Hultafors stemmejern EDC 10 mm
110 kr.
Mere info
Stemmejern 19 mm - slagfast håndtag
53 kr.
Mere info
Stemmejern 16 mm - slagfast håndtag
45 kr.
Mere info
Stemmejern 12 mm - slagfast håndtag
44 kr.
Mere info
Stemmejern 10 mm - slagfast håndtag
44 kr.
Mere info
Stemmejern 25 mm slagfast håndtag Kreator
92 kr.
Mere info
Stemmejernsæt 4 dele - 6-12-19-25 mm Kreator KRT461109
209 kr.
Mere info
Stemmejern 32 mm slagfast håndtag Kreator
100 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er variationer i priserne på billige små stemmejern fra webshop til webshop. En del satser på lave priser, hvorimod nogle har fokus på kompetent rådgivning. Du bør gennemtænke hvad der for dig betyder mest.
Nogle byggecentre udbyder et bredt udvalg af varer, imens andre fokuserer på en enkelt gruppe af vare. Du kan vide hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige varer at vælge i mellem, foruden blot små stemmejern.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser butikken udsteder ved din bestilling online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returret. Du bør derfor kende forretningens betingelser.
For mange er byggeprojekter lig med talrige spørgsmål. Derved bør du overveje at shoppe hos et online byggemarked, hvor du kan få rådgivning og sparring omkring små stemmejern.
Det er selvfølgelig ekstremt vigtigt at vide, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du være tvunget til lede andre steder.
Hvis du har brug for dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot gerne vil spare fragten, så kan du tænke over at transportere byggematerialerne selv. Dette er hovedsageligt muligt ved de store byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder udbyder produkter fra mange forskellige nichebutikker, og af den grund kan du bestille fra et bredt udvalg af små stemmejern online.
De velkendte byggekæder har butikker overalt i landet, og på grund af det har man valget om at handle online og køre varerne på egen hånd. Derfor kan du vælge at slippe for leveringsgebyret, samt sågar have varerne nu og her.
De store byggemarkeder er udbredte og bekendte firmaer, hvilket kan give øget troværdighed når man stopper online. Det kan du se en fordel i.

Nichewebshop

Størstedelen af nichebutikker står selv for produktion af varerne der kan købes i de store byggekæder. Idet du køber direkte på disse nichewebshops online får du bedre priser.
Hovedparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment har et indgående kendskab til deres online produktsortiment, da de kun sælger disse varer. Følgelig kan du opleve endnu mere begavet sparring fra ansatte med specialistviden i netop små stemmejern.
Størstedelen af nicheforhandlere er iværksættervirksomheder, som i de fleste tilfælde har danske ejere, muligvis endda lokalt i dit område. Disse støtter du idet du køber små stemmejern online på deres hjemmeside.
De største byggemarkeder i Danmark
små stemmejern bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger nu omtrent 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og styres dagligt af mere end 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og udgøres nu af flere end 100 personer i forretningens 6 byggecentre. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for over 500 millioner kroner.

Stark kom frem i 1896, og lønner i dag ca. 2.000 personer i de 72 varehuse. Stark satser på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger i dag omtrent 2.300 mennesker i forretningens 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

små stemmejern silvan

Silvan kom frem i 1968, og styres dagligt af omtrent 1.000 kollegaer i kædens 41 varehuse. Silvan satser på at sælge til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og omfatter i dag over 500 ansatte i kædens 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger i dag omkring 1.000 personer i selskabets 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

små stemmejern jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og lønner i dag i omegn af 2.100 kollegaer i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

