Byghjem.dk

Slangevogn

Gardena Slangevogn Aquaroll M, Umonteret - 18510-20
526 kr.
Mere info
Gardena Slangevogn Aquaroll M, Samlet Med 20 M Classic Slange 1/2 - 18512-20
726 kr.
Mere info
Gardena Slangevogn Aquaroll M, Med Udstyrsholder, Sæt - 18513-20
736 kr.
Mere info
Gardena Slangevogn Aquaroll M Easy, Umonteret - 18515-20
646 kr.
Mere info
Gardena Slangevogn Aquaroll S Sæt - 18502-20
476 kr.
Mere info
Gardena Slangevognssæt - 18500-20
316 kr.
Mere info
Gardena Slangevogn Aquaroll M Easy, Samlet Med 20 M Flex Slange - 18517-20
816 kr.
Mere info
Gardena Slangevogn Aquaroll L Ergoplus M - 18520-20
736 kr.
Mere info
Gardena Slangevogn Aquaroll L Easy (Sæt, 50 M Classic Slange 1/2) - 18522-20
1.196 kr.
Mere info
Gardena Slangevogn Aquaroll M, Umonteret - 18511-20
536 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med en hulens masse spørgsmål. På grund af det kan du vælge et online byggecenter, hvor du har mulighed for at få hjælp og vejledning omkring slangevogn.
Det er selvfølgelig ekstremt afgørende at tjekke, om de varer du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Ellers kan du kigge hos de andre.
Når du vil have varerne nu og her eller blot gerne vil spare fragtgebyret, så kan du tænke over at køre byggematerialerne personligt. Det er hovedsageligt en mulighed hos de gængse byggekæder.
Nogle byggekæder præsterer et bredt udvalg, og andre specialiserer sig i en bestemt type af vare. Du kan tænke over hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge fra, udover bare slangevogn.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder når du køber online, så du slipper for udfordringer med for eksempel reklamationer. Af den grund skal man tjekke netbutikkens handelsbetingelser.
Du vil finde forskelle i prisniveauet på billige slangevogn alt efter hvor du handler online. Nogle vil have lave priser, imens nogle fokuserer på en høj grad af service. Du skal tænke igennem hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre har butikker i hele landet, og pga. det har folk adgang til at bestille online og køre byggematerialerne på eget initiativ. Derved kan man blive fri for fragten, samt sågar skaffe varerne hurtigere.
De store byggecentre er udbredte og højtprofilerede firmaer, hvilket medvirker til en tryghedsfornemmelse når man stopper online. Dette er noget nogle vil se som positivt.
De kendte byggecentre forhandler produkter fra alle mulige specialbutikker, og dermed har du mulighed for at shoppe fra et stort sortiment af slangevogn online.

Nichewebshop

Forskellige små butikker har meget ekspertise i det produktudvalg de har online, da de kun sælger disse produkter. Af den grund vil du modtage en høj grad af brugbar hjælp fra nogle der er specialister i netop slangevogn.
Forskellige webshops i små nicher er producenter af de varer som de store byggekæder sælger. Ved at købe direkte på de nichefokuserede netbutikker online kan du muligvis få en billig pris.
De fleste nichefokuserede netbutikker er små firmaer, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, måske tilmed lokalt i dit område. Dem bidrager du til ved at købe slangevogn online på deres side.
De største byggekæder i Danmark

10-4 startede i 1947, og lønner i dag cirka 100 personer i selskabets 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

slangevogn silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og udgøres i dag af flere end 1.000 medarbejdere i deres 41 butikker. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og lønner i dag flere end 2.300 mennesker i firmaets 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og styres dagligt af i omegn af 2.000 kollegaer i de 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

slangevogn harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger nu over 2.000 mennesker i deres 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

slangevogn jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 2.100 mennesker i de 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er i dag arbejdsgiver for cirka 500 mennesker i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger i dag mere end 1.000 kollegaer i selskabets 9 butikker. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

