AEG SLAGSKRUENØGLE BSS18C12Z - 0
1.410 kr.
Mere info
Milwaukee Slagskruenøgle 1/2 FIWF12-0 M18
1.495 kr.
Mere info
Milwaukee Slagskruenøgle M18 FIWP12-502X
4.075 kr.
Mere info
Milwaukee Slagskruenøgle M12 CIW12-202C
2.373 kr.
Mere info
Milwaukee Slagskruenøgle M18 FIWF12-502X ½''
4.075 kr.
Mere info
Milwaukee Slagskruenøgle M18 FIWP12-0
1.835 kr.
Mere info
Milwaukee Slagskruenøgle M18 BIW38-0
1.610 kr.
Mere info
Milwaukee Slagskruenøgle HD28 IW-502X
6.640 kr.
Mere info
Milwaukee Slagskruenøgle IPWE 400R
3.375 kr.
Mere info
Milwaukee Slagskruenøgle M18 FIWP12-0X
1.945 kr.
Mere info
Milwaukee Slagskruenøgle M18 FIWF12-0X
1.945 kr.
Mere info
Milwaukee Slagskruenøgle IPWE 520R
3.825 kr.
Mere info
Milwaukee Slagskruenøgle HD18 HIWF-402C
4.390 kr.
Mere info
Milwaukee Slagskruenøgle HD28 IW-0
2.870 kr.
Mere info
Milwaukee Slagskruenøgle HD18 HIW-402C
4.390 kr.
Mere info
Milwaukee Slagskruenøgle HD18 HIW/0 M18
1.835 kr.
Mere info
Milwaukee Slagskruenøgle M12 BIW12-202C
1.945 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der findes forskelle i priserne på billige slagskruenøgle fra byggekæde til byggekæde. Nogle har fokus på gode priser, imens nogle fokuserer på et højt serviceniveau. Du bør tænke igennem hvad du vurderer er vigtigst.
Du skal kende de betingelser der gælder ved din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returret. Du bør derfor tjekke webshoppens regningslinjer.
Nogle byggekæder tilbyder et stort varesortiment, og øvrige har fokus på en specifik gruppe af vare. Du kan vurdere om det er vigtigt for dig at du har mange varer at vælge i mellem, foruden bare slagskruenøgle.
Det er selvfølgelig ekstremt afgørende at undersøge, hvorvidt de varer du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke må du finde et andet.
Ifald du vil have produkterne hurtigst muligt eller blot har lyst til at undvære leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at transportere varerne personligt. Det er først og fremmest muligt ved de kendte byggecentre.
For nogle er byggeprojekter lig med en verden af spørgsmål. Derved er det fordelagtigt at shoppe hos et online byggecenter, hvor du får gode råd til valg af slagskruenøgle.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og bekendte firmaer, som bidrager til øget sikkerhed når du shopper online. Dette kan du se en fordel i.
De kendte byggemarkeder finder du i det meste af landet, og takket være dette har kunderne chancen for at bestille online og fragte produkterne personligt. Som følge af det har du mulighed for at undvære fragtomkostningen, og samtidig hente varerne på kortere tid.
De store byggemarkeder forhandler produkter fra mange forskellige specialbutikker, og pga. det kan du shoppe fra et bredt sortiment af slagskruenøgle online.

Nichewebshop

De fleste nichebutikker på internettet styrer selv produktionen af de produkterne der kan købes fra de større webshops. Ved at købe direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online kan du få skarpere priser.
Størstedelen af specialiserede netbutikker er mindre firmaer, der oftest drives i Danmark, måske tilmed fra dit lokalområde. Disse hjælper du ved at købe slagskruenøgle online hos dem.
En masse nichebutikker er eksperter i deres produkter, da de ikke sælger andet. Derigennem vil du få mere konstruktiv hjælp fra personale med specialistviden i netop slagskruenøgle.
Danmarks største byggemarkeder

Davidsen blev grundlagt i 1944, og lønner i dag omtrent 1.000 medarbejdere i selskabets 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og beskæftiger nu ca. 500 medarbejdere i forretningens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

slagskruenøgle bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 personer i kædens 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

slagskruenøgle silvan

Silvan kom frem i 1968, og lønner i dag mere end 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 varehuse. Silvan har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark begyndte i 1896, og omfatter i dag omkring 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

slagskruenøgle jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.100 ansatte i kædens 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

