Byghjem.dk

Sikkerhedskniv

Tajima LC959 Sikkerhedskniv, 18 mm m/ skydelås
55 kr.
Mere info
Milwaukee Sikkerhedskniv
150 kr.
Mere info
Sikkerhedskniv/Plastfoliekniv Sollex 1512
18 kr.
Mere info
Sikkerhedskniv Stanley 0-10-244
37 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør vide hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du handler online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel returnering. Derfor bør man kende firmaets regler.
Der er variationer i prisniveauet på billige sikkerhedskniv fra netbutik til netbutik. Nogle har de bedste priser, hvorimod andre har fokus på faglig sparring. Du bør beslutte hvad der er vigtigst for dig.
Det er absolut meget vigtigt at se, hvorvidt den vare du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers kan du være nødt til at lede andre steder.
Flere byggecentre tilbyder et stort udvalg, hvorimod nogle har fokus på en enkelt varetype. Du skal gennemtænke om det er essentielt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge i blandt, udover blot sikkerhedskniv.
Ifald du skal have dine byggematerialer nu og her eller bare gerne vil slippe for leveringsomkostningen, så kan du tænke over at hente byggematerialerne på egen hånd. Dette er først og fremmest en mulighed hos de gængse byggemarkeder.
For mange er byggeri ens betydende med talrige spørgsmål. Af den grund er det fordelagtigt at bestille ved en netbutik, som tilbyder rådgivning til valg af sikkerhedskniv.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder forhandler produkter fra mange nichebutikker, og giver dig dermed mulighed for at købe fra et bredt sortiment af sikkerhedskniv online.
De gængse byggecentre har butikker i nærheden af dig selv, og derfor har folk mulighed for at handle online og fragte produkterne på eget initiativ. Derved kan du overveje at slippe for leveringsgebyret, og tilmed få fat i produkterne lige nu.
De store byggemarkeder er folkekære og almenkendte butikker, som kan medvirke til øget troværdighed når man handler online. Dette kan du se en fordel i.

Nichewebshop

Hovedparten af specialiserede webshops er små firmaer, som oftest har danske ejere, givetvis endda lokalt fra dit område. Dem bidrager du til ved at bestille sikkerhedskniv online på deres side.
Mange niche webshops har meget ekspertise i deres online produktsortiment, idet de udelukkende sælger disse produkter. Derfor bør du få en høj grad af indsigtsfuld service fra mennesker som er specialister i netop sikkerhedskniv.
Alverdens nichebutikker står selv for produktion af de varer som du kan købe i byggemarkederne. Ved køb direkte hos de nichefokuserede netbutikker online kan du muligvis få en billigere pris.
Danmarks største byggemarkeder
sikkerhedskniv bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og lønner i dag i omegn af 1.000 personer i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 ansatte i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 medarbejdere i de 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og beskæftiger nu over 500 kollegaer i kædens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

sikkerhedskniv jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres nu af ca. 2.100 medarbejdere i forretningens 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 ansatte i firmaets 72 varehuse. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

sikkerhedskniv silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 ansatte i forretningens 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger nu cirka 2.300 medarbejdere i deres 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

