Nilfisk våd-/tør-industrisuger ATTIX 965-OH/M SD XC
16.249 kr.
Mere info
Nilfisk Instristøvsuger VHS120 HC COMPLETE
21.284 kr.
Mere info
Nilfisk våd-/tør-industrisuger ATTIX 751-61 LIQUID VAC
14.999 kr.
Mere info
Nilfisk Industristøvsuger S3B inkl. tilbehørskit all round Ø50
19.999 kr.
Mere info
Nilfisk våd-/tør-indstustri støvsuger ATTIX 125-01
15.249 kr.
Mere info
Nilfisk Industristøvusger VHO200 inkl. tilbehørskit all round Ø50 og slangeadapter
24.999 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 44-2l Ic Mobile
6.899 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 33-2l Ic
4.499 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 44-2l Ic
6.299 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Aero 26-2l Pc
2.299 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 33-2m Ic
6.799 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Buddy Ii 18l
750 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 33-2h Ic
7.999 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 44-2h Ic
8.499 kr.
Mere info
Nilfisk-alto Støvsuger Attix 751-61
16.997 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 33-2h Pc
6.999 kr.
Mere info
Nilfisk Buddy Ii 18l T
900 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig meget relevant at vide, hvorvidt de produkter du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du være nødt til at finde et andet.
Der vil være forskel på salgspriserne på billige små industristøvsuger fra byggemarked til byggemarked. Nogle har lave priser, hvorimod nogle satser på en høj grad af service. Du skal beslutte hvad der for dig er det vigtigste.
Nogle byggekæder præsterer et stort sortiment af produkter, og andre specialiserer sig i en specifik varegruppe. Du kan afveje om det er vigtigt for dig at du har mange grupper af varer at vælge i mellem, udover bare små industristøvsuger.
Du bør have fokus på hvilke betingelser butikken udsteder når du bestiller online, så du kan undgå problemer med for eksempel reklamationer. Af den grund skal man undersøge byggeshoppens regler.
Såfremt du har brug for varerne hurtigst muligt eller bare har lyst til at spare fragten, så kan du tænke over at transportere materialerne selv. Det er navnligt en mulighed hos de store byggecentre.
For nogle er byggeri forbundet med mange spørgsmål. Af den grund er det en fordel at shoppe hos en webshop, hvor du kan modtage rådgivning til valg af små industristøvsuger.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er tilgængelige overalt i landet, og hermed har kunderne chancen for at købe online og køre produkterne personligt. Takket være dette er der mulighed for at undvære leveringsgebyret, og samtidig skaffe produkterne på kortere tid.
De velkendte byggecentre sælger varer fra alverdens nicheshops, hvorfor du kan bestille fra et bredt udvalg af små industristøvsuger online.
De store byggecentre er populære og højtprofilerede butikker, hvilket kan bidrage til en tryghedsfornemmelse når du shopper online. Det kan du se positivt på.

Nichewebshop

Forskellige webshops i små nicher styrer selv produktionen af varerne som byggermarkederne forhandler. Ved at købe direkte hos niche netbutikkerne online bør du få en billig pris.
Forskellige nicheforretninger på nettet er små familievirksomheder, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, muligvis endda fra dit lokalområde. Disse kan du hjælpe når du bestiller små industristøvsuger online på deres side.
Alverdens niche netbutikker er eksperter i deres online produktudvalg, da de har skarpt fokus på disse varer. Pga. dette bør du modtage en høj grad af gavnlig sparring fra mennesker med ekspertviden i netop små industristøvsuger.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

10-4 blev dannet i 1947, og styres dagligt af flere end 100 personer i forretningens 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

små industristøvsuger silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 kollegaer i deres 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 500 mennesker i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

små industristøvsuger bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 ansatte i forretningens 17 varehuse. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres i dag af ca. 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 butikker. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

små industristøvsuger harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 medarbejdere i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 mennesker i deres 72 byggecentre. Stark satser på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

