AL-KO Sneslynge SnowLine 560 II
5.249 kr.
Mere info
Sneslynge til fejemaskine 78420 POWER CRAFT +78420
1.195 kr.
Mere info
Brudstifter til Kärcher sneslynger Kärcher +STH
55 kr.
Mere info
Texas ST1300 - elektrisk sneslynge
799 kr.
Mere info
Texas 65 cm.sneslynge for Combi maskine
3.329 kr.
Mere info
Texas Snow King 566 TGE
5.999 kr.
Mere info
Texas Combi 800B Sneslynge incl. sneslynge
11.095 kr.
Mere info
Texas Snow King 617TGE Sneslynge med elstart
7.195 kr.
Mere info
Texas Snow King 565TG Sneslynge
4.595 kr.
Mere info
AL-KO Snowline 55E Sneslynge
3.625 kr.
Mere info
Texas Combi 800TGE Sneslynge el-start incl. sneslynge
10.795 kr.
Mere info
Texas Combi 800TG Sneslynge incl. sneslynge
9.695 kr.
Mere info
Texas Snow King 415TG sneslynge
3.699 kr.
Mere info
Texas Snow King 6195BE Sneslynge
7.695 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du har brug for varerne hurtigst muligt eller bare gerne vil undvære fragtomkostningen, så kunne du tænke over at transportere materialerne på eget initiativ. Det er i høj grad muligt ved de gængse byggecentre.
Du bør kende de handelsbetingelser webshoppen udsteder når du shopper online, så du kan undgå problemer med fx reklamationer. Derfor skal man tjekke byggeshoppens regler.
For nogle er byggeri ens betydende med diverse spørgsmål. Derved kan du overveje at bestille ved et online byggecenter, hvor du tilbydes rådgivning til valg af sneslynge.
Nogle byggekæder udbyder et stort sortiment af varer, hvorimod øvrige fokuserer på en enkelt gruppe af vare. Du bør tænke over om det er betydningsfuldt for dig at have mange varer at vælge fra, udover blot sneslynge.
Der vil være forskel på udsalgspriserne på billige sneslynge fra byggekæde til byggekæde. Enkelte vil have de bedste tilbud, hvorimod andre har fokus på et højt serviceniveau. Du bør overveje hvad du foretrækker.
Det er selvfølgelig utrolig afgørende at tjekke, hvorvidt den vare du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du være nødt til at lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder finder du i de større byer, og herigennem har folk tilbuddet om at handle online og køre varerne personligt. Hermed har man chancen for at blive fri for fragten, og ovenikøbet skaffe varerne hurtigere.
De velkendte byggecentre køber produkter fra en lang række forskellige producenter, og pga. det kan du købe fra et bredt sortiment af sneslynge online.
De store byggecentre er etablerede og velkendte forretninger, som kan bidrage til øget tryghed i forbindelse med dit køb online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.

Nichewebshop

Alverdens webshops med fokus på en enkelt niche har et indgående kendskab til deres varer, da de udelukkende sælger disse produkter. Derigennem vil du modtage ekstra nyttig assistance fra ansatte som er specialister i lige præcis sneslynge.
Mange webshops med fokus på en enkelt niche er mindre firmaer, der typisk er dansk ejede, eventuelt tilmed fra dit lokalområde. Dem bidrager du til ved at købe sneslynge online fra deres webshop.
Størsteparten af nichebutikker på internettet er producenter af produkterne der sælges i de store byggecentre. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online er det muligt at få en bedre pris.
De største byggecentre i Danmark

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger i dag flere end 2.300 medarbejdere i kædens 56 byggecentre. Bygma satser på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres nu af ca. 2.000 kollegaer i de 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

sneslynge silvan

Silvan blev etableret i 1968, og styres dagligt af over 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

sneslynge jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af omtrent 2.100 mennesker i deres 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

sneslynge bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og styres dagligt af over 1.000 ansatte i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og omfatter i dag omtrent 2.000 mennesker i firmaets 72 varehuse. Stark har fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres i dag af mere end 500 kollegaer i deres 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger nu omtrent 1.000 mennesker i virksomhedens 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og omfatter i dag cirka 100 mennesker i forretningens 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

