Sjove måder at lave egen indretningselementer

Mangler dit hjem, nogle personlige indretningselementer til at gøre det til det helt perfekte hjem for dig og din familie, så er der her en række idéer til, hvordan man kan lade kreativiteten udfolde sig og skabe nogle fine pyntegenstande til sit hjem. Hvis man har børn, kan de helt sikkert også hjælpe til med kreationerne.

Perleplader

Perler og perleplader kan være en sjov måde at skabe finurlige og spændende vægdekorationer. Der er komplet kreativ frihed med alskens farver og designmuligheder, så du kan skabe præcis det udtryk du ønsker i pågældende rum. Der er desuden også en masse hjælp at hente fra diverse skabeloner, der kan rekvireres i forskellige kataloger, som kan købes sammen med perlerne i diverse hobbybutikker. Her kan du gå i krig med forskellige dyr eller filmkarakterer, hvis du ønsker en sådan udsmykning. Ellers er der også rig mulighed for at eksperimentere med egne mønstre og designs.

Støb forskellige former

Det er muligt at støbe forskellige former i passende materiale i chokoladeforme, der både kan males for at give et personligt udtryk. Man kan også lade materialet stå råt, hvis det falder bedre ind i ens indretningsstil. Der kan støbes hjerter, kupler og des lige – det er kun fantasien der sætter grænser. Man kan også lave små skåle ved at støbe omkring en anden mindre form, man eventuelt kan lave i sølvpapir, hvis det ikke er muligt at finde en form med passende størrelse. Heri kan der opbevares diverse ting, eller de kan bruges som pynt i en vindueskarm.

Lav blomster af papir

I stedet for at købe friske blomster året rundt, kan man lave sine egne fine blomster af crepepapir, der ikke trænger til fornyelse hver uge. Der findes flere hjælpende guides til at komme godt i gang med kreeringen af smukke og helt igennem personlige og unikke buketter.