Elektrisk løvsuger 3.000 W - GC-EL 3000 E
599 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 3000 watt
336 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 40 Volt - SOLO
1.188 kr.
Mere info
POWPG60140 Benzin løvblæser og løvsuger 27.6 cc
2.484 kr.
Mere info
Løvsuger benzin 30cc
1.499 kr.
Mere info
Løvsuger/-blæser 3.000 W - GE-EL 3000 E
799 kr.
Mere info
Akku-løvsuger/-blæser 2 × 18 V Li-ion Solo - GE-CL 36 Li E
799 kr.
Mere info
Løvsuger/-blæser 2.500 W - GC-EL 2500 E
349 kr.
Mere info
Løvsuger Kärcher IC 15/240 W
99.950 kr.
Mere info
Stiga Sbl 2600 El Løvblæser/-suger 2600w
700 kr.
Mere info
Løvblæser benzin PowerPlus POWXG4060
1.040 kr.
Mere info
Bosch Als 2400 El-løvsuger/blæser 2400w
700 kr.
Mere info
Grouw El-løvsuger/blæser M/kværn 3000w
250 kr.
Mere info
Løvsuger PowerPlus POWXG4050
1.387 kr.
Mere info
Løvblæser 20 Volt - SOLO PowerPlus
401 kr.
Mere info
Stiga Sbl 327 V Benzin Løvblæser/-suger
1.699 kr.
Mere info
Akku Løvblæser 40V (SOLO) GROUW 17952
699 kr.
Mere info
Benzin løvblæser og løvsuger 27.6 cc PowerPlus
2.006 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser PowerPlus POWEG9011
344 kr.
Mere info
Bosch ALS 2400 Løvsuger - 06008A1005
949 kr.
Mere info
Løvblæser 40 Volt - SOLO PowerPlus
1.000 kr.
Mere info
Bosch UniversalGardenTidy Havestøvsuger - 06008B1000
1.099 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 40 Volt - SOLO PowerPlus
1.000 kr.
Mere info
Ryobi Rbv36b Akku Løvblæser/suger 36v Solo (u/batteri Og Lader)
1.799 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 3000 watt 45 liter PowerPlus POWXG4037
675 kr.
Mere info
Bosch ALS 25 Løvsuger - 06008A1000
612 kr.
Mere info
Ryobi Obv18 Akku Løvblæser/suger 18v Solo (u/batteri Og Lader)
1.799 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder tilbyder et stort produktsortiment, hvorimod øvrige er specialiserede i en specifik varetype. Du bør overveje om det er essentielt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, foruden bare SKIL løvsuger.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer butikken udsteder når du handler online, så du undgår udfordringer med fx reklamationer. Af den grund bør du tjekke virksomhedens regler.
Der er forskel på priserne på billige SKIL løvsuger hos de forskellige online byggemarkeder. En del satser på lave priser, og nogle tilbyder en høj grad af service. Du må tænke over hvad der er vigtigst for dig.
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med stribevis af spørgsmål. Af den grund kan du have fordel af at købe fra en webshop, hvor du har mulighed for at få rådgivning til valg af SKIL løvsuger.
Det er naturligvis super vigtigt at tjekke, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers kan du være tvunget til tjekke de andre.
Ifald du skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller bare ønsker at slippe for fragtgebyret, så kan du tænke over at transportere produkterne på eget initiativ. Dette er især muligt i de kendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre finder du mange steder i landet, og derved har mange chancen for at købe online og transportere byggematerialerne personligt. Dermed er det muligt at slippe for fragtgebyret, og samtidig hente produkterne hurtigere.
De velkendte byggemarkeder sælger varer fra flere specialbutikker, med det formål at du så kan bestille fra et bredt udvalg af SKIL løvsuger online.
De store byggemarkeder er etablerede og kendte butikker, som kan bidrage til en tryghedsfølelse når man handler online. Dette kan du se som en fordel.

