Laveste pris for inkl. levering*
WebshopPris ↓Link

*Seneste opdatering: - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til bede til gravsted til gulve til indkørsel til pynt til haven

Mængder: 1 ton 15 kg 15 kg 1000 kg 500 kg 25 kg 500 liter 1 m3 800 kg 25 kg 20 kg 10 kg 1 kubikmeter

Levering: i poser vognlæs hent selv løst leveret i bigbag trailer i sække afhentning i løs vægt

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis meget relevant at tjekke, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Når du har brug for varerne med det samme eller blot ønsker at undvære fragtomkostningen, så kan du overveje at transportere materialerne på eget initiativ. Det er i høj grad muligt i de velkendte byggemarkeder.
Nogle byggemarkeder præsterer et stort udvalg, hvorimod øvrige har fokus på en enkelt varegruppe. Du bør bestemme om det er essentielt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge fra, udover bare småsten.
For nogle er byggeri lig med en masse spørgsmål. Derfor vil du med fordel kunne handle hos en webshop, hvor du tilbydes sparring og vejledning omkring småsten.
Der er variationer i salgspriserne på billige småsten fra byggecenter til byggecenter. En del tilbyder lave priser, imens nogle tilbyder service. Du skal tænke igennem hvad der for dig betyder mest.
Du skal vide hvilke regler butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for problemer med for eksempel returret. Af den grund bør du læse butikkens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder sælger varer fra mange forskellige producenter, og hermed kan du købe fra et bredt sortiment af småsten online.
De store byggemarkeder er udbredte og kendte virksomheder, hvilket kan bidrage til ubekymrethed når man handler online. Det kan du se positivt på.
De store byggekæder er tilgængelige overalt i landet, og i kraft af det har folk tilbuddet om at handle online og hente produkterne på eget initiativ. Derved har du chancen for at spare leveringsomkostningen, samt sågar få fat i varerne lige nu.

Nichewebshop

Alverdens nichebutikker på internettet er iværksættervirksomheder, der typisk er danske, eventuelt sågar lokalt nær dig. Dem bidrager du til når du bestiller småsten online hos dem.
Hovedparten af online nichebutikker producerer selv produkterne som de store byggemarkeder sælger. Ved at købe direkte igennem nichebutikkerne online får du ekstra gode tilbud.
Størsteparten af nichebutikker har ekstra meget forstand på de varer de sælger online, da de ikke sælger andre produkter. Følgelig kan du opleve endnu mere indsigtsfuld vejledning fra medarbejdere som er specialister i lige præcis småsten.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
småsten jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og styres dagligt af over 2.100 kollegaer i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres i dag af i omegn af 2.300 mennesker i forretningens 56 varehuse. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og lønner i dag over 1.000 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 personer i firmaets 104 butikker. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og lønner i dag omkring 100 ansatte i selskabets 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

Stark kom frem i 1896, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 mennesker i forretningens 72 byggecentre. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

småsten silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger i dag cirka 1.000 ansatte i de 41 byggecentre. Silvan fokuserer på salg til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

småsten bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af cirka 1.000 kollegaer i kædens 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