sikkerhedskniv harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og lønner i dag omtrent 2.000 medarbejdere i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og er i dag arbejdsgiver for mere end 100 personer i deres 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeri
1Forberedelse bliver kilden til at nå problemfrit i mål med byggeprocessen. Du bør overveje at sammensætte en velovervejet dagsorden, der dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal laves hvornår, samt en dertilhørende kronologisk orden. Forsøg at være skarp idet du sammensætter handlingsplanen.
2Typisk vil det være betydningsfuldt at lave et udgiftsbudget for arbejdet, så man har en økonomisk ramme. Det kan være fordelagtigt at notere samtlige omkostninger, hvorefter man kan finde frem til udgiften ved dem slavisk.
3Det kan være nyttigt at indhente assistance til byggeprocessen, især i tilfælde af krævende ombygninger. Omfattende byggeprojekter gør krav på flere personer. Desuden viser det sig hurtigere og mere socialt når man er flere om at bidrage.
4Du må for alt i verden ikke nedprioritere dit eget helbred, så glem ej beklædning herunder arbejdssko der sikrer dig imod potentielle skader. Det er yderst relevant at have styr på dit velbefindende i arbejdet, i særdeleshed når du ikke fremskaffer assistance fra en professionel.
5Husk at du kan hente økonomisk støtte til renoveringer. Det tilbydes såfremt projektet gør en forskel for miljøet. Modtagelsen af støtte kræver dermed at renoveringen har positiv indfyldelse på planeten.
6For udendørs byggeprojekter har eventuelt regnvejr en fundamental rolle. Således skal du ofte tage notits af vejrudsigten lige før dit byggeprojekt, så det ikke ganske ubelejeligt går i gang med at regne absolut lige når du arbejder hårdt på dit komplicerede projekt.
7Husk at tænke over hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du kan have fordel af at sikre dig assistance fra en fagmand til afslutningen af byggeprocessen. Hvis du henter hjælp fra en fagmand vil det typisk være en god idé at modtage uforpligtende tilbud fra en håndfuld entreprenører.
8Du kan finde en overflod af vejledninger og videoer på internettet hvorfra du kan få gode råd. Navnligt YouTube supporterer dig med enorme mængder nyttig information, ikke mindst forudsat at man bruger den engelske version.
9Forud for at du starter byggeriet kan det være ganske fornuftigt at man sikrer sig, at det du vil bygge overholder loven. Med udgangspunkt i din bopæl kan der gælde forskellige regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
10Man bør aldrig fattes udstyr. Typisk kan det være meningsfuldt at du har værktøjet ved hånden forinden du tager fat på arbejdet. I øvrigt må du ikke glemme at indkalkulere de tilhørende udgifter i økonomien.
11Der præsenterer sig ofte uventede problemstillinger i forbindelse med omfattende byggeprojekter, og derfor kan det være afgørende at man har afsat rigeligt med plads i køreplanen, så man er afslappet omkring at nå det til den planlagte tid.
12Det er essentielt at du har alle materialer til disposition i god tid før du begynder arbejdet. Du kunne med fordel udarbejde en punktforms oversigt hvor der bør fremgå hver eneste ting der skal bruges, og så tjekke oversigten, med det formål at du kan føle dig tryg ved at der ikke er nogen mangler.
De mest populære byggemarkeder
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som utvivlsomt er ultra godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og blot 8 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er fantastisk beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvor imponerende 84 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % har givet den dårligste rating. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, som utvivlsomt er ualmindeligt godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvoraf imponerende 76 % har givet 5 stjerner, og alene 4 % har givet den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som i særdeleshed er utrolig flot. Evalueringen grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 9 % har givet bundkarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er virkelig betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvor ikke mindre end 86 % giver topkarakter, og bare 2 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Hvilken fragtform er bedst?

En del e-forhandlere tildeler i vore dage en lang række forskellige billige former for fragt til sikkerhedskniv. En der er meget populær er for nærværende at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du selv kan hente varerne når du har mulighed for det. Den er jo ualmindeligt fremkommelig, og i mange tilfælde tilmed den mest letkøbte fragttype.

Du bør omvendt påtænke at få produkterne sendt hjem til dig privat eller ud til din arbejdsplads. Løsningen bliver almindeligvis lidt mere bekostelig, men også ret så let gængelig med sikkerhedskniv online. Den billigste fragtform vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente pakken, hvilket afhænger af at du bor tæt på e-firmaets byggemarked, fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Fragttiden på sikkerhedskniv er jo vældig aktuel når du behøver pakken øjeblikkeligt, så med det formål er det nemlig klogt at du studerer det forventede leveringstidspunkt for sikkerhedskniv. Mange online outlets – herunder Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – reklamerer med billig dag-til-dag levering på en række varenumre online, men vær opmærksom på at det er afhængig af at ordren indsendes inden et bestemt tidspunkt, så de har udsigt til at kunne nå at få varen skippet afsted forud for at de pakkeansatte drager hjemad.

Nogle enkelte e-shops i Danmark tilbyder levering uden omkostninger på sikkerhedskniv online, men ofte kun når man indkøber for en konkret sum. Desuden kunne man udvælge den mest letkøbte leveringsløsning, der i de fleste tilfælde er at få kørt varerne til et udleveringssted.