Nichewebshop

De fleste nichebutikker på internettet er ekstremt passionerede omkring det produktsortiment de har online, da de har skarpt fokus på disse produkter. Altså formår de at yde ekstra kompetent assistance fra nogle som er eksperter i netop SKIL løvsuger.
Flertallet af niche webshops er producenter af varerne som du finder i byggemarkederne. Ved køb direkte hos nicheforretningerne online er det muligt at få et ekstra godt tilbud.
Alverdens små butikker er opstartsvirksomheder, der i de fleste tilfælde er danske, måske sågar lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du handler SKIL løvsuger online på deres webshop.
De største byggecentre i Danmark

XL-Byg blev etableret i 2002, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og lønner i dag flere end 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 500 millioner kroner.

Davidsen startede i 1944, og omfatter i dag flere end 1.000 personer i forretningens 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

SKIL løvsuger silvan

Silvan begyndte i 1968, og omfatter i dag i omegn af 1.000 kollegaer i firmaets 41 varehuse. Silvan har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

SKIL løvsuger bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 personer i forretningens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og lønner i dag i omegn af 500 medarbejdere i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog satser på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

SKIL løvsuger harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og beskæftiger nu over 2.000 personer i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres nu af flere end 2.300 mennesker i deres 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

SKIL løvsuger jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og lønner i dag ca. 2.100 mennesker i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på salg til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger nu ca. 2.000 medarbejdere i kædens 72 varehuse. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Der kommer utvivlsomt pludselige hovedpiner ved avancerede projekter, og herved viser det sig væsentligt at man afsætter rigeligt med plads i handlingsplanen, så man er sikker på at man når det til siden.
2Ved udendørs opgaver har vejret en afgørende rolle. Af den grund må du løbende holde øje med vejrforudsigelserne i dagene før byggeprocessen, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det begynder at vælte ned nøjagtig som du er gået i gang med det komplicerede byggeprojekt.
3Muligvis kan det blive at have noget at sige at du har de presserende bygningsmaterialer indkøbt forinden du starter byggeprocessen. Du har god gavn af at forfatte en simpel oversigt hvor der bør fremgå det som er nødvendige, og som det næste gennemløbe listen, således at du bliver sikker på at du har det hele.
4Man må ikke på noget tidspunkt undvære grej. Typisk kan det være afgørende at du har det ved hånden før du går løs med byggeprocessen. Du bør i øvrigt huske at indkalkulere de tilhørende omkostninger i budgettet for byggeprojektet.
5Godt forarbejde bliver metoden til et godt forløb med byggeriet. Du bør lave en effektiv tidsplan, som dikterer hvilke opgaver du planlægger at løse på hvilken dag, og en tilhørende prioriteringsliste. Husk at være konkret idet du sammensætter tidsplanen.
6I god tid inden at du går i gang med byggeprojektet kan det vise sig højst fornuftigt med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der være fastsatte retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
7Husk at du kan søge hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det tilbydes i tilfælde af at renoveringen er godt for miljøet. Modtagelsen af støtte betinger at ombygningen har en positiv indvirkning på planeten.
8Ofte vil det vise sig essentielt at udfærdige et regnskab for optimeringen, så du har styr på den økonomiske del. Det kan være en god idé at kortlægge samtlige udgiftsposter, hvorefter man kan kortlægge prisen på dem alle sammen.
9Du har adgang til en hel række guides og videoer på nettet hvor du kan få gratis hjælp. Specielt YouTube er anvendeligt med betydelige mængder konstruktiv information, særligt hvis man bruger den engelske version.
10Husk at vurdere hvorvidt projektet er et du kan klare selv, eller du skal sikre dig professionel assistance til dele af det. Ifald du tager imod assistance fra en fagperson kunne det være fordelagtigt at lede efter tilbud fra forskellige leverandører.
11Det kan vise sig nødvendigt at få hjælp til byggeprojektet, navnlig når det kommer til krævende byggerier. Omfattende ombygninger stiller krav om mere end en person. Endvidere vil det vise sig hurtigere og sjovere at lave arbejdet med andre.
12Du bør for alt i verden ikke undlade at tage højde for dit velbefindende, så glem ej arbejdstøj som arbejdshjelm som skåner dig med henblik på eventuelle uheld. Det er smart at du husker din sikkerhed i byggeprocessen, specielt ifald du ikke sikrer dig professionel hjælp.
De bedst vurderede byggecentre
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er enormt overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 4 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er ekstremt imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvor hele 86 % har givet toprating, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som altså er meget overlegent. Scoren er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvor imponerende 69 % kvitterer med topkarakter, og blot 8 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er yderst flot. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 ratings, hvor ikke mindre end 59 % giver 5 stjerner, og bare 9 % giver 1 stjerne. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er temmelig imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvoraf hele 84 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsversion skal du vælge?

