Sækkevogn 200 kg.
490 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk
576 kr.
Mere info
Sækkevogn 200kg. - PF 250x45 hjul
349 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde
798 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde
1.076 kr.
Mere info
Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts600 sammenklappelig 70kg
625 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts850 sammenklappelig100kg
1.000 kr.
Mere info
Green-it Hjul punktérfri 3,00x4 (sækkevogn) 150/250 kg.
149 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 120 kg. i stål Kreator
530 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
476 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk HERO 6429-250
548 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg. Kreator
466 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 60 kg Varo COLTI4705
225 kr.
Mere info
Green-it Hjul luftgummi 3,00x4 (sækkevogn) 250 kg.
80 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. luft hjul
299 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. punkterfri hjul
499 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
651 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 45 kg. i alu. Kreator
380 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde Kreator
996 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde Kreator
758 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 80 kg. i stål Kreator
453 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 90 kg. i alu. Kreator
384 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 125 kg. - ALU
699 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder har et bredt produktudvalg, og øvrige fokuserer på en specifik varegruppe. Du kan vurdere om det er essentielt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge i blandt, foruden blot selvkørende sækkevogn.
Det er absolut utrolig relevant at se, om den vare du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være tvunget til vælge et andet.
Der er ikke lighed i prisniveauet på billige selvkørende sækkevogn fra byggemarked til byggemarked. En del fokuserer på gode tilbud, hvorimod øvrige giver kompetent rådgivning. Du skal vurdere hvad der er vigtigst for dig.
Du skal vide hvilke regler butikken udsteder når du køber online, så du kan undgå problemer med bl.a. reklamationer. Derfor skal man læse webshoppens handelsbetingelser.
For en del er gør-det-selv projekter lig med en verden af spørgsmål. Derfor kan du have fordel af at shoppe hos et online byggemarked, som kan give tips og tricks til valg af selvkørende sækkevogn.
Hvis du skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot ønsker at undgå leveringsomkostningen, så kunne du med fordel køre produkterne på egen hånd. Dette er hovedsageligt en mulighed ved de velkendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder køber produkter fra forskellige producenter, og som følge af dette kan du vælge fra et bredt sortiment af selvkørende sækkevogn online.
De store byggecentre er udbredte og velkendte firmaer, hvilket bidrager til øget troværdighed i forbindelse med dit køb online. Det er noget nogle vil se fordele ved.
De velkendte byggekæder har butikker i store dele af landet, og derigennem har de fleste valget om at handle online og køre materialerne på egen hånd. Af den grund har du mulighed for at undvære fragtomkostningen, og samtidig have varerne lige nu.

Nichewebshop

Forskellige specialiserede netbutikker har et indgående kendskab til deres varer, da de udelukkende sælger disse varer. Følgelig kan du få en høj grad af erfaren vejledning fra mennesker der er specialister i lige præcis selvkørende sækkevogn.
En masse nichefokuserede webshops er producenter af produkterne som du kan købe i byggemarkederne. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede netbutikker online vil du få et ekstra godt tilbud.
Flertallet af webshops i små nicher er iværksætterfirmaer, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, måske tilmed fra dit lokalområde. Disse understøtter du ved at bestille selvkørende sækkevogn online på deres side.
De største byggemarkeder i Danmark
selvkørende sækkevogn bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 medarbejdere i selskabets 17 butikker. Bauhaus satser på billige priser til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

selvkørende sækkevogn harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og lønner i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

selvkørende sækkevogn silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger nu omtrent 1.000 mennesker i forretningens 41 butikker. Silvan tilstræber salg til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger nu ca. 2.300 personer i kædens 56 butikker. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er nu arbejdsplads for omtrent 100 medarbejdere i forretningens 6 varehuse. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er nu arbejdsplads for over 2.000 ansatte i deres 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og styres dagligt af over 2.000 medarbejdere i de 72 byggecentre. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

