Værkstedsbord grundmodel 3m BLIKA VBB-1.30
7.295 kr.
Mere info
Værkstedsbord 890x1000x770mm BLIKA VBB-1.10 basic
3.549 kr.
Mere info
Værkstedsbord model VBB-1.15 BLIKA
4.885 kr.
Mere info
Værkstedsbord med skuffeskab 3 meter BLIKA VBB-1.30
12.945 kr.
Mere info
Værkstedsbord Hæve/sænke BLIKA VBB-2.20 Ergo 525
19.385 kr.
Mere info
Værkstedsbord model VBB-1.25 BLIKA
6.199 kr.
Mere info
Værkstedsbord Hæve/sænke BLIKA VBB-2.20 Ergo 300
13.495 kr.
Mere info
Værktøjsbord BLIKA VBM-1.15
4.085 kr.
Mere info
Værkstedsbord BLIKA VBB-1.15+SS1.5
8.499 kr.
Mere info
Værktøjsbord BLIKA VBM-1.25
5.749 kr.
Mere info
Værkstedsbord BLIKA VBB-1.20
9.249 kr.
Mere info
Værkstedsbord Hæve/sænke BLIKA VBB-2.25 Ergo 300
13.995 kr.
Mere info
Værkstedsbord inkl. vange, skuffe og hylde 3m BLIKA VBB-1.30
8.795 kr.
Mere info
Værkstedsbord BLIKA VBB-1.25
10.249 kr.
Mere info
Værkstedsbord Hæve/sænke BLIKA VBB-2.15 Ergo 525
18.349 kr.
Mere info
Værktøjsbord BLIKA VBM-1.20
4.749 kr.
Mere info
Værkstedsbord Hæve/sænke BLIKA VBB-2.15 Ergo 200
12.185 kr.
Mere info
Værkstedsbord 890x1000x770mm BLIKA VBB-1.10 komplet
4.699 kr.
Mere info
Værkstedsbord model VBB-1.20 BLIKA 141B0010
5.649 kr.
Mere info
Værkstedsbord Hæve/sænke BLIKA VBB-2.25 Ergo 525
20.399 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du skal bruge varerne hurtigt eller blot gerne vil blive fri for fragten, så kan du tænke over at fragte materialerne på egen hånd. Det er især et alternativ hos de udbredte byggemarkeder.
For mange er gør-det-selv projekter forbundet med adskillige spørgsmål. Hermed bør du handle hos et online byggecenter, som tilbyder tips og tricks til valg af smalt værkstedsbord.
Det er helt klart meget relevant at undersøge, om de varer du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt må du kigge andetsteds.
Der er ikke lighed i prisen på billige smalt værkstedsbord hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte fokuserer på billige priser, og nogle har faglig sparring. Du må bestemme hvad du foretrækker.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer der gælder for dit køb online, så du undgår udfordringer med fx returret. Af den grund skal man læse firmaets regler.
Nogle byggecentre udbyder et enormt varesortiment, hvorimod øvrige er specialiserede i en bestemt varegruppe. Du skal tænke igennem om det er afgørende for dig at have mange grupper af varer at vælge i mellem, udover blot smalt værkstedsbord.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder forhandler produkter fra alle mulige producenter, og giver dig dermed mulighed for at vælge fra et bredt udvalg af smalt værkstedsbord online.
De udbredte byggekæder finder du i de større byer, og derfor har mange adgang til at købe online og hente byggematerialerne på egen hånd. Derfor har man valget om at undgå leveringsgebyret, samt sågar få fat i produkterne hurtigere.
De store byggemarkeder er populære og højtprofilerede forretninger, hvilket medvirker til ubekymrethed i forbindelse med dit køb online. Det vil nogle se fordele i.