små industristøvsuger jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.100 ansatte i firmaets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger nu i nærheden af 2.300 personer i selskabets 56 varehuse. Bygma har fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger i dag over 2.000 mennesker i deres 104 varehuse. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Det kan vise sig nødvendigt at sikre sig en hjælpende hånd til projektet, specielt ved vigtige projekter. Omfangsrige ombygninger behøver flere folk. I øvrigt må det blive mere produktivt og sjovere at dele arbejdet med nogen.
2Der ligger rigelige mængder af vejledninger og videoer på nettet som der kan findes hjælp i. Navnligt YouTube er kilde til rigelig brugbar oplysning, i særlig grad forudsat at du leder på engelsk.
3Ved byggeprojekter udendørs har vind og vejr en vigtig rolle. Af den årsag må du regelmæssigt se prognosen for vejret i dagene før byggeriets begyndelse, så du undgår at det uanmeldt starter med at regne absolut lige når du vil påbegynde dit avancerede projekt.
4Du skal aldrig negligere dit eget ve og vel, så husk påklædning bl.a. fod- og hovedbeklædning som beskyttelse overfor eventuelle ulykker. Det er essentielt at du har styr på din sikkerhed i arbejdet, navnlig når du ikke har hjælp fra en fagmand.
5Planlægning vil altid være nøglen til succes med projektet. Du kunne overveje at have en strømlinet tidsplan, der fortæller hvilke gøremål der skal udføres på hvilke tidspunkter, inklusiv en rækkefølge. Vær konkret når du nedskriver din køreplan.
6Det er meningsfuldt at have et udgiftsbudget for ombygningen, så du har styr på økonomien. Det kan vise sig at være fordelagtigt at tage noter til alle poster, og herefter kortlægge den billigste pris på dem én efter én.
7Du burde måske tænke over om du magter at stå for hele projektet selv, eller du bør sikre dig hjælp fra en fagperson til noget af det. Såfremt du får professionel assistance er det lukrativt at lede efter prisoverslag fra en håndfuld selskaber.
8Måske det viser sig aktuelt at du har de nødvendige byggematerialer indkøbt forud for at du går i krig med arbejdet. Du kan sammenfatte en enkel liste med alt det som er nødvendige, og derefter gennemgå materialerne, så du sikrer dig at du har styr på det.
9Du kan søge offentlig støtte til byggeprojekter. Det gives forudsat at projektet er CO2-besparende. Af få tilbud om et bidrag kræver altså at byggeriet har en positiv indvirkning på miljøet.
10Man skal for alt i verden ikke gå ned på grej. Jævnligt kan det være afgørende at have udstyret klar til brug idet du igangsætter arbejdet. Det er desuden vigtigt at indkalkulere de her udgiftsposter i budgettet.
11Der præsenterer sig jævnligt uforudsigelige hovedpiner ved større byggeprojekter, og derfor vil det være afgørende at der afsættes tilstrækkelig plads i planen, så man føler sig overbevist om at nå i mål.
12I god tid inden at du starter arbejdet kan det vise sig ret fundamentalt at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Alt efter din boligtype kan der vise sig diverse retningslinjer omkring, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
Danskernes favorit byggekæder
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er yderst beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvor imponerende 76 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 4 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er hamrende beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvoraf hele 59 % giver den bedste karakter, og blot 9 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er temmelig godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvor hele 84 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er yderst betryggende. Vurderingen er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 86 % giver maksimum point, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er temmelig flot. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet topkarakter, og blot 8 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmanér er bedst?

En række internet foretagender tildeler nu alverdens billige fragttyper til små industristøvsuger. Det mest populære er nu til dags at få leveret til en pakkeshop, og så henter du bare de nyindkøbte varer på et valgfrit tidspunkt. Fragtløsningen er altså super let gængelig, og typisk endvidere den mest betalelige mulighed for fragt.

Du kan derudover udse dig at få leveret til din private bopæl eller ud til din arbejdsplads. Denne er uheldigvis en sjat dyrere, men ligeledes ualmindeligt simpel for små industristøvsuger online. Den mest prisbevidste løsning til levering vil dog altid vise sig at være selv at hente varerne, men den løsning er betinget af at du befinder dig tæt på e-forhandlerens byggemarked, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringshastigheden på små industristøvsuger kan være rigtig betydningsfuld om vi behøver produktet om kort tid, og i det øjemed er det selvsagt meningsfuldt at du tjekker den anslåede leveringsdato ved små industristøvsuger. Mange forretninger på nettet – fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – yder billig levering på blot en enkelt hverdag på masser af varenumre online, men glem ikke at det er forudsat at bestillingen realiseres forud for et konkret klokkeslæt, så de højst sandsynligt kan nå at få varerne ordnet forud for at de logistikansatte drager hjemad.

Indtil flere online butikker byder på gratis levering på små industristøvsuger online, men typisk kun hvis der indkøbes for et bestemt beløb. Derudover skulle du overveje den billigste type af levering, der tit er at få fragtmanden til at køre ordren til et udleveringssted.

