Byghjem.dk

Slibeklods

Festool slibeklods HSK-A 80x200 med udsugning
725 kr.
Mere info
Festool slibeklods HSK-A-Set med udsugning
3.140 kr.
Mere info
Festool slibeklods Granat 6 stk. 201080-201083
40 kr.
Mere info
Festool slibeklods HSK 80x133 H 495967
185 kr.
Mere info
Festool slibeklods HSK-A 80x130 med udsugning
485 kr.
Mere info
Festool håndslibeklods HSK-SFT-46x178
95 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du vil have byggematerialerne med det samme eller blot gerne vil undvære fragtgebyret, så kunne du tænke over at køre varerne på egen hånd. Det er først og fremmest et alternativ i de velkendte byggemarkeder.
Du bør være opmærksom på hvilke regler der gælder når du køber online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returret. Af den grund bør du kende virksomhedens regler.
Der er variationer i udsalgspriserne på billige slibeklods fra netbutik til netbutik. En del vil have lave priser, hvorimod andre har fokus på faglig rådgivning. Du skal gennemtænke hvad du foretrækker.
Det er helt klart ekstremt afgørende at undersøge, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du tjekke de andre.
For en del er et byggeprojekt lig med en lang række spørgsmål. Hermed vil du med fordel kunne handle hos en webshop, hvor du kan få information omkring slibeklods.
Flere byggemarkeder udbyder et stort produktsortiment, hvorimod nogle fokuserer på en bestemt varegruppe. Du bør gennemtænke om det er vigtigt for dig at have mange varer at vælge i blandt, foruden bare slibeklods.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder findes i de større byer, og derfor har mange adgang til at handle online og transportere byggematerialerne på eget initiativ. Derfor har du chancen for at spare leveringsomkostningen, samt ovenikøbet hente varerne på kortere tid.
De gængse byggemarkeder sælger produkter fra en lang række forskellige producenter, og pga. det kan du bestille fra et bredt sortiment af slibeklods online.
De store byggekæder er folkekære og landskendte butikker, som kan bidrage til øget tryghed til dig der shopper online. Dette kan du se som positivt.

Nichewebshop

Mange webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har en stor passion for deres online produktudvalg, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Herved kan du forvente super nyttig hjælp fra folk der er specialister i lige præcis slibeklods.
Størsteparten af online nichebutikker er producenter af de varer der kan købes fra de større webshops. Ved køb direkte hos de nichefokuserede webshops online bør du få bedre priser.
Forskellige nichefokuserede webshops er mindre firmaer, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, gerne endda lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at støtte idet du køber slibeklods online på deres hjemmeside.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
slibeklods jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.100 ansatte i forretningens 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er nu arbejdsplads for ca. 2.300 mennesker i deres 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

slibeklods harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og styres dagligt af flere end 2.000 medarbejdere i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger i dag cirka 500 ansatte i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og beskæftiger i dag ca. 100 mennesker i deres 6 varehuse. 10-4 tilstræber billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger i dag mere end 2.000 personer i deres 72 varehuse. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 butikker. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

slibeklods bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og styres dagligt af ca. 1.000 kollegaer i kædens 17 butikker. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

