Slangeholder hvid (lille model)
55 kr.
Mere info
Slangeholder galvaniseret
164 kr.
Mere info
Slangeholder 30 m.
60 kr.
Mere info
Slangeholder 60 m.
80 kr.
Mere info
Slangeholder med opbevaringsskab GROUW
129 kr.
Mere info
Slangerulle m/20 m slange 1/2 Kärcher CR 7.220 Automatic
1.549 kr.
Mere info
Vægholder Kärcher
65 kr.
Mere info
Slangetromle HR 25 Kärcher
380 kr.
Mere info
Slangevogn HT 80 meter rustfrit stål Kärcher HT 80
667 kr.
Mere info
Slangevogn Kärcher HT 80 KIT
1.149 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du skal bruge varerne hurtigst muligt eller blot har lyst til at undgå leveringsomkostningen, så kan du overveje at transportere produkterne på eget initiativ. Dette er især en mulighed i de kendte byggecentre.
Du vil finde forskelle i prisen på billige slangeholder fra byggekæde til byggekæde. Nogle vil have lave priser, hvorimod nogle har en høj grad af service. Du skal reflektere over hvad du foretrækker.
Du skal vide hvilke regler webshoppen udsteder ved dit køb online, så du undgår problemer med bl.a. returret. Derfor skal man undersøge butikkens betingelser.
For nogle er byggeri forbundet med en lang række spørgsmål. Dermed kan det overvejes at handle hos en online byggeshop, hvor du bliver tilbudt tips og tricks til valg af slangeholder.
Det er selvfølgelig ekstremt relevant at tjekke, om den vare du vil købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Hvis ikke kan du kigge andetsteds.
Nogle byggecentre udbyder et stort udvalg af varer, og andre fokuserer på en bestemt type af vare. Du bør vurdere om det er vigtigt for dig at have adskillige produkter at vælge fra, udover blot slangeholder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre køber varer fra alle mulige producenter, hvilket giver dig mulighed for at handle fra et bredt udvalg af slangeholder online.
De velkendte byggecentre finder du nær dig, og takket være dette har de fleste adgang til at købe online og hente varerne på eget initiativ. Derfor har man mulighed for at blive fri for fragtgebyret, samt tilmed hente varerne på kortere tid.
De store byggemarkeder er udbredte og kendte butikker, som kan give en tryghedsfornemmelse når man handler online. Dette er noget nogle vil se positivt på.

Nichewebshop

Mange nichebutikker på internettet står selv for produktion af de produkterne som du finder i byggemarkederne. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede netbutikker online er det muligt at få en skarpere pris.
Størstedelen af nichefokuserede netbutikker er små familiefirmaer, som oftest har danske ejere, eventuelt endda fra dit lokalområde. Dem hjælper du idet du handler slangeholder online fra deres webshop.
Størstedelen af webshops med fokus på et smalt varesortiment har en dyb forståelse for deres online produktsortiment, da de har skarpt fokus på disse produkter. Ergo vil du modtage ekstremt erfaren rådgivning fra nogle med ekspertviden i netop slangeholder.
De største byggecentre i Danmark

XL-Byg åbnede i 2002, og styres dagligt af cirka 2.000 ansatte i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og omfatter i dag cirka 500 personer i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 byggecentre. Stark satser på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og er nu arbejdsplads for omkring 100 personer i forretningens 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 500 millioner kroner.

slangeholder silvan

Silvan kom frem i 1968, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 personer i kædens 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

slangeholder harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og lønner i dag mere end 2.000 ansatte i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

slangeholder jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.100 personer i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og udgøres nu af omkring 2.300 medarbejdere i firmaets 56 byggecentre. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 mennesker i deres 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

