Byghjem.dk

Skunklem

Dolle Timbersan Hvid Skunklem
750 kr.
Mere info
Dolle Timbersan Classsic skunklem
750 kr.
Mere info
Fakro DWK Skunklem
875 kr.
Mere info
Dolle ClickFix 56 Skunklem
11.655 kr.
Mere info
Fakro DWF BD45 Skunklem
1.350 kr.
Mere info
Dolle Timbersan BD30 Skunklem
19.053 kr.
Mere info
Fakro DWT Thermo Skunklem
12.375 kr.
Mere info
Dolle Timbersan BD60 Skunklem
20.268 kr.
Mere info
Dolle Timbersan Simple Skunklem
14.886 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer der gør sig gældende for dit køb online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. returnering. Derfor bør du undersøge webshoppens regningslinjer.
For mange er byggeri forbundet med en masse spørgsmål. Dermed bør du overveje at vælge en netbutik, som tilbyder hjælp og vejledning omkring skunklem.
Ifald du skal bruge produkterne hurtigst muligt eller bare ønsker at undgå fragtgebyret, så kan du tænke over at fragte produkterne på eget initiativ. Dette er specielt en mulighed ved de gængse byggekæder.
Nogle byggekæder har et enormt produktudvalg, og nogle har fokus på en specifik gruppe af vare. Du skal forholde dig til hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange produkter at vælge i mellem, udover bare skunklem.
Det er selvfølgelig utrolig relevant at vide, om de produkter du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du være tvunget til lede andre steder.
Der er variationer i udsalgspriserne på billige skunklem fra netbutik til netbutik. Enkelte har fokus på de bedste priser, imens nogle satser på service. Du bør reflektere over hvad der for dig er det vigtigste.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre er tilgængelige mange steder i landet, og på grund af det har kunderne valget om at bestille online og hente byggematerialerne personligt. I kraft af det kan du overveje at spare fragtgebyret, samt endda have produkterne på kortere tid.
De gængse byggemarkeder sælger varer fra diverse specialbutikker, hvilket giver dig mulighed for at købe fra et bredt udvalg af skunklem online.
De store byggekæder er etablerede og landskendte virksomheder, som medvirker til en tryghedsfølelse til dig som køber online. Det vil nogle se som positivt.

Nichewebshop

Diverse nichespecifikke netbutikker er iværksætterfirmaer, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, muligvis sågar lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at støtte idet du handler skunklem online hos dem.
Flertallet af specialiserede webshops ved ekstremt meget om det produktsortiment de har online, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Altså forventes det at du får ekstra gavnlig assistance fra mennesker som er specialister i lige præcis skunklem.
Forskellige nichebutikker på internettet styrer selv produktionen af de varer som byggemarkederne sælger. Idet du køber direkte hos disse nichewebshops online er det muligt at få et ekstra godt tilbud.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger nu i nærheden af 2.300 personer i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

skunklem bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og styres dagligt af omtrent 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres i dag af ca. 2.000 personer i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og styres dagligt af omkring 100 personer i firmaets 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 500 millioner kroner.

skunklem harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og lønner i dag flere end 2.000 kollegaer i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på salg til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og omfatter i dag omtrent 500 kollegaer i de 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

skunklem jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er nu arbejdsplads for mere end 2.100 personer i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og lønner i dag omtrent 2.000 personer i byggemarkedets 72 varehuse. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 mennesker i firmaets 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