selvkørende sækkevogn jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres i dag af omtrent 2.100 kollegaer i deres 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og styres dagligt af over 500 personer i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Det bliver meningsfuldt at have de påkrævede bygningsmaterialer til disposition forud for at du tager fat på byggeprocessen. Du får god gavn af at udarbejde en enkel note hvorpå der noteres hver eneste ting du har brug for, og dernæst tjekke hvert eneste punkt, således at du er overbevist om at du har styr på det.
2Planlægning er nøglen til et godt forløb med arbejdet. Du bør overveje at sammensætte en struktureret køreplan, som dikterer hvilke opgaver du vil lave på hvilken dag, og derudover en prioriteret rækkefølge. Forsøg at være skarp i sammensætningen af din køreplan.
3Man må under ingen omstændigheder mangle arbejdsredskaber. Typisk kan det være vigtigt at have grejet tilgængeligt akkurat som du starter dit byggeprojekt. Det er desuden vigtigt at tage højde for udgifterne hertil i dit regnskab for byggeriet.
4Der præsenterer sig altid pludselige udfordringer ved store projekter, og følgelig er det væsentligt at der er afsat rigeligt med tid i arbejdsplanen, med formålet om at man kan være ubekymret om at nå i mål med projektet.
5Det kan give mening at tænke over om byggeriet kan klares alene, eller du alternativt burde hente assistance fra en fagmand til dele af arbejdet. Såfremt du ønsker professionel assistance kunne det godt betale sig at hente priser fra en håndfuld leverandører.
6Forud for at du påbegynder byggeprocessen kan det blive højst essentielt med et tilsagn om, at dit projekt overholder loven. Afhængigt af din bopæl kan der gælde gældende love omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
7Der er en verden af instruktioner og videoer online hvor du kan få gratis hjælp. I særlig grad YouTube yder assistance med betydelige mængder konstruktiv viden, i særlig grad ifald man benytter engelske ord i din søgning.
8Det kan overvejes at søge en hjælpende hånd til byggearbejdet, specielt i tilfælde af omfattende ombygninger. Flere projekter skal gerne udføres af mere end en person. Desuden er det mere effektivt og mere minderigt at dele arbejdet med andre.
9Du må aldrig nogensinde undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så glem ikke beskyttelse som fx hoved- og fodbeklædning som beskyttelse mod mulige risici. Det er afgørende at du husker din sikkerhed i dit byggeprojekt, i særdeleshed ifald du ikke har assistance fra en fagmand.
10Ved opgaver udendørs har eventuelt regnvejr stor betydning. På grund af dette bør du ofte tage et kig på femdøgnsprognosen i tiden op til dit byggeprojekt, så du undgår at det uden du havde regnet med det begynder at vælte ned når du netop er godt i gang med det svære projekt.
11I mange tilfælde vil det være afgørende at have lavet et budget for arbejdet, så man har et økonomisk overblik. Det bør blive en god idé at nedfærdige alle udgiftsposter, og efterfølgende søge sig frem til mulige tilbud på dem en ad gangen.
12Du kan spørge om et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det bliver givet hvis ombygningen gør en forskel for klimaet. Modtagelsen af tilskud kræver dermed at renoveringen influerer positivt på miljøet.
De bedst anmeldte byggeshops
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som jo er fantastisk flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvoraf intet mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og kun 8 % giver dumpekarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er utrolig flot. Vurderingen er baseret på 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % har givet 5 stjerner, og bare 4 % har givet bundkarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket altså er utrolig flot. Evalueringen er baseret på 11.467 anbefalinger, hvoraf hele 86 % har givet topkarakter, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er utrolig imponerende. Vurderingen er baseret på 19.208 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som naturligvis er ultra betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvor intet mindre end 59 % giver den højeste karakter, og bare 9 % har givet den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsform er bedst?

En del online outlets udlover nu om stunder flere billige fragtmuligheder til selvkørende sækkevogn. En af de mest benyttede er i vore dage levering til en pakkeshop, hvor du selv henter de købte varer når du har lyst. Fragtløsningen er nemlig usædvanlig problemfri, og i mange tilfælde derudover den billigste fragtform.

Du kan ydermere planlægge at få varerne sendt til hvor du bor eller til hvor du arbejder. Løsningen bliver gerne en anelse dyrere, men desuden ultra problemfri med selvkørende sækkevogn online. Den mest letkøbte leveringstype vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter ordren, men den mulighed stiller krav om at du lever nær online virksomhedens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på selvkørende sækkevogn kan i nogle tilfælde være super aktuel såfremt man mangler din pakke omgående, så derfor er det temmelig på sin plads at man checker den anslåede leveringstid på selvkørende sækkevogn. Masser af webbutikker – herunder Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – giver løfte om billig levering på blot en enkelt hverdag på en række af deres varer online, men som imidlertid er forudsat at bestillingen placeres før et givent tidspunkt, så at de kan nå at få varen klargjort forinden logistikmedarbejderne har fri.

Flere e-shops i Danmark byder på fragt uden betaling på selvkørende sækkevogn online, men ofte er det kun gældende hvis du bestiller for en fastsat pris. Derudover burde man foretrække den billigste mulighed for fragt, som ofte er at få fragtfirmaet til at køre produkterne til en pakkeshop.

