Festool slibemateriale Vlies STF D125 green/10 496510
220 kr.
Mere info
Festool slibemateriale Vlies STF D150/0 green/10 496508
270 kr.
Mere info
Festool Slibemateriale på rulle GRANAT SOFT P800 115x25M
595 kr.
Mere info
Festool Slibemateriale på rulle GRANAT SOFT P400 115x25M
595 kr.
Mere info
Festool Slibemateriale Vlies STF 80x130/0 S800 VL/5
70 kr.
Mere info
Festool slibemateriale Vlies STF D125 White/10 496511
220 kr.
Mere info
Festool Slibemateriale på rulle GRANAT SOFT P320 115x25M
595 kr.
Mere info
Festool Slibemateriale på rulle GRANAT SOFT P150 115x25M
595 kr.
Mere info
Festool Slibemateriale på rulle GRANAT SOFT P180 115x25M
595 kr.
Mere info
Festool Slibemateriale på rulle GRANAT SOFT P500 115x25M
595 kr.
Mere info
Festool Slibemateriale på rulle GRANAT SOFT P120 115x25M
595 kr.
Mere info
Festool Slibemateriale på rulle GRANAT SOFT P240 115x25M
595 kr.
Mere info
Festool Slibemateriale Vlies 115x152 MD 100 VL/25
265 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde variationer i prisen på billige slibemateriale hos de forskellige online byggekæder. Nogle satser på billige priser, hvorimod andre satser på faglig rådgivning. Du må overveje hvad du vil prioritere.
For mange er gør-det-selv projekter lig med en hulens masse spørgsmål. På grund af det kan det være en god idé at vælge en webshop, som kan tilbyde hjælp til valg af slibemateriale.
Du bør kende de retningslinjer webshoppen udsteder når du handler online, så du undgår problemer med for eksempel returret. Man bør derfor tjekke firmaets handelsbetingelser.
Flere byggecentre udbyder et stort produktudvalg, og andre fokuserer på en enkelt varetype. Du bør tænke igennem hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange varetyper at vælge i blandt, foruden blot slibemateriale.
Det er naturligvis super vigtigt at tjekke, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt må du vælge et andet.
Når du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller bare vil undvære fragtgebyret, så kunne du tænke over at hente byggematerialerne selv. Dette er i høj grad en mulighed i de kendte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og anerkendte virksomheder, hvilket kan bidrage til en tryghedsfornemmelse i forbindelse med dit køb online. Dette er noget nogle vil se positivt på.
De kendte byggemarkeder er tilgængelige i det meste af landet, og på grund af det har mange mulighed for at købe online og hente produkterne selv. I kraft af det har man valget om at undvære leveringsgebyret, samt ovenikøbet få fat i varerne med det samme.
De store byggecentre tilbyder produkter fra en lang række forskellige producenter, hvorfor du så kan købe fra et stort udvalg af slibemateriale online.

Nichewebshop

Majoriteten af nichebutikker har en dyb forståelse for deres varer, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Altså bør du få en høj grad af indsigtsfuld rådgivning fra personale der er eksperter i lige præcis slibemateriale.
Alverdens specialiserede netbutikker producerer selv de varer som du kan købe i byggecentrene. Ved køb direkte hos disse nichewebshops online er det muligt at få en lavere pris.
En masse webshops i små nicher er små familievirksomheder, som typisk er danske, muligvis ovenikøbet lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at støtte ved at handle slibemateriale online hos dem.
De største byggemarkeder i Danmark

XL-Byg startede i 2002, og styres dagligt af omkring 2.000 mennesker i kædens 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres i dag af over 2.300 kollegaer i selskabets 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 butikker. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og lønner i dag omtrent 500 medarbejdere i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

slibemateriale bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 medarbejdere i deres 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

slibemateriale silvan

Silvan blev dannet i 1968, og lønner i dag over 1.000 personer i selskabets 41 butikker. Silvan satser på billige priser til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og styres dagligt af mere end 1.000 ansatte i forretningens 9 butikker. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

slibemateriale jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 2.100 personer i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og udgøres nu af mere end 100 mennesker i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

