Slibemus 20 Volt + 10 stk. papir - SOLO
383 kr.
Mere info
Slibemus 140 Watt i kuffert med 100 stk.
571 kr.
Mere info
Slibemus 220 watt
369 kr.
Mere info
Akku-slibemus 18 V Li-ion Solo - TE-OS 18/1
249 kr.
Mere info
Akku Slibemus 18V LI-ION SOLO
365 kr.
Mere info
Slibemus 140 watt
186 kr.
Mere info
Black&decker Akku Slibemus 18v Bdcds18n-xj (uden Batteri Og Lader)
500 kr.
Mere info
Black&decker Slibemus 550w
300 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der kan være forskel på udsalgspriserne på billige slibemus fra byggecenter til byggecenter. Enkelte fokuserer på lave priser, imens nogle har faglig sparring. Du må vide hvad du foretrækker.
Flere byggekæder fremviser et enormt udvalg af produkter, og øvrige specialiserer sig i en bestemt varegruppe. Du skal beslutte hvorvidt det er afgørende for dig at have mange produkter at vælge fra, udover bare slibemus.
Når du vil have varerne hurtigst muligt eller bare vil undvære leveringsgebyret, så kan du med fordel fragte byggematerialerne selv. Det er i høj grad en mulighed hos de velkendte byggemarkeder.
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med en hulens masse spørgsmål. Hermed er det fordelagtigt at handle hos et online byggemarked, hvor du kan få hjælp og vejledning omkring slibemus.
Det er helt klart super relevant at tjekke, om de varer du ønsker at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Hvis ikke må du finde et andet.
Du skal kende de handelsbetingelser der gør sig gældende når du shopper online, så du slipper for problemer med fx returnering. Af den grund bør man læse butikkens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre udbyder produkter fra alle mulige nicheshops, hvilket giver dig mulighed for at shoppe fra et stort udvalg af slibemus online.
De kendte byggekæder er fysisk til stede nær dig, og af den grund har folk mulighed for at bestille online og fragte byggematerialerne selv. I kraft af det er det muligt at undgå fragtomkostningen, og ovenikøbet få fat i produkterne med det samme.
De store byggecentre er folkekære og bekendte virksomheder, hvilket kan bidrage til en tryghedsfornemmelse i forbindelse med dit køb online. Dette er noget nogle vil se fordele i.

Nichewebshop

Størsteparten af nichefokuserede webshops er iværksættervirksomheder, som typisk er dansk ejede, gerne endda fra dit lokalområde. Disse kan du støtte når du handler slibemus online på deres hjemmeside.
Flertallet af nichefokuserede netbutikker producerer selv de produkterne som de store byggemarkeder sælger. Idet du køber direkte hos disse nichewebshops online får du lavere priser.
Flertallet af online nichebutikker er specialister i de produkter de sælger online, idet de kun sælger disse produkter. Følgelig er det forventeligt at du får ekstremt anvendelig hjælp fra ansatte der er specialister i lige præcis slibemus.
Danmarks største byggecentre
slibemus jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres nu af ca. 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og omfatter i dag mere end 1.000 mennesker i deres 9 butikker. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

slibemus silvan

Silvan kom frem i 1968, og udgøres nu af cirka 1.000 personer i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger i dag mere end 2.000 kollegaer i firmaets 104 butikker. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og styres dagligt af omtrent 100 medarbejdere i forretningens 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for over 500 mennesker i de 9 varehuse. Johannes Fog satser på at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres i dag af cirka 2.000 mennesker i kædens 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

slibemus bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og styres dagligt af i omegn af 1.000 kollegaer i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og omfatter i dag i nærheden af 2.300 personer i virksomhedens 56 butikker. Bygma satser på salg til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

