Sikkerhedshjelm 3M X5000V-CE Orange
1.020 kr.
Mere info
Sikkerhedshjelm 3M X5000VE-CE
876 kr.
Mere info
Sikkerhedshjelm 3M X5000V-CE Rød
1.020 kr.
Mere info
Skikkerhedshjelm 3M X5000VE-CE Sort
876 kr.
Mere info
Sikkerhedshjelm 3M X5000VE-CE
876 kr.
Mere info
Skikkerhedshjelm 3M X5000VE-CE Gul
876 kr.
Mere info
Sikkerhedshjelm 3M X5000VE-CE
876 kr.
Mere info
Sikkerhedshjelm 3M X5000VE-CE
876 kr.
Mere info
Sikkerhedshjelm 3M X5000V-CE Blå
1.020 kr.
Mere info
Sikkerhedshjelm 3M X5000VE-CE
876 kr.
Mere info
Sikkerhedshjelm 3M X5000V-CE Hvid
1.020 kr.
Mere info
Sikkerhedshjelm 3M X5000V-CE Gul
1.020 kr.
Mere info
Sikkerhedshjelm 3M X5000V-CE Grøn
1.020 kr.
Mere info
Sikkerhedshjelm Peltor G2000 med UV-Indikator
153 kr.
Mere info
KASK sikkerhedshjelm Plasma AQ hvid EN397
479 kr.
Mere info
KASK sikkerhedshjelm Plasma HI-VIS orange
599 kr.
Mere info
KASK sikkerhedshjelm Plasma AQ sort EN397
479 kr.
Mere info
KASK sikkerhedshjelm Plasma HI-VIS hvid
599 kr.
Mere info
KASK sikkerhedshjelm Plasma HI-VIS gul
560 kr.
Mere info
KASK sikkerhedshjelm Plasma HI-VIS sort
599 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du skal bruge produkterne med det samme eller bare gerne vil spare fragten, så kan du tænke over at køre materialerne selv. Det er hovedsageligt et alternativ i de velkendte byggecentre.
Du bør kende de regler webshoppen udsteder når du shopper online, så du undgår udfordringer med fx reklamationer. Derfor bør man tjekke netbutikkens handelsbetingelser.
Der er forskel på priserne på billige sikkerhedshjelm hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte har gode priser, hvorimod andre giver kompetent rådgivning. Du skal gennemtænke hvad du vurderer er vigtigst.
For en del er byggeri lig med talrige spørgsmål. Derfor bør du overveje at bestille ved en webshop, som kan give råd og vejledning til valg af sikkerhedshjelm.
Flere byggemarkeder udbyder et enormt sortiment af varer, og øvrige har fokus på en enkelt varetype. Du bør afveje hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige varer at vælge i mellem, udover bare sikkerhedshjelm.
Det er helt klart super relevant at tjekke, hvorvidt de varer du ønsker at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Alternativt kan du vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og landskendte firmaer, som kan medvirke til ubekymrethed når man handler online. Det vil nogle se en fordel i.
De kendte byggekæder sælger varer fra en lang række forskellige nicheshops, og så kan du købe fra et bredt sortiment af sikkerhedshjelm online.
De udbredte byggekæder er tilgængelige i det meste af landet, og i kraft af det har du chancen for at handle online og hente produkterne på egen hånd. Takket være dette kan man undgå fragtgebyret, samt tilmed få produkterne med det samme.

Nichewebshop

Mange nichespecifikke webshops er ekstremt passionerede omkring deres online produktkategori, idet de kun sælger disse produkter. På grund af det bør du forvente endnu mere brugbar hjælp fra folk som er eksperter i netop sikkerhedshjelm.
Majoriteten af webshops som fokuserer på en enkelt niche er små familiefirmaer, der typisk er danske, eventuelt sågar lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at støtte ved at handle sikkerhedshjelm online fra deres webshop.
Majoriteten af nichebutikker er producenter af de produkterne som byggemarkederne sælger. Når du køber direkte på nicheforretningerne online er det muligt at få en billig pris.
De største byggekæder i Danmark

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres i dag af ca. 1.000 ansatte i deres 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 butikker. Bygma tilstræber salg til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

sikkerhedshjelm jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres nu af flere end 2.100 kollegaer i firmaets 122 butikker. Jem og Fix satser på at sælge til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

sikkerhedshjelm silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 medarbejdere i selskabets 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

sikkerhedshjelm bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 mennesker i forretningens 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i billige priser til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og udgøres nu af cirka 2.000 kollegaer i deres 104 varehuse. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres nu af over 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 butikker. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

sikkerhedshjelm harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 mennesker i de 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for omkring 500 kollegaer i forretningens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