slangevogn bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 personer i forretningens 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Ved byggeprojekter udendørs har vejrsituationen en essentiel rolle. Af den grund må du jævnligt lægge mærke til vejrudsigten i perioden for projektets begyndelse, så det ikke uden du havde regnet med det går i gang med at regne bedst som du er startet på det komplekse byggeprojekt.
2Man vil nødig mangle arbejdsredskaber. Jævnligt kan det vise sig erstatteligt at have værktøjet til rådighed forinden du starter byggeprojektet. Husk også at indkalkulere de her omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
3Det kan være en god idé at spørge om en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, især når det kommer til store byggeprocesser. Omfangsrige projekter kræver mere end en person. Endvidere vil det vise sig mere produktivt og sjovere at dele arbejdet med nogen.
4Godt forarbejde vil altid være vejen til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du kunne overveje at sammensætte en strømlinet dagsorden, der viser hvilke gøremål der skal laves på hvilken dag, samt en dertilhørende numerisk orden. Vær realistisk når du sammensætter din agenda.
5Der viser sig stort set altid uforudsigelige bump på vejen når det handler om krævende projekter, og altså er det vigtigt at der er afsat en del tid i handlingsplanen, med det formål at man føler sig overbevist om at nå i mål til tiden.
6Potentielt kan det blive betydningsfuldt at have de relevante byggematerialer klar til brug i god tid før du starter dit arbejde. Du får god gavn af at nedskrive en enkel huskeliste som samler alt det du har brug for, og så gennemløbe hvert enkelt punkt, således at du kan føle dig tryg ved at alt er klar.
7Ofte vil det være fundamentalt at udfærdige et regnskab for ombygningen, så du har et økonomisk overblik. Det kan vise sig at være behjælpeligt at tage noter til hver eneste udgiftspost, hvorefter man kunne kortlægge omkostningen ved dem alle sammen.
8Det er muligt at få tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det tilbydes forudsat at ombygningen er miljøvenligt. Modtagelsen af støtte er altså afhængig af at renoveringen har en positiv betydning for klimaet.
9Du har adgang til rigelige mængder af artikler og videoer på nettet hvorfra du kan få tips og tricks. Navnligt YouTube yder assistance med enormt meget gavnlig information, i særlig grad forudsat at du bruger engelske søgeord.
10Måske du burde vurdere om projektet kan klares alene, eller du skal investere i assistance fra en fagmand til noget af arbejdet. Hvis du søger eksperthjælp er det en god idé at indhente uforpligtende tilbud fra forskellige virksomheder.
11Forinden du starter byggeprojektet må det være rimeligt essentielt med et tilsagn om, at projektet overholde de gældende regler. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der vise sig gældende love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
12Du må ikke på noget tidspunkt undlade at tage højde for din sikkerhed, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som fx hjelm og sko som hjælper dig med henblik på eventuelle ulykker. Det er fornuftigt at have styr på dit eget ve og vel i arbejdet, specielt såfremt du ikke har assistance fra en fagmand.
Danskernes favorit byggeshops
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket jo er kolossalt betryggende. Bedømmelsen er baseret på 28.109 ratings, hvoraf hele 76 % kvitterer med toprating, og blot 4 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er absolut overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvoraf hele 59 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 9 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ultra betryggende. Karakteren er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvor intet mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er usædvanligt imponerende. Scoren er baseret på 23.161 kommentarer, hvor hele 69 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 8 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er kolossalt betryggende. Scoren er baseret på 19.208 ratings, hvoraf imponerende 84 % har givet toprating, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsløsning er bedst?

Mange e-handler tildeler efterhånden en række forskellige billige leveringsmidler til slangevogn. Den mest populære er nu om dage udleveringssteder, fordi du på den måde nemt kan hente din nyindkøbte vare når du har lyst. Denne er nemlig rigtig overkommelig, samt typisk endda den mest prisbevidste leveringsudgave.

Du bør også overveje at vælge afsending hjem til din privatadresse eller til hvor du arbejder. Løsningen bliver i mange tilfælde lidt mindre billig, men ligeledes rigtig fleksibel for slangevogn online. Den billigste leveringsløsning er uden tvivl at hente produkterne selv, men den mulighed kræver at du har bopæl nær internet webshoppens butikker, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Antal dages levering på slangevogn er virkelig udslagsgivende i tilfælde af at man har behov for din pakke inden for kort tid, og med det formål er det skam væsentligt at man kigger nærmere på leveringstiden ved slangevogn. En række firmaer på nettet – for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – tilsiger billig levering på næste hverdag på massevis af varer online, hvilket er forudsat at handlen gemmenføres før et fastsat klokkeslæt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få varerne fikset inden pakkepersonalet tager hjem.

Nogle byggeforretninger yder gebyrfri levering på slangevogn online, men oftest er det forudsat at man handler for en bestemt sum. Derudover skulle du beslutte sig for den billigste løsning til levering, der oftest er at få fragtfirmaet til at bringe dine produkter til et udleveringssted.

