Smøresprøjte 12 698 125
381 kr.
Mere info
Smøresprøjte 12736
311 kr.
Mere info
Smøresprøjte tryckl.driv.18073
1.438 kr.
Mere info
Smøresprøjte tryckl.driv.18071
554 kr.
Mere info
Smøresprøjte tryckl.manu.18074
975 kr.
Mere info
Smøresprøjte enhands 12276
260 kr.
Mere info
Smøresprøjte 12676
739 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde variationer i udsalgspriserne på billige smøresprøje fra byggecenter til byggecenter. En del vil have billige priser, og øvrige har fokus på kompetent rådgivning. Du bør bestemme hvad der for dig er det vigtigste.
Du bør kende de handelsbetingelser der gør sig gældende når du shopper online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel reklamationer. Man bør derfor tjekke forretningens regningslinjer.
For nogle er et byggeprojekt ens betydende med alverdens spørgsmål. Af den grund kan du vælge en webshop, som kan give information omkring smøresprøje.
Det er naturligvis super relevant at se, hvorvidt de produkter du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du være nødt til at tjekke de andre.
Nogle byggecentre præsterer et stort varesortiment, imens øvrige fokuserer på en bestemt varegruppe. Du skal beslutte om det er afgørende for dig at du har mange produkter at vælge i blandt, foruden bare smøresprøje.
Hvis du står og skal bruge dine byggematerialer med det samme eller bare gerne vil spare fragtgebyret, så kunne du tænke over at transportere materialerne på egen hånd. Dette er i særdeleshed muligt i de velkendte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder køber varer fra mange forskellige producenter, og dermed kan du vælge fra et bredt udvalg af smøresprøje online.
De store byggekæder er populære og bekendte virksomheder, hvilket medvirker til øget sikkerhed når man handler online. Det vil nogle se som fordelagtigt.
De udbredte byggemarkeder er tilgængelige i de større byer, og som følge af det har flertallet chancen for at købe online og transportere varerne på eget initiativ. Derfor har du chancen for at undgå fragtgebyret, samt samtidig have produkterne nu og her.

Nichewebshop

Mange nichefokuserede webshops er små firmaer, som tit drives i Danmark, givetvis sågar lokalt fra dit område. Dem understøtter du idet du bestiller smøresprøje online på deres side.
Størsteparten af webshops med fokus på en enkelt niche har ekstra meget forstand på de produkter de sælger online, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Således er det forventeligt at du får super nyttig sparring fra nogle der er eksperter i lige præcis smøresprøje.
En masse niche webshops er producenter af de varer der kan købes i de store byggekæder. Når du køber direkte på de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få ekstra gode tilbud.
De 10 største byggemarkeder

Davidsen blev dannet i 1944, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

smøresprøje bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 medarbejdere i kædens 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

smøresprøje silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger nu omtrent 1.000 ansatte i selskabets 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger i dag over 500 ansatte i deres 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på salg til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og omfatter i dag mere end 2.300 mennesker i kædens 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

smøresprøje jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 2.100 personer i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og omfatter i dag cirka 100 medarbejdere i deres 6 varehuse. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Stark startede i 1896, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 ansatte i kædens 72 varehuse. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og omfatter i dag flere end 2.000 medarbejdere i selskabets 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

