Silver 7,5 skruekompressor
32.498 kr.
Mere info
Skruekompressor15h/270 400v-3
92.595 kr.
Mere info
Newsilver 3/90 skruekompressor
27.250 kr.
Mere info
Servicekit til kompressor ABAC Genesis
1.930 kr.
Mere info
Skruekompressor NewSilver D10/300 med køletørre
41.875 kr.
Mere info
Skruekompressor15h/6-13 400v-3
106.564 kr.
Mere info
Skruekompressor7.5h/200 400v-3
41.466 kr.
Mere info
Skruekompressor10h/270 400v-3
50.359 kr.
Mere info
ABAC 10/270 400V-3 10 HK stationær skruekompressor
33.738 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer der gør sig gældende når du handler online, så du kan slippe for udfordringer med fx reklamationer. Derfor bør du tjekke butikkens regler.
Det er naturligvis utrolig relevant at tjekke, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggecenteret. Alternativt kan du være tvunget til lede andre steder.
Der er forskel på priserne på billige skruekompressor hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte har fokus på gode tilbud, og nogle vil have kompetent sparring. Du skal vurdere hvad der for dig betyder mest.
For en del er byggeprojekter ens betydende med en verden af spørgsmål. Hermed kan du med fordel vælge en webshop, hvor du bliver tilbudt rådgivning og sparring omkring skruekompressor.
Ifald du har brug for produkterne nu og her eller bare gerne vil spare leveringsgebyret, så kan du overveje at køre varerne selv. Det er specielt et alternativ hos de gængse byggekæder.
Nogle byggekæder har et bredt produktudvalg, imens nogle fokuserer på en enkelt type af vare. Du skal gennemtænke om det er afgørende for dig at du har mange forskellige produkter at vælge fra, foruden bare skruekompressor.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder har butikker nær dig, og som følge af det har man valget om at handle online og transportere varerne på eget initiativ. Som følge af det har du mulighed for at undgå fragtgebyret, og ovenikøbet have varerne nu og her.
De store byggekæder er populære og højtprofilerede forretninger, som kan give øget tryghed til dig der shopper online. Det er noget nogle vil se en fordel i.
De kendte byggekæder køber varer fra en lang række forskellige specialbutikker, og så kan du vælge fra et stort sortiment af skruekompressor online.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops som fokuserer på en enkelt niche styrer selv produktionen af de varer der kan købes i de store byggekæder. Ved at købe direkte igennem nichebutikkerne online vil du få lavere priser.
Størstedelen af nichespecifikke netbutikker ved ekstremt meget om det produktudvalg de har online, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. På grund af det formår de at yde ekstra indsigtsfuld service fra personale med ekspertviden i netop skruekompressor.
Diverse niche webshops er opstartsfirmaer, der typisk drives i Danmark, muligvis sågar lokalt nær dig. Dem understøtter du når du bestiller skruekompressor online på deres side.
De største byggekæder i Danmark
skruekompressor silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres nu af over 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 butikker. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.300 personer i selskabets 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

skruekompressor jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 2.100 personer i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er i dag arbejdsgiver for ca. 500 mennesker i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og lønner i dag omtrent 1.000 personer i kædens 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

skruekompressor bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og styres dagligt af ca. 1.000 mennesker i kædens 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i billige priser til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

skruekompressor harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og omfatter i dag omkring 2.000 ansatte i deres 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og udgøres nu af over 100 personer i selskabets 6 butikker. 10-4 tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 500 millioner kroner.