småsten harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 ansatte i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og omfatter i dag ca. 500 personer i kædens 9 butikker. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du bør ikke på noget tidspunkt se bort fra dit velbefindende, så glem ikke beskyttelse som eksempelvis sko og hjelm som sikrer dig med henblik på eventuelle ulykker. Det er afgørende at du har styr på sikkerheden i byggeprocessen, især såfremt du ikke får professionel hjælp.
2Du kan overveje hvorvidt du selv vil klare hele projektet, eller du må investere i assistance fra en professionel til opstarten af byggeriet. Hvis du skal have hjælp fra en ekspert er det fornuftigt at modtage prisoverslag fra en håndfuld firmaer.
3Potentielt kan det blive fundamentalt at have alle byggematerialer parat forinden du går i gang med din byggeproces. Du får god gavn af at forfatte en enkel indkøbsliste hvorpå der noteres de materialer der skal bruges, og bagefter gennemgå listen, med øje for at du føler dig tryg ved at du har husket det hele.
4Længe før du påbegynder byggeprojektet er det rimeligt vigtigt med en forsikring om, at projektet er lovligt. Med udgangspunkt i din bopæl kan der være mange regler for, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
5Husk at du kan indhente støtte fra det offentlige til byggerier. Det får man i tilfælde hvor byggeriet er klimavenligt. Støtten betinger at byggeprojektet har en positiv effekt på naturen.
6Det kan vise sig at være fundamentalt at nedskrive et udgiftsbudget for dit projekt, så du har en økonomisk ramme. Det kan være behjælpeligt at nedskrive samtlige omkostninger, og bagefter nedfælde ens købspris for dem enkeltvis.
7Planlægning bliver kilden til succes med projektet. Du er nødt til at lave en strømlinet agenda, som dikterer hvilke gøremål du vil klø på med på hvilke tidspunkter, med en dertilhørende numerisk orden. Vær realistisk når du laver arbejdsplanen.
8For udendørs byggeprojekter har vejrsituationen en fundamental rolle. Af den grund bør du tit tage et kig på prognosen for vejret i de dage der er op til projektets start, så du undgår at det mod forventning begynder at piske ned i samme sekund som du er gået i gang med dit komplekse byggeprojekt.
9Du kan finde ekstremt mange artikler og videoer fra alverdens hjemmesider som du kan finde inspiration i. I særlig grad YouTube tilbyder dig betydelige mængder konstruktiv viden, særligt når man kigger i hele verden.
10Det bør overvejes at få assistance til byggeprojektet, især ved omfattende arbejdsopgaver. Krævende projekter stiller krav om flere personer. I øvrigt bør det være mere effektivt og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
11Du bør ikke på noget tidspunkt fattes værktøj. Typisk kan det vise sig fordelagtigt at du har udstyret klar idet du begynder på byggeriet. Det er derudover godt at påregne de tilhørende udgifter i budgettet for byggeriet.
12Der kommer jævnligt ubelejlige problemstillinger når det handler om store projekter, og herved viser det sig meningsfuldt at der er afsat tilstrækkelig plads i køreplanen, som vil medvirke til at man føler sig sikker på at man får det færdiggjort.
De mest vellidte byggemarkeder
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som selvsagt er ultra flot. Evalueringen er baseret på 19.208 kommentarer, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med toprating, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er ret så imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med toprating, og alene 8 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket naturligvis er absolut flot. Scoren er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 76 % giver maksimum point, og bare 4 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er enormt beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvor hele 59 % giver toprating, og kun 9 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket vel at mærke er meget betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvoraf hele 86 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.

Almindelige spørgsmål om småsten

 • Hvor meget vejer småsten?
 • Hvor er småsten på tilbud?
 • Hvor købes småsten online?
 • Hvor købes småsten billigt?
 • Hvad koster småsten?
 • Hvad er småsten?
 • Hvilken leveringsmåde skal du vælge?

  En stor portion online selskaber tildeler nu om stunder et hav af forskellige billige leveringsløsninger til småsten. En der er meget populær er nu om dage at afsende til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente de nyindkøbte varer på et valgfrit tidspunkt. Denne er altså ultra overkommelig, og desuden tilmed den mest billige fragtløsning.

  Du bør ydermere vælge at få pakken sendt hjem til dig eller ud til dit arbejde. Fragttypen bliver beklageligvis en smule mindre billig, men ydermere yderst bekvem med småsten online. Den billigste leveringsmanér kan ikke modsiges at være selv at hente varerne, som jo stiller krav om at du fysisk befinder dig lige ved online shoppens butikker, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Antal dages levering på småsten er naturligvis ultra bestemmende i tilfælde af at man skal bruge din ordre lige om lidt, og i det øjemed er det tydeligvis afgørende at man gransker den forventede leveringstid på småsten. Størstedelen af firmaer på nettet – herunder Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – annoncerer billig levering på blot en enkelt hverdag på adskillige varer online, men vær vagtsom da det betinges af at handlen gemmenføres inden et konkret tidspunkt, således at de har mulighed for at nå at få bestillingen distribueret inden logistikmedarbejderne har fri.