slagskruenøgle harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres i dag af omkring 2.000 ansatte i deres 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er nu arbejdsplads for mere end 100 ansatte i forretningens 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres nu af flere end 2.000 ansatte i kædens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er nu arbejdsplads for omkring 2.300 personer i kædens 56 butikker. Bygma satser på salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1For udendørs opgaver kan vind og vejr få en fundamental rolle. Af den årsag kan du jævnligt tage et kig på vejrmeldingerne i tiden op til byggeriets begyndelse, så det ikke uventet starter med at piske ned når du netop er trukket i arbejdstøjet til dit komplicerede byggeprojekt.
2Du har mulighed for at få offentligt tilskud til ombygninger. Det gives hvis renoveringen gør en forskel for miljøet. At få tilbud om støtte beroer altså på at renoveringen har positiv indfyldelse på naturen.
3Ofte vil det være fundamentalt at nedskrive et udgiftsbudget for optimeringen, så man har styr på økonomien. Det bør blive fornuftigt at beskrive samtlige udgiftsposter, hvorefter man bør nedskrive udgiften ved dem hver især.
4Du skal ikke på noget tidspunkt negligere dit velbefindende, så glem ikke arbejdstøj såsom sikkerhedssko som beskytter dig mod hændelige ulykker. Det er klogt at du har styr på din sikkerhed i dit byggeprojekt, i særdeleshed når du ikke køber hjælp fra en fagperson.
5Du bør nødig undvære udstyr. Jævnligt kan det være uundværligt at du har grejet klar til brug inden du igangsætter byggeriet. I øvrigt må du huske at påregne de tilhørende omkostninger i din økonomiske plan.
6Forberedelse vil altid være vejen til at få en god oplevelse med byggeprocessen. Du bør forfatte en klar arbejdsplan, som viser hvilke gøremål du vil lave på hvilken dag, inklusiv en prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være realistisk idet du sammensætter oversigten.
7Måske det ville være relevant at overveje om byggeriet er et du kan klare selv, eller du i stedet for skal hente eksperthjælp til noget af arbejdet. Ifald du køber professionel hjælp kunne det være en god idé at modtage uforpligtende tilbud fra forskellige virksomheder.
8Længe før du opstarter byggeriet kan det være rimeligt betydningsfuldt med et tilsagn om, at byggeriet ikke er ulovligt. Afhængigt af din boligtype kan der vise sig en række retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
9Der kommer utvivlsomt uforudsigelige problemstillinger når det handler om omfangsrige projekter, og på grund af det viser det sig essentielt at der er afsat betragtelig plads i planen, så man kan føle sig sikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
10Det kan være til god gavn at søge hjælp til dele af projektet, hovedsageligt såfremt det er omfattende ombygninger. Nogle projekter behøver flere end en enkelt person. I øvrigt vil det være mere produktivt og sjovere at udføre arbejdet med andre.
11Det er betydningsfuldt at du har de nødvendige materialer til disposition forud for at du begynder byggeriet. Du kunne udfærdige en punktforms huskeliste som samler alt det der skal bruges, og derefter granske hvert enkelt punkt, med øje for at du føler dig sikker på at der ikke er nogen mangler.
12Der kan findes vældig mange vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider som kan inspirere dig. I særlig grad YouTube tilbyder meget nyttig info, specielt såfremt man kigger i hele verden.
De mest populære byggecentre
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som jo er ultra overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvoraf imponerende 84 % har givet toprating, og kun 2 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er kolossalt betryggende. Ratingen er baseret på 23.161 anmeldelser, hvor ikke mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og blot 8 % giver bundkarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er absolut flot. Scoren er regnet ud fra 28.109 meninger, hvor intet mindre end 76 % har givet toprating, og blot 4 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er kolossalt betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er ualmindeligt beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 meninger, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet toprating, og blot 9 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Hvilken leveringstype er smartest?

En række firmaer på nettet frembyder i øjeblikket et stort udvalg af billige fragtmetoder til slagskruenøgle. Det mest populære er for øjeblikket levering til et afhentningssted, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de købte varer lige når det passer dig. Fragttypen er jo usædvanlig ligetil, og mange gange ligeledes den billigste leveringsmodel.

Du bør alternativt påtænke at vælge udbringning hjem til dig selv eller til adressen hvor du arbejder. Denne viser sig mange gange en sjat mere bekostelig, men til gengæld særdeles overkommelig ift. slagskruenøgle online. Den mest betalelige mulighed for fragt er dog selv at hente produkterne, hvilket står og falder med at du opholder dig i kort afstand af e-forhandlerens byggemarked, for eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Fragtperioden på slagskruenøgle er selvfølgelig super aktuel om vi absolut skal bruge varerne omgående, så af den grund er det ret så aktuelt at du kigger nærmere på tidshorisonten for levering for slagskruenøgle. En række internet forhandlere – herunder Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – stiller udsigt til billig 1 dags levering på en lang række af deres varenumre online, men vær påpasselig da det er påkrævet at bestillingen placeres forinden et givent tidspunkt, således at de sandsynligvis kan nå at få ordren klargjort før lagermedarbejderne får fri.

