tilstræber salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

søsten bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 medarbejdere i kædens 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og lønner i dag i omegn af 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og omfatter i dag over 1.000 mennesker i selskabets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og er nu arbejdsplads for ca. 500 mennesker i de 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres nu af mere end 100 medarbejdere i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres i dag af flere end 2.000 mennesker i selskabets 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

søsten silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres nu af ca. 1.000 mennesker i forretningens 41 varehuse. Silvan er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Det er en god idé at spørge om en hjælpende hånd til byggeprocessen, navnlig ift. større arbejdsopgaver. Store opgaver skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Derudover bør det være hurtigere og mere socialt når man er flere om at bidrage.
2Typisk vil det vise sig essentielt at udfærdige et budget for renoveringen, så du giver sig selv et overblik. Det må være fornuftigt at nedskrive hver enkelt omkostning, hvorefter man kunne tjekke mulige tilbud på dem en ad gangen.
3Der kommer stort set altid overraskende vanskeligheder når det kommer til krævende byggeprojekter, og altså er det af stor betydning at der afsættes rigeligt med tid i arbejdsplanen, så man føler sig afslappet omkring at have tid nok til det.
4For udendørs byggeprojekter har eventuelt regnvejr meget at sige. Af den grund kan du med jævne mellemrum se vejrvarslen i dagene før byggeriets start, så du undgår at det uden varsel begynder at vælte ned nøjagtig som du er ved at færdiggøre dit svære byggeprojekt.
5Man skal aldrig gå ned på værktøj. Ofte kan det vise sig betydningsfuldt at du har værktøjet til disposition akkurat som du går løs med byggeprocessen. Det er derudover afgørende at medregne de tilhørende omkostninger i dit økonomiske overblik.
6Forberedelse er vejen til at lykkes med projektet. Du kunne overveje at sammensætte en gennemarbejdet køreplan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal løses på hvilke tidspunkter, og som ligeledes indeholder en rækkefølge. Det anbefales at være skarp i sammensætningen af din plan.
7Det er muligt at få et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det kan man få hvis projektet gør en forskel for miljøet. Af få støtte er altså afhængig af at ombygningen har en positiv effekt på planeten.
8Det kan give mening at tænke over hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du alternativt burde anskaffe eksperthjælp til færdiggørelsen af byggeriet. Når du køber hjælp fra en ekspert er det lukrativt at søge prisoverslag fra en håndfuld foretagender.
9Du skal aldrig glemme din sikkerhed, så husk sikkerhedstøj herunder fod- og hovedbeklædning som beskyttelse imod mulige skader. Det er smart at have styr på dit velbefindende i byggeriet, navnlig når du ikke får professionel assistance.
10Det viser sig essentielt at have samtlige materialer tilgængelige på forhånd inden du starter projektet. Du bør forfatte en punktforms indkøbsliste hvorpå der noteres alt det der skal bruges, og derefter eftergå hver eneste ting, så du kan føle dig tryg ved at alt er på sin plads.
11Du finder et bredt udvalg af hjælpeartikler og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. Især YouTube giver dig adgang til overvældende meget konstruktiv information, især ifald man skriver søgeordene på engelsk.
12Forud for at du starter byggeriet kan det blive ultra essentielt at have styr på, at projektet er lovligt. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der gælde forskellige love som beskriver, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
De mest folkekære byggemarkeder
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er utrolig imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvoraf hele 84 % giver topkarakter, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er yderst overlegent. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvoraf imponerende 76 % har givet den højeste karakter, og kun 4 % kvitterer med bundkarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, som altså er temmelig beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvoraf imponerende 59 % giver den højeste karakter, og bare 9 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er fantastisk beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 8 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket jo er yderst flot. Ratingen er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % har givet den dårligste rating. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.

Typiske spørgsmål vedrørende søsten

 • Hvor meget vejer søsten?
 • Hvor er søsten på tilbud?
 • Hvor købes søsten billigt?
 • Hvad koster søsten?
 • Hvor købes søsten online?
 • Hvad er søsten?
 • Hvilken type af levering er smartest?