slangeholder bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag over 1.000 ansatte i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Man skal aldrig undvære udstyr. Det kan vise sig at være erstatteligt at have værktøjet til disposition akkurat som du igangsætter byggeprojektet. Det er desuden fordelagtigt at tage højde for de her udgiftsposter i regnskabet for byggeprojektet.
2Det er essentielt at udarbejde et regnskab for dit byggeprojekt, så man giver sig selv et overblik. Det kan blive en god idé at kortlægge alle omkostninger, hvorefter man kunne indsamle beløbet for dem slavisk.
3Der præsenterer sig som regel ubelejlige problematikker når det kommer til krævende byggeprojekter, og på grund af det vil det vise sig essentielt at der afsættes rigeligt med tid i planen, som vil medvirke til at man kan være sikker på at man får det færdiggjort.
4Forberedelse vil være vejen til at få en god oplevelse med dit arbejde. Du anbefales at nedskrive en gennemarbejdet strategi, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med på hvilke dage, og derudover en prioriteringsliste. Husk at være konkret når du laver din plan.
5Det er meningsgivende at have alle bygningsmaterialer til disposition inden du igangsætter håndværket. Du får god gavn af at lave en overskuelig indkøbsliste med alt hvad du får brug for, og dernæst eftergå hvert enkelt punkt, så du føler dig overbevist om at der ikke mangler noget.
6Ved byggeprojekter udenfor har vejret en vigtig rolle. Af den årsag kan du med jævne mellemrum holde øje med meldingerne om vejret i den tid der er op til arbejdets start, så det forhåbentlig ikke uden varsel går i gang med at piske ned bedst som du er trukket i arbejdstøjet til dit vigtige byggeprojekt.
7Nogle gange kan man spørge om økonomisk støtte til ombygninger. Det kan man få hvis projektet gør en forskel for miljøet. Af få støtte er altså afhængig af at ombygningen har betydning for naturen.
8Du kan finde en hel række guides og videoer på nettet som du kan finde hjælp i. Særligt YouTube bringer dig temmelig meget nyttig info, i særlig grad ifald du benytter den engelske version.
9Det kan være nyttigt at få en hjælpende hånd til dele af projektet, især når det kommer til omfangsrige projekter. Store ombygninger gør krav på flere folk. Desuden bør det være mere effektivt og mere minderigt at dele arbejdet med nogen.
10Inden du starter byggeriet kan det være temmelig værdifuldt at du sikrer dig, at byggeprojektet overhovedet er lovligt. Alt efter hvordan du bor kan der gælde gældende retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
11Du kunne tænke over hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du alternativt skal få assistance fra en fagperson til delelementer af projektet. Såfremt du benytter assistance fra en professionel er det lukrativt at notere uforpligtende tilbud fra en håndfuld leverandører.
12Du skal aldrig se bort fra dit eget helbred, så husk påklædning som eksempelvis sikkerhedssko som sikring med henblik på hændelige uheld. Det er afgørende med fokus på dit velbefindende i byggeprojektet, hovedsageligt såfremt du ikke skaffer eksperthjælp.
De bedst vurderede byggemarkeder
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er usædvanligt betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er ekstremt betryggende. Vurderingen grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og bare 8 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som tydeligvis er kolossalt flot. Ratingen er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og alene 4 % giver bundkarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er virkelig betryggende. Karakteren er regnet ud fra 2.856 meninger, hvor hele 59 % har givet maksimum point, og kun 9 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ualmindeligt overlegent. Scoren er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet toprating, og blot 2 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Hvilken leveringstype skal jeg vælge?

Temmelig mange byggeforretninger giver nu om dage et stort udvalg af billige former for fragt til slangeholder. En af de mest moderne er efterhånden at få afleveret pakken hos en pakkeshop, så du selv kan hente varerne når der er tid til det. Fragtmuligheden er altså super let, og i mange tilfælde tilmed den mest billige fragtmulighed.

Du bør lige så vel foretrække at bestille ordren til levering til din bopæl eller ud på dit arbejde. Muligheden viser sig som oftest en tak mindre billig, men desuden særdeles ukompliceret ift. slangeholder online. Den prisbilligste leveringsform vil dog i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv, men den mulighed nødvendiggør at du har bopæl med kort afstand til e-handlens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Fragtperioden på slangeholder er selvfølgelig ekstremt udslagsgivende forudsat man absolut skal bruge din ordre om et øjeblik, og herved er det skam aktuelt at du undersøger den forventede leveringsdato på slangeholder. Temmelig mange online forhandlere – eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – byder på billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af shoppens varer online, men som trods alt nødvendiggør at bestillingen anbringes forinden et fastsat klokkeslæt, så at de garanteret kan nå at få dit nye produkt afsendt før lagermedarbejderne tager hjem.

Visse e-forretninger i Danmark garanterer portofri fragt på slangeholder online, men i de fleste tilfælde påkræves det at der erhverves for en fastsat sum. Alternativt skulle man udvælge den prisbilligste fragtmetode, som gerne vil blive at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til et afhentningssted.