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger i dag over 2.000 mennesker i virksomhedens 72 butikker. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1I god tid inden at du indleder byggeprocessen er det vanvittigt betydningsfuldt med et tilsagn om, at det du vil lave overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i din bopæl vil der vise sig en række love som beskriver, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
2Der kan findes et stort udvalg af hjælpeartikler og videoer på nettet som kan give dig inspiration. Ikke mindst YouTube kan hjælpe med rigelig brugbar oplysning, navnligt når du benytter den engelske version.
3Det vil vise sig vigtigt at du har de nødvendige materialer klar til brug på forhånd inden du starter dit arbejde. Du har fordel af at lave en simpel oversigt hvoraf der fremgår alle de ting du får brug for, og så granske materialerne, med det formål at du føler dig tryg ved at du har styr på det.
4Godt forarbejde bliver vejen til at komme i mål med din byggeproces. Du må have en klar plan, som viser hvilke gøremål du planlægger at løse på hvilke dage, og en tilhørende rækkefølge. Vær realistisk i udarbejdelsen af tidsplanen.
5Husk at tænke over hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du må tilkøbe hjælp fra en fagperson til dele af byggeriet. Ifald du benytter professionel assistance kunne det godt betale sig at lede efter tilbud fra flere entreprenører.
6Ved udendørs opgaver har vejret en stor rolle. Således kan du jævnligt tage et kig på udsigten ift. vejret i forbindelse med projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke pludselig begynder at vælte ned absolut lige når du er midt i dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
7Husk at du kan hente offentlig støtte til byggeprojekter. Det ydes i tilfælde hvor byggeriet er klimavenligt. Støtten betinges altså af at ombygningen influerer positivt på miljøet.
8Du bør under ingen omstændigheder mangle arbejdsredskaber. Typisk vil det være uundværligt at have grejet til rådighed akkurat som du igangsætter byggeriet. Du må heller ikke glemme at indregne udgifterne hertil i dit budget.
9I mange tilfælde vil det være fornuftigt at udarbejde et budget for dit byggeprojekt, så man har styr på økonomien. Det bør blive sundt at kortlægge alle udgifter, hvorefter man kunne notere online tilbud på dem én og én.
10Det bør overvejes at få en hjælpende hånd til byggearbejdet, især såfremt det er store byggeprocesser. Krævende ombygninger skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Dertil viser det sig mere effektivt og mere minderigt når man ikke er ene om det.
11Der kommer stort set altid uforudsete udfordringer i forbindelse med større projekter, og derfor er det værdifuldt at man har afsat passende plads i tidsplanen, med det formål at man kan føle sig selvsikker på at nå det inden ens deadline.
12Du skal unden ingen omstændigheder negligere dit eget ve og vel, så glem ikke påklædning som fx sikkerhedshjelm som beskyttelse med henblik på mulige skader. Det er fundamentalt at du husker sikkerheden i dit byggeprojekt, især såfremt du ikke investerer i assistance fra en professionel.
De højest bedømte byggeshops
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som vel at mærke er utrolig flot. Bedømmelsen er baseret på 11.467 anmeldelser, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % giver dumpekarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er virkelig imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvor imponerende 69 % har givet topkarakter, og bare 8 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er enormt betryggende. Evalueringen grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvoraf hele 76 % har givet maksimum point, og alene 4 % giver 1 stjerne. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ekstremt godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvor hele 84 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som selvsagt er ekstremt flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvor imponerende 59 % har givet topkarakter, og blot 9 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Hvilken leveringsløsning er bedst?

Adskillige internet foretagender frembyder nu til dags et hav af forskellige billige leveringstyper til skruekompressor. En af de mest populære er i vore dage udleveringssteder, hvor det er nemt for dig at hente dine nye varer når du har mulighed for det. Løsningen er altså super smart, og endda også den billigste leveringstype.

Du kan ligeledes prøve at få produkterne sendt hjem til hvor du bor eller ud til dit arbejde. Fragttypen viser sig almindeligvis en kende mere omkostningsfuld, men desuden ualmindeligt smart for skruekompressor online. Den mest letkøbte fragtmulighed vil dog altid vise sig at være selv at hente varerne, men det nødvendiggør at du er nærved e-firmaets butikker, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Fragttiden på skruekompressor er jo temmelig relevant forudsat du mangler varen inden for få dage, så af den grund er det altså vigtigt at man kigger nærmere på den anslåede leveringsdato på skruekompressor. Temmelig mange netbutikker – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – præsterer billig levering på blot en enkelt hverdag på massevis af varenumre online, men det tager udgangspunkt i at du når at bestille før et besluttet tidspunkt, så de har en chance for at nå at få varerne ud af døren inden personalet drager hjemad.

En række internet virksomheder garanterer gebyrfri levering på skruekompressor online, men i mange tilfælde under forudsætning af at man indkøber for en præcis sum. I øvrigt skulle man udse dig den prisbilligste mulighed for fragt, som typisk vil blive at få leveret ordren til et afhentningssted.