  En hel del internet handler giver nu et stort udvalg af billige leveringsmetoder til søsten. Den mest populære er for nærværende at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor det er muligt at hente varerne lige når det passer dig. Metoden er jo ret simpel, og i mange tilfælde endda den prisbilligste fragtløsning.

  Du kan ydermere tænke over at vælge at få udbragt hjem til dig selv eller til når du er på job. Leveringstypen bliver mange gange en smule dyrere, men også vældig smart med søsten online. Den billigste mulighed for fragt er dog at du selv henter varerne, men det afhænger af at du opholder dig lige ved online virksomhedens byggecenter, fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Leveringshastigheden på søsten kan være meget vital når du absolut skal bruge ordren om et øjeblik, og i det øjemed er det ret på sin plads at du ser det estimerede leveringstidspunkt på søsten. En del online firmaer – eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – tilsiger billig levering på næstkommende hverdag på en hel del produkter online, men som ikke desto mindre nødvendiggør at ordren lægges forinden et angivent klokkeslæt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få de nye varer betjent før medarbejderne får fri.

  Enkelte netbutikker tilbyder fragt uden gebyr på søsten online, men i reglen kun såfremt man aftager for en bestemt sum. Derudover bør man udse dig den mindst kostelige fragtløsning, der tit vil være at få kørt pakken til et udleveringssted.

  En lang række byggemarkedskæder tildeler klik-og-hent hvor du køber billig søsten hjemmefra og selv henter i butikken. Fx XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Stark, Davidsen, Silvan og Bauhaus. Byggecentrene yder eksempelvis afhentning af søsten i følgende byer:

  Gentofte, Struer, Hjørring, Holbæk, Vejle, Odense, Vanløse, Lillerød, København, Sønderborg, Svendborg, Ishøj, Nykøbing Falster, Horsens, Esbjerg, Helsingør, Brønderslev, Tilst, Ikast, Frederiksberg, Valby, Frederikssund, Skanderborg, Køge, Birkerød, Middelfart, Jyllinge, Slagelse, Hørsholm, Tårnby, Virum, Lystrup, Glostrup, Odder, Hobro, Silkeborg, Nyborg, Herning, Roskilde, Risskov, Kolding, Hvidovre, Nørresundby, Hedehusene, Nærum, Dragør, Stenløse, Haslev, Brøndby, Kalundborg, Randers, Frederiksværk, Kokkedal, Rødovre, Aabenraa, Vordingborg, Grenaa, Herlev, Rudersdal, Næstved, Vallensbæk, Fredericia, Brønshøj, Lyngby, Hedensted, Albertslund, Værløse, Nakskov, Haderslev, Greve, Søborg, Aarhus, Korsør, Skive, Viborg, Gladsaxe, Thisted, Varde, Højbjerg, Holstebro, Solrød Strand, Rønne, Ølstykke, Ringsted, Taastrup, Aalborg, Farum, Allerød, Åbyhøj, Brabrand, Frederikshavn, Ballerup, Hillerød, og Charlottenlund, .

  Klik-og-hent for søsten er tilgængeligt i alle områder af landet: Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn), Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark) og Sjælland (Lolland, Østsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Falster, Midtsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Amager).

  Når der ses på tendenserne står det klart, at internet shoppere jævnligt leder efter eksempelvis søsten online og søsten tilbud. Vi ser derudover typisk netshoppere søge eksempelvis billig søsten, køb søsten samt søsten priser, plus de gængse byggecentre som Stark, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix og Silvan.

  Spar penge på søsten

  Det er særdeles bekvemt for forbrugerne at finde de laveste priser på billige søsten online fra forskellige internet webshops, og så har de fleste internet forhandlere været presset til at at nedsætte salgspriserne på søsten eftertrykkeligt, og endda præstere fragt uden betaling.

  Det kan stadigvæk vise sig indbringende at udforske en række internet shops i Danmark efter rabatter og tilbud på søsten online forinden du handler, således at du er på den sikre side med at skaffe sig den mest attraktive pris. Kig ikke blot hos de udbredte byggecentre som Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Silvan, Bauhaus, Davidsen og XL-Byg.

