Festool Slibesål SSH 115x221/10-RS 1 C
240 kr.
Mere info
Festool Slibesål
125 kr.
Mere info
Festool Slibesål DX 93, RO 90 DX
125 kr.
Mere info
Festool Slibesål StickFix SSH-STF-115x221/10 RS 1 C
280 kr.
Mere info
Festool Slibesål SSH-93x175/8
205 kr.
Mere info
Festool Slibesål StickFix SSH-STF-115x225/10-KS
315 kr.
Mere info
Festool Slibesål 93x266/14 Stickfix
340 kr.
Mere info
Festool Slibesål StickFix SSH-STF-115x225/10
280 kr.
Mere info
Festool Slibesål DX93
100 kr.
Mere info
Festool Slibesål StickFix SSH-STF-80x130/8
205 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er et byggeprojekt ens betydende med en verden af spørgsmål. Derved er det fordelagtigt at vælge en online byggeshop, som giver rådgivning og sparring omkring slibesål.
Når du har brug for byggematerialerne med det samme eller blot har lyst til at spare fragten, så kunne du tænke over at fragte produkterne på egen hånd. Det er i særdeleshed muligt ved de kendte byggekæder.
Du kan finde forskelle i salgspriserne på billige slibesål hos de forskellige online byggecentre. En del tilbyder de bedste tilbud, hvorimod andre har kompetent rådgivning. Du skal reflektere over hvad du vil prioritere.
Du skal have fokus på hvilke betingelser webshoppen udsteder når du handler online, så du slipper for problemer med for eksempel returnering. Af den grund skal man undersøge forretningens regler.
Nogle byggecentre tilbyder et enormt vareudvalg, hvorimod øvrige fokuserer på en specifik type af vare. Du skal tænke over hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have adskillige varetyper at vælge fra, udover blot slibesål.
Det er helt klart super relevant at undersøge, om de produkter du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og almenkendte butikker, som bidrager til øget troværdighed til dig der shopper online. Dette kan du se som en fordel.
De kendte byggekæder forhandler varer fra alverdens leverandører, og takket være dette kan du vælge fra et stort sortiment af slibesål online.
De kendte byggecentre finder du i de større byer, og derved har du valget om at købe online og køre materialerne selv. Dermed kan du vælge at spare leveringsomkostningen, samt endda have produkterne lige nu.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops som sælger få produkter er producenter af de varer som de store byggekæder sælger. Ved at købe direkte igennem disse nichewebshops online kan du forvente at få skarpere priser.
Alverdens online nichebutikker har et indgående kendskab til de varer de sælger online, idet de udelukkende sælger disse varer. Følgelig forventes det at du får mere informativ assistance fra nogle der er specialister i lige præcis slibesål.
Hovedparten af webshops som sælger få produkter er små virksomheder, der tit drives i Danmark, givetvis endda lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at støtte idet du bestiller slibesål online på deres hjemmeside.
De største byggekæder i Danmark

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og lønner i dag omkring 500 personer i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres i dag af over 100 medarbejdere i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 personer i forretningens 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger nu omkring 2.000 kollegaer i selskabets 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og udgøres nu af i omegn af 2.000 medarbejdere i kædens 72 butikker. Stark tilstræber salg til professionelle, og sælger årligt for over 7 milliarder kroner.

slibesål jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 2.100 kollegaer i selskabets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

slibesål harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

slibesål bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 ansatte i deres 17 butikker. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og lønner i dag i nærheden af 2.300 kollegaer i kædens 56 byggecentre. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

