Byghjem.dk

Slagtæller

Slagtæller 0125 307-5-v-i
1.231 kr.
Mere info
Slagtæller 0150 301-h-i
1.462 kr.
Mere info
Slagtæller 0150 304-v-ii
1.652 kr.
Mere info
Slagtæller 0125 306-5-h-ii
854 kr.
Mere info
Slagtæller 0312 001-i
1.994 kr.
Mere info
Slagtæller 0125 305-5-h-i
854 kr.
Mere info
Slagtæller 0150 302-h-ii
1.551 kr.
Mere info
Slagtæller 0125 308-5-v-ii
1.177 kr.
Mere info
Slagtæller 0312 002-ii
1.994 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du vil have dine byggematerialer med det samme eller blot vil undgå fragten, så kunne du tænke over at transportere materialerne på eget initiativ. Det er hovedsageligt muligt ved de udbredte byggekæder.
Flere byggekæder fremviser et enormt produktsortiment, hvorimod øvrige har fokus på en enkelt varetype. Du skal tænke over om det er vigtigt for dig at have adskillige produkter at vælge fra, foruden bare slagtæller.
Der kan være forskel på prisniveauet på billige slagtæller fra netbutik til netbutik. Enkelte fokuserer på gode priser, imens nogle giver service. Du må vide hvad der er vigtigst for dig.
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med en hulens masse spørgsmål. Af den grund kan du have fordel af at handle hos et online byggecenter, hvor du kan modtage tips og tricks til valg af slagtæller.
Det er selvsagt meget relevant at tjekke, om det produkt du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke må du vælge et andet.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du bestiller online, så du slipper for problemer med for eksempel returret. Derfor bør du kende firmaets betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og kendte butikker, som medvirker til ubekymrethed når du skal handle online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De velkendte byggecentre tilbyder produkter fra mange nicheshops, hvorfor du kan shoppe fra et bredt sortiment af slagtæller online.
De kendte byggemarkeder er fysisk til stede overalt i landet, og som følge af det har folk valget om at handle online og transportere varerne på eget initiativ. Hermed har du chancen for at blive fri for fragtgebyret, samt ovenikøbet have varerne hurtigere.

Nichewebshop

En masse webshops som fokuserer på en enkelt niche producerer selv varerne der kan købes i de store byggekæder. Idet du køber direkte fra nicheforretningerne online får du en billig pris.
Forskellige nichebutikker på nettet er små firmaer, der tit drives i Danmark, eventuelt tilmed lokalt nær dig. Dem støtter du når du handler slagtæller online på deres webshop.
En masse webshops som fokuserer på en enkelt niche har et indgående kendskab til de produkter de sælger online, da de udelukkende sælger disse produkter. Ergo vil du opleve ekstremt anvendelig rådgivning fra ansatte med ekspertviden i lige præcis slagtæller.
De største byggekæder i Danmark

Stark blev etableret i 1896, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 varehuse. Stark har fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres i dag af omtrent 100 ansatte i firmaets 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

slagtæller silvan

Silvan blev etableret i 1968, og lønner i dag mere end 1.000 kollegaer i de 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres nu af over 500 kollegaer i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

slagtæller harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og styres dagligt af mere end 2.000 mennesker i deres 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

slagtæller bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 mennesker i forretningens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.300 ansatte i de 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

