Teng Tools snedkervinkel 300mm SQAP300
150 kr.
Mere info
Hultafors snedkervinkel 200 mm
195 kr.
Mere info
Stubai snedkervinkel 3430 250mm
299 kr.
Mere info
Teng Tools snedkervinkel 200mm SQAA200
310 kr.
Mere info
Teng Tools snedkervinkel 250mm SQAP250
145 kr.
Mere info
Teng Tools snedkervinkel 250mm SQAA250
310 kr.
Mere info
Snedkervinkel semi-proff v30s
157 kr.
Mere info
Snedkervinkel proffs v20p
331 kr.
Mere info
Snedkervinkel med gering og aluminiumanslag teng tools sqa200 - sqa300
314 kr.
Mere info
Snedkervinkel semi-proff v25s
147 kr.
Mere info
Snedker vinkel 250 mm - Aluminium
53 kr.
Mere info
Snedkervinkel 250 mm Alu
158 kr.
Mere info
Snedkervinkel proffs v30p
367 kr.
Mere info
Snedker vinkel 350 mm - Aluminium
64 kr.
Mere info
Snedkervinkel 300 mm Alu
170 kr.
Mere info
Snedkervinkel 200 mm Alu
141 kr.
Mere info
Snedkervinkel proffs v25p
345 kr.
Mere info
Snedkervinkel 150 mm Alu
131 kr.
Mere info
Snedkervinkel med gering og aluminiumanslag teng tools sqap250 - sqap300
135 kr.
Mere info
IRWIN Snedkervinkel 250mm
161 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er ikke lighed i udsalgspriserne på billige snedkervinkel hos de forskellige online byggekæder. Enkelte har fokus på lave priser, og øvrige satser på et højt serviceniveau. Du må tænke over hvad du helst vil have.
Nogle byggecentre tilbyder et enormt produktudvalg, og andre er specialiserede i en specifik varetype. Du skal vide om det er afgørende for dig at have mange forskellige varetyper at vælge fra, foruden bare snedkervinkel.
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med adskillige spørgsmål. Dermed er det en fordel at vælge et online byggemarked, som giver rådgivning og sparring omkring snedkervinkel.
Det er selvsagt ekstremt afgørende at undersøge, om de varer du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du tjekke de andre.
Når du skal bruge dine byggematerialer nu og her eller blot ønsker at spare fragtgebyret, så kan du overveje at transportere produkterne på egen hånd. Dette er især en mulighed ved de kendte byggecentre.
Du skal have fokus på hvilke betingelser der gælder når du køber online, så du kan slippe for problemer med bl.a. returret. Derfor bør du tjekke netbutikkens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder samler varer fra flere leverandører, og som følge af dette kan du bestille fra et stort udvalg af snedkervinkel online.
De velkendte byggemarkeder finder du i nærheden af dig selv, og af den grund har flertallet tilbuddet om at købe online og hente materialerne på egen hånd. Takket være dette kan man spare fragtgebyret, og ovenikøbet få fat i varerne nu og her.
De store byggekæder er populære og landskendte virksomheder, som medvirker til en tryghedsfornemmelse i forbindelse med dit køb online. Dette kan du se som positivt.

Nichewebshop

Alverdens nicheforhandlere er eksperter i de produkter de sælger online, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Af den grund får du formentlig mere indsigtsfuld vejledning fra nogle med specialistviden i lige præcis snedkervinkel.
Størsteparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er iværksætterfirmaer, som typisk er danske, gerne tilmed lokalt fra dit område. Dem hjælper du når du køber snedkervinkel online på deres side.
Alverdens webshops med fokus på et smalt varesortiment er producenter af de varer som du kan købe i byggemarkederne. Ved at købe direkte på de nichefokuserede netbutikker online bør du få skarpere priser.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

XL-Byg kom frem i 2002, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 ansatte i forretningens 104 varehuse. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

snedkervinkel harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 ansatte i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg satser på salg til private, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

snedkervinkel bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og omfatter i dag mere end 1.000 mennesker i de 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og omfatter i dag ca. 2.300 mennesker i firmaets 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og omfatter i dag omtrent 2.000 personer i firmaets 72 varehuse. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 personer i kædens 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og omfatter i dag i omegn af 500 ansatte i de 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres nu af i nærheden af 100 ansatte i kædens 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

snedkervinkel silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 ansatte i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

