Makita Slagskruetrækker 18V
1.325 kr.
Mere info
Makita HYDRAULISK SLAGSSKRUETRÆK 18V
2.340 kr.
Mere info
Festool Akku Slagskruetrækker TID 18 C 3,1-Set T18
5.884 kr.
Mere info
Festool Akku Slagskruetrækker TID 18-Basic i Systainer3
2.475 kr.
Mere info
Bosch AKKU-SLAGSKRUETRÆKKER GDR12V-105 2X2ALB
2.423 kr.
Mere info
Bosch Akku-Slagskruetrækker GDR 12V-105 SOLO
1.585 kr.
Mere info
Makita Slagskruetrækker 18V
1.145 kr.
Mere info
Festool Akku Slagskruetrækker TID18 5,2/4,0 I-Set PDC18
7.229 kr.
Mere info
Festool Akku Slagskruetrækker TID 18 HPC 4,0 I-Plus i Systainer3
4.568 kr.
Mere info
Festool Akku Slagskruetrækker TID 18 C 3,1-Plus i Systainer3
4.129 kr.
Mere info
Makita DTD171Z Slagskruetrækker LXT®
1.830 kr.
Mere info
Makita DTD153TB Slagskruetrækker 18V 5,0Ah
1.995 kr.
Mere info
Makita Slagskruetrækker 18V
2.423 kr.
Mere info
Slagskruetrækker id515 15-del
227 kr.
Mere info
Akku Slagskruetrækker 18 V LI-ION OFA
649 kr.
Mere info
Akku Slagskruetrækker 18 Volt SOLO
419 kr.
Mere info
Slagskruetrækkersæt Teng Tools TTID20
295 kr.
Mere info
Slagskruetrækker 6-del id506
334 kr.
Mere info
Slagskruetrækkersæt Wera 932/6
540 kr.
Mere info
Slagskruetrækker Wera 2090/17
2.060 kr.
Mere info
Akku Slagskruetrækker 20 Volt SOLO
619 kr.
Mere info
METABO AKKE SLAGSKRUETRÆKKER SSD 18 LTX 200 BL SOLO uden batteri og lader
1.475 kr.
Mere info
FESTOOL Slagskruetrækker akku TID18 5,2/4,0 I-Set PDC18
7.598 kr.
Mere info
FESTOOL Slagskruetrækker akku TID 18 C 3,1-Plus
4.395 kr.
Mere info
FESTOOL Slagskruetrækker akku TID 18-Basic
2.448 kr.
Mere info
METABO Akku-slagskruetrækker Powermaxx SSD 12 BL 12V (601115890)
948 kr.
Mere info
FESTOOL Slagskruetrækker akku TID 18 HPC 4,0 I-Plus
4.795 kr.
Mere info
METABO Akku-slagskruetrækker Powermaxx SSD 12 12V (601114890)
575 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er byggeprojekter lig med alverdens spørgsmål. Af den grund kan du handle hos en netbutik, hvor du kan få hjælp og vejledning omkring slagskruetrækker.
Det er selvfølgelig super vigtigt at undersøge, hvorvidt den vare du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers kan du være nødt til at vælge et andet.
Du bør kende de handelsbetingelser der gælder ved din bestilling online, så du undgår problemer med bl.a. reklamationer. Af den grund bør du kende forretningens handelsbetingelser.
Såfremt du skal bruge byggematerialerne med det samme eller blot vil blive fri for fragtgebyret, så kunne du overveje at fragte byggematerialerne personligt. Det er i særdeleshed muligt i de gængse byggecentre.
Flere byggemarkeder præsterer et stort vareudvalg, imens øvrige er specialiserede i en bestemt gruppe af vare. Du bør bestemme hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange typer af varer at vælge i blandt, foruden bare slagskruetrækker.
Der findes forskelle i udsalgspriserne på billige slagskruetrækker fra byggekæde til byggekæde. En del satser på lave priser, hvorimod nogle har en høj grad af service. Du bør gennemtænke hvad der er vigtigst for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder sælger produkter fra talrige specialbutikker, og pga. det kan du vælge fra et bredt sortiment af slagskruetrækker online.
De udbredte byggecentre har butikker mange steder i landet, og derved har du valget om at bestille online og hente produkterne på egen hånd. I kraft af det har du valget om at undvære leveringsomkostningen, og sågar skaffe varerne lige nu.
De store byggekæder er populære og bekendte forretninger, hvilket kan give ubekymrethed til dig der shopper online. Det er noget nogle vil se en fordel i.

