Byghjem.dk

Slangenippel

Cejn Slangenippel 1/4 x 3/8udv. gevind
29 kr.
Mere info
Cejn slangenippel 1/4 x 1/4 udvendig gevind
20 kr.
Mere info
Cejn Slangenippel 1/4 x 1/2udv. gevind
34 kr.
Mere info
Cejn Slangenippel 3/8 x 1/4 udvendig gevind
20 kr.
Mere info
Cejn Slangenippel 1/2 x 1/2udv. gevind
15 kr.
Mere info
Cejn Slangenippel 3/8 x 1/2udv. gevind
15 kr.
Mere info
Cejn Slangenippel 1/2 x 3/8udvendig gevind
14 kr.
Mere info
Cejn Slangenippel 1/2 x 1/4 udvendig gevind
29 kr.
Mere info
Cejn Slangenippel 3/8 x 3/8 udvendig gevind
14 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre sælger et enormt varesortiment, imens øvrige specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du bør vurdere hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige typer af varer at vælge i mellem, udover blot slangenippel.
For mange er et byggeprojekt lig med en lang række spørgsmål. På grund af det kan du overveje at shoppe hos et online byggemarked, hvor du bliver tilbudt gode råd til valg af slangenippel.
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige slangenippel fra webshop til webshop. En del har fokus på lave priser, og øvrige vil have en høj grad af service. Du bør gøre dig tanker om hvad du foretrækker.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser der gør sig gældende når du shopper online, så du kan undgå problemer med eksempelvis returnering. Af den grund bør man kende firmaets betingelser.
Det er helt klart super afgørende at tjekke, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Alternativt kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Når du skal have dine byggematerialer hurtigt eller bare ønsker at undgå leveringsomkostningen, så kan du overveje at køre byggematerialerne personligt. Dette er særligt en mulighed hos de velkendte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og velkendte firmaer, hvilket kan give øget troværdighed når du skal handle online. Dette vil nogle se fordele i.
De velkendte byggecentre forhandler varer fra diverse specialbutikker, og giver dig dermed mulighed for at vælge fra et bredt udvalg af slangenippel online.
De kendte byggemarkeder er tilgængelige nær dig, og af den grund har folk chancen for at bestille online og hente byggematerialerne selv. På grund af det har man valget om at undgå leveringsgebyret, og sågar hente produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

Forskellige nichebutikker på internettet er opstartsvirksomheder, som typisk drives i Danmark, eventuelt sågar fra dit lokalområde. Disse kan du hjælpe idet du handler slangenippel online på deres hjemmeside.
Majoriteten af nichebutikker på nettet producerer selv de produkterne der kan købes i de store byggekæder. Idet du køber direkte igennem disse nichewebshops online bør du få gode tilbud.
Flertallet af nichebutikker på nettet har en dybdegående viden om det produktudvalg de har online, idet de udelukkende sælger disse varer. Pga. dette forventes det at du får en høj grad af begavet sparring fra nogle som er eksperter i netop slangenippel.
De største byggekæder i Danmark
slangenippel jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres i dag af ca. 2.100 medarbejdere i de 122 byggecentre. Jem og Fix satser på at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og lønner i dag flere end 100 personer i deres 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

slangenippel bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag ca. 1.000 mennesker i de 17 butikker. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.300 medarbejdere i kædens 56 butikker. Bygma satser på salg til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres nu af i omegn af 500 personer i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

slangenippel silvan

Silvan startede i 1968, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 medarbejdere i deres 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger i dag mere end 2.000 ansatte i deres 72 butikker. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