slibemus harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og styres dagligt af mere end 2.000 medarbejdere i de 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Forinden du starter byggeriet er det meget fornuftigt med en forsikring om, at det du vil lave overholde de gældende regler. Afhængigt af hvordan du bor vil der være begrænsende love omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
2Husk at du kan få økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det får man i tilfælde hvor byggeprojektet gør en forskel for miljøet. At få tilskud betinger at ombygningen har positiv indfyldelse på klimaet.
3Det kan blive essentielt at have de presserende byggematerialer til rådighed forinden du igangsætter projektet. Du får god gavn af at nedskrive en enkel note som indeholder alle de ting du får brug for, og bagefter tjekke hvert enkelt punkt, med det formål at du føler dig tryg ved at der ikke mangler noget.
4Du finder stribevis af instruktioner og videoer via nettet hvor du kan finde hjælp. Især YouTube giver utrolig meget brugbar info, især ifald man søger på engelsk.
5For udendørs byggeprojekter har vind og vejr en fundamental rolle. Derfor skal du ofte se udsigten ift. vejret i dagene op til dit byggeprojekt, så det ikke uventet går i gang med at stå ned i stænger når du lige er i fuld gang med dit store byggeprojekt.
6Måske du burde vurdere om projektet er et du kan klare selv, eller du hellere skal få hjælp fra en professionel til dele af det. Forudsat at du skal have professionel assistance vil det normalt være en god idé at få forslag fra diverse leverandører.
7Du må ikke se bort fra dit eget helbred, så glem ej sikkerhedsbeklædning inklusiv fod- og hovedbeklædning der skåner dig med henblik på mulige skader. Det er vigtigt med fokus på dit velbefindende i dit byggeprojekt, ikke mindst når du ikke skaffer hjælp fra en fagmand.
8Der præsenterer sig næsten altid utidige hovedpiner når det kommer til større byggeprojekter, og som følge heraf viser det sig vigtigt at man har afsat betragtelig tid i agendaen, med det formål at man kan føle sig selvsikker på at nå i mål til tiden.
9Man skal nødig mangle arbejdsredskaber. Tit kan det vise sig smart at du har værktøjet ved hånden akkurat som du starter arbejdet. Glem ikke at inkludere de medfølgende omkostninger i byggeriets budget.
10Planlægning viser sig som metoden til et uproblematisk forløb med byggeriet. Du kunne overveje at liste en klar arbejdsplan, der beskriver hvilke gøremål du vil lave på hvilke dage, som også inkluderer en nummerorden. Forsøg at være realistisk idet du laver arbejdsplanen.
11Det kan vise sig nyttigt at sikre sig en hjælpende hånd til projektet, især såfremt det er væsentlige byggerier. Omfattende projekter bør udføres af flere end en enkelt person. Desuden må det blive mere produktivt og mere minderigt når man er flere om opgaven.
12Det er betydningsfuldt at nedskrive en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så man har styr på omkostningerne. Det kan vise sig at være behjælpeligt at nedskrive hver enkelt udgift, og efterfølgende tjekke beløbet for dem enkeltvis.
De mest vellidte byggekæder
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er usædvanligt overlegent. Karakteren grundlægges af 11.467 kommentarer, hvoraf imponerende 86 % giver topkarakter, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er rigtig betryggende. Vurderingen grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 59 % giver 5 stjerner, og blot 9 % giver dumpekarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er fantastisk overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvoraf hele 84 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ualmindeligt beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet maksimum point, og bare 4 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er fantastisk betryggende. Ratingen er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvor intet mindre end 69 % har givet toprating, og alene 8 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsmetode skal jeg vælge?

Størstedelen af online forhandlere foreslår efterhånden alverdens billige former for fragt til slibemus. En af de mest benyttede er efterhånden at få leveret til et afhentningssted, og så henter du bare de bestilte produkter når du har mulighed for det. Fragtformen er altså vældig ukompliceret, samt ofte tilmed den prisbilligste leveringsløsning.

Du bør derudover vælge at få produkterne sendt til dit hus eller til dit arbejde. Leveringsformen er en gang i mellem en anelse mere pebret, men til gengæld ret overkommelig med slibemus online. Den prisbilligste metode til levering er dog at du selv henter ordren, hvilket dog er betinget af at du har bopæl tæt på online forretningens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Antal dages levering på slibemus er jo ultra udslagsgivende såfremt du skal bruge din pakke inden for kort tid, så af den grund er det jo passende at vi kontrollerer leveringstiden for slibemus. En masse netshops i Danmark – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – præsterer billig levering på næstkommende hverdag på de fleste af deres varenumre online, hvilket dog forudsætter at ordren indsendes tidligere end et bestemt tidspunkt, så at de med sikkerhed kan nå at få pakken ud af døren før lagerpersonalet drager hjemad.

Flere e-shops i Danmark tilbyder fri fragt på slibemus online, men oftest er det forbeholdt når der handles for et bestemt beløb. Derudover kunne man snuppe den mest betalelige løsning til levering, der mange gange er at få dem til at levere ordren til et udleveringssted.