slibemateriale harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du må nødig gå ned på værktøj. Ofte kan det være af stor betydning at have det parat idet du går løs med byggeprocessen. Det er desuden godt at medregne de tilhørende udgifter i budgettet for byggeprojektet.
2Ved byggeprojekter udenfor har vejrsituationen en betydningsfuld rolle. Derfor skal du løbende tage notits af vejrmeldingerne når du nærmer dig byggeriets start, så det forhåbentlig ikke med et brag begynder at regne når du netop vil i gang med dit svære projekt.
3Der kommer stort set altid utidige bump på vejen når det kommer til svære projekter, og af den grund vurderes det meningsfuldt at der afsættes god nok tid i køreplanen, så man føler sig tryg ved at kunne få det færdiggjort.
4Længe før du opstarter byggeprojektet må det være højst centralt at du sikrer dig, at det du vil lave overholder loven. Alt efter din boligtype vil der gælde gældende regler for, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
5Forberedelse viser sig som vejen til et uproblematisk forløb med byggeprocessen. Du anbefales at sammensætte en gennemarbejdet tidsplan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil udføre på hvilken dag, samt derudover en nummerorden. Husk at være realistisk idet du sammensætter agendaen.
6Det bør overvejes at spørge om assistance til byggeprocessen, hovedsageligt i tilfælde af omfattende byggeprocesser. Nogle byggerier bør udføres af flere end en enkelt person. Dertil er det hurtigere og mere socialt når man er flere om det.
7Du kan spørge om offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det tilbydes såfremt ombygningen er miljøvenligt. Modtagelsen af tilskud kræver altså at ombygningen forbedrer miljøet.
8Det kan blive fundamentalt at have de presserende materialer parat forud for at du påbegynder byggeprocessen. Du kunne sammensætte en hurtig huskeliste hvor der bør fremgå alt du skal bruge, og dernæst gennemgå punkterne, med det formål at du føler dig overbevist om at der ikke er nogen mangler.
9Du kunne overveje hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du i stedet for skal have assistance fra en fagperson til områder af det. Forudsat at du sikrer dig hjælp fra en professionel kan du spare penge ved at at hente en pris fra forskellige entreprenører.
10Du må for alt i verden ikke glemme dit eget ve og vel, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som fx hjelm og sko som sikring overfor eventuelle risici. Det er smart at du husker dit eget helbred i byggeprocessen, navnlig når du ikke skaffer eksperthjælp.
11Ofte vil det være fornuftigt at lave en budgetoversigt for byggeprojektet, så du har en økonomisk ramme. Det er en god idé at nedskrive hver eneste udgiftspost, og bagefter søge sig frem til billige priser på dem en ad gangen.
12Der ligger et bredt udvalg af hjælpeartikler og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. Navnligt YouTube yder assistance med store mængder almennyttig oplysning, ikke mindst ifald man kigger på engelsk.
De bedst vurderede byggecentre
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvsagt er virkelig imponerende. Scoren er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvor imponerende 76 % kvitterer med topkarakter, og alene 4 % har givet dumpekarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er ualmindeligt beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvor ikke mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og alene 9 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er absolut overlegent. Vurderingen er baseret på 11.467 meninger, hvor intet mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket klart er meget godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvor intet mindre end 84 % har givet maksimum point, og kun 2 % har givet bundkarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er absolut betryggende. Vurderingen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvor imponerende 69 % har givet toprating, og blot 8 % giver bundkarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Hvilken løsning til levering skal jeg vælge?

En stor portion e-forhandlere frembyder i vore dage et hav af forskellige billige fragtløsninger til slibemateriale. Det mest almindelige er i vore dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter dine nye produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtformen er altså ret så let gængelig, og i mange tilfælde ydermere den mest betalelige fragtløsning.

Du bør ligeledes afveje for og imod at bestille ordren til levering til din hjemmeadresse eller ud på din arbejdsplads. Leveringstypen er undertiden en tand mindre billig, men tillige særligt hensigtsmæssig ift. slibemateriale online. Den mest prisbevidste metode til levering er uden tvivl at du selv henter produkterne, som dog stiller krav om at du har bopæl i nærheden af internet shoppens byggecenter, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på slibemateriale er ualmindeligt essentiel i tilfælde af at vi står og skal bruge varen med det samme, og herved er det aldeles meningsfuldt at du besigtiger den estimerede leveringsdato for slibemateriale. En masse online varehuse – herunder Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – udlover billig levering efter en enkelt hverdag på en lang række varer online, som trods alt betinges af at ordren lægges forud for et fastsat klokkeslæt, således at de har udsigt til at kunne nå at få ordren betjent inden logistikpersonalet drager hjemad.

Nogle enkelte online forretninger garanterer portofri fragt på slibemateriale online, men i reglen kun ifald der handles for et præcist beløb. Ellers må man gribe den mest billige leveringsmåde, som tit er at få bragt produkterne til en pakkeshop.