slangenippel harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres nu af ca. 2.000 medarbejdere i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 medarbejdere i de 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres nu af cirka 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Det kan vurderes hvorvidt du selv vil klare hele projektet, eller du hellere burde tilkøbe professionel hjælp til dele af projektet. Når du anskaffer hjælp fra en fagmand kan det være optimalt at notere uforpligtende tilbud fra diverse virksomheder.
2Det bliver værdifuldt at have samtlige byggematerialer klar før du starter dit arbejde. Du får god gavn af at sammenfatte en overskuelig note indeholdende alle de ting du skal bruge, og efterfølgende gennemgå listen, med det formål at du er tryg ved at du har husket det hele.
3Husk at du kan få offentlig støtte til byggeprojekter. Det fås når byggeprojektet gør en forskel for miljøet. Af få støtte forudsætter altså at projektet har en positiv betydning for naturen.
4Der kommer altid uforudsete problemer ved avancerede byggeprojekter, og altså kan det vise sig af stor betydning at man afsætter nok tid i tidsplanen, med formålet om at man kan være selvsikker på at nå i mål til tiden.
5Det er oplagt at indhente assistance til arbejdet, hovedsageligt i tilfælde af større ombygninger. Nogle opgaver bør udføres af flere mennesker. Dertil bliver det mere produktivt og mere socialt at lave arbejdet med andre.
6Der er en hel del instruktioner og videoer via internettet som kan give dig inspiration. Ikke mindst YouTube er kilde til ret så meget almennyttig oplysning, ikke mindst når man benytter engelske ord i din søgning.
7Ved opgaver udenfor kan vejrsituationen få en vigtig rolle. Af den grund kan du jævnligt lægge mærke til prognosen for vejret i tiden op til projektets begyndelse, så du slipper for at det uden varsel starter med at piske ned absolut lige når du vil påbegynde dit komplekse projekt.
8Man må ikke på noget tidspunkt undvære udstyr. Typisk vil det vise sig essentielt at du har grejet klar til brug idet du iværksætter byggeprojektet. Du må heller ikke glemme at tage højde for de tilhørende omkostninger i økonomien.
9Forinden du starter byggeprojektet kan det blive yderst afgørende at du sikrer dig, at dit projekt ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvor du bor kan der være mange love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
10Du må aldrig nogensinde glemme dit velbefindende, så husk sikkerhedsbeklædning inklusiv sko og hjelm som hjælper dig imod hændelige ulykker. Det er afgørende at have styr på sikkerheden i dit byggeprojekt, navnlig hvis du ikke investerer i hjælp fra en ekspert.
11Det er fundamentalt at have lavet et budget for dit byggeprojekt, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det bør være sundt at notere hver enkelt omkostning, hvorefter man kunne nedfælde omkostningen ved dem hver især.
12Forberedelse vil altid være nøglen til at få en god oplevelse med arbejdet. Du er nødt til at sammensætte en klar plan, der viser hvilke opgaver du vil løse på hvilke dage, med en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Vær realistisk når du nedskriver din arbejdsplan.
De bedst vurderede byggecentre
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, som selvsagt er yderst betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med toprating, og bare 2 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er rigtig imponerende. Ratingen grundlægges af 2.856 kommentarer, hvoraf hele 59 % giver topkarakter, og blot 9 % giver 1 stjerne. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er absolut overlegent. Vurderingen er baseret på 23.161 kommentarer, hvor imponerende 69 % har givet toprating, og bare 8 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som utvivlsomt er ret så betryggende. Vurderingen er baseret på 28.109 ratings, hvor hele 76 % har givet topkarakter, og blot 4 % giver den dårligste rating. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er usædvanligt betryggende. Vurderingen er baseret på 19.208 meninger, hvor imponerende 84 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsmodel skal jeg vælge?

Flere online webshops tilbyder i vore dage en lang række forskellige billige fragtformer til slangenippel. En der er meget populær er for nærværende at få sendt til en pakkeshop, hvor du så selv henter dine nye produkter når der er tid til det. Leveringsmetoden er nemlig ekstremt praktisk, samt mange gange tillige den mindst kostelige leveringsudgave.

Du kunne tillige tænke over at få produkterne leveret til din lejlighed eller til din arbejdsplads. Den er ofte en tak mere omkostningsfuld, men til gengæld usædvanlig hensigtsmæssig for slangenippel online. Den prisbilligste fragttype vil dog utvivlsomt være at du selv henter varerne, men det betinges af at du opholder dig i kort afstand af internet firmaets byggecenter, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på slangenippel er selvfølgelig temmelig væsentlig forudsat man har brug for dine nye varer fluks, så i det øjemed er det rimelig aktuelt at du dobbelttjekker det forventede leveringstidspunkt for slangenippel. Temmelig mange e-forhandlere – eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – byder på billig dag-til-dag levering på masser af produkter online, men glem ikke at det kræver at handlen laves forud for et nøjagtigt klokkeslæt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få bestillingen afsendt forinden lagerpersonalet holder fyraften.

Nogle forretninger på nettet garanterer levering uden beregning på slangenippel online, men i reglen kun hvis man handler for en bestemt sum. Alternativt må man tage den billigste mulighed for levering, som tit er at få dem til at levere din bestilling til et afhentningssted.