Nichewebshop

Hovedparten af små butikker står selv for produktion af varerne som de store byggemarkeder sælger. Idet du køber direkte hos disse nichewebshops online er det muligt at få bedre priser.
Størsteparten af webshops i små nicher er ekstremt passionerede omkring deres online produktsortiment, da de ikke sælger andre varer. På grund af det kan du få ekstra brugbar vejledning fra mennesker med specialistviden i lige præcis smalt værkstedsbord.
Mange nicheforhandlere er små virksomheder, som tit er dansk ejede, eventuelt endda fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at støtte ved at bestille smalt værkstedsbord online hos dem.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
smalt værkstedsbord silvan

Silvan startede i 1968, og omfatter i dag i omegn af 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

10-4 startede i 1947, og udgøres i dag af ca. 100 personer i forretningens 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

smalt værkstedsbord harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger nu omtrent 2.000 kollegaer i de 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 mennesker i forretningens 9 butikker. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 mennesker i selskabets 72 butikker. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger nu cirka 2.300 medarbejdere i kædens 56 butikker. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

smalt værkstedsbord bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og styres dagligt af cirka 1.000 mennesker i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og lønner i dag i nærheden af 500 mennesker i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

smalt værkstedsbord jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger i dag i omegn af 2.100 medarbejdere i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 ansatte i deres 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Længe før du optager byggeriet kan det blive aldeles afgørende at man sikrer sig, at byggeriet er inden for lovens rammer. Alt efter hvor du bor kan der gælde begrænsende regler for, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
2Man bør ikke på noget tidspunkt undvære udstyr. Tit kan det vise sig fundamentalt at have værktøjet tilgængeligt når du påbegynder arbejdet. I øvrigt er det afgørende at medregne de her udgifter i det økonomiske overblik.
3Ved opgaver udenfor har vind og vejr meget at sige. Således skal du jævnligt tjekke vejrvarslen i den tid der er op til byggeriets start, så det ikke med et brag starter med at vælte ned absolut lige når du er gået i gang med dit krævende byggeprojekt.
4I mange tilfælde vil det være essentielt at have en budgetoversigt for istandsættelsen, så du har styr på udgifterne. Det kan vise sig at være en fordel at nedfærdige hver eneste udgiftspost, hvorefter man bør søge sig frem til ens købspris for dem en ad gangen.
5Du kan tænke over hvorvidt det er muligt at klare det hele selv, eller du alternativt skal hente assistance fra en fagperson til noget af projektet. Forudsat at du benytter hjælp fra en fagperson kunne det være fordelagtigt at hente priser fra diverse foretagender.
6Forberedelse bliver vejen til at komme i mål med dit byggeprojekt. Du anbefales at lave en gennemarbejdet dagsorden, der viser hvilke opgaver der løses hvornår, og som ligeledes indeholder en prioriteret rækkefølge. Husk at være konkret når du nedskriver køreplanen.
7Der kan findes rigelige mængder af hjælpeartikler og videoer via internettet hvorfra du kan få tips og tricks. Specielt YouTube supporterer dig med ret så meget gavnlig information, særligt når du bruger den engelske version.
8Det kan være til god gavn at få en hjælpende hånd til arbejdet, især hvis det er vigtige projekter. Krævende byggerier behøver flere end en enkelt person. Endvidere vil det være mere produktivt og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
9Der kommer uden tvivl uforudsigelige vanskeligheder når det gælder omfangsrige opgaver, og følgelig er det afgørende at man har afsat betragtelig tid i agendaen, som gør at man kan føle sig afslappet omkring at man ikke kommer i tidsmangel.
10Det er værdifuldt at du har samtlige bygningsmaterialer til rådighed forinden du tager fat på byggeriet. Du har fordel af at lave en overskuelig note som samler de materialer du skal bruge, og så eftergå punkterne, hvormed du er tryg ved at du har det hele.
11Du har mulighed for at spørge om økonomisk støtte til gør-det-selv projekter. Det ydes såfremt projektet er miljøvenligt. Den økonomiske støtte betinges altså af at byggeprojektet influerer positivt på naturen.
12Du bør unden ingen omstændigheder gå på kompromis med dit velbefindende, så husk arbejdstøj herunder arbejdshjelm der sikrer dig mod potentielle ulykker. Det er vigtigt at have styr på dit eget ve og vel i byggeriet, især ifald du ikke køber assistance fra en fagmand.
Danskernes favorit byggeshops
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er hamrende godt arbejde. Vurderingen er baseret på 23.161 kommentarer, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 8 % har givet den dårligste rating. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket vel at mærke er ekstremt flot. Evalueringen er baseret på 19.208 kommentarer, hvor imponerende 84 % har givet toprating, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket klart er ualmindeligt betryggende. Evalueringen grundlægges af 11.467 kommentarer, hvoraf hele 86 % har givet toprating, og kun 2 % har givet den laveste karakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er usædvanligt flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og blot 4 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som i særdeleshed er kolossalt betryggende. Scoren grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvor imponerende 59 % giver den bedste karakter, og bare 9 % giver bundkarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmåde er smartest?