snedkervinkel jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af cirka 2.100 kollegaer i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Man må ikke fattes værktøj. I mange tilfælde vil det være yderst relevant at have det klar forinden du iværksætter arbejdet. Det er derudover vigtigt at tage højde for omkostningerne hertil i dit budget.
2Det kan vise sig at være af stor betydning at nedskrive et udgiftsbudget for renoveringen, så du har et økonomisk overblik. Det er fornuftigt at beskrive alle omkostninger, hvorefter man kan nedfælde ens udgift ved hver eneste af dem.
3Du kan finde en overflod af instruktioner og videoer på nettet som kan give dig inspiration. Særligt YouTube tilbyder dig store mængder gavnlig oplysning, særligt såfremt man bruger engelske søgeord.
4Potentielt kan det vise sig betydningsfuldt at du har de påkrævede materialer til rådighed i god tid før du starter projektet. Du har god gavn af at sammensætte en simpel indkøbsliste hvoraf der fremgår det der skal bruges, og efterfølgende efterse hvert enkelt punkt, med det formål at du bliver sikker på at du har husket det hele.
5Ved byggeprojekter udenfor kan vejret få en væsentlig rolle. Af den årsag må du regelmæssigt kigge på vejrmeldingerne når du nærmer dig starten på projektet, så du undgår at det uventet går i gang med at vælte ned bedst som du er startet på det svære projekt.
6Det kan være nyttigt at søge assistance til byggearbejdet, især hvis det er vigtige projekter. Enkelte ting behøver flere mennesker. Endvidere vil det blive hurtigere og mere interessant når man ikke er ene om det.
7Forud for at du påbegynder arbejdet kan det vise sig meget afgørende med et tilsagn om, at dit projekt er lovligt. Alt efter din boligtype kan der være en række regler for, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
8Du må på ingen måde glemme dit eget helbred, så husk arbejdstøj såsom sikkerhedshjelm der skåner dig imod potentielle ulykker. Det er afgørende med fokus på dit velbefindende i byggeriet, ikke mindst ifald du ikke fremskaffer eksperthjælp.
9Glem ikke at du kan indhente tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det bliver givet hvis ombygningen bidrager positivt til miljøet. Den økonomiske støtte betinges altså af at projektet har positiv indfyldelse på planeten.
10Husk at tænke over hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du hellere burde skaffe assistance fra en fagmand til færdiggørelsen af byggeprocessen. Forudsat at du vil benytte hjælp fra en professionel vil det typisk være en god idé at få tilbud fra flere entreprenører.
11Der viser sig næsten altid ubelejlige vanskeligheder når det gælder svære byggeprojekter, og ergo kan det vise sig værdifuldt at man afsætter betragtelig tid i planen, med det formål at man kan være ubekymret om at nå i mål til tiden.
12Planlægning vil altid være vejen til at lykkes med byggeprocessen. Du bør overveje at sammensætte en struktureret plan, som viser hvilke gøremål du vil udføre hvornår, samt en tilhørende rækkefølge. Husk at være skarp idet du laver køreplanen.
De mest vellidte byggeshops
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er utrolig flot. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvoraf hele 59 % giver toprating, og bare 9 % giver den dårligste rating. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket klart er utrolig beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 4 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er temmelig beundringsværdigt. Scoren er baseret på 19.208 bedømmelser, hvor ikke mindre end 84 % har givet topkarakter, og bare 2 % har givet bundkarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er kolossalt beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvor imponerende 69 % har givet topkarakter, og blot 8 % giver den laveste karakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er hamrende beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmåde er bedst?

En lang række online forretninger foreslår heldigvis flere billige leveringsudgaver til snedkervinkel. En der er meget populær er i vore dage at få leveret til et udleveringssted, hvor det er nemt for dig at hente din nyindkøbte vare på et valgfrit tidspunkt. Fragtformen er jo temmelig let gængelig, samt desuden også den billigste leveringsmodel.

Du burde derudover udse dig at få pakken leveret til din private bopæl eller til dit arbejde. Fragtmuligheden er til tider en sjat mere pebret, men tillige ekstremt smertefri for snedkervinkel online. Den mest betalelige fragtløsning er unægtelig selv at hente pakken, men den løsning betinges af at du lever med kort afstand til e-shoppens byggecenter, fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på snedkervinkel er naturligvis særdeles udslagsgivende i tilfælde af at vi mangler varerne inden for få dage, og i det øjemed er det rimelig klogt at du kontrollerer det forventede leveringstidspunkt ved snedkervinkel. En stor portion internet firmaer – herunder Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – tilsiger billig 1 dags fragt på adskillige varenumre online, som dog nødvendiggør at handlen laves tidligere end et givent klokkeslæt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få varen afsted forud for at pakkemedarbejderne drager hjemad.