smøresprøje harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 kollegaer i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Der er endeløse hjælpeartikler og videoer online som du kan finde hjælp i. Især YouTube er anvendeligt med meget almennyttig oplysning, specielt når du leder på engelsk.
2Du må unden ingen omstændigheder forsømme din sikkerhed, så glem ikke påklædning som eksempelvis sikkerhedshjelm som sikring imod potentielle risici. Det er fundamentalt at du husker dit eget ve og vel i byggeprojektet, ikke mindst ifald du ikke får hjælp fra en fagmand.
3Ved byggeprojekter udenfor kan vind og vejr få en vigtig rolle. På grund af dette må du med jævne mellemrum se vejrprognosen i dagene op til byggeriets begyndelse, så du slipper for at det mod forventning går i gang med at vælte ned bedst som du er godt i gang med dit krævende projekt.
4Du må på ingen måde gå ned på værktøj. Tit kan det være strategisk at have grejet tilgængeligt før du igangsætter byggeprocessen. Det er i øvrigt fordelagtigt at tillægge de tilhørende omkostninger i budgettet for byggeriet.
5I nogle tilfælde kan man spørge om offentligt tilskud til ombygninger. Det fås ifald renoveringen er CO2-besparende. At få tilbud om støtte forudsætter med andre ord at byggeriet har betydning for klimaet.
6Det er meningsgivende at du har de presserende materialer klar til brug inden du begynder håndværket. Du har god gavn af at udfærdige en enkel indkøbsseddel hvorpå der noteres alt det der skal bruges, og derefter eftergå punkterne, så du kan føle dig sikker på at du har styr på det.
7Det kan vise sig at være godt at indhente hjælp til byggeprocessen, især hvis det er væsentlige ombygninger. Omfangsrige byggerier gør krav på flere mennesker. Desuden bør det være mere produktivt og mere minderigt at dele arbejdet med andre.
8Du kunne tænke over om du burde stå med hele projektet selv, eller du kan have fordel af at skaffe professionel assistance til delelementer af byggeriet. Når du skal have eksperthjælp er det normalt at tage imod tilbud fra en håndfuld foretagender.
9Der præsenterer sig altid ubelejlige problematikker når det kommer til avancerede projekter, og af den grund vil det vise sig betydningsfuldt at der er afsat en del plads i handlingsplanen, med formålet om at man kan være selvsikker på at komme i mål.
10Ofte vil det vise sig betydningsfuldt at have et udgiftsbudget for ombygningen, så man giver sig selv et overblik. Det vil blive sundt at gennemgå alle omkostninger, og bagefter nedfælde billige priser på dem enkeltvis.
11Inden du starter dit byggeprojekt kan det være vildt værdifuldt med et tilsagn om, at byggeriet er lovligt. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der gælde mange regler for, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
12Planlægning vil være kilden til at komme i mål med dit arbejde. Du bør overveje at nedskrive en klar arbejdsplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse hvornår, og derudover en rækkefølge. Vær skarp idet du udarbejder handlingsplanen.
De bedst anmeldte byggekæder
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er ekstremt betryggende. Karakteren er baseret på 19.208 ratings, hvoraf imponerende 84 % giver den bedste karakter, og alene 2 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er yderst betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvor hele 76 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 4 % har givet dumpekarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er meget godt arbejde. Ratingen grundlægges af 2.856 kommentarer, hvor imponerende 59 % har givet topkarakter, og blot 9 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket jo er yderst godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 86 % giver topkarakter, og alene 2 % giver bundkarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, som altså er temmelig beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 23.161 meninger, hvor imponerende 69 % kvitterer med toprating, og bare 8 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Hvilken slags levering skal jeg vælge?

En hel del online virksomheder giver nu et bredt udvalg af billige leveringsformer til smøresprøje. Den mest anvendte er efterhånden at få sendt til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente din bestilling lige når det passer dig. Fragtløsningen er nemlig særligt smart, samt endda tilmed den mindst kostelige mulighed for fragt.

Du bør ydermere beslutte dig for at få pakken leveret hjem til hvor du bor eller ud på din arbejdsplads. Leveringsformen viser sig godt nok en tak mere bekostelig, men endda temmelig smart med smøresprøje online. Den prisbilligste form for levering vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter varerne, men dette beroer på at du befinder dig tæt på internet webshoppens byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på smøresprøje kan vise sig at være ualmindeligt betydningsfuld forudsat du skal bruge varerne om få sekunder, så derfor er det faktisk på sin plads at du ser den forventede leveringstid på smøresprøje. Masser af e-forretninger – for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – reklamerer med billig 1 hverdags levering på en række af deres varenumre online, som imidlertid forudsætter at ordren køres igennem tidligere end et konkret klokkeslæt, sådan at de har mulighed for at nå at få bestillingen klargjort før pakkepersonalet holder fyraften.

En række internet foretagender præsterer fragtfri levering på smøresprøje online, men i mange tilfælde kun såfremt der erhverves for en bestemt pris. Som alternativ skal du udvælge den mest prisbevidste leveringsmulighed, der i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at bringe ordren til et afhentningssted.

