Milwaukee Skraldenøgle M12 FIR38-201B
2.160 kr.
Mere info
Milwaukee skraldenøgle M12 FIR12 1/2
1.610 kr.
Mere info
Milwaukee Skraldenøgle M12 FIR38-0 3/8
1.610 kr.
Mere info
Milwaukee Skraldenøgle M12 IR-201B 3/8
1.890 kr.
Mere info
Milwaukee skraldenøgle M12 FIR14-0 1/4
1.610 kr.
Mere info
Milwaukee Skraldenøgle M12 FIR14-201B
2.160 kr.
Mere info
METABO SKRALDENØGLE DRS 95-1/2"
948 kr.
Mere info
METABO SKRALDENØGLE DRS 68 SET1/2"
798 kr.
Mere info
METABO SKRALDENØGLE DRS 35-1/4"
898 kr.
Mere info
Skraldenøgle 1/4 NoviPro
282 kr.
Mere info
Skraldenøgle 1/2 Bahco 8150-1/2
574 kr.
Mere info
Skraldenøgle 1/2'' HERO 3464-003
180 kr.
Mere info
Skraldenøgle 1/2 med teleskop 15-44 cm Kreator
229 kr.
Mere info
Skraldenøgle 1/2 NoviPro
418 kr.
Mere info
Skraldenøgle 1/2 Bahco
330 kr.
Mere info
Skraldenøgle 1/4'' HERO 3464-001
129 kr.
Mere info
Skraldenøgle 1/4 - 72 tænder Kreator
120 kr.
Mere info
Skraldenøgle 3/8 - 72 tænder. Kreator KRT503005
134 kr.
Mere info
Skraldenøgle med flexhoved 1/2'' HERO 3464-713
175 kr.
Mere info
Skraldenøgle 3/8'' HERO 3464-002
134 kr.
Mere info
Skraldenøgle 1/2 - 72 tænder Kreator KRT503006
173 kr.
Mere info
Skraldenøgle 1/2 Bahco
580 kr.
Mere info
Skraldenøgle 1/4 Bahco
220 kr.
Mere info
Skraldenøgle 1/4'' Bahco
394 kr.
Mere info
Skraldenøgle swirvel 1/4-1/4 bit HERO 3464-701
159 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er byggeprojekter lig med en verden af spørgsmål. Derfor er det fordelagtigt at shoppe hos et online byggemarked, som kan tilbyde rådgivning og sparring omkring skraldenøgle.
Du vil finde variationer i prisen på billige skraldenøgle hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle fokuserer på lave priser, og andre har faglig rådgivning. Du bør afveje hvad du foretrækker.
Flere byggecentre har et stort produktsortiment, hvorimod andre er specialiserede i en enkelt type af vare. Du kan vurdere om det er betydningsfuldt for dig at du har mange typer af varer at vælge i blandt, udover blot skraldenøgle.
Du bør vide hvilke regler der gør sig gældende for dit køb online, så du kan slippe for problemer med fx returnering. Derfor skal man undersøge butikkens handelsbetingelser.
Hvis du står og skal bruge byggematerialerne hurtigt eller bare har lyst til at spare fragten, så kunne du med fordel hente byggematerialerne på eget initiativ. Dette er først og fremmest et alternativ i de gængse byggekæder.
Det er selvfølgelig ekstremt vigtigt at se, hvorvidt de varer du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ bør du overveje at kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder køber produkter fra talrige nichebutikker, og hermed kan du købe fra et stort sortiment af skraldenøgle online.
De gængse byggemarkeder har butikker mange steder i landet, og af den grund har kunderne valget om at købe online og køre varerne på egen hånd. Af den grund kan du overveje at undvære fragtomkostningen, og sågar have varerne lige nu.
De store byggecentre er folkekære og højtprofilerede virksomheder, hvilket kan bidrage til øget sikkerhed når man skal handle online. Det er noget nogle vil se fordele ved.

