Bahco heavy-duty sidebidetang 21HDG-200 mm
265 kr.
Mere info
Bahco Ergo sidebidetang 2101G 140 mm
215 kr.
Mere info
Bahco heavy-duty sidebidetang 21HDG-180 mm
245 kr.
Mere info
Bahco Ergo sidebidetang 2101G-160 mm
210 kr.
Mere info
Knipex sidebidetang 160mm Kraft 7402 160
185 kr.
Mere info
Knipex sidebidetang elekt. 115mm spids 77 32 115
299 kr.
Mere info
Knipex sidebidetang 160mm VDE 1000V 7006-160
215 kr.
Mere info
Knipex sidebidetang 140mm Kraft 7402 140
185 kr.
Mere info
Knipex sidebidetang 160mm Kraft m/fjeder 7412 160
211 kr.
Mere info
Knipex sidebidetang elekt. 115mm rund 77 22 115
273 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskelle i salgspriserne på billige sidebidetang hos de forskellige online byggecentre. En del tilbyder de bedste priser, hvorimod andre satser på faglig sparring. Du må overveje hvad du foretrækker.
Det er absolut meget afgørende at tjekke, hvorvidt det produkt du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke bør du overveje at finde et andet.
For de fleste er byggeprojekter ens betydende med talrige spørgsmål. Derved bør du handle hos en netbutik, som tilbyder hjælp og vejledning omkring sidebidetang.
Du bør kende de betingelser webshoppen udsteder ved dit køb online, så du kan slippe for problemer med fx returret. Man bør derfor undersøge webshoppens regningslinjer.
Nogle byggemarkeder fremviser et stort sortiment af produkter, og andre fokuserer på en enkelt varetype. Du bør reflektere over hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange varer at vælge fra, udover blot sidebidetang.
Når du vil have produkterne med det samme eller blot har lyst til at undgå fragtomkostningen, så kan du tænke over at fragte varerne personligt. Det er hovedsageligt en mulighed hos de udbredte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og bekendte butikker, som kan medvirke til øget sikkerhed til dig som køber online. Det er noget nogle vil se som positivt.
De udbredte byggekæder sælger varer fra adskillige producenter, hvilket giver dig mulighed for at købe fra et bredt sortiment af sidebidetang online.
De velkendte byggekæder finder du nær dig, og takket være dette har mange adgang til at købe online og hente produkterne på egen hånd. I kraft af det er der mulighed for at undvære fragten, og endda have produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

Størsteparten af specialiserede netshops har en stor passion for deres online produktkategori, da de fokuserer specifikt på disse varer. Pga. dette kan du forvente ekstra kompetent vejledning fra nogle med ekspertviden i netop sidebidetang.
Størsteparten af nichebutikker på internettet er opstartsvirksomheder, der i de fleste tilfælde har danske ejere, eventuelt tilmed lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe når du handler sidebidetang online på deres webshop.
En masse nichefokuserede netbutikker er producenter af varerne som du kan købe i byggecentrene. Ved køb direkte hos disse nichewebshops online får du lavere priser.
Danmarks største byggemarkeder

10-4 blev dannet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 100 personer i forretningens 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

sidebidetang bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og lønner i dag i nærheden af 1.000 ansatte i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og omfatter i dag mere end 500 medarbejdere i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

sidebidetang jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for mere end 2.100 ansatte i de 122 butikker. Jem og Fix tilstræber salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og omfatter i dag flere end 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma satser på salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og omfatter i dag omtrent 2.000 medarbejdere i selskabets 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for over 7 milliarder kroner.

sidebidetang harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger i dag ca. 2.000 ansatte i de 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og omfatter i dag ca. 2.000 kollegaer i forretningens 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

