Fliseskæremaskine Supreme - 100 cm
12.494 kr.
Mere info
Bernardo Fliseskæremaskine SCM 1000 - 400 V
13.200 kr.
Mere info
Bernardo Fliseskæremaskine SCM 600 - 400 V
8.025 kr.
Mere info
Bernardo Fliseskæremaskine SCM 600 - 230 V
8.025 kr.
Mere info
Fliseskærermaskine Class 670S
8.744 kr.
Mere info
Bernardo Fliseskæremaskine TCM 250 - 230 V
4.960 kr.
Mere info
Bernardo Fliseskæremaskine SCM 350 - 400 V
9.854 kr.
Mere info
Bernardo Fliseskæremaskine SCM 1000 - 230 V
13.200 kr.
Mere info
Fliseskærer Sigma 2G - 37 cm
995 kr.
Mere info
Bernardo Fliseskæremaskine SCM 350 - 230 V
9.854 kr.
Mere info
Fliseskærermaskine VIP 290 - 95 CM
7.305 kr.
Mere info
Bernardo Fliseskæremaskine TCM 250 - 400 V
4.960 kr.
Mere info
Bernardo Fliseskæremaskine SCM 300 - 400 V
11.475 kr.
Mere info
Bernardo Fliseskæremaskine SCM 300 - 230 V
11.475 kr.
Mere info
Fliseskærer Ø180 mm 600 W - TC-TC 618
449 kr.
Mere info
Fliseskærermaskine 600 watt
1.869 kr.
Mere info
Fliseskærermaskine 1100 watt
3.744 kr.
Mere info
Fliseskærermaskine 750 watt
1.218 kr.
Mere info
Fliseskærer professionel 500 mm Kreator
489 kr.
Mere info
Fliseskærer bordmodel 600 watt PowerPlus POW7490
699 kr.
Mere info
Fliseskærer 400mm
319 kr.
Mere info
Fliseskærermaskine 750 watt PowerPlus POWX230
1.127 kr.
Mere info
Fliseskærermaskine 600 watt PowerPlus POWX240
1.825 kr.
Mere info
Fliseskærer 400 mm Kreator
211 kr.
Mere info
Fliseskærermaskine 1100 watt PowerPlus POWX242
4.158 kr.
Mere info
Fliseskærer med hulskærer 400 mm ProBuilder
299 kr.
Mere info
Fliseskærer 420 mm KwB 1789-00
1.099 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er ikke lighed i prisniveauet på billige Sigma fliseskærer fra byggecenter til byggecenter. Enkelte fokuserer på gode tilbud, og øvrige fokuserer på en høj grad af service. Du bør bestemme hvad du vurderer er vigtigst.
For mange er et byggeprojekt forbundet med alverdens spørgsmål. Derved bør du shoppe hos en webshop, som kan give tips og tricks til valg af Sigma fliseskærer.
Ifald du skal have dine byggematerialer med det samme eller bare ønsker at slippe for leveringsgebyret, så kunne du tænke over at fragte varerne på eget initiativ. Det er først og fremmest et alternativ hos de kendte byggemarkeder.
Det er helt klart meget afgørende at vide, hvorvidt de varer du vil købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Ellers kan du være tvunget til vælge et andet.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser der gør sig gældende når du bestiller online, så du slipper for udfordringer med bl.a. returnering. Af den grund skal man undersøge butikkens handelsbetingelser.
Flere byggekæder har et stort produktsortiment, imens andre er specialiserede i en specifik gruppe af vare. Du kan bestemme hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige varer at vælge fra, udover bare Sigma fliseskærer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og højtprofilerede butikker, som medvirker til øget tryghed til dig som køber online. Dette kan du se fordele ved.
De kendte byggemarkeder forhandler varer fra mange forskellige nichebutikker, hvorfor du kan shoppe fra et stort udvalg af Sigma fliseskærer online.
De velkendte byggemarkeder er tilgængelige nær dig, og på grund af det har du tilbuddet om at bestille online og fragte byggematerialerne selv. Derfor kan man spare fragtomkostningen, og tilmed have varerne med det samme.