slibeklods silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger nu ca. 1.000 medarbejdere i deres 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres nu af ca. 2.000 medarbejdere i kædens 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1I god tid inden at du indleder dit byggeprojekt kan det vise sig rimeligt fundamentalt med et tilsagn om, at det du vil lave overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i din bopæl vil der gælde mange regler for, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
2Der kommer utvivlsomt ubelejlige problematikker når det kommer til store projekter, og pga. dette kan det vise sig afgørende at man afsætter rigeligt med plads i køreplanen, med formålet om at man er tryg ved at komme i mål.
3Planlægning vil altid være vejen til at få en god oplevelse med din byggeproces. Du skal udarbejde en struktureret agenda, som fortæller hvilke gøremål du vil klø på med på hvilken dag, samt en tilhørende prioriteringsliste. Forsøg at være realistisk når du sammensætter planen.
4Nogle gange kan man indhente offentligt tilskud til ombygninger. Det ydes ifald renoveringen er klimavenligt. Af få tilbud om et bidrag beroer altså på at projektet influerer positivt på miljøet.
5Du vil ikke på noget tidspunkt gå ned på arbejdsredskaber. Typisk vil det vise sig essentielt at have værktøjet klar forinden du går løs med dit byggeprojekt. Det er desuden afgørende at medregne disse omkostninger i byggeriets budget.
6Det kan være til god gavn at indhente assistance til arbejdet, hovedsageligt når det er større byggerier. Nogle projekter stiller krav om flere end en enkelt person. Desuden vil det blive mere effektivt og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
7Det kan vise sig betydningsfuldt at du har de relevante materialer tilgængelige før du påbegynder byggeriet. Du kan udarbejde en simpel indkøbsliste hvorpå der noteres alle de ting du skal bruge, og så efterse listen, med det formål at du sikrer dig at alt er klar.
8Ofte vil det være betydningsfuldt at udfærdige en budgetoversigt for optimeringen, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det vil være forstandigt at kortlægge hver enkelt udgiftspost, hvorefter man kan indsamle den billigste pris på dem én efter én.
9Du skal aldrig nedprioritere dit velbefindende, så glem ej beklædning herunder arbejdshjelm som beskytter dig imod potentielle ulykker. Det er vigtigt at have styr på sikkerheden i byggeprocessen, hovedsageligt ifald du ikke får eksperthjælp.
10Du kan finde en verden af instruktioner og videoer fra alverdens hjemmesider som kan være en stor hjælp. Ikke mindst YouTube er kilde til overvældende meget anvendelig info, særligt forudsat at du kigger i hele verden.
11Ved opgaver udendørs kan vejrsituationen få en fundamental rolle. Derfor bør du med jævne mellemrum undersøge vejrforudsigelserne i de dage der er op til dit byggeprojekt, så det forhåbentlig ikke uden du havde set det komme går i gang med at regne i samme sekund som du er midt i dit store byggeprojekt.
12Du bør reflektere over hvorvidt det er muligt at lave hele projektet selv, eller du alternativt burde fremskaffe hjælp fra en fagperson til dele af arbejdet. Når du tager imod hjælp fra en professionel kan det være optimalt at tage imod forslag fra flere foretagender.
De mest vellidte byggecentre
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er hamrende godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvoraf imponerende 76 % giver maksimum point, og bare 4 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er ualmindeligt godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er meget imponerende. Ratingen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 8 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er kolossalt overlegent. Karakteren grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 59 % har givet maksimum point, og kun 9 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket klart er fantastisk godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvoraf hele 86 % giver topkarakter, og alene 2 % giver 1 stjerne. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken fragtløsning skal du vælge?

En hel del e-forhandlere yder i dag et stort udvalg af billige leveringsmåder til slibeklods. Den mest almindelige er i vore dage at få leveret til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente pakken når du har lyst. Fragtløsningen er nemlig virkelig gnidningsløs, samt desuden endvidere den prisbilligste leveringsmodel.

Du kan alternativt afveje for og imod at få ordren leveret til din bolig eller ud på din arbejdsplads. Leveringsformen viser sig jævnligt lidt mere pebret, men desuden super smertefri ift. slibeklods online. Den billigste fragtløsning vil dog utvivlsomt være selv at hente varerne, hvilket dog kræver at du bor tæt på online shoppens butikker, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på slibeklods er selvfølgelig ret udslagsgivende såfremt vi står og skal bruge din ordre fluks, og med det formål er det aldeles meningsfuldt at vi dobbelttjekker tidshorisonten for levering på slibeklods. Størstedelen af e-butikker i Danmark – for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – præsterer billig 1 hverdags levering på en masse varer online, men som trods alt er påkrævet at der bestilles tidligere end et bestemt tidspunkt, sådan at de har mulighed for at nå at få bestillingen ekspederet forinden de pakkeansatte drager hjemad.

Flere e-shops i Danmark frembyder levering uden betaling på slibeklods online, men oftest er det påkrævet at der aftages for en fastsat sum. Desuden bør man gribe den mest letkøbte leveringstype, der mange gange vil være at få dem til at køre dine produkter til et afhentningssted.