  Visse online shops frembyder fragtfri levering på småsten online, men undertiden kræves det at man køber for en præcis sum. Ellers skulle man tage den mest billige leveringsversion, som gerne er at få kørt din bestilling til et udleveringssted.

  En del netbutikker udlover klik-og-hent hvor du bestiller billig småsten derhjemme men selv henter i byggemarkedet. For eksempel Bauhaus, 10-4, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Silvan og XL-Byg. Byggemarkederne giver fx click-and-collect på småsten i disse områder:

  Randers, Solrød Strand, København, Silkeborg, Kokkedal, Kolding, Aabenraa, Vanløse, Birkerød, Gentofte, Odder, Dragør, Frederiksberg, Lyngby, Ringsted, Helsingør, Hillerød, Tårnby, Varde, Struer, Brabrand, Taastrup, Viborg, Ballerup, Gladsaxe, Frederiksværk, Esbjerg, Svendborg, Ishøj, Køge, Korsør, Farum, Nakskov, Brøndby, Højbjerg, Slagelse, Grenaa, Virum, Brønderslev, Herlev, Frederikssund, Tilst, Søborg, Hedehusene, Thisted, Risskov, Sønderborg, Glostrup, Charlottenlund, Rudersdal, Hørsholm, Jyllinge, Nyborg, Vordingborg, Rødovre, Ikast, Frederikshavn, Hjørring, Allerød, Greve, Hobro, Holbæk, Horsens, Lillerød, Nærum, Hedensted, Fredericia, Skanderborg, Valby, Kalundborg, Odense, Vejle, Vallensbæk, Åbyhøj, Albertslund, Haslev, Haderslev, Holstebro, Stenløse, Værløse, Rønne, Ølstykke, Roskilde, Lystrup, Aarhus, Næstved, Hvidovre, Middelfart, Nykøbing Falster, Nørresundby, Herning, Brønshøj, Aalborg, og Skive, .

  Afhentning for småsten er en mulighed i alle dele af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Østjylland, Midtjylland), Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn) og Sjælland (Vestsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Amager, Midtsjælland, Østsjælland, Lolland, Sydsjælland, Falster, Hovedstaden).

  Ses der på tallene fremstår det klart, at netshoppere mange gange leder efter blandt andet køb småsten og småsten priser. Man ser derudover mange gange online shoppere søge efter blandt andet småsten online, småsten tilbud samt billig småsten, plus de velkendte byggecentre som 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Stark og Bauhaus.

  Få den bedste pris på småsten

  Det er jo efterhånden meget overkommeligt for almindelige dødelige at analysere priser på billige småsten online hos flere internet forretninger, og af den grund har massevis af internet forretninger i Danmark været tvunget til at nedbringe salgspriserne på småsten kolossalt, og endda garantere fragt uden omkostninger.

  Til gengæld kan det imidlertid være nyttigt at udforske enkelte forhandlere på nettet efter rabatter og tilbud på småsten online forinden du shopper, så man er velinformeret til at skaffe sig den mest attraktive pris. Kig ikke kun på de gængse byggemarkeder som XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus og Silvan.

  Man bør ikke desto mindre ikke overse, at i tilfælde af at en online webshop afhænder billige småsten online for en pris som anses for uhørt fordelagtig, så burde det i nogle tilfælde være et fingerpeg om en uægte internet shop. Kortkøb er imidlertid dækket ind under et lovbud, som assisterer køberen imod bedrageriske firmaer på nettet.

  Vi foreslår generelt shopping med kort eller MobilePay. Alternativt kunne du bruge en billig afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du hellere vil godtgøre pengene til småsten over en længere periode. Det tilbydes ofte hos niche webshops, men sjældent de gængse byggecentre som for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4 og Bygma.