Nichewebshop

Mange nicheforhandlere styrer selv produktionen af de produkterne som du kan finde i byggecentrene. Ved køb direkte på nichebutikkerne online kan du muligvis få en skarpere pris.
Diverse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er små firmaer, der i de fleste tilfælde har danske ejere, eventuelt sågar lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at støtte når du bestiller Sigma fliseskærer online hos dem.
Størsteparten af specialiserede netbutikker har ekstremt meget forstand på deres online produktkategori, da de har skarpt fokus på disse produkter. Altså får du formentlig ekstra anvendelig sparring fra mennesker som er eksperter i lige præcis Sigma fliseskærer.
Danmarks største byggemarkeder

Davidsen blev dannet i 1944, og styres dagligt af flere end 1.000 mennesker i kædens 9 varehuse. Davidsen sætter ind på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger nu i nærheden af 2.300 mennesker i virksomhedens 56 varehuse. Bygma satser på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Sigma fliseskærer jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og styres dagligt af flere end 2.100 ansatte i de 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Sigma fliseskærer bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 mennesker i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus satser på billige priser til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres nu af cirka 100 medarbejdere i deres 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Sigma fliseskærer silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres nu af mere end 1.000 ansatte i firmaets 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger i dag over 2.000 personer i kædens 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og omfatter i dag omkring 500 personer i deres 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

Sigma fliseskærer harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 kollegaer i de 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres i dag af omtrent 2.000 personer i de 72 butikker. Stark tilstræber salg til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Der kan findes vældig mange artikler og videoer på internettet hvor du kan finde hjælp. Ikke mindst YouTube kan hjælpe med utrolig meget udbytterig info, særligt hvis du søger på engelsk.
2Nogle gange kan man få hjælp rent økonomisk til byggerier. Det tilbydes forudsat at renoveringen bidrager positivt til klimaet. Af få støtte kræver med andre ord at projektet har en positiv effekt på planeten.
3Du bør under ingen omstændigheder mangle udstyr. Det er en fordel at have grejet ved hånden idet du påbegynder arbejdet. Glem ikke at medregne de medfølgende omkostninger i budgettet.
4Det er betydningsfuldt at have lavet et budget for renoveringen, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det kan vise sig at være forstandigt at kortlægge alle udgiftsposter, hvorefter man kunne dokumentere omkostningen ved dem en ad gangen.
5Forud for at du påbegynder arbejdet kan det være temmelig betydningsfuldt at du sikrer dig, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Afhængigt af din boligtype kan der være fastsatte regler omkring, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
6For byggeprojekter udendørs har vejrsituationen en afgørende rolle. Af den årsag må du tit lægge mærke til vejrforudsigelserne i dagene op til starten på projektet, så du slipper for at det uden du havde regnet med det starter med at stå ned i stænger netop som du er godt i gang med dit komplicerede byggeprojekt.
7Det vil vise sig meningsfuldt at have de presserende byggematerialer disponible forinden du går i gang med din byggeproces. Du kunne med fordel lave en enkel oversigt hvoraf der fremgår alle de ting der bliver brug for, og bagefter efterse hvert eneste punkt, hvormed du bliver sikker på at der ikke er nogen mangler.
8Det kan være nyttigt at sikre sig hjælp til dele af projektet, i særdeleshed i tilfælde af omfattende arbejdsopgaver. Omfattende byggeprojekter skal gerne udføres af flere folk. Desuden må det blive mere effektivt og mere minderigt at lave arbejdet med andre.
9Der viser sig som regel uventede problemer når det kommer til svære opgaver, og på grund af det vil det være af stor betydning at der afsættes betragtelig plads i planen, som gør at man kan føle sig selvsikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
10Du må ikke på noget tidspunkt glemme dit eget ve og vel, så glem ikke sikkerhedstøj som arbejdssko som beskytter dig overfor potentielle uheld. Det er yderst relevant at du husker din sikkerhed i byggeprojektet, specielt såfremt du ikke skaffer assistance fra en fagperson.
11Du bør regne på hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du alternativt burde tilkøbe hjælp fra en ekspert til delelementer af projektet. Forudsat at du får eksperthjælp vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at lede efter forslag fra en håndfuld foretagender.
12Godt forarbejde vil være nøglen til at lykkes med byggeriet. Du bør overveje at sammensætte en klar plan, som dikterer hvilke opgaver der løses på hvilken dag, samt en tilhørende prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være konkret når du udarbejder din køreplan.
De mest populære byggekæder
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er meget overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvor imponerende 76 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 4 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er kolossalt betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvor hele 69 % har givet den højeste karakter, og alene 8 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er rigtig imponerende. Karakteren grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 59 % giver 5 stjerner, og alene 9 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er kolossalt overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 meninger, hvor imponerende 86 % giver toprating, og blot 2 % giver den laveste karakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ualmindeligt beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf hele 84 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Hvilken slags levering skal jeg vælge?