slagtæller jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og omfatter i dag ca. 2.100 ansatte i firmaets 122 butikker. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og styres dagligt af mere end 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og omfatter i dag cirka 1.000 medarbejdere i deres 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Der viser sig utvivlsomt pludselige vanskeligheder når det kommer til store opgaver, og følgelig kan det være værdifuldt at der afsættes nok plads i arbejdsplanen, således at man er ubekymret om at nå det inden ens deadline.
2Planlægning vil altid være metoden til succes med din byggeproces. Du kunne overveje at sammensætte en struktureret plan, som dikterer hvilke opgaver der løses på hvilket tidspunkt, inklusiv en numerisk orden. Husk at være konkret i udarbejdelsen af din dagsorden.
3Nogle gange kan man forsøge at få økonomisk støtte til ombygninger. Det tilbydes i tilfælde af at renoveringen er miljøvenligt. Af få støtte forudsætter med andre ord at byggeprojektet har positiv indfyldelse på klimaet.
4Længe før du indleder byggeriet må det være ultra fornuftigt at sikre sig, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der være begrænsende regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
5Du skal unden ingen omstændigheder negligere dit velbefindende, så glem ej beskyttelse bl.a. hoved- og fodbeklædning som skåner dig imod potentielle uheld. Det er yderst relevant med fokus på sikkerheden i arbejdet, ikke mindst ifald du ikke køber assistance fra en professionel.
6Man vil under ingen omstændigheder gå ned på grej. Det kan vise sig at være en fordel at du har udstyret ved hånden før du indleder byggeprocessen. Husk også at inkludere de medfølgende omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
7Potentielt kan det blive værdifuldt at du har de fornødne bygningsmaterialer tilgængelige før du går i krig med eksekveringen. Du kunne nedskrive en punktforms indkøbsseddel indeholdende alt du skal bruge, og efterfølgende efterse hver enkelt ting, med det formål at du bliver sikker på at alt er klar.
8Der kan findes en hel del instruktioner og videoer på nettet som kan hjælpe dig. Ikke mindst YouTube supporterer dig med rigelig brugbar information, navnligt ifald man leder på engelsk.
9Ved projekter udendørs kan vejrsituationen få en stor rolle. Af den grund må du hyppigt kigge på vejrberetningerne i de dage der er op til projektets begyndelse, så du slipper for at det ganske ubelejeligt går i gang med at piske ned når du netop er startet på dit store projekt.
10Typisk vil det være af stor betydning at nedskrive et budget for optimeringen, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det bør være rationelt at notere samtlige omkostninger, hvorefter man kan tjekke omkostningen ved dem én efter én.
11Du kunne overveje hvorvidt det er muligt at klare det hele selv, eller du alternativt skal skaffe hjælp fra en fagmand til opstarten af projektet. Når du indhenter assistance fra en fagperson kunne det være fordelagtigt at lede efter tilbud fra forskellige selskaber.
12Det bør overvejes at få hjælp til ens byggeprojekt, ikke mindst ift. omfattende byggeprojekter. Enkelte projekter kræver flere folk. Desuden må det være bedre og mere interessant når man er flere om det.
De mest folkekære byggeshops
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som altså er absolut godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvoraf imponerende 76 % har givet toprating, og kun 4 % giver bundkarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket altså er temmelig betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 59 % giver maksimum point, og bare 9 % giver bundkarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er hamrende godt arbejde. Karakteren grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 86 % har givet toprating, og kun 2 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som i særdeleshed er usædvanligt overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvoraf intet mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % har givet bundkarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket jo er fantastisk beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvor imponerende 69 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 8 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Hvilken leveringstype skal jeg vælge?

En masse e-shops giver nu til dags et stort udvalg af billige former for fragt til slagtæller. Et hit er for nærværende at få bragt ordren til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente dine varer præcis når det passer dig. Fragtformen er jo særligt ligetil, og mange gange tillige den mest billige form for fragt.

Du bør derudover udse dig at bestille pakken til levering til din bopæl eller ud på dit arbejde. Denne er som oftest en tand mere bekostelig, men på den anden side i høj grad praktisk for slagtæller online. Den prisbilligste leveringsudgave er utvivlsomt at hente varerne selv, men det afhænger af at du bor med kort afstand til online forretningens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Antal dages levering på slagtæller er selvfølgelig særdeles vigtig når du har behov for produkterne nu og her, så med det formål er det skam på sin plads at vi ser nærmere på den forventede leveringsdato ved slagtæller. En del webbutikker – herunder Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – byder på billig dag-til-dag levering på utallige produkter online, men glem ikke at det påkræver at der bestilles tidligere end et konkret klokkeslæt, sådan at de har mulighed for at nå at få bestillingen afsendt før de logistikansatte holder fyraften.

Indtil flere internet shops yder portofri levering på slagtæller online, men ofte stiller det krav om at der købes for et fastsat beløb. Desuden kunne man snuppe den mest betalelige leveringsmetode, som i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at levere din pakke til en pakkeshop.