Temmelig mange internet firmaer giver til alt held flere billige muligheder for levering til SKIL løvsuger. En af de mest benyttede er i øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente dine varer når det passer dig bedst. Løsningen er altså vældig fleksibel, og mange gange ligeledes den mest betalelige fragttype.

Du bør også foretrække at bestille levering til din lejlighed eller ud til dit arbejde. Fragtløsningen bliver typisk en kende mere bekostelig, men ligeledes ekstremt ukompliceret med SKIL løvsuger online. Den prisbilligste leveringsmanér er utvivlsomt at du selv henter produkterne, som jo står og falder med at du er nær internet shoppens butikker, fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på SKIL løvsuger kan vise sig at være temmelig vigtig forudsat du absolut skal bruge produkterne inden for kort tid, så herved er det fuldkommen på sin plads at man studerer leveringstidspunktet for SKIL løvsuger. Masser af internet forretninger – fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – tilbyder billig levering efter en enkelt hverdag på deres bedst sælgende varer online, men husk at det kræver at ordren placeres tidligere end et bestemt klokkeslæt, med det formål at de har udsigt til at kunne nå at få produktet hen til fragtfirmaet før lagerpersonalet får fri.

En hel del internet varehuse sikrer fragtfri levering på SKIL løvsuger online, men for det meste er det forudsat at man shopper for et præcist beløb. Desuden skal du overveje den mest letkøbte leveringsmetode, der i de fleste tilfælde vil blive at få bragt pakken til et afhentningssted.

De fleste byggecentre tilbyder afhentning hvor du køber billig SKIL løvsuger derhjemme men afhenter i butikken. Fx Bauhaus, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Stark, 10-4, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix. Byggemarkederne tildeler eksempelvis afhentning af SKIL løvsuger i følgende byer:

Tårnby, Kolding, Silkeborg, Rudersdal, Tilst, Charlottenlund, Grenaa, Holstebro, Greve, Hobro, Haderslev, Horsens, Korsør, Thisted, Taastrup, Skanderborg, Åbyhøj, Frederiksværk, Frederiksberg, Randers, Solrød Strand, Hjørring, Lyngby, Nakskov, Varde, Hillerød, Brønderslev, Rønne, Køge, Gladsaxe, Risskov, Farum, Hedensted, Roskilde, Brønshøj, Lillerød, Næstved, Ballerup, Valby, Struer, Gentofte, Højbjerg, Aabenraa, Rødovre, Vallensbæk, Odense, Aalborg, Nykøbing Falster, Ringsted, Frederikshavn, Middelfart, Slagelse, Skive, Esbjerg, Glostrup, Svendborg, Albertslund, Stenløse, Hvidovre, Brabrand, Birkerød, Vanløse, Lystrup, København, Kokkedal, Aarhus, Nørresundby, Virum, Frederikssund, Nærum, Herlev, Dragør, Søborg, Hørsholm, Vejle, Herning, Jyllinge, Sønderborg, Holbæk, Viborg, Hedehusene, Allerød, Odder, Værløse, Helsingør, Ølstykke, Fredericia, Ikast, Kalundborg, Brøndby, Ishøj, Haslev, Vordingborg, og Nyborg, .

