Plænelufter 1300 watt - 320 mm
999 kr.
Mere info
Bosch ALR 900 Plænelufter - 060088A000
1.281 kr.
Mere info
Texas plænelufter MPC1300 mosfjerner
945 kr.
Mere info
Texas plænelufter MPC1500 2-i-1 mosfjerner
995 kr.
Mere info
AL-KO Comfort 38 E CombiCare vertikalskærer plænelufter
899 kr.
Mere info
Gardena Elektrisk Plænelufter ES 500 Plæneklipper- 04066-20
1.430 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder har et stort sortiment af varer, og nogle specialiserer sig i en specifik type af vare. Du skal bestemme hvorvidt det er afgørende for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, udover blot selvkørende plænelufter.
Det er absolut utrolig relevant at vide, hvorvidt de varer du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Ellers må du lede andre steder.
For en del er byggeprojekter ens betydende med en hulens masse spørgsmål. På grund af det bør du handle hos en netbutik, som kan give råd og vejledning til valg af selvkørende plænelufter.
Ifald du står og skal bruge produkterne hurtigst muligt eller blot ønsker at undvære fragten, så kan du tænke over at køre byggematerialerne på eget initiativ. Dette er i særdeleshed et alternativ ved de kendte byggemarkeder.
Du bør vide hvilke betingelser webshoppen udsteder ved dit køb online, så du undgår problemer med fx returret. Du bør derfor tjekke butikkens regler.
Du vil finde ulighed i priserne på billige selvkørende plænelufter fra netbutik til netbutik. Enkelte satser på gode priser, imens nogle vil have en høj grad af service. Du skal tænke igennem hvad der er vigtigst for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre har butikker mange steder i landet, og derigennem har folk tilbuddet om at købe online og fragte varerne personligt. Af den grund har du chancen for at undvære fragtomkostningen, og samtidig skaffe varerne straks.
De store byggemarkeder er udbredte og landskendte firmaer, som bidrager til en tryghedsfornemmelse når du skal handle online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.
De store byggecentre samler produkter fra diverse specialbutikker, og af den grund kan du vælge fra et bredt sortiment af selvkørende plænelufter online.

Nichewebshop

Flertallet af nichespecifikke netbutikker er små familievirksomheder, som oftest er dansk ejede, muligvis endda lokalt fra dit område. Dem støtter du idet du handler selvkørende plænelufter online på deres webshop.
Mange specialiserede netshops er producenter af de varer som du finder i byggemarkederne. Idet du køber direkte fra de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få en billigere pris.
Størsteparten af webshops med fokus på en enkelt niche har en enorm viden om de varer de sælger online, idet de ikke sælger andet. Altså vil du få ekstremt brugbar vejledning fra nogle med specialistviden i netop selvkørende plænelufter.
De største byggekæder i Danmark
selvkørende plænelufter jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres nu af flere end 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

selvkørende plænelufter harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 kollegaer i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

selvkørende plænelufter silvan

Silvan startede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 personer i virksomhedens 41 varehuse. Silvan fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.300 ansatte i selskabets 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 100 medarbejdere i virksomhedens 6 butikker. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 500 millioner kroner.

selvkørende plænelufter bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 personer i de 17 varehuse. Bauhaus tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og er nu arbejdsplads for ca. 500 mennesker i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger nu omtrent 2.000 personer i forretningens 72 byggecentre. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og lønner i dag omtrent 2.000 ansatte i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres i dag af omtrent 1.000 personer i firmaets 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1For opgaver udenfor har vind og vejr en vigtig rolle. Således må du med jævne mellemrum tjekke vejrforudsigelserne i den tid der er op til projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke ganske ubelejeligt går i gang med at piske ned når du lige er i fuld gang med dit vigtige byggeprojekt.
2Du skal for alt i verden ikke nedprioritere dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedsbeklædning bl.a. hoved- og fodbeklædning som beskyttelse med henblik på eventuelle skader. Det er yderst relevant at du har styr på dit velbefindende i byggeriet, hovedsageligt ifald du ikke får eksperthjælp.
3Det kan vise sig nødvendigt at få en hjælpende hånd til byggearbejdet, hovedsageligt i tilfælde af store byggeprojekter. Store opgaver kræver flere mennesker. Derudover må det være mere produktivt og mere interessant når der er flere der bidrager.
4Det er vigtigt at have et udgiftsbudget for dit projekt, så du har styr på udgifterne. Det kan være fornuftigt at beskrive alle poster, og bagefter kortlægge ens købspris for dem hver især.
5Måske du burde vurdere om du magter at stå for hele projektet selv, eller du kan have fordel af at skaffe hjælp fra en ekspert til færdiggørelsen af projektet. Såfremt du anskaffer hjælp fra en ekspert er det lukrativt at søge forslag fra diverse håndværkere.
6Forberedelse vedbliver at være vejen til et godt forløb med dit arbejde. Du er nødt til at have en klar handlingsplan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal laves hvornår, og en tilhørende nummerorden. Husk at være konkret når du sammensætter din dagsorden.
7Du må under ingen omstændigheder undvære udstyr. I mange tilfælde kan det vise sig af stor betydning at have udstyret ved hånden forinden du iværksætter byggeprocessen. Det er i øvrigt vigtigt at medregne de tilhørende udgifter i dit regnskab for byggeriet.
8Det viser sig væsentligt at du har de fornødne bygningsmaterialer klar forinden du går i gang med eksekveringen. Du har fordel af at udfærdige en simpel note som indeholder alt der bliver brug for, og efterfølgende efterse listen, hvormed du kan føle dig overbevist om at alt er på sin plads.
9Det er muligt at få offentlig støtte til ombygninger. Det gives i tilfælde hvor ombygningen er energi- og miljøvenligt. Det er altså afhængig af at projektet influerer positivt på klimaet.
10Der kan findes et bredt udvalg af vejledninger og videoer via nettet som kan hjælpe dig. Navnligt YouTube giver utrolig meget konstruktiv oplysning, i særlig grad når man bruger den engelske version.
11Der kommer jævnligt overraskende bump på vejen når det handler om større byggeprojekter, og herved vurderes det væsentligt at man afsætter nok tid i køreplanen, som vil medvirke til at man kan være selvsikker på at nå i mål til tiden.
12Længe før du iværksætter arbejdet må det være temmelig centralt at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet er lovligt. Alt efter hvor du bor kan der være mange love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
De mest populære byggekæder
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er ualmindeligt beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 8 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er ualmindeligt overlegent. Bedømmelsen er baseret på 2.856 anbefalinger, hvor imponerende 59 % giver maksimum point, og alene 9 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ekstremt flot. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvor imponerende 76 % har givet toprating, og kun 4 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er virkelig beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som vel at mærke er kolossalt imponerende. Ratingen grundlægges af 19.208 meninger, hvor imponerende 84 % giver den bedste karakter, og bare 2 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Hvilken type af levering er bedst?