sneslynge harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres i dag af flere end 2.000 medarbejdere i de 33 varehuse. Harald Nyborg satser på salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Godt forarbejde vil altid være nøglen til at lykkes med dit arbejde. Du må have en gennemarbejdet agenda, der fortæller hvilke arbejdsopgaver der løses hvornår, og som også indeholder en numerisk orden. Husk at være realistisk idet du udarbejder din arbejdsplan.
2Måske du burde regne på hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du burde skaffe assistance fra en fagmand til noget af det. Ifald du får professionel hjælp anbefales det at notere en pris fra en håndfuld firmaer.
3Du har mulighed for at spørge om et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det gives ifald renoveringen hjælper miljøet. Modtagelsen af tilskud forudsætter med andre ord at byggeriet forbedrer naturen.
4Der præsenterer sig utvivlsomt utidige problemstillinger ved omfangsrige opgaver, og derfor vurderes det essentielt at der er afsat nok tid i arbejdsplanen, som vil medvirke til at man føler sig selvsikker på at nå i mål med projektet.
5Det er fundamentalt at udarbejde et budget for arbejdet, så man giver sig selv et overblik. Det kan blive fornuftigt at beskrive alle udgiftsposter, og efterfølgende søge sig frem til eventuelle tilbud på dem én og én.
6Du finder vældig mange artikler og videoer på nettet som du kan finde hjælp i. Navnligt YouTube tilbyder enormt meget almennyttig oplysning, ikke mindst ifald du benytter engelske søgeord.
7Det viser sig essentielt at du har de nødvendige materialer til disposition inden du tager fat på byggeriet. Du har god gavn af at forfatte en overskuelig note hvoraf der fremgår alt det der skal bruges, og så tjekke hver eneste ting, så du føler dig overbevist om at du har det hele.
8Ved udendørs projekter kan vind og vejr få stor betydning. Derfor bør du ofte se vejrforudsigelserne lige før dit byggeprojekt, så du ikke kommer til at opleve at det pludselig går i gang med at piske ned netop som du er trukket i arbejdstøjet til dit komplekse byggeprojekt.
9Du må for alt i verden ikke nedprioritere dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedstøj som eksempelvis fod- og hovedbeklædning som beskyttelse mod hændelige risici. Det er yderst relevant at have styr på sikkerheden i byggeprocessen, hovedsageligt hvis du ikke fremskaffer eksperthjælp.
10Man skal for alt i verden ikke fattes værktøj. I mange tilfælde vil det være fordelagtigt at have det disponibelt når du starter byggeriet. Det er derudover en fordel at tage højde for de tilhørende udgifter i budgettet for byggeprojektet.
11Det kan være en god idé at indhente assistance til dele af projektet, navnlig ved omfangsrige ombygninger. Store ting bør udføres af flere end en enkelt person. Ydermere må det være mere effektivt og mere minderigt når man ikke er ene om det.
12Forinden du indleder dit byggeprojekt kan det vise sig yderst fundamentalt at sikre sig, at dit projekt overholder loven. Med udgangspunkt i din boligtype kan der være begrænsende retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
De højest ratede byggemarkeder
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som klart er rigtig beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 19.208 meninger, hvor intet mindre end 84 % har givet maksimum point, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er meget imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er fantastisk godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og kun 8 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ret så godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvor hele 59 % giver den højeste karakter, og alene 9 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som uden tvivl er meget godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med toprating, og alene 4 % giver 1 stjerne. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken løsning til levering skal jeg vælge?

Temmelig mange e-handler tilbyder nu til dags diverse billige leveringsudgaver til sneslynge. En af de populære er for øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente dine produkter når du har lyst. Leveringsformen er altså særdeles smart, samt oftest endvidere den mest letkøbte mulighed for levering.

Du kunne alternativt afveje for og imod at vælge at få leveret til din bolig eller ud på din arbejdsplads. Metoden viser sig som regel en lille smule mere pebret, men desuden ret så enkel ift. sneslynge online. Den mest letkøbte leveringsversion vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken, som jo nødvendiggør at du har bopæl nærved online forretningens butikker, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på sneslynge er jo ekstremt udslagsgivende ifald vi har behov for produktet om kort tid, og med det formål er det altså fornuftigt at man finder det forventede leveringstidspunkt ved sneslynge. Størstedelen af e-shops – fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – tilsiger billig levering efter en enkelt hverdag på en lang række varenumre online, som trods alt betinges af at ordren indsendes forud for et aftalt klokkeslæt, så at de sandsynligvis kan nå at få produktet ud af døren før pakkemedarbejderne får fri.

