Teng Tools snedkervaterpas SLA1500 1500mm
425 kr.
Mere info
Teng Tools snedkervaterpas SLA2000 2000mm
595 kr.
Mere info
Teng Tools snedkervaterpas SLA600 600mm
249 kr.
Mere info
Teng Tools snedkervaterpas SLA1800 1800mm
475 kr.
Mere info
Teng Tools snedkervaterpas SLA1200 1200mm
419 kr.
Mere info
Teng Tools snedkervaterpas SLA300 300mm
149 kr.
Mere info
Teng Tools snedkervaterpas SLA1000 1000mm
395 kr.
Mere info
Snedkervaterpas Hultafors SM
234 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du vil have produkterne hurtigst muligt eller bare ønsker at spare fragtomkostningen, så kan du overveje at transportere produkterne på egen hånd. Dette er i høj grad et alternativ i de gængse byggemarkeder.
Flere byggekæder har et bredt udvalg af produkter, og nogle fokuserer på en bestemt varegruppe. Du skal vurdere hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have adskillige typer af varer at vælge i mellem, udover bare snedkervaterpas.
Du bør kende de betingelser der gør sig gældende ved din bestilling online, så du slipper for udfordringer med for eksempel returnering. Derfor bør du undersøge byggemarkedets regler.
Du vil finde forskelle i priserne på billige snedkervaterpas alt efter hvor du handler online. Nogle giver gode tilbud, og øvrige har fokus på kompetent rådgivning. Du skal overveje hvad du vurderer er vigtigst.
For mange er et byggeprojekt ens betydende med massevis af spørgsmål. Hermed er det fordelagtigt at shoppe hos et online byggecenter, hvor du kan få sparring og vejledning omkring snedkervaterpas.
Det er selvfølgelig super afgørende at se, hvorvidt de varer du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke bør du overveje at lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og bekendte forretninger, som medvirker til øget tryghed til dig der shopper online. Dette vil nogle se som positivt.
De udbredte byggekæder forhandler produkter fra alverdens specialbutikker, og af den grund kan du vælge fra et stort udvalg af snedkervaterpas online.
De kendte byggecentre er tilgængelige i store dele af landet, og derigennem har de fleste chancen for at bestille online og transportere materialerne på eget initiativ. Derfor er det muligt at blive fri for fragtomkostningen, samt tilmed få fat i produkterne lige nu.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops i små nicher er eksperter i det produktsortiment de har online, da de har skarpt fokus på disse varer. Pga. dette kan du modtage ekstremt begavet assistance fra nogle som er eksperter i netop snedkervaterpas.
De fleste webshops i små nicher er små virksomheder, som oftest er dansk ejede, muligvis endda fra dit lokalområde. Disse kan du hjælpe ved at bestille snedkervaterpas online på deres webshop.
De fleste webshops med fokus på en enkelt niche er producenter af produkterne der sælges fra større webshops. Når du køber direkte igennem disse nichewebshops online bør du få en billigere pris.
Danmarks største byggekæder
snedkervaterpas harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og styres dagligt af flere end 2.000 personer i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og beskæftiger i dag over 2.000 ansatte i forretningens 72 byggecentre. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for mere end 500 personer i de 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

snedkervaterpas bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og lønner i dag ca. 1.000 ansatte i firmaets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

snedkervaterpas silvan

Silvan blev dannet i 1968, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 mennesker i firmaets 41 byggecentre. Silvan tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