Mange byggecentre yder klik-og-hent hvor man køber billig selvkørende sækkevogn online men selv henter i butikken. Fx Bauhaus, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix og Davidsen. Byggecentrene frembyder blandt andet klik-og-hent på selvkørende sækkevogn i følgende områder:

Nærum, Fredericia, Middelfart, Lyngby, Brønderslev, Dragør, Hobro, Jyllinge, Tårnby, Aabenraa, Horsens, Varde, Herning, Frederikssund, Sønderborg, Lystrup, Åbyhøj, Rønne, Holbæk, Vanløse, Nyborg, Rudersdal, Nykøbing Falster, Højbjerg, Nørresundby, Korsør, Tilst, Odense, Svendborg, Kalundborg, Søborg, Farum, Silkeborg, Gladsaxe, Hedensted, Virum, Grenaa, Greve, Viborg, Nakskov, Thisted, Ikast, Odder, Hedehusene, Charlottenlund, Brønshøj, Hjørring, Holstebro, Ringsted, Albertslund, Aalborg, Haslev, Esbjerg, Solrød Strand, Kokkedal, Køge, Roskilde, Aarhus, Brabrand, Lillerød, Herlev, Hillerød, Randers, Rødovre, Slagelse, Skive, Glostrup, Frederiksværk, Valby, Næstved, Værløse, Helsingør, København, Hvidovre, Frederiksberg, Gentofte, Taastrup, Haderslev, Kolding, Frederikshavn, Ølstykke, Ishøj, Ballerup, Birkerød, Allerød, Hørsholm, Vejle, Vordingborg, Struer, Brøndby, Stenløse, Vallensbæk, Skanderborg, og Risskov, .

Afhentning ift. selvkørende sækkevogn er en mulighed i de fleste områder af landet: Sjælland (Midtsjælland, Falster, Sydsjælland, Bornholm, Østsjælland, Hovedstaden, Lolland, Nordsjælland, Amager, Vestsjælland), Fyn (Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn) og Jylland (Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Østjylland, Sydjylland).

Når der ses på data er det tydeligt, at internetbrugere jævnligt leder efter eksempelvis selvkørende sækkevogn online og billig selvkørende sækkevogn. Derudover oplever vi jævnligt netshoppere kigge efter eksempelvis selvkørende sækkevogn priser, selvkørende sækkevogn tilbud og køb selvkørende sækkevogn, foruden de udbredte byggekæder som Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Davidsen og Stark.

Gode priser på selvkørende sækkevogn

Det er jo virkelig bekvemt for forbrugerne at finde de bedste priser på billige selvkørende sækkevogn online på diverse internet webshops, og af den grund har langt de fleste internet forhandlere set sig tvunget til at nedbringe salgspriserne på selvkørende sækkevogn enormt, og ydermere præstere portofri fragt.

Derfor kan det stadigvæk vise sig lønsomt at analysere forskellige internet forretninger efter tilbud og udsalg på selvkørende sækkevogn online før du handler, så du er sikker på at indhente den bedste pris. Kig ikke bare hos de store byggemarkeder som Harald Nyborg, Silvan, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix og Davidsen.

Man skal bare være årvågen med, at i tilfælde af at en internet handler afhænder billige selvkørende sækkevogn online til en tilbudspris som kan ses som ufattelig billig, bør det mange gange være en varsel om en uærlig internet butik. Køb med gængse betalingskort er ikke desto mindre en del af en lovbestemmelse, der garanterer køberen overfor fup shops på nettet.

Vi foreslår generelt køb med betalingskort eller MobilePay. Som et alternativ kan du overveje en løsning som fx ViaBill, for så vidt du vil betale betalingen af selvkørende sækkevogn i flere bidder. Dette tilbydes typisk ved online nichebutikker, men sjældent de store byggecentre som fx Davidsen, Silvan, Stark, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Harald Nyborg og XL-Byg.

Når vi kigger i tendenserne er det klart, at mennesker som regel leder efter for eksempel billig selvkørende sækkevogn og selvkørende sækkevogn online. Foruden dette oplever man som regel internet shoppere kigge efter for eksempel selvkørende sækkevogn tilbud, køb selvkørende sækkevogn samt selvkørende sækkevogn priser.

Undersøg andre menneskers synspunkter

Trustpilot tilbyder dig visse anstændige chancer for at kigge på adskillige eksisterende køberes tanker og på grund af dette tilråder vi, at du undersøger e-butikkens kritik inden du lægger din bestilling på billige selvkørende sækkevogn online.

