Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gælder for dit køb online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel reklamationer. Af den grund skal man undersøge byggeshoppens betingelser.
Nogle byggecentre har et bredt sortiment, hvorimod øvrige specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du bør reflektere over om det er essentielt for dig at du har mange forskellige varer at vælge i blandt, foruden blot Siemens varmeblæser.
Det er selvsagt ekstremt afgørende at undersøge, hvorvidt de varer du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt bør du overveje at finde et andet.
Såfremt du vil have produkterne hurtigst muligt eller bare har lyst til at slippe for leveringsgebyret, så kan du med fordel hente byggematerialerne personligt. Det er specielt et alternativ i de velkendte byggekæder.
For en del er byggeprojekter ens betydende med massevis af spørgsmål. Derfor er det fordelagtigt at shoppe hos et online byggemarked, som kan give rådgivning til valg af Siemens varmeblæser.
Der kan være forskel på udsalgspriserne på billige Siemens varmeblæser hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle har de bedste priser, hvorimod andre giver faglig sparring. Du bør tænke igennem hvad der er vigtigst for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder udbyder varer fra adskillige nichebutikker, hvorfor du kan bestille fra et stort sortiment af Siemens varmeblæser online.
De store byggekæder er populære og velkendte butikker, hvilket bidrager til ubekymrethed når man handler online. Dette kan du se fordele i.
De store byggekæder findes overalt i landet, og i kraft af det har mange adgang til at købe online og hente varerne på egen hånd. Herigennem kan du slippe for fragtomkostningen, samt samtidig få fat i varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Mange nicheforretninger på nettet er producenter af produkterne der kan købes fra de større webshops. Ved at købe direkte hos disse nichewebshops online kan du forvente at få ekstra gode tilbud.
Mange nicheforretninger på nettet er iværksættervirksomheder, der oftest drives i Danmark, gerne tilmed fra dit lokalområde. Disse kan du hjælpe når du bestiller Siemens varmeblæser online på deres webshop.
Størstedelen af webshops som sælger få produkter har ekstra meget forstand på det produktsortiment de har online, idet de har skarpt fokus på disse varer. På grund af det vil du modtage ekstra informativ service fra mennesker med specialistviden i netop Siemens varmeblæser.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Bygma blev grundlagt i 1952, og omfatter i dag i nærheden af 2.300 ansatte i selskabets 56 butikker. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres i dag af cirka 1.000 personer i virksomhedens 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og udgøres nu af i omegn af 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og lønner i dag cirka 100 mennesker i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

Siemens varmeblæser harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 kollegaer i kædens 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Siemens varmeblæser jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og styres dagligt af over 2.100 personer i selskabets 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Siemens varmeblæser bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus satser på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres i dag af mere end 500 personer i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Siemens varmeblæser silvan

