FAMAG Sneglebor til træ 460mm (380mm) 1410
212 kr.
Mere info
FAMAG Sneglebor til træ 320mm (255mm) 1410
160 kr.
Mere info
FAMAG Sneglebor til træ 235mm (160mm) 1410
124 kr.
Mere info
Sneglebor 16,0 X 460 mm KwB 0424-16
149 kr.
Mere info
Sneglebor 28,0 X 460 mm KwB 0424-28
279 kr.
Mere info
Sneglebor 20,0 X 460 mm KwB 0424-20
180 kr.
Mere info
Sneglebor 26,0 X 230 mm KwB 0422-26
166 kr.
Mere info
Sneglebor 24,0 X 460 mm KwB 0424-24
210 kr.
Mere info
Sneglebor 26,0 X 460 mm KwB 0424-26
250 kr.
Mere info
Sneglebor 22,0 X 460 mm KwB 0424-22
216 kr.
Mere info
Sneglebor 30,0 X 460 mm KwB 0424-30
290 kr.
Mere info
Sneglebor 28,0 X 230 mm KwB 0422-28
180 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre fremviser et stort varesortiment, og øvrige fokuserer på en enkelt gruppe af vare. Du bør tænke på hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange varer at vælge i mellem, udover bare sneglebor.
For mange er byggeprojekter forbundet med en verden af spørgsmål. På grund af det kan det overvejes at shoppe hos en online byggeshop, hvor du bliver tilbudt sparring omkring sneglebor.
Det er selvsagt ekstremt relevant at tjekke, om de varer du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Ellers kan du vælge et andet.
Du vil finde ulighed i priserne på billige sneglebor fra byggemarked til byggemarked. En del giver gode priser, og andre tilbyder kompetent sparring. Du må forholde dig til hvad du foretrækker.
Du skal vide hvilke retningslinjer webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår udfordringer med eksempelvis reklamationer. Af den grund bør man læse firmaets regler.
Hvis du vil have byggematerialerne hurtigt eller bare ønsker at blive fri for fragten, så kunne du overveje at hente byggematerialerne på egen hånd. Det er i høj grad et alternativ hos de store byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder har butikker overalt i landet, og som følge af det har du chancen for at købe online og transportere materialerne på egen hånd. Dermed har du mulighed for at spare leveringsomkostningen, og samtidig få varerne med det samme.
De store byggecentre er etablerede og bekendte virksomheder, som medvirker til øget tryghed i forbindelse med dit køb online. Det er noget nogle vil se en fordel i.
De store byggekæder køber varer fra forskellige leverandører, og dermed har du mulighed for at vælge fra et bredt udvalg af sneglebor online.

Nichewebshop

De fleste nichefokuserede webshops er iværksættervirksomheder, som oftest har danske ejere, måske sågar lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at støtte idet du bestiller sneglebor online på deres hjemmeside.
De fleste webshops med fokus på en enkelt niche har meget ekspertise i de produkter de sælger online, da de fokuserer specifikt på disse produkter. På grund af det bør du forvente endnu mere nyttig service fra personale der er specialister i lige præcis sneglebor.
Alverdens webshops med fokus på et smalt varesortiment står selv for produktion af varerne som du finder i byggemarkederne. Ved køb direkte hos nicheforretningerne online kan du muligvis få en bedre pris.
Danmarks største byggemarkeder

10-4 blev stiftet i 1947, og udgøres i dag af i omegn af 100 kollegaer i firmaets 6 byggecentre. 10-4 tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og omfatter i dag ca. 500 mennesker i de 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

sneglebor jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres nu af over 2.100 kollegaer i kædens 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og omfatter i dag flere end 2.000 mennesker i virksomhedens 72 varehuse. Stark satser på salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

sneglebor harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 ansatte i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger nu omtrent 1.000 mennesker i de 9 butikker. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

sneglebor silvan

Silvan blev dannet i 1968, og omfatter i dag flere end 1.000 medarbejdere i forretningens 41 butikker. Silvan har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og styres dagligt af over 2.000 medarbejdere i de 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og lønner i dag mere end 2.300 kollegaer i selskabets 56 varehuse. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