En række online shops præsterer levering uden omkostninger på sneslynge online, men oftest er det forbeholdt når du indkøber for en fastsat pris. Alternativt kunne man overveje den mest letkøbte leveringsmulighed, som tit vil være at få dem til at køre varerne til et udleveringssted.

De store netshops tildeler afhentning hvor man bestiller billig sneslynge derhjemme og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Bygma, Stark og 10-4. De tilbyder for eksempel click-and-collect på sneslynge i disse byer:

Brønshøj, Taastrup, Vallensbæk, Albertslund, Greve, Kalundborg, Vordingborg, København, Haderslev, Risskov, Ikast, Odder, Allerød, Nørresundby, Jyllinge, Hedehusene, Lillerød, Hjørring, Gladsaxe, Holbæk, Solrød Strand, Slagelse, Holstebro, Hobro, Tilst, Nærum, Gentofte, Skive, Lyngby, Frederiksberg, Silkeborg, Ølstykke, Thisted, Rudersdal, Varde, Ishøj, Randers, Brønderslev, Middelfart, Frederikssund, Brabrand, Farum, Aalborg, Åbyhøj, Valby, Charlottenlund, Esbjerg, Frederiksværk, Dragør, Korsør, Roskilde, Frederikshavn, Grenaa, Nakskov, Haslev, Herlev, Aabenraa, Stenløse, Sønderborg, Hedensted, Rødovre, Aarhus, Næstved, Skanderborg, Herning, Odense, Virum, Ringsted, Hvidovre, Nyborg, Hørsholm, Vanløse, Fredericia, Svendborg, Ballerup, Højbjerg, Lystrup, Rønne, Søborg, Kolding, Køge, Birkerød, Struer, Helsingør, Vejle, Tårnby, Nykøbing Falster, Horsens, Glostrup, Værløse, Brøndby, Viborg, Kokkedal, og Hillerød, .

Klik-og-hent for sneslynge er tilgængeligt i de fleste områder af landet: Fyn (Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn), Sjælland (Sydsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Amager, Lolland, Bornholm, Falster, Østsjælland, Nordsjælland) og Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland).

Når man kigger i tendenserne står det markant, at internet shoppere som regel søger eksempelvis sneslynge online og billig sneslynge. Derudover ser vi mange gange mennesker søge for eksempel køb sneslynge, sneslynge priser og sneslynge tilbud, foruden de velkendte byggemarkeder som 10-4, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Bygma og Bauhaus.

Tilbud på sneslynge

Det er i dag særligt ligetil for internetbrugere at sammenholde priser på billige sneslynge online hos forskellige netshops, og herved har flere shops på nettet været tvunget til at tvinge prisen på sneslynge betragteligt, og endda sikre levering uden gebyr.

Trods dette kan det til hver en tid være gavnligt at studere nogle få e-firmaer efter tilbud og udsalg på sneslynge online forud for at du gennemfører din bestilling, så du er sikker på at få fat i den mest betalelige pris. Se ikke blot på de udbredte byggemarkeder som Bygma, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, 10-4 og Harald Nyborg.

Du må imidlertid ikke glemme, at hvis en online butik udlover billige sneslynge online til salg for en pris der anses for utopisk tiltalende, så kunne det ofte være en varsel om en snydagtig webbutik. Handler med kort er i hvert fald omfattet af en orden, hvilket assisterer os imod svindlende online selskaber.

Vi slår generelt et slag for køb med betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt bør du udnytte et afbetalingstilbud som for eksempel ViaBill, når du efterspørger at finansiere regningen på sneslynge af flere omgange. Dette tilbydes som regel hos specialiserede netbutikker, i modsætning til de kendte byggecentre som eksempelvis Bygma, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg og Stark.

Når der ses på tallene fremstår det markant, at mennesker jævnligt søger fx sneslynge tilbud og billig sneslynge. Vi ser desuden mange gange folk kigge efter blandt andet sneslynge online, sneslynge priser og køb sneslynge.

Kig på nuværende kunders anbefalinger

Trustpilot leverer relativt fine chancer for at undersøge en stor portion eksisterende konsumenters observationer og af den grund tilråder vi, at du evaluerer internet selskabets vurderinger forud for at du placerer din ordre på billige sneslynge online.

Facebook medfører ydermere nogle fordelagtige genveje til at få indblik i webshoppens kundetilfredshed. Derudover ses en del internet varehuse hvor det er muligt at registrere en evaluering af deres købsoplevelse, som tilmed burde tages i brug til at vurdere hvor tilfredse kunderne er.