slibesål silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 personer i selskabets 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Der viser sig uden tvivl overraskende problemer når det gælder krævende projekter, og pga. dette er det af stor betydning at man afsætter god nok plads i kalenderen, så man føler sig overbevist om at nå i mål.
2For udendørs byggeprojekter har eventuelt regnvejr en stor rolle. Således bør du tit tage notits af vejrforudsigelserne i dagene op til dit byggeprojekt, så du slipper for at det uventet starter med at vælte ned nøjagtig som du er trukket i arbejdstøjet til det krævende byggeprojekt.
3Det er oplagt at sikre sig hjælp til dele af projektet, især hvis det er vigtige byggeprocesser. Omfattende ting bør udføres af mere end en person. Derudover bliver det bedre og mere socialt når der er flere der bidrager.
4I god tid inden at du iværksætter byggeriet er det ufatteligt centralt at man sikrer sig, at byggeriet ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvor du bor vil der gælde mange love omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
5Måske det ville være relevant at overveje hvorvidt projektet er et du kan klare selv, eller du i stedet for bør anskaffe hjælp fra en fagmand til opstarten af byggeriet. Hvis du køber assistance fra en fagperson kunne det godt betale sig at hente forslag fra forskellige håndværkere.
6Godt forarbejde vedbliver at være metoden til at få en god oplevelse med projektet. Du må nedskrive en velovervejet agenda, som fortæller hvilke gøremål du planlægger at lave hvornår, samt derudover en kronologisk rækkefølge. Forsøg at være skarp i udarbejdelsen af handlingsplanen.
7Nogle gange kan man spørge om økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det tilbydes i tilfælde af at byggeriet bidrager positivt til miljøet. Af få tilbud om et bidrag er altså betinget af at ombygningen påvirker planeten.
8Man skal på ingen måde gå ned på udstyr. Tit vil det være klogt at have grejet klar før du går løs med byggeprocessen. Det er desuden godt at påregne de tilhørende omkostninger i byggeriets regnskab.
9Der er stribevis af artikler og videoer online som du kan finde inspiration i. Især YouTube faciliterer store mængder brugbar oplysning, især når du bruger den engelske version.
10Det kan blive værdifuldt at have samtlige materialer disponible forinden du går i krig med dit byggeprojekt. Du kan sammenfatte en overskuelig liste med alt hvad der er nødvendige, og dernæst eftergå listen, således at du er overbevist om at alt er på sin plads.
11Du bør ikke på noget tidspunkt negligere dit velbefindende, så glem ikke påklædning såsom arbejdshjelm som beskyttelse med henblik på eventuelle skader. Det er yderst relevant at du husker dit eget ve og vel i byggeprojektet, specielt når du ikke køber hjælp fra en professionel.
12I mange tilfælde vil det være af stor betydning at udfærdige et budget for dit byggeprojekt, så du har en økonomisk ramme. Det vil blive fornuftigt at kortlægge samtlige poster, og herefter undersøge mulige tilbud på dem enkeltvis.
De mest populære byggeshops
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket altså er ekstremt flot. Ratingen er baseret på 28.109 ratings, hvor imponerende 76 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 4 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er ekstremt betryggende. Karakteren grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 69 % har givet maksimum point, og kun 8 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er usædvanligt godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med topkarakter, og blot 9 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er temmelig betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvor hele 86 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som klart er absolut flot. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % har givet den laveste karakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Hvilken form for fragt er smartest?

Masser af online forretninger tilbyder heldigvis en række forskellige billige metoder til levering til slibesål. Den mest anvendte er i dag at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så kan du blot hente ordren når der er mulighed for det. Fragtformen er nemlig særligt ukompliceret, og typisk ydermere den prisbilligste leveringsudgave.

Du burde omvendt forsøge at få ordren sendt til din lejlighed eller hus eller ud til dit arbejde. Denne er som regel en tak mere bekostelig, men samtidig i høj grad praktisk ift. slibesål online. Den billigste leveringsmodel er utvivlsomt at hente ordren selv, som jo forudsætter at du befinder dig i nærheden af online shoppens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Antal dages levering på slibesål kan vise sig at være særdeles væsentlig såfremt vi har behov for ordren inden for kort tid, så derfor er det komplet centralt at du undersøger leveringstidspunktet for slibesål. En stor portion webshops – for eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – byder på billig dag-til-dag levering på adskillige varer online, men vær opmærksom på at det betinges af at bestillingen laves forud for et givent klokkeslæt, så at de garanteret kan nå at få dit nye produkt skippet afsted forinden logistikmedarbejderne har fri.

Visse firmaer på nettet sikrer portofri fragt på slibesål online, men undertiden kun såfremt der bestilles for et præcist beløb. I øvrigt må du beslutte sig for den mest betalelige løsning til levering, hvilket gerne er at få bragt dine varer til en pakkeshop.