Nichewebshop

Mange nichefokuserede netbutikker har ekstremt meget forstand på de produkter de sælger online, da de udelukkende sælger disse varer. På grund af det får du formentlig endnu mere nyttig assistance fra folk som er eksperter i netop slagskruetrækker.
Diverse niche netbutikker er iværksættervirksomheder, der oftest har danske ejere, givetvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe når du bestiller slagskruetrækker online på deres webshop.
Forskellige nicheforretninger på nettet styrer selv produktionen af produkterne der sælges i de større byggemarkeder. Når du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online er det muligt at få en bedre pris.
De 10 største byggemarkeder

Johannes Fog startede i 1920, og styres dagligt af omtrent 500 medarbejdere i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

slagskruetrækker silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres nu af omtrent 1.000 mennesker i deres 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

slagskruetrækker jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres i dag af mere end 2.100 medarbejdere i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres i dag af omtrent 2.000 personer i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark tilstræber salg til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres i dag af flere end 2.000 kollegaer i forretningens 104 varehuse. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres nu af omkring 2.300 ansatte i deres 56 varehuse. Bygma tilstræber salg til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

slagskruetrækker bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu omtrent 1.000 medarbejdere i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 kollegaer i forretningens 9 butikker. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og styres dagligt af mere end 100 kollegaer i selskabets 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

slagskruetrækker harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er nu arbejdsplads for over 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Det er muligt at indhente økonomisk støtte til byggeprojekter. Det ydes i tilfælde af at byggeprojektet gør en forskel for miljøet. Af få tilbud om et bidrag kræver med andre ord at byggeriet har positiv betydning for miljøet.
2Der viser sig utvivlsomt uventede hovedpiner når det handler om omfattende byggeprojekter, og altså vil det være betydningsfuldt at der er afsat rigeligt med plads i tidsplanen, som vil medvirke til at man føler sig overbevist om at man ikke kommer i tidsmangel.
3Det kan vise sig at være essentielt at nedskrive et regnskab for arbejdet, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det må være sundt at gennemgå hver enkelt omkostning, og bagefter nedfælde eventuelle tilbud på dem enkeltvis.
4Det er afgørende at have de fornødne byggematerialer disponible forud for at du igangsætter eksekveringen. Du kunne nedskrive en enkel indkøbsliste som samler alt det der skal bruges, og dernæst gennemgå hvert eneste punkt, med øje for at du sikrer dig at du har husket alt.
5Ved opgaver udenfor kan vejrsituationen få en vigtig rolle. Af den grund skal du regelmæssigt lægge mærke til femdøgnsprognosen i tiden op til byggeprocessen, så du ikke kommer til at opleve at det uden varsel starter med at stå ned i stænger nøjagtig som du er ved at færdiggøre det ellers velplanlagte byggeprojekt.
6Du finder en overflod af hjælpeartikler og videoer på diverse hjemmesider som du kan finde inspiration i. Især YouTube bringer dig ekstremt meget udbytterig info, specielt forudsat at du leder på engelsk.
7Forinden du iværksætter arbejdet kan det blive højst centralt at være sikker på, at det du vil bygge overholder loven. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der vise sig fastsatte love omkring, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
8Du bør nødig forsømme sikkerheden, så husk beklædning som eksempelvis sikkerhedshjelm der skåner dig med henblik på mulige uheld. Det er uundværligt med fokus på dit eget helbred i byggeprojektet, især når du ikke køber assistance fra en fagmand.
9Man skal aldrig nogensinde fattes værktøj. Tit kan det være uundværligt at du har det klar til brug før du igangsætter byggeprojektet. Det er derudover vigtigt at medtage de tilhørende omkostninger i dit udgiftsbudget.
10Godt forarbejde vil altid være vejen til at nå problemfrit i mål med byggeriet. Du skal forfatte en gennemarbejdet strategi, som viser hvilke gøremål du planlægger at lave på hvilke dage, med en tilhørende numerisk orden. Forsøg at være skarp idet du nedskriver din køreplan.
11Det bør overvejes at sikre sig hjælp til dele af projektet, især ift. omfangsrige byggeprojekter. Krævende byggerier bør udføres af flere folk. Ydermere bør det blive mere produktivt og sjovere at lave arbejdet med andre.
12Du kunne overveje om byggeriet er et du kan klare selv, eller du hellere burde få hjælp fra en professionel til dele af arbejdet. Hvis du anskaffer eksperthjælp kunne det være en god idé at få tilbud fra flere firmaer.
De mest populære byggeshops
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er ekstremt beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 8 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er temmelig beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og bare 4 % har givet bundkarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket klart er virkelig flot. Vurderingen er baseret på 11.467 kommentarer, hvor imponerende 86 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % har givet den dårligste rating. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som naturligvis er fantastisk beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og alene 9 % giver 1 stjerne. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er meget overlegent. Ratingen er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvor imponerende 84 % giver den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Hvilken fragtform skal du vælge?