Temmelig mange byggemarkeder tilbyder i øjeblikket et stort udvalg af billige fragtmetoder til Sigma fliseskærer. En favorit er på nuværende tidspunkt pakkeshops, som gør det muligt at hente din pakke når du har lyst. Metoden er altså vældig smart, samt oftest desuden den mindst kostelige fragttype.

Du kunne også planlægge at vælge at få udbragt til din lejlighed eller hus eller ud på dit arbejde. Leveringsformen er desværre en smule mere pebret, men derudover i høj grad let med Sigma fliseskærer online. Den prisbilligste fragtform vil dog i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv, hvilket nødvendiggør at du er i nærheden af e-forhandlerens butikker, for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på Sigma fliseskærer er selvfølgelig rigtig vital forudsat du behøver din pakke om et øjeblik, så herved er det skam centralt at man gransker den forventede leveringsdato ved Sigma fliseskærer. De fleste byggecentre – eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – annoncerer billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række produkter online, men det forudsætter at bestillingen placeres før et nøjagtigt tidspunkt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få produktet afsted forud for at medarbejderne drager hjemad.

Nogle webshops garanterer fragt uden gebyr på Sigma fliseskærer online, men i de fleste tilfælde er det så præmissen at der bestilles for et fastslået beløb. Desuden kan man udvælge den mest prisbevidste mulighed for fragt, som oftest er at få fragtmanden til at bringe din ordre til et udleveringssted.

En hel del byggemarkeder frembyder klik-og-hent hvor du bestiller billig Sigma fliseskærer derhjemme men afhenter i butikken. Eksempelvis Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen og 10-4. De giver eksempelvis click-and-collect på Sigma fliseskærer i følgende byer:

Rønne, Birkerød, Virum, Kolding, Aabenraa, Hillerød, Jyllinge, Greve, Rødovre, Brønshøj, København, Frederikshavn, Herlev, Vanløse, Tårnby, Vordingborg, Viborg, Sønderborg, Kokkedal, Haslev, Brabrand, Frederiksværk, Vallensbæk, Korsør, Hjørring, Helsingør, Varde, Esbjerg, Holbæk, Brønderslev, Hvidovre, Allerød, Lillerød, Kalundborg, Aalborg, Aarhus, Åbyhøj, Charlottenlund, Struer, Nyborg, Frederiksberg, Haderslev, Lystrup, Ølstykke, Tilst, Gentofte, Herning, Holstebro, Nykøbing Falster, Risskov, Middelfart, Ishøj, Grenaa, Horsens, Odder, Svendborg, Dragør, Silkeborg, Gladsaxe, Ikast, Hørsholm, Skive, Albertslund, Ringsted, Frederikssund, Stenløse, Næstved, Fredericia, Køge, Solrød Strand, Højbjerg, Farum, Hedensted, Glostrup, Taastrup, Søborg, Odense, Slagelse, Rudersdal, Thisted, Nærum, Nakskov, Nørresundby, Skanderborg, Hedehusene, Valby, Værløse, Vejle, Ballerup, Hobro, Brøndby, Lyngby, Randers, og Roskilde, .