snedkervaterpas jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.100 mennesker i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres i dag af omkring 100 kollegaer i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 500 millioner kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 personer i forretningens 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.300 medarbejdere i deres 56 butikker. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 medarbejdere i deres 9 byggecentre. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Der præsenterer sig uden tvivl utidige problemer når det gælder svære projekter, og pga. dette vil det være vigtigt at man afsætter rigeligt med plads i agendaen, som er vigtigt for at man føler sig tryg ved at man når det til siden.
2Det er af stor betydning at lave et regnskab for byggeriet, så man har kontrol over udgifterne. Det må være sundt at dokumentere hver eneste udgift, hvorefter man bør tjekke beløbet for dem en ad gangen.
3I god tid inden at du starter byggeprocessen kan det blive temmelig betydningsfuldt at have styr på, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i din bopæl kan der gælde gældende regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
4Det er afgørende at have de påkrævede materialer tilgængelige forud for at du går til værks med dit byggeprojekt. Du har god gavn af at udfærdige en punktforms note hvoraf der fremgår alle de ting der er nødvendige, og efterfølgende gennemgå listen, med øje for at du bliver sikker på at du har husket alt.
5Du må for alt i verden ikke gå på kompromis med dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedstøj som arbejdssko som hjælp imod hændelige uheld. Det er klogt med fokus på dit velbefindende i arbejdet, hovedsageligt såfremt du ikke investerer i assistance fra en fagperson.
6Det er muligt at søge støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det gives såfremt ombygningen bidrager positivt til klimaet. Af få tilbud om et bidrag kræver altså at ombygningen har en positiv betydning for planeten.
7Ved udendørs projekter kan eventuelt regnvejr få en betydningsfuld rolle. Derfor bør du ofte se vejrprognosen lige før byggeriets start, så du slipper for at det uden du havde set det komme begynder at vælte ned nøjagtig som du vil påbegynde det krævende byggeprojekt.
8Man må under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige grej. I mange tilfælde vil det være fordelagtigt at have det til rådighed forinden du iværksætter dit byggeprojekt. I øvrigt er det fordelagtigt at tage højde for de tilhørende omkostninger i byggeriets regnskab.
9Det er anbefalelsesværdigt at indhente en hjælpende hånd til arbejdet, ikke mindst i tilfælde af væsentlige projekter. Store byggerier behøver mere end en person. Endvidere må det blive mere effektivt og mere socialt når man er flere om opgaven.
10Forberedelse vil være vejen til et uproblematisk forløb med projektet. Du er nødt til at lave en struktureret køreplan, som viser hvilke opgaver der løses på hvilken dag, med en tilhørende numerisk orden. Husk at være konkret idet du udarbejder planen.
11Der ligger en hel række guides og videoer online som du kan finde inspiration i. Navnligt YouTube tilbyder overvældende meget almennyttig info, i særlig grad hvis man kigger på engelsk.
12Måske burde det overvejes om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du må købe assistance fra en professionel til noget af byggeriet. Hvis du fremskaffer eksperthjælp vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at tage imod prisoverslag fra diverse håndværkere.
Danskernes favorit byggemarkeder
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er utrolig overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvoraf intet mindre end 84 % giver den højeste karakter, og alene 2 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er yderst overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvoraf hele 69 % giver toprating, og bare 8 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er rigtig imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er meget beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og bare 4 % giver bundkarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er virkelig overlegent. Karakteren er baseret på 2.856 meninger, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med topkarakter, og bare 9 % giver dumpekarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Hvilken type af levering er smartest?

Mange online webshops foreslår på nuværende tidspunkt en række forskellige billige leveringsløsninger til snedkervaterpas. En af de mest moderne er lige nu at afsende til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente de købte varer på et selvvalgt tidspunkt. Løsningen er nemlig særdeles simpel, og endda desuden den mest letkøbte leveringsløsning.

Du kan alternativt tænke over at få varerne leveret til din adresse eller til hvor du arbejder. Fragtformen bliver gerne en kende mere bekostelig, men lige så vel ekstremt let gængelig ved køb af snedkervaterpas online. Den billigste leveringsmetode vil dog altid vise sig at være at hente varerne selv, men den løsning kræver at du har bopæl nær internet webshoppens byggemarked, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på snedkervaterpas kan i nogle tilfælde være ultra vigtig ifald man mangler din pakke om et øjeblik, og i det øjemed er det aldeles essentielt at vi gransker den estimerede leveringsdato ved snedkervaterpas. Masser af internet webshops – herunder Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – garanterer billig 1 dags fragt på masser af varer online, men vær påpasselig da det nødvendiggør at ordren indsendes forinden et givent klokkeslæt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få dit nye produkt sendt afsted forinden logistikpersonalet får fri.

Flere internet virksomheder præsterer fragtfri levering på snedkervaterpas online, men for det meste kun såfremt der handles for en præcis sum. I øvrigt skulle du snuppe den billigste mulighed for fragt, der tit er at få fragtmanden til at levere bestillingen til et afhentningssted.