Masser af kæder tilbyder afhentning hvor du bestiller billig slibemateriale på nettet men afhenter i byggemarkedet. For eksempel 10-4, Bygma, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen og Stark. Byggemarkederne tildeler bl.a. click-and-collect på slibemateriale i følgende områder:

Lystrup, Dragør, Brønderslev, Gentofte, Frederiksværk, Fredericia, Albertslund, Svendborg, Sønderborg, Nørresundby, Haslev, Charlottenlund, Hjørring, Frederiksberg, Køge, Middelfart, Allerød, Tårnby, Åbyhøj, Roskilde, Værløse, Farum, Skive, Herning, Ringsted, Næstved, Slagelse, Randers, Thisted, Greve, Nyborg, Valby, Vanløse, Kokkedal, Horsens, Silkeborg, Aarhus, Jyllinge, Tilst, Risskov, Lyngby, Rønne, Taastrup, Vejle, Hillerød, Søborg, Brøndby, Vordingborg, Hedehusene, Aalborg, Birkerød, Odder, Gladsaxe, Haderslev, Ishøj, Helsingør, Ballerup, Frederikshavn, Kolding, Rødovre, Hvidovre, Solrød Strand, Rudersdal, Virum, Ølstykke, Kalundborg, Glostrup, Brønshøj, Hedensted, Hørsholm, Stenløse, Lillerød, Esbjerg, Brabrand, Holstebro, Korsør, Struer, Aabenraa, Frederikssund, København, Grenaa, Viborg, Herlev, Nærum, Holbæk, Nykøbing Falster, Hobro, Højbjerg, Skanderborg, Nakskov, Ikast, Vallensbæk, Odense, og Varde, .

Afhentning ift. slibemateriale er en mulighed i alle områder af landet: Sjælland (Midtsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Østsjælland, Falster, Hovedstaden, Amager, Lolland, Nordsjælland), Jylland (Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland) og Fyn (Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn).

Ved indkig i tallene bliver det tydeligt, at mennesker mange gange leder efter for eksempel køb slibemateriale og slibemateriale online. Man ser derudover som regel internet shoppere søge efter for eksempel slibemateriale priser, slibemateriale tilbud samt billig slibemateriale, plus de store byggecentre som Stark, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg og Harald Nyborg.

Få rabat på slibemateriale

Det er efterhånden temmelig nemt for os alle at finde tilbud på billige slibemateriale online på flere e-shops, og derfor har flertallet af online shops set sig nødsaget til at nedsætte salgspriserne på slibemateriale enormt, og endda frembyde billig levering.

Til gengæld kan det til hver en tid være udbytterigt at udforske nogle enkelte e-shops efter tilbud på slibemateriale online forud for at du færdiggør din shopping, så du er tryg ved at indhente den skarpeste pris. Kig ikke bare hos de udbredte byggekæder som Bygma, Bauhaus, Silvan, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen og 10-4.

Du må imidlertid være obs på, at når en e-butik afsætter billige slibemateriale online til en pris som kan ses som ekstraordinært letkøbt, kunne det undertiden være et signal om en uoprigtig webshop. Betalinger med kort er heldigvis dækket ind under et reglement, der forsvarer os overfor snydagtige internet butikker.

Generelt anbefaler vi bestillinger med kort eller MobilePay. Som en anden løsning bør du overveje en billig afbetalingsløsning som fx ViaBill, når du ser en fordel i at afdrage betalingen af slibemateriale over tid. Dette tilbydes typisk i online nichebutikker, i modsætning til de kendte byggekæder som fx Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Bygma.

Når man ser på tallene står det markant, at netshoppere ofte kigger efter for eksempel slibemateriale tilbud og billig slibemateriale. Man ser desuden ofte netshoppere søge blandt andet slibemateriale online, køb slibemateriale og slibemateriale priser.

Undersøg andre menneskers oplevelser

Trustpilot frembyder en lang række fordelagtige chancer for at besigtige en lang række nuværende brugeres synspunkter og derfor slår vi et slag for, at du udforsker e-shoppens vurderinger før du shopper billige slibemateriale online.

Facebook leverer derudover rigtig ønskværdige metoder til at få en idé om internet shoppens popularitet. Foruden det møder vi mange e-shops hvor kunder kan tilkendegive en vurdering af deres køb, hvilket også bør drages fordel af til at afveje kundernes tilfredshed.

Forinden folk shopper billige slibemateriale online på en webshop kan de reelt gennemløbe forhandlerens handelsbetingelser, dog er det naturligvis ikke super spændende, specielt på de udbredte byggemarkeder som XL-Byg, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix og Silvan.