Adskillige byggemarkeder tildeler klik-og-hent hvor du bestiller billig slangeholder online og afhenter i byggemarkedet. Fx Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan og Bygma. De giver fx click-and-collect på slangeholder i disse byer:

Nykøbing Falster, Lystrup, Vejle, Svendborg, Aabenraa, Nærum, Brønderslev, Aarhus, Herning, Hobro, Tårnby, Solrød Strand, Skive, Vanløse, Roskilde, Haslev, Taastrup, Brønshøj, Esbjerg, Hvidovre, Nakskov, Ølstykke, Brabrand, Haderslev, Ballerup, Odder, Holbæk, Farum, Hillerød, Albertslund, Birkerød, Åbyhøj, Charlottenlund, Vallensbæk, København, Thisted, Grenaa, Ishøj, Korsør, Struer, Ikast, Frederiksberg, Viborg, Værløse, Allerød, Middelfart, Frederikssund, Dragør, Brøndby, Silkeborg, Glostrup, Vordingborg, Kokkedal, Lyngby, Helsingør, Fredericia, Hedehusene, Tilst, Randers, Sønderborg, Aalborg, Rønne, Nørresundby, Odense, Frederiksværk, Risskov, Køge, Kalundborg, Hørsholm, Frederikshavn, Herlev, Hedensted, Kolding, Valby, Rudersdal, Stenløse, Næstved, Hjørring, Lillerød, Slagelse, Greve, Gentofte, Højbjerg, Gladsaxe, Jyllinge, Skanderborg, Søborg, Holstebro, Nyborg, Varde, Ringsted, Rødovre, Horsens, og Virum, .

Klik-og-hent af slangeholder er muligt i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Hovedstaden, Midtsjælland, Vestsjælland, Lolland, Nordsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Falster, Østsjælland, Amager), Jylland (Østjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Syddanmark) og Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn).

Ved kig i tallene står det klart, at netshoppere jævnligt søger efter blandt andet slangeholder online og køb slangeholder. Derudover ser vi tit netshoppere søge eksempelvis billig slangeholder, slangeholder tilbud og slangeholder priser, foruden de velkendte byggecentre som Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Bygma.

Gode priser på slangeholder

Det er usædvanlig overkommeligt for alle og enhver at analysere tilbud på billige slangeholder online fra flere firmaer på nettet, og derved har adskillige online virksomheder været presset til at at stampe salgspriserne på slangeholder voldsomt, og ovenikøbet sikre fragtfri levering.

Det kan immervæk vise sig indbringende at efterse nogle webshops efter rabatter og tilbud på slangeholder online forinden du handler, så du er sikret at opnå den mest attraktive pris. Se ikke bare hos de udbredte byggecentre som Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Davidsen og 10-4.

Du må ikke desto mindre ikke undervurdere, at såfremt en online butik sælger billige slangeholder online på tilbud til en salgspris som kan virke uendeligt fordelagtig, så kan det ofte være et signal om en uoprigtig internet shop. Shopping med kort er på den anden side en del af Indsigelsesordningen, hvilket garanterer kunden overfor snydagtige internet firmaer.

Vi tilråder generelt køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kunne du overveje en løsning som for eksempel ViaBill, ifald du har i sinde at dække prisen på slangeholder i flere bidder. Dette foreslåes ofte ved specialiserede netbutikker, i modsætning til de kendte byggemarkeder som for eksempel Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, XL-Byg og 10-4.

Ved kig i tendenserne bliver det markant, at internet shoppere tit kigger efter fx slangeholder online og billig slangeholder. Vi ser derudover jævnligt internet shoppere søge fx slangeholder priser, køb slangeholder og slangeholder tilbud.

Se nærmere på tidligere kunders ratings

Trustpilot frembyder altid relevante genveje til at kigge nærmere på en række aktuelle konsumenters ratings og på grund af dette er det anbefalelsesværdigt, at du evaluerer online firmaets kritik inden du bestiller billige slangeholder online.

Facebook leverer endvidere fuldkommen passende muligheder for at få et kig ind i webshoppens pålidelighed. Desuden ser vi nogle netshops hvor kunder kan forfatte en kritik af ordreforløbet, som desuden bør bruges til vurdering af tidligere kunders oplevelser.

Før nogen shopper billige slangeholder online hos en e-shop kunne man når alt kommer til alt gøre sig bekendt med indholdet af netbutikkens forretningsaftale, det er dog undertiden ikke særlig spændende, i særdeleshed med de gængse byggemarkeder som Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Bauhaus og XL-Byg.