En række webshops tilbyder klik-og-hent hvor du handler billig snedkervaterpas derhjemme men selv henter i butikken. Fx Stark, Bauhaus, Bygma, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4 og XL-Byg. Byggemarkederne frembyder blandt andet click-and-collect på snedkervaterpas i følgende byer:

Hedehusene, Holbæk, Ishøj, Vejle, Farum, Valby, Vanløse, Albertslund, Køge, Brabrand, Aalborg, Middelfart, Åbyhøj, Ølstykke, Taastrup, Lystrup, Skive, Risskov, Aarhus, Aabenraa, Jyllinge, Herning, Rønne, Brønshøj, Vallensbæk, Sønderborg, Virum, Næstved, Ikast, Svendborg, Kokkedal, Brønderslev, Fredericia, Silkeborg, Haderslev, Roskilde, Ringsted, Frederikssund, Søborg, Struer, Horsens, Gentofte, Rudersdal, Esbjerg, Hillerød, Odense, Højbjerg, Thisted, Greve, Dragør, Nykøbing Falster, Brøndby, Nyborg, Lyngby, Hedensted, Randers, Holstebro, Viborg, Slagelse, Odder, Lillerød, Haslev, Korsør, Nakskov, Nørresundby, Vordingborg, Varde, Helsingør, Nærum, Herlev, Hørsholm, Hvidovre, Charlottenlund, Stenløse, Rødovre, Allerød, Gladsaxe, Frederikshavn, Værløse, Kalundborg, Glostrup, Frederiksværk, Kolding, Skanderborg, Frederiksberg, København, Tilst, Tårnby, Grenaa, Ballerup, Solrød Strand, Birkerød, Hjørring, og Hobro, .

Click-and-collect for snedkervaterpas er tilgængeligt i samtlige områder af landet: Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn), Sjælland (Nordsjælland, Bornholm, Lolland, Hovedstaden, Vestsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Falster, Amager, Sydsjælland) og Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Østjylland).

Når vi ser på tendenserne er det tydeligt, at internet shoppere mange gange leder efter eksempelvis køb snedkervaterpas og billig snedkervaterpas. Foruden dette oplever man typisk mennesker efterspørge for eksempel snedkervaterpas online, snedkervaterpas tilbud og snedkervaterpas priser, plus de kendte byggecentre som 10-4, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Bauhaus og Bygma.

Find den bedste pris på snedkervaterpas

Det har vist sig at være ualmindeligt let for almindelige mennesker at analysere tilbud på billige snedkervaterpas online på flere webshops, og på grund af dette har mange forhandlere på nettet fundet det nødvendigt at presse prisen på snedkervaterpas eftertrykkeligt, og ydermere tilbyde billig levering.

Det kan trods alt vise sig fordelagtigt at granske en række internet varehuse i Danmark efter tilbud og rabatter på snedkervaterpas online forud for at du handler, således at man er sikker på at antage den mest billige pris. Kig ikke kun hos de velkendte byggemarkeder som Davidsen, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Bygma.

Du bør dog være omhyggelig med, at i tilfælde af at en e-forretning frembyder billige snedkervaterpas online til salg for en udsalgspris som virker himmelråbende fordelagtig, så kunne det i nogle tilfælde være en indikator for en snydagtig online virksomhed. Betalinger med kort er i hvert fald indbefattet af en orden, hvilket skærmer os imod uoprigtige forhandlere på nettet.

Vi slår generelt et slag for kortkøb eller MobilePay. Som en anden løsning bør du bruge et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du vil finansiere omkostningerne til snedkervaterpas over et længere tidsrum. Dette foreslåes normalt i niche webshops, men sjældent de velkendte byggecentre som eksempelvis Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Stark, Bauhaus, Davidsen og Silvan.

Ved kig i søgedata er det klart, at mennesker tit efterspørger bl.a. køb snedkervaterpas og snedkervaterpas tilbud. Foruden dette ser vi jævnligt folk kigge efter for eksempel billig snedkervaterpas, snedkervaterpas online og snedkervaterpas priser.

Tjek tidligere kunders synspunkter

Trustpilot frembringer immervæk ærlige genveje til at kigge på en længere række andre forbrugeres reflektioner og derfor tilråder vi, at du evaluerer online forhandlerens omtaler før du færdiggør din shopping med billige snedkervaterpas online.

Facebook yder for øvrigt flere ærlige chancer for at få indtryk af e-shoppens pålidelighed. Her møder vi en del e-forretninger som gør det muligt at sammensætte en bedømmelse af virksomhedens service, som også må bruges til afvejning af kundernes tilfredshed.

Inden folk shopper billige snedkervaterpas online hos en internet forhandler bør man når alt kommer til alt gennemløbe forhandlerens forretningsvilkår, dog er det i mange tilfælde ikke super spændende, især hos de gængse byggekæder som Silvan, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg og 10-4.