Størstedelen af webbutikker udlover afhentning hvor man handler billig slibesål online og selv henter i butikken. For eksempel XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus og 10-4. Byggekæderne tildeler for eksempel click-and-collect på slibesål i disse byer:

Kalundborg, Herlev, Odense, Struer, Skive, Valby, Slagelse, Rønne, Vordingborg, Middelfart, Randers, Haslev, Holbæk, Aarhus, Korsør, Horsens, Thisted, Glostrup, Frederiksberg, Silkeborg, Køge, Dragør, Rudersdal, Grenaa, Fredericia, Birkerød, Helsingør, Hørsholm, Greve, Værløse, Svendborg, Nærum, Odder, Herning, Lystrup, Frederikssund, Holstebro, Ballerup, Frederiksværk, Tilst, Højbjerg, Virum, Ikast, Næstved, Vallensbæk, Gladsaxe, Nørresundby, Jyllinge, Esbjerg, Stenløse, Ølstykke, Albertslund, Ringsted, Nykøbing Falster, Kokkedal, Sønderborg, Hjørring, Åbyhøj, Rødovre, Allerød, Brøndby, Viborg, Søborg, Hobro, Hvidovre, Vejle, Aabenraa, Haderslev, Brabrand, Nyborg, Brønderslev, København, Lyngby, Hedensted, Tårnby, Gentofte, Roskilde, Ishøj, Hillerød, Skanderborg, Brønshøj, Frederikshavn, Vanløse, Kolding, Aalborg, Taastrup, Lillerød, Solrød Strand, Charlottenlund, Risskov, Nakskov, Hedehusene, Farum, og Varde, .

Click-and-collect ift. slibesål er muligt i samtlige regioner af landet: Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Østjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland), Sjælland (Amager, Østsjælland, Falster, Nordsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Hovedstaden, Lolland) og Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn).

Ved kig i data er det klart, at netshoppere typisk leder efter eksempelvis køb slibesål og slibesål online. Foruden dette oplever man tit folk efterspørge fx slibesål tilbud, billig slibesål samt slibesål priser, plus de kendte byggemarkeder som Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Bygma og Stark.

Gode tilbud på slibesål

Det er efterhånden meget simpelt for folk at finde de bedste priser på billige slibesål online fra forskellige webshops, og altså har mange internet webshops fundet det nødvendigt at stampe priserne på slibesål helt i bund, og i øvrigt sikre fri fragt.

Men det kan imidlertid være lønnende at prøve nogle enkelte netshops efter rabatter og tilbud på slibesål online inden du placerer ordren, sådan at man er sikker på at indhente den laveste pris. Se ikke kun hos de gængse byggecentre som XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, 10-4, Bygma, Bauhaus og Stark.

Du må lige meget hvad ikke overse, at i tilfælde af at en webbutik udlover billige slibesål online på tilbud til en pris som anses for ubegribelig billig, så kunne det i nogle tilfælde være en indikator for en uægte e-shop. Bestillinger med kort er i hvert fald omfavnet af en anordning, som værner dig som kunde imod uoprigtige internet butikker.

Vi slår generelt et slag for betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning bør du drage nytte af en billig afbetalingsløsning som fx ViaBill, hvis du ønsker at afdrage pengene til slibesål over en periode. Dette foreslåes typisk hos online nichebutikker, men sjældent de kendte byggemarkeder som eksempelvis Bauhaus, Bygma, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix og Silvan.

Når der ses på tendenserne står det tydeligt, at internetbrugere som regel efterspørger fx køb slibesål og slibesål priser. Foruden dette ser vi jævnligt online shoppere efterspørge blandt andet slibesål tilbud, slibesål online og billig slibesål.

Kig på tidligere køberes vurderinger

Trustpilot præsterer evigt solide muligheder for at fortolke en stor portion øvrige konsumenters evalueringer og derfor er det smart, at du verificerer e-butikkens omtaler forinden du placerer din ordre på billige slibesål online.

Facebook præsterer desuden evigt gunstige genveje til at få indtryk af online forhandlerens kundetilfredshed. Her møder vi en del internet shops som tilbyder kunderne at publicere en anmeldelse af deres købsoplevelse, som også må bruges til at bedømme hvor glade kunderne er.

Inden nogen handler billige slibesål online på en internet forhandler kunne de for at være sikker gennemløbe e-butikkens betingelser, dog er det gerne ikke super interessant, især med de store byggemarkeder som XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Stark og 10-4.

