Smigvinkel 200mm
183 kr.
Mere info
Smigvinkel 47
1.400 kr.
Mere info
Smigvinkel smv 20
359 kr.
Mere info
Smigvinkel 300 mm
108 kr.
Mere info
Smigvinkel
66 kr.
Mere info
Smigvinkel 200 mm
86 kr.
Mere info
Smigvinkel 250 mm
99 kr.
Mere info
IRWIN Smigvinkel 250mm
205 kr.
Mere info
Hultafors Smigvinkel SMV 20
275 kr.
Mere info
EMMERICH smigvinkel 300 mm
623 kr.
Mere info
EMMERICH smigvinkel 250 mm
560 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig meget vigtigt at se, om de produkter du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du vælge et andet.
For nogle er gør-det-selv projekter ens betydende med diverse spørgsmål. Derfor bør du overveje at handle hos et online byggemarked, hvor du kan få sparring omkring smigvinkel.
Nogle byggemarkeder præsterer et stort varesortiment, hvorimod nogle er specialiserede i en bestemt varetype. Du bør vide om det er afgørende for dig at have adskillige varegrupper at vælge i mellem, udover blot smigvinkel.
Der er variationer i priserne på billige smigvinkel fra netbutik til netbutik. En del giver de bedste priser, hvorimod andre satser på et højt serviceniveau. Du må tænke over hvad du vil prioritere.
Når du vil have produkterne hurtigst muligt eller blot vil blive fri for leveringsomkostningen, så kan du overveje at køre materialerne på eget initiativ. Dette er i høj grad en mulighed hos de gængse byggekæder.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser butikken udsteder for dit køb online, så du undgår problemer med eksempelvis reklamationer. Du bør derfor tjekke firmaets regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre har butikker mange steder i landet, og af den grund har du tilbuddet om at købe online og fragte materialerne personligt. Hermed har du mulighed for at blive fri for leveringsomkostningen, samt samtidig have varerne nu og her.
De store byggecentre er folkekære og højtprofilerede butikker, som medvirker til ubekymrethed til dig der shopper online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.
De kendte byggecentre sælger produkter fra forskellige nicheshops, og dermed har du mulighed for at købe fra et stort udvalg af smigvinkel online.

Nichewebshop

Alverdens webshops i små nicher er producenter af produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Idet du køber direkte på de nichefokuserede webshops online kan du få bedre priser.
Alverdens online nichebutikker er små familiefirmaer, der typisk drives i Danmark, muligvis tilmed lokalt nær dig. Dem understøtter du når du bestiller smigvinkel online hos dem.
Størstedelen af webshops med fokus på en enkelt niche har en dybdegående viden om deres produkter, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Herved vil du få ekstra gavnlig rådgivning fra mennesker som er specialister i lige præcis smigvinkel.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

XL-Byg blev stiftet i 2002, og omfatter i dag i omegn af 2.000 ansatte i forretningens 104 varehuse. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

smigvinkel bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 personer i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 butikker. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger i dag mere end 100 kollegaer i kædens 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

smigvinkel harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og omfatter i dag i omegn af 2.000 mennesker i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 medarbejdere i selskabets 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

smigvinkel silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger i dag over 1.000 kollegaer i firmaets 41 byggecentre. Silvan fokuserer på billige priser til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger i dag omtrent 500 personer i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