En stor portion online selskaber frembyder i vore dage diverse billige leveringstyper til slagskruetrækker. En af favoritterne er nu om dage levering til en pakkeshop, så du selv kan hente din nyindkøbte vare når der er mulighed for det. Denne er altså super smart, og ofte derudover den billigste slags levering.

Du bør derudover afveje for og imod at få pakken bragt til din adresse eller ud på dit arbejde. Metoden viser sig tit en sjat mere pebret, men endvidere ekstremt gnidningsløs ift. slagskruetrækker online. Den mindst kostelige metode til levering kan ikke benægtes at være selv at hente ordren, som jo nødvendiggør at du har bopæl nær online shoppens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Fragttiden på slagskruetrækker kan være yderst bestemmende såfremt vi mangler produktet inden for kort tid, og af den grund er det ret væsentligt at vi ser tidshorisonten for levering for slagskruetrækker. Temmelig mange internet webshops – herunder Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – frembyder billig levering efter en enkelt hverdag på masser af varer online, men glem ikke at det er underforstået at du bestiller forud for et givent klokkeslæt, så de garanteret kan nå at få ordren afsendt før de logistikansatte har fri.

En hel del online forhandlere sikrer fragt uden gebyr på slagskruetrækker online, men oftest er det under betingelse af at man bestiller for en konkret sum. Alternativt kunne du udvælge den mest letkøbte form for fragt, som tit vil blive at få dem til at køre dine produkter til en pakkeshop.

En lang række netshops yder afhentning hvor man handler billig slagskruetrækker online men selv henter i butikken. Fx Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Davidsen og Stark. Byggemarkederne foreslår fx klik-og-hent på slagskruetrækker i disse byer:

Dragør, Haderslev, Herning, Aabenraa, Højbjerg, Farum, Ringsted, Ikast, Rødovre, Charlottenlund, Allerød, Vallensbæk, Odder, Sønderborg, Hillerød, Rønne, Slagelse, Kokkedal, Brønderslev, Hvidovre, Tilst, Thisted, Viborg, Roskilde, Holbæk, Vordingborg, Greve, Jyllinge, Glostrup, Korsør, Odense, Frederikshavn, Lyngby, Hedehusene, Brønshøj, Nykøbing Falster, Valby, Grenaa, Nakskov, Ishøj, Værløse, Albertslund, Birkerød, Frederiksberg, Struer, Svendborg, Nærum, Kolding, Rudersdal, Haslev, Hjørring, Stenløse, Hobro, Aarhus, Holstebro, Gladsaxe, Varde, Vanløse, Næstved, Herlev, Lystrup, Taastrup, Ballerup, Frederiksværk, Horsens, Gentofte, Esbjerg, Ølstykke, Skanderborg, Aalborg, København, Solrød Strand, Randers, Risskov, Brøndby, Helsingør, Søborg, Brabrand, Virum, Frederikssund, Kalundborg, Hørsholm, Tårnby, Vejle, Skive, Køge, Fredericia, Lillerød, Åbyhøj, Nørresundby, Hedensted, Middelfart, Nyborg, og Silkeborg, .