Et alternativ kunne måske være at efterse om netbutikken er støttet af e-mærket, siden det almindeligvis er en sikkerhed for at online forretningen føjer de gældende danske regler, samt at online shoppen jævnligt monitoreres af specialister som kender til vilkårene.

Desuden får du anledning til bistand, for så vidt du møder vanskeligheder med dit indkøb af slibemateriale. Udover dette stiller vi forslag om at køber er sat ind i de primære regler der indvirker på bestillingen af slibemateriale online, f.eks. hvilken bytteret online firmaet tilsikrer.

Her er det tilmed vigtigt, at man permanent sikrer ens ordrekvittering, således man senere vil kunne bevidne købet af slibemateriale, uanset om man har købt hos 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Stark, Harald Nyborg eller Bygma.

Camilla D gav 5 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Thomas Nielsen gav 4 stjerner

Det virker bare.

Louise Jørgensen gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

Jette L gav 4 stjerner

Altid PERFEKT.

9 gode råd til internetshopping
1Temmelig mange online firmaer tildeler på nuværende tidspunkt diverse billige leveringsmetoder til slibemateriale. Den mest almindelige er nu til dags at afsende til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente din ordre når det passer ind i din hverdag. Muligheden er jo usædvanlig bekvem, samt ofte endvidere den mest betalelige leveringsløsning.
2Den billigste type af levering er unægtelig selv at hente pakken, men dette nødvendiggør at du fysisk befinder dig i kort afstand af internet shoppens hjemsted. Den form for levering er selvfølgelig usædvanlig aktuel i tilfælde af at du har behov for slibemateriale nu og her. Alternativt så lover nogle e-handler i Danmark fragt uden beregning, men i de fleste tilfælde er det betinget af at du bestiller for en fastsat sum.
3Vi anbefaler generelt at finde ud af om online virksomheden er godkendt af e-mærket, siden det bør være et sympol på at online virksomheden opererer i overensstemmelse med de danske regler, samt at internet selskabet tit efterses af fagfolk som er indført i de gældende vilkår. Før folk køber billige slibemateriale i en online webshop kunne man principielt overveje netbutikkens forretningsvilkår.
4Trustpilot fremskaffer fuldt ud nyttige chancer for at læse forskellige forhenværende forbrugeres synspunkter og af den grund tilrådes det, at du gennemsøger internet forretningens vurderinger forinden du bestiller billige slibemateriale online. Facebook resulterer i på samme måde immervæk værdifulde muligheder for at få kendskab til e-shoppens kundefokus.
5Fragttiden er selvfølgelig rigtig vigtig i tilfælde af at du har behov for dine nye varer om et øjeblik, så af den grund er det utvivlsomt aktuelt at du finder leveringstidspunktet ved slibemateriale. Masser af firmaer på nettet tilbyder billig 1 hverdags levering på deres primære produkter, som dog afhænger af at ordren aflægges forud for et konkret tidspunkt.
6Vi anbefaler kortbetalinger eller mobilbetaling. Kortbestillinger er en del af et regelsæt, hvilket støtter en overfor svindlende online shops. Som et alternativ kan du vælge en afdragsløsning fra fx ViaBill, ifald du tilstræber at finansiere pengene over et længere tidsrum.
7Flere internet outlets tilbyder gebyrfri levering på slibemateriale, men tit kun når man bestiller for en konkret pris. Desuden skal man snuppe den prisbilligste leveringsudgave, som typisk vil være at få fragtfirmaet til at levere produkterne til et udleveringssted. Fragtmetoden er sædvanligvis ligeledes ualmindeligt nem. Den mest prisbevidste mulighed for levering er uden tvivl selv at hente pakken.
8Forud for at folk bestiller billige slibemateriale i en internet shop burde man i og for sig tage stilling til butikkens betingelser, men det er ofte ikke videre spændende. I øvrigt foreslåes det at kunden er påpasselig med de mest betydningsfulde regler der har betydning for handlen med billige slibemateriale online, eksempelvis den ombytningspolitik online webshoppen benytter.
9Det er efterhånden ekstremt bekvemt for almindelige dødelige at kigge efter tilbud online på billige slibemateriale hos diverse forhandlere på nettet, og med det motiv yder de fleste online forretninger billig levering. Det kan dog trods alt vise sig nyttigt at kigge forbi nogle internet forretninger efter billige priser før du bestiller, så man er tryg ved at skaffe sig den laveste pris.