små stemmejern harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og udgøres nu af cirka 2.000 ansatte i de 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Du bør aldrig nogensinde nedprioritere sikkerheden, så husk sikkerhedsbeklædning som fx sikkerhedshjelm der sikrer dig overfor hændelige skader. Det er klogt at have styr på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, i særdeleshed såfremt du ikke sikrer dig professionel hjælp.
2Nogle gange kan man spørge om hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det bliver givet hvis byggeriet bidrager positivt til miljøet. Støtten kræver med andre ord at ombygningen influerer positivt på planeten.
3Planlægning bliver vejen til at få en god oplevelse med byggeprocessen. Du bør overveje at liste en effektiv dagsorden, der dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med hvornår, og en tilhørende rækkefølge. Det anbefales at være skarp idet du nedskriver handlingsplanen.
4Måske kan det blive væsentligt at have de relevante materialer klar forinden du tager fat på arbejdet. Du vil med fordel kunne lave en enkel huskeliste hvoraf der fremgår det der bliver brug for, og som det næste tjekke hvert eneste punkt, med det formål at du er overbevist om at alt er klar.
5Ofte vil det vise sig fornuftigt at have et budget for ombygningen, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det kan være rationelt at tage noter til hver enkelt omkostning, hvorefter man bør undersøge ens købspris for dem enkeltvis.
6For opgaver udendørs har vejret en betydningsfuld rolle. Således kan du jævnligt se vejrudsigten i tiden op til byggeriets begyndelse, så du undgår at det uden varsel starter med at vælte ned i samme sekund som du arbejder hårdt på det krævende projekt.
7Du kan finde endeløse vejledninger og videoer på nettet hvorfra du kan få inspiration. Især YouTube faciliterer betydelige mængder nyttig viden, i særlig grad hvis man benytter engelske søgeord.
8Du bør tænke over om byggeriet er et du kan klare selv, eller du alternativt skal købe assistance fra en fagperson til afslutningen af projektet. Når du fremskaffer assistance fra en professionel kan det godt betale sig at tage imod tilbud fra en håndfuld foretagender.
9Du må under ingen omstændigheder mangle grej. Ofte kan det vise sig afgørende at have det klar når du påbegynder byggeprojektet. Det er derudover vigtigt at indkalkulere omkostningerne hertil i dit regnskab for byggeriet.
10Før du påbegynder byggeriet kan det blive vildt centralt med et tilsagn om, at dit projekt er inden for lovens rammer. Alt efter hvordan du bor kan der være mange regler for, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
11Der præsenterer sig altid uforudsete vanskeligheder i forbindelse med omfattende byggeprojekter, og altså kan det vise sig betydningsfuldt at man har afsat rigeligt med plads i agendaen, med det formål at man kan føle sig ubekymret om at nå det inden ens deadline.
12Det er en god idé at indhente hjælp til ens byggeprojekt, navnlig såfremt det er omfangsrige projekter. Flere projekter behøver flere mennesker. Dertil bør det blive mere produktivt og mere socialt når der er flere der bidrager.
De højest ratede byggemarkeder
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er ultra beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 8 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er ultra beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 19.208 ratings, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket klart er absolut flot. Scoren grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet toprating, og alene 4 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvsagt er enormt imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 meninger, hvor ikke mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og alene 9 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket klart er rigtig imponerende. Ratingen er baseret på 11.467 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 86 % giver toprating, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsmodel skal jeg vælge?

En række forretninger på nettet frembyder i dag diverse forskellige billige fragtmuligheder til små stemmejern. En af de mest benyttede er i øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, og så kan du blot gå forbi efter varerne når det passer ind i din hverdag. Leveringsmetoden er nemlig i høj grad hensigtsmæssig, og i mange tilfælde tilmed den mest letkøbte mulighed for fragt.

Du kunne på samme måde forsøge at få produkterne bragt hjem til dig privat eller til dit arbejdes adresse. Fragtmuligheden viser sig ofte en tand mere pebret, men på den anden side rigtig bekvem ift. små stemmejern online. Den billigste løsning til levering vil dog utvivlsomt være at hente ordren selv, hvilket dog forudsætter at du befinder dig lige ved internet webshoppens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Fragttiden på små stemmejern kan vise sig at være rigtig vigtig i tilfælde af at man har behov for produktet omgående, så derfor er det tydeligvis afgørende at du efterser tidshorisonten for levering på små stemmejern. En del e-shops – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – byder på billig levering på næstkommende hverdag på en masse produkter online, som dog antager at transaktionen realiseres forud for et bestemt klokkeslæt, med hensynstagen til at de garanteret kan nå at få produktet distribueret før lagermedarbejderne drager hjemad.

Nogle enkelte online forretninger præsterer fragtfri levering på små stemmejern online, men i mange tilfælde kræver det at der handles for et konkret beløb. Derudover kan du beslutte sig for den mest letkøbte form for fragt, som typisk vil blive at få bragt dine varer til et afhentningssted.