Silvan blev dannet i 1968, og lønner i dag flere end 1.000 ansatte i selskabets 41 varehuse. Silvan satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 ansatte i kædens 72 varehuse. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Det viser sig at have noget at sige at have de fornødne materialer til rådighed på forhånd inden du går i krig med dit arbejde. Du kan udfærdige en punktforms huskeliste hvor der bør fremgå alle de ting der bliver brug for, og bagefter gennemløbe hver eneste ting, således at du er sikker på at alt er klar.
2Godt forarbejde bliver metoden til et godt forløb med din byggeproces. Du skal have en strømlinet tidsplan, som fortæller hvilke opgaver der skal laves på hvilket tidspunkt, med en tilhørende numerisk orden. Forsøg at være realistisk når du udarbejder din arbejdsplan.
3Du må på ingen måde fattes værktøj. Det er uundværligt at du har det klar idet du går løs med dit byggeprojekt. Det er derudover afgørende at indkalkulere de tilhørende omkostninger i din økonomi.
4For byggeprojekter udendørs har vejrsituationen en vigtig rolle. Af den årsag må du hyppigt tjekke vejrforudsigelserne i dagene op til byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke ganske ubelejeligt starter med at stå ned i stænger når du netop er startet på dit komplekse projekt.
5Måske du burde vurdere hvorvidt projektet er et du kan klare selv, eller du hellere bør investere i assistance fra en fagmand til noget af projektet. Såfremt du sikrer dig professionel hjælp kunne det være en god idé at hente tilbud fra forskellige håndværkere.
6Der kommer stort set altid pludselige problematikker ved avancerede byggeprojekter, og altså kan det være meningsfuldt at man har afsat en god portion plads i arbejdsplanen, som vil medvirke til at man er overbevist om at have tid nok til det.
7Ofte vil det vise sig vigtigt at lave en budgetoversigt for optimeringen, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det må være sundt at beskrive hver enkelt omkostning, og bagefter notere den billigste pris på hver enkelt.
8Du skal ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med din sikkerhed, så husk beklædning inklusiv sikkerhedshjelm som hjælper dig overfor mulige ulykker. Det er yderst relevant at have styr på din sikkerhed i byggeriet, i særdeleshed såfremt du ikke sikrer dig professionel assistance.
9Det er en god idé at indhente assistance til projektet, navnlig når det er omfangsrige byggeprojekter. Omfattende projekter kræver flere folk. I øvrigt er det hurtigere og sjovere når man er flere om det.
10Det er muligt at hente økonomisk støtte til ombygninger. Det gives i tilfælde af at byggeprojektet er positivt for miljøet. Af få tilbud om et bidrag kræver dermed at byggeprojektet gør en positiv forskel for klimaet.
11Før du indleder arbejdet er det yderst fornuftigt at du sikrer dig, at det du vil lave overholder gældende love. Afhængigt af din boligtype vil der være mange love omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
12Der er et bredt udvalg af hjælpeartikler og videoer på nettet hvor du kan få gratis hjælp. Specielt YouTube tilbyder temmelig meget almennyttig info, i særlig grad ifald du leder på engelsk.
De bedst vurderede byggeshops
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som selvsagt er virkelig godt arbejde. Karakteren er baseret på 2.856 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 9 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er absolut godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 11.467 ratings, hvor ikke mindre end 86 % giver 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er kolossalt imponerende. Evalueringen er baseret på 28.109 ratings, hvor ikke mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og kun 4 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som utvivlsomt er usædvanligt overlegent. Scoren er regnet ud fra 19.208 ratings, hvoraf imponerende 84 % har givet toprating, og alene 2 % giver dumpekarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er yderst overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og blot 8 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Hvilken leveringsversion er smartest?

En hel del e-forhandlere yder på nuværende tidspunkt flere billige leveringsmetoder til Siemens varmeblæser. En af dem der er mest anvendt er nu om dage at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente de købte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Denne er jo temmelig let, samt ofte tillige den mest letkøbte leveringsmetode.

Du kan på samme måde prøve at få ordren sendt hjem til dig eller til adressen på dit arbejde. Muligheden er til tider en tand dyrere, men ydermere ret praktisk for Siemens varmeblæser online. Den mest prisbevidste form for levering er unægtelig at du selv henter varerne, men dette nødvendiggør at du har bopæl i kort afstand af internet virksomhedens butikker, fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstiden på Siemens varmeblæser er ualmindeligt central når du mangler din pakke omgående, så derfor er det virkelig essentielt at du kontrollerer den forventede leveringstid ved Siemens varmeblæser. Mange webshops – eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – lover billig 1 dags fragt på flere produkter online, men glem ikke at det afhænger af at bestillingen anbringes forud for et besluttet tidspunkt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få dit nye produkt ekspederet forud for at lagermedarbejderne har fri.

En hel del online forretninger sikrer levering uden gebyr på Siemens varmeblæser online, men i mange tilfælde kun hvis man aftager for en konkret sum. Som alternativ må man snuppe den mest billige leveringsversion, der gerne vil være at få fragtfirmaet til at bringe pakken til en pakkeshop.

En hel del byggemarkeder tildeler klik-og-hent hvor man handler billig Siemens varmeblæser hjemmefra men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis XL-Byg, Stark, Bygma, 10-4, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Jem og Fix og Harald Nyborg. De giver bl.a. klik-og-hent på Siemens varmeblæser i disse områder:

Rønne, Hørsholm, Aalborg, København, Jyllinge, Ikast, Hedehusene, Taastrup, Thisted, Valby, Allerød, Vallensbæk, Greve, Fredericia, Nærum, Frederikshavn, Esbjerg, Kokkedal, Sønderborg, Vordingborg, Gentofte, Birkerød, Brabrand, Glostrup, Silkeborg, Herlev, Haslev, Køge, Aabenraa, Slagelse, Skanderborg, Brøndby, Nyborg, Næstved, Korsør, Tårnby, Nykøbing Falster, Grenaa, Kalundborg, Nørresundby, Gladsaxe, Hillerød, Albertslund, Vejle, Hjørring, Ølstykke, Dragør, Lyngby, Varde, Ishøj, Brønderslev, Hobro, Roskilde, Ringsted, Ballerup, Rudersdal, Stenløse, Frederiksværk, Brønshøj, Odense, Odder, Risskov, Værløse, Herning, Lystrup, Hedensted, Svendborg, Vanløse, Nakskov, Virum, Frederiksberg, Lillerød, Struer, Skive, Kolding, Frederikssund, Haderslev, Horsens, Solrød Strand, Hvidovre, Rødovre, Holstebro, Søborg, Randers, Middelfart, Aarhus, Højbjerg, Helsingør, Åbyhøj, Charlottenlund, Farum, Holbæk, Tilst, og Viborg, .

Click-and-collect ift. Siemens varmeblæser er en mulighed i samtlige dele af Danmark: Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn), Sjælland (Falster, Bornholm, Lolland, Sydsjælland, Amager, Midtsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Vestsjælland, Østsjælland) og Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland, Syddanmark, Vestjylland).

Når der ses på data er det markant, at folk typisk søger efter bl.a. køb Siemens varmeblæser og Siemens varmeblæser priser. Man ser derudover typisk mennesker søge bl.a. Siemens varmeblæser tilbud, billig Siemens varmeblæser samt Siemens varmeblæser online, plus de gængse byggemarkeder som Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Stark, Bygma, Silvan, XL-Byg og Jem og Fix.

Spar penge på Siemens varmeblæser

Det er efterhånden ualmindeligt fleksibelt for almindelige mennesker at prissammenligne på billige Siemens varmeblæser online på tværs af internet shops, og så har adskillige online virksomheder set sig nødsaget til at nedbringe salgspriserne på Siemens varmeblæser en hel del, og ydermere præstere billig fragt.

Dog kan det trods alt vise sig indbringende at studere en række internet varehuse i Danmark efter tilbud og udsalg på Siemens varmeblæser online inden du shopper, således at du er skudsikker på at modtage den prisbilligste pris. Kig ikke bare hos de kendte byggecentre som XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Bauhaus, Davidsen og Stark.

Du skal imidlertid være opmærksom på, at når en internet butik annoncerer billige Siemens varmeblæser online til salg for en pris som kan virke uhørt tiltalende, så er det tit være en indikator for en uægte internet handler. Kortbestillinger er dog inkluderet i en retningslinje, hvilket bistår folk imod uærlige e-forhandlere.

Generelt anbefaler vi betalinger med kort eller MobilePay. Som alternativ kan du vælge en afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, når du vil dække beløbet til Siemens varmeblæser af flere omgange. Det foreslåes som regel ved specialiserede netbutikker, men dog sjældent de gængse byggemarkeder som fx Bauhaus, Silvan, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix og XL-Byg.

Når der ses på søgedata fremstår det tydeligt, at online shoppere mange gange leder efter blandt andet Siemens varmeblæser online og billig Siemens varmeblæser. Vi ser derudover tit online shoppere søge for eksempel Siemens varmeblæser priser, køb Siemens varmeblæser samt Siemens varmeblæser tilbud.

Tjek eksisterende kunders anmeldelser

Trustpilot giver dig stort set fremragende chancer for at betragte forskellige eksisterende konsumenters synspunkter og af den grund er det at foretrække, at du gennemgår online firmaets anmeldelser forud for at du placerer din ordre på billige Siemens varmeblæser online.

Facebook indebærer lige så vel immervæk passende metoder til at få indtryk af e-forretningens pålidelighed. Her er der nogle online outlets hvor det er muligt at notere en vurdering af virksomhedens service, som også burde tages i brug til at danne dig et indtryk af kundetilfredsheden.

Forinden folk shopper billige Siemens varmeblæser online på en internet shop behøver man på en vis måde tage stilling til webbutikkens forretningsvilkår, det er dog i reglen ikke særlig sjovt, specielt med de store byggemarkeder som Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Stark, Silvan, 10-4 og Bauhaus.

En anden valgmulighed kan derfor være at efterse hvorvidt e-forretningen er e-mærke tilsluttet, da det burde være en forsikring om at internet shoppen efterfølger de gældende danske regler, udover at virksomheden lejlighedsvis evalueres af specialister som behersker bestemmelserne på området.