Et alternativt forslag kunne være at undersøge hvorvidt e-forhandleren er e-mærket medlem, hvilket ofte er et billede på at online forretningen imødekommer de danske retningslinjer, samt at e-shoppen jævnligt gennemses af sagkyndige der er meget bekendte med vilkårene.

Desuden giver det dig chance for assistance, såfremt du oplever dilemmaer som følge af dit køb af snedkervaterpas. Ligeså er det fornuftigt at man er hensynstagende til de mest vitale vedtægter der influerer på bestillingen af snedkervaterpas online, eksempelvis hvilken byttepolitik internet forretningen lover.

I den forbindelse er det virkelig essesentielt, at man altid gemmer ens kvittering på e-mail, så man altid kan bevidne bestillingen af snedkervaterpas, ligegyldig om man bestiller fra 10-4, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma eller Stark.

Lone Hansen gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

Bente Sørensen gav 4 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Mette B gav 5 stjerner

Fin omgående levering

Mette S gav 4 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

9 tips til når du køber online
1Trustpilot fører til relativt belejlige løsninger til at blive klogere på en række forhenværende kunders erfaringer og derved foreslåes det, at du ser nærmere på online virksomhedens ratings før du køber billige snedkervaterpas online. Facebook giver dig lige så vel nogle ønskværdige genveje til at få kendskab til netbutikkens pålidelighed.
2Nogle enkelte online butikker yder fragt uden betaling på snedkervaterpas, men tit er det betinget af at der handles for en bestemt sum. I øvrigt burde du snuppe den mest betalelige fragtmulighed, hvilket gerne er at få fragtmanden til at bringe din bestilling til et udleveringssted. Metoden bliver gerne samtidig usædvanlig gnidningsløs. Den prisbilligste leveringsudgave kan ikke benægtes at være at du selv henter pakken.
3Forud for at folk bestiller billige snedkervaterpas i en internet butik kunne de i virkeligheden sætte sig ind i e-shoppens forretningsbetingelser, men det er i reglen ikke specielt ophidsende. Ydermere foreslår vi at du er obs på de mest essentielle vilkår der kan håndhæves i forbindelse med handlen med billige snedkervaterpas online, eksempelvis hvilken byttepolitik virksomheden har.
4Leveringsdygtigheden er naturligvis rigtig betydningsfuld i tilfælde af at vi mangler ordren omgående, og i det øjemed er det uden tvivl afgørende at vi gransker den anslåede leveringsdato på snedkervaterpas. Adskillige netshops i Danmark præsterer billig 1 dags fragt på de fleste produkter, men det står og falder med at transaktionen realiseres inden et konkret tidspunkt.
5Den mest letkøbte fragtmulighed er uden tvivl at hente produkterne selv, men dette nødvendiggør at du har bopæl i kort afstand af online shoppens bopæl. Den leveringsmanér kan i nogle tilfælde være temmelig udslagsgivende ifald man behøver snedkervaterpas fluks. Alternativt så frembyder nogle online butikker fragt uden betaling, men undertiden er det så præmissen at der indkøbes for en konkret pris.
6Flere e-firmaer udlover i vore dage et bredt udvalg af billige leveringsmuligheder til snedkervaterpas. Den mest anvendte er for øjeblikket afhentningssteder, som gør at du kan hente din ordre når du har lyst. Fragtmuligheden er nemlig yderst praktisk, og tit endda den mest letkøbte leveringsmåde.
7Vi slår generelt et slag for at se nærmere på hvorvidt e-firmaet er tilsluttet e-mærket, eftersom det almindeligvis er en tilkendegivelse af at internet shoppen lever op til de officielle regler, udover at online firmaet en gang i mellem kigges til af eksperter som har indsigt i lovgivningen. Forud for at nogen køber billige snedkervaterpas i en shop burde man for at være på den sikre side se på e-shoppens vilkår.
8Det er jo vældig hensigtsmæssigt for enhver at sammenligne priser online på billige snedkervaterpas fra flere online forhandlere, og af den grund tilbyder flertallet af internet forretninger i Danmark fragt uden gebyr. Det kan dog trods alt vise sig lukrativt at kontrollere et par forhandlere på nettet efter tilbud og rabat før du færdiggør din shopping, således at man er usvigeligt sikker på at modtage den laveste pris.
9Generelt går vi ind for handler med kort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er en del af et regelsæt, hvilket forsvarer en imod svindlende online virksomheder. Som en anden løsning kan du drage fordel af en billig afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, forudsat du har til hensigt at afdrage beløbet over flere uger.