sneglebor bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 ansatte i forretningens 17 varehuse. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Før du optager byggeprocessen kan det vise sig højst vigtigt at sikre sig, at det du vil bygge overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der vise sig begrænsende retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
2Man kan spørge om offentlig støtte til renoveringer. Det kan man få når byggeprojektet bidrager positivt til miljøet. At få tilbud om støtte forudsætter altså at byggeprojektet influerer positivt på miljøet.
3Typisk vil det vise sig meningsfuldt at lave et udgiftsbudget for arbejdet, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det kan vise sig at være en god idé at beskrive hver enkelt omkostning, og så dokumentere prisen på dem en ad gangen.
4Potentielt kan det vise sig vigtigt at have samtlige bygningsmaterialer parat før du går til værks med dit arbejde. Du kan sammensætte en simpel indkøbsseddel hvor der bør fremgå de materialer du har brug for, og så eftergå hvert eneste punkt, så du kan føle dig tryg ved at der ikke er nogen mangler.
5Du må for alt i verden ikke glemme dit eget ve og vel, så husk sikkerhedstøj bl.a. arbejdssko som sikring mod hændelige risici. Det er afgørende at have styr på dit eget ve og vel i byggeprocessen, navnlig ifald du ikke køber professionel assistance.
6Du bør aldrig nogensinde mangle udstyr. Ofte kan det være essentielt at du har grejet ved hånden idet du starter dit byggeprojekt. Du bør huske at medtage disse omkostninger i det økonomiske overblik.
7Der er alverdens hjælpeartikler og videoer online hvor du kan få gratis hjælp. Ikke mindst YouTube er kilde til overvældende meget anvendelig info, især såfremt du kigger på engelsk.
8Det kan være en god idé at sikre sig hjælp til dele af projektet, ikke mindst i tilfælde af væsentlige byggeprojekter. Flere ombygninger gør krav på flere personer. Dertil bør det være bedre og mere minderigt når man er flere om opgaven.
9Ved byggeprojekter udendørs har vind og vejr en fundamental rolle. Af den årsag skal du hyppigt tage notits af vejrvarslen i tiden op til projektets start, så du ikke kommer til at opleve at det mod forventning går i gang med at regne bedst som du arbejder hårdt på dit svære byggeprojekt.
10Forberedelse bliver metoden til et uproblematisk forløb med dit arbejde. Du er nødt til at udarbejde en klar tidsplan, der viser hvilke gøremål du vil lave på hvilke tidspunkter, samt en dertilhørende nummerorden. Husk at være konkret i udarbejdelsen af planen.
11Du burde måske tænke over hvorvidt du selv ønsker at klare det hele, eller du kan have fordel af at få assistance fra en professionel til noget af det. Når du indhenter hjælp fra en professionel kunne det godt betale sig at få tilbud fra en håndfuld leverandører.
12Der viser sig typisk uforudsete problematikker i forbindelse med krævende byggeprojekter, og derfor kan det vise sig meningsfuldt at der afsættes en del plads i agendaen, med det formål at man er ubekymret om at komme i mål.
De mest vellidte byggekæder
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er ekstremt overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med toprating, og bare 2 % giver den laveste karakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er temmelig flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som klart er yderst godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 8 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er kolossalt betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvor hele 76 % kvitterer med toprating, og bare 4 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er rigtig imponerende. Evalueringen grundlægges af 2.856 ratings, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med toprating, og bare 9 % har givet bundkarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmulighed er bedst?

En række byggeforretninger frembyder nu om dage diverse billige leveringsformer til sneglebor. Det mest populære er i dag pakkeshoppen, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente din bestilling når der er tid til det. Fragtmetoden er nemlig temmelig ligetil, samt tit desuden den billigste fragtmulighed.

Du bør lige så vel overveje at vælge at få sendt til din private bopæl eller ud til dit arbejdes adresse. Metoden bliver for det meste en anelse mere bekostelig, men omvendt yderst hensigtsmæssig med sneglebor online. Den billigste metode til levering vil dog altid vise sig at være selv at hente varerne, hvilket nødvendiggør at du befinder dig i kort afstand af e-handlens butikker, for eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringstiden på sneglebor er jo usædvanlig essentiel når man behøver dine nye varer omgående, så i det øjemed er det rigtig passende at man undersøger det forventede leveringstidspunkt ved sneglebor. En stor portion internet butikker – fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – tilsiger billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række varenumre online, men glem ikke at det afhænger af at der bestilles før et fastsat klokkeslæt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få ordren skippet afsted forud for at pakkepersonalet tager hjem.

Nogle få internet webshops præsterer gratis fragt på sneglebor online, men oftest kræver det at der bestilles for et konkret beløb. Desuden kunne du beslutte sig for den mest letkøbte metode til levering, der tit vil være at få fragtfirmaet til at køre bestillingen til en pakkeshop.

