Festool Slibeark 230x280 P40 GR/10
105 kr.
Mere info
Festool Slibeark 230x280 P220 GR/10
80 kr.
Mere info
Festool Slibeark 230x280 P100 GR/10
80 kr.
Mere info
Festool slibeark 230x280 Granat P100
240 kr.
Mere info
Festool Slibeark 230x280 P240 GR/10
80 kr.
Mere info
Festool Slibeark 230x280 P320 GR/10
80 kr.
Mere info
Festool Slibeark 230x280 P180 GR/10
80 kr.
Mere info
Festool Slibeark 230x280 P60 GR/10
90 kr.
Mere info
Festool Slibeark 230x280 P150 GR/10
80 kr.
Mere info
Festool Slibeark 230x280 P400 GR/10
80 kr.
Mere info
Festool Slibeark 230x280 P80 GR/10
85 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre sælger et stort produktsortiment, hvorimod øvrige fokuserer på en enkelt varegruppe. Du kan forholde dig til hvorvidt det er afgørende for dig at have mange varegrupper at vælge fra, foruden blot slibeark.
Såfremt du vil have byggematerialerne nu og her eller blot vil slippe for leveringsgebyret, så kunne du med fordel transportere materialerne på egen hånd. Dette er især et alternativ hos de gængse byggekæder.
Det er naturligvis ekstremt relevant at tjekke, hvorvidt de varer du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ kan du lede andre steder.
Du bør kende de retningslinjer der gælder når du køber online, så du kan undgå problemer med bl.a. reklamationer. Af den grund bør man tjekke netbutikkens regningslinjer.
Der kan være forskel på prisen på billige slibeark fra netbutik til netbutik. En del satser på de bedste priser, og øvrige har fokus på en høj grad af service. Du bør gøre dig tanker om hvad der for dig er det vigtigste.
For nogle er byggeprojekter lig med en stor portion spørgsmål. Af den grund kan du købe fra et online byggecenter, hvor du tilbydes rådgivning til valg af slibeark.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og kendte forretninger, hvilket medvirker til øget tryghed når du shopper online. Dette kan du se fordele ved.
De kendte byggemarkeder sælger varer fra adskillige nicheshops, med det formål at du så kan shoppe fra et stort udvalg af slibeark online.
De udbredte byggecentre finder du i de større byer, og som følge af det har du mulighed for at bestille online og transportere varerne på eget initiativ. Herigennem har man mulighed for at spare leveringsomkostningen, samt samtidig få varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Diverse specialiserede netbutikker producerer selv de varer som du kan købe i byggecentrene. Idet du køber direkte fra nicheforretningerne online kan du få en billigere pris.
Diverse nicheforhandlere er små firmaer, som tit er danske, givetvis ovenikøbet lokalt nær dig. Dem kan du støtte ved at købe slibeark online på deres webshop.
Alverdens niche netbutikker har et indgående kendskab til de varer de sælger online, da de fokuserer specifikt på disse varer. Ergo bør du forvente super konstruktiv vejledning fra medarbejdere med ekspertviden i lige præcis slibeark.
De største byggemarkeder i Danmark

Bygma blev dannet i 1952, og styres dagligt af omkring 2.300 kollegaer i kædens 56 butikker. Bygma tilstræber salg til professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og omfatter i dag i omegn af 500 kollegaer i de 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger nu cirka 1.000 ansatte i firmaets 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

slibeark bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 kollegaer i deres 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

slibeark silvan

Silvan blev dannet i 1968, og omfatter i dag cirka 1.000 kollegaer i de 41 varehuse. Silvan tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

slibeark jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.100 personer i firmaets 122 butikker. Jem og Fix har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og omfatter i dag omkring 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 mennesker i selskabets 72 butikker. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 7 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og styres dagligt af i nærheden af 100 medarbejdere i selskabets 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