skunklem silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 ansatte i selskabets 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Der kan findes en hel del vejledninger og videoer på nettet hvor du kan finde hjælp. Navnligt YouTube er kilde til betydelige mængder konstruktiv info, i særlig grad såfremt man kigger i hele verden.
2Det vil vise sig meningsgivende at have de nødvendige bygningsmaterialer klar i god tid før du går til værks med eksekveringen. Du får god gavn af at forfatte en overskuelig huskeliste som indeholder det der skal bruges, og bagefter gennemløbe punkterne, hvormed du kan føle dig tryg ved at du har det hele.
3Det kan overvejes om du selv skal stå for hele projektet, eller du alternativt burde sikre dig assistance fra en professionel til opstarten af byggeriet. Såfremt du anskaffer hjælp fra en ekspert kan det være optimalt at lede efter prisoverslag fra diverse foretagender.
4Der kommer uden tvivl overraskende problemstillinger når det handler om svære projekter, og herved kan det være af stor betydning at man har afsat god tid i arbejdsplanen, som vil medvirke til at man kan føle sig selvsikker på at nå i mål.
5Typisk vil det være af stor betydning at udarbejde et budget for byggeriet, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det kan blive en god idé at beskrive alle udgifter, og efterfølgende kortlægge mulige tilbud på dem slavisk.
6Man bør aldrig nogensinde fattes værktøj. Tit vil det vise sig strategisk at have grejet klar til brug før du tager fat på byggeprojektet. I øvrigt er det fordelagtigt at påregne disse udgiftsposter i din økonomiske plan.
7For opgaver udenfor har vind og vejr meget at sige. Således skal du regelmæssigt holde øje med vejrmeldingerne i den tid der er op til byggeriets begyndelse, så du slipper for at det ud af det blå begynder at piske ned når du netop er gået i gang med dit krævende byggeprojekt.
8I god tid inden at du iværksætter byggeprocessen kan det vise sig ekstremt afgørende med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Alt efter hvor du bor kan der være en række love omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
9Du skal nødig gå på kompromis med dit velbefindende, så glem ej påklædning herunder arbejdssko som beskytter dig overfor eventuelle uheld. Det er vigtigt at du husker sikkerheden i byggeprojektet, i særdeleshed ifald du ikke investerer i hjælp fra en professionel.
10Husk at du kan hente økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det fås hvis byggeriet er CO2-besparende. Det kræver dermed at projektet har betydning for klimaet.
11Det er en god idé at indhente hjælp til byggearbejdet, navnlig når det er større byggerier. Større projekter gør krav på flere folk. Desuden vil det være hurtigere og mere socialt når der er flere der bidrager.
12Godt forarbejde er vejen til succes med dit byggeprojekt. Du kunne overveje at sammensætte en velovervejet dagsorden, som fortæller hvilke opgaver der skal laves hvornår, som også inkluderer en prioriteret rækkefølge. Husk at være konkret idet du udarbejder tidsplanen.
De bedst vurderede byggekæder
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er usædvanligt flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 69 % giver topkarakter, og alene 8 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket jo er fantastisk betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % giver den højeste karakter, og kun 4 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er ret så overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er yderst flot. Karakteren er baseret på 19.208 anmeldelser, hvoraf imponerende 84 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som uden tvivl er rigtig godt arbejde. Vurderingen er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 9 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Hvilken fragtmulighed er bedst?

En stor portion outlets på nettet udlover til alt held diverse forskellige billige fragttyper til skunklem. Den mest almindelige er efterhånden at få leveret til et udleveringssted, hvor det er muligt at hente dine nye produkter når du har lyst. Fragtmetoden er nemlig virkelig let, samt oftest endvidere den prisbilligste mulighed for levering.

Du burde også forsøge at få produkterne bragt hjem til hvor du bor eller ud til dit arbejde. Den er desværre en tak mindre billig, men tillige yderst problemfri ift. skunklem online. Den mest billige leveringsløsning vil dog altid være at du selv henter ordren, men den løsning betinges af at du opholder dig nær webshoppens butikker, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på skunklem er virkelig aktuel i tilfælde af at man har brug for produktet øjeblikkeligt, så derfor er det jo afgørende at du undersøger leveringstiden for skunklem. En del online virksomheder – eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – giver løfte om billig dag-til-dag fragt på en hel del produkter online, der dog står og falder med at bestillingen realiseres inden et besluttet tidspunkt, så de sandsynligvis kan nå at få de nye varer hen til fragtfirmaet før pakkepersonalet holder fyraften.

Indtil flere outlets på nettet yder levering uden betaling på skunklem online, men i reglen er det betinget af at du indkøber for et fastsat beløb. Desuden skal du tage den mest billige mulighed for fragt, der ofte vil være at få fragtfirmaet til at levere pakken til et udleveringssted.

