Milwaukee Skævbider VDE 180mm
265 kr.
Mere info
Milwaukee Skævbider VDE HD 200mm
330 kr.
Mere info
Milwaukee Skævbider 160mm
200 kr.
Mere info
Knipex skævbider X-cut 7302 160mm
360 kr.
Mere info
Teng Tools skævbider 1000V MBV442-8
225 kr.
Mere info
Milwaukee Skævbider VDE 145mm
245 kr.
Mere info
Milwaukee Skævbider VDE HD 180mm
300 kr.
Mere info
Teng Tools skævbider MB442-6T 160mm
210 kr.
Mere info
Knipex sidebidetang/skævbider 7401 140 mm
150 kr.
Mere info
Milwaukee Skævbider 180 mm
220 kr.
Mere info
Knipex kraft bidetang 7102-200
325 kr.
Mere info
Knipex Bidetang 7101 200mm
295 kr.
Mere info
Knipex Skævbider 7001 160mm
155 kr.
Mere info
Teng Tools skævbider 1000V MBV441-6
159 kr.
Mere info
Knipex skævbider Twin Force 7372 180mm
575 kr.
Mere info
Milwaukee Skævbider VDE 160mm
255 kr.
Mere info
Skævbider mb441-6t
170 kr.
Mere info
Skævbider teng tools mb442-7s
198 kr.
Mere info
Skævbider Knipex 7302 - 160 comfort - xcut
313 kr.
Mere info
Skævbider. Teng Tools MB442-6T
173 kr.
Mere info
Skævbider Knipex 7401 - 160 mm
181 kr.
Mere info
Skævbider Teng Tools MB442-6
132 kr.
Mere info
Skævbider Knipex 7402
290 kr.
Mere info
Skævbider til plast. teng tools mb541
188 kr.
Mere info
Skævbider mb442-8t
226 kr.
Mere info
Skævbider Teng Tools MB441-5T
123 kr.
Mere info
Elektronik Skævbider 125 mm
35 kr.
Mere info
Skævbider mb441-5
117 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør vide hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for udfordringer med for eksempel returnering. Du bør derfor kende netbutikkens betingelser.
Det er selvsagt meget relevant at se, om de varer du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du tjekke de andre.
Ifald du vil have byggematerialerne med det samme eller bare vil spare fragtomkostningen, så kan du tænke over at transportere produkterne på eget initiativ. Dette er specielt en mulighed i de store byggekæder.
Der findes forskelle i salgspriserne på billige skævbider fra byggecenter til byggecenter. Enkelte har de bedste tilbud, imens øvrige vil have kompetent rådgivning. Du skal vurdere hvad du vurderer er vigtigst.
Nogle byggemarkeder har et enormt udvalg af varer, og andre specialiserer sig i en bestemt varegruppe. Du bør vide hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge i blandt, foruden bare skævbider.
For en del er byggeri lig med alverdens spørgsmål. Hermed bør du overveje at vælge en netbutik, hvor du kan få rådgivning og sparring omkring skævbider.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og almenkendte firmaer, som bidrager til øget tryghed når man skal handle online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.
De udbredte byggecentre finder du mange steder i landet, og i kraft af det har man mulighed for at købe online og transportere byggematerialerne på egen hånd. Derfor har du chancen for at undvære leveringsomkostningen, og sågar have produkterne med det samme.
De velkendte byggemarkeder sælger produkter fra en lang række forskellige leverandører, og dermed har du mulighed for at bestille fra et bredt udvalg af skævbider online.

Nichewebshop

Diverse små butikker har en stor passion for de produkter de sælger online, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Derfor kan du få ekstra konstruktiv service fra medarbejdere som er specialister i netop skævbider.
Majoriteten af webshops som sælger få produkter er små firmaer, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, givetvis endda lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at støtte når du bestiller skævbider online på deres side.
Alverdens nichespecifikke webshops producerer selv varerne der kan købes i de store byggecentre. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online er det muligt at få en billigere pris.
Danmarks største byggekæder