smigvinkel jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres i dag af ca. 2.100 ansatte i deres 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på gode tilbud til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og styres dagligt af i nærheden af 2.300 personer i de 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du kan få tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det gives såfremt ombygningen er CO2-besparende. Af få tilbud om et bidrag forudsætter altså at projektet har en positiv indvirkning på naturen.
2Ved udendørs opgaver kan eventuelt regnvejr få stor betydning. På grund af dette skal du regelmæssigt se udsigten ift. vejret i den tid der er op til projektets start, så det ikke pludselig begynder at stå ned i stænger bedst som du er godt i gang med dit vigtige byggeprojekt.
3Husk at overveje om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for skal fremskaffe assistance fra en professionel til noget af arbejdet. Når du søger hjælp fra en fagperson vil det oftest være en god idé at få forslag fra diverse selskaber.
4Det anbefales at sikre sig hjælp til ens byggeprojekt, specielt når der er tale om krævende byggerier. Nogle opgaver bør udføres af flere end en enkelt person. Endvidere må det blive mere effektivt og mere socialt når man er flere om det.
5Planlægning er vejen til et godt forløb med arbejdet. Du bør overveje at udarbejde en strømlinet tidsplan, som viser hvilke gøremål der skal laves på hvilke dage, og derudover en kronologisk orden. Vær skarp når du udarbejder oversigten.
6Typisk vil det vise sig vigtigt at nedskrive en budgetoversigt for byggeprojektet, så du har kontrol over omkostningerne. Det vil være en fordel at beskrive samtlige udgiftsposter, og efterfølgende nedskrive billige priser på hver enkelt.
7Der kommer næsten altid pludselige problematikker i tilfælde med svære opgaver, og af den grund kan det vise sig betydningsfuldt at der afsættes god nok plads i tidsplanen, som er vigtigt for at man er sikker på at komme i mål.
8Der findes rigelige mængder af artikler og videoer på forskellige hjemmesider som du kan finde inspiration i. Særligt YouTube er anvendeligt med betydelige mængder anvendelig info, specielt såfremt man kigger i hele verden.
9Muligvis kan det blive aktuelt at du har alle materialer til disposition før du indleder byggeprocessen. Du har fordel af at udfærdige en enkel indkøbsliste som indeholder det der er nødvendige, og som det næste tjekke hver enkelt ting, med øje for at du kan føle dig sikker på at du ikke har glemt noget.
10Man må aldrig nogensinde mangle grej. Ofte vil det vise sig fornuftigt at du har det til rådighed når du iværksætter byggeriet. Derudover er det godt at medtage de medfølgende udgifter i dit budget.
11Før du optager byggeprojektet må det være yderst fornuftigt at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Alt efter din boligtype vil der være gældende love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
12Du må ikke undlade at tage højde for dit eget helbred, så glem ikke beskyttelse bl.a. sikkerhedssko som beskyttelse mod potentielle risici. Det er smart med fokus på dit velbefindende i byggeprocessen, især når du ikke investerer i hjælp fra en fagperson.
De mest folkekære byggeshops
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er fantastisk beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 84 % har givet topkarakter, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er ualmindeligt flot. Vurderingen grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % har givet den bedste karakter, og kun 4 % giver 1 stjerne. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er virkelig overlegent. Karakteren er baseret på 11.467 anmeldelser, hvor imponerende 86 % har givet topkarakter, og blot 2 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ret så godt arbejde. Karakteren grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 69 % giver topkarakter, og blot 8 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er utrolig overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 59 % giver maksimum point, og kun 9 % har givet den dårligste rating. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken slags levering skal du vælge?

En del byggeforretninger udlover nu om stunder diverse billige fragtmuligheder til smigvinkel. En favorit er efterhånden at få leveret til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente din ordre lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er jo vældig uproblematisk, og mange gange derudover den prisbilligste leveringsmetode.

Du kan omvendt tænke over at bestille varerne til levering til din lejlighed eller hus eller til din arbejdsplads. Leveringsformen bliver oftest en tand mindre billig, men også særligt ukompliceret med smigvinkel online. Den mest betalelige fragtmulighed vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken, men den mulighed kræver at du er nærved internet forretningens byggecenter, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Antal dages levering på smigvinkel er jo vældig afgørende om du har behov for varen inden for få dage, så i det øjemed er det skam fornuftigt at man checker den anslåede leveringsdato ved smigvinkel. Størstedelen af forretninger på nettet – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – garanterer billig 1 dags levering på flere varer online, men vær påpasselig da det står og falder med at handlen laves inden et bestemt klokkeslæt, så de højst sandsynligt kan nå at få de nye varer pakket forud for at logistikpersonalet drager hjemad.

Nogle enkelte internet forretninger byder på fragt uden gebyr på smigvinkel online, men undertiden kræver det at man shopper for en konkret sum. Derudover må man udse dig den mest prisbevidste leveringsform, hvilket ofte vil være at få fragtmanden til at levere din pakke til et afhentningssted.