Adskillige netshops udlover click-and-collect hvor man køber billig skunklem på nettet og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Davidsen, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg og 10-4. Byggecentrene foreslår eksempelvis click-and-collect på skunklem i følgende områder:

Farum, Nærum, Roskilde, Ishøj, Sønderborg, Brønderslev, Hvidovre, Viborg, Holstebro, Ikast, Randers, Herlev, Rudersdal, Hillerød, Herning, Kolding, Hørsholm, Horsens, Greve, Hjørring, Nakskov, Rødovre, Risskov, Kalundborg, Kokkedal, Silkeborg, Hedensted, Brøndby, Hobro, Tilst, Lystrup, Albertslund, Holbæk, Køge, Odense, Glostrup, Rønne, Ringsted, Lyngby, Gladsaxe, Grenaa, Brabrand, Odder, Nykøbing Falster, København, Haderslev, Virum, Skanderborg, Esbjerg, Nørresundby, Aalborg, Fredericia, Brønshøj, Helsingør, Lillerød, Vallensbæk, Haslev, Valby, Næstved, Stenløse, Thisted, Charlottenlund, Højbjerg, Hedehusene, Vejle, Vordingborg, Slagelse, Solrød Strand, Ølstykke, Svendborg, Aabenraa, Åbyhøj, Varde, Struer, Værløse, Middelfart, Ballerup, Frederikssund, Korsør, Vanløse, Jyllinge, Birkerød, Frederiksberg, Nyborg, Taastrup, Dragør, Skive, Tårnby, Frederiksværk, Frederikshavn, Aarhus, Gentofte, Allerød, og Søborg, .

Click-and-collect af skunklem er tilgængeligt i de fleste regioner af landet: Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland), Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn) og Sjælland (Lolland, Vestsjælland, Amager, Sydsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Falster, Nordsjælland, Bornholm).

Når der ses på statistikkerne bliver det tydeligt, at mennesker tit kigger efter fx køb skunklem og billig skunklem. Vi ser derudover jævnligt internet shoppere lede efter blandt andet skunklem online, skunklem priser samt skunklem tilbud, plus de velkendte byggekæder som 10-4, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Stark, Harald Nyborg og Davidsen.

Gode priser på skunklem

Det er jo ret let gængeligt for alle og enhver at søge sig frem til tilbud på billige skunklem online fra diverse internet varehuse, og til tak har massevis af forhandlere på nettet ikke kunne lade være med at presse prisniveauet på skunklem eftertrykkeligt, og endda frembyde levering uden beregning.

Derfor kan det immervæk være smart at efterprøve visse e-firmaer efter tilbud og rabatter på skunklem online forud for at du gennemfører dit køb, sådan at man er garanteret at opnå den bedste pris. Se ikke bare hos de velkendte byggecentre som Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Stark og XL-Byg.

Man skal dog være omhyggelig med, at hvis en webbutik forhandler billige skunklem online til en udsalgspris der er himmelråbende gunstig, så kunne det mange gange være et tegn på en uægte e-shop. Køb med betalingskort er trods alt en del af et regelsæt, der hjælper kunden imod uærlige internet selskaber.

Generelt går vi ind for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du benytte en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, ifald du hellere vil finansiere regningen på skunklem over et længere tidsrum. Dette fås normalt hos nichebutikker, i modsætning til de velkendte byggecentre som for eksempel Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Silvan og Stark.

Ses der på søgedata står det klart, at netshoppere ofte efterspørger blandt andet skunklem priser og køb skunklem. Man ser desuden ofte folk søge blandt andet skunklem online, billig skunklem samt skunklem tilbud.

Gennemsøg tidligere kunders betragtninger

Trustpilot indebærer de facto ærlige chancer for at gennemstøve en stor portion tidligere køberes domme og på grund af dette er det smart, at du læser e-shoppens vurderinger forinden du handler billige skunklem online.

Facebook indebærer endvidere tilpas udmærkede muligheder for at få et kig ind i online butikkens pålidelighed. Derudover er der faktisk internet foretagender som giver kunderne mulighed for at frembringe en evaluering af ordreforløbet, hvilket ligeledes bør bruges til at få et indtryk af hvor glade kunderne er.

Inden folk shopper billige skunklem online på en webbutik behøver de reelt betragte netbutikkens forretningsvilkår, dog er det i mange tilfælde ikke særlig morsomt, især ved de gængse byggemarkeder som XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark og 10-4.