Desuden får du genvej til hjælpende service, for så vidt du bliver udsat for udfordringer som følge af din shopping med Siemens varmeblæser. Tilmed tilråder vi at du er vaks omkring de mest aktuelle betingelser i forbindelse med bestillingen af Siemens varmeblæser online, for eksempel den returpolitik online forretningen har.

I relation til det er det på samme måde vigtigt, at man stadig bevarer ens faktura e-mail, således man senere vil kunne eftervise bestillingen af Siemens varmeblæser, hvad end man køber hos Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Silvan eller 10-4.

Martin Nielsen gav 5 stjerner

Super hurtig levering.

Ole gav 4 stjerner

Fremragende service

Per Jensen gav 5 stjerner

Alt som det skal være.

Louise gav 4 stjerner

Hurtig og effektiv

9 tips til køb på nettet
1Det har vist sig at være yderst praktisk for os alle at sammenholde priser online på billige Siemens varmeblæser på tværs af internet shops, og derved yder utallige internet virksomheder fragt uden omkostninger. Til gengæld kan det alligevel være tiden værd at inspicere nogle få shops på nettet efter rabat og tilbud før du shopper, så du ikke er i tvivl om at få den mest betalelige pris.
2Før folk køber billige Siemens varmeblæser på en forhandler på nettet kunne man i virkeligheden se på butikkens betingelser, dog er det bare ikke særlig spændende. For øvrigt er det klogt at du er opmærksom på de væsentligste vilkår der har indflydelse på bestillingen af billige Siemens varmeblæser online, for eksempel den ombytningsret webbutikken anvender.
3Flere e-handler tildeler heldigvis et bredt udvalg af billige leveringsmetoder til Siemens varmeblæser. Den mest benyttede er efterhånden at få sendt til en pakkeshop, som gør at du kan hente bestillingen når der er mulighed for det. Metoden er nemlig vældig let gængelig, og ofte desuden den mest prisbevidste leveringsmodel.
4Nogle enkelte internet foretagender yder levering uden omkostninger på Siemens varmeblæser, men for det meste påkræves det at der aftages for et fastsat beløb. Derudover skal man foretrække den billigste leveringsudgave, der ofte vil blive at få fragtfirmaet til at bringe produkterne til et afhentningssted. Denne er gennemsnitligt desuden i høj grad smertefri. Den mest prisbevidste fragtløsning vil dog altid være at hente pakken selv.
5Trustpilot frembyder en række habile genveje til at gennemgå en længere række eksisterende brugeres erfaringer og derfor er det en hjælp, at du tolker online firmaets ratings forud for at du bestiller billige Siemens varmeblæser online. Facebook giver dig ydermere fuldt ud fremragende metoder til at få kendskab til e-handlens troværdighed.
6Generelt tilråder vi bestillinger med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er dækket ind under et lovbud, der værner kunden imod falske internet varehuse. Som et alternativ kunne du vælge et afbetalingstilbud som for eksempel ViaBill, såfremt du gerne vil afbetale prisen over tid.
7Generelt går vi ind for at tjekke hvorvidt internet shoppen er medlem af e-mærket, fordi det kan være en tryghed om at e-handlen forsvarer de danske retningslinjer, og at e-shoppen nu og da monitoreres af jurister der har nøje kendskab til reglerne på området. Inden nogen shopper billige Siemens varmeblæser på en online butik behøver man når alt kommer til alt granske webshoppens forretningsbetingelser.
8Leveringshastigheden kan vise sig at være temmelig vital forudsat man står og skal bruge din ordre med det samme, og med det formål er det utvivlsomt vigtigt at du dobbelttjekker det estimerede leveringstidspunkt for Siemens varmeblæser. Adskillige webbutikker lover billig 1 dags fragt på deres primære varenumre, men som imidlertid kræver at handlen laves før et givent klokkeslæt.
9Den billigste leveringsversion er uden tvivl at du selv henter ordren, men det stiller krav om at du befinder dig nærved e-forretningens lager. Den form for levering er særligt relevant hvis vi absolut skal bruge Siemens varmeblæser fluks. Alternativt så garanterer nogle enkelte internet forretninger levering uden beregning, men tit under forudsætning af at der bestilles for et bestemt beløb.