Klik-og-hent af Sigma fliseskærer er muligt i samtlige områder af landet: Fyn (Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn), Sjælland (Østsjælland, Nordsjælland, Lolland, Amager, Hovedstaden, Sydsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Falster) og Jylland (Østjylland, Midtjylland, Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland, Sønderjylland).

Ved indkig i søgedata står det tydeligt, at mennesker mange gange leder efter blandt andet Sigma fliseskærer priser og billig Sigma fliseskærer. Foruden dette oplever vi som regel online shoppere efterspørge fx køb Sigma fliseskærer, Sigma fliseskærer online og Sigma fliseskærer tilbud, foruden de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Bygma, Bauhaus og 10-4.

Bedste tilbud på Sigma fliseskærer

Det har vist sig at være temmelig let for forbrugerne at lave prissammenligning på billige Sigma fliseskærer online fra forskellige webshops, og ergo har massevis af e-firmaer fundet det uundgåeligt at sænke prisniveauet på Sigma fliseskærer betragteligt, og ovenikøbet byde på portofri levering.

Derfor kan det til hver en tid være indbringende at granske et par forskellige e-forretninger efter udsalg og tilbud på Sigma fliseskærer online forinden du færdiggør din shopping, sådan at du er garanteret at få fat i den bedste pris. Se ikke bare på de store byggecentre som XL-Byg, Silvan, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen og Harald Nyborg.

Du må alligevel ikke undervurdere, at i tilfælde af at en online forretning annoncerer billige Sigma fliseskærer online for en pris der kan ses som himmelråbende billig, kunne det i nogle tilfælde være et kendetegn på en svindel internet webshop. Kortkøb er ikke desto mindre indbefattet af en lov, der passer på os imod bedrageriske internet outlets.

Vi går generelt ind for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du bruge et afbetalingstilbud som for eksempel ViaBill, forudsat du tilstræber at klare regningen på Sigma fliseskærer af flere omgange. Dette fås normalt ved specialiserede netshops, men dog sjældent de udbredte byggemarkeder som eksempelvis Bygma, Stark, Davidsen, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix.

Ved kig i data fremstår det markant, at online shoppere typisk søger efter blandt andet køb Sigma fliseskærer og billig Sigma fliseskærer. Foruden dette oplever man tit folk lede efter for eksempel Sigma fliseskærer priser, Sigma fliseskærer online og Sigma fliseskærer tilbud.

Undersøg folks oplevelser

Trustpilot leverer forholdsvis fremragende genveje til at granske en række nuværende kunders vurderinger og herved er det smart, at du udforsker internet forretningens bedømmelser forud for at du handler billige Sigma fliseskærer online.

Facebook bringer dig desuden aldeles fornemme genveje til at få indblik i e-butikkens pålidelighed. Desuden møder vi faktisk e-shops hvor det er muligt at offentliggøre en omtale af deres købsoplevelse, hvilket lige så vel bør bruges til at tage stilling til hvor tilfredse kunderne er.

Inden nogen bestiller billige Sigma fliseskærer online hos en butik burde man på en vis måde have øje for dens handelsvilkår, det er dog mange gange en tidskrævende opgave, særligt med de store byggekæder som Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus og Stark.

Et andet alternativ kan være at undersøge hvorvidt online shoppen er e-mærket medlem, fordi det skulle være en angivelse af at internet shoppen efterlever den officielle danske lovgivning, udover at internet firmaet fra tid til anden ses til af jurister som er indført i vilkårene.

Dette er desuden en god anledning til assistance, for så vidt du udsættes for besvær med din bestilling af Sigma fliseskærer. Ydermere tilrådes det at du er påpasselig med de mest relevante retningslinjer der har betydning for købet af Sigma fliseskærer online, fx hvilken returpolitik internet selskabet lover.