Temmelig mange netshops frembyder click-and-collect hvor man bestiller billig små industristøvsuger online og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Silvan, Davidsen, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, 10-4 og XL-Byg. De giver eksempelvis click-and-collect på små industristøvsuger i disse byer:

Odense, Silkeborg, Horsens, Ringsted, Nørresundby, Nykøbing Falster, Randers, Skive, Nakskov, Herlev, Birkerød, Struer, Grenaa, Tilst, Vordingborg, Rødovre, Hjørring, Odder, Hedensted, Brabrand, Stenløse, Holstebro, Rudersdal, Rønne, Vejle, Herning, Albertslund, Hobro, Thisted, Virum, Allerød, Lyngby, Vanløse, Farum, Risskov, Nærum, Esbjerg, Tårnby, Gladsaxe, Korsør, Næstved, Fredericia, Valby, Ishøj, Holbæk, København, Åbyhøj, Jyllinge, Højbjerg, Kokkedal, Slagelse, Køge, Viborg, Haslev, Helsingør, Hvidovre, Frederikshavn, Frederiksberg, Søborg, Roskilde, Dragør, Hillerød, Varde, Kolding, Brønderslev, Glostrup, Vallensbæk, Taastrup, Gentofte, Greve, Middelfart, Ikast, Nyborg, Værløse, Haderslev, Lystrup, Sønderborg, Skanderborg, Ballerup, Hørsholm, Aarhus, Brønshøj, Aalborg, Kalundborg, Ølstykke, Charlottenlund, Brøndby, Hedehusene, Solrød Strand, Frederiksværk, Aabenraa, Svendborg, Lillerød, og Frederikssund, .

Klik-og-hent for små industristøvsuger er tilgængeligt i alle områder af Danmark: Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland, Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark), Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn) og Sjælland (Hovedstaden, Østsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Amager, Falster, Lolland, Vestsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland).

Når vi kigger i statistikkerne er det markant, at online shoppere jævnligt efterspørger for eksempel små industristøvsuger priser og små industristøvsuger online. Vi ser desuden ofte netshoppere efterspørge fx billig små industristøvsuger, køb små industristøvsuger samt små industristøvsuger tilbud, foruden de gængse byggekæder som XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, 10-4 og Bygma.

Få den bedste pris på små industristøvsuger

Det har vist sig at være ultra uproblematisk for alle at søge sig frem til priser på billige små industristøvsuger online på tværs af webbutikker, og til gengæld har utallige online shops set sig nødsaget til at reducere priserne på små industristøvsuger betydeligt, og derudover tilbyde levering uden omkostninger.

Derfor kan det trods alt blive lukrativt at tjekke enkelte butikker på nettet efter udsalg og tilbud på små industristøvsuger online forinden du køber, så man er garanteret at opnå den mest billige pris. Kig ikke bare på de udbredte byggemarkeder som Stark, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Silvan, Bauhaus, XL-Byg og Harald Nyborg.

Du skal ikke desto mindre være så påvagt, at i tilfælde af at en butik på nettet markedsfører billige små industristøvsuger online for en tilbudspris som kan ses som helt fantastisk letkøbt, kan det i nogle tilfælde være et bevis på en uærlig e-handler. Kortbestillinger er ikke desto mindre inkluderet i et regulativ, hvilket begunstiger kunden imod uægte internet foretagender.

Vi foreslår generelt kortbestillinger eller mobilbetaling. Som alternativ bør du benytte en billig afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, forudsat du vil afbetale betalingen af små industristøvsuger senere. Dette tilbydes typisk i niche webshops, i modsætning til de velkendte byggekæder som for eksempel Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4 og Stark.

Ses der på tendenserne er det markant, at internetbrugere jævnligt søger efter blandt andet små industristøvsuger priser og billig små industristøvsuger. Foruden dette oplever vi jævnligt netshoppere kigge efter for eksempel køb små industristøvsuger, små industristøvsuger online samt små industristøvsuger tilbud.

Kig på nuværende kunders meninger

Trustpilot resulterer i fuldt ud nyttige løsninger til at verificere en hel del forhenværende konsumenters ratings og derved slår vi et slag for, at du verificerer online forretningens omtaler forud for at du færdiggør din shopping med billige små industristøvsuger online.

Facebook genererer tillige aldeles troværdige chancer for at få et kig ind i online forretningens pålidelighed. Desuden møder vi en del internet firmaer hvor man kan aflevere en evaluering af deres køb, som desuden bør tages i brug til at danne dig et indtryk af kundetilfredsheden.