Klik-og-hent for slagskruetrækker er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Sjælland (Bornholm, Sydsjælland, Lolland, Nordsjælland, Midtsjælland, Amager, Falster, Østsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden), Jylland (Midtjylland, Syddanmark, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland) og Fyn (Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn).

Når man kigger i data fremstår det markant, at internetbrugere ofte kigger efter fx slagskruetrækker tilbud og billig slagskruetrækker. Vi ser derudover jævnligt mennesker søge efter blandt andet slagskruetrækker online, slagskruetrækker priser samt køb slagskruetrækker, foruden de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Bygma, Davidsen og Silvan.

Få den bedste pris på slagskruetrækker

Det er jo særdeles overkommeligt for internetbrugere at lave prissammenligning på billige slagskruetrækker online i blandt flere netbutikker, og ergo har en hel del internet handler i Danmark ikke kunne lade være med at formindske salgspriserne på slagskruetrækker markant, og ydermere love fragt uden gebyr.

Dog kan det ikke desto mindre være gavnligt at efterprøve diverse internet foretagender efter tilbud og rabatter på slagskruetrækker online før du gennemfører din handel, så man er skråsikker på at antage den prisbilligste pris. Se ikke bare på de velkendte byggecentre som Stark, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan og Bauhaus.

Du må ikke desto mindre være så påvagt, at i tilfælde af at en internet handler udbyder billige slagskruetrækker online for en salgspris som anses for urealistisk billig, kunne det i nogle tilfælde være et signal om en uægte internet handler. Køb med betalingskort er i hvert fald indbefattet af en retningslinje, der støtter køber overfor fup e-handler.

Vi foreslår generelt handler med kort eller mobilbetaling. Som alternativ burde du udnytte en billig afdragsløsning fra fx ViaBill, ifald du hellere vil afdrage betalingen af slagskruetrækker ude i fremtiden. Dette fås normalt hos specialiserede webshops, men dog sjældent de velkendte byggemarkeder som eksempelvis Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, 10-4 og Silvan.

Når man kigger i tallene bliver det tydeligt, at internet shoppere mange gange kigger efter fx køb slagskruetrækker og billig slagskruetrækker. Derudover ser vi ofte netshoppere søge efter eksempelvis slagskruetrækker tilbud, slagskruetrækker priser samt slagskruetrækker online.

Gennemsøg tidligere køberes oplevelser

Trustpilot genererer ganske solide løsninger til at studere adskillige tidligere forbrugeres omtaler og derved kan det være til hjælp, at du undersøger e-shoppens kritik forud for at du shopper billige slagskruetrækker online.

Facebook yder tilsvarende egentlig fortræffelige metoder til at få indsigt i e-butikkens troværdighed. Tilmed ses en del netshops som gør det muligt at udfærdige en omtale af virksomhedens service, hvilket desuden burde drages fordel af til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

Forud for at nogen køber billige slagskruetrækker online i en e-shop burde de i og for sig gennemse virksomhedens betingelser, dog er det undertiden et omfattende projekt, særligt ved de gængse byggekæder som Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Stark og 10-4.

Et andet forslag kunne derfor være at tjekke om e-butikken er medlem af e-mærke ordningen, hvilket burde være en sikring om at online butikken anerkender de officielle regler, foruden at e-forretningen en gang i mellem efterses af fagmænd der mestrer lovene på området.

Desuden tilbydes du genvej til assistance, hvis du bliver udsat for problemer ved din handel med slagskruetrækker. Ligeledes foreslår vi at køber er klar over de vigtigste bestemmelser der kan spille ind i forbindelse med købet af slagskruetrækker online, til eksempel den byttepolitik netbutikken tilsikrer.