  Du bør blot være så påpasselig, at såfremt en shop på nettet frembyder billige søsten online til salg for en udsalgspris der kan virke ufattelig lav, så burde det for det meste være et fingerpeg om en snydagtig e-butik. Kortkøb er heldigvis dækket ind under en regel, der beskytter folk imod bedrageriske e-handler.

  Generelt anbefaler vi bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed bør du bruge en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, såfremt du efterspørger at dække omkostningerne til søsten over et længere tidsrum. Det foreslåes typisk i niche webshops, men sjældent de udbredte byggemarkeder som eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Stark, 10-4, Davidsen og Harald Nyborg.

  Når man kigger i tallene står det tydeligt, at online shoppere mange gange kigger efter fx søsten priser og søsten online. Foruden dette oplever vi tit online shoppere kigge efter blandt andet billig søsten, køb søsten og søsten tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg søsten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

  Meget hurtig levering” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til haven

  Varianter: sorte små gule blå fritlagte runde hvide

  Mængder: 1 kubikmeter 500 kg 15 kg 500 liter 10 kg 1 m3 20 kg 800 kg 1 ton 25 kg 25 kg 15 kg 1000 kg

  Levering: afhentning løst leveret trailer i sække i bigbag i løs vægt i poser hent selv vognlæs

  Tjek eksisterende kunders oplevelser

  Trustpilot giver dig i højeste grad udmærkede genveje til at udforske en lang række eksisterende køberes oplevelser og herved tilråder vi, at du eftersøger online webshoppens vurderinger inden du placerer din ordre på billige søsten online.

  Facebook tilbyder dig lignende egentlig gode muligheder for at få indblik i internet butikkens pålidelighed. I øvrigt møder vi nogle shops på nettet hvor kunder kan afgive en anmeldelse af virksomhedens service, hvilket lige så vel burde udnyttes til at bedømme hvor tilfredse kunderne er.

  Forud for at folk køber billige søsten online i en webshop behøver man uden tvivl have øje for webbutikkens handelsvilkår, men det er uden tvivl ikke særlig interessant, især med de kendte byggekæder som Silvan, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, XL-Byg og 10-4.

  Et alternativt forslag kan derfor være at bemærke om e-butikken er godkendt af e-mærket, siden det kan være et signal om at e-shoppen følger de opstillede regler, foruden at netshoppen regelmæssigt monitoreres af eksperter der har meget erfaring med vilkårene.

  Derudover tilbydes du chance for støtte, såfremt du bliver udsat for dilemmaer med din handel med søsten. Ligeledes støtter vi at du er obs på de mest relevante betingelser der er gældende for bestillingen af søsten online, f.eks. den bytteret shoppen bruger.

  På grund af dette er det tillige vigtigt, at man stadig gemmer ens kvittering på e-mail, så man når som helst vil kunne bevise sit køb af søsten, uafhængig af om man køber hos Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg eller Stark.

  Ole M gav 5 stjerner

  Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

  Pia Mortensen gav 4 stjerner

  Jeg havde en super god oplevelse!

  Jørgen Sørensen gav 5 stjerner

  Super hurtig levering og ok priser

  Jette gav 4 stjerner

  God webshop

  Søsten fra online forretninger

  Trustpilot yder tilpas gode muligheder for at besigtige forskellige øvrige konsumenters kritik med bestilling af søsten og derved slår vi et slag for, at du bliver klogere på webbutikkens bedømmelser inden du shopper søsten online.

  Facebook byder på desuden immervæk passende metoder til at få kendskab til webshoppens pålidelighed. Foruden det møder vi en del netshops hvor folk kan publicere en kritik af ordreforløbet, hvilket lige så vel burde benyttes til at tage stilling til hvor glade kunderne er ift. bestilling af søsten.

  Inden du shopper søsten via internettet

  Forinden nogen køber søsten på en online webshop behøver man i princippet tyde dens forretningsvilkår, det er dog ofte ikke særlig spændende.

  En nem løsning kunne derfor være at bemærke hvorvidt online forretningen er e-mærket medlem, fordi det burde være et billede på at e-handlen efterfølger de danske regler, tillige med at online firmaet nu og da føres tilsyn med af fagfolk som er indført i lovgivningen for salg af søsten online.