Flere webshops tildeler click-and-collect hvor man bestiller billig slangenippel online og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen og Silvan. Byggecentrene foreslår fx klik-og-hent på slangenippel i følgende områder:

Ishøj, Vanløse, Vejle, Slagelse, Åbyhøj, Horsens, Vallensbæk, Frederikshavn, Nyborg, Albertslund, Hillerød, Greve, Glostrup, Ringsted, Frederikssund, Helsingør, Næstved, Haslev, Korsør, Dragør, Taastrup, Hvidovre, Aalborg, Rønne, Lyngby, Roskilde, Kokkedal, Herlev, Rudersdal, Allerød, Kalundborg, Brønderslev, Silkeborg, Holstebro, Birkerød, Skanderborg, Værløse, Frederiksberg, Nørresundby, Kolding, Nærum, Jyllinge, Stenløse, Nykøbing Falster, Farum, Odder, Lillerød, Charlottenlund, Randers, København, Tårnby, Solrød Strand, Brønshøj, Gentofte, Hørsholm, Odense, Viborg, Tilst, Grenaa, Vordingborg, Højbjerg, Skive, Risskov, Nakskov, Ikast, Middelfart, Struer, Rødovre, Gladsaxe, Sønderborg, Varde, Svendborg, Køge, Aabenraa, Holbæk, Herning, Thisted, Haderslev, Valby, Søborg, Frederiksværk, Fredericia, Aarhus, Esbjerg, Hobro, Hjørring, Lystrup, Brøndby, Hedehusene, Brabrand, Virum, Hedensted, Ballerup, og Ølstykke, .

Click-and-collect ift. slangenippel er tilgængeligt i alle dele af landet: Jylland (Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark, Sydjylland), Fyn (Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn) og Sjælland (Lolland, Sydsjælland, Amager, Bornholm, Østsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Falster).

Ved kig i statistikkerne står det klart, at mennesker jævnligt efterspørger for eksempel slangenippel priser og billig slangenippel. Derudover oplever vi som regel folk kigge efter bl.a. køb slangenippel, slangenippel online samt slangenippel tilbud, foruden de store byggemarkeder som Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Stark, Bygma, Harald Nyborg, 10-4 og XL-Byg.

Gode tilbud på slangenippel

Det er ret så smertefrit for almindelige dødelige at analysere priser på billige slangenippel online på tværs af e-butikker, og altså har mange forretninger på nettet fundet det uundgåeligt at sænke prisniveauet på slangenippel eftertrykkeligt, og i øvrigt tilbyde gratis levering.

Trods dette kan det ikke desto mindre være gunstigt at se nærmere på nogle internet handler efter tilbud og udsalg på slangenippel online inden du gennemfører din bestilling, så du er sikker på at indhente den bedste pris. Kig ikke bare på de gængse byggemarkeder som Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Silvan, Stark, 10-4, Davidsen og Bauhaus.

Du bør imidlertid ikke overse, at hvis en internet handler udbyder billige slangenippel online for en pris der kan virke grænseløst fordelagtig, så bør det i nogle tilfælde være et tegn på en uoprigtig netshop. Køb med kort er ikke desto mindre inkluderet i en retningslinje, hvilket begunstiger dig som kunde imod svindlende online firmaer.

Generelt slår vi et slag for kortbestillinger eller mobilbetaling. Alternativt burde du anvende en billig afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, hvis du ønsker at klare regningen på slangenippel over et længere tidsrum. Det foreslåes ofte i nichefokuserede webshops, men ikke de gængse byggekæder som for eksempel Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Bauhaus og Silvan.

Når vi ser på data bliver det klart, at internetbrugere jævnligt leder efter for eksempel køb slangenippel og billig slangenippel. Foruden dette ser vi jævnligt online shoppere kigge efter bl.a. slangenippel tilbud, slangenippel priser og slangenippel online.

Undersøg andre menneskers evalueringer

Trustpilot leverer egentlig fortræffelige genveje til at kortlægge en hel del forhenværende forbrugeres observationer og af den grund er det en hjælp, at du kigger nærmere på webshoppens vurderinger forinden du shopper billige slangenippel online.

Facebook genererer på samme måde immervæk fornemme genveje til at få indblik i online webshoppens troværdighed. Derudover ses en række internet forretninger hvor det er muligt at aflevere en bedømmelse af deres køb, hvilket tilmed må bruges til at få et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Inden folk shopper billige slangenippel online i en butik kan man egentlig bese butikkens regler, men det er uden tvivl ikke særlig sjovt, i særdeleshed med de velkendte byggekæder som Davidsen, Silvan, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg og Stark.