Nichewebshop

Forskellige små butikker er producenter af de varer der sælges fra større webshops. Idet du køber direkte på de nichefokuserede webshops online kan du få ekstra gode tilbud.
Alverdens nichefokuserede netbutikker har en dybdegående viden om de produkter de sælger online, da de ikke sælger andre produkter. Af den grund vil du modtage endnu mere gavnlig vejledning fra mennesker med specialistviden i netop skraldenøgle.
Majoriteten af webshops som fokuserer på en enkelt niche er mindre firmaer, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, givetvis sågar lokalt nær dig. Disse bidrager du til ved at handle skraldenøgle online hos dem.
De største byggemarkeder i Danmark

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger i dag flere end 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 butikker. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og lønner i dag ca. 100 kollegaer i virksomhedens 6 butikker. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

skraldenøgle bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og lønner i dag mere end 1.000 kollegaer i kædens 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og lønner i dag cirka 2.000 personer i deres 72 butikker. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

skraldenøgle jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres nu af mere end 2.100 mennesker i kædens 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres i dag af omtrent 500 kollegaer i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og lønner i dag over 1.000 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

skraldenøgle harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og lønner i dag i nærheden af 2.000 ansatte i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 kollegaer i deres 104 butikker. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

skraldenøgle silvan

Silvan kom frem i 1968, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 ansatte i deres 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du bør for alt i verden ikke nedprioritere dit eget helbred, så glem ikke beklædning som fx fod- og hovedbeklædning som beskytter dig overfor potentielle uheld. Det er fundamentalt at du husker sikkerheden i byggeriet, ikke mindst ifald du ikke fremskaffer assistance fra en fagmand.
2For udendørs byggeprojekter kan vejrsituationen få en væsentlig rolle. Således kan du løbende se femdøgnsprognosen i de dage der er op til arbejdets start, så det ikke uden varsel begynder at regne bedst som du vil i gang med dit svære projekt.
3Man må ikke fattes værktøj. Tit vil det være meningsfuldt at have grejet klar akkurat som du indleder byggeprojektet. Det er desuden afgørende at tillægge de her udgifter i din økonomiske plan.
4I god tid inden at du opstarter byggeprocessen kan det være ufatteligt værdifuldt at du sikrer dig, at projektet overholder loven. Med udgangspunkt i din bopæl kan der vise sig gældende retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
5Måske kan det blive essentielt at have samtlige materialer parat forinden du indleder arbejdet. Du bør notere en hurtig huskeliste som indeholder alt hvad der er nødvendige, og bagefter tjekke hvert eneste punkt, med det formål at du føler dig tryg ved at du har husket det hele.
6Det kan være nyttigt at spørge om assistance til byggearbejdet, hovedsageligt hvis det er væsentlige byggeprojekter. Nogle projekter bør udføres af flere end en enkelt person. Ydermere vil det vise sig bedre og sjovere når man er flere om at bidrage.
7Der ligger et bredt udvalg af vejledninger og videoer via nettet hvorfra du kan få inspiration. Særligt YouTube supporterer dig med rigelig anvendelig info, særligt forudsat at man benytter engelske ord i din søgning.
8Der kommer stort set altid ubelejlige hovedpiner når det handler om omfattende byggeprojekter, og følgelig kan det være af stor betydning at man afsætter god nok plads i arbejdsplanen, som gør at man kan føle sig tryg ved at nå i mål med projektet.
9Måske du burde regne på hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du må fremskaffe hjælp fra en fagperson til dele af projektet. Hvis du fremskaffer hjælp fra en ekspert vil det ofte være fornuftigt at lede efter tilbud fra diverse entreprenører.
10Husk at du kan søge offentlig støtte til byggeprojekter. Det gives hvis projektet er CO2-besparende. Modtagelsen af støtte kræver dermed at projektet gør en positiv forskel for miljøet.
11I mange tilfælde vil det være fundamentalt at nedskrive et budget for dit byggeprojekt, så man har kontrol over omkostningerne. Det bør blive en god idé at nedfærdige samtlige poster, og så kortlægge ens købspris for hver eneste af dem.
12Forberedelse er metoden til succes med projektet. Du må lave en struktureret strategi, som fortæller hvilke arbejdsopgaver der skal løses på hvilken dag, og som også indeholder en rækkefølge. Vær konkret i sammensætningen af oversigten.
De mest vellidte byggecentre
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er yderst godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 59 % har givet den bedste karakter, og kun 9 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som naturligvis er kolossalt flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvor hele 84 % giver 5 stjerner, og bare 2 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som selvsagt er kolossalt flot. Evalueringen er baseret på 23.161 bedømmelser, hvor imponerende 69 % giver topkarakter, og bare 8 % giver den laveste karakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er usædvanligt betryggende. Scoren grundlægges af 11.467 kommentarer, hvor imponerende 86 % giver den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er rigtig godt arbejde. Ratingen grundlægges af 28.109 meninger, hvoraf intet mindre end 76 % giver toprating, og bare 4 % giver bundkarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringstype er bedst?