  Det er en rigtig god genvej til at få bistand, for så vidt du forvoldes udfordringer ved dit indkøb. Herudover er det en hjælp at kunden er påpasselig med de grundlæggende reglementer der influerer på købet.

  Levering af søsten

  En del online forretninger tildeler efterhånden en lang række forskellige leveringsformer. Den prisbilligste leveringsmodel vil dog altid være at du selv står for afhentning af søstenene, men den mulighed stiller krav om at du fysisk befinder dig i kort afstand af internet virksomhedens hjemsted.

  Leveringstiden kan vise sig at være ret så vigtig om man absolut skal bruge søstenene med det samme, så i det øjemed er det selvfølgelig på sin plads at man studerer den estimerede leveringsdato på søsten – som afhænger af at bestillingen realiseres tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få varerne betjent forinden pakkemedarbejderne holder fyraften.

  En række internet shops yder portofri fragt af søsten, men typisk er det forudsat at man aftager for et fastsat beløb.

  Tilbudene der præsenteres i denne kategori er udvalgt automatisk af hjemmesidens algoritme. Algoritmen har effektivt gennemsøgt flere millioner af varer for at finde de produkter der minder mest om søgeordet søsten, og som algoritmen af den grund føler matcher din søgning bedst.

  Foruden søgeforespørgslen du gav Google har søgemotoren i øvrigt medregnet søgeudtryk, som den vurderer at andre søgende typisk indtaster i den forbindelse, eksempelvis søsten pris og søsten i løs vægt foruden søgninger som søsten pris eller søsten pris.

  Den viden bruger robotten som ekstra information til at vise de mest relaterede varer. Data viser også at øvrige brugere leder efter søsten i løs vægt, søsten i sække eller bedste søsten. Denne information har robotten ligeledes brugt til, at søge sig forbi en stor mængde produkter.

  For øvrigt viser data, at søgeordene søsten pris, søsten i løs vægt og bedste søsten er særdeles populære, og derfor er de samtidig indregnet af robot-søgeren på samme måde som søgeordene søsten i poser, køb søsten og søsten i poser. Forhåbentlig føler du at vi ikke skuffede dig med de præsenterede produkter, idet at nogle af disse vækkede din interesse.

  Søsten bestilles igennem fremherskende byggeforretninger, som fx Bygma.dk, 10-4.dk, Bauhaus.dk, Silvan.dk, XL-Byg.dk, Stark.dk, JemogFix.dk og DavidsenShop.dk.

  Her ses de byer der oftest bestilles søsten til…

  Nordjylland: Hadsund, Aalborg, Hjørring, Støvring, Nykøbing Mors, Nørresundby, Thisted, Frederikshavn, Hirtshals, Brønderslev, Aabybro, Aars, Sæby, Nibe, Svenstrup, Hobro, Skagen

  Syddanmark: Svendborg, Fredericia, Munkebo, Assens, Otterup, Nyborg, Ringe, Kerteminde, Varde, Børkop, Odense, Billund, Ribe, Aabenraa, Kolding, Nordborg, Rødekro, Haderslev, Vojens, Esbjerg, Tønder, Middelfart, Faaborg, Grindsted, Vejen, Bramming, Sønderborg

  Midtjylland: Herning, Bjerringbro, Brande, Tilst, Ry, Skanderborg, Mårslet, Struer, Brabrand, Ringkøbing, Galten, Hadsten, Randers, Hedensted, Grenaa, Ikast, Skjern, Viborg, Højbjerg, Risskov, Odder, Holstebro, Kjellerup, Skive, Silkeborg, Lystrup, Løgten, Beder, Hørning, Lemvig, Hinnerup, Horsens, Aarhus, Hammel, Åbyhøj, Egå, Malling, Løsning, Skødstrup, Hornslet, Vejle, Hasselager, Ebeltoft

  Sjælland: Vordingborg, Fensmark, Korsør, Skælskør, Haslev, Nakskov, Solrød Strand, Tune, Jyllinge, Næstved, Holbæk, Maribo, Slagelse, Nykøbing Sjælland, Herfølge, Kalundborg, Køge, Greve, Sorø, Ringsted, Nykøbing Falster