Bygma startede i 1952, og omfatter i dag cirka 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 varehuse. Bygma satser på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

skævbider silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger i dag over 1.000 mennesker i selskabets 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger i dag omkring 2.000 personer i firmaets 72 butikker. Stark satser på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 personer i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres i dag af i omegn af 500 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

skævbider bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 medarbejdere i kædens 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

skævbider jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 2.100 medarbejdere i de 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og er nu arbejdsplads for omtrent 100 mennesker i firmaets 6 byggecentre. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og sælger årligt for over 500 millioner kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 mennesker i firmaets 104 butikker. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

skævbider harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og styres dagligt af omkring 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Potentielt kan det blive værdifuldt at du har de relevante byggematerialer parat før du iværksætter byggeriet. Du kan udarbejde en simpel note som samler de materialer der skal bruges, og dernæst gennemløbe punkterne, med det formål at du sikrer dig at alt er på sin plads.
2Forberedelse bliver kilden til et uproblematisk forløb med byggeriet. Du er nødt til at liste en strømlinet strategi, der dikterer hvilke gøremål du vil lave hvornår, og som ligeledes indeholder en kronologisk orden. Vær realistisk når du udarbejder strategien.
3Det kan være en god idé at søge en hjælpende hånd til arbejdet, specielt hvis det er omfattende byggeprojekter. Nogle projekter behøver flere end en enkelt person. I øvrigt må det være mere effektivt og sjovere at lave arbejdet med andre.
4Ofte vil det vise sig fornuftigt at udarbejde en budgetoversigt for dit projekt, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det vil blive forstandigt at beskrive samtlige poster, hvorefter man kan undersøge online tilbud på dem alle sammen.
5For projekter udendørs kan vind og vejr få en væsentlig rolle. På grund af dette skal du løbende tage notits af udsigten ift. vejret i den tid der er op til projektets start, så du slipper for at det uden du havde regnet med det går i gang med at piske ned absolut lige når du vil påbegynde dit komplekse byggeprojekt.
6Husk at regne på om det er optimalt at klare det hele selv, eller du i stedet for skal sikre dig professionel assistance til dele af projektet. Forudsat at du får assistance fra en fagperson kan det være en god idé at søge tilbud fra forskellige firmaer.
7Du bør aldrig se bort fra sikkerheden, så glem ej sikkerhedstøj såsom arbejdshjelm som beskyttelse overfor hændelige uheld. Det er vigtigt at have styr på dit eget helbred i byggeprocessen, specielt såfremt du ikke køber hjælp fra en professionel.
8Der er vældig mange guides og videoer via nettet som kan give dig inspiration. I særlig grad YouTube yder assistance med enormt meget anvendelig viden, særligt såfremt man bruger den engelske version.
9I god tid inden at du opstarter dit byggeprojekt kan det være ufatteligt fornuftigt med et tilsagn om, at projektet overholder loven. Alt efter din boligtype vil der gælde gældende love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
10Man bør ikke gå ned på udstyr. Typisk vil det vise sig fornuftigt at have værktøjet ved hånden når du starter arbejdet. Derudover er det godt at indregne de her udgifter i budgettet.
11Der kommer stort set altid uforudsigelige problemer i forbindelse med større byggeprojekter, og følgelig viser det sig væsentligt at man afsætter rigeligt med tid i tidsplanen, som gør at man er selvsikker på at komme i mål.
12I visse tilfælde kan man forsøge at få offentlig støtte til ombygninger. Det bliver givet såfremt ombygningen er miljøvenligt. Tilskudet beroer altså på at renoveringen har positiv indfyldelse på planeten.
De mest folkekære byggekæder
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ultra imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvoraf imponerende 69 % giver maksimum point, og kun 8 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er fantastisk overlegent. Vurderingen grundlægges af 19.208 meninger, hvoraf hele 84 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er absolut overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvor imponerende 86 % kvitterer med maksimum point, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ekstremt betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvoraf imponerende 76 % giver 5 stjerner, og blot 4 % giver bundkarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er usædvanligt flot. Karakteren grundlægges af 2.856 meninger, hvoraf intet mindre end 59 % giver toprating, og bare 9 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragtform er smartest?

Mange shops på nettet foreslår nu mange forskellige billige muligheder for levering til skævbider. En yndling er for nærværende at få leveret til en pakkeshop, hvor du selv kan hente din bestilling lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er nemlig rigtig enkel, og typisk tillige den prisbilligste form for fragt.

Du kan endvidere forsøge at vælge afsending hjem til din privatadresse eller til dit arbejdes adresse. Metoden bliver en gang i mellem en smule mere pebret, men endvidere ret nem for skævbider online. Den prisbilligste leveringsmanér kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv, men det er betinget af at du fysisk befinder dig i kort afstand af online forretningens byggecenter, fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på skævbider er naturligvis meget relevant i tilfælde af at du skal bruge dine nye produkter om kort tid, og derfor er det temmelig relevant at vi gransker den estimerede leveringstid for skævbider. Størstedelen af online webshops – eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – stiller garanti om billig levering på næstkommende hverdag på mange af deres varenumre online, men som trods alt nødvendiggør at orden realiseres tidligere end et aftalt tidspunkt, så at de garanteret kan nå at få de nye varer afsted forinden logistikpersonalet får fri.