Flere byggemarkeder tilbyder klik-og-hent hvor man bestiller billig sneglebor derhjemme men selv henter i butikken. Fx Bygma, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Jem og Fix og Stark. De giver blandt andet click-and-collect på sneglebor i følgende områder:

Farum, Kokkedal, Ballerup, Brabrand, Sønderborg, Kalundborg, Nykøbing Falster, Allerød, Aalborg, Nørresundby, Thisted, Hedehusene, Odense, Haderslev, Varde, Søborg, Slagelse, Randers, Ikast, Hørsholm, Brøndby, Struer, Holbæk, Jyllinge, Virum, Åbyhøj, Køge, København, Nakskov, Aarhus, Haslev, Korsør, Hillerød, Svendborg, Vordingborg, Roskilde, Næstved, Rudersdal, Frederiksberg, Fredericia, Esbjerg, Viborg, Ishøj, Valby, Birkerød, Ringsted, Vallensbæk, Middelfart, Greve, Dragør, Rønne, Højbjerg, Herlev, Aabenraa, Herning, Ølstykke, Grenaa, Horsens, Taastrup, Værløse, Nyborg, Frederikshavn, Odder, Solrød Strand, Lyngby, Hjørring, Vejle, Tårnby, Vanløse, Nærum, Brønderslev, Rødovre, Silkeborg, Risskov, Lystrup, Glostrup, Helsingør, Gladsaxe, Frederikssund, Kolding, Gentofte, Frederiksværk, Tilst, Albertslund, Stenløse, Lillerød, Hobro, Charlottenlund, Holstebro, Hedensted, Skanderborg, Hvidovre, Brønshøj, og Skive, .

Click-and-collect ift. sneglebor er muligt i samtlige dele af landet: Sjælland (Amager, Vestsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Sydsjælland, Lolland, Østsjælland, Falster, Bornholm), Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn) og Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Syddanmark).

Når vi ser på statistikkerne står det markant, at netshoppere typisk kigger efter blandt andet sneglebor tilbud og køb sneglebor. Man ser desuden typisk netshoppere efterspørge bl.a. sneglebor priser, billig sneglebor og sneglebor online, foruden de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, 10-4, Bygma, Stark, Davidsen, Bauhaus og Harald Nyborg.

Gode tilbud på sneglebor

Det har vist sig at være ualmindeligt smart for almindelige mennesker at analysere tilbud på billige sneglebor online på forskellige e-forhandlere, og af den grund har masser af forhandlere på nettet set sig nødsaget til at nedbringe udsalgspriserne på sneglebor voldsomt, og endda tilbyde fragt uden beregning.

Trods dette kan det immervæk blive lønnende at efterse visse internet foretagender efter billige priser på sneglebor online inden du færdiggør din shopping, således at du ikke er i tvivl om at opnå den prisbilligste pris. Se ikke bare hos de store byggemarkeder som Bygma, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, 10-4 og Harald Nyborg.

Man skal bare huske på, at hvis en internet virksomhed frembyder billige sneglebor online for en pris som virker utopisk fremragende, kan det mange gange være et fingerpeg om en fup netshop. Bestillinger med betalingskort er ikke desto mindre omsluttet af en foranstaltning, der støtter dig som kunde overfor bedrageriske online selskaber.

Generelt anbefaler vi køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kunne du drage nytte af en billig afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, ifald du higer efter at dække pengene til sneglebor af flere omgange. Dette tilbydes typisk hos nichebutikker, men sjældent de store byggecentre som for eksempel Bygma, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, 10-4 og Davidsen.

Ses der på tallene er det markant, at internetbrugere jævnligt søger fx sneglebor priser og sneglebor online. Derudover oplever vi som regel mennesker lede efter fx køb sneglebor, billig sneglebor samt sneglebor tilbud.

Udforsk andre menneskers erfaringer

Trustpilot leverer visse fremragende genveje til at kigge nærmere på en hel del aktuelle konsumenters ratings og af den grund er det at foretrække, at du bliver klogere på internet forretningens omtaler forud for at du lægger din bestilling på billige sneglebor online.

Facebook præsterer på samme måde i højeste grad gode genveje til at få indblik i e-firmaets kundefokus. I øvrigt ser vi en række e-forhandlere som tilbyder kunderne at notere en vurdering af virksomhedens service, som ligeledes kan bruges til at fornemme kundetilfredsheden.