En lang række netshops frembyder click-and-collect hvor du bestiller billig slagtæller online men afhenter i butikken. Fx Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Davidsen og XL-Byg. Byggemarkederne udlover blandt andet click-and-collect på slagtæller i følgende områder:

Valby, Korsør, Ringsted, Skive, Kalundborg, Varde, Køge, Birkerød, Hillerød, Åbyhøj, Vallensbæk, Hedensted, Ishøj, Hedehusene, Vanløse, Nørresundby, Gladsaxe, Svendborg, Aalborg, Lystrup, Værløse, Allerød, Virum, Greve, Charlottenlund, Hørsholm, Nyborg, Aabenraa, Slagelse, Struer, Haderslev, Glostrup, Vordingborg, Frederiksværk, Odense, Hjørring, Viborg, Rødovre, Grenaa, Ikast, Solrød Strand, Jyllinge, Albertslund, Sønderborg, Søborg, Thisted, Frederikssund, Frederikshavn, København, Brabrand, Dragør, Taastrup, Nærum, Nykøbing Falster, Roskilde, Stenløse, Helsingør, Lyngby, Højbjerg, Brøndby, Kokkedal, Fredericia, Tårnby, Brønshøj, Farum, Nakskov, Silkeborg, Middelfart, Risskov, Ballerup, Odder, Holstebro, Brønderslev, Kolding, Aarhus, Rudersdal, Rønne, Horsens, Vejle, Næstved, Herlev, Randers, Frederiksberg, Skanderborg, Hvidovre, Hobro, Herning, Gentofte, Esbjerg, Tilst, Holbæk, Ølstykke, Haslev, og Lillerød, .

Klik-og-hent ift. slagtæller er tilgængeligt i alle dele af Danmark: Jylland (Sydjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Østjylland, Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland), Sjælland (Bornholm, Østsjælland, Lolland, Hovedstaden, Midtsjælland, Amager, Vestsjælland, Sydsjælland, Falster, Nordsjælland) og Fyn (Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn).

Når man kigger i statistikkerne bliver det klart, at netshoppere ofte kigger efter eksempelvis billig slagtæller og køb slagtæller. Man ser derudover som regel online shoppere efterspørge bl.a. slagtæller online, slagtæller tilbud samt slagtæller priser, foruden de velkendte byggemarkeder som Bygma, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og XL-Byg.

Den bedste pris på slagtæller

Det er efterhånden særligt smart for forbrugerne at søge information om priser på billige slagtæller online i blandt diverse butikker på nettet, og af den grund har mange internet virksomheder ikke kunne slippe for at trykke udsalgspriserne på slagtæller voldsomt, og i øvrigt garantere fragt uden omkostninger.

Trods dette kan det til hver en tid vise sig udbytterigt at besigtige en række e-forretninger efter tilbud på slagtæller online forinden du gennemfører din handel, sådan at man er skudsikker på at få fat i den laveste pris. Se ikke kun hos de udbredte byggecentre som Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, 10-4, Silvan og Davidsen.

Man skal trods alt være så påvagt, at når en e-shop sælger billige slagtæller online til salg for en pris der anses for uforståeligt billig, er det i nogle tilfælde være en indikation på en svindel online virksomhed. Køb med betalingskort er i hvert fald indbefattet af et lovbud, som redder os imod uærlige internet shops.

Vi foreslår generelt bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning burde du udnytte en afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, hvis du vil dække regningen på slagtæller over et længere tidsrum. Dette foreslåes typisk hos specialiserede netshops, men ikke de udbredte byggecentre som fx Bauhaus, Bygma, XL-Byg, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Davidsen og Silvan.

Når vi kigger i tendenserne er det tydeligt, at folk ofte efterspørger blandt andet slagtæller priser og billig slagtæller. Vi ser derudover jævnligt internet shoppere søge efter bl.a. køb slagtæller, slagtæller online samt slagtæller tilbud.

Se nærmere på eksisterende kunders ratings

Trustpilot fører til regulære ønskværdige løsninger til at kigge på en stor gruppe eksisterende brugeres iagttagelser og derfor støtter vi, at du gennemgår netbutikkens ratings før du handler billige slagtæller online.

Facebook resulterer i derudover ret strålende chancer for at få en idé om webbutikkens kundefokus. Herinde ses faktisk internet webshops hvor kunder kan tilkendegive en anmeldelse af købsoplevelsen, som desuden kan udnyttes til at bedømme tidligere kunders oplevelser.

Forud for at nogen bestiller billige slagtæller online hos en internet shop burde de utvivlsomt gennemløbe webshoppens handelsbetingelser, det er dog gerne ikke videre interessant, specielt på de gængse byggecentre som 10-4, XL-Byg, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Davidsen og Jem og Fix.