Et nemmere alternativ kan derfor være at efterse om e-handlen er e-mærket medlem, siden det længe har været et sympol på at online webshoppen opfylder de danske retningslinjer, udover at shoppen tit efterses af fagfolk som har den nødvendige knowhow om de gældende bestemmelser.

Dette er desuden en god chance for at få bistand, når du får udfordringer med dit indkøb af skunklem. Tillige kan det være til hjælp at køberen er opmærksom på de væsentligste vilkår der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af skunklem online, for eksempel hvilken returrettighed virksomheden bruger.

Derfor er det ligeledes afgørende, at man til enhver tid sikrer ens e-mail kvittering, således man altid vil kunne bevise købet af skunklem, hvad end man har købt fra Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix eller 10-4.

Hanne gav 5 stjerner

Fremragende service

Søren M gav 4 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Peter A gav 5 stjerner

Hurtig levering hver gang

Anna gav 5 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

9 tips til din online shopping
1Leveringstiden kan vise sig at være vældig udslagsgivende hvis du skal bruge varen inden for kort tid, og med det formål er det faktisk relevant at man checker den forventede leveringstid for skunklem. Temmelig mange online outlets byder på billig 1 hverdags levering på flere varer, men som trods alt er regnet ud fra at transaktionen realiseres inden et konkret tidspunkt.
2En hel del e-forretninger tilbyder i øjeblikket en række forskellige billige fragtløsninger til skunklem. Førstevalget hos mange er i dag levering til et afhentningssted, hvor det er muligt at hente dine nye varer når du har tid. Fragtløsningen er jo yderst bekvem, samt endda tilmed den mest betalelige leveringsmodel.
3Forud for at nogen shopper billige skunklem i en internet shop kunne man uden tvivl læse webbutikkens betingelser, men det er normalt ikke specielt ophidsende. For øvrigt støtter vi at kunden er opmærksom på de væsentligste vedtægter der kan have indvirkning på shopping af billige skunklem online, f.eks. den byttepolitik e-handlen anvender.
4Vi slår generelt et slag for at efterse hvorvidt online forhandleren er verificeret af e-mærket, eftersom det længe har været et tegn på at online butikken imødekommer de opstillede regler, samt at e-firmaet lejlighedsvis tilses af fagmænd der har indsigt i de gældende bestemmelser. Før nogen køber billige skunklem på en internet handler kan man sådan set gennemse netbutikkens handelsbetingelser.
5Trustpilot giver dig ultra ønskværdige løsninger til at verificere en række aktuelle forbrugeres oplevelser og af den grund går vi ind for, at du kigger nærmere på webbutikkens kritik forinden du handler billige skunklem online. Facebook frembringer for øvrigt nogle anstændige genveje til at få en idé om e-shoppens pålidelighed.
6Den billigste fragtmulighed vil altid være at hente produkterne selv, hvilket dog er betinget af at du opholder dig i nærheden af online forretningens bopæl. Den leveringsversion kan vise sig at være ret central i tilfælde af at du står og skal bruge skunklem omgående. Alternativt så frembyder nogle få internet handler fragt uden gebyr, men for det meste er det betinget af at der shoppes for en bestemt sum.
7Det er meget hensigtsmæssigt for folk at finde frem til de bedste priser online på billige skunklem i blandt flere internet outlets, og så frembyder massevis af e-forretninger fragt uden gebyr. Det kan dog stadigvæk blive udbytterigt at kigge forbi visse online shops efter tilbud forinden du gennemfører dit køb, så man er usvigeligt sikker på at opnå den skarpeste pris.
8En række online webshops præsterer gratis fragt på skunklem, men undertiden forudsætter det at man indkøber for en konkret pris. I øvrigt kan du udvælge den mest billige leveringsudgave, hvilket ofte vil blive at få fragtmanden til at levere bestillingen til et udleveringssted. Løsningen viser sig gerne også vældig nem. Den billigste leveringsmetode er uden tvivl at hente ordren selv.
9Generelt anbefaler vi betalinger med kort eller mobilbetaling. Køb med kort er en del af en regel, der begunstiger folk imod snydagtige internet webshops. Alternativt bør du bruge en løsning på afbetaling som fx ViaBill, hvis du foretrækker at betale omkostningerne af flere omgange.