Masser af byggecentre udlover klik-og-hent hvor du handler billig slangevogn på nettet men afhenter i butikken. Eksempelvis XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus og 10-4. Byggecentrene frembyder bl.a. klik-og-hent på slangevogn i disse byer:

Aalborg, Køge, Brøndby, Ballerup, Rudersdal, Grenaa, Horsens, Værløse, Brabrand, København, Helsingør, Nørresundby, Næstved, Odense, Hedehusene, Frederikssund, Charlottenlund, Hjørring, Glostrup, Korsør, Thisted, Sønderborg, Rødovre, Frederiksværk, Søborg, Nakskov, Tilst, Slagelse, Vordingborg, Risskov, Nykøbing Falster, Herning, Haslev, Holbæk, Kolding, Vanløse, Rønne, Ishøj, Skanderborg, Skive, Gladsaxe, Hobro, Holstebro, Greve, Vejle, Taastrup, Stenløse, Valby, Frederiksberg, Aarhus, Virum, Højbjerg, Hedensted, Brønderslev, Jyllinge, Hillerød, Allerød, Dragør, Middelfart, Randers, Nyborg, Kokkedal, Solrød Strand, Farum, Åbyhøj, Brønshøj, Svendborg, Ikast, Lillerød, Haderslev, Herlev, Vallensbæk, Nærum, Frederikshavn, Ringsted, Odder, Kalundborg, Roskilde, Birkerød, Ølstykke, Varde, Gentofte, Esbjerg, Silkeborg, Aabenraa, Struer, Lyngby, Tårnby, Albertslund, Hvidovre, Hørsholm, Viborg, Lystrup, og Fredericia, .

Click-and-collect ift. slangevogn er muligt i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Østsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Amager, Vestsjælland, Bornholm, Lolland, Falster, Sydsjælland), Jylland (Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland) og Fyn (Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn).

Når vi kigger i tendenserne fremstår det klart, at online shoppere ofte efterspørger blandt andet slangevogn priser og køb slangevogn. Man ser derudover jævnligt netshoppere lede efter bl.a. slangevogn online, billig slangevogn samt slangevogn tilbud, plus de udbredte byggecentre som Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Davidsen og Silvan.

Gode tilbud på slangevogn

Det er vældig smertefrit for alle at søge sig frem til priser på billige slangevogn online på flere internet webshops, og så har massevis af e-butikker set sig nødsaget til at reducere priserne på slangevogn eftertrykkeligt, og ovenikøbet præstere fragtfri levering.

Til gengæld kan det til hver en tid blive smart at udforske nogle forskellige internet firmaer efter tilbud og udsalg på slangevogn online forud for at du shopper, så man er velinformeret til at få fat i den skarpeste pris. Kig ikke blot hos de store byggemarkeder som Stark, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg.

Man bør alligevel være klar over, at når en forretning på nettet frembyder billige slangevogn online til salg for en udsalgspris der kan virke hamrende billig, burde det undertiden være et signal om en falsk e-shop. Køb med betalingskort er heldigvis dækket ind under en lov, der værner kunden overfor uærlige firmaer på nettet.

Vi foreslår generelt kortbestillinger eller mobilbetaling. Som et alternativ kunne du drage fordel af et tilbud fra fx ViaBill, ifald du efterspørger at klare betalingen af slangevogn over en længere periode. Det foreslåes normalt ved nicheforhandlere, men sjældent de kendte byggekæder som eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Stark, Bygma, Jem og Fix og Silvan.

Når der ses på søgedata fremstår det markant, at online shoppere tit efterspørger fx køb slangevogn og slangevogn tilbud. Derudover oplever vi tit mennesker efterspørge blandt andet slangevogn priser, slangevogn online og billig slangevogn.

Udforsk tidligere brugeres meninger

Trustpilot tilbyder dig stort set gode chancer for at eksaminere en lang række øvrige konsumenters tanker og derfor rekommanderer vi, at du analyserer online webshoppens vurderinger forinden du lægger din bestilling på billige slangevogn online.

Facebook tilbyder dig derudover absolut ønskværdige genveje til at få indblik i internet forhandlerens kundetilfredshed. Her møder vi nogle e-forretninger hvor man kan offentliggøre en evaluering af virksomhedens service, hvilket lige så vel kan benyttes til at danne dig et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Inden nogen shopper billige slangevogn online i en internet shop kan de på en vis måde gennemløbe webbutikkens forretningsvilkår, dog er det gerne en tidskrævende opgave, især på de gængse byggemarkeder som Davidsen, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Stark og XL-Byg.