En del e-forretninger yder heldigvis en lang række forskellige billige muligheder for levering til smalt værkstedsbord. En der er meget populær er p.t. udleveringssteder, hvor du selv henter de nyindkøbte varer når du har lyst. Leveringstypen er altså ultra simpel, samt tit tillige den billigste slags levering.

Du bør på samme måde beslutte dig for at få produkterne sendt til din lejlighed eller hus eller til hvor du arbejder. Fragtmuligheden viser sig mange gange en sjat dyrere, men til gengæld særdeles hensigtsmæssig for smalt værkstedsbord online. Den mest letkøbte fragtmulighed vil dog altid være at hente varerne selv, som jo afhænger af at du bor i nærheden af online firmaets byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på smalt værkstedsbord kan være ualmindeligt betydningsfuld såfremt man mangler varen inden for få dage, og derfor er det virkelig klogt at vi tjekker den anslåede leveringstid på smalt værkstedsbord. En stor portion e-handler – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – reklamerer med billig levering efter en enkelt hverdag på mange af butikkens produkter online, hvilket dog er påkrævet at bestillingen gennemføres før et givent klokkeslæt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få produktet klar inden de pakkeansatte har fri.

Indtil flere e-forretninger i Danmark sikrer fri fragt på smalt værkstedsbord online, men i mange tilfælde er det under betingelse af at du bestiller for et præcist beløb. Ellers kan man udse dig den mest letkøbte leveringsform, der i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at køre produkterne til et afhentningssted.

Mange webbutikker udlover afhentning hvor du køber billig smalt værkstedsbord hjemmefra men afhenter i byggecenteret. For eksempel Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Bygma, Jem og Fix og Stark. Byggecentrene yder fx click-and-collect på smalt værkstedsbord i disse byer:

Køge, Brøndby, Odder, Varde, Lystrup, Ølstykke, Odense, Gladsaxe, Aarhus, Nyborg, Hedensted, Hobro, Holstebro, Lillerød, Ishøj, Frederiksberg, Søborg, Struer, Stenløse, Dragør, Thisted, Nærum, Slagelse, Esbjerg, Haslev, Albertslund, Risskov, Greve, Rødovre, Nakskov, Hvidovre, Middelfart, Svendborg, Brønshøj, Farum, Åbyhøj, Hjørring, Jyllinge, Fredericia, Frederikshavn, Hedehusene, Allerød, Ballerup, Vanløse, Korsør, Kalundborg, Rudersdal, Randers, Ikast, Vordingborg, Brønderslev, Helsingør, Glostrup, Silkeborg, Vejle, Virum, Solrød Strand, Taastrup, Aalborg, Herlev, Kokkedal, Værløse, Rønne, Skanderborg, Holbæk, Kolding, Grenaa, Brabrand, Tårnby, Hillerød, Nykøbing Falster, Haderslev, Frederikssund, Hørsholm, Valby, Tilst, Nørresundby, Frederiksværk, København, Gentofte, Herning, Birkerød, Viborg, Højbjerg, Aabenraa, Sønderborg, Roskilde, Horsens, Skive, Næstved, Ringsted, Charlottenlund, Lyngby, og Vallensbæk, .

