Skab et råt storbylook i dit hjem

Er du glad for det rå look, når det kommer til boligindretning? Så vil du elske microcement. Det er et solidt materiale, som kan vælge til alt fra badeværelset og vægge til gulve og bordplader. Hvis du derfor forelsker dig i materialet, har du også mulighed for at skabe et virkeligt gennemført look i din bolig.

Hvis du gerne vil vide mere om microcement og dine mange muligheder med materialet, kan du læse mere i det følgende.

Vælg nøjagtig den farve, som du drømmer om

Når du hører ordet microcement, tror du måske, at du bliver begrænset til én grå nuance, hvis du vælger materialet. Men det er slet ikke tilfældet. I stedet har du mulighed for at vælge blandt flere forskellige farver. Blandt andet rød, blå eller grøn.

Med microcement har du nemlig mulighed for at sætte dit eget personlige og unikke præg, så slutresultatet bliver helt dit eget.

Fordelene ved microcement

Ligesom alle andre materialer, har microcement også både fordele og ulemper. Heldigvis er der flest fordele.

Et klart fortrin ved microcement er, hvor nemt materialet er at arbejde med. Det er også derfor, at du kan bruge det til så mange forskelligartet opgaver.

En anden fordel er, hvor billigt materialet er i forhold til andre lignende materialer. Prisen er især billig, når du sammenligner det med, hvor slidstærkt materialet er. Faktisk er materialet så holdbart, at du også sagtens kan anvende det udendørs.

Der er både fordele og ulemper ved microcement gulv, men lad os starte med fordelene. Microcement er billigt og nemt at arbejde med, og du kan bruge det mange steder i boligen både udendørs og indendørs. Især er det populært at bruge microcement på badeværelset, fordi gulvet er meget slidstærkt.

Hvis du overvejer at bruge materialet i din bolig, kan du læse mere om microcement priser her.

Ulemperne ved microcement

Som nævnt har alle materialer deres egne ulemper. Derfor bør du også altid afveje fordelene mod ulemperne, når du skal vælge materialer til din bolig.

For microcements vedkommende omfatter ulemperne først og fremmest en lang tørretid. Denne ulempe er dog kun væsentlig, når materialet skal formes eller lægges.

Derudover er microcement ikke resistent over for UV. Derfor kan solens stråler påvirke materialets farve på sigt.

Hvis du gerne vil bruge microcement til dit gulv

Microcement er et sublimt materialevalg, når du gerne vil skabe et gulv med et urbant udtryk. Her får du også samtidig et gulv med en særdeles god holdbarhed. Derfor kan du også sagtens lægge microcementgulve på udsatte steder, såsom køkkenet eller børneværelset.

Når du anvender microcement som gulv, skaber du ikke blot et urbant udtryk. Du har også mulighed for at skabe et gulv med lige netop dét udtryk, som du drømmer om.

Microcement kan nemlig fås i mange forskellige farver. Det giver dig mulighed for at få et gulv, som du ikke ser noget som helst andet sted.