Er du på udkig efter sf sten? Vi har fundet 5 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er FC-Beton.dk, som sælger 100 m2 for kun 11.052 kr. Det er 50 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 sf sten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
11.052 kr.Køb
11.682 kr.Køb
14.090 kr.Køb
14.090 kr.Køb
21.380 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: slået kant gråmix rødmix grå

Størrelser: 8 cm 10 cm 9 cm 6 cm 5 cm 7 cm

Brands: IBF RBR

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig ekstremt vigtigt at vide, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers kan du kigge hos de andre.
Flere byggemarkeder tilbyder et stort sortiment af produkter, og andre fokuserer på en bestemt gruppe af vare. Du skal gennemtænke om det er vigtigt for dig at du har mange varer at vælge i mellem, udover bare sf sten.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder når du køber online, så du slipper for problemer med eksempelvis returret. Man bør derfor kende netbutikkens regningslinjer.
For mange er gør-det-selv projekter ens betydende med alverdens spørgsmål. Af den grund bør du overveje at handle hos en netbutik, hvor du har mulighed for at få sparring og vejledning omkring sf sten.
Ifald du står og skal bruge varerne hurtigst muligt eller blot ønsker at undvære leveringsgebyret, så kan du overveje at fragte materialerne på egen hånd. Dette er navnligt en mulighed hos de gængse byggemarkeder.
Der kan være forskel på prisen på billige sf sten fra netbutik til netbutik. Enkelte tilbyder gode tilbud, imens andre satser på service. Du skal tænke igennem hvad du vil prioritere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder køber varer fra forskellige nichebutikker, og dermed kan du vælge fra et stort udvalg af sf sten online.
De udbredte byggekæder er tilgængelige overalt i landet, og i kraft af det har kunderne adgang til at handle online og fragte byggematerialerne personligt. Takket være dette er der mulighed for at blive fri for leveringsgebyret, og sågar få varerne straks.
De store byggecentre er folkekære og højtprofilerede virksomheder, hvilket kan medvirke til en tryghedsfølelse når man handler online. Det vil nogle se positivt på.

Nichewebshop

Mange nicheforhandlere er specialister i deres online produktsortiment, da de kun sælger disse varer. Pga. dette bør du få ekstremt kyndig vejledning fra nogle der er eksperter i netop sf sten.
En masse nichebutikker på nettet er mindre firmaer, som i de fleste tilfælde har danske ejere, måske ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe når du handler sf sten online på deres hjemmeside.
De fleste nichespecifikke netbutikker står selv for produktion af varerne som byggemarkederne sælger. Idet du køber direkte igennem niche netbutikkerne online får du et ekstra godt tilbud.
Danmarks største byggemarkeder
sf sten silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger nu mere end 1.000 mennesker i kædens 41 butikker. Silvan er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres i dag af over 1.000 medarbejdere i selskabets 9 varehuse. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres nu af mere end 2.300 personer i selskabets 56 varehuse. Bygma satser på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

sf sten jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag omkring 2.100 medarbejdere i deres 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

sf sten harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres nu af i omegn af 2.000 medarbejdere i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og omfatter i dag cirka 2.000 mennesker i deres 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er nu arbejdsplads for i omegn af 500 personer i deres 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og lønner i dag i nærheden af 100 personer i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Stark kom frem i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 medarbejdere i kædens 72 varehuse. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