slibeark harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og lønner i dag flere end 2.000 kollegaer i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg satser på salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Ofte vil det være essentielt at have et udgiftsbudget for dit byggeri, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det må være en god idé at kortlægge hver eneste udgiftspost, hvorefter man kunne tjekke ens købspris for hver eneste af dem.
2Husk at du kan spørge om offentlig støtte til renoveringer. Det gives såfremt projektet gør en forskel for miljøet. At få tilbud om støtte forudsætter med andre ord at renoveringen påvirker planeten.
3Du skal aldrig nogensinde glemme dit velbefindende, så glem ej sikkerhedstøj såsom sikkerhedssko der hjælper dig mod hændelige ulykker. Det er essentielt at have styr på dit eget helbred i byggeriet, især ifald du ikke skaffer hjælp fra en fagperson.
4I god tid inden at du iværksætter byggeriet kan det vise sig vanvittigt betydningsfuldt at du sikrer dig, at byggeriet er lovligt. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der vise sig fastsatte love som beskriver, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
5Planlægning er vejen til et uproblematisk forløb med byggeprocessen. Du kunne overveje at have en velovervejet køreplan, som viser hvilke opgaver du vil udføre hvornår, som også inkluderer en prioriteret rækkefølge. Husk at være skarp når du nedskriver oversigten.
6Du har adgang til ekstremt mange instruktioner og videoer på nettet hvor du kan finde hjælp. Særligt YouTube yder assistance med enormt meget gavnlig viden, ikke mindst forudsat at man kigger på engelsk.
7Man skal for alt i verden ikke gå ned på udstyr. I mange tilfælde kan det vise sig yderst relevant at have grejet disponibelt før du iværksætter byggeprojektet. Det er i øvrigt fordelagtigt at indregne disse omkostninger i budgettet for byggeprojektet.
8Det vil vise sig væsentligt at have de nødvendige materialer klar til brug forinden du igangsætter byggeriet. Du kunne nedskrive en simpel liste hvoraf der fremgår de materialer der skal bruges, og så gennemløbe oversigten, således at du sikrer dig at alt er som det skal være.
9For udendørs projekter kan eventuelt regnvejr få en væsentlig rolle. Således skal du ofte holde øje med vejrudsigten i den tid der er op til byggeriets start, så det forhåbentlig ikke ud af det blå starter med at stå ned i stænger netop som du er ved at færdiggøre dit ellers velplanlagte projekt.
10Det bør overvejes at sikre sig hjælp til byggearbejdet, ikke mindst i tilfælde af store arbejdsopgaver. Enkelte opgaver bør udføres af flere end en enkelt person. Samtidig vil det være mere produktivt og mere interessant at dele arbejdet med andre.
11Måske du burde tage til overvejelse om byggeriet er et du kan klare selv, eller du hellere burde købe professionel hjælp til færdiggørelsen af det. Hvis du indhenter hjælp fra en fagperson vil det ofte være fornuftigt at hente tilbud fra en håndfuld entreprenører.
12Der kommer utvivlsomt uventede bump på vejen ved omfattende projekter, og altså vil det vise sig betydningsfuldt at man har afsat nok tid i agendaen, med formålet om at man føler sig sikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
Danskernes favorit byggemarkeder
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som klart er ret så beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvor hele 69 % har givet maksimum point, og blot 8 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er meget beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvoraf hele 76 % har givet toprating, og alene 4 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er utrolig imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvoraf imponerende 84 % har givet toprating, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er yderst imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvor imponerende 59 % giver den højeste karakter, og bare 9 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som selvsagt er usædvanligt betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % giver dumpekarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken type af levering er smartest?

En stor portion webshops i Danmark yder heldigvis en hel del forskellige billige former for levering til slibeark. Den mest anvendte er for nærværende pakkeshoppen, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente din bestilling når du har mulighed for det. Metoden er jo ultra overkommelig, og i mange tilfælde tilmed den mest prisbevidste leveringsmulighed.

Du kunne tillige tænke over at bestille produkterne til levering til hvor du bor eller til din arbejdsplads. Fragttypen bliver beklageligvis lidt mere bekostelig, men til gengæld vældig simpel for slibeark online. Den billigste fragtmulighed vil dog altid vise sig at være selv at hente varerne, som jo betinges af at du befinder dig i nærheden af online webshoppens butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Antal dages levering på slibeark er naturligvis vældig essentiel om du har behov for varen om et øjeblik, og i det øjemed er det selvfølgelig vigtigt at du gransker den estimerede leveringsdato ved slibeark. Flere internet forretninger – herunder Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – reklamerer med billig levering på næstkommende hverdag på mange produkter online, men vær obs på at det beroer på at transaktionen gennemføres forinden et bestemt tidspunkt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få varen ordnet før lagerpersonalet har fri.

Flere online varehuse præsterer portofri fragt på slibeark online, men i reglen er det så nødvendigt at der erhverves for et præcist beløb. Ellers bør man gribe den mest letkøbte leveringsmanér, som mange gange vil blive at få leveret dine produkter til et afhentningssted.