Alternativet kunne derfor være at tjekke hvorvidt online firmaet er e-mærke godkendt, grundet at det bør være en indikation om at e-butikken accepterer de danske regler, foruden at internet virksomheden jævnligt besigtiges af fagfolk der har meget erfaring med de gældende regulativer.

Dette er en god lejlighed til at blive hjulpet, såfremt du bliver udsat for besvær ved dit indkøb af slangenippel. Herudover tilrådes det at køberen er obs på de mest betydningsfulde betingelser der er gældende for bestillingen af slangenippel online, f.eks. den byttepolitik online webshoppen garanterer.

I relation til det er det samtidig essesentielt, at man stadigvæk beholder sin ordremail, så man en anden gang vil kunne dokumentere købet af slangenippel, uagtet om man køber fra Silvan, Stark, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg eller Davidsen.

Michael U gav 5 stjerner

Hurtig levering hver gang

Inger Kristensen gav 4 stjerner

Quick expedit

Peter Andersen gav 5 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

Anders A gav 4 stjerner

Hurtig ekspedition

9 tips til din online shopping
1Generelt slår vi et slag for køb med betalingskort eller mobilbetaling. Kortkøb er inkluderet i en lov, som støtter køber imod svindlende online firmaer. Som en alternativ mulighed kan du anvende en afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, ifald du efterspørger at afdrage prisen ude i fremtiden.
2Masser af outlets på nettet giver nu om dage flere billige leveringsmodeller til slangenippel. En yndling er p.t. levering til et afhentningssted, som giver dig fleksibiliteten til at hente dine varer når du har mulighed for det. Metoden er nemlig ekstremt problemfri, samt tit derudover den billigste mulighed for fragt.
3Forud for at nogen bestiller billige slangenippel i en internet virksomhed kan man reelt gennemløbe e-shoppens handelsaftale, dog er det i reglen et tidskrævende projekt. Tilmed stiller vi forslag om at køberen er sat ind i de fundamentale betingelser der kan have betydning for handlen med billige slangenippel online, fx hvilken bytteret internet firmaet kører med.
4Visse internet webshops sikrer portofri levering på slangenippel, men i de fleste tilfælde afkræver det at man køber for et fastslået beløb. Som alternativ må du snuppe den billigste fragtløsning, som gerne er at få fragtfirmaet til at bringe ordren til en pakkeshop. Fragtmuligheden viser sig beklageligvis endvidere virkelig hensigtsmæssig. Den mest letkøbte leveringsform vil dog altid vise sig at være at du selv henter ordren.
5Trustpilot tilbyder dig faktisk tiltalende løsninger til at kigge nærmere på en lang række forhenværende konsumenters bedømmelser og derved foreslår vi, at du eftersøger netbutikkens anmeldelser før du bestiller billige slangenippel online. Facebook frembyder tillige en del troværdige chancer for at få indblik i online firmaets troværdighed.
6Leveringshastigheden er naturligvis ultra udslagsgivende om du skal bruge din pakke inden for kort tid, så med det formål er det utvivlsomt passende at du undersøger leveringstiden på slangenippel. Temmelig mange netshops i Danmark giver løfte om billig 1 dags fragt på de fleste af deres varer, der dog er underforstået at du bestiller tidligere end et angivent tidspunkt.
7Den prisbilligste mulighed for fragt vil i de fleste tilfælde være at du selv henter varerne, men dette står og falder med at du har bopæl tæt på internet butikkens lager. Den form for levering er rigtig vital forudsat vi absolut skal bruge slangenippel inden for få dage. Alternativt så præsterer en hel del e-forhandlere billig levering, men for det meste under forudsætning af at du shopper for en fastsat pris.
8Vi anbefaler at se nærmere på om e-butikken er e-mærke tilsluttet, da det almindeligvis er et bevis på at online shoppen respekterer de gældende danske regler, tillige med at forretningen jævnligt overvåges af fagmænd som forstår de gældende regler. Forud for at nogen shopper billige slangenippel på en butik på nettet behøver man faktisk gennemlæse webbutikkens handelsbetingelser.
9Det er temmelig uproblematisk for almindelige mennesker at tjekke tilbud online på billige slangenippel fra diverse internet outlets, og altså præsterer mange netbutikker fragtfri levering. Men det kan immervæk blive fordelagtigt at analysere forskellige online webshops efter udsalg og tilbud forud for at du shopper, sådan at man er på den sikre side med at få den skarpeste pris.