Derfor er det ydermere vigtigt, at man når som helst opbevarer sin ordrekvittering, så man altid kan vidne om bestillingen af Sigma fliseskærer, hvad end man har handlet hos Harald Nyborg, Silvan, Stark, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Bygma, Jem og Fix eller Bauhaus.

Lene N gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

Henrik Madsen gav 4 stjerner

Bliver leveret til dato

Michael O gav 5 stjerner

Lynhurtig levering

Inger Madsen gav 5 stjerner

Super hurtigt leverance.

9 gode råd til når du køber online
1Vi tilråder generelt køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er omfattet af et regelsæt, hvilket begunstiger køber overfor fup online forhandlere. Som alternativ kunne du bruge en afdragsordning som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at betale beløbet senere.
2Den mest letkøbte form for fragt vil utvivlsomt være selv at hente produkterne, men dette står og falder med at du bor nærved online forretningens adresse. Den fragtmulighed er jo virkelig vigtig hvis du har brug for Sigma fliseskærer omgående. Alternativt så præsterer flere online outlets fragt uden omkostninger, men for det meste under forudsætning af at der handles for et konkret beløb.
3Trustpilot giver dig rigtig værdifulde chancer for at eftersøge en længere række andre konsumenters evalueringer og derfor støtter vi, at du studerer internet shoppens vurderinger forud for at du shopper billige Sigma fliseskærer online. Facebook fører til derudover egentlig stabile metoder til at få indsigt i internet selskabets pålidelighed.
4Generelt tilråder vi at efterse om online virksomheden er medlem af e-mærket, grundet at det skulle være en tryghed om at internet virksomheden forstår den officielle danske lovgivning, foruden at virksomheden jævnligt gennemses af fagmænd der er meget fortrolige reglerne på området. Før folk køber billige Sigma fliseskærer i en internet forhandler kunne man faktisk tyde e-shoppens forretningsaftale.
5Forud for at folk bestiller billige Sigma fliseskærer på en e-forhandler burde de de facto skimme e-butikkens forretningsaftale, dog er det i mange tilfælde et tidskrævende arbejde. For øvrigt kan det være til hjælp at kunden er omhyggelig omkring de fundamentale vedtægter der kan have indflydelse på købet af billige Sigma fliseskærer online, som fx hvilken returneringsret internet selskabet lover.
6En hel del webshops i Danmark udlover nu til dags et hav af forskellige billige former for levering til Sigma fliseskærer. Et hit er efterhånden afhentningssteder, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente dine nye varer når det passer ind i din kalender. Løsningen er altså vældig overkommelig, og mange gange tillige den billigste fragtform.
7Fragtperioden er naturligvis rigtig udslagsgivende hvis vi mangler din ordre om et øjeblik, og derfor er det naturligvis essentielt at du checker det estimerede leveringstidspunkt på Sigma fliseskærer. En del internet webshops præsterer billig 1 hverdags levering på deres bedst sælgende varenumre, men det beroer på at ordren lægges forinden et fast klokkeslæt.
8Det er efterhånden temmelig let gængeligt for alle og enhver at vurdere prisniveauet online på billige Sigma fliseskærer i blandt diverse forretninger på nettet, og derfor frembyder masser af online outlets fragt uden beregning. Trods dette kan det til hver en tid blive profitabelt at besigtige flere internet foretagender efter billige priser før du placerer ordren, således at man er sikret at antage den mindst kostelige pris.
9Indtil flere forhandlere på nettet garanterer fragt uden betaling på Sigma fliseskærer, men for det meste kræves det at man køber for et bestemt beløb. I øvrigt skulle man udvælge den billigste fragtmulighed, som tit vil være at få fragtfirmaet til at levere bestillingen til en pakkeshop. Fragtmetoden er gerne til gengæld særligt nem. Den mest betalelige leveringsversion vil dog altid være selv at hente pakken.