Her er det på samme måde afgørende, at man til enhver tid gemmer sin købsbekræftelse, således man senere kan bevise sin bestilling af slagskruetrækker, hvad end man har bestilt hos Davidsen, XL-Byg, Silvan, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Bygma.

Lone Sørensen gav 5 stjerner

Det var helt ok.

Søren Petersen gav 4 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Peter Andersen gav 5 stjerner

Hurtigt og let

Martin M gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

9 gode råd til online shopping
1Inden nogen køber billige slagskruetrækker i en internet handler kunne man når alt kommer til alt sætte sig ind i deres betingelser, men det er mange gange ikke særlig sjovt. Endvidere er det fornuftigt at kunden er omhyggelig omkring de elementære vilkår der kan have indvirkning på købet af billige slagskruetrækker online, som fx hvilken returrettighed netbutikken bruger.
2Vi anbefaler generelt køb med kort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er omfavnet af en orden, hvilket assisterer dig som køber imod uægte internet firmaer. Som en alternativ mulighed kunne du drage nytte af en afdragsløsning som fx ViaBill, forudsat du agter at honorere prisen over et længere tidsrum.
3Nogle enkelte online shops tilbyder billig fragt på slagskruetrækker, men for det meste er det så præmissen at der aftages for en bestemt pris. I øvrigt skulle man udvælge den mest betalelige leveringsmulighed, hvilket i mange tilfælde vil blive at få fragtmanden til at levere bestillingen til et afhentningssted. Leveringsformen viser sig gerne også særligt simpel. Den prisbilligste form for fragt kan ikke benægtes at være at hente ordren selv.
4Vi går generelt ind for at undersøge om online shoppen er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det bør være en tryghed om at internet virksomheden føjer de danske retningslinjer, tillige med at e-shoppen fra tid til anden evalueres af specialister som er inde i retningslinjerne. Inden folk køber billige slagskruetrækker hos en netshop bør man reelt sætte sig ind i deres handelsaftale.
5Den billigste løsning til levering vil til enhver tid være selv at hente pakken, men den mulighed betinges af at du lever tæt på online webshoppens bopæl. Den leveringsløsning er ultra vigtig forudsat vi mangler slagskruetrækker straks. Alternativt så sikrer en hel del online webshops levering uden omkostninger, men i mange tilfælde er det under betingelse af at du shopper for et fastsat beløb.
6Leveringstiden kan vise sig at være særligt essentiel såfremt man står og skal bruge produkterne straks, så herved er det relativt vigtigt at vi dobbelttjekker det forventede leveringstidspunkt på slagskruetrækker. Størstedelen af forhandlere på nettet stiller garanti om billig levering på næste hverdag på flere varenumre, men vær obs på at det er regnet ud fra at bestillingen indsendes forinden et fastsat klokkeslæt.
7En lang række firmaer på nettet frembyder nu om stunder et bredt udvalg af billige muligheder for levering til slagskruetrækker. En af de mest moderne er nu til dags at få leveret til et udleveringssted, hvor det er muligt at hente din pakke den dag der passer dig. Leveringstypen er altså ualmindeligt problemfri, og ofte ydermere den prisbilligste slags levering.
8Det har vist sig at være vældig simpelt for alle at sammenligne priser online på billige slagskruetrækker på tværs af e-firmaer, og på grund af dette tilbyder langt de fleste internet selskaber i Danmark fragt uden gebyr. Derfor kan det trods alt være tiden værd at sammenligne forskellige e-forretninger efter tilbud før du handler, sådan at man er usvigeligt sikker på at indhente den laveste pris.
9Trustpilot medfører forholdsvis belejlige muligheder for at besigtige ganske mange øvrige forbrugeres observationer og herved er det smart, at du ser nærmere på internet firmaets bedømmelser inden du shopper billige slagskruetrækker online. Facebook leverer desuden ultra belejlige løsninger til at få en idé om webshoppens kundefokus.