sidebidetang silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og omfatter i dag omtrent 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Der findes mange forskellige artikler og videoer på diverse hjemmesider som du kan finde hjælp i. I særlig grad YouTube giver enormt meget anvendelig viden, ikke mindst ifald man benytter den engelske version.
2Man kan forsøge at få støtte fra det offentlige til byggerier. Det fås ifald projektet hjælper miljøet. Støtten kræver med andre ord at projektet gør en positiv forskel for klimaet.
3Typisk vil det være essentielt at udarbejde et budget for renoveringen, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det kan blive økonomisk at gennemgå samtlige poster, og dernæst gennemgå ens udgift ved dem alle sammen.
4Muligvis vil det vise sig fundamentalt at du har de påkrævede bygningsmaterialer handlet ind på forhånd inden du indleder dit byggeprojekt. Du kan notere en simpel liste med alt det du skal bruge, og som det næste gennemgå hvert eneste punkt, så du føler dig sikker på at alt er på sin plads.
5Der præsenterer sig altid uventede udfordringer når det handler om større projekter, og derfor er det af stor betydning at der er afsat passende tid i handlingsplanen, som er vigtigt for at man føler sig tryg ved at man får det færdiggjort.
6Det er oplagt at spørge om assistance til byggeprojektet, i særdeleshed når det er omfattende ombygninger. Krævende byggerier bør udføres af flere mennesker. Samtidig vil det vise sig bedre og sjovere når man ikke er alene om det.
7Det bør overvejes hvorvidt du selv kan lave helt projektet, eller du hellere skal anskaffe hjælp fra en professionel til dele af byggeriet. Såfremt du søger professionel assistance er der penge at spare ved at tage imod tilbud fra forskellige firmaer.
8For udendørs byggeprojekter har vejret stor betydning. Af den årsag bør du tit holde øje med meldingerne om vejret i perioden for byggeriets start, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde regnet med det begynder at vælte ned absolut lige når du er midt i dit avancerede byggeprojekt.
9Du må ikke på noget tidspunkt se bort fra dit velbefindende, så glem ikke påklædning såsom hjelm og sko som beskyttelse med henblik på hændelige ulykker. Det er yderst relevant med fokus på sikkerheden i byggeriet, i særdeleshed hvis du ikke sikrer dig eksperthjælp.
10Du vil ikke på noget tidspunkt gå ned på værktøj. Typisk vil det vise sig af stor betydning at du har grejet til rådighed akkurat som du indleder byggeriet. Det er derudover vigtigt at medtage de her udgiftsposter i din økonomiske plan.
11Forberedelse viser sig som nøglen til at komme i mål med projektet. Du må forfatte en klar arbejdsplan, der beskriver hvilke opgaver du vil klø på med på hvilke tidspunkter, og som også indeholder en prioriteringsliste. Vær realistisk når du udarbejder din arbejdsplan.
12Inden du går i gang med byggeriet er det vanvittigt essentielt med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der gælde gældende regler for, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
Danskernes favorit byggeshops
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er ultra flot. Ratingen er regnet ud fra 2.856 meninger, hvor intet mindre end 59 % har givet topkarakter, og bare 9 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er rigtig flot. Evalueringen grundlægges af 23.161 ratings, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og blot 8 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som altså er yderst betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvor imponerende 76 % kvitterer med maksimum point, og blot 4 % giver den dårligste rating. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er usædvanligt betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med toprating, og bare 2 % giver den laveste karakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er utrolig overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 anbefalinger, hvor imponerende 84 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % har givet den laveste karakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Hvilken fragtløsning er smartest?

Størstedelen af firmaer på nettet yder i vore dage diverse billige former for levering til sidebidetang. En sikker vinder er i dag at få leveret til et udleveringssted, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente dine produkter lige når det passer dig. Muligheden er altså virkelig overkommelig, samt oftest tilmed den mest letkøbte mulighed for fragt.

Du kan også overveje at få produkterne leveret til din bolig eller ud til din arbejdsplads. Fragtformen er jævnligt en smule mere pebret, men lige så vel ekstremt let gængelig ift. sidebidetang online. Den mest letkøbte leveringsmetode kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv, som desværre beroer på at du har bopæl lige ved online virksomhedens byggecenter, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på sidebidetang er naturligvis særdeles essentiel hvis man skal bruge dine nye varer fluks, så derfor er det naturligvis fornuftigt at vi tjekker det forventede leveringstidspunkt på sidebidetang. Masser af online varehuse – eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – giver billig 1 dags fragt på en lang række varenumre online, som er betinget af at ordren laves før et fastslået tidspunkt, så at de sandsynligvis kan nå at få pakken hen til fragtfirmaet før personalet drager hjemad.

Enkelte internet handler frembyder fragt uden beregning på sidebidetang online, men typisk er det påkrævet at der købes for en bestemt sum. I øvrigt skal du beslutte sig for den mindst kostelige leveringsversion, der gerne vil blive at få fragtmanden til at køre dine produkter til et udleveringssted.