Enkelte online outlets yder fragt uden beregning på snedkervinkel online, men tit kun ifald der indkøbes for et fastslået beløb. Ellers skulle du udse dig den mindst kostelige leveringsform, som i de fleste tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at køre din pakke til et afhentningssted.

Størstedelen af byggemarkedskæder frembyder afhentning hvor du handler billig snedkervinkel på nettet men afhenter i byggecenteret. For eksempel Bygma, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg og 10-4. Byggecentrene tilbyder for eksempel klik-og-hent på snedkervinkel i disse områder:

Tilst, Virum, Slagelse, Frederikssund, Farum, Odense, Valby, Odder, Hobro, Haslev, Ølstykke, Vejle, Hedehusene, Hedensted, Varde, Dragør, Rønne, Jyllinge, Frederikshavn, Herning, Frederiksberg, Tårnby, Brabrand, Kalundborg, Nørresundby, Aarhus, Kokkedal, Kolding, Hillerød, Struer, Søborg, Svendborg, Brønderslev, Køge, Birkerød, Esbjerg, Silkeborg, Greve, Værløse, Hørsholm, Sønderborg, Ballerup, Næstved, København, Middelfart, Fredericia, Åbyhøj, Frederiksværk, Nærum, Nykøbing Falster, Taastrup, Gladsaxe, Allerød, Nakskov, Rødovre, Nyborg, Vanløse, Ishøj, Holbæk, Thisted, Viborg, Vallensbæk, Holstebro, Charlottenlund, Rudersdal, Korsør, Hvidovre, Risskov, Grenaa, Skive, Hjørring, Glostrup, Horsens, Brønshøj, Roskilde, Herlev, Ikast, Skanderborg, Lillerød, Lyngby, Brøndby, Helsingør, Ringsted, Albertslund, Højbjerg, Stenløse, Solrød Strand, Lystrup, Aabenraa, Haderslev, Gentofte, Aalborg, Vordingborg, og Randers, .

Click-and-collect for snedkervinkel er en mulighed i samtlige regioner af landet: Fyn (Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn), Sjælland (Sydsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Amager, Midtsjælland, Østsjælland, Falster, Lolland, Hovedstaden, Nordsjælland) og Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sydjylland, Østjylland).

Når man kigger i data står det tydeligt, at folk tit efterspørger bl.a. billig snedkervinkel og snedkervinkel tilbud. Man ser desuden mange gange online shoppere søge for eksempel snedkervinkel online, snedkervinkel priser og køb snedkervinkel, plus de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Silvan, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix og 10-4.

Spar penge på snedkervinkel

Det er efterhånden temmelig simpelt for enhver at tjekke tilbud på billige snedkervinkel online hos forskellige online outlets, og derved har de fleste internet handler i Danmark ikke kunne lade være med at reducere priserne på snedkervinkel helt i bund, og endda garantere billig levering.

Men det kan til hver en tid være lønsomt at se nærmere på nogle forskellige internet selskaber efter tilbud og udsalg på snedkervinkel online forinden du shopper, sådan at man er skråsikker på at få den skarpeste pris. Kig ikke blot hos de udbredte byggemarkeder som Bygma, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark og Silvan.

Du bør ikke desto mindre huske på, at når en e-forretning annoncerer billige snedkervinkel online til salg for en udsalgspris som er ubegribelig attraktiv, bør det tit være et faresignal om en uærlig internet handler. Betalinger med kort er dog omfattet af et reglement, som skærmer en overfor snydagtige e-shops.

Vi tilråder bestillinger med kort eller mobilbetaling. Alternativt kunne du udnytte en billig afdragsordning fra for eksempel ViaBill, hvis du ønsker at klare pengene til snedkervinkel over en periode. Dette fås som regel hos niche webshops, men sjældent de velkendte byggecentre som fx Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Stark, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus og Davidsen.

Når vi ser på tallene bliver det tydeligt, at online shoppere som regel søger efter bl.a. billig snedkervinkel og snedkervinkel priser. Derudover oplever man tit mennesker søge efter blandt andet snedkervinkel online, køb snedkervinkel og snedkervinkel tilbud.

Analyser tidligere kunders anbefalinger

Trustpilot indebærer flere sikre muligheder for at verificere diverse forhenværende brugeres omtaler og på grund af dette støtter vi, at du efterforsker internet selskabets kritik forinden du handler billige snedkervinkel online.

Facebook præsterer desuden super passelige chancer for at få indsigt i e-forretningens troværdighed. Tilmed ser vi en del internet outlets hvor kunder kan udforme en bedømmelse af virksomhedens service, hvilket tilmed burde udnyttes til at tage stilling til tilfredsheden hos kunderne.