  Hovedstaden: Hedehusene, Slangerup, Albertslund, Helsinge, Tårnby, Ishøj, Dragør, Høje Taastrup, Holte, København, Ballerup, Værløse, Nærum, Fredensborg, Birkerød, Taastrup, Allerød, Brøndby, Lillerød, Smørumnedre, Hellerup, Herlev, Måløv, Hellebæk, Rønne, Hørsholm, Lyngby, Glostrup, Valby, Hvidovre, Ølstykke, Hundested, Vanløse, Stenløse, Rødovre, Frederikssund, Søborg, Kokkedal, Frederiksværk, Roskilde, Vallensbæk, Humlebæk, Gladsaxe, Hillerød, Nivå, Virum, Gentofte, Frederiksberg, Helsingør, Charlottenlund, Brønshøj, Gilleleje, Dyssegård, Espergærde, Farum, Rudersdal, Snekkersten

  9 tips til online indkøb
  1Før nogen bestiller billige søsten hos en internet forhandler behøver man sådan set gøre sig bekendt med indholdet af e-shoppens regler, men det er undertiden et omfattende arbejde. Ligeledes er det godt at du er oppe på mærkerne omkring de elementære forhold der indvirker på handlen med billige søsten online, som eksempelvis den byttepolitik shoppen garanterer.
  2Vi tilråder betalinger med kort eller MobilePay. Bestillinger med kort er omfavnet af en foranstaltning, som garanterer kunden overfor falske e-firmaer. Som en alternativ mulighed kan du bruge en afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, forudsat du tilstræber at finansiere beløbet senere.
  3Fragtperioden kan i nogle tilfælde være temmelig vigtig hvis vi har brug for dine nye produkter øjeblikkeligt, så derfor er det relativt fornuftigt at du studerer den anslåede leveringstid ved søsten. En række internet firmaer stiller udsigt til billig levering på næstkommende hverdag på en lang række varenumre, som beroer på at bestillingen fuldbyrdes inden et nøjagtigt tidspunkt.
  4Vi anbefaler at kontrollere hvorvidt e-butikken er e-mærket, grundet at det skulle være en sikkerhed for at internet shoppen respekterer de danske regler, og at e-butikken løbende føres tilsyn med af fagfolk som har nøje kendskab til reglerne på området. Forud for at folk shopper billige søsten på en internet shop bør man i virkeligheden granske e-butikkens forretningsbetingelser.
  5Trustpilot tilbyder fuldstændig fine muligheder for at granske ret mange forhenværende køberes reflektioner og derved er det prisværdigt, at du vurderer internet webshoppens ratings forud for at du køber billige søsten online. Facebook frembyder lige så vel faktisk pæne muligheder for at få indblik i internet butikkens kundefokus.
  6Visse e-handler i Danmark byder på portofri fragt på søsten, men typisk er det så præmissen at du handler for et fastslået beløb. Som alternativ bør man udse dig den mest billige type af levering, hvilket gerne er at få dem til at levere dine produkter til et afhentningssted. Fragtmetoden er uheldigvis omvendt særdeles nem. Den mindst kostelige leveringsform vil dog altid være at hente ordren selv.
  7Flere online virksomheder udlover nu diverse billige leveringsmuligheder til søsten. En af favoritterne er på nuværende tidspunkt at få sendt til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente de nyindkøbte produkter når du har mulighed for det. Fragtformen er jo særligt problemfri, samt oftest derudover den mindst kostelige leveringsløsning.
  8Den mest betalelige løsning kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne, men den løsning er betinget af at du har bopæl nær internet shoppens tilholdssted. Den form for fragt kan vise sig at være ualmindeligt central ifald vi står og skal bruge søsten om et øjeblik. Alternativt så præsterer enkelte internet webshops levering uden beregning, men typisk gælder det kun hvis man køber for en bestemt pris.
  9Det er jo efterhånden ret så uproblematisk for forbrugerne at analysere priser online på billige søsten fra diverse e-butikker, og for det lover langt de fleste online webshops levering uden beregning. Til gengæld kan det ikke desto mindre blive indbringende at kontrollere et par shops på nettet efter billige priser før du køber, sådan at man er skråsikker på at modtage den mest attraktive pris.