En anden valgmulighed kunne måske være at kigge om internet butikken er tilsluttet e-mærket, da det kan være en garanti for at internet forhandleren understøtter dansk lovgivning, tillige med at den nu og da besøges af fagfolk som kender til bestemmelserne på området.

Derudover tilbydes du anledning til at få bistand, såfremt du oplever dilemmaer ved dit indkøb af slibesål. For øvrigt tilråder vi at kunden er påpasselig med de mest basale bestemmelser der gør sig gældende i forbindelse med købet af slibesål online, eksempelvis hvilken returrettighed hjemmesiden anvender.

I den sammenhæng er det på samme måde afgørende, at man til enhver tid bibeholder ens ordremail, så man en anden gang kan eftervise købet af slibesål, uafhængig af om man har købt ved Jem og Fix, Davidsen, Stark, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Silvan, Bygma eller Harald Nyborg.

Poul gav 5 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Inge Johansen gav 4 stjerner

Fremragende!

Per D gav 5 stjerner

Rigtig god service

Camilla B gav 5 stjerner

Alt som det skulle være.

9 tips til online shopping
1Vi anbefaler generelt at kigge hvorvidt e-firmaet er medlem af e-mærket, da det generelt er en erklæring om at online webshoppen forstår de danske retningslinjer, udover at webbutikken ofte tilses af jurister der er indført i bestemmelserne på området. Før folk køber billige slibesål på en e-butik kan man i princippet gøre sig bekendt med indholdet af webshoppens handelsbetingelser.
2Adskillige online virksomheder tilbyder i øjeblikket flere billige leveringsmåder til slibesål. En af dem der er mest populær er i vore dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter dine nye produkter når du har lyst. Den er nemlig vældig nem, samt oftest derudover den billigste leveringsmåde.
3Den mindst kostelige mulighed for levering vil utvivlsomt være selv at hente ordren, som jo afhænger af at du fysisk befinder dig nær internet forhandlerens bopæl. Den mulighed for levering kan være virkelig vital hvis man står og skal bruge slibesål nu og her. Alternativt så lover flere shops på nettet fragt uden gebyr, men i mange tilfælde påkræves det at du køber for en konkret pris.
4Generelt tilråder vi kortkøb eller mobilbetaling. Handler med kort er inkluderet i en anordning, der assisterer folk imod uægte webshops. Som et alternativ kunne du drage nytte af en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, ifald du har til hensigt at afbetale prisen over tid.
5Trustpilot indebærer egentlig pæne muligheder for at gennemstøve en stor portion øvrige brugeres domme og derved går vi ind for, at du tolker internet selskabets omtaler forud for at du bestiller billige slibesål online. Facebook giver dig lignende de facto ønskværdige genveje til at få indtryk af online forhandlerens pålidelighed.
6Forinden folk shopper billige slibesål i en online butik kunne de egentlig gennemse netbutikkens handelsbetingelser, det er dog i mange tilfælde ikke specielt ophidsende. Yderligere er det godt at man er påpasselig med de mest vedkommende bestemmelser der influerer på bestillingen af billige slibesål online, for eksempel hvilken returneringsret online firmaet garanterer.
7Leveringshastigheden er naturligvis vældig relevant om vi står og skal bruge dine nye produkter om kort tid, og af den grund er det aldeles fornuftigt at du tjekker det estimerede leveringstidspunkt på slibesål. En masse e-shops garanterer billig levering på næstkommende hverdag på massevis af varer, men vær vagtsom da det er betinget af at ordren placeres forinden et fastsat tidspunkt.
8Det er efterhånden ret praktisk for folk at sammenholde priser online på billige slibesål på tværs af webshops, og altså tilbyder utallige online shops levering uden betaling. Men det kan stadigvæk vise sig gunstigt at inspicere diverse internet forhandlere efter tilbud og rabat før du færdiggør din shopping, så du er velinformeret til at skaffe sig den mest betalelige pris.
9En hel del online webshops garanterer fragt uden beregning på slibesål, men i reglen kræves det at du indkøber for en konkret sum. Ellers skal man tage den prisbilligste fragtmulighed, hvilket ofte er at få bragt bestillingen til et udleveringssted. Leveringstypen viser sig en gang i mellem på den anden side super fremkommelig. Den mindst kostelige løsning vil dog altid være selv at hente ordren.