Click-and-collect af smalt værkstedsbord er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland, Østjylland, Vestjylland), Sjælland (Østsjælland, Lolland, Hovedstaden, Midtsjælland, Falster, Bornholm, Sydsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Amager) og Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn).

Ses der på statistikkerne bliver det tydeligt, at netshoppere som regel søger efter fx køb smalt værkstedsbord og smalt værkstedsbord online. Foruden dette oplever man som regel mennesker søge eksempelvis smalt værkstedsbord priser, billig smalt værkstedsbord samt smalt værkstedsbord tilbud, foruden de gængse byggemarkeder som Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Stark og Bauhaus.

Find den bedste pris på smalt værkstedsbord

Det er i dag yderst overkommeligt for almindelige mennesker at sammenligne tilbud på billige smalt værkstedsbord online på tværs af webshops, og til tak har mange internet handler i Danmark fundet det uundgåeligt at reducere prisen på smalt værkstedsbord betydeligt, og endda tilbyde fragt uden betaling.

Det kan immervæk være rentabelt at tjekke nogle enkelte firmaer på nettet efter udsalg og tilbud på smalt værkstedsbord online inden du shopper, sådan at man er garanteret at modtage den laveste pris. Kig ikke bare hos de store byggecentre som 10-4, Davidsen, Silvan, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark og XL-Byg.

Man bør lige meget hvad være opmærksom på, at såfremt en forretning på nettet frembyder billige smalt værkstedsbord online på tilbud til en udsalgspris som kan ses som himmelråbende billig, så burde det mange gange være et tegn på en snydagtig e-handler. Bestillinger med betalingskort er på den anden side dækket ind under en orden, hvilket begunstiger kunden imod fup shops på nettet.

Vi tilråder kortkøb eller MobilePay. Som et alternativ bør du bruge en billig afdragsordning fra fx ViaBill, ifald du hellere vil klare regningen på smalt værkstedsbord af flere omgange. Det foreslåes som regel i online nichebutikker, men sjældent de velkendte byggekæder som eksempelvis XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Bygma og 10-4.

Når man ser på tallene bliver det tydeligt, at online shoppere typisk søger efter for eksempel smalt værkstedsbord tilbud og køb smalt værkstedsbord. Man ser derudover typisk netshoppere efterspørge fx smalt værkstedsbord online, smalt værkstedsbord priser og billig smalt værkstedsbord.

Udforsk andre menneskers anmeldelser

Trustpilot giver dig en del fine genveje til at eftersøge ganske mange forhenværende brugeres kritik og herved går vi ind for, at du efterforsker internet webshoppens ratings før du køber billige smalt værkstedsbord online.

Facebook genererer derudover relativt tiltalende muligheder for at få en idé om internet virksomhedens pålidelighed. Her ses endda internet forhandlere som tilbyder kunderne at sammensætte en kritik af ordreforløbet, som tillige må udnyttes til at fornemme hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at nogen bestiller billige smalt værkstedsbord online i en internet handler behøver de ideelt set se på webbutikkens handelsvilkår, det er dog oftest ikke super spændende, især med de udbredte byggemarkeder som Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg og Silvan.

Et alternativ kunne derfor være at granske om online forretningen er e-mærket, fordi det burde være en forsikring om at webshoppen accepterer de officielle danske regler, tillige med at e-forretningen af og til undersøges af specialister som forstår vilkårene.

Desuden får du genvej til støtte, såfremt du møder dilemmaer ved din bestilling af smalt værkstedsbord. Tilsvarende er det prisværdigt at kunden er vidende om de mest vedkommende vilkår i forbindelse med købet af smalt værkstedsbord online, eksempelvis hvilken ombytningspolitik internet virksomheden har.