Indtil flere internet butikker garanterer levering uden omkostninger på slagskruenøgle online, men i mange tilfælde er det så præmissen at man aftager for et fastsat beløb. Desuden skal man gribe den mest prisbevidste løsning til levering, hvilket gerne er at få kørt din ordre til et afhentningssted.

En lang række kæder tildeler afhentning hvor du køber billig slagskruenøgle online men afhenter i byggecenteret. For eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Stark, Bygma og Harald Nyborg. Byggecentrene tildeler for eksempel klik-og-hent på slagskruenøgle i disse byer:

Køge, Valby, Solrød Strand, Tårnby, Farum, Nakskov, Middelfart, Nyborg, Greve, Ballerup, Frederiksværk, Svendborg, Brøndby, Helsingør, Stenløse, Skanderborg, Randers, Glostrup, Haslev, Rødovre, Horsens, Hillerød, Åbyhøj, København, Risskov, Hedehusene, Fredericia, Struer, Ikast, Roskilde, Nørresundby, Lillerød, Esbjerg, Hørsholm, Næstved, Hobro, Skive, Taastrup, Hvidovre, Aabenraa, Søborg, Odder, Ølstykke, Albertslund, Rudersdal, Vejle, Charlottenlund, Frederiksberg, Slagelse, Jyllinge, Kokkedal, Dragør, Viborg, Grenaa, Haderslev, Thisted, Brønderslev, Virum, Aarhus, Tilst, Korsør, Højbjerg, Birkerød, Hedensted, Rønne, Frederikssund, Lystrup, Herning, Nærum, Holstebro, Brønshøj, Allerød, Lyngby, Odense, Herlev, Gentofte, Holbæk, Nykøbing Falster, Silkeborg, Gladsaxe, Frederikshavn, Vordingborg, Kolding, Ishøj, Værløse, Sønderborg, Aalborg, Brabrand, Hjørring, Ringsted, Kalundborg, Vallensbæk, Varde, og Vanløse, .

Afhentning for slagskruenøgle er tilgængeligt i de fleste områder af landet: Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn), Sjælland (Nordsjælland, Bornholm, Lolland, Hovedstaden, Midtsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Amager, Vestsjælland, Falster) og Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark).

Når man ser på tallene fremstår det markant, at internetbrugere tit søger fx slagskruenøgle priser og billig slagskruenøgle. Derudover oplever man mange gange internet shoppere efterspørge for eksempel slagskruenøgle tilbud, køb slagskruenøgle samt slagskruenøgle online, plus de velkendte byggecentre som Bygma, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg.

Priser på slagskruenøgle

Det er efterhånden ualmindeligt problemfrit for enhver at lave prissammenligning på billige slagskruenøgle online i blandt diverse webbutikker, og med det motiv har en lang række online webshops ikke kunne lade være med at formindske prisen på slagskruenøgle markant, og ydermere tilbyde fragt uden betaling.

Men det kan imidlertid være nyttigt at tjekke en række internet forretninger efter tilbud på slagskruenøgle online forinden du gennemfører dit køb, således at du er garanteret at skaffe sig den laveste pris. Kig ikke bare på de kendte byggecentre som Davidsen, Silvan, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark og Bygma.

Man bør bare være så påvagt, at når en internet webshop afhænder billige slagskruenøgle online til en pris som er usædvanlig god, bør det ofte være et faresignal om en falsk internet forhandler. Betalinger med kort er ikke desto mindre omsluttet af en forordning, hvilket støtter dig som køber imod uægte firmaer på nettet.

Generelt går vi ind for køb med betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning burde du vælge en billig afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, når du agter at klare betalingen af slagskruenøgle over en periode. Det fås som regel hos specialiserede netshops, men sjældent de udbredte byggemarkeder som eksempelvis Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Silvan, Davidsen, 10-4, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Når man ser på søgedata bliver det markant, at mennesker jævnligt søger blandt andet billig slagskruenøgle og slagskruenøgle priser. Foruden dette ser man som regel mennesker efterspørge blandt andet slagskruenøgle online, køb slagskruenøgle og slagskruenøgle tilbud.

Kig på tidligere brugeres erfaringer

Trustpilot præsterer ganske tiltalende løsninger til at studere flere forhenværende kunders observationer og derved støtter vi, at du læser e-forhandlerens ratings inden du shopper billige slagskruenøgle online.