  Når der ses på statistikkerne bliver det klart, at internetbrugere typisk søger efter for eksempel småsten tilbud og småsten online. Vi ser derudover jævnligt mennesker kigge efter fx billig småsten, småsten priser samt køb småsten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg småsten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

  Det kører bare som det skal.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til gulve til haven til bede til pynt til gravsted til indkørsel

  Mængder: 20 kg 15 kg 25 kg 800 kg 25 kg 500 liter 1 ton 1000 kg 500 kg 1 m3 1 kubikmeter 10 kg 15 kg

  Levering: i sække i løs vægt løst leveret i poser trailer afhentning i bigbag hent selv vognlæs

  Undersøg nuværende kunders anbefalinger

  Trustpilot bringer dig visse passelige genveje til at evaluere en hel del aktuelle køberes betragtninger og derved støtter vi, at du iagttager netbutikkens omtaler inden du shopper billige småsten online.

  Facebook byder på på samme måde ret så fordelagtige genveje til at få kendskab til internet forhandlerens kundetilfredshed. Herinde ses endda online varehuse i Danmark hvor folk kan registrere en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket på samme måde bør anvendes til vurdering af kundernes tilfredshed.

  Inden folk shopper billige småsten online hos en shop bør man egentlig gennemløbe webbutikkens forretningsaftale, men det er ofte et omfattende projekt, i særdeleshed med de gængse byggemarkeder som 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Silvan og Bygma.

  Et nemmere alternativ kunne derfor være at se om internet virksomheden er medlem af e-mærke ordningen, hvilket bør være et sympol på at internet virksomheden anerkender de officielle danske regler, foruden at netshoppen regelmæssigt overvåges af eksperter der er indført i de gældende regulativer.

  Desuden giver det dig anledning til opbakning, hvis du udsættes for udfordringer i forbindelse med din handel med småsten. Tillige kan det anbefales at køber er obs på de væsentligste retningslinjer der har indflydelse på bestillingen af småsten online, til eksempel den returret virksomheden benytter.

  I den forbindelse er det virkelig essesentielt, at man til enhver tid gemmer sin ordrekvittering, således man altid kan påvise købet af småsten, uagtet om man har købt ved Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Stark eller XL-Byg.

  Christian gav 5 stjerner

  Hurtig levering hver gang

  Inge Jensen gav 4 stjerner

  hurtig og præcis levering

  Anna P gav 5 stjerner

  Hurtig levering og god service..

  Morten gav 5 stjerner

  Fantastisk behandling

  Småsten via online forretninger

  Trustpilot fremskaffer fuldstændig fornemme chancer for at vurdere en længere række eksisterende brugeres oplevelser med bestilling af småsten og derved er det klogt, at du eftersøger netbutikkens bedømmelser forud for at du handler småsten på nettet.

  Facebook frembringer tilsvarende flere hensigtsmæssige løsninger til at få et kig ind i online firmaets troværdighed. Her møder vi nogle internet outlets hvor du kan offentliggøre en anmeldelse af deres købsoplevelse, hvilket ydermere burde bruges til at bedømme hvor tilfredse kunderne er ved bestilling af småsten.

  Forinden man shopper småsten via internettet

  Inden nogen køber småsten på en internet shop kan man ideelt set læse webshoppens forretningsvilkår, det er dog for det meste en tidskrævende opgave.

  En nem løsning kunne være at undersøge hvorvidt internet forhandleren er e-mærke godkendt, da det typisk er en antydning af at internet shoppen opererer i overensstemmelse med gældende dansk lovgivning, foruden at internet butikken hyppigt besøges af jurister som har indsigt i lovene på området for salg af småsten på nettet.

  Desuden tilbydes du chance for support, hvis du møder udfordringer i processen med din handel. Herudover er det godt at man er vaks omkring de væsentligste betingelser der spiller ind i forbindelse med transaktionen.

