HERO Smedehammer 6,0 kg
261 kr.
Mere info
HERO Smedehammer 1,0 kg
74 kr.
Mere info
Smedehammer 1,0 kg - ergonomisk
93 kr.
Mere info
HERO Smedehammer 1,5 kg
93 kr.
Mere info
Smedehammer 4 kg. Med glasfiber skaft
415 kr.
Mere info
HERO Smedehammer 3,0 kg
149 kr.
Mere info
HERO Smedehammer 4,0 kg
186 kr.
Mere info
HERO Smedehammer 0,5 Kg
36 kr.
Mere info
Smedehammer 1,0 kg - DIN 1041
74 kr.
Mere info
HERO Smedehammer 2,0 kg
111 kr.
Mere info
HERO Smedehammer 2,0 kg
140 kr.
Mere info
HERO Smedehammer 1,5 kg
93 kr.
Mere info
Smedehammer 3,0 kg HERO 3062-300
180 kr.
Mere info
Smedehammer 6,0 kg HERO 3062-600
269 kr.
Mere info
Smedehammer 1,0 kg - ergonomisk Kreator KRT901108
123 kr.
Mere info
Smedehammer 4 kg. Med glasfiber skaft Kreator
386 kr.
Mere info
Smedehammer 1,5 kg HERO 3062-150
120 kr.
Mere info
Smedehammer 5,0 kg HERO 3062-500
229 kr.
Mere info
Smedehammer 2,0 kg HERO 3050-200
134 kr.
Mere info
Smedehammer 2,0 kg HERO 3062-200
134 kr.
Mere info
Smedehammer 1,5 kg HERO 3050-150
120 kr.
Mere info
Smedehammer 1,0 kg HERO 3062-100
99 kr.
Mere info
Smedehammer 1,0 kg Kreator KRT901008
98 kr.
Mere info
Smedehammer 4,0 kg HERO 3062-400
225 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør kende de handelsbetingelser butikken udsteder for dit køb online, så du kan slippe for problemer med for eksempel returret. Derfor bør du undersøge webshoppens regler.
Når du skal bruge produkterne nu og her eller bare vil spare fragtgebyret, så kunne du med fordel fragte varerne på eget initiativ. Dette er specielt muligt hos de udbredte byggecentre.
Det er naturligvis meget relevant at se, om de produkter du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du være nødt til at vælge et andet.
For de fleste er byggeprojekter lig med en lang række spørgsmål. Hermed vil du med fordel kunne bestille ved en netbutik, hvor du kan modtage sparring og vejledning omkring smedehammer.
Du vil finde variationer i udsalgspriserne på billige smedehammer fra webshop til webshop. Enkelte vil have gode tilbud, imens nogle satser på et højt serviceniveau. Du bør gennemtænke hvad du vil prioritere.
Flere byggecentre tilbyder et bredt varesortiment, hvorimod øvrige er specialiserede i en bestemt type af vare. Du bør forholde dig til om det er vigtigt for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge fra, udover blot smedehammer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder er tilgængelige i hele landet, og derfor har kunderne mulighed for at bestille online og hente materialerne på egen hånd. Som følge af det har du valget om at blive fri for fragtomkostningen, samt ovenikøbet få fat i varerne straks.
De store byggemarkeder udbyder produkter fra talrige producenter, så du kan bestille fra et stort sortiment af smedehammer online.
De store byggecentre er folkekære og bekendte forretninger, som kan medvirke til øget tryghed når man handler online. Dette kan du se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Flertallet af specialiserede webshops har ekstra meget forstand på de varer de sælger online, da de har skarpt fokus på disse varer. Derigennem kan du opleve mere informativ hjælp fra nogle der er eksperter i netop smedehammer.
Alverdens webshops som sælger få produkter styrer selv produktionen af de varer der sælges i de store byggecentre. Når du køber direkte igennem de nichefokuserede webshops online får du en lavere pris.
De fleste webshops i små nicher er små virksomheder, der typisk drives i Danmark, eventuelt sågar lokalt i dit område. Disse understøtter du idet du bestiller smedehammer online på deres hjemmeside.
De 10 største byggemarkeder

XL-Byg begyndte i 2002, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 personer i kædens 104 butikker. XL-Byg satser på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og omfatter i dag i nærheden af 2.300 medarbejdere i deres 56 byggecentre. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

smedehammer bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og beskæftiger nu ca. 1.000 kollegaer i deres 17 butikker. Bauhaus sætter ind på billige priser til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er nu arbejdsplads for mere end 100 medarbejdere i deres 6 butikker. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for over 500 millioner kroner.