Facebook giver dig også ret anstændige løsninger til at få en idé om e-forhandlerens pålidelighed. Her møder vi en del shops på nettet hvor folk kan udforme en omtale af købsoplevelsen, som tillige bør anvendes til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Inden folk shopper billige slagskruenøgle online på en webbutik bør de uden tvivl gøre sig bekendt med indholdet af webbutikkens forretningsbetingelser, det er dog bare et tidskrævende projekt, specielt hos de store byggemarkeder som Stark, Silvan, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma og Davidsen.

Et andet alternativ kan være at se nærmere på hvorvidt e-firmaet er e-mærket, grundet at det generelt er et bevis på at internet virksomheden opfylder dansk lovgivning, og at webbutikken en gang i mellem besigtiges af eksperter som forstår lovene på området.

Desuden giver det dig chance for at få hjælp, når du forvoldes problemer i forbindelse med dit indkøb af slagskruenøgle. Ydermere er det klogt at køberen er vaks omkring de mest essentielle regler der har indflydelse på købet af slagskruenøgle online, som for eksempel den returret netshoppen lover.

I relation til det er det ydermere afgørende, at man stadigvæk gemmer sin e-mail kvittering, så man en anden gang kan vidne om købet af slagskruenøgle, uanset om man shopper fra Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Stark, Bygma eller XL-Byg.

Søren L gav 5 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

Thomas K gav 4 stjerner

Intet at sætte en finger på

Birthe R gav 5 stjerner

hurtig og præcis levering

Kim gav 5 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

9 gode råd til online indkøb
1Den billigste fragtmulighed vil i de fleste tilfælde være at hente ordren selv, hvilket dog stiller krav om at du bor i kort afstand af online forhandlerens adresse. Den fragtmulighed kan vise sig at være super væsentlig når du har brug for slagskruenøgle øjeblikkeligt. Alternativt så frembyder flere firmaer på nettet gratis fragt, men i de fleste tilfælde kræver det at der aftages for en præcis sum.
2Forud for at folk bestiller billige slagskruenøgle hos en shop på nettet bør man når alt kommer til alt se på butikkens vilkår, men det er normalt ikke særlig morsomt. Tilmed anbefaler vi at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest essentielle bestemmelser der kan have indvirkning på bestillingen af billige slagskruenøgle online, som fx den returrettighed online virksomheden lover.
3Leveringstidspunktet er naturligvis temmelig udslagsgivende såfremt man behøver ordren inden for få dage, og derfor er det rimelig passende at du undersøger den forventede leveringsdato ved slagskruenøgle. En hel del online virksomheder reklamerer med billig 1 dags levering på mange af shoppens varer, der dog er betinget af at bestillingen laves tidligere end et angivent klokkeslæt.
4Trustpilot indebærer sådan set fordelagtige muligheder for at gennemgå mange tidligere brugeres observationer og på grund af dette rekommanderer vi, at du iagttager online firmaets anmeldelser før du bestiller billige slagskruenøgle online. Facebook bringer dig tilsvarende flere solide genveje til at få et kig ind i webbutikkens troværdighed.
5Generelt slår vi et slag for at efterse hvorvidt internet firmaet er medlem af e-mærket, siden det skulle være et billede på at netshoppen følger de danske retningslinjer, og at online shoppen nu og da efterses af sagkyndige som behersker reglerne. Forud for at folk bestiller billige slagskruenøgle i en e-shop kan man uden tvivl gennemgå virksomhedens handelsvilkår.
6Det har vist sig at være ualmindeligt let gængeligt for almindelige mennesker at finde information om priser online på billige slagskruenøgle fra diverse online butikker, og for det præsterer flere internet webshops fri fragt. Trods dette kan det stadigvæk være udbytterigt at efterprøve nogle enkelte online forretninger efter tilbud og rabat før du gennemfører din handel, så man er skudsikker på at få fat i den mindst kostelige pris.
7Indtil flere internet selskaber præsterer fragt uden gebyr på slagskruenøgle, men for det meste er det så præmissen at du køber for en fastsat sum. I øvrigt bør du udvælge den prisbilligste type af levering, som typisk er at få kørt ordren til en pakkeshop. Leveringsformen bliver som regel derudover i høj grad smart. Den mest betalelige fragttype kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne.
8Vi anbefaler kortbestillinger eller MobilePay. Køb med kort er omfavnet af en forordning, som støtter en imod falske internet forhandlere. Som alternativ burde du benytte en billig afdragsløsning som for eksempel ViaBill, når du vil dække omkostningerne i flere bidder.
9Mange internet forhandlere frembyder nu om dage en række forskellige billige fragtformer til slagskruenøgle. En af de mest anvendte er på nuværende tidspunkt pakkeshoppen, så du selv har mulighed for at hente de nyindkøbte produkter præcis når det passer dig. Muligheden er jo ret overkommelig, samt i mange tilfælde desuden den prisbilligste fragtløsning.