En række kæder yder klik-og-hent hvor man bestiller billig skruekompressor online og afhenter i byggemarkedet. Fx Silvan, Bygma, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix og Stark. Byggekæderne yder for eksempel afhentning af skruekompressor i følgende områder:

Virum, Næstved, Højbjerg, Horsens, Ishøj, Odder, Risskov, Korsør, Farum, Rønne, Charlottenlund, Silkeborg, Thisted, Haderslev, Nærum, Lystrup, Kalundborg, Hillerød, Ballerup, Brønderslev, Ringsted, Roskilde, Skanderborg, Brabrand, Valby, Birkerød, Slagelse, Tilst, Ikast, Brøndby, Holbæk, Albertslund, Hobro, Randers, Værløse, Søborg, Hedehusene, Varde, Lyngby, Gentofte, Holstebro, Fredericia, Kokkedal, Ølstykke, Aalborg, Hørsholm, Hvidovre, Vejle, Glostrup, Viborg, Kolding, Dragør, Frederikssund, Allerød, Åbyhøj, Grenaa, Lillerød, Hjørring, Middelfart, Vordingborg, København, Nykøbing Falster, Køge, Vanløse, Frederiksværk, Greve, Nyborg, Nørresundby, Tårnby, Herning, Herlev, Aabenraa, Taastrup, Solrød Strand, Struer, Jyllinge, Skive, Nakskov, Aarhus, Rudersdal, Svendborg, Frederiksberg, Frederikshavn, Hedensted, Sønderborg, Stenløse, Gladsaxe, Brønshøj, Esbjerg, Vallensbæk, Odense, Helsingør, Rødovre, og Haslev, .

Klik-og-hent af skruekompressor er muligt i de fleste dele af landet: Sjælland (Amager, Midtsjælland, Hovedstaden, Falster, Sydsjælland, Lolland, Vestsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Bornholm), Fyn (Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn) og Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Østjylland, Midtjylland, Sydjylland).

Når man kigger i søgedata står det markant, at netshoppere typisk efterspørger bl.a. billig skruekompressor og skruekompressor online. Vi ser derudover typisk mennesker lede efter fx køb skruekompressor, skruekompressor priser samt skruekompressor tilbud, foruden de store byggekæder som Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Stark og Silvan.

Tilbud på skruekompressor

Det er jo efterhånden rigtig fremkommeligt for almindelige dødelige at finde frem til tilbud på billige skruekompressor online i blandt flere firmaer på nettet, og derved har flere netbutikker set sig nødsaget til at presse salgspriserne på skruekompressor helt i bund, og endda tilbyde gratis fragt.

Trods dette kan det ikke desto mindre vise sig gunstigt at granske et par internet handler efter billige priser på skruekompressor online inden du færdiggør din shopping, så man er skråsikker på at få den mest attraktive pris. Kig ikke kun hos de kendte byggekæder som XL-Byg, Davidsen, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma og Bauhaus.

Du må blot være omhyggelig med, at i tilfælde af at en online forretning afsætter billige skruekompressor online på tilbud til en pris der kan ses som umådelig billig, så bør det tit være en indikator for en fup internet webshop. Køb med gængse betalingskort er trods alt omfavnet af en lov, der støtter dig som kunde overfor falske online virksomheder.

Vi går generelt ind for køb med betalingskort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed burde du bruge en løsning på afbetaling fra fx ViaBill, såfremt du gerne vil honorere betalingen af skruekompressor over et længere tidsrum. Dette foreslåes som regel ved specialiserede netbutikker, men sjældent de udbredte byggemarkeder som eksempelvis Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Stark, Jem og Fix, Silvan og Bygma.

Ved indkig i data står det tydeligt, at online shoppere tit søger fx køb skruekompressor og skruekompressor tilbud. Vi ser derudover som regel online shoppere kigge efter for eksempel skruekompressor online, skruekompressor priser samt billig skruekompressor.

Se nærmere på tidligere køberes meninger

Trustpilot præsterer sådan set anstændige genveje til at gøre dig bekendt med ret mange øvrige konsumenters ratings og på grund af dette kan det anbefales, at du besigtiger netshoppens bedømmelser forud for at du køber billige skruekompressor online.

Facebook frembringer desuden altid stabile muligheder for at få et kig ind i e-handlens kundetilfredshed. Derudover møder vi mange internet firmaer hvor folk kan levere en vurdering af deres køb, som også burde benyttes til at få et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Forinden nogen køber billige skruekompressor online i en netshop kunne de egentlig have øje for butikkens regler, det er dog typisk ikke særlig morsomt, i særdeleshed hos de gængse byggemarkeder som Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Silvan, Bygma og 10-4.