Store webbutikker giver click-and-collect hvor man handler billig små stemmejern hjemmefra men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Bygma, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Stark, Davidsen, Jem og Fix og Harald Nyborg. De giver blandt andet click-and-collect på små stemmejern i følgende byer:

Haderslev, Hedensted, Korsør, Horsens, Viborg, Haslev, Holbæk, København, Frederiksberg, Nyborg, Hobro, Brøndby, Charlottenlund, Struer, Lyngby, Ringsted, Solrød Strand, Slagelse, Risskov, Esbjerg, Sønderborg, Kokkedal, Værløse, Lystrup, Aabenraa, Rudersdal, Vordingborg, Odense, Ishøj, Aalborg, Roskilde, Hørsholm, Frederiksværk, Kalundborg, Valby, Tårnby, Nakskov, Thisted, Hjørring, Brønshøj, Gentofte, Næstved, Søborg, Fredericia, Farum, Vallensbæk, Åbyhøj, Ølstykke, Højbjerg, Kolding, Nørresundby, Skive, Ikast, Herning, Hedehusene, Vanløse, Middelfart, Silkeborg, Frederikssund, Stenløse, Greve, Herlev, Dragør, Randers, Skanderborg, Glostrup, Frederikshavn, Gladsaxe, Taastrup, Hvidovre, Odder, Helsingør, Aarhus, Rønne, Lillerød, Virum, Vejle, Tilst, Birkerød, Albertslund, Brønderslev, Ballerup, Nykøbing Falster, Holstebro, Brabrand, Rødovre, Svendborg, Grenaa, Hillerød, Nærum, Køge, Jyllinge, Varde, og Allerød, .

Click-and-collect af små stemmejern er tilgængeligt i samtlige dele af Danmark: Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark, Østjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland), Sjælland (Nordsjælland, Amager, Vestsjælland, Lolland, Hovedstaden, Østsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Falster) og Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn).

Når man ser på søgedata fremstår det klart, at internetbrugere ofte efterspørger bl.a. små stemmejern tilbud og køb små stemmejern. Foruden dette oplever vi tit internet shoppere søge efter blandt andet små stemmejern priser, små stemmejern online samt billig små stemmejern, foruden de kendte byggekæder som Stark, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg og Davidsen.

Spar penge på små stemmejern

Det er i dag super let for os alle at søge information om priser på billige små stemmejern online på forskellige butikker på nettet, og herved har masser af webshops ikke kunne lade være med at stampe priserne på små stemmejern enormt, og endda byde på gratis levering.

Det kan dog ikke desto mindre vise sig gavnligt at udforske nogle få internet foretagender efter tilbud på små stemmejern online før du shopper, så man er på den sikre side med at antage den laveste pris. Kig ikke bare hos de velkendte byggekæder som XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Silvan og Stark.

Du bør imidlertid ikke overse, at ifald en butik annoncerer billige små stemmejern online til en pris som anses for mystisk billig, er det undertiden være et tegn på en fup internet handler. Bestillinger med kort er trods alt inkluderet i et regulativ, der begunstiger en imod uægte internet forhandlere.

Generelt tilråder vi betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed burde du benytte en billig afbetalingsløsning som fx ViaBill, hvis du efterspørger at klare prisen på små stemmejern af flere omgange. Det foreslåes typisk ved nichefokuserede webshops, i modsætning til de store byggemarkeder som fx XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Stark og Harald Nyborg.

Ved indkig i data bliver det markant, at internetbrugere jævnligt leder efter blandt andet små stemmejern tilbud og køb små stemmejern. Derudover oplever vi ofte online shoppere lede efter bl.a. små stemmejern online, små stemmejern priser samt billig små stemmejern.

Undersøg folks meninger

Trustpilot yder regulære fornemme muligheder for at se nøjere på en stor portion forhenværende køberes omtaler og derved er det fornuftigt, at du beser internet firmaets anmeldelser forud for at du køber billige små stemmejern online.

Facebook fører til tilsvarende forholdsvis nyttige metoder til at få kendskab til online virksomhedens pålidelighed. I øvrigt ser vi mange outlets på nettet hvor du kan levere en evaluering af deres køb, hvilket tillige burde tages i brug til at afveje tilfredsheden hos kunderne.

Før folk handler billige små stemmejern online på en e-shop kan de for at være sikker få overblik over deres vilkår, men det er ofte ikke super interessant, specielt på de udbredte byggekæder som XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg og 10-4.