En del netshops tildeler afhentning hvor man handler billig sidebidetang hjemmefra og afhenter i butikken. Fx Silvan, Bygma, XL-Byg, Stark, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix. Byggemarkederne foreslår bl.a. klik-og-hent på sidebidetang i følgende områder:

Struer, Frederiksberg, Hobro, Åbyhøj, Kokkedal, Middelfart, Tårnby, Taastrup, Hedensted, Dragør, Lyngby, Brøndby, Haderslev, Hvidovre, Nykøbing Falster, Tilst, Vallensbæk, Valby, Holstebro, Aabenraa, Haslev, Birkerød, Nyborg, Brønshøj, Hillerød, Lillerød, Højbjerg, Varde, Frederikssund, Jyllinge, Charlottenlund, Rødovre, Rudersdal, Hedehusene, Farum, Frederiksværk, København, Thisted, Ringsted, Risskov, Gladsaxe, Hørsholm, Lystrup, Brabrand, Solrød Strand, Gentofte, Nakskov, Brønderslev, Ikast, Greve, Horsens, Viborg, Nærum, Vejle, Kolding, Esbjerg, Korsør, Randers, Svendborg, Glostrup, Aarhus, Næstved, Frederikshavn, Grenaa, Fredericia, Værløse, Odense, Køge, Skanderborg, Herlev, Nørresundby, Albertslund, Virum, Ballerup, Slagelse, Odder, Holbæk, Hjørring, Aalborg, Kalundborg, Sønderborg, Stenløse, Ølstykke, Herning, Vordingborg, Helsingør, Allerød, Roskilde, Søborg, Rønne, Vanløse, Ishøj, Silkeborg, og Skive, .

Afhentning for sidebidetang er en mulighed i samtlige regioner af Danmark: Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland), Sjælland (Midtsjælland, Østsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Vestsjælland, Falster, Lolland, Sydsjælland, Amager, Nordsjælland) og Fyn (Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn).

Ved indkig i statistikkerne bliver det tydeligt, at internet shoppere mange gange leder efter eksempelvis sidebidetang priser og sidebidetang online. Foruden dette oplever vi som regel netshoppere lede efter blandt andet køb sidebidetang, sidebidetang tilbud samt billig sidebidetang, plus de store byggecentre som Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Stark, Bygma, 10-4, Jem og Fix og Bauhaus.

Tilbud på sidebidetang

Det har vist sig at være ret så smertefrit for alle og enhver at analysere tilbud på billige sidebidetang online fra forskellige netshops, og med det motiv har en lang række webbutikker været nødt til at tvinge priserne på sidebidetang en hel del, og endda tilbyde levering uden beregning.

Til gengæld kan det alligevel vise sig gunstigt at se nærmere på enkelte e-forhandlere efter billige priser på sidebidetang online før du køber, sådan at man er tryg ved at opnå den laveste pris. Kig ikke kun på de velkendte byggecentre som Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Bygma, Stark, Harald Nyborg og XL-Byg.

Du skal alligevel være omhyggelig med, at når en shop på nettet udbyder billige sidebidetang online til salg for en salgspris som kan virke grænseløst billig, så bør det mange gange være et karakteristika der viser en bedragerisk online forretning. Kortbestillinger er heldigvis dækket ind under en forordning, som skærmer dig imod uoprigtige butikker på nettet.

Vi tilråder køb med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt burde du bruge et tilbud som fx ViaBill, når du har til hensigt at finansiere pengene til sidebidetang over flere uger. Det fås normalt hos specialiserede webshops, i modsætning til de udbredte byggemarkeder som eksempelvis Bygma, Davidsen, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg.

Når der ses på søgedata bliver det tydeligt, at folk jævnligt efterspørger blandt andet billig sidebidetang og sidebidetang online. Foruden dette ser vi mange gange internet shoppere kigge efter blandt andet sidebidetang priser, sidebidetang tilbud samt køb sidebidetang.

Undersøg folks oplevelser

Trustpilot frembringer ret så fine genveje til at efterse en længere række eksisterende konsumenters anmeldelser og herved tilrådes det, at du gennemsøger online shoppens omtaler inden du placerer din ordre på billige sidebidetang online.

Facebook fremskaffer lignende nogenlunde stabile genveje til at få et kig ind i online firmaets popularitet. Derudover ser vi nogle internet webshops som gør det muligt at aflevere en evaluering af virksomhedens service, som på samme måde må udnyttes til at tage stilling til hvor tilfredse kunderne er.

Før nogen køber billige sidebidetang online hos en webshop behøver man til hver en tid bese e-butikkens betingelser, men det er i mange tilfælde ikke super interessant, i særdeleshed med de udbredte byggemarkeder som Davidsen, Bauhaus, Stark, XL-Byg, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Bygma og Jem og Fix.