Før folk bestiller billige sneslynge online i en internet butik burde man faktisk bese deres handelsvilkår, men det er gerne en tidskrævende opgave, især med de udbredte byggecentre som 10-4, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Stark og Bauhaus.

Et andet alternativ kunne måske være at kontrollere hvorvidt e-shoppen er e-mærke godkendt, siden det længe har været en antydning af at internet shoppen adlyder de danske love, og at online firmaet løbende overværes af sagkyndige der forstår vedtægterne på området.

Dette er en god anledning til en håndsrækning, såfremt du forvoldes besvær med din shopping med sneslynge. For øvrigt tilrådes det at man er sat ind i de fundamentale reglementer der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af sneslynge online, f.eks. hvilken returneringsret e-forhandleren garanterer.

I den sammenhæng er det virkelig vigtigt, at man altid bevarer ens kvittering på e-mail, så man altid vil kunne bevidne sit køb af sneslynge, uagtet om man handler fra 10-4, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Silvan, Stark, Jem og Fix, XL-Byg eller Harald Nyborg.

Jan I gav 5 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Søren gav 4 stjerner

god service

Tina gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

Hans R gav 4 stjerner

god service

9 tips til indkøb via nettet
1Leveringsdygtigheden er selvfølgelig vældig bestemmende om vi behøver din pakke omgående, og i det øjemed er det ret fornuftigt at man finder det forventede leveringstidspunkt på sneslynge. En stor portion online forhandlere stiller udsigt til billig levering på næstkommende hverdag på en masse varenumre, som dog kræver at ordren køres igennem inden et givent tidspunkt.
2Det har vist sig at være ultra let for forbrugerne at finde de bedste tilbud online på billige sneslynge hos forskellige e-handler, og altså lover masser af online virksomheder portofri levering. Til gengæld kan det alligevel blive tiden værd at kigge forbi nogle få internet forretninger efter tilbud og udsalg før du gennemfører dit køb, således at du er sikker på at opnå den mest attraktive pris.
3Før folk køber billige sneslynge på en e-butik kan de i princippet kigge på netshoppens betingelser, det er dog almindeligvis ikke videre spændende. Udover dette foreslår vi at kunden er oppe på mærkerne omkring de vigtigste bestemmelser der kan influere på købet af billige sneslynge online, for eksempel den byttepolitik online butikken lover.
4Generelt går vi ind for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Handler med kort er omfavnet af en bestemmelse, som forsvarer dig som køber imod fup internet virksomheder. Som et alternativ kan du udnytte en løsning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du efterspørger at honorere omkostningerne over et længere tidsrum.
5Den prisbilligste løsning kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne, men det forudsætter at du er i nærheden af internet forretningens tilholdssted. Den fragtmetode er ultra central ifald vi mangler sneslynge om kort tid. Alternativt så præsterer nogle enkelte internet selskaber gebyrfri levering, men tit under forudsætning af at der handles for en fastsat sum.
6Vi tilråder at tjekke om online shoppen er støttet af e-mærket, siden det er et billede på at e-forretningen understøtter de danske regler, og at online firmaet en gang i mellem kigges til af jurister der forstår vilkårene på området. Inden folk handler billige sneslynge i en shop behøver de i princippet tyde e-butikkens handelsbetingelser.
7Mange online virksomheder yder heldigvis en hel del forskellige billige muligheder for levering til sneslynge. Førstevalget hos mange er nu om stunder at få leveret til et udleveringssted, så du selv kan hente pakken når du har mulighed for det. Muligheden er altså særdeles uproblematisk, samt i mange tilfælde ydermere den mindst kostelige leveringsmulighed.
8Trustpilot genererer absolut solide muligheder for at analysere en stor gruppe nuværende køberes observationer og på grund af dette anbefales det, at du undersøger internet virksomhedens anmeldelser inden du handler billige sneslynge online. Facebook tilbyder dig endvidere en række solide muligheder for at få en idé om online virksomhedens kundetilfredshed.
9Enkelte e-forretninger i Danmark lover billig levering på sneslynge, men for det meste kun hvis man indkøber for et fastsat beløb. Alternativt burde du udvælge den prisbilligste form for fragt, som gerne vil blive at få leveret produkterne til en pakkeshop. Denne er ofte endda temmelig smertefri. Den mindst kostelige fragtmetode vil dog i de fleste tilfælde være at hente varerne selv.