Indtil flere byggemarkeder yder fragtfri levering på skævbider online, men i mange tilfælde stiller det krav om at der aftages for en konkret pris. Ellers bør man tage den mest prisbevidste metode til levering, der oftest er at få dem til at bringe dine produkter til et afhentningssted.

Adskillige netshops udlover afhentning hvor du bestiller billig skævbider derhjemme og selv henter i byggecenteret. For eksempel Bauhaus, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix og Stark. Byggecentrene foreslår bl.a. klik-og-hent på skævbider i disse byer:

Odense, Stenløse, Nørresundby, Brønderslev, Charlottenlund, Hobro, Rødovre, Viborg, Lystrup, Kalundborg, Nærum, Jyllinge, Holstebro, Ikast, Solrød Strand, København, Dragør, Søborg, Virum, Skive, Taastrup, Gladsaxe, Fredericia, Værløse, Helsingør, Valby, Skanderborg, Albertslund, Allerød, Åbyhøj, Højbjerg, Vordingborg, Rudersdal, Nyborg, Tårnby, Slagelse, Randers, Greve, Nakskov, Varde, Hørsholm, Glostrup, Ishøj, Aabenraa, Haslev, Korsør, Grenaa, Hvidovre, Thisted, Svendborg, Ballerup, Nykøbing Falster, Vanløse, Vejle, Gentofte, Aarhus, Tilst, Lillerød, Kokkedal, Frederikssund, Horsens, Hillerød, Brønshøj, Kolding, Middelfart, Farum, Hedehusene, Vallensbæk, Frederikshavn, Aalborg, Frederiksværk, Lyngby, Odder, Holbæk, Hedensted, Brøndby, Herlev, Næstved, Sønderborg, Esbjerg, Roskilde, Frederiksberg, Birkerød, Risskov, Ølstykke, Hjørring, Herning, Køge, Brabrand, Silkeborg, Rønne, Ringsted, Haderslev, og Struer, .

Klik-og-hent for skævbider er muligt i samtlige dele af Danmark: Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark, Sydjylland), Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn) og Sjælland (Lolland, Nordsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Midtsjælland, Falster, Østsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Amager).

Når man kigger i tallene bliver det markant, at internet shoppere mange gange søger efter bl.a. billig skævbider og skævbider priser. Foruden dette ser vi som regel netshoppere søge efter blandt andet køb skævbider, skævbider tilbud og skævbider online, plus de gængse byggemarkeder som Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4 og Stark.

Bedste tilbud på skævbider

Det er virkelig smart for almindelige dødelige at finde frem til tilbud på billige skævbider online i blandt forskellige firmaer på nettet, og derved har mange online selskaber været tvunget til at tvinge prisniveauet på skævbider markant, og i øvrigt love levering uden gebyr.

Trods dette kan det alligevel blive profitabelt at undersøge en række internet webshops efter tilbud og udsalg på skævbider online inden du handler, sådan at man er skråsikker på at modtage den skarpeste pris. Kig ikke kun på de kendte byggecentre som 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Stark, Bygma, XL-Byg og Davidsen.

Du bør lige meget hvad være så påpasselig, at ifald en netbutik tilbyder billige skævbider online på tilbud til en pris der kan ses som himmelråbende fremragende, så bør det ofte være et karakteristika der viser en uærlig e-shop. Bestillinger med betalingskort er dog omfavnet af en anordning, som assisterer dig overfor uærlige e-handler.

Generelt går vi ind for handler med kort eller MobilePay. Alternativt kunne du vælge en afdragsløsning som fx ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at afbetale omkostningerne til skævbider over en periode. Dette fås normalt hos online nichebutikker, men ikke de udbredte byggecentre som for eksempel 10-4, Jem og Fix, Bygma, Stark, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus og Silvan.

Når der ses på tendenserne er det klart, at internet shoppere typisk efterspørger eksempelvis billig skævbider og skævbider priser. Man ser desuden tit online shoppere søge efter for eksempel skævbider tilbud, køb skævbider samt skævbider online.

Undersøg tidligere kunders meninger

Trustpilot tilbyder dig de facto ønskværdige muligheder for at efterforske en hel del nuværende forbrugeres bedømmelser og herved rekommanderer vi, at du eftergår internet webshoppens vurderinger inden du bestiller billige skævbider online.

Facebook bringer dig tilsvarende forholdsvis tiltalende muligheder for at få indtryk af netbutikkens kundefokus. Desuden ses nogle online outlets hvor du kan formulere en anmeldelse af købsoplevelsen, hvilket tillige bør benyttes til at afveje tidligere kunders oplevelser.