En anden mulighed kan derfor være at se nærmere på om e-butikken er tilsluttet e-mærket, grundet at det generelt er en erklæring om at internet webshoppen imødekommer dansk lovgivning, og at den nu og da undersøges af eksperter som forstår reglerne.

Dette er desuden en god mulighed for bistand, hvis du skulle få problemstillinger som følge af dit køb af sidebidetang. Derudover er det godt at du er obs på de grundlæggende forhold der har indvirkning på købet af sidebidetang online, som fx hvilken byttepolitik online firmaet garanterer.

I den sammenhæng er det også essesentielt, at man stadigvæk bibeholder sin e-mail kvittering, så man i fremtiden vil kunne påvise bestillingen af sidebidetang, ligegyldig om man shopper fra Stark, Bygma, 10-4, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg eller Harald Nyborg.

Lars Jørgensen gav 5 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Jette Christiansen gav 4 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Tina F gav 5 stjerner

Det kører bare som det skal.

Pia Jørgensen gav 5 stjerner

Helt i orden.

9 tips til online shopping
1Vi tilråder handler med kort eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er dækket ind under en orden, som passer på kunden overfor falske firmaer på nettet. Som en alternativ mulighed kunne du bruge en afbetalingsordning som fx ViaBill, såfremt du tilstræber at honorere regningen over tid.
2Inden nogen handler billige sidebidetang i en shop bør de til hver en tid gennemlæse webshoppens handelsaftale, dog er det tit et omfattende projekt. Tilsvarende er det en hjælp at kunden er oppe på mærkerne omkring de vigtigste vedtægter der har indflydelse på købet af billige sidebidetang online, som fx den returrettighed e-firmaet tilsikrer.
3Trustpilot tilbyder tilpas fordelagtige genveje til at gennemrode en stor portion nuværende brugeres synspunkter og derved kan det være til hjælp, at du evaluerer online butikkens ratings forud for at du bestiller billige sidebidetang online. Facebook genererer for øvrigt ret stabile løsninger til at få en idé om internet virksomhedens popularitet.
4Generelt foreslår vi at se hvorvidt internet forretningen er e-mærket, fordi det almindeligvis er en erklæring om at online forretningen følger gældende dansk lovgivning, tillige med at den af og til revideres af specialister der forstår bestemmelserne på området. Forud for at nogen bestiller billige sidebidetang på en online forretning burde man utvivlsomt kigge på webshoppens handelsvilkår.
5Det er jo efterhånden virkelig let gængeligt for forbrugerne at sammenligne tilbud online på billige sidebidetang i blandt flere online outlets, og til tak lover utallige online butikker gratis levering. Men det kan stadigvæk blive smart at studere enkelte netshops efter udsalg og tilbud inden du handler, sådan at du er skråsikker på at skaffe sig den bedste pris.
6Fragtperioden er selvfølgelig ret essentiel hvis man står og skal bruge varerne med det samme, så derfor er det uden tvivl centralt at du dobbelttjekker det anslåede leveringstidspunkt ved sidebidetang. Masser af internet shops præsterer billig levering på næste hverdag på de fleste af deres produkter, som trods alt påkræver at ordren indsendes tidligere end et bestemt klokkeslæt.
7Den billigste fragtmetode er unægtelig at du selv henter produkterne, men den løsning beroer på at du fysisk befinder dig tæt på e-forretningens lager. Den slags levering kan i nogle tilfælde være meget central ifald du har behov for sidebidetang om et øjeblik. Alternativt så frembyder en hel del online firmaer fragt uden omkostninger, men i reglen afkræver det at du indkøber for et fastslået beløb.
8Temmelig mange online selskaber frembyder til alt held en række forskellige billige leveringsløsninger til sidebidetang. En der er meget populær er p.t. levering til et afhentningssted, hvor du så nemt kan hente de nyindkøbte produkter når der er tid til det. Leveringsformen er jo temmelig smart, samt oftest derudover den mest betalelige leveringsmulighed.
9En række e-butikker frembyder billig levering på sidebidetang, men i reglen kun hvis du aftager for en fastsat sum. Som alternativ bør du beslutte sig for den billigste slags levering, der ofte vil blive at få bragt din pakke til et udleveringssted. Fragtformen bliver beklageligvis omvendt ultra fleksibel. Den billigste form for levering vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente varerne.