En anden valgmulighed kunne være at kigge om online forretningen er tilsluttet e-mærket, som kan være en indikator for at internet selskabet anerkender de danske love, tillige med at e-forhandleren jævnligt undersøges af sagkyndige der kender til de gældende love.

Dette er en god lejlighed til at få bistand, for så vidt du møder besvær med din ordre på slangevogn. Dertil er det en hjælp at køberen er omhyggelig omkring de mest aktuelle forhold i forbindelse med købet af slangevogn online, som for eksempel hvilken returpolitik hjemmesiden lover.

I relation til det er det samtidig essesentielt, at man når som helst bevarer ens ordremail, så man fremadrettet kan bevidne sin bestilling af slangevogn, uagtet om man shopper ved Silvan, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Davidsen, Bygma, 10-4, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Lene F gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Henrik gav 4 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Anna Andersen gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Louise Olsen gav 5 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

9 tips til køb på nettet
1Vi tilråder at undersøge hvorvidt online shoppen er e-mærket medlem, eftersom det typisk er et signal om at internet shoppen forsvarer de danske regler, tillige med at e-forhandleren en gang i mellem overværes af specialister som har meget erfaring med de gældende regler. Før folk køber billige slangevogn hos en online webshop kan de faktisk studere virksomhedens handelsvilkår.
2En lang række internet outlets giver på nuværende tidspunkt et bredt udvalg af billige leveringsmåder til slangevogn. En favorit er nu til dags pakkeshoppen, som giver dig fleksibiliteten til at hente din ordre lige præcis når det passer ind i din kalender. Metoden er altså super simpel, samt mange gange tilmed den mest prisbevidste form for levering.
3Den mest prisbevidste leveringsform kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv, som desværre betinges af at du er med kort afstand til webshoppens lager. Den fragtløsning kan vise sig at være super aktuel når du behøver slangevogn om få sekunder. Alternativt så tilbyder visse internet outlets fragtfri levering, men ofte kræver det at du handler for et fastsat beløb.
4Trustpilot frembyder de facto fine løsninger til at eftersøge en række tidligere køberes bedømmelser og derfor er det en hjælp, at du bliver klogere på webshoppens vurderinger forinden du shopper billige slangevogn online. Facebook byder på endvidere de facto anstændige genveje til at få et kig ind i e-handlens popularitet.
5Enkelte shops på nettet sikrer levering uden gebyr på slangevogn, men typisk afkræver det at du handler for et præcist beløb. I øvrigt bør man udvælge den mest billige leveringstype, som i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at levere varerne til et udleveringssted. Muligheden viser sig tit omvendt særligt praktisk. Den billigste slags levering vil dog utvivlsomt være at du selv henter ordren.
6Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være vældig aktuel såfremt du behøver produkterne nu og her, og af den grund er det i sandhed passende at vi tjekker det anslåede leveringstidspunkt ved slangevogn. En hel del e-handler byder på billig levering på blot en enkelt hverdag på en masse varer, men vær påpasselig da det er afhængig af at orden realiseres inden et nøjagtigt tidspunkt.
7Forud for at nogen shopper billige slangevogn hos en online shop behøver man når alt kommer til alt få overblik over webbutikkens forretningsbetingelser, dog er det undertiden ikke videre interessant. Udover dette foreslåes det at køber er omhyggelig omkring de fundamentale forhold der har betydning for købet af billige slangevogn online, eksempelvis hvilken ombytningspolitik internet virksomheden bruger.
8Generelt slår vi et slag for bestillinger med kort eller MobilePay. Shopping med kort er omfattet af en vedtægt, hvilket dækker dig som kunde overfor uægte e-firmaer. Som en anden løsning kunne du vælge en løsning på afbetaling fra eksempelvis ViaBill, når du har til hensigt at afdrage pengene ude i fremtiden.
9Det er i dag ultra let for folk at finde de bedste tilbud online på billige slangevogn på forskellige online varehuse, og af den grund præsterer langt de fleste webshops gratis levering. Det kan dog stadigvæk blive gunstigt at udforske forskellige internet forhandlere efter tilbud forinden du køber, således at man er skudsikker på at antage den laveste pris.