Inden nogen handler billige skævbider online hos en e-shop bør man på en vis måde kigge på forhandlerens handelsaftale, det er dog gerne ikke super interessant, især med de gængse byggecentre som Stark, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg og 10-4.

En nemmere løsning er at kontrollere hvorvidt online webshoppen er godkendt af e-mærket, fordi det typisk er et billede på at internet shoppen efterfølger de danske retningslinjer, foruden at e-forhandleren af og til overværes af eksperter der er meget fortrolige reglerne.

Dette er desuden en god chance for support, hvis du bliver udsat for besvær i processen med din shopping med skævbider. Ydermere tilråder vi at kunden er obs på de mest aktuelle vilkår i forbindelse med købet af skævbider online, eksempelvis hvilken ombytningspolitik e-firmaet tilsikrer.

I den forbindelse er det tillige essesentielt, at man stadigvæk bibeholder sin ordrekvittering, så man senere kan bekræfte købet af skævbider, uagtet om man køber ved Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Silvan, Davidsen, Stark eller XL-Byg.

Kim gav 5 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Pia Kristensen gav 4 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Karen L gav 5 stjerner

Det var godt !

Jørgen Olsen gav 5 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

9 gode råd til internetshopping
1Vi slår generelt et slag for at tjekke om online webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, siden det typisk er et fingerpeg om at internet webshoppen imødekommer de officielle regler, samt at online firmaet nu og da overværes af fagmænd der er meget fortrolige de gældende love. Før nogen bestiller billige skævbider i en shop på nettet burde de i og for sig tyde forhandlerens forretningsbetingelser.
2Trustpilot medfører evigt anstændige muligheder for at kigge på en stor gruppe andre brugeres bedømmelser og på grund af dette støtter vi, at du gransker internet forhandlerens kritik forud for at du handler billige skævbider online. Facebook fremskaffer på samme måde sådan set pålidelige metoder til at få en idé om internet forretningens pålidelighed.
3Det er ret så smart for almindelige mennesker at finde de bedste priser online på billige skævbider hos flere internet webshops, og herved yder mange webshops gratis fragt. Det kan til hver en tid være lukrativt at udforske nogle enkelte e-shops efter tilbud og udsalg forud for at du shopper, så du er tryg ved at skaffe sig den mest betalelige pris.
4Den mindst kostelige leveringsversion er uden tvivl at hente ordren selv, som jo afhænger af at du befinder dig nærved internet webshoppens hjemsted. Den mulighed for levering er jo ret aktuel forudsat man behøver skævbider inden for kort tid. Alternativt så tilbyder nogle enkelte online virksomheder portofri levering, men i de fleste tilfælde er det så præmissen at du shopper for et fastslået beløb.
5Inden folk handler billige skævbider i en e-handler behøver man i reglen gennemlæse shoppens handelsaftale, det er dog uden tvivl et omfattende arbejde. Udover dette er det godt at køber er vaks omkring de vigtigste retningslinjer gældende for handlen med billige skævbider online, for eksempel hvilken returrettighed online webshoppen anvender.
6Fragtperioden er vældig vital forudsat vi absolut skal bruge produkterne nu og her, og i det øjemed er det bestemt meningsfuldt at du gransker den anslåede leveringsdato ved skævbider. En masse netshops i Danmark tilbyder billig 1 dags fragt på flere produkter, men vær opmærksom på at det er forudsat at ordren aflægges inden et fastsat tidspunkt.
7Vi anbefaler bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er dækket ind under en ordning, der garanterer køberen overfor snydagtige online outlets. Som en alternativ mulighed bør du drage nytte af en billig afdragsordning som fx ViaBill, såfremt du agter at dække omkostningerne i flere bidder.
8Nogle internet forhandlere byder på gebyrfri levering på skævbider, men for det meste under forudsætning af at man bestiller for en fastsat sum. I øvrigt skulle du udse dig den mest letkøbte type af levering, som gerne vil være at få dem til at køre dine produkter til en pakkeshop. Leveringstypen bliver undertiden tillige yderst smart. Den prisbilligste form for fragt kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken.
9Størstedelen af webshops i Danmark foreslår efterhånden en lang række forskellige billige fragtløsninger til skævbider. En af de mest almindelige er p.t. pakkeshoppen, og så kan du bare gå forbi efter de nyindkøbte produkter når du har mulighed for det. Muligheden er jo rigtig let gængelig, samt endda ydermere den mest letkøbte mulighed for fragt.