Før folk shopper billige små industristøvsuger online i en butik kunne man uden tvivl have øje for dens regler, men det er undertiden et omfattende projekt, i særdeleshed med de gængse byggemarkeder som 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Stark, XL-Byg, Silvan og Jem og Fix.

Alternativet kan derfor være at tjekke hvorvidt webbutikken er medlem af e-mærket, som ofte er et kendetegn for at e-firmaet adlyder de danske love, tillige med at e-firmaet undertiden kigges til af fagfolk der har indsigt i lovgivningen.

Derudover giver det dig anledning til bistand, ifald du oplever problemstillinger med din shopping med små industristøvsuger. Tilmed er det prisværdigt at køberen er sat ind i de elementære vedtægter gældende for købet af små industristøvsuger online, til eksempel den byttepolitik online shoppen tilsikrer.

Derfor er det samtidig relevant, at man stadig opbevarer sin købsbekræftelse, således man fremadrettet vil kunne dokumentere sin bestilling af små industristøvsuger, hvad end man har bestilt ved 10-4, Stark, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Davidsen.

Lars Johansen gav 5 stjerner

Altid PERFEKT.

Lone Pedersen gav 4 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Inge H gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

Jens K gav 5 stjerner

Alt som det skal være.

9 tips til din online shopping
1Trustpilot forærer dig nogenlunde gode genveje til at dechifrere en lang række forhenværende kunders synspunkter og herved er det anbefalelsesværdigt, at du ser nærmere på e-handlens omtaler før du bestiller billige små industristøvsuger online. Facebook tilbyder dig også tilpas hæderlige løsninger til at få et kig ind i webshoppens kundefokus.
2En lang række netbutikker i Danmark frembyder nu til dags et bredt udvalg af billige leveringsmuligheder til små industristøvsuger. En favorit er for nærværende levering til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente produkterne på et selvvalgt tidspunkt. Leveringsformen er altså rigtig enkel, samt mange gange tilmed den billigste leveringsmanér.
3Den mest betalelige løsning er dog at hente produkterne selv, men den mulighed kræver at du bor i kort afstand af internet shoppens hjemsted. Den leveringsmanér kan vise sig at være vældig betydningsfuld når man skal bruge små industristøvsuger om få sekunder. Alternativt så præsterer en række e-forhandlere levering uden omkostninger, men i mange tilfælde afkræver det at man shopper for et bestemt beløb.
4Vi tilråder bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med kort er omfavnet af et regelsæt, hvilket passer på dig overfor svindlende firmaer på nettet. Som et alternativ kunne du anvende en afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil honorere prisen af flere omgange.
5Vi slår generelt et slag for at undersøge om netshoppen er verificeret af e-mærket, hvilket almindeligvis er en antydning af at internet webshoppen tilslutter sig de danske retningslinjer, tillige med at butikken regelmæssigt evalueres af fagfolk der forstår vedtægterne på området. Før folk shopper billige små industristøvsuger hos en webshop kan de utvivlsomt læse e-butikkens forretningsbetingelser.
6En hel del webshops yder levering uden betaling på små industristøvsuger, men i reglen kun ifald man aftager for et fastslået beløb. Som alternativ skulle du tage den mest betalelige leveringsmanér, hvilket ofte vil blive at få dem til at køre din pakke til et udleveringssted. Denne bliver for det meste endda vældig uproblematisk. Den mest letkøbte fragtløsning vil dog utvivlsomt være at du selv henter produkterne.
7Fragtperioden kan i nogle tilfælde være rigtig afgørende ifald vi skal bruge produkterne nu og her, og med det formål er det virkelig vigtigt at vi ser den anslåede leveringsdato for små industristøvsuger. En række online forhandlere giver løfte om billig dag-til-dag fragt på flere varenumre, hvilket dog kræver at bestillingen indsendes før et besluttet klokkeslæt.
8Før nogen bestiller billige små industristøvsuger i en webshop burde man uden tvivl tage stilling til netshoppens vilkår, det er dog ofte et omfattende arbejde. For øvrigt tilrådes det at køberen er klar over de mest vitale bestemmelser i forbindelse med bestillingen af billige små industristøvsuger online, f.eks. den returrettighed internet forhandleren benytter.
9Det har vist sig at være særdeles nemt for forbrugerne at vurdere prisniveauet online på billige små industristøvsuger fra diverse e-firmaer, og ergo garanterer massevis af e-butikker fragt uden gebyr. Til gengæld kan det alligevel være rentabelt at kontrollere diverse online webshops efter tilbud og udsalg forud for at du køber, således at man ikke er i tvivl om at opnå den skarpeste pris.