Et nemmere alternativ kunne være at granske om internet forhandleren er e-mærket medlem, da det kan være en sikkerhed for at internet forhandleren anerkender de officielle regler, og at e-butikken tit overvåges af specialister der er indført i vilkårene på området.

Dette er desuden en god chance for opbakning, for så vidt du får besvær ved din ordre på slagtæller. Tilsvarende er det klogt at køberen er omhyggelig omkring de elementære forhold der har betydning for købet af slagtæller online, som fx den ombytningsrettighed e-butikken har.

På grund af dette er det desuden afgørende, at man stadigvæk sikrer ens kvitteringsmail, således man altid kan vidne om bestillingen af slagtæller, uafhængig af om man handler hos 10-4, Bygma, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen eller Silvan.

Helle Sørensen gav 5 stjerner

Fremragende!

Camilla Larsen gav 4 stjerner

Hurtig ekspedition

Else Jensen gav 5 stjerner

Det var godt !

Michael Mortensen gav 5 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

9 tips til din online shopping
1Den mest betalelige fragtform kan ikke modsiges at være at hente ordren selv, men den løsning forudsætter at du opholder dig nærved e-firmaets bopæl. Den leveringsversion er jo ultra afgørende ifald du absolut skal bruge slagtæller nu og her. Alternativt så sikrer visse online virksomheder gratis fragt, men ofte er det så præmissen at du indkøber for en præcis sum.
2Indtil flere internet virksomheder garanterer fragt uden betaling på slagtæller, men for det meste kun hvis der erhverves for et bestemt beløb. Derudover bør man overveje den prisbilligste fragtform, hvilket i mange tilfælde vil blive at få bragt dine produkter til et afhentningssted. Fragtmuligheden viser sig for det meste samtidig rigtig simpel. Den prisbilligste leveringsmulighed kan ikke modsiges at være selv at hente ordren.
3Størstedelen af e-forhandlere tildeler heldigvis alverdens billige løsninger til levering til slagtæller. En af dem der er mest anvendt er nu til dags pakkeshops, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente ordren når du har mulighed for det. Fragttypen er jo ekstremt simpel, samt endda endda den mest prisbevidste type af levering.
4Inden folk køber billige slagtæller i en webshop bør de når alt kommer til alt bese dens regler, dog er det ofte ikke specielt ophidsende. Ligeledes anbefaler vi at køber er obs på de mest centrale vilkår der gælder for købet af billige slagtæller online, fx hvilken ombytningsret online virksomheden kører med.
5Leveringstiden kan vise sig at være vældig afgørende når vi skal bruge dine nye produkter med det samme, og herved er det utvivlsomt afgørende at vi gransker tidshorisonten for levering ved slagtæller. Temmelig mange e-firmaer i Danmark frembyder billig 1 dags fragt på mange varer, som dog betinges af at orden realiseres før et givent klokkeslæt.
6Det er i dag i høj grad hensigtsmæssigt for alle og enhver at finde frem til de bedste priser online på billige slagtæller hos flere firmaer på nettet, og følgelig tilbyder massevis af online firmaer levering uden betaling. Dog kan det trods alt vise sig fordelagtigt at sammenholde forskellige e-butikker efter rabat og tilbud forinden du gennemfører din handel, så man ikke er i tvivl om at skaffe sig den skarpeste pris.
7Trustpilot forærer dig rigtig passelige muligheder for at betragte ganske mange øvrige konsumenters kritik og derfor er det godt, at du ser nærmere på internet forretningens omtaler før du handler billige slagtæller online. Facebook medfører for øvrigt de facto udmærkede metoder til at få en idé om online butikkens kundefokus.
8Vi anbefaler at efterse om e-forhandleren er tilsluttet e-mærket, som generelt er et kendetegn for at e-firmaet forstår de opstillede regler, tillige med at den lejlighedsvis besigtiges af fagmænd der har den nødvendige knowhow om de gældende vilkår. Forud for at nogen køber billige slagtæller i en netbutik behøver man uden tvivl skimme webbutikkens forretningsvilkår.
9Generelt slår vi et slag for shopping med kort eller MobilePay. Shopping med kort er en del af et lovbud, der passer på dig overfor uærlige internet shops. Som en anden løsning kunne du udnytte et afbetalingstilbud fra for eksempel ViaBill, hvis du gerne vil finansiere regningen senere.