En stor portion netbutikker tildeler klik-og-hent hvor du bestiller billig slibemus derhjemme og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Stark, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, 10-4 og Davidsen. Byggekæderne yder eksempelvis click-and-collect på slibemus i disse områder:

Roskilde, Holstebro, Værløse, Middelfart, Silkeborg, Frederiksberg, Taastrup, Ikast, Svendborg, Nykøbing Falster, Ballerup, Grenaa, Hedehusene, Åbyhøj, Risskov, Fredericia, Ringsted, Nyborg, Brøndby, Varde, Horsens, Birkerød, Lillerød, Næstved, Helsingør, Hillerød, Korsør, Køge, Kolding, Allerød, Farum, Randers, Nakskov, Kalundborg, Rønne, Kokkedal, Hørsholm, Jyllinge, Hobro, Stenløse, Glostrup, Odense, Hedensted, Nørresundby, Vordingborg, Hvidovre, Herning, Haslev, Lystrup, Frederikssund, Brønderslev, Aarhus, Vallensbæk, Skive, Vanløse, Tårnby, Virum, Greve, Vejle, Holbæk, Nærum, Brabrand, Søborg, Brønshøj, Gladsaxe, Sønderborg, Charlottenlund, Tilst, Lyngby, Valby, Ølstykke, Aalborg, Slagelse, Thisted, Herlev, Viborg, Ishøj, Rødovre, Haderslev, Gentofte, Rudersdal, Frederiksværk, Dragør, Højbjerg, Frederikshavn, Albertslund, Solrød Strand, Skanderborg, Aabenraa, Odder, København, Struer, Esbjerg, og Hjørring, .

Klik-og-hent ift. slibemus er en mulighed i samtlige regioner af Danmark: Fyn (Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn), Sjælland (Hovedstaden, Falster, Østsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Amager, Lolland, Bornholm, Sydsjælland, Vestsjælland) og Jylland (Sydjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark, Østjylland).

Ved kig i data bliver det tydeligt, at netshoppere jævnligt søger efter eksempelvis slibemus tilbud og billig slibemus. Derudover oplever man typisk netshoppere efterspørge fx slibemus priser, slibemus online samt køb slibemus, foruden de store byggemarkeder som Davidsen, Jem og Fix, Stark, Bygma, Silvan, 10-4, Bauhaus, XL-Byg og Harald Nyborg.

Spar penge på slibemus

Det er efterhånden ualmindeligt ligetil for almindelige mennesker at vurdere tilbud på billige slibemus online på diverse e-firmaer, og for det har adskillige e-shops været nødt til at stampe priserne på slibemus voldsomt, og endda sikre fragtfri levering.

Trods dette kan det til hver en tid blive fordelagtigt at kontrollere nogle få e-handler efter tilbud på slibemus online forud for at du gennemfører dit køb, sådan at man er tryg ved at få den billigste pris. Se ikke blot på de velkendte byggemarkeder som Jem og Fix, Silvan, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma og Davidsen.

Du bør trods alt være obs på, at hvis en internet virksomhed afhænder billige slibemus online til en salgspris der anses for enormt god, så kunne det ofte være et karakteristika der viser en uægte internet handler. Køb med betalingskort er på den anden side omfattet af en ordning, hvilket dækker køber imod svindlende forretninger på nettet.

Vi tilråder kortbetalinger eller MobilePay. Som alternativ kan du benytte en løsning fra for eksempel ViaBill, når du vil finansiere prisen på slibemus over tid. Det foreslåes normalt ved specialiserede netbutikker, i modsætning til de store byggecentre som eksempelvis Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, 10-4, Bygma og Bauhaus.

Når man ser på tendenserne er det tydeligt, at folk som regel søger for eksempel slibemus tilbud og billig slibemus. Foruden dette ser vi jævnligt netshoppere efterspørge bl.a. køb slibemus, slibemus online og slibemus priser.

Undersøg eksisterende kunders oplevelser

Trustpilot fremskaffer stort set hæderlige chancer for at eftersøge en hel del forhenværende forbrugeres observationer og derved er det prisværdigt, at du ser nærmere på netshoppens vurderinger forud for at du placerer din ordre på billige slibemus online.

Facebook bringer dig ligeledes nogenlunde gode chancer for at få indtryk af internet webshoppens kundetilfredshed. Derudover ser vi nogle internet varehuse hvor du kan levere en kritik af deres købsoplevelse, hvilket lige så vel bør bruges til at afveje hvor glade kunderne er.

Forud for at nogen handler billige slibemus online i en internet handler behøver man helt sikkert sætte sig ind i virksomhedens forretningsvilkår, dog er det i mange tilfælde et tidskrævende arbejde, især ved de kendte byggekæder som Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Stark, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma og XL-Byg.