Afhentning ift. SKIL løvsuger er tilgængeligt i de fleste regioner af Danmark: Sjælland (Sydsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Østsjælland, Lolland, Amager, Falster), Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn) og Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Østjylland, Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sydjylland).

Ses der på statistikkerne bliver det tydeligt, at netshoppere typisk søger eksempelvis SKIL løvsuger tilbud og SKIL løvsuger priser. Derudover oplever vi tit online shoppere lede efter blandt andet billig SKIL løvsuger, køb SKIL løvsuger samt SKIL løvsuger online, foruden de store byggemarkeder som Davidsen, Silvan, Bygma, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og 10-4.

Bedste tilbud på SKIL løvsuger

Det er i dag yderst simpelt for alle at analysere priser på billige SKIL løvsuger online hos forskellige internet foretagender, og ergo har adskillige e-handler ikke kunne slippe for at presse prisen på SKIL løvsuger kolossalt, og endda frembyde fragt uden omkostninger.

Dog kan det alligevel være profitabelt at kontrollere diverse firmaer på nettet efter rabatter og tilbud på SKIL løvsuger online før du handler, således at du er sikret at få fat i den skarpeste pris. Kig ikke blot på de store byggekæder som 10-4, Silvan, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen og Harald Nyborg.

Du bør blot være klar over, at når en online forretning forhandler billige SKIL løvsuger online til salg for en salgspris der anses for utrolig billig, så kan det mange gange være et kendetegn på en falsk online virksomhed. Bestillinger med betalingskort er imidlertid omsluttet af et reglement, hvilket begunstiger dig som kunde overfor falske online firmaer.

Vi går generelt ind for kortbetalinger eller MobilePay. Som alternativ kunne du udnytte en løsning fra eksempelvis ViaBill, når du vil honorere betalingen af SKIL løvsuger i flere bidder. Det fås ofte i niche webshops, men ikke de store byggemarkeder som eksempelvis Silvan, Davidsen, XL-Byg, Stark, Bygma, Harald Nyborg, 10-4 og Bauhaus.

Ses der på tallene fremstår det klart, at internetbrugere ofte leder efter eksempelvis SKIL løvsuger online og SKIL løvsuger priser. Derudover ser vi som regel online shoppere kigge efter fx SKIL løvsuger tilbud, køb SKIL løvsuger og billig SKIL løvsuger.

Gennemsøg folks vurderinger

Trustpilot indebærer sådan set fordelagtige genveje til at tolke en længere række øvrige konsumenters ratings og af den grund kan det anbefales, at du kigger nærmere på e-butikkens vurderinger inden du bestiller billige SKIL løvsuger online.

Facebook bringer dig tilsvarende ultra solide genveje til at få indtryk af internet firmaets kundetilfredshed. Derudover møder vi endda online virksomheder hvor det er muligt at registrere en kritik af virksomhedens service, som lige så vel bør tages i brug til at bedømme kundetilfredsheden.

Forud for at folk bestiller billige SKIL løvsuger online hos en e-shop bør de altid bese netshoppens betingelser, det er dog oftest ikke særlig sjovt, særligt på de gængse byggekæder som Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, 10-4 og Bauhaus.

En anden løsning kunne måske være at se nærmere på om online forhandleren er verificeret af e-mærket, som almindeligvis er et billede på at webbutikken efterfølger de danske retningslinjer, foruden at online webshoppen regelmæssigt revurderes af fagfolk som har ekspertise inden for reglerne på området.

Desuden tilbydes du mulighed for assistance, såfremt du skulle få vanskeligheder ved dit køb af SKIL løvsuger. Ligeså kan det være til hjælp at køberen er vaks omkring de elementære forhold der kan influere på bestillingen af SKIL løvsuger online, for eksempel den bytteret online butikken tilbyder.