  Fragt af småsten

  Mange online selskaber udlover nu om stunder mange forskellige former for fragt. Den mest prisbevidste leveringsmulighed er utvivlsomt selv at hente småstenene, men det betinges af at du fysisk befinder dig lige ved internet firmaets tilholdssted.

  Leveringsdygtigheden kan vise sig at være ultra vital forudsat vi har brug for småstenene lige om lidt, så af den grund er det ret så meningsfuldt at man undersøger den estimerede leveringstid ved småsten – men som ikke desto mindre antager at handlen gemmenføres før et fastsat klokkeslæt, så de højst sandsynligt kan nå at få varerne distribueret inden pakkemedarbejderne har fyraften.

  En hel del internet varehuse frembyder levering uden omkostninger af småsten, men tit er det påkrævet at der shoppes for en fastsat pris.

  Tilbudene der findes i den her oversigt blev genereret af vores produktrobot. Robotten har nemlig gennemsøgt tusindvis af varer med det formål at finde de varer der relaterer sig mest muligt til småsten, og som algoritmen af den grund skønner er mest relevante for dig.

  Udover den søgesætning du skrev på Google har søgemotoren i øvrigt inddraget vendinger, som historisk set er nogle som øvrige brugere normalt skriver i relation til det, eksempelvis småsten til bed og småsten til indkørsel foruden søgeord som billig småsten og bedste småsten.

  Den information bruger algoritmen som ekstra inspiration til at vise de tættest beslægtede produkter. Det kan også ses at andre mennesker søger efter småsten afhentning, småsten i sække samt småsten pris. Den her data har algoritmen også benyttet til, at finde vej forbi en stor mængde varer.

  I øvrigt kan det i data ses, at søgeordene småsten pris, småsten i sække og småsten til planter er utrolig almindelige, og som følge heraf er de også taget med af søgerobotten ligesom søgefraserne småsten til haven, småsten til planter og billig småsten. Vores håb er naturligvis at vi ikke skuffede dig med de præsenterede produkter, ved at bare et enkelt af disse kunne bruges.

  Småsten skaffes ved prominente internet shops, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Bygma, Silvan, Davidsen og Stark.

  Her ses de byer der oftest bestilles småsten til…

  Hovedstaden: Gladsaxe, Helsingør, Høje Taastrup, Valby, Vanløse, Frederikssund, Lillerød, Herlev, Hørsholm, København, Humlebæk, Lyngby, Kokkedal, Birkerød, Ballerup, Gentofte, Hellerup, Gilleleje, Roskilde, Virum, Brønshøj, Smørumnedre, Ishøj, Farum, Nærum, Slangerup, Dragør, Taastrup, Værløse, Tårnby, Glostrup, Brøndby, Hvidovre, Rudersdal, Allerød, Stenløse, Hundested, Frederiksværk, Hellebæk, Frederiksberg, Holte, Nivå, Ølstykke, Snekkersten, Måløv, Albertslund, Vallensbæk, Helsinge, Rødovre, Hedehusene, Dyssegård, Hillerød, Charlottenlund, Rønne, Espergærde, Fredensborg, Søborg

  Nordjylland: Hadsund, Nykøbing Mors, Brønderslev, Svenstrup, Sæby, Hjørring, Hobro, Frederikshavn, Aars, Aabybro, Støvring, Nibe, Aalborg, Hirtshals, Skagen, Nørresundby, Thisted

  Syddanmark: Tønder, Grindsted, Svendborg, Nyborg, Fredericia, Kolding, Munkebo, Haderslev, Vejen, Ribe, Varde, Vojens, Assens, Esbjerg, Faaborg, Bramming, Aabenraa, Kerteminde, Nordborg, Billund, Børkop, Otterup, Middelfart, Ringe, Sønderborg, Rødekro, Odense