Stark blev etableret i 1896, og lønner i dag cirka 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 butikker. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres i dag af cirka 1.000 personer i kædens 9 varehuse. Davidsen sætter ind på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres nu af omkring 500 medarbejdere i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber salg til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

smedehammer jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.100 personer i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

smedehammer harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og udgøres i dag af mere end 2.000 mennesker i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

smedehammer silvan

Silvan blev dannet i 1968, og styres dagligt af over 1.000 kollegaer i de 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Godt forarbejde er vejen til at få en god oplevelse med projektet. Du kunne overveje at sammensætte en velovervejet dagsorden, som viser hvilke gøremål du vil udføre hvornår, samt derudover en rækkefølge. Husk at være konkret når du udarbejder din arbejdsplan.
2Det er anbefalelsesværdigt at spørge om assistance til dele af projektet, hovedsageligt såfremt det er omfangsrige byggerier. Krævende opgaver bør udføres af mere end en person. Samtidig er det bedre og sjovere at være flere om det.
3Man bør ikke på noget tidspunkt mangle udstyr. Jævnligt kan det vise sig smart at have udstyret klar til brug inden du begynder på byggeprojektet. Du bør i øvrigt huske at indkalkulere disse udgiftsposter i byggeriets regnskab.
4Du må på ingen måde nedprioritere dit velbefindende, så glem ikke arbejdstøj bl.a. hjelm og sko som hjælper dig overfor mulige ulykker. Det er essentielt med fokus på sikkerheden i arbejdet, hovedsageligt når du ikke har assistance fra en professionel.
5Man kan søge tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det gives ifald renoveringen er energi- og miljøvenligt. Den økonomiske støtte betinges altså af at ombygningen har en positiv indvirkning på planeten.
6Måske du burde regne på hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du i stedet for bør sikre dig hjælp fra en fagperson til afslutningen af det. Forudsat at du køber hjælp fra en fagmand kunne det være en god idé at notere forslag fra flere håndværkere.
7Det er meningsfuldt at have et budget for optimeringen, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det er sundt at dokumentere alle poster, og dernæst nedskrive omkostningen ved dem enkeltvis.
8I god tid inden at du igangsætter byggeprocessen kan det blive ret vigtigt at man sikrer sig, at byggeriet ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i din boligtype vil der gælde mange love som beskriver, hvad du må, samt hvad du ikke må.
9Der er mange forskellige artikler og videoer på nettet hvorfra du kan få gratis hjælp. Især YouTube er anvendeligt med rigelig almennyttig info, ikke mindst såfremt man benytter engelske ord i din søgning.
10Der kommer stort set altid uventede bump på vejen når det handler om avancerede opgaver, og som følge heraf vil det vise sig meningsfuldt at der afsættes rimelig tid i køreplanen, som vil medvirke til at man kan føle sig sikker på at nå det til den planlagte tid.
11Ved byggeprojekter udendørs kan eventuelt regnvejr få en stor rolle. Af den grund må du hyppigt tage et kig på femdøgnsprognosen i forbindelse med byggeriets start, så du slipper for at det uanmeldt begynder at regne nøjagtig som du er ved at færdiggøre dit avancerede byggeprojekt.
12Det kan vise sig betydningsfuldt at have de fornødne materialer til disposition forinden du kaster dig over din byggeproces. Du kan med fordel sammensætte en simpel liste med alle de ting der er nødvendige, og efterfølgende efterse punkterne, hvormed du er overbevist om at du har husket alt.
De bedst anmeldte byggecentre
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ekstremt beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvoraf hele 59 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 9 % har givet 1 stjerne. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er fantastisk betryggende. Vurderingen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet topkarakter, og alene 4 % giver dumpekarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er usædvanligt overlegent. Evalueringen grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvor imponerende 86 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som uden tvivl er ultra overlegent. Ratingen er baseret på 19.208 anbefalinger, hvoraf imponerende 84 % giver den højeste karakter, og kun 2 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er virkelig imponerende. Ratingen er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvor intet mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og bare 8 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Hvilken leveringstype skal jeg vælge?

En lang række internet forhandlere foreslår i øjeblikket et stort udvalg af billige leveringsudgaver til smedehammer. En yndling er efterhånden at få sendt til en pakkeshop, og så afhenter du blot dine varer når det passer ind i din kalender. Fragttypen er jo i høj grad fremkommelig, og typisk endda den mest billige leveringsmetode.

Du burde tillige foretrække at vælge at få udbragt til din bolig eller ud til din arbejdsplads. Muligheden bliver somme tider en smule mere bekostelig, men ydermere ekstremt smertefri ift. smedehammer online. Den mest prisbevidste fragtform vil dog altid vise sig at være selv at hente varerne, hvilket dog betinges af at du har bopæl lige ved internet shoppens byggecenter, fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringstiden på smedehammer er selvfølgelig meget aktuel om vi behøver dine nye varer omgående, og med det formål er det ret så afgørende at man efterser det forventede leveringstidspunkt ved smedehammer. En hel del byggemarkeder – for eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – giver billig 1 dags fragt på en hel del varenumre online, men vær opmærksom på at det stiller krav om at bestillingen indsendes inden et angivent tidspunkt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få bestillingen sendt afsted forud for at personalet holder fyraften.