Et andet forslag kan være at se nærmere på om e-forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, hvilket generelt er et bevis på at e-butikken accepterer gældende dansk lovgivning, tillige med at online firmaet hyppigt revurderes af sagkyndige der er meget fortrolige bestemmelserne på området.

Desuden giver det dig genvej til opbakning, når du oplever vanskeligheder i processen med din ordre på slibemus. Tilmed er det klogt at man er hensynstagende til de fundamentale vilkår gældende for købet af slibemus online, fx den byttepolitik internet virksomheden benytter.

I den relation er det i øvrigt afgørende, at man når som helst gemmer sin faktura e-mail, således man altid kan bekræfte købet af slibemus, uagtet om man handler fra Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Bygma, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix eller Davidsen.

Erik gav 5 stjerner

Meget hurtig levering

Jette K gav 4 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Mads Olsen gav 5 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

Inger H gav 5 stjerner

Altid PERFEKT.

9 tips til online indkøb
1Inden folk handler billige slibemus i en online butik kan man i reglen se på e-shoppens forretningsaftale, det er dog normalt ikke videre interessant. Derudover er det en hjælp at køberen er på vagt for de mest vitale reglementer gældende for shopping af billige slibemus online, fx den ombytningspolitik internet forretningen tilsikrer.
2Leveringshastigheden kan i nogle tilfælde være usædvanlig afgørende i tilfælde af at vi skal bruge produkterne inden for kort tid, og i det øjemed er det fuldt ud afgørende at vi gransker leveringstiden for slibemus. Flere internet forhandlere reklamerer med billig 1 hverdags levering på en lang række af deres varer, men som ikke desto mindre står og falder med at du bestiller forud for et fastslået klokkeslæt.
3Mange shops på nettet giver nu om stunder mange forskellige billige leveringsmåder til slibemus. En af de mest moderne er nu om stunder at få afleveret pakken hos en pakkeshop, så du nemt selv kan hente dine nye produkter når du har lyst. Fragtmuligheden er nemlig ret enkel, og desuden endvidere den mest letkøbte leveringsudgave.
4En række internet handler byder på levering uden beregning på slibemus, men undertiden er det under betingelse af at du indkøber for en fastsat pris. Desuden skulle man overveje den mest prisbevidste leveringsmåde, der mange gange vil være at få dem til at levere pakken til et udleveringssted. Fragtmuligheden er somme tider til gengæld usædvanlig gnidningsløs. Den mest betalelige fragtmulighed vil dog til enhver tid være selv at hente ordren.
5Den mindst kostelige form for levering er dog at du selv henter varerne, som dog forudsætter at du har bopæl med kort afstand til internet forhandlerens adresse. Den løsning til levering er naturligvis ret så essentiel forudsat du står og skal bruge slibemus fluks. Alternativt så frembyder en række outlets på nettet levering uden beregning, men i de fleste tilfælde er det så præmissen at man shopper for et præcist beløb.
6Trustpilot præsterer sådan set værdifulde genveje til at blive klogere på en række aktuelle forbrugeres anmeldelser og herved er det prisværdigt, at du læser e-forhandlerens bedømmelser forinden du handler billige slibemus online. Facebook præsterer tilsvarende relativt passelige metoder til at få indtryk af internet selskabets kundetilfredshed.
7Vi slår generelt et slag for at se hvorvidt webbutikken er e-mærke tilsluttet, fordi det burde være et bevis på at e-forretningen efterfølger de opstillede regler, tillige med at e-forretningen en gang i mellem efterses af jurister der behersker de gældende regulativer. Før nogen bestiller billige slibemus i en shop på nettet burde man utvivlsomt skimme e-shoppens forretningsaftale.
8Det er efterhånden ret fleksibelt for forbrugerne at tjekke tilbud online på billige slibemus hos diverse e-forhandlere, og til gengæld frembyder utallige netbutikker billig fragt. Det kan dog til hver en tid vise sig udbytterigt at sammenholde et par forskellige internet outlets efter tilbud og rabat inden du bestiller, sådan at man ikke er i tvivl om at opnå den bedste pris.
9Vi slår generelt et slag for køb med betalingskort eller MobilePay. Kortbetalinger er omsluttet af en retningslinje, der støtter dig imod snydagtige online selskaber. Som en alternativ mulighed burde du udnytte en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, hvis du vil afbetale omkostningerne over tid.