10-4 startede i 1947, og udgøres i dag af cirka 100 medarbejdere i deres 6 varehuse. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du har adgang til en hel række artikler og videoer på internettet hvor du kan få gratis hjælp. Navnligt YouTube giver dig adgang til store mængder anvendelig viden, ikke mindst ifald man søger på engelsk.
2Husk at tage til overvejelse om projektet kan klares alene, eller du hellere burde anskaffe hjælp fra en professionel til noget af byggeriet. Forudsat at du indhenter hjælp fra en fagperson kunne det godt betale sig at tage imod tilbud fra forskellige entreprenører.
3For opgaver udendørs har eventuelt regnvejr meget at sige. Derfor må du hyppigt kigge på meldingerne om vejret i den tid der er op til arbejdets start, så det forhåbentlig ikke med et brag går i gang med at stå ned i stænger når du lige er i fuld gang med det omfattende byggeprojekt.
4Det er betydningsfuldt at have lavet en budgetoversigt for arbejdet, så du har styr på penge-delen af det. Det kan være en fordel at dokumentere samtlige poster, og efterfølgende undersøge prisen på dem alle sammen.
5Måske kan det blive aktuelt at du har alle bygningsmaterialer klar til brug inden du igangsætter arbejdet. Du vil med fordel kunne lave en overskuelig oversigt som indeholder det der er nødvendige, og dernæst gennemgå oversigten, så du er sikker på at du har husket alt.
6Du må ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige udstyr. Jævnligt kan det vise sig fornuftigt at du har det klar akkurat som du påbegynder arbejdet. Det er desuden afgørende at tage højde for disse udgifter i økonomien.
7Der viser sig jævnligt utidige problemstillinger når det gælder avancerede opgaver, og af den grund vil det være værdifuldt at der afsættes god plads i agendaen, således at man føler sig overbevist om at nå i mål til tiden.
8Du må aldrig nogensinde negligere din sikkerhed, så glem ikke påklædning såsom hoved- og fodbeklædning som hjælper dig med henblik på eventuelle uheld. Det er vigtigt med fokus på din sikkerhed i dit byggeprojekt, hovedsageligt ifald du ikke sikrer dig professionel assistance.
9Godt forarbejde viser sig som vejen til at få en god oplevelse med arbejdet. Du må udarbejde en velovervejet køreplan, der fortæller hvilke opgaver du vil klø på med hvornår, som også inkluderer en kronologisk orden. Det anbefales at være konkret når du udarbejder din tidsplan.
10I god tid inden at du igangsætter byggeprojektet må det være usandsynligt værdifuldt at sikre sig, at projektet er lovligt. Alt efter din boligtype vil der være forskellige love omkring, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
11Nogle gange kan man forsøge at få et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det tilbydes i tilfælde hvor projektet er miljøvenligt. Det beroer altså på at renoveringen gør en positiv forskel for planeten.
12Det kan være til god gavn at indhente hjælp til arbejdet, især i tilfælde af krævende byggeprojekter. Omfangsrige byggeprojekter kræver mere end en person. Dertil bør det blive hurtigere og mere minderigt at være flere om det.
De bedst vurderede byggekæder
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket tydeligvis er absolut beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 11.467 meninger, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er rigtig flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 4 % giver den laveste karakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er virkelig godt arbejde. Karakteren grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvor ikke mindre end 84 % giver 5 stjerner, og alene 2 % giver 1 stjerne. Nu og her har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er ualmindeligt flot. Ratingen grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med toprating, og kun 8 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som klart er ualmindeligt betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 meninger, hvoraf imponerende 59 % har givet maksimum point, og blot 9 % har givet dumpekarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Hvilken leveringsform er smartest?

En masse e-forretninger foreslår i vore dage en hel del forskellige billige fragtmuligheder til sikkerhedshjelm. En af dem der er mest populær er i øjeblikket at afsende til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente varerne når der er mulighed for det. Den er altså usædvanlig smart, og ofte endda den billigste fragtform.

Du burde ligeledes udse dig at vælge udbringning til dit hus eller til hvor du arbejder. Fragtmuligheden bliver mange gange et hak dyrere, men lige så vel super gnidningsløs ift. sikkerhedshjelm online. Den mest letkøbte leveringsløsning er unægtelig at hente pakken selv, som jo beroer på at du befinder dig med kort afstand til internet forretningens butikker, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Antal dages levering på sikkerhedshjelm kan i nogle tilfælde være ret så essentiel når man har behov for dine nye varer nu og her, og af den grund er det jo relevant at vi ser det estimerede leveringstidspunkt ved sikkerhedshjelm. En masse online firmaer – fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – reklamerer med billig 1 hverdags levering på adskillige produkter online, men som imidlertid er afhængig af at bestillingen placeres inden et konkret tidspunkt, så at de højst sandsynligt kan nå at få pakken pakket før pakkepersonalet har fri.