sf sten bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 ansatte i forretningens 17 butikker. Bauhaus satser på billige priser til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1For udendørs opgaver kan vejret få en afgørende rolle. Af den årsag skal du løbende kigge på vejrmeldingerne i den tid der er op til arbejdets start, så det forhåbentlig ikke med et brag går i gang med at piske ned nøjagtig som du vil i gang med det vigtige projekt.
2Inden du starter byggeprocessen er det højst centralt at man sikrer sig, at det du vil lave overholder gældende love. Afhængigt af din bopæl kan der gælde mange love omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
3Det er muligt at spørge om økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det tilbydes såfremt byggeriet er klimavenligt. Modtagelsen af tilskud kræver med andre ord at projektet har en positiv betydning for miljøet.
4Der viser sig utvivlsomt overraskende problemer i tilfælde med omfangsrige byggeprojekter, og følgelig kan det være værdifuldt at man afsætter rimelig plads i tidsplanen, således at man er sikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
5I mange tilfælde vil det være vigtigt at have et regnskab for ombygningen, så man har et overblik over økonomien. Det kan vise sig at være behjælpeligt at notere hver enkelt omkostning, og efterfølgende tjekke ens købspris for dem én efter én.
6Du kan finde en hel række vejledninger og videoer via internettet hvor du kan få gratis hjælp. Ikke mindst YouTube tilbyder dig enormt meget nyttig information, især ifald du benytter den engelske version.
7Man må under ingen omstændigheder undvære værktøj. Tit vil det være fundamentalt at du har udstyret disponibelt forinden du indleder byggeprojektet. Det er derudover en fordel at inkludere omkostningerne hertil i din økonomi.
8Muligvis kan det blive aktuelt at have de nødvendige byggematerialer tilgængelige før du går i gang med dit arbejde. Du kan med fordel notere en punktforms indkøbsliste med alt hvad der bliver brug for, og bagefter gennemgå oversigten, hvormed du er tryg ved at du har husket det hele.
9Forberedelse bliver vejen til at få en god oplevelse med projektet. Du anbefales at sammensætte en klar dagsorden, der beskriver hvilke opgaver du vil løse hvornår, samt derudover en rækkefølge. Forsøg at være realistisk når du nedskriver din handlingsplan.
10Det kan vise sig at være godt at spørge om hjælp til projektet, ikke mindst såfremt det er vigtige arbejdsopgaver. Krævende ting gør krav på mere end en person. Desuden må det blive mere effektivt og mere socialt når man er flere om opgaven.
11Du bør nødig forsømme sikkerheden, så husk påklædning bl.a. sikkerhedshjelm der hjælper dig med henblik på mulige ulykker. Det er afgørende at du husker dit eget ve og vel i byggeprojektet, især ifald du ikke har hjælp fra en ekspert.
12Måske du burde vurdere hvorvidt det er muligt at lave hele projektet selv, eller du hellere bør investere i assistance fra en professionel til afslutningen af byggeriet. Såfremt du henter assistance fra en fagperson kunne det være en god idé at få tilbud fra forskellige håndværkere.
Danskernes favorit byggemarkeder
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er ultra overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 59 % har givet toprating, og blot 9 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket klart er ultra overlegent. Evalueringen er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 84 % giver den højeste karakter, og alene 2 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er virkelig betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som vel at mærke er utrolig beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvor hele 69 % giver maksimum point, og kun 8 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som klart er usædvanligt betryggende. Karakteren er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvor imponerende 76 % giver den højeste karakter, og bare 4 % giver den dårligste rating. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.

Sædvanlige spørgsmål om sf sten

 • Hvad koster det at lægge sf sten?
 • Hvad er sf sten?
 • Hvor mange sf sten går der på en m2?
 • Hvorfor hedder det sf sten?
 • Hvad vejer en sf sten?
 • Hvordan lægger man sf sten?
 • Hvilken løsning til levering er bedst?

  De fleste firmaer på nettet giver i vore dage et hav af forskellige billige former for fragt til sf sten. En der er meget almindelig er på nuværende tidspunkt pakkeshops, som giver dig mulighed for at hente din pakke når det passer ind i din kalender. Løsningen er jo særligt uproblematisk, og tit derudover den mindst kostelige form for fragt.

  Du bør tillige beslutte dig for at bestille produkterne til levering til din hjemmeadresse eller til adressen hvor du arbejder. Løsningen bliver almindeligvis en smule mere pebret, men omvendt ekstremt let ift. sf sten online. Den billigste fragttype er utvivlsomt at du selv henter produkterne, som dog stiller krav om at du befinder dig i kort afstand af online firmaets byggecenter, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

  Antal dages levering på sf sten kan vise sig at være særligt afgørende forudsat vi behøver din pakke fluks, så med det formål er det bestemt relevant at man undersøger den forventede leveringstid ved sf sten. En stor portion internet shops – fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – frembyder billig dag-til-dag levering på en lang række af deres produkter online, men som trods alt stiller krav om at bestillingen realiseres før et angivent klokkeslæt, med det formål at de har udsigt til at kunne nå at få produkterne afsted inden logistikpersonalet holder fyraften.

  Flere e-shops i Danmark garanterer fragt uden beregning på sf sten online, men typisk kun når der erhverves for en konkret pris. Desuden kan du overveje den billigste leveringsmetode, som gerne vil blive at få fragtfirmaet til at køre din bestilling til en pakkeshop.