De største byggemarkeder foreslår afhentning hvor du bestiller billig smøresprøje derhjemme og selv henter i butikken. Eksempelvis XL-Byg, Stark, Bygma, Bauhaus, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix og Davidsen. Byggekæderne yder bl.a. click-and-collect på smøresprøje i følgende områder:

Aarhus, Vejle, Næstved, Varde, Kokkedal, Fredericia, Søborg, Solrød Strand, Nyborg, Nykøbing Falster, Køge, Odense, Hedehusene, Roskilde, Risskov, Charlottenlund, Taastrup, Korsør, Grenaa, Gladsaxe, København, Allerød, Thisted, Haslev, Birkerød, Lystrup, Glostrup, Gentofte, Nørresundby, Virum, Albertslund, Hørsholm, Ishøj, Lyngby, Tilst, Silkeborg, Vanløse, Hillerød, Struer, Herning, Viborg, Brønshøj, Vordingborg, Brabrand, Hjørring, Højbjerg, Middelfart, Ringsted, Farum, Ballerup, Lillerød, Aalborg, Rudersdal, Odder, Frederikshavn, Slagelse, Esbjerg, Kolding, Valby, Rønne, Skanderborg, Greve, Stenløse, Frederikssund, Frederiksværk, Randers, Tårnby, Brøndby, Skive, Dragør, Åbyhøj, Værløse, Horsens, Rødovre, Jyllinge, Sønderborg, Holstebro, Holbæk, Kalundborg, Vallensbæk, Hobro, Nærum, Hedensted, Ikast, Svendborg, Ølstykke, Herlev, Aabenraa, Nakskov, Frederiksberg, Helsingør, Brønderslev, Haderslev, og Hvidovre, .

Klik-og-hent ift. smøresprøje er muligt i de fleste regioner af landet: Fyn (Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn), Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland, Sydjylland, Syddanmark) og Sjælland (Midtsjælland, Lolland, Nordsjælland, Falster, Bornholm, Hovedstaden, Amager, Sydsjælland, Østsjælland, Vestsjælland).

Når vi kigger i statistikkerne fremstår det markant, at internetbrugere som regel kigger efter blandt andet billig smøresprøje og smøresprøje online. Foruden dette ser vi mange gange folk lede efter for eksempel køb smøresprøje, smøresprøje priser og smøresprøje tilbud, plus de store byggekæder som Jem og Fix, Bygma, Silvan, Stark, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, 10-4 og Harald Nyborg.

Rabat på smøresprøje

Det er særdeles hensigtsmæssigt for internetbrugere at lave prissammenligning på billige smøresprøje online på forskellige firmaer på nettet, og med det motiv har utallige internet foretagender set sig tvunget til at nedbringe salgspriserne på smøresprøje helt i bund, og i øvrigt præstere portofri fragt.

Derfor kan det til hver en tid være nyttigt at analysere enkelte forretninger på nettet efter udsalg og tilbud på smøresprøje online forinden du gennemfører dit køb, sådan at man er skudsikker på at indhente den prisbilligste pris. Se ikke kun hos de kendte byggecentre som 10-4, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen og Silvan.

Du må imidlertid være så påpasselig, at når en forhandler på nettet markedsfører billige smøresprøje online på tilbud til en pris der anses for mystisk lav, så er det mange gange være en varsel om en uægte online virksomhed. Køb med betalingskort er ikke desto mindre inkluderet i en orden, der dækker dig som køber overfor uærlige online firmaer.

Vi slår generelt et slag for handler med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kunne du anvende en billig afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, forudsat du efterspørger at afbetale pengene til smøresprøje over et længere tidsrum. Det tilbydes som regel hos niche netbutikker, i modsætning til de store byggemarkeder som fx Stark, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Bygma og Harald Nyborg.

Ses der på statistikkerne er det markant, at internetbrugere typisk kigger efter for eksempel smøresprøje priser og billig smøresprøje. Derudover oplever man som regel internet shoppere lede efter for eksempel køb smøresprøje, smøresprøje online og smøresprøje tilbud.

Tjek nuværende kunders meninger

Trustpilot genererer egentlig pæne chancer for at tyde diverse øvrige kunders meninger og derved er det klogt, at du eftergår webshoppens bedømmelser inden du lægger din bestilling på billige smøresprøje online.

Facebook præsterer ydermere de facto troværdige løsninger til at få indtryk af internet butikkens popularitet. Desuden ser vi nogle e-handler som gør det muligt at frembringe en bedømmelse af købsoplevelsen, som tillige må bruges til at fornemme hvor tilfredse kunderne er.

Inden folk shopper billige smøresprøje online hos en netbutik bør de reelt overveje e-butikkens handelsaftale, men det er ofte et omfattende projekt, særligt hos de velkendte byggecentre som Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Stark, Silvan og Bygma.