Store kæder yder klik-og-hent hvor man bestiller billig slibeark online men selv henter i byggecenteret. For eksempel XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Bygma, 10-4, Bauhaus, Davidsen og Jem og Fix. De tilbyder bl.a. klik-og-hent på slibeark i disse områder:

Hørsholm, Tårnby, Nykøbing Falster, Albertslund, Herlev, Korsør, Greve, Herning, Middelfart, Nørresundby, Brønshøj, Kokkedal, Randers, Hvidovre, Hedehusene, Søborg, Vanløse, Taastrup, Højbjerg, Roskilde, Solrød Strand, Gentofte, Holbæk, Kalundborg, Risskov, Svendborg, Ringsted, Rønne, Fredericia, Tilst, Grenaa, København, Vordingborg, Brøndby, Dragør, Ølstykke, Farum, Haderslev, Viborg, Virum, Esbjerg, Gladsaxe, Rudersdal, Frederiksberg, Hobro, Valby, Lystrup, Nyborg, Charlottenlund, Aarhus, Ishøj, Stenløse, Frederikshavn, Vallensbæk, Næstved, Hjørring, Hillerød, Varde, Brønderslev, Thisted, Ballerup, Holstebro, Nakskov, Hedensted, Værløse, Slagelse, Struer, Skive, Jyllinge, Åbyhøj, Køge, Vejle, Kolding, Haslev, Odense, Helsingør, Brabrand, Lillerød, Ikast, Aabenraa, Aalborg, Rødovre, Skanderborg, Frederikssund, Odder, Frederiksværk, Birkerød, Horsens, Silkeborg, Lyngby, Allerød, Sønderborg, Nærum, og Glostrup, .

Click-and-collect af slibeark er tilgængeligt i alle dele af landet: Fyn (Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn), Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Midtjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland) og Sjælland (Hovedstaden, Midtsjælland, Lolland, Østsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Falster, Amager, Bornholm, Sydsjælland).

Når vi kigger i tendenserne fremstår det markant, at online shoppere typisk efterspørger for eksempel køb slibeark og billig slibeark. Foruden dette ser vi ofte online shoppere søge efter blandt andet slibeark tilbud, slibeark priser samt slibeark online, foruden de kendte byggecentre som Bauhaus, Stark, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix og 10-4.

Få rabat på slibeark

Det har vist sig at være meget bekvemt for enhver at lave prissammenligning på billige slibeark online fra diverse netshops, og af den grund har mange internet forretninger i Danmark været nødt til at nedsætte prisen på slibeark markant, og ydermere sikre gebyrfri levering.

Derfor kan det ikke desto mindre vise sig gunstigt at tjekke nogle webbutikker efter tilbud og rabatter på slibeark online forinden du handler, sådan at man er sikret at modtage den skarpeste pris. Kig ikke kun hos de kendte byggekæder som Stark, Bauhaus, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix og Davidsen.

Du bør blot være så påvagt, at i tilfælde af at en shop sælger billige slibeark online til en salgspris der kan ses som utrolig fremragende, så er det ofte være et kendetegn på en snydagtig internet webshop. Køb med betalingskort er i hvert fald dækket ind under en lovbestemmelse, hvilket assisterer køber overfor uoprigtige firmaer på nettet.

Generelt slår vi et slag for kortkøb eller mobilbetaling. Som en anden løsning burde du anvende en billig afdragsløsning som f.eks. ViaBill, forudsat du tilstræber at afdrage beløbet til slibeark i flere bidder. Dette tilbydes som regel ved niche webshops, men sjældent de kendte byggemarkeder som eksempelvis Davidsen, Stark, Bygma, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix og XL-Byg.

Når vi ser på tallene fremstår det markant, at internet shoppere jævnligt efterspørger for eksempel køb slibeark og slibeark tilbud. Foruden dette oplever vi som regel mennesker søge eksempelvis billig slibeark, slibeark online og slibeark priser.

Læs folks bedømmelser

Trustpilot indebærer en lang række ærlige chancer for at vurdere flere øvrige brugeres opfattelser og herved er det smart, at du undersøger internet webshoppens ratings inden du handler billige slibeark online.

Facebook forærer dig ligeledes ret så ærlige genveje til at få indblik i webshoppens popularitet. Desuden ser vi en række online firmaer hvor du kan offentliggøre en evaluering af købsoplevelsen, som tillige burde udnyttes til at vurdere tilfredsheden hos kunderne.

Inden folk shopper billige slibeark online hos en shop kunne de reelt gøre sig bekendt med indholdet af netbutikkens handelsvilkår, dog er det i reglen ikke specielt ophidsende, i særdeleshed på de kendte byggemarkeder som Davidsen, Silvan, 10-4, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg og XL-Byg.