  En hel del byggemarkeder giver click-and-collect hvor man køber billig sf sten derhjemme og selv henter i butikken. Eksempelvis Davidsen, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4 og Stark. De tilbyder blandt andet klik-og-hent på sf sten i disse byer:

  Kokkedal, Søborg, Allerød, Nyborg, Grenaa, Esbjerg, Brabrand, Herlev, Hedehusene, Skanderborg, Randers, Ringsted, Helsingør, Taastrup, Varde, Vejle, Horsens, Valby, Vallensbæk, Virum, Frederikshavn, Frederikssund, Højbjerg, Lyngby, Næstved, Aalborg, Rønne, Dragør, Fredericia, Solrød Strand, Slagelse, Svendborg, Ballerup, Roskilde, Korsør, Kalundborg, Albertslund, Silkeborg, Odense, Farum, Nykøbing Falster, Holbæk, Greve, Jyllinge, Struer, Holstebro, Lystrup, Glostrup, Frederiksværk, Nørresundby, Værløse, Ikast, Ølstykke, Thisted, Middelfart, Hobro, Brønshøj, Nærum, Hedensted, Køge, Nakskov, Aabenraa, Rudersdal, Hillerød, Vordingborg, Stenløse, Odder, Sønderborg, Frederiksberg, Birkerød, Brøndby, Hjørring, Haderslev, Åbyhøj, Hørsholm, Brønderslev, Tilst, Skive, Charlottenlund, Haslev, Ishøj, Viborg, Herning, Gladsaxe, København, Gentofte, Aarhus, Kolding, Hvidovre, Risskov, Tårnby, Lillerød, Rødovre, og Vanløse, .

  Click-and-collect ift. sf sten er tilgængeligt i samtlige områder af Danmark: Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Østjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sydjylland, Sønderjylland), Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn) og Sjælland (Østsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Amager, Falster, Hovedstaden, Midtsjælland, Vestsjælland, Lolland).

  Når man kigger i tallene bliver det klart, at netshoppere ofte efterspørger blandt andet sf sten priser og sf sten tilbud. Foruden dette ser vi tit netshoppere lede efter fx sf sten online, billig sf sten og køb sf sten, foruden de velkendte byggecentre som Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Davidsen, 10-4, XL-Byg og Silvan.

  Find den bedste pris på sf sten

  Det er efterhånden yderst overkommeligt for forbrugerne at søge sig frem til tilbud på billige sf sten online på diverse internet webshops, og følgelig har adskillige internet outlets ikke kunne lade være med at mindske udsalgspriserne på sf sten en hel del, og i øvrigt byde på levering uden gebyr.

  Men det kan til hver en tid vise sig tiden værd at undersøge et par forskellige e-shops efter tilbud og udsalg på sf sten online forud for at du handler, sådan at man er på den sikre side med at modtage den mest attraktive pris. Se ikke bare på de gængse byggecentre som Bygma, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Stark.

  Man bør trods alt være opmærksom på, at ifald en e-butik sælger billige sf sten online på tilbud til en pris som kan virke ufattelig lav, burde det i nogle tilfælde være et kendetegn på en uægte online forretning. Køb med kort er imidlertid omsluttet af en lovbestemmelse, som støtter køber imod uærlige forhandlere på nettet.

  Vi anbefaler generelt kortbestillinger eller mobilbetaling. Som en anden løsning kunne du overveje et tilbud som fx ViaBill, såfremt du tilstræber at klare pengene til sf sten over et længere tidsrum. Dette foreslåes som regel i nichebutikker, men dog sjældent de udbredte byggekæder som fx Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix og XL-Byg.

  Ved indkig i tallene står det markant, at netshoppere ofte efterspørger fx køb sf sten og sf sten online. Foruden dette ser man jævnligt internet shoppere efterspørge eksempelvis sf sten tilbud, billig sf sten samt sf sten priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg sf sten er 10689 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 22 brugeranmeldelser.

  Hurtig levering godt gået” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Varianter: rødmix slået kant gråmix grå

  Størrelser: 8 cm 10 cm 9 cm 6 cm 7 cm 5 cm

  Brands: IBF RBR

  Tjek tidligere kunders ratings

  Trustpilot medfører stort set hensigtsmæssige løsninger til at se nærmere på en række nuværende køberes domme og herved stiller vi forslag om, at du gennemsøger online forhandlerens omtaler forud for at du bestiller billige sf sten online.

  Facebook fremskaffer lignende fuldkommen gode løsninger til at få en idé om internet webshoppens popularitet. Herinde møder vi mange e-handler hvor kunder kan udfærdige en anmeldelse af virksomhedens service, som tillige bør udnyttes til at få et indblik i tilfredsheden hos kunderne.