Facebook yder tilsvarende uden sammenligning fine chancer for at få kendskab til e-shoppens pålidelighed. Her møder vi en række internet shops som gør det muligt at levere en bedømmelse af virksomhedens service, hvilket lige så vel må tages i brug til at få et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Inden folk shopper billige selvkørende sækkevogn online hos en internet butik behøver man ideelt set løbe igennem deres handelsvilkår, det er dog almindeligvis ikke særlig morsomt, især ved de gængse byggemarkeder som Bygma, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg og Silvan.

Et nemmere alternativ er at se nærmere på hvorvidt e-forretningen er medlem af e-mærket, grundet at det skulle være et kendetegn for at webbutikken føjer gældende dansk lovgivning, samt at internet forretningen undertiden gennemses af jurister der er inde i de gældende regler.

Derudover giver det dig mulighed for hjælpende service, hvis du møder udfordringer som følge af din bestilling af selvkørende sækkevogn. I øvrigt er det prisværdigt at man er vidende om de mest vitale betingelser der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af selvkørende sækkevogn online, fx den returret internet forretningen bruger.

Her er det på samme måde vigtigt, at man altid opbevarer ens e-mail kvittering, så man når som helst kan vidne om sin bestilling af selvkørende sækkevogn, hvad end man har købt fra Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Davidsen, 10-4, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg eller Silvan.

Tina C gav 5 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Anna Rasmussen gav 4 stjerner

Udmærket

Anders Christiansen gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

Susanne R gav 5 stjerner

Meget hurtig levering

9 tips til når du køber online
1En række internet selskaber frembyder efterhånden mange forskellige billige metoder til levering til selvkørende sækkevogn. Et hit er i øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, og så kan du blot hente pakken når du har lyst. Fragtformen er nemlig ultra smertefri, samt endda ligeledes den mest betalelige fragtmulighed.
2Vi anbefaler køb med kort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er inkluderet i et lovbud, der begunstiger dig overfor uægte internet webshops. Alternativt bør du bruge en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, forudsat du har i sinde at godtgøre prisen over et længere tidsrum.
3Vi slår generelt et slag for at finde ud af hvorvidt internet forhandleren er verificeret af e-mærket, som kan være en tilkendegivelse af at e-butikken adlyder de opstillede regler, samt at netbutikken en gang i mellem revideres af sagkyndige som har megen viden om vedtægterne på området. Forinden folk bestiller billige selvkørende sækkevogn i en shop på nettet bør de i virkeligheden granske webbutikkens regler.
4Inden nogen bestiller billige selvkørende sækkevogn på en e-butik bør man de facto bese webbutikkens handelsvilkår, det er dog typisk et omfattende arbejde. Yderligere er det godt at du er klar over de mest centrale bestemmelser der kan have indvirkning på bestillingen af billige selvkørende sækkevogn online, til eksempel hvilken returpolitik internet forretningen anvender.
5Den mest prisbevidste leveringstype er dog at hente produkterne selv, hvilket står og falder med at du opholder dig nær e-forhandlerens bopæl. Den fragtform er naturligvis ultra vital i tilfælde af at vi står og skal bruge selvkørende sækkevogn lige om lidt. Alternativt så sikrer nogle outlets på nettet fragt uden omkostninger, men i reglen under forudsætning af at der aftages for et fastsat beløb.
6Flere internet virksomheder garanterer levering uden gebyr på selvkørende sækkevogn, men undertiden kun såfremt du handler for et konkret beløb. Som alternativ skulle du beslutte sig for den mest letkøbte leveringsmulighed, der i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at køre bestillingen til et afhentningssted. Fragtformen bliver desværre derudover ret så let gængelig. Den mest betalelige metode til levering vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken.
7Det er i dag særligt uproblematisk for internetbrugere at tjekke tilbud online på billige selvkørende sækkevogn fra diverse online varehuse, og med det motiv garanterer en hel del e-firmaer levering uden beregning. Det kan alligevel blive smart at sammenligne indtil flere forretninger på nettet efter billige priser forinden du placerer ordren, således at du er garanteret at få den laveste pris.
8Antal dages levering kan være meget afgørende ifald du absolut skal bruge produkterne øjeblikkeligt, så med det formål er det komplet klogt at vi ser leveringstiden ved selvkørende sækkevogn. Adskillige outlets på nettet præsterer billig 1 dags levering på adskillige varenumre, men vær på vagt da det antager at bestillingen fuldbyrdes inden et besluttet klokkeslæt.
9Trustpilot medfører ultra troværdige chancer for at udforske diverse aktuelle forbrugeres ratings og derved går vi ind for, at du studerer e-forhandlerens anmeldelser inden du køber billige selvkørende sækkevogn online. Facebook leverer lige så vel ganske fortræffelige chancer for at få indsigt i online webshoppens kundefokus.