En række online butikker tilbyder i vore dage alverdens billige leveringsmodeller til skraldenøgle. Den mest almindelige er i dag at få leveret til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de bestilte varer præcis når det passer dig. Den er nemlig super enkel, og tit endda den billigste leveringsmetode.

Du kan på samme måde overveje at bestille produkterne til levering til dit hus eller til din arbejdsplads. Muligheden bliver som regel en tak dyrere, men omvendt temmelig enkel med skraldenøgle online. Den billigste leveringsmetode vil dog altid være selv at hente produkterne, men den mulighed stiller krav om at du har bopæl lige ved e-handlens butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringstiden på skraldenøgle er selvfølgelig usædvanlig relevant når vi har behov for dine nye varer straks, og i det øjemed er det jo afgørende at du finder det estimerede leveringstidspunkt for skraldenøgle. Mange netshops i Danmark – for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – stiller garanti om billig dag-til-dag fragt på utallige varer online, som imidlertid står og falder med at transaktionen realiseres forinden et nøjagtigt tidspunkt, sådan at de garanteret kan nå at få produkterne afsted inden pakkepersonalet får fri.

En hel del internet butikker sikrer fragtfri levering på skraldenøgle online, men tit forudsætter det at du shopper for en fastsat sum. Som alternativ skal man gribe den mest letkøbte fragttype, der mange gange er at få leveret produkterne til et udleveringssted.

Temmelig mange byggemarkedskæder yder afhentning hvor man handler billig skraldenøgle online og selv henter i byggemarkedet. Fx XL-Byg, Davidsen, 10-4, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus og Jem og Fix. Byggecentrene udlover blandt andet klik-og-hent på skraldenøgle i disse områder:

Charlottenlund, Frederiksværk, Risskov, Brøndby, Vanløse, Hobro, Roskilde, Højbjerg, Kalundborg, Vordingborg, Solrød Strand, Åbyhøj, Silkeborg, Aarhus, København, Næstved, Skanderborg, Herning, Gladsaxe, Brabrand, Brønshøj, Kokkedal, Esbjerg, Ballerup, Brønderslev, Frederikssund, Struer, Birkerød, Hedensted, Korsør, Hedehusene, Holstebro, Slagelse, Nyborg, Odder, Svendborg, Aalborg, Frederikshavn, Vejle, Virum, Gentofte, Herlev, Haderslev, Rødovre, Vallensbæk, Glostrup, Grenaa, Fredericia, Varde, Odense, Køge, Ringsted, Jyllinge, Taastrup, Hvidovre, Helsingør, Værløse, Ishøj, Sønderborg, Middelfart, Nørresundby, Tårnby, Lystrup, Stenløse, Albertslund, Thisted, Ikast, Nærum, Hillerød, Hørsholm, Hjørring, Aabenraa, Rudersdal, Viborg, Skive, Kolding, Lillerød, Farum, Dragør, Valby, Lyngby, Allerød, Nykøbing Falster, Nakskov, Tilst, Søborg, Ølstykke, Greve, Horsens, Frederiksberg, Haslev, Rønne, Holbæk, og Randers, .