En nemmere løsning kunne derfor være at kigge hvorvidt e-firmaet er e-mærket medlem, da det ofte er et signal om at internet butikken overholder den officielle danske lovgivning, foruden at online forretningen ofte monitoreres af eksperter som har megen viden om de gældende regulativer.

Derudover tilbydes du chance for at blive assisteret, hvis du forvoldes problemer i processen med din handel med slangeholder. Desuden er det smart at kunden er vaks omkring de mest relevante vilkår der gælder for købet af slangeholder online, for eksempel den bytteret webbutikken lover.

På grund af dette er det ydermere relevant, at man stadigvæk bevarer sin ordrekvittering, således man altid vil kunne bevise bestillingen af slangeholder, uafhængig af om man har handlet fra Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, 10-4, Silvan, Davidsen, Bygma eller XL-Byg.

Jens Rasmussen gav 5 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Inger Andersen gav 4 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Ole gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Hans Mortensen gav 4 stjerner

Super hurtigt leverance.

9 tips til indkøb via nettet
1Leveringstidspunktet er naturligvis super vigtig forudsat du absolut skal bruge din ordre straks, så derfor er det jo passende at du dobbelttjekker leveringstiden ved slangeholder. En del online webshops reklamerer med billig 1 dags fragt på mange produkter, der dog er underforstået at orden realiseres inden et givent klokkeslæt.
2Trustpilot tilbyder dig rigtig hensigtsmæssige muligheder for at udforske en stor gruppe aktuelle brugeres opfattelser og af den grund er det smart, at du analyserer e-shoppens vurderinger før du køber billige slangeholder online. Facebook bringer dig endvidere tilpas ønskværdige chancer for at få indblik i netshoppens troværdighed.
3Forinden nogen shopper billige slangeholder hos en netbutik bør man faktisk granske e-shoppens forretningsaftale, dog er det uden tvivl en omfattende opgave. Foruden dette tilrådes det at køber er klar over de mest centrale retningslinjer der har indflydelse på købet af billige slangeholder online, eksempelvis den returret e-shoppen tilsikrer.
4Det er jo rigtig enkelt for almindelige mennesker at lave prissammenligning online på billige slangeholder på tværs af online firmaer, og med det motiv præsterer en lang række internet foretagender gratis levering. Det kan dog trods alt være gunstigt at analysere nogle forskellige e-forretninger efter udsalg og tilbud forud for at du bestiller, således at du ikke er i tvivl om at få den skarpeste pris.
5Vi slår generelt et slag for at se nærmere på hvorvidt online firmaet er medlem af e-mærket, som almindeligvis er en sikring om at internet virksomheden lever op til de gældende danske regler, og at internet virksomheden hyppigt kigges til af eksperter som er indført i de gældende regler. Inden folk handler billige slangeholder hos en webshop behøver man reelt betragte forhandlerens handelsvilkår.
6En hel del e-shops i Danmark byder på fragt uden beregning på slangeholder, men i de fleste tilfælde er det betinget af at man handler for en bestemt pris. I øvrigt kan man tage den mest billige fragtform, som ofte er at få fragtmanden til at køre produkterne til et udleveringssted. Fragttypen bliver somme tider tillige meget let gængelig. Den billigste løsning vil dog utvivlsomt være at hente ordren selv.
7En stor portion internet selskaber tilbyder i dag en lang række forskellige billige leveringsmodeller til slangeholder. En yndling er nu om stunder at få leveret til et afhentningssted, og så kan du blot gå forbi efter din nyindkøbte vare når der er tid til det. Muligheden er jo rigtig gnidningsløs, samt mange gange tillige den prisbilligste leveringsform.
8Den mindst kostelige mulighed for fragt er unægtelig selv at hente varerne, hvilket er betinget af at du fysisk befinder dig i nærheden af netbutikkens arbejdslager. Den fragtmulighed er jo særligt vital om du mangler slangeholder inden for få dage. Alternativt så tilbyder nogle enkelte online shops billig levering, men oftest afkræver det at du indkøber for et konkret beløb.
9Generelt går vi ind for handler med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er omfavnet af Indsigelsesordningen, som assisterer en imod snydagtige firmaer på nettet. Alternativt kan du anvende en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, hvis du ser en fordel i at afbetale prisen over en længere periode.