Her er det ligeledes vigtigt, at man stadigvæk opbevarer sin ordremail, så man til enhver tid vil kunne eftervise bestillingen af SKIL løvsuger, hvad end man har handlet hos Silvan, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg eller Bygma.

Tina Møller gav 5 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Mette Pedersen gav 4 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Martin K gav 5 stjerner

Lynhurtig levering

Pia T gav 5 stjerner

God service og hurtig levering

9 tips til din online shopping
1Vi tilråder at kontrollere hvorvidt online firmaet er e-mærket medlem, hvilket ofte er en garanti for at e-firmaet forstår de officielle danske regler, foruden at online webshoppen tit monitoreres af fagmænd der kender reglementet på området. Inden folk shopper billige SKIL løvsuger hos en online webshop bør man helt sikkert kigge på virksomhedens handelsbetingelser.
2Det er virkelig overkommeligt for folk at tjekke tilbud online på billige SKIL løvsuger på flere e-shops, og med det motiv frembyder mange e-forhandlere levering uden betaling. Trods dette kan det trods alt vise sig profitabelt at sammenligne en række internet selskaber efter tilbud før du færdiggør din shopping, så man er sikret at opnå den mindst kostelige pris.
3Før nogen handler billige SKIL løvsuger i en internet forhandler behøver man for at være på den sikre side tage stilling til netbutikkens forretningsvilkår, dog er det tit et tidskrævende projekt. I øvrigt stiller vi forslag om at køber er sat ind i de grundlæggende vilkår der spiller ind i forbindelse med shopping af billige SKIL løvsuger online, som eksempelvis hvilken byttepolitik shoppen tilsikrer.
4Trustpilot forærer dig flere stabile løsninger til at kortlægge en længere række nuværende kunders ratings og herved foreslåes det, at du eftersøger internet virksomhedens ratings før du køber billige SKIL løvsuger online. Facebook bringer dig endvidere nogle fornemme muligheder for at få indsigt i e-forhandlerens troværdighed.
5En del internet selskaber tilbyder nu et bredt udvalg af billige fragttyper til SKIL løvsuger. Den mest benyttede er for øjeblikket pakkeshops, hvor du så nemt kan hente ordren lige når det passer dig. Fragtformen er altså virkelig nem, samt mange gange tillige den prisbilligste leveringsmåde.
6Den billigste mulighed for levering vil altid være at du selv henter produkterne, hvilket dog afhænger af at du fysisk befinder dig nærved online forretningens arbejdslager. Den form for fragt er naturligvis ret så afgørende forudsat du behøver SKIL løvsuger øjeblikkeligt. Alternativt så sikrer nogle få internet virksomheder levering uden betaling, men i de fleste tilfælde er det betinget af at du køber for en præcis sum.
7Generelt tilråder vi køb med kort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er inkluderet i et regulativ, som passer på dig som køber overfor snydagtige online forretninger. Som en anden løsning burde du anvende et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, ifald du har i sinde at afdrage omkostningerne over flere uger.
8Fragtperioden er naturligvis virkelig central ifald man mangler din ordre øjeblikkeligt, så med det formål er det aldeles fornuftigt at man undersøger den forventede leveringstid for SKIL løvsuger. En stor portion webbutikker frembyder billig levering efter en enkelt hverdag på utallige produkter, men vær på vagt da det er betinget af at ordren aflægges tidligere end et givent klokkeslæt.
9En række online varehuse præsterer levering uden betaling på SKIL løvsuger, men ofte kun hvis du køber for et konkret beløb. Ellers må du snuppe den mest billige leveringsmanér, hvilket typisk vil være at få kørt din bestilling til et udleveringssted. Den viser sig en gang i mellem tillige usædvanlig smart. Den prisbilligste fragttype er uden tvivl selv at hente ordren.