Click-and-collect af skraldenøgle er tilgængeligt i de fleste dele af Danmark: Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Midtjylland, Østjylland), Sjælland (Østsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Lolland, Midtsjælland, Amager, Falster, Nordsjælland, Sydsjælland, Bornholm) og Fyn (Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn).

Ved kig i tendenserne bliver det klart, at online shoppere ofte kigger efter for eksempel billig skraldenøgle og skraldenøgle tilbud. Vi ser desuden typisk folk søge fx skraldenøgle online, køb skraldenøgle og skraldenøgle priser, foruden de gængse byggecentre som 10-4, Bygma, Bauhaus, Stark, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg og XL-Byg.

Priser på skraldenøgle

Det er jo efterhånden ret så uproblematisk for købere at analysere priser på billige skraldenøgle online i blandt forskellige e-butikker, og ergo har massevis af e-forhandlere været presset til at at nedskære prisniveauet på skraldenøgle markant, og ovenikøbet garantere fragtfri levering.

Det kan dog immervæk være fordelagtigt at prøve visse webshops efter tilbud og udsalg på skraldenøgle online forinden du gennemfører din bestilling, sådan at du er tryg ved at antage den mest billige pris. Kig ikke kun hos de store byggemarkeder som XL-Byg, Davidsen, Bygma, Bauhaus, 10-4, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Man bør bare være obs på, at når en forretning på nettet tilbyder billige skraldenøgle online for en salgspris der kan ses som helt ekstremt gunstig, så kan det for det meste være et bevis på en falsk online forretning. Kortbetalinger er i hvert fald omsluttet af en vedtægt, som redder køberen overfor fup internet virksomheder.

Generelt foreslår vi bestillinger med kort eller MobilePay. Som alternativ kunne du vælge en løsning på afbetaling fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du agter at honorere omkostningerne til skraldenøgle i flere bidder. Dette foreslåes typisk i nichefokuserede webshops, men sjældent de gængse byggecentre som for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, 10-4, Davidsen og Jem og Fix.

Når vi kigger i statistikkerne fremstår det markant, at mennesker mange gange kigger efter bl.a. skraldenøgle priser og køb skraldenøgle. Vi ser derudover mange gange folk søge bl.a. billig skraldenøgle, skraldenøgle online og skraldenøgle tilbud.

Tjek folks meninger

Trustpilot tilbyder forholdsvis pæne chancer for at tolke ganske mange tidligere brugeres ratings og på grund af dette tilråder vi, at du studerer e-butikkens kritik inden du færdiggør din shopping med billige skraldenøgle online.

Facebook præsterer lige så vel ganske belejlige løsninger til at få indtryk af internet shoppens popularitet. Her er der nogle online outlets hvor du kan levere en kritik af deres købsoplevelse, som ydermere burde udnyttes til afvejning af kundetilfredsheden.

Forinden folk bestiller billige skraldenøgle online på en butik behøver de til hver en tid studere e-butikkens vilkår, det er dog tit en tidskrævende opgave, specielt hos de kendte byggekæder som Silvan, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Stark, XL-Byg og Davidsen.

En nem løsning kunne være at finde ud af om online firmaet er tilsluttet e-mærket, grundet at det bør være en påvisning af at internet virksomheden følger de danske retningslinjer, samt at e-handlen løbende ses til af fagfolk som mestrer retningslinjerne.

Desuden giver det dig lejlighed til at blive assisteret, såfremt du skulle få problemstillinger som følge af din handel med skraldenøgle. Ligeledes slår vi et slag for at du er obs på de mest vitale regler der er gældende for bestillingen af skraldenøgle online, som fx den byttepolitik webbutikken lover.