Inden folk shopper billige sneglebor online i en internet virksomhed behøver man altid tage stilling til shoppens handelsaftale, men det er gerne ikke super spændende, især med de velkendte byggecentre som Jem og Fix, Bygma, Silvan, XL-Byg, Stark, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg og Davidsen.

En anden mulighed kan være at kontrollere om e-forretningen er godkendt af e-mærket, da det skulle være en sikkerhed for at online forhandleren respekterer de opstillede regler, samt at webbutikken jævnligt føres tilsyn med af specialister som har ekspertise inden for reglerne på området.

Desuden tilbydes du chance for en hjælpende hånd, såfremt du oplever problemer i forbindelse med din bestilling af sneglebor. For øvrigt stiller vi forslag om at køber er obs på de mest essentielle reglementer der influerer på købet af sneglebor online, som for eksempel den byttepolitik webshoppen lover.

I relation til det er det desuden vigtigt, at man stadigvæk sikrer ens ordrekvittering, således man til enhver tid vil kunne bekræfte sin bestilling af sneglebor, uagtet om man bestiller fra Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Bygma, Silvan eller 10-4.

Lone gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Anders gav 4 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Henrik Petersen gav 5 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

Anna gav 5 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

9 tips til online shopping
1Generelt anbefaler vi handler med kort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er omfattet af en lovbestemmelse, som bistår os imod bedrageriske online varehuse. Som et alternativ kunne du anvende et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du efterspørger at honorere omkostningerne af flere omgange.
2Trustpilot medfører en række pæne chancer for at analysere forskellige nuværende brugeres erfaringer og på grund af dette går vi ind for, at du iagttager online shoppens omtaler forinden du bestiller billige sneglebor online. Facebook medfører lige så vel immervæk troværdige muligheder for at få indblik i online firmaets kundetilfredshed.
3Vi går generelt ind for at kontrollere hvorvidt internet forhandleren er e-mærke tilsluttet, fordi det typisk er et tegn på at online webshoppen opererer i overensstemmelse med dansk lovgivning, tillige med at e-forhandleren undertiden føres tilsyn med af specialister der forstår lovene på området. Inden folk shopper billige sneglebor på en shop burde man i og for sig have øje for e-shoppens forretningsbetingelser.
4Den prisbilligste leveringsmodel vil altid vise sig at være at hente produkterne selv, som dog betinges af at du fysisk befinder dig nærved online webshoppens bopæl. Den mulighed for levering er jo usædvanlig relevant når man skal bruge sneglebor om få sekunder. Alternativt så præsterer nogle få e-butikker portofri levering, men for det meste stiller det krav om at der aftages for en præcis sum.
5Flere internet foretagender giver til alt held en række forskellige billige leveringsmodeller til sneglebor. Et hit er nu om stunder at få leveret til et udleveringssted, og så kan du blot hente ordren på et valgfrit tidspunkt. Fragtmuligheden er nemlig rigtig uproblematisk, samt endda endvidere den mest prisbevidste leveringsmetode.
6Inden nogen handler billige sneglebor i en netshop behøver de i og for sig læse e-butikkens forretningsbetingelser, det er dog ofte ikke særlig sjovt. Yderligere er det prisværdigt at man er oppe på mærkerne omkring de mest vitale regler i forbindelse med handlen med billige sneglebor online, f.eks. den ombytningspolitik e-firmaet anvender.
7Det er jo efterhånden ultra let gængeligt for almindelige mennesker at søge information om priser online på billige sneglebor på flere online shops, og altså tilbyder flere e-forretninger gebyrfri levering. Til gengæld kan det trods alt være smart at studere diverse webshops efter tilbud før du gennemfører din handel, således at man ikke er i tvivl om at modtage den billigste pris.
8Visse online forretninger yder portofri levering på sneglebor, men for det meste er det under forudsætning af at du handler for en fastsat pris. I øvrigt kan man vælge den mest prisbevidste slags levering, hvilket i mange tilfælde er at få fragtmanden til at bringe dine produkter til en pakkeshop. Løsningen er somme tider desuden særdeles simpel. Den prisbilligste slags levering er uden tvivl at hente varerne selv.
9Leveringstiden er naturligvis vældig væsentlig hvis du har brug for varen om få sekunder, og med det formål er det faktisk vigtigt at vi finder den forventede leveringsdato for sneglebor. De fleste online selskaber byder på billig levering på næste hverdag på mange af shoppens varenumre, som forudsætter at bestillingen gennemføres før et bestemt tidspunkt.