En stor portion kæder frembyder afhentning hvor du køber billig smigvinkel online og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Silvan, Bygma, XL-Byg og Davidsen. Byggemarkederne yder for eksempel click-and-collect på smigvinkel i disse byer:

Roskilde, Brønshøj, Aarhus, Vallensbæk, Lillerød, Korsør, Allerød, Haslev, Aabenraa, Charlottenlund, Taastrup, Gladsaxe, Frederikshavn, Kalundborg, Horsens, Herlev, Risskov, Albertslund, Herning, Stenløse, Svendborg, Ringsted, Hedehusene, Odder, Odense, Næstved, Dragør, Glostrup, Nyborg, Frederiksberg, Ikast, Grenaa, Brøndby, Skanderborg, Slagelse, Lyngby, Ballerup, Silkeborg, Solrød Strand, Randers, Ølstykke, Greve, Tårnby, Rønne, Højbjerg, Hobro, Struer, Holbæk, Hillerød, Varde, Virum, Sønderborg, Rødovre, Skive, København, Hørsholm, Kolding, Thisted, Vordingborg, Nykøbing Falster, Hvidovre, Gentofte, Værløse, Birkerød, Viborg, Hjørring, Nærum, Vanløse, Åbyhøj, Holstebro, Nørresundby, Frederikssund, Køge, Esbjerg, Kokkedal, Valby, Vejle, Haderslev, Hedensted, Ishøj, Lystrup, Frederiksværk, Middelfart, Helsingør, Nakskov, Brønderslev, Aalborg, Farum, Brabrand, Tilst, Søborg, Fredericia, Rudersdal, og Jyllinge, .

Klik-og-hent for smigvinkel er tilgængeligt i de fleste områder af landet: Sjælland (Hovedstaden, Bornholm, Vestsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Falster, Nordsjælland, Lolland, Sydsjælland, Amager), Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn) og Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Nordjylland).

Når der ses på søgedata er det klart, at folk som regel søger fx smigvinkel priser og køb smigvinkel. Foruden dette ser vi ofte netshoppere lede efter for eksempel smigvinkel online, billig smigvinkel samt smigvinkel tilbud, plus de kendte byggekæder som Davidsen, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Bygma og Jem og Fix.

Gode tilbud på smigvinkel

Det er meget hensigtsmæssigt for os alle at sammenligne priser på billige smigvinkel online på flere netshops, og derved har en lang række online selskaber været tvunget til at stampe salgspriserne på smigvinkel drastisk, og endda yde fri fragt.

Derfor kan det stadigvæk vise sig lønsomt at kigge forbi nogle få e-handler efter tilbud og rabatter på smigvinkel online forud for at du gennemfører din bestilling, således at du er skråsikker på at skaffe sig den billigste pris. Se ikke kun på de kendte byggemarkeder som Stark, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Bauhaus, 10-4 og XL-Byg.

Man må lige meget hvad være så påpasselig, at når en internet handler afsætter billige smigvinkel online til en pris der kan ses som kolossalt fremragende, så burde det mange gange være en indikator for en falsk e-handler. Bestillinger med kort er dog dækket ind under en foranstaltning, der forsvarer en overfor falske firmaer på nettet.

Generelt anbefaler vi kortkøb eller MobilePay. Som alternativ kunne du vælge en billig afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du foretrækker at dække beløbet til smigvinkel over en periode. Det fås normalt i specialiserede webshops, men dog sjældent de velkendte byggemarkeder som eksempelvis Bygma, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Silvan og Harald Nyborg.

Når man kigger i data bliver det tydeligt, at internet shoppere mange gange søger eksempelvis smigvinkel online og smigvinkel priser. Vi ser desuden jævnligt netshoppere lede efter eksempelvis smigvinkel tilbud, billig smigvinkel og køb smigvinkel.

Tjek andre menneskers betragtninger

Trustpilot frembyder aldeles stabile chancer for at beskue en stor gruppe forhenværende forbrugeres evalueringer og herved er det smart, at du sonderer online webshoppens ratings forud for at du placerer din ordre på billige smigvinkel online.

Facebook yder tilsvarende super strålende metoder til at få kendskab til internet forretningens popularitet. Her ses mange online butikker som giver kunderne mulighed for at give en anmeldelse af virksomhedens service, som også må udnyttes til at danne dig et indtryk af kundernes tilfredshed.

Inden folk handler billige smigvinkel online hos en e-forhandler burde man for at være sikker bese dens vilkår, men det er undertiden ikke særlig interessant, særligt ved de kendte byggekæder som 10-4, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark og Silvan.