  Midtjylland: Randers, Lystrup, Vejle, Hinnerup, Hedensted, Holstebro, Hornslet, Kjellerup, Galten, Skanderborg, Mårslet, Silkeborg, Løsning, Beder, Bjerringbro, Struer, Åbyhøj, Malling, Odder, Skive, Viborg, Løgten, Skødstrup, Hørning, Horsens, Ry, Højbjerg, Skjern, Brande, Lemvig, Hasselager, Aarhus, Risskov, Tilst, Grenaa, Hadsten, Ikast, Ebeltoft, Herning, Hammel, Brabrand, Ringkøbing, Egå

  Sjælland: Haslev, Solrød Strand, Greve, Tune, Skælskør, Nakskov, Herfølge, Nykøbing Sjælland, Køge, Næstved, Korsør, Holbæk, Jyllinge, Maribo, Vordingborg, Sorø, Ringsted, Fensmark, Nykøbing Falster, Slagelse, Kalundborg

  9 gode råd til din online shopping
  1Adskillige internet handler frembyder nu alverdens billige fragtløsninger til småsten. En af de mest anvendte er nu om stunder at afsende til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente din nyindkøbte vare når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er nemlig yderst smart, samt tit ligeledes den billigste leveringsmulighed.
  2Trustpilot fører til i højeste grad passende genveje til at gennemstøve adskillige nuværende køberes opfattelser og herved er det prisværdigt, at du læser internet shoppens ratings før du køber billige småsten online. Facebook byder på lignende i højeste grad fine løsninger til at få indtryk af internet forretningens troværdighed.
  3Generelt anbefaler vi køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Køb med kort er omsluttet af en orden, som værner dig som køber overfor fup e-shops. Som en anden løsning bør du drage fordel af en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du ønsker at afdrage pengene over flere uger.
  4Flere online varehuse byder på gratis fragt på småsten, men typisk er det betinget af at du shopper for en fastsat pris. Alternativt kan man beslutte sig for den billigste fragttype, som i de fleste tilfælde vil være at få dem til at køre produkterne til et udleveringssted. Fragtformen viser sig som regel tillige ultra enkel. Den mest billige leveringsmanér vil dog altid vise sig at være at hente varerne selv.
  5Leveringshastigheden er selvfølgelig ultra udslagsgivende når du skal bruge varerne inden for kort tid, så af den grund er det bestemt meningsfuldt at man tjekker tidshorisonten for levering ved småsten. Størstedelen af online butikker byder på billig 1 hverdags levering på en række af deres varer, men som ikke desto mindre beroer på at bestillingen indsendes forud for et fast klokkeslæt.
  6Det er ekstremt gnidningsløst for enhver at sammenligne tilbud online på billige småsten på diverse online selskaber, og ergo tilbyder mange internet selskaber i Danmark fragt uden gebyr. Dog kan det imidlertid blive lukrativt at studere indtil flere webbutikker efter tilbud og rabat forud for at du køber, så du er sikker på at få fat i den mest attraktive pris.
  7Den mest betalelige leveringsudgave vil til enhver tid være selv at hente varerne, men det forudsætter at du befinder dig nær online forhandlerens tilholdssted. Den leveringsmåde er jo rigtig vital når vi mangler småsten om et øjeblik. Alternativt så frembyder nogle enkelte shops på nettet fragt uden omkostninger, men oftest kun når du køber for en konkret pris.
  8Inden folk shopper billige småsten hos en internet handler bør de de facto granske deres forretningsvilkår, dog er det naturligvis ikke særlig sjovt. Tillige støtter vi at køberen er vidende om de fundamentale bestemmelser i forbindelse med bestillingen af billige småsten online, som eksempelvis hvilken bytteret online forhandleren garanterer.
  9Vi anbefaler generelt at granske om internet butikken er e-mærke tilsluttet, siden det ofte er et fingerpeg om at online webshoppen tilslutter sig de officielle regler, og at e-firmaet en gang i mellem kigges til af fagmænd som har megen viden om de gældende bestemmelser. Forinden folk handler billige småsten i en online shop kan man i og for sig gennemse netbutikkens handelsbetingelser.