Adskillige byggemarkedskæder yder click-and-collect hvor du bestiller billig sikkerhedskniv online men afhenter i byggemarkedet. For eksempel Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Stark, Davidsen og Bauhaus. Byggekæderne udlover for eksempel klik-og-hent på sikkerhedskniv i disse byer:

Charlottenlund, Skive, Varde, Tilst, Holstebro, Ballerup, Brøndby, Farum, Frederikssund, Horsens, Lystrup, Haderslev, Nakskov, Dragør, Kalundborg, Helsingør, Gladsaxe, Værløse, Rudersdal, Næstved, Vordingborg, Nærum, Brønderslev, Jyllinge, Holbæk, Lyngby, Kolding, Frederikshavn, Silkeborg, Solrød Strand, Frederiksværk, Valby, Gentofte, Hørsholm, Rødovre, Stenløse, Brabrand, Thisted, Ikast, Odder, Hobro, Vallensbæk, Slagelse, Kokkedal, Virum, Aalborg, Aabenraa, Nørresundby, Hillerød, Hvidovre, Roskilde, Hjørring, Aarhus, Viborg, Greve, Søborg, Herlev, Grenaa, Lillerød, Højbjerg, Rønne, Vanløse, Skanderborg, Risskov, Randers, Åbyhøj, Struer, Brønshøj, Birkerød, Hedehusene, Esbjerg, Haslev, Ringsted, Svendborg, Køge, Glostrup, Frederiksberg, Middelfart, Albertslund, Taastrup, København, Vejle, Tårnby, Ishøj, Allerød, Ølstykke, Hedensted, Odense, Herning, Sønderborg, Nykøbing Falster, Korsør, Nyborg, og Fredericia, .

Click-and-collect for sikkerhedskniv er muligt i de fleste dele af landet: Sjælland (Amager, Bornholm, Midtsjælland, Hovedstaden, Lolland, Nordsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Falster, Østsjælland), Fyn (Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn) og Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland).

Når der ses på søgedata fremstår det klart, at internet shoppere jævnligt søger blandt andet sikkerhedskniv priser og køb sikkerhedskniv. Man ser desuden mange gange online shoppere søge efter eksempelvis sikkerhedskniv tilbud, billig sikkerhedskniv samt sikkerhedskniv online, foruden de velkendte byggekæder som 10-4, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Stark og Davidsen.

Tilbud på sikkerhedskniv

Det er jo efterhånden i høj grad enkelt for alle og enhver at lave prissammenligning på billige sikkerhedskniv online i blandt diverse internet handler, og følgelig har flere webbutikker ikke kunne slippe for at tvinge prisniveauet på sikkerhedskniv en hel del, og i øvrigt frembyde levering uden gebyr.

Til gengæld kan det alligevel vise sig smart at checke nogle internet selskaber efter billige priser på sikkerhedskniv online før du bestiller, således at du er tryg ved at få fat i den mest billige pris. Se ikke bare på de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Silvan, Harald Nyborg og XL-Byg.

Man må trods alt ikke undervurdere, at når en e-shop afsætter billige sikkerhedskniv online for en pris der er ufattelig billig, kan det undertiden være et signal om en uoprigtig internet webshop. Shopping med kort er i hvert fald indbefattet af et regelsæt, der bistår folk imod svindlende internet webshops.

Generelt tilråder vi bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ burde du drage nytte af en afbetalingsordning fra fx ViaBill, ifald du efterspørger at finansiere betalingen af sikkerhedskniv i flere bidder. Det foreslåes som regel i nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de store byggemarkeder som for eksempel Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Stark, Bygma, Bauhaus og XL-Byg.

Når vi kigger i tallene er det klart, at mennesker tit leder efter for eksempel køb sikkerhedskniv og billig sikkerhedskniv. Foruden dette oplever man mange gange mennesker søge efter eksempelvis sikkerhedskniv priser, sikkerhedskniv online og sikkerhedskniv tilbud.

Udforsk tidligere brugeres oplevelser

Trustpilot genererer fuldkommen pålidelige løsninger til at gennemrode mange øvrige køberes omtaler og derfor rekommanderer vi, at du beser e-forretningens bedømmelser inden du bestiller billige sikkerhedskniv online.

Facebook resulterer i på samme måde aldeles udmærkede chancer for at få indsigt i online webshoppens kundefokus. Herinde ser vi endda online butikker som giver folk mulighed for at offentliggøre en bedømmelse af købsoplevelsen, som ligeledes bør benyttes til at vurdere hvor tilfredse kunderne er.

Før nogen bestiller billige sikkerhedskniv online hos en internet virksomhed bør man ideelt set løbe igennem netbutikkens forretningsaftale, det er dog for det meste ikke specielt ophidsende, særligt hos de kendte byggemarkeder som Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Silvan og Davidsen.