  Før nogen køber billige sf sten online hos en internet shop kunne man uden tvivl læse webshoppens vilkår, dog er det oftest ikke videre interessant, i særdeleshed med de velkendte byggemarkeder som Bygma, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Stark og Harald Nyborg.

  Et alternativt forslag kunne måske være at kigge om online butikken er e-mærke godkendt, fordi det kan være en forsikring om at online virksomheden opererer i overensstemmelse med de danske retningslinjer, samt at internet webshoppen tit besigtiges af eksperter der er meget bekendte med vilkårene.

  Derudover tilbydes du genvej til opbakning, såfremt du udsættes for problemer ved dit køb af sf sten. Ligeså tilrådes det at køber er påpasselig med de mest basale vedtægter der indvirker på købet af sf sten online, fx hvilken returneringsret internet butikken anvender.

  I den forbindelse er det ydermere essesentielt, at man altid bibeholder ens købsbekræftelse, således man en anden gang vil kunne vidne om sit køb af sf sten, uanset om man har bestilt ved Silvan, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix eller Bygma.

  Kirsten gav 5 stjerner

  Som altid

  Jette gav 4 stjerner

  SUPER

  Henrik N gav 5 stjerner

  Det var godt !

  Birthe Larsen gav 5 stjerner

  Intet at sætte en finger på

  9 tips til indkøb via nettet
  1Nogle online virksomheder lover portofri fragt på sf sten, men typisk er det forudsat at der handles for en præcis sum. Som alternativ skal du udvælge den mest betalelige leveringsudgave, hvilket tit vil blive at få fragtmanden til at køre produkterne til et afhentningssted. Leveringsformen er desværre desuden meget bekvem. Den prisbilligste fragtløsning er utvivlsomt at hente produkterne selv.
  2Forinden folk køber billige sf sten i en butik på nettet kan de faktisk gennemgå shoppens handelsaftale, dog er det naturligvis et tidskrævende arbejde. Foruden dette er det smart at køberen er vaks omkring de mest vitale regler der kan influere på bestillingen af billige sf sten online, fx den ombytningsrettighed internet selskabet lover.
  3De fleste online selskaber giver nu om stunder et stort udvalg af billige leveringsmåder til sf sten. Den mest benyttede er efterhånden at afsende til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente de bestilte varer når der er tid til det. Fragtløsningen er altså vældig bekvem, samt i mange tilfælde ligeledes den mest letkøbte form for levering.
  4Leveringsdygtigheden er selvfølgelig ret udslagsgivende om du står og skal bruge din pakke nu og her, og herved er det fuldkommen meningsfuldt at man tjekker den estimerede leveringsdato på sf sten. En lang række shops på nettet frembyder billig 1 dags fragt på adskillige varenumre, men vær obs på at det tager udgangspunkt i at handlen gemmenføres inden et nøjagtigt klokkeslæt.
  5Trustpilot fremskaffer altid anstændige genveje til at udforske en stor portion forhenværende kunders kritik og herved rekommanderer vi, at du besigtiger internet webshoppens anmeldelser forud for at du køber billige sf sten online. Facebook bringer dig desuden nogle hensigtsmæssige chancer for at få et kig ind i e-handlens kundefokus.
  6Det er efterhånden usædvanlig ukompliceret for os alle at tjekke tilbud online på billige sf sten på diverse internet shops, og følgelig tilbyder en lang række netbutikker levering uden beregning. Det kan stadigvæk vise sig udbytterigt at se nærmere på indtil flere e-forhandlere efter billige priser forinden du bestiller, sådan at du er skråsikker på at få den mest attraktive pris.
  7Den billigste leveringsmanér kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren, men den løsning beroer på at du er lige ved online webshoppens tilholdssted. Den løsning til levering er jo usædvanlig aktuel såfremt man mangler sf sten om et øjeblik. Alternativt så præsterer en række online forretninger fragt uden omkostninger, men i mange tilfælde er det påkrævet at der bestilles for en konkret sum.
  8Vi tilråder at se nærmere på hvorvidt e-butikken er godkendt af e-mærket, fordi det er en påvisning af at online forhandleren retter sig efter de danske regler, samt at forretningen undertiden føres tilsyn med af fagfolk som har meget erfaring med vedtægterne på området. Inden nogen køber billige sf sten i en e-butik bør man for at være på den sikre side gøre sig bekendt med indholdet af netshoppens forretningsbetingelser.
  9Vi foreslår generelt køb med kort eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er omfavnet af en orden, hvilket forsvarer dig som kunde imod uægte outlets på nettet. Alternativt bør du anvende en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, såfremt du tilstræber at finansiere omkostningerne senere.