En hel del byggecentre yder klik-og-hent hvor man handler billig slibeklods online men selv henter i byggecenteret. Fx 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Silvan, Davidsen, Stark, Jem og Fix og Harald Nyborg. De tilbyder for eksempel click-and-collect på slibeklods i følgende byer:

Vanløse, Nykøbing Falster, Silkeborg, Hobro, København, Taastrup, Greve, Rønne, Virum, Aarhus, Haslev, Nærum, Højbjerg, Åbyhøj, Ballerup, Hørsholm, Kalundborg, Vallensbæk, Nyborg, Korsør, Rødovre, Lillerød, Holstebro, Hillerød, Kolding, Varde, Herlev, Lyngby, Sønderborg, Aabenraa, Nørresundby, Nakskov, Valby, Gladsaxe, Albertslund, Randers, Ikast, Frederikshavn, Haderslev, Brønshøj, Hedensted, Værløse, Hjørring, Dragør, Aalborg, Frederikssund, Roskilde, Vordingborg, Vejle, Tårnby, Odense, Struer, Ølstykke, Odder, Tilst, Viborg, Søborg, Herning, Frederiksværk, Frederiksberg, Stenløse, Brabrand, Holbæk, Næstved, Brøndby, Solrød Strand, Helsingør, Ringsted, Svendborg, Horsens, Allerød, Skanderborg, Middelfart, Hvidovre, Jyllinge, Thisted, Glostrup, Køge, Brønderslev, Hedehusene, Slagelse, Lystrup, Ishøj, Birkerød, Charlottenlund, Skive, Gentofte, Esbjerg, Rudersdal, Risskov, Kokkedal, Grenaa, Fredericia, og Farum, .

Klik-og-hent for slibeklods er muligt i de fleste regioner af landet: Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland, Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark), Fyn (Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn) og Sjælland (Østsjælland, Amager, Lolland, Sydsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Vestsjælland, Falster, Nordsjælland, Midtsjælland).

Ses der på tendenserne er det klart, at internet shoppere som regel kigger efter for eksempel køb slibeklods og slibeklods online. Derudover oplever man jævnligt folk kigge efter eksempelvis billig slibeklods, slibeklods priser samt slibeklods tilbud, plus de store byggekæder som Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Stark, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus.

Den bedste pris på slibeklods

Det er usædvanlig fremkommeligt for alle og enhver at søge sig frem til priser på billige slibeklods online fra forskellige internet firmaer i Danmark, og derved har massevis af online firmaer været tvunget til at nedsætte prisen på slibeklods enormt, og derudover love gebyrfri levering.

Dog kan det alligevel vise sig nyttigt at kontrollere forskellige e-butikker efter tilbud og udsalg på slibeklods online før du placerer ordren, så du er garanteret at antage den mest attraktive pris. Kig ikke bare hos de velkendte byggemarkeder som Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Davidsen og Silvan.

Du skal trods alt ikke undervurdere, at såfremt en webbutik forhandler billige slibeklods online på tilbud til en pris der kan virke himmelråbende god, så burde det mange gange være et karakteristika der viser en uærlig internet handler. Køb med gængse betalingskort er imidlertid omsluttet af en retningslinje, som redder os imod uægte online selskaber.

Vi går generelt ind for kortkøb eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du anvende et afbetalingstilbud som f.eks. ViaBill, såfremt du har i sinde at afbetale beløbet til slibeklods over flere uger. Dette tilbydes som regel ved specialiserede netshops, men sjældent de gængse byggekæder som eksempelvis XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Davidsen, Bygma, Stark og Jem og Fix.

Ved indkig i søgedata står det markant, at mennesker typisk efterspørger eksempelvis slibeklods online og billig slibeklods. Man ser desuden som regel mennesker søge for eksempel slibeklods tilbud, slibeklods priser og køb slibeklods.

Udforsk nuværende kunders meninger

Trustpilot frembyder aldeles fornemme løsninger til at undersøge flere eksisterende kunders anmeldelser og på grund af dette slår vi et slag for, at du bliver klogere på internet forretningens omtaler forinden du lægger din bestilling på billige slibeklods online.

Facebook frembringer endvidere absolut værdifulde løsninger til at få en idé om online forretningens troværdighed. Herinde ser vi en del internet forretninger som tilbyder folk at sammensætte en omtale af virksomhedens service, hvilket på samme måde burde benyttes til at afveje tilfredsheden hos kunderne.

Før nogen bestiller billige slibeklods online på en netshop behøver de til hver en tid granske shoppens betingelser, dog er det typisk en tidskrævende opgave, særligt ved de gængse byggekæder som Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Stark, Bygma, XL-Byg og Davidsen.