Her er det tillige essesentielt, at man stadig beholder sin købsbekræftelse, således man senere kan dokumentere bestillingen af skraldenøgle, ligegyldig om man shopper hos XL-Byg, Bauhaus, Stark, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, 10-4 eller Davidsen.

Jan Hansen gav 5 stjerner

Intet at klage over

Hanne Olsen gav 4 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

Mads gav 5 stjerner

Fornuftig pris

Inger Johansen gav 4 stjerner

Fuld tilfreds

9 gode råd til køb på nettet
1Den mindst kostelige metode til levering er utvivlsomt at du selv henter varerne, som dog afhænger af at du har bopæl i nærheden af online firmaets bopæl. Den løsning er virkelig essentiel om man har brug for skraldenøgle straks. Alternativt så sikrer nogle få online varehuse levering uden gebyr, men i mange tilfælde er det så nødvendigt at du aftager for en bestemt sum.
2Størstedelen af online shops giver til alt held en række forskellige billige fragtformer til skraldenøgle. En af de mest benyttede er nu om dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente de bestilte produkter på et valgfrit tidspunkt. Leveringsmetoden er nemlig rigtig hensigtsmæssig, samt mange gange ydermere den billigste leveringsversion.
3Generelt foreslår vi betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Handler med kort er indbefattet af en lov, der hjælper dig som kunde overfor uoprigtige internet webshops. Som et alternativ burde du overveje en billig afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, forudsat du gerne vil dække regningen ude i fremtiden.
4Fragttiden kan i nogle tilfælde være temmelig betydningsfuld om vi står og skal bruge din ordre nu og her, så i det øjemed er det ret meningsfuldt at man studerer den anslåede leveringstid for skraldenøgle. En række e-butikker i Danmark yder billig 1 dags fragt på en lang række varenumre, som trods alt er afhængig af at bestillingen realiseres inden et nøjagtigt klokkeslæt.
5En række forretninger på nettet yder portofri levering på skraldenøgle, men typisk afkræver det at du køber for et konkret beløb. Desuden må man tage den mest prisbevidste form for fragt, som oftest vil blive at få kørt bestillingen til en pakkeshop. Metoden viser sig sædvanligvis omvendt temmelig uproblematisk. Den prisbilligste mulighed for fragt er uden tvivl selv at hente ordren.
6Forinden folk shopper billige skraldenøgle i en online webshop bør de uden tvivl gøre sig bekendt med indholdet af netshoppens regler, men det er naturligvis et tidskrævende projekt. Yderligere er det anbefalelsesværdigt at kunden er hensynstagende til de elementære bestemmelser gældende for shopping af billige skraldenøgle online, fx den returneringsret butikken har.
7Det er efterhånden særdeles let gængeligt for alle og enhver at finde de laveste priser online på billige skraldenøgle hos forskellige webshops, og derved tilbyder massevis af butikker på nettet levering uden beregning. Derfor kan det til hver en tid blive gavnligt at analysere indtil flere internet shops i Danmark efter tilbud og udsalg forinden du placerer ordren, således at du er skråsikker på at få fat i den billigste pris.
8Trustpilot giver dig nogle habile genveje til at vurdere mange andre forbrugeres kritik og derved går vi ind for, at du kigger på internet shoppens vurderinger inden du shopper billige skraldenøgle online. Facebook medfører tilsvarende faktisk fortræffelige genveje til at få kendskab til online forretningens troværdighed.
9Vi foreslår generelt at undersøge hvorvidt e-butikken er godkendt af e-mærket, hvilket skulle være et signal om at e-butikken efterlever dansk lovgivning, samt at e-handlen fra tid til anden kontrolleres af jurister som har megen viden om de gældende regler. Forud for at folk køber billige skraldenøgle i en forretning på nettet bør de til hver en tid gennemse webbutikkens handelsaftale.