Alternativet kunne være at undersøge hvorvidt e-forhandleren er e-mærke tilsluttet, fordi det bør være en tilkendegivelse af at e-handlen tilslutter sig den officielle danske lovgivning, udover at netbutikken lejlighedsvis ses til af jurister der har indsigt i de gældende love.

Det er en rigtig god chance for bistand, hvis du forvoldes problemer som følge af dit indkøb af skruekompressor. Udover dette slår vi et slag for at man er sat ind i de mest vedkommende bestemmelser der kan have indvirkning på bestillingen af skruekompressor online, f.eks. hvilken bytteret e-forhandleren tilsikrer.

Her er det ligeledes vigtigt, at man stadig sikrer sin ordremail, så man en anden gang vil kunne bevidne sin bestilling af skruekompressor, uagtet om man har købt ved Silvan, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Jem og Fix eller Bygma.

Rasmus Mortensen gav 5 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Anne gav 4 stjerner

god service

Susanne gav 5 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

Pia Olsen gav 5 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

9 gode råd til køb på nettet
1En del internet shops udlover heldigvis diverse forskellige billige muligheder for fragt til skruekompressor. En af de mest moderne er for øjeblikket at afsende til en pakkeshop, som gør det muligt at hente pakken på et valgfrit tidspunkt. Fragttypen er altså ret fremkommelig, samt typisk derudover den mest prisbevidste fragtløsning.
2Den mest letkøbte metode til levering vil altid være selv at hente pakken, som dog kræver at du opholder dig med kort afstand til online forretningens lager. Den fragtmetode er selvfølgelig ret så betydningsfuld forudsat du mangler skruekompressor lige om lidt. Alternativt så sikrer en række forhandlere på nettet portofri fragt, men typisk kun såfremt man køber for en bestemt pris.
3Generelt anbefaler vi at efterse om internet webshoppen er e-mærket medlem, da det længe har været en tryghed om at netbutikken overholder de danske regler, tillige med at e-forretningen rutinemæssigt overvåges af sagkyndige der har indsigt i reglerne på området. Forinden nogen køber billige skruekompressor i en netbutik burde de sådan set gennemløbe forhandlerens betingelser.
4Leveringsdygtigheden er temmelig væsentlig såfremt vi har brug for ordren om få sekunder, og med det formål er det ret så på sin plads at du kigger nærmere på det forventede leveringstidspunkt ved skruekompressor. Størstedelen af online varehuse tilbyder billig levering på blot en enkelt hverdag på deres bedst sælgende varenumre, men vær på vagt da det påkræver at du bestiller forud for et besluttet tidspunkt.
5Vi tilråder generelt kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er omfattet af en bestemmelse, hvilket passer på os imod uægte online virksomheder. Alternativt bør du drage fordel af en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, når du foretrækker at afdrage betalingen over et længere tidsrum.
6Det er efterhånden super smart for købere at søge sig frem til priser online på billige skruekompressor på tværs af internet varehuse, og altså yder mange internet firmaer billig levering. Det kan trods alt blive gunstigt at tjekke flere webbutikker efter tilbud og udsalg før du færdiggør din shopping, så man er garanteret at modtage den billigste pris.
7Trustpilot fremskaffer adskillige belejlige løsninger til at dechifrere en stor portion aktuelle forbrugeres opfattelser og derfor anbefales det, at du evaluerer online shoppens bedømmelser før du handler billige skruekompressor online. Facebook tilbyder dig tilsvarende uden sammenligning stabile genveje til at få en idé om internet webshoppens kundetilfredshed.
8Forinden folk bestiller billige skruekompressor i en netshop bør man i og for sig overveje forhandlerens vilkår, men det er undertiden ikke super interessant. Ligeså støtter vi at køber er vidende om de mest vitale retningslinjer der kan håndhæves i forbindelse med shopping af billige skruekompressor online, for eksempel hvilken ombytningsrettighed netshoppen har.
9En række online shops byder på levering uden betaling på skruekompressor, men undertiden kun såfremt man køber for en fastsat pris. Alternativt kan du overveje den mest prisbevidste leveringstype, hvilket oftest vil blive at få fragtfirmaet til at køre varerne til en pakkeshop. Leveringstypen viser sig for det meste omvendt yderst simpel. Den mest betalelige leveringsmanér er dog selv at hente ordren.