I den relation er det også afgørende, at man til enhver tid bevarer sin e-mail kvittering, således man til enhver tid vil kunne bevise sin bestilling af smalt værkstedsbord, ligegyldig om man køber ved Silvan, Stark, Bygma, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Morten gav 5 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Lars gav 4 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

Thomas Johansen gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Ole J gav 5 stjerner

Super hurtig levering

9 gode råd til online shopping
1Den prisbilligste fragtform er utvivlsomt at hente produkterne selv, som jo forudsætter at du befinder dig i kort afstand af e-butikkens arbejdslager. Den leveringsløsning kan i nogle tilfælde være ret så udslagsgivende hvis du har brug for smalt værkstedsbord omgående. Alternativt så præsterer en hel del forhandlere på nettet portofri levering, men i reglen gælder det kun hvis du bestiller for et fastsat beløb.
2Generelt anbefaler vi køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortkøb er dækket ind under et regulativ, der dækker en overfor uærlige internet selskaber. Alternativt bør du benytte en billig afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, hvis du higer efter at klare regningen over et længere tidsrum.
3Det er jo efterhånden temmelig enkelt for alle at analysere priser online på billige smalt værkstedsbord i blandt flere online firmaer, og til tak præsterer flertallet af internet shops fragtfri levering. Til gengæld kan det stadigvæk være udbytterigt at tjekke nogle enkelte internet forhandlere efter rabat og tilbud inden du placerer ordren, så man er usvigeligt sikker på at få den skarpeste pris.
4Antal dages levering er jo ultra relevant om du mangler din pakke inden for få dage, så af den grund er det temmelig klogt at du checker det estimerede leveringstidspunkt ved smalt værkstedsbord. En del internet butikker annoncerer billig levering på blot en enkelt hverdag på en række af deres varer, men vær vagtsom da det nødvendiggør at der bestilles tidligere end et givent tidspunkt.
5Trustpilot genererer adskillige solide chancer for at dechifrere en stor gruppe øvrige køberes ratings og på grund af dette anbefaler vi, at du eftergår online webshoppens omtaler forud for at du shopper billige smalt værkstedsbord online. Facebook tilbyder lignende ultra nyttige muligheder for at få en idé om online virksomhedens kundetilfredshed.
6En del internet selskaber udlover i dag et stort udvalg af billige fragttyper til smalt værkstedsbord. En der er meget almindelig er p.t. at få bragt ordren til en pakkeshop, og så afhenter du blot dine produkter når det passer dig. Leveringsformen er jo yderst gnidningsløs, og endda endvidere den mest letkøbte form for fragt.
7Vi anbefaler generelt at bemærke om netbutikken er medlem af e-mærke ordningen, som ofte er et bevis på at internet forretningen lever op til dansk lovgivning, og at internet firmaet af og til monitoreres af jurister som kender til reglementet på området. Forinden folk bestiller billige smalt værkstedsbord i en online forretning kunne de i reglen gøre sig bekendt med indholdet af virksomhedens handelsaftale.
8En række netshops tilbyder billig levering på smalt værkstedsbord, men for det meste stiller det krav om at der handles for et præcist beløb. I øvrigt bør du overveje den prisbilligste leveringsmåde, der i mange tilfælde vil blive at få leveret ordren til et udleveringssted. Fragtmuligheden viser sig gennemsnitligt til gengæld særligt overkommelig. Den mest betalelige slags levering vil dog altid vise sig at være selv at hente varerne.
9Før folk shopper billige smalt værkstedsbord på en online virksomhed burde man principielt overveje webshoppens regler, men det er i reglen ikke særlig spændende. I øvrigt tilråder vi at køber er klar over de mest vedkommende vedtægter der spiller ind i forbindelse med handlen med billige smalt værkstedsbord online, som fx den ombytningsret internet forhandleren benytter.