Et nemt alternativ kan være at tjekke hvorvidt netbutikken er støttet af e-mærket, eftersom det længe har været en tryghed om at e-forretningen tilslutter sig dansk lovgivning, samt at internet butikken en gang i mellem besøges af sagkyndige som kender bestemmelserne på området.

Dette er en god chance for at få hjælp, for så vidt du forvoldes problemstillinger med din ordre på slibeklods. Yderligere anbefales det at man er vidende om de væsentligste vedtægter der kan have indflydelse på bestillingen af slibeklods online, til eksempel hvilken bytteret online virksomheden benytter.

I den sammenhæng er det ydermere essesentielt, at man til enhver tid gemmer sin kvittering på e-mail, således man til enhver tid kan påvise købet af slibeklods, hvad end man handler hos Bauhaus, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Stark eller Jem og Fix.

Tina Olsen gav 5 stjerner

Det var godt !

Morten gav 4 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

Niels R gav 5 stjerner

Super hurtig levering

Kirsten G gav 4 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

9 gode råd til når du køber online
1Antal dages levering er selvfølgelig ekstremt bestemmende i tilfælde af at man mangler pakken om få sekunder, og med det formål er det altså fornuftigt at man ser nærmere på det forventede leveringstidspunkt ved slibeklods. En stor portion online forretninger tilsiger billig levering på blot en enkelt hverdag på en masse varer, som alligevel påkræver at transaktionen gennemføres tidligere end et besluttet tidspunkt.
2Den billigste leveringsmanér vil utvivlsomt være at hente varerne selv, hvilket forudsætter at du lever med kort afstand til webbutikkens hjemsted. Den metode til levering er naturligvis særdeles essentiel hvis man skal bruge slibeklods øjeblikkeligt. Alternativt så lover enkelte forhandlere på nettet levering uden gebyr, men i mange tilfælde kun hvis der indkøbes for en bestemt sum.
3Generelt anbefaler vi at kontrollere hvorvidt online butikken er e-mærke godkendt, siden det burde være en sikkerhed for at netbutikken opretholder de danske regler, og at webbutikken rutinemæssigt føres tilsyn med af eksperter der mestrer reglerne på området. Forud for at folk shopper billige slibeklods i en internet butik bør man reelt skimme shoppens vilkår.
4Vi anbefaler køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er en del af en retningslinje, der sikrer os overfor uægte internet foretagender. Som en alternativ mulighed kan du drage nytte af en billig afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, ifald du hellere vil finansiere regningen i flere bidder.
5Det er efterhånden ret så gnidningsløst for almindelige mennesker at sammenligne priser online på billige slibeklods på forskellige internet varehuse, og altså yder masser af internet handler i Danmark billig fragt. Til gengæld kan det ikke desto mindre vise sig gunstigt at eftergå et par online forretninger efter tilbud og rabat før du handler, således at man er på den sikre side med at skaffe sig den mest betalelige pris.
6Indtil flere online forretninger sikrer fragt uden omkostninger på slibeklods, men for det meste kræves det at du shopper for en konkret pris. Desuden må du tage den billigste leveringsudgave, som gerne vil være at få fragtmanden til at bringe din ordre til et afhentningssted. Fragtmetoden viser sig godt nok til gengæld ret så smart. Den mest letkøbte fragtmulighed vil dog altid være selv at hente ordren.
7Masser af butikker på nettet foreslår i vore dage en række forskellige billige fragtmetoder til slibeklods. Den mest benyttede er lige nu at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor det er muligt at hente de købte varer når det passer ind i din hverdag. Denne er nemlig meget fremkommelig, samt oftest endda den prisbilligste leveringstype.
8Trustpilot præsterer regulære gode chancer for at inspicere en hel del tidligere konsumenters tanker og herved anbefales det, at du analyserer online webshoppens bedømmelser inden du bestiller billige slibeklods online. Facebook frembringer endvidere rigtig gunstige genveje til at få kendskab til online virksomhedens kundetilfredshed.
9Forud for at nogen bestiller billige slibeklods i en internet handler bør man altid gennemse netshoppens forretningsbetingelser, dog er det tit ikke specielt ophidsende. Yderligere er det smart at man er påpasselig med de vigtigste bestemmelser i forbindelse med købet af billige slibeklods online, for eksempel hvilken returpolitik online webshoppen bruger.