Nogle få internet selskaber yder fragt uden beregning på smedehammer online, men i reglen kun hvis der aftages for et fastslået beløb. Alternativt burde du beslutte sig for den mest prisbevidste mulighed for fragt, som ofte vil blive at få dem til at køre pakken til et udleveringssted.

Temmelig mange webshops tilbyder klik-og-hent hvor man bestiller billig smedehammer hjemmefra og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Silvan, Davidsen og 10-4. Byggekæderne tildeler eksempelvis afhentning af smedehammer i følgende byer:

Vallensbæk, Brabrand, Køge, Brønderslev, Varde, Lystrup, Aabenraa, Skanderborg, Hvidovre, Lyngby, Solrød Strand, Aarhus, Tilst, Aalborg, Rønne, Næstved, Fredericia, Korsør, Horsens, Haslev, Valby, Kalundborg, Frederikssund, Viborg, Odder, Lillerød, Rudersdal, Herning, Birkerød, Brøndby, Vejle, Haderslev, Herlev, Hobro, Nyborg, Ballerup, Hedehusene, Frederiksværk, Dragør, Silkeborg, Tårnby, København, Albertslund, Jyllinge, Vordingborg, Skive, Vanløse, Nykøbing Falster, Struer, Nærum, Glostrup, Farum, Esbjerg, Nørresundby, Risskov, Hedensted, Ikast, Åbyhøj, Ringsted, Nakskov, Hillerød, Charlottenlund, Søborg, Stenløse, Greve, Ishøj, Odense, Helsingør, Grenaa, Ølstykke, Svendborg, Frederikshavn, Værløse, Rødovre, Holstebro, Slagelse, Gladsaxe, Sønderborg, Allerød, Thisted, Gentofte, Hørsholm, Virum, Randers, Middelfart, Hjørring, Taastrup, Frederiksberg, Kolding, Brønshøj, Højbjerg, Kokkedal, Holbæk, og Roskilde, .

Afhentning for smedehammer er en mulighed i alle dele af Danmark: Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn), Sjælland (Sydsjælland, Lolland, Midtsjælland, Vestsjælland, Amager, Falster, Østsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Nordsjælland) og Jylland (Østjylland, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark).

Når man ser på tendenserne er det klart, at internet shoppere mange gange søger for eksempel smedehammer tilbud og smedehammer online. Foruden dette oplever man tit mennesker søge efter eksempelvis smedehammer priser, billig smedehammer og køb smedehammer, plus de gængse byggekæder som XL-Byg, Silvan, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Davidsen, 10-4 og Harald Nyborg.

Den bedste pris på smedehammer

Det er i dag ekstremt ukompliceret for enhver at vurdere tilbud på billige smedehammer online i blandt flere forhandlere på nettet, og af den grund har massevis af internet forhandlere været tvunget til at nedskære prisniveauet på smedehammer voldsomt, og endda sikre levering uden betaling.

Det kan til hver en tid være profitabelt at efterprøve visse internet shops i Danmark efter tilbud og rabatter på smedehammer online forud for at du placerer ordren, sådan at man ikke er i tvivl om at få den mindst kostelige pris. Se ikke bare hos de velkendte byggecentre som Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Bygma, Stark og XL-Byg.

Man må dog ikke overse, at ifald en online webshop annoncerer billige smedehammer online på tilbud til en pris som anses for grænseløst god, så er det for det meste være et faresignal om en falsk internet handler. Bestillinger med betalingskort er i hvert fald omsluttet af Indsigelsesordningen, der assisterer en imod falske online webshops.

Generelt foreslår vi kortkøb eller MobilePay. Som et alternativ burde du benytte en billig afdragsordning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at afbetale pengene til smedehammer ude i fremtiden. Dette fås som regel i nichefokuserede webshops, men sjældent de store byggemarkeder som for eksempel Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Silvan og Davidsen.

Ved kig i tendenserne bliver det markant, at internet shoppere typisk søger efter for eksempel smedehammer online og billig smedehammer. Foruden dette oplever man typisk online shoppere efterspørge fx smedehammer tilbud, smedehammer priser samt køb smedehammer.

Tjek nuværende kunders betragtninger

Trustpilot tilbyder dig en del sikre løsninger til at se nøjere på en stor gruppe andre kunders bedømmelser og af den grund kan det være til hjælp, at du kigger nærmere på internet selskabets vurderinger forinden du bestiller billige smedehammer online.