Visse internet butikker garanterer levering uden omkostninger på sikkerhedshjelm online, men undertiden stiller det krav om at man bestiller for en fastsat pris. Ellers kan du beslutte sig for den prisbilligste leveringsmanér, der ofte vil være at få fragtfirmaet til at bringe dine produkter til et afhentningssted.

En del netshops yder klik-og-hent hvor du bestiller billig sikkerhedshjelm hjemmefra og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Bygma og Bauhaus. Byggecentrene tildeler eksempelvis klik-og-hent på sikkerhedshjelm i følgende byer:

Ølstykke, København, Frederikshavn, Risskov, Ishøj, Brøndby, Nakskov, Vallensbæk, Hillerød, Randers, Haderslev, Hedensted, Holbæk, Rødovre, Jyllinge, Horsens, Valby, Næstved, Brønderslev, Værløse, Kalundborg, Varde, Helsingør, Farum, Roskilde, Frederiksberg, Slagelse, Sønderborg, Odense, Herlev, Højbjerg, Ringsted, Brønshøj, Lyngby, Herning, Kokkedal, Nyborg, Lystrup, Vejle, Odder, Allerød, Charlottenlund, Stenløse, Tårnby, Greve, Hvidovre, Frederikssund, Rudersdal, Hobro, Hørsholm, Silkeborg, Gladsaxe, Svendborg, Lillerød, Aalborg, Grenaa, Fredericia, Nærum, Kolding, Virum, Gentofte, Vordingborg, Frederiksværk, Skive, Skanderborg, Struer, Tilst, Vanløse, Åbyhøj, Haslev, Glostrup, Albertslund, Taastrup, Thisted, Middelfart, Korsør, Esbjerg, Birkerød, Solrød Strand, Viborg, Køge, Holstebro, Søborg, Nørresundby, Ikast, Aabenraa, Hedehusene, Dragør, Nykøbing Falster, Ballerup, Aarhus, Rønne, Hjørring, og Brabrand, .

Klik-og-hent ift. sikkerhedshjelm er muligt i samtlige områder af Danmark: Jylland (Østjylland, Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland), Sjælland (Midtsjælland, Bornholm, Østsjælland, Falster, Nordsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Lolland, Vestsjælland, Amager) og Fyn (Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn).

Når man kigger i søgedata fremstår det markant, at internet shoppere ofte efterspørger blandt andet sikkerhedshjelm tilbud og sikkerhedshjelm online. Derudover ser vi som regel online shoppere søge efter bl.a. sikkerhedshjelm priser, billig sikkerhedshjelm samt køb sikkerhedshjelm, plus de udbredte byggekæder som Stark, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg og Harald Nyborg.

Priser på sikkerhedshjelm

Det er jo i høj grad bekvemt for forbrugerne at sammenligne priser på billige sikkerhedshjelm online i blandt forskellige e-forhandlere, og ergo har massevis af online butikker ikke kunne lade være med at tvinge priserne på sikkerhedshjelm kolossalt, og derudover sikre gratis fragt.

Det kan til hver en tid blive lukrativt at studere nogle enkelte internet firmaer efter rabatter og tilbud på sikkerhedshjelm online før du placerer ordren, så man ikke er i tvivl om at opnå den bedste pris. Se ikke bare hos de kendte byggemarkeder som Bygma, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Davidsen.

Du skal bare være omhyggelig med, at ifald en internet forhandler annoncerer billige sikkerhedshjelm online for en pris der kan ses som utopisk fremragende, så burde det i nogle tilfælde være en varsel om en falsk online shop. Kortkøb er imidlertid omfavnet af Indsigelsesordningen, hvilket assisterer dig som køber overfor uærlige e-handler.

Vi slår generelt et slag for bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du vælge en løsning på afbetaling fra f.eks. ViaBill, forudsat du agter at godtgøre betalingen af sikkerhedshjelm over en længere periode. Det foreslåes normalt ved nichefokuserede webshops, men sjældent de gængse byggekæder som eksempelvis 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg og Silvan.

Når man kigger i søgedata står det tydeligt, at internetbrugere tit kigger efter bl.a. sikkerhedshjelm priser og billig sikkerhedshjelm. Man ser desuden typisk internet shoppere søge fx sikkerhedshjelm online, sikkerhedshjelm tilbud og køb sikkerhedshjelm.

Kig på tidligere kunders vurderinger

Trustpilot yder aldeles stabile muligheder for at beskue diverse nuværende kunders iagttagelser og af den grund er det en hjælp, at du gransker online butikkens ratings forud for at du færdiggør din shopping med billige sikkerhedshjelm online.

Facebook byder på tillige nogle udmærkede løsninger til at få indsigt i webbutikkens troværdighed. I øvrigt møder vi en række online webshops hvor det er muligt at forfatte en vurdering af virksomhedens service, hvilket tillige burde anvendes til vurdering af kundetilfredsheden.