En anden løsning kunne være at kigge om online forretningen er tilsluttet e-mærket, grundet at det er en påvisning af at online butikken imødekommer de officielle danske regler, foruden at virksomheden en gang i mellem føres tilsyn med af specialister der har den nødvendige knowhow om de gældende regulativer.

Desuden tilbydes du genvej til støtte, ifald du oplever udfordringer i processen med dit køb af små stemmejern. Tilmed foreslåes det at kunden er vaks omkring de mest relevante forhold der spiller ind i forbindelse med købet af små stemmejern online, for eksempel hvilken byttepolitik online forhandleren bruger.

På grund af dette er det desuden vigtigt, at man altid beholder sin kvittering, således man til enhver tid vil kunne bekræfte købet af små stemmejern, ligegyldig om man bestiller fra XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Bygma eller 10-4.

Anders gav 5 stjerner

Hurtig levering hver gang

Kim gav 4 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Martin gav 5 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

Christian O gav 4 stjerner

Altid et godt tilbud

9 gode råd til køb på nettet
1Leveringsdygtigheden er ualmindeligt central såfremt du har behov for dine nye varer nu og her, og i det øjemed er det uden tvivl på sin plads at vi gransker det anslåede leveringstidspunkt ved små stemmejern. Masser af e-forretninger stiller garanti om billig levering på næstkommende hverdag på flere varer, hvilket forudsætter at orden realiseres inden et nøjagtigt klokkeslæt.
2Den billigste fragtmulighed er dog at hente varerne selv, hvilket dog beroer på at du opholder dig med kort afstand til online forhandlerens lager. Den leveringstype er selvfølgelig temmelig relevant forudsat du har brug for små stemmejern om få sekunder. Alternativt så frembyder enkelte forhandlere på nettet billig fragt, men i mange tilfælde kun såfremt der aftages for et præcist beløb.
3Generelt slår vi et slag for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er en del af en forordning, hvilket værner folk overfor falske online varehuse. Som alternativ bør du drage nytte af en løsning på afbetaling fra for eksempel ViaBill, for så vidt du ønsker at godtgøre omkostningerne ude i fremtiden.
4En masse internet foretagender yder nu om stunder et stort udvalg af billige leveringstyper til små stemmejern. En der er meget populær er i dag levering til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente dine nye varer når der er tid til det. Leveringsmetoden er altså usædvanlig overkommelig, og ofte desuden den mest betalelige slags levering.
5Det har vist sig at være ekstremt problemfrit for almindelige dødelige at søge information om priser online på billige små stemmejern fra forskellige e-forhandlere, og derfor præsterer en lang række butikker på nettet fragtfri levering. Det kan alligevel vise sig gunstigt at besigtige en række netbutikker efter rabat og tilbud forinden du gennemfører din bestilling, så man er velinformeret til at skaffe sig den skarpeste pris.
6Forud for at folk shopper billige små stemmejern på en internet forhandler burde de i og for sig sætte sig ind i virksomhedens regler, men det er ofte en tidskrævende opgave. Ligeledes støtter vi at du er opmærksom på de primære reglementer der kan have indvirkning på handlen med billige små stemmejern online, som for eksempel den returret online firmaet anvender.
7Vi tilråder generelt at efterse om online forhandleren er e-mærket medlem, eftersom det er en angivelse af at webshoppen efterfølger de danske regler, samt at netbutikken regelmæssigt undersøges af fagmænd der mestrer reglerne. Før nogen handler billige små stemmejern på en internet virksomhed kunne man de facto gøre sig bekendt med indholdet af dens regler.
8Trustpilot indebærer super ønskværdige chancer for at dechifrere adskillige øvrige kunders kritik og herved er det godt, at du sonderer online butikkens vurderinger forinden du køber billige små stemmejern online. Facebook medfører tillige visse ønskværdige genveje til at få et kig ind i internet forretningens pålidelighed.
9Visse webbutikker byder på fri fragt på små stemmejern, men undertiden er det betinget af at du bestiller for et konkret beløb. I øvrigt skulle du udse dig den mest letkøbte form for levering, der i de fleste tilfælde er at få fragtfirmaet til at køre din ordre til et afhentningssted. Den bliver godt nok endda rigtig simpel. Den mest letkøbte leveringsmulighed vil dog utvivlsomt være at du selv henter varerne.