En anden mulighed kunne være at efterse om e-forretningen er e-mærke godkendt, siden det typisk er et bevis på at online forhandleren tilslutter sig gældende dansk lovgivning, foruden at online webshoppen lejlighedsvis gennemses af fagmænd som er indført i vilkårene på området.

Dette er en god genvej til støtte, for så vidt du forvoldes problemer med din handel med smigvinkel. Foruden dette kan det være til hjælp at man er på vagt for de elementære vilkår der indvirker på købet af smigvinkel online, fx den byttepolitik e-butikken bruger.

Her er det ligeledes vigtigt, at man stadig opbevarer sin købsbekræftelse, således man i fremtiden vil kunne påvise sin bestilling af smigvinkel, ligegyldig om man shopper fra Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Bygma, 10-4, Silvan, Stark eller Jem og Fix.

Poul Petersen gav 5 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Michael K gav 4 stjerner

Altid en fornøjelse

Niels gav 5 stjerner

Hurtig ekspedition

Erik gav 4 stjerner

Fantastisk behandling

9 tips til internetshopping
1Trustpilot tilbyder absolut ønskværdige muligheder for at eftergå adskillige andre køberes domme og derved rekommanderer vi, at du iagttager internet virksomhedens omtaler forinden du handler billige smigvinkel online. Facebook resulterer i ydermere flere stabile metoder til at få indtryk af online virksomhedens pålidelighed.
2Vi går generelt ind for bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er omsluttet af en anordning, hvilket assisterer os overfor uærlige butikker på nettet. Som en alternativ mulighed kunne du bruge en billig afdragsløsning fra fx ViaBill, for så vidt du agter at klare prisen ude i fremtiden.
3Leveringsdygtigheden kan være meget udslagsgivende når man har behov for din ordre inden for få dage, og af den grund er det øjensynligt vigtigt at man tjekker det estimerede leveringstidspunkt på smigvinkel. En masse outlets på nettet frembyder billig 1 dags fragt på utallige varer, hvilket dog beroer på at orden realiseres inden et bestemt klokkeslæt.
4En del outlets på nettet giver i vore dage diverse billige leveringsmetoder til smigvinkel. En af de populære er nu om stunder at få leveret til et afhentningssted, og så kan du bare gå forbi efter pakken når der er mulighed for det. Løsningen er jo vældig hensigtsmæssig, og mange gange desuden den billigste leveringsmulighed.
5Den mest betalelige leveringsudgave vil til enhver tid være at hente ordren selv, som dog er betinget af at du har bopæl nærved online butikkens lager. Den fragtløsning er jo super bestemmende i tilfælde af at vi står og skal bruge smigvinkel fluks. Alternativt så sikrer en række internet butikker billig fragt, men i reglen påkræves det at man indkøber for en konkret sum.
6Vi går generelt ind for at tjekke om internet butikken er e-mærket medlem, som kan være en garanti for at internet shoppen anerkender dansk lovgivning, tillige med at e-forretningen rutinemæssigt revurderes af eksperter der kender til bestemmelserne på området. Forud for at nogen køber billige smigvinkel hos en e-butik kunne man i reglen have øje for netshoppens handelsaftale.
7Før nogen handler billige smigvinkel i en webshop kan man i virkeligheden have øje for netbutikkens betingelser, men det er oftest ikke særlig morsomt. Foruden dette er det fornuftigt at du er påpasselig med de grundlæggende regler der har indflydelse på købet af billige smigvinkel online, f.eks. den byttepolitik online virksomheden garanterer.
8Det er jo ret så enkelt for alle og enhver at finde de bedste tilbud online på billige smigvinkel fra forskellige e-butikker, og med det motiv garanterer flertallet af online virksomheder levering uden omkostninger. Trods dette kan det alligevel blive profitabelt at kigge forbi nogle internet handler efter rabat og tilbud før du gennemfører din bestilling, således at du er skråsikker på at antage den bedste pris.
9En hel del e-forhandlere yder fragtfri levering på smigvinkel, men tit er det forudsat at du indkøber for et fastsat beløb. Derudover bør man udse dig den mest betalelige fragtmulighed, der gerne er at få fragtfirmaet til at køre din pakke til en pakkeshop. Løsningen viser sig mange gange ligeledes ret så ligetil. Den prisbilligste slags levering er dog at du selv henter produkterne.