Facebook forærer dig ligeledes de facto anstændige chancer for at få kendskab til netshoppens pålidelighed. Tilmed møder vi en del butikker på nettet hvor kunder kan frembringe en anmeldelse af ordreforløbet, som på samme måde bør anvendes til at få et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at folk bestiller billige smedehammer online på en netshop burde man for at være sikker læse netbutikkens forretningsaftale, men det er mange gange ikke særlig interessant, især på de udbredte byggekæder som Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg og Stark.

En anden mulighed kan være at granske hvorvidt online forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det almindeligvis er et tegn på at online webshoppen efterfølger de officielle danske regler, foruden at internet forretningen tit besøges af fagfolk der har megen viden om vilkårene.

Det giver dig chance for bistand, for så vidt du bliver udsat for udfordringer med din shopping med smedehammer. Tilsvarende er det fornuftigt at man er påpasselig med de grundlæggende bestemmelser der indvirker på købet af smedehammer online, som fx hvilken ombytningsret netshoppen tilbyder.

I den forbindelse er det virkelig essesentielt, at man til enhver tid gemmer sin ordrekvittering, så man fremadrettet kan eftervise sin bestilling af smedehammer, uafhængig af om man handler hos Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Stark, 10-4 eller XL-Byg.

Jesper Madsen gav 5 stjerner

Det virker bare.

Henrik U gav 4 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

Thomas gav 5 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Helle E gav 4 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

9 gode råd til når du køber online
1Det er jo efterhånden vældig nemt for forbrugerne at vurdere tilbud online på billige smedehammer fra flere netbutikker, og til tak lover en hel del shops på nettet levering uden gebyr. Det kan til hver en tid vise sig tiden værd at undersøge diverse internet outlets efter billige priser forinden du shopper, således at man er på den sikre side med at modtage den billigste pris.
2Før nogen bestiller billige smedehammer i en online butik kunne de i og for sig sætte sig ind i dens forretningsvilkår, det er dog normalt ikke specielt ophidsende. Tilmed tilråder vi at køber er oppe på mærkerne omkring de fundamentale bestemmelser der kan have indflydelse på bestillingen af billige smedehammer online, eksempelvis den ombytningsret internet forhandleren bruger.
3Fragttiden kan være ultra aktuel såfremt vi absolut skal bruge pakken om kort tid, og derfor er det særdeles vigtigt at vi studerer den estimerede leveringsdato for smedehammer. Flere online firmaer lover billig levering på næste hverdag på flere varer, hvilket dog afhænger af at ordren aflægges før et nøjagtigt tidspunkt.
4En række online webshops frembyder nu om dage et bredt udvalg af billige leveringsudgaver til smedehammer. En af de mest almindelige er på nuværende tidspunkt at få leveret til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter din bestilling lige når det passer dig. Denne er nemlig ualmindeligt overkommelig, og desuden ydermere den mest prisbevidste metode til levering.
5Trustpilot leverer ret gunstige genveje til at finde ud af ganske mange øvrige køberes tanker og derved tilråder vi, at du gennemsøger internet butikkens bedømmelser forud for at du køber billige smedehammer online. Facebook indebærer derudover altid solide løsninger til at få en idé om online virksomhedens pålidelighed.
6Generelt slår vi et slag for at finde ud af hvorvidt e-forretningen er godkendt af e-mærket, siden det burde være et fingerpeg om at e-forretningen lever op til de officielle danske regler, og at e-shoppen regelmæssigt evalueres af jurister som er inde i bestemmelserne på området. Før folk bestiller billige smedehammer i en e-butik kunne de for at være på den sikre side læse virksomhedens forretningsaftale.
7Vi går generelt ind for bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er dækket ind under en anordning, der skærmer os overfor fup online firmaer. Som alternativ kunne du bruge et afbetalingstilbud som for eksempel ViaBill, ifald du ønsker at finansiere prisen over en periode.
8Den billigste mulighed for fragt vil i de fleste tilfælde være selv at hente ordren, som dog beroer på at du har bopæl nær netbutikkens adresse. Den fragttype er jo usædvanlig udslagsgivende om vi behøver smedehammer inden for kort tid. Alternativt så frembyder en hel del firmaer på nettet portofri fragt, men i mange tilfælde under forudsætning af at du køber for en fastsat sum.
9En række internet handler byder på levering uden betaling på smedehammer, men undertiden afkræver det at du shopper for et præcist beløb. Derudover må man udvælge den mest billige leveringsudgave, hvilket gerne er at få kørt bestillingen til et udleveringssted. Fragtløsningen bliver ofte derudover ultra simpel. Den mest billige fragtmetode vil dog utvivlsomt være at hente ordren selv.