Et nemmere alternativ er at tjekke hvorvidt internet forhandleren er e-mærket, siden det er en angivelse af at e-forretningen tilslutter sig de danske love, udover at online forretningen tit ses til af eksperter der forstår lovgivningen.

Dette er en god anledning til at få assistance, hvis du oplever udfordringer med din bestilling af sikkerhedskniv. For øvrigt er det klogt at køber er hensynstagende til de elementære forhold der kan influere på købet af sikkerhedskniv online, fx den ombytningspolitik webshoppen garanterer.

På grund af dette er det virkelig essesentielt, at man til enhver tid gemmer sin faktura e-mail, således man altid kan eftervise købet af sikkerhedskniv, uafhængig af om man køber ved Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Stark, Davidsen eller XL-Byg.

Helle gav 5 stjerner

Hurtig levering

Bente gav 4 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Karen F gav 5 stjerner

Quick expedit

Jette gav 5 stjerner

Fik varen på under 24 timer

9 gode råd til online shopping
1Vi anbefaler at granske hvorvidt internet selskabet er e-mærke godkendt, da det længe har været en indikation om at e-butikken opererer i overensstemmelse med de danske retningslinjer, udover at internet virksomheden hyppigt revideres af specialister som behersker lovgivningen. Forud for at folk shopper billige sikkerhedskniv på en internet handler burde man når alt kommer til alt gennemse shoppens regler.
2Visse online butikker præsterer billig levering på sikkerhedskniv, men i reglen er det forudsat at der shoppes for et konkret beløb. Som alternativ skulle man tage den mest prisbevidste fragtform, hvilket i mange tilfælde vil være at få dem til at levere ordren til et afhentningssted. Løsningen er godt nok endvidere ultra gnidningsløs. Den mest billige form for fragt vil dog altid være selv at hente varerne.
3Det er jo særligt smertefrit for alle og enhver at sammenholde priser online på billige sikkerhedskniv på diverse internet varehuse, og ergo garanterer de fleste e-forretninger levering uden omkostninger. Dog kan det ikke desto mindre være tiden værd at kigge forbi nogle enkelte forretninger på nettet efter billige priser forinden du køber, så man er velinformeret til at antage den bedste pris.
4Mange internet forhandlere giver heldigvis flere billige leveringsmåder til sikkerhedskniv. En der er meget almindelig er i øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente varerne når det passer dig bedst. Leveringsmetoden er nemlig meget uproblematisk, samt ofte ydermere den billigste løsning til levering.
5Leveringstiden kan i nogle tilfælde være usædvanlig essentiel såfremt vi absolut skal bruge dine nye varer fluks, så af den grund er det fuldkommen centralt at man dobbelttjekker tidshorisonten for levering på sikkerhedskniv. En stor portion online varehuse præsterer billig 1 dags fragt på adskillige varenumre, hvilket dog er regnet ud fra at ordren lægges inden et fastslået tidspunkt.
6Generelt foreslår vi shopping med kort eller mobilbetaling. Køb med kort er inkluderet i et lovbud, som hjælper køberen overfor uægte e-firmaer. Som en anden løsning burde du bruge en afdragsordning som eksempelvis ViaBill, ifald du ser en fordel i at godtgøre beløbet af flere omgange.
7Før nogen køber billige sikkerhedskniv hos en netbutik behøver man principielt skimme shoppens forretningsbetingelser, det er dog oftest et tidskrævende projekt. Derudover tilråder vi at du er obs på de væsentligste retningslinjer der kan influere på handlen med billige sikkerhedskniv online, som eksempelvis hvilken ombytningsret e-forhandleren bruger.
8Den mest letkøbte fragtløsning er uden tvivl selv at hente ordren, men dette nødvendiggør at du fysisk befinder dig med kort afstand til internet firmaets adresse. Den type af levering kan vise sig at være virkelig afgørende når du behøver sikkerhedskniv omgående. Alternativt så præsterer flere internet butikker fragt uden beregning, men i mange tilfælde under forudsætning af at der handles for et fastsat beløb.
9Trustpilot medfører fuldt ud værdifulde genveje til at gøre dig bekendt med adskillige nuværende forbrugeres reflektioner og på grund af dette er det klogt, at du studerer e-forretningens kritik forinden du handler billige sikkerhedskniv online. Facebook fører til for øvrigt fuldt ud fine metoder til at få en idé om webbutikkens pålidelighed.