En anden valgmulighed kunne måske være at granske om webbutikken er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det bør være et signal om at online webshoppen accepterer de officielle regler, udover at e-forhandleren undertiden undersøges af eksperter der har meget erfaring med reglerne på området.

Desuden får du mulighed for at få bistand, såfremt du får problemer som følge af din handel med smøresprøje. Herudover er det fornuftigt at kunden er obs på de mest vitale reglementer der kan have indflydelse på bestillingen af smøresprøje online, eksempelvis hvilken returret online virksomheden lover.

I den relation er det ydermere relevant, at man stadigvæk gemmer ens faktura, således man når som helst kan bevidne sit køb af smøresprøje, ligegyldig om man handler hos Bauhaus, Stark, Bygma, Davidsen, 10-4, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg eller Harald Nyborg.

Hans Larsen gav 5 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Jens Mortensen gav 4 stjerner

SUPER

Charlotte K gav 5 stjerner

Nem og meget fin service

Martin Sørensen gav 5 stjerner

Fremragende service og total hurtig…

9 tips til internetshopping
1Det er virkelig let for os alle at sammenligne priser online på billige smøresprøje på forskellige internet virksomheder, og herved garanterer massevis af e-handler billig fragt. Det kan dog stadigvæk være indbringende at besigtige enkelte e-forhandlere efter rabat og tilbud forinden du færdiggør din shopping, sådan at man er sikret at antage den mest attraktive pris.
2Før folk handler billige smøresprøje på en e-forhandler burde de når alt kommer til alt få overblik over netbutikkens forretningsaftale, men det er i reglen ikke særlig sjovt. Herudover er det smart at køberen er omhyggelig omkring de væsentligste regler der kan have indflydelse på handlen med billige smøresprøje online, som fx den ombytningsret internet butikken lover.
3Den mest betalelige leveringsmodel vil til enhver tid være at du selv henter pakken, men den løsning afhænger af at du opholder dig tæt på internet firmaets tilholdssted. Den form for fragt er naturligvis ret så afgørende såfremt du står og skal bruge smøresprøje nu og her. Alternativt så yder nogle få e-shops i Danmark portofri fragt, men i de fleste tilfælde er det påkrævet at man handler for et konkret beløb.
4Leveringshastigheden kan vise sig at være ekstremt udslagsgivende i tilfælde af at vi skal bruge varerne om få sekunder, så med det formål er det altså klogt at vi besigtiger det estimerede leveringstidspunkt på smøresprøje. Masser af e-firmaer i Danmark yder billig 1 hverdags levering på deres primære produkter, men husk at det regnes ud fra at bestillingen anbringes før et fastsat tidspunkt.
5Vi foreslår generelt at tjekke om e-forretningen er e-mærket, grundet at det kan være en tryghed om at online firmaet respekterer de opstillede regler, tillige med at internet butikken nu og da undersøges af sagkyndige der har nøje kendskab til de gældende bestemmelser. Før folk shopper billige smøresprøje i en netshop behøver man utvivlsomt gennemgå dens vilkår.
6Trustpilot giver dig flere fine løsninger til at gennemgå en stor portion andre brugeres betragtninger og af den grund er det prisværdigt, at du gennemgår webshoppens ratings inden du handler billige smøresprøje online. Facebook genererer ligeledes en række passelige løsninger til at få indsigt i online forretningens troværdighed.
7Generelt tilråder vi handler med kort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er omfavnet af et regelsæt, der assisterer dig overfor uægte e-forhandlere. Som et alternativ burde du drage fordel af en afdragsordning som fx ViaBill, såfremt du efterspørger at finansiere omkostningerne over flere uger.
8En række e-shops i Danmark tilbyder fragt uden betaling på smøresprøje, men for det meste er det så præmissen at du køber for en konkret pris. Desuden kunne du snuppe den prisbilligste fragtmulighed, som typisk er at få leveret pakken til et afhentningssted. Løsningen er almindeligvis endda ekstremt simpel. Den prisbilligste løsning kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken.
9En række internet virksomheder frembyder i dag en hel del forskellige billige former for levering til smøresprøje. En af de mest benyttede er for nærværende at få bragt ordren til en pakkeshop, som gør det muligt at hente de købte produkter når du har mulighed for det. Den er jo temmelig enkel, og typisk derudover den billigste type af levering.