Forud for at nogen handler billige sikkerhedshjelm online hos en netshop bør man i virkeligheden tage stilling til virksomhedens handelsbetingelser, det er dog naturligvis ikke særlig spændende, særligt med de velkendte byggekæder som Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, 10-4 og Stark.

En anden mulighed kunne være at efterse hvorvidt e-shoppen er e-mærke tilsluttet, grundet at det skulle være et kendetegn for at online butikken imødekommer de officielle danske regler, tillige med at webshoppen jævnligt kigges til af sagkyndige der har den nødvendige knowhow om vilkårene på området.

Desuden tilbydes du lejlighed til en håndsrækning, ifald du oplever vanskeligheder som følge af dit indkøb af sikkerhedshjelm. Yderligere er det smart at køberen er opmærksom på de vigtigste reglementer i forbindelse med købet af sikkerhedshjelm online, fx hvilken ombytningsrettighed e-forhandleren lover.

I den relation er det samtidig vigtigt, at man når som helst sikrer ens kvitteringsmail, således man i fremtiden vil kunne bevise sit køb af sikkerhedshjelm, ligegyldig om man bestiller hos 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Stark, Bauhaus, XL-Byg eller Davidsen.

Kim C gav 5 stjerner

Det var godt !

Poul gav 4 stjerner

God pris og alt ok

Michael Petersen gav 5 stjerner

Meget hurtig levering

Lars gav 5 stjerner

Handlet meget og handler stadig

9 tips til internetshopping
1Før folk køber billige sikkerhedshjelm i en butik burde de egentlig se på e-shoppens betingelser, dog er det ofte en omfattende opgave. Yderligere tilråder vi at køberen er hensynstagende til de vigtigste retningslinjer der spiller ind i forbindelse med købet af billige sikkerhedshjelm online, som for eksempel hvilken ombytningsret online shoppen kører med.
2Vi går generelt ind for bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Shopping med kort er en del af en orden, som redder køberen imod falske internet firmaer. Alternativt kan du anvende en billig afdragsordning fra fx ViaBill, forudsat du ønsker at dække omkostningerne over et længere tidsrum.
3Trustpilot resulterer i forholdsvis hensigtsmæssige chancer for at gennemgå en række øvrige køberes oplevelser og af den grund foreslåes det, at du bliver klogere på netshoppens vurderinger forinden du shopper billige sikkerhedshjelm online. Facebook leverer endvidere egentlig belejlige løsninger til at få et kig ind i online forhandlerens kundetilfredshed.
4Leveringstidspunktet er usædvanlig væsentlig om du har brug for varen med det samme, så herved er det altså afgørende at man checker leveringstiden for sikkerhedshjelm. De fleste internet selskaber udlover billig 1 hverdags levering på mange af deres produkter, men vær på vagt da det er afhængig af at ordren lægges før et aftalt klokkeslæt.
5Generelt foreslår vi at se nærmere på om internet shoppen er medlem af e-mærket, hvilket generelt er en indikation om at online webshoppen følger de officielle danske regler, foruden at internet forretningen regelmæssigt vurderes af eksperter som kender bestemmelserne på området. Inden nogen shopper billige sikkerhedshjelm på en online shop bør de sådan set kigge på virksomhedens vilkår.
6Størstedelen af internet forhandlere giver efterhånden en lang række forskellige billige leveringsmidler til sikkerhedshjelm. En af favoritterne er i dag at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente din bestilling når det passer ind i din kalender. Denne er jo særligt gnidningsløs, og tit derudover den mindst kostelige mulighed for levering.
7Den billigste leveringstype vil altid være at hente varerne selv, men den løsning betinges af at du opholder dig tæt på internet selskabets adresse. Den metode til levering kan vise sig at være yderst bestemmende om man mangler sikkerhedshjelm omgående. Alternativt så sikrer visse internet shops gratis fragt, men i reglen er det under forudsætning af at der shoppes for en bestemt pris.
8Det er jo ret så bekvemt for folk at finde de laveste priser online på billige sikkerhedshjelm hos forskellige internet foretagender, og ergo frembyder flere webbutikker fragt uden omkostninger. Det kan dog ikke desto mindre være nyttigt at se nærmere på nogle få e-firmaer efter rabat og tilbud før du gennemfører dit køb, sådan at man er sikret at antage den billigste pris.
9Nogle online varehuse byder på fri fragt på sikkerhedshjelm, men i mange tilfælde stiller det krav om at du handler for en bestemt sum. Derudover skal man tage den prisbilligste form for levering, som mange gange vil blive at få dem til at levere din ordre til et udleveringssted. Denne er beklageligvis samtidig ekstremt bekvem. Den mest prisbevidste type af levering vil dog til enhver tid være at du selv henter ordren.