Forinden folk shopper billige snedkervinkel online på en e-shop behøver de principielt gøre sig bekendt med indholdet af deres betingelser, men det er normalt en tidskrævende opgave, især med de udbredte byggecentre som 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Stark, Bygma og XL-Byg.

En anden løsning kan være at undersøge om e-firmaet er tilsluttet e-mærket, da det længe har været et tegn på at webbutikken forsvarer de danske love, foruden at online forhandleren fra tid til anden føres tilsyn med af specialister som er meget fortrolige de gældende regler.

Dette er en god anledning til support, for så vidt du oplever problemstillinger i forbindelse med din bestilling af snedkervinkel. Yderligere er det godt at køber er vaks omkring de mest basale reglementer der kan influere på bestillingen af snedkervinkel online, f.eks. hvilken returneringsret e-firmaet garanterer.

På grund af dette er det tilmed relevant, at man når som helst opbevarer ens kvitteringsmail, så man i fremtiden vil kunne bevidne sit køb af snedkervinkel, uafhængig af om man shopper fra Bauhaus, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Stark eller XL-Byg.

Michael Madsen gav 5 stjerner

God webshop

Louise gav 4 stjerner

Fremragende service.

Rasmus gav 5 stjerner

Det var godt !

Jens gav 4 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

9 tips til indkøb via nettet
1En hel del e-firmaer tilbyder i vore dage mange forskellige billige fragtmuligheder til snedkervinkel. En der er meget populær er efterhånden at få leveret til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente dine nye varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtmuligheden er altså ultra enkel, samt endda endda den mest prisbevidste leveringsudgave.
2Generelt går vi ind for at se om online forhandleren er e-mærke tilsluttet, siden det generelt er en tilkendegivelse af at internet forhandleren tilslutter sig de opstillede regler, og at shoppen nu og da besøges af sagkyndige som forstår de gældende vilkår. Før folk køber billige snedkervinkel hos en internet webshop behøver man på en vis måde studere butikkens forretningsbetingelser.
3Vi tilråder kortkøb eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er omfattet af en ordning, der begunstiger folk overfor svindlende shops på nettet. Som en anden løsning kan du anvende en afdragsløsning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du vil finansiere regningen over flere uger.
4Leveringstiden kan være vældig betydningsfuld hvis man har behov for pakken omgående, og med det formål er det skam fornuftigt at vi checker den anslåede leveringsdato for snedkervinkel. Masser af online outlets frembyder billig levering på næstkommende hverdag på mange af shoppens varenumre, som imidlertid afhænger af at bestillingen indsendes inden et konkret klokkeslæt.
5Den mest betalelige leveringsmulighed vil til enhver tid være at du selv henter varerne, hvilket dog stiller krav om at du bor lige ved e-butikkens hjemsted. Den fragtmulighed er naturligvis ekstremt udslagsgivende såfremt vi absolut skal bruge snedkervinkel omgående. Alternativt så frembyder visse internet forretninger fragt uden omkostninger, men oftest gælder det kun hvis du indkøber for et præcist beløb.
6En række e-shops i Danmark frembyder billig levering på snedkervinkel, men oftest kun når du indkøber for en bestemt pris. I øvrigt skulle du snuppe den prisbilligste leveringsmanér, der tit vil være at få dem til at levere produkterne til et udleveringssted. Den viser sig som regel lige så vel særdeles problemfri. Den mest prisbevidste mulighed for levering vil dog utvivlsomt være at hente produkterne selv.
7Trustpilot genererer rigtig udmærkede løsninger til at besigtige en stor gruppe eksisterende forbrugeres kritik og derfor tilråder vi, at du gennemsøger e-forretningens ratings før du handler billige snedkervinkel online. Facebook bringer dig på samme måde egentlig gode muligheder for at få en idé om e-handlens pålidelighed.
8Det er jo efterhånden ret så enkelt for alle at finde de laveste priser online på billige snedkervinkel på tværs af online webshops, og for det lover masser af online butikker fragt uden gebyr. Det kan alligevel vise sig smart at inspicere et par online webshops efter udsalg og tilbud inden du gennemfører din bestilling, sådan at du er sikret at få fat i den skarpeste pris.
9Før nogen køber billige snedkervinkel på en forretning på nettet burde de for at være sikker kigge på netshoppens vilkår, men det er naturligvis ikke særlig spændende. Endvidere rekommanderer vi at man er opmærksom på de mest essentielle betingelser der har betydning for shopping af billige snedkervinkel online, fx hvilken ombytningspolitik webshoppen har.