En anden valgmulighed er at bemærke om internet virksomheden er medlem af e-mærket, som er en erklæring om at e-forretningen efterlever den officielle danske lovgivning, udover at e-firmaet jævnligt efterses af eksperter der er meget fortrolige vedtægterne på området.

Desuden giver det dig mulighed for hjælpende service, såfremt du får dilemmaer med din ordre på slibeark. Desuden rekommanderer vi at køber er vaks omkring de grundlæggende forhold der spiller ind i forbindelse med bestillingen af slibeark online, som for eksempel den returret e-butikken tilbyder.

I den sammenhæng er det også essesentielt, at man stadigvæk sikrer ens faktura e-mail, så man en anden gang vil kunne påvise bestillingen af slibeark, hvad end man har bestilt ved Stark, Bygma, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen eller Jem og Fix.

Bente gav 5 stjerner

Super hurtigt leverance.

Jørgen G gav 4 stjerner

Nemt køb

Peter N gav 5 stjerner

Nem og meget fin service

Karen Petersen gav 5 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

9 gode råd til online shopping
1Trustpilot forærer dig uden sammenligning pæne chancer for at studere adskillige øvrige brugeres erfaringer og derved foreslår vi, at du eksaminerer internet shoppens vurderinger forinden du bestiller billige slibeark online. Facebook tilbyder dig tilsvarende ret habile muligheder for at få en idé om internet webshoppens pålidelighed.
2Den mest betalelige løsning kan ikke modsiges at være at hente varerne selv, men den løsning står og falder med at du befinder dig med kort afstand til e-forretningens lager. Den leveringsversion kan i nogle tilfælde være virkelig bestemmende når vi behøver slibeark om få sekunder. Alternativt så frembyder en hel del online forretninger fragt uden beregning, men for det meste er det betinget af at man indkøber for en konkret pris.
3Nogle få internet outlets tilbyder levering uden betaling på slibeark, men i reglen er det under betingelse af at der shoppes for et præcist beløb. Som alternativ skal man udvælge den prisbilligste type af levering, som typisk vil blive at få dem til at køre ordren til et afhentningssted. Fragtmuligheden viser sig oftest samtidig ualmindeligt ligetil. Den mest letkøbte leveringstype vil dog altid være at du selv henter produkterne.
4Masser af outlets på nettet udlover til alt held et bredt udvalg af billige former for levering til slibeark. Den mest anvendte er nu til dags at få leveret til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente de bestilte varer på et selvvalgt tidspunkt. Fragtmuligheden er nemlig ultra praktisk, samt tit derudover den billigste leveringsudgave.
5Forinden nogen bestiller billige slibeark i en shop på nettet burde man faktisk have øje for virksomhedens forretningsbetingelser, det er dog bare ikke særlig morsomt. Ydermere anbefaler vi at køber er påpasselig med de mest betydningsfulde betingelser der har indvirkning på bestillingen af billige slibeark online, for eksempel hvilken ombytningsret internet forretningen tilsikrer.
6Generelt går vi ind for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er inkluderet i en retningslinje, der passer på dig som kunde imod fup online webshops. Som en anden løsning kunne du anvende en afbetalingsløsning som fx ViaBill, for så vidt du efterspørger at klare omkostningerne over en periode.
7Vi går generelt ind for at se nærmere på hvorvidt internet shoppen er e-mærket, fordi det skulle være et bevis på at webshoppen lever op til de gældende danske regler, og at online forhandleren nu og da evalueres af jurister der har nøje kendskab til de gældende regler. Inden folk shopper billige slibeark på en shop på nettet behøver de egentlig overveje e-butikkens betingelser.
8Det er jo ret smart for internetbrugere at vurdere tilbud online på billige slibeark i blandt flere online butikker, og med det motiv lover en hel del forretninger på nettet levering uden omkostninger. Trods dette kan det alligevel være indbringende at granske nogle forskellige e-handler efter rabat og tilbud før du bestiller, således at man er skråsikker på at skaffe sig den mindst kostelige pris.
9Antal dages levering kan være ret udslagsgivende i tilfælde af at vi står og skal bruge dine nye varer inden for kort tid, så derfor er det fuldkommen afgørende at man besigtiger den forventede leveringstid på slibeark. Flere online varehuse yder billig 1 dags fragt på deres bedst sælgende produkter, der dog nødvendiggør at bestillingen laves inden et bestemt tidspunkt.