En række online webshops yder i dag en hel del forskellige billige fragtmetoder til selvkørende plænelufter. En der er meget populær er lige nu at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så afhenter du blot din pakke præcis når det passer dig. Denne er nemlig ret praktisk, og desuden endvidere den billigste leveringsmulighed.

Du bør alternativt beslutte dig for at få ordren leveret til din adresse eller ud på dit arbejde. Den viser sig sædvanligvis et hak mere bekostelig, men ligeledes særligt praktisk med selvkørende plænelufter online. Den mest prisbevidste leveringsmanér kan ikke benægtes at være at hente varerne selv, som jo nødvendiggør at du opholder dig i nærheden af e-forhandlerens byggemarked, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Antal dages levering på selvkørende plænelufter kan vise sig at være yderst aktuel såfremt du mangler dine nye produkter omgående, og i det øjemed er det relativt centralt at man checker den estimerede leveringstid ved selvkørende plænelufter. En hel del e-handler – herunder Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – garanterer billig 1 hverdags levering på en masse varer online, men husk at det står og falder med at der bestilles inden et givent tidspunkt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få produktet fikset inden de logistikansatte har fri.

En hel del webbutikker præsterer levering uden gebyr på selvkørende plænelufter online, men i reglen gælder det kun hvis du køber for et konkret beløb. Alternativt bør du tage den mindst kostelige leveringsmanér, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få fragtmanden til at bringe dine varer til et afhentningssted.

Masser af webshops yder klik-og-hent hvor du køber billig selvkørende plænelufter online men afhenter i butikken. Fx Bygma, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg og Stark. De giver fx klik-og-hent på selvkørende plænelufter i følgende byer:

Lillerød, Vanløse, Værløse, Helsingør, Nyborg, Tilst, Solrød Strand, Åbyhøj, Haslev, Albertslund, Hørsholm, Dragør, Frederiksværk, Allerød, København, Herlev, Rudersdal, Kokkedal, Kalundborg, Gladsaxe, Hedehusene, Stenløse, Brøndby, Struer, Brønshøj, Frederiksberg, Herning, Hedensted, Odense, Vordingborg, Brabrand, Tårnby, Kolding, Næstved, Aabenraa, Silkeborg, Brønderslev, Lystrup, Køge, Holstebro, Slagelse, Fredericia, Nykøbing Falster, Virum, Taastrup, Farum, Hobro, Holbæk, Vallensbæk, Højbjerg, Hjørring, Esbjerg, Frederikshavn, Vejle, Hillerød, Aalborg, Ringsted, Rønne, Lyngby, Thisted, Odder, Nakskov, Søborg, Ishøj, Horsens, Skive, Haderslev, Viborg, Svendborg, Varde, Grenaa, Aarhus, Roskilde, Gentofte, Jyllinge, Sønderborg, Risskov, Frederikssund, Greve, Ikast, Charlottenlund, Valby, Birkerød, Korsør, Nærum, Skanderborg, Rødovre, Nørresundby, Middelfart, Randers, Glostrup, Ølstykke, Hvidovre, og Ballerup, .

Klik-og-hent for selvkørende plænelufter er en mulighed i de fleste dele af Danmark: Jylland (Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland), Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn) og Sjælland (Vestsjælland, Sydsjælland, Falster, Hovedstaden, Bornholm, Amager, Nordsjælland, Lolland, Østsjælland, Midtsjælland).

Ved kig i statistikkerne er det klart, at online shoppere som regel søger efter for eksempel billig selvkørende plænelufter og køb selvkørende plænelufter. Foruden dette oplever vi typisk netshoppere lede efter blandt andet selvkørende plænelufter tilbud, selvkørende plænelufter online samt selvkørende plænelufter priser, plus de udbredte byggekæder som Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Bauhaus og Stark.

Rabat på selvkørende plænelufter

Det har vist sig at være i høj grad gnidningsløst for alle at sammenholde priser på billige selvkørende plænelufter online hos diverse internet firmaer i Danmark, og herved har mange online firmaer set sig nødsaget til at nedbringe prisen på selvkørende plænelufter eftertrykkeligt, og ovenikøbet sikre fragt uden betaling.

Men det kan ikke desto mindre blive indbringende at analysere nogle forretninger på nettet efter rabatter og tilbud på selvkørende plænelufter online inden du gennemfører din bestilling, således at du er sikker på at skaffe sig den billigste pris. Kig ikke kun på de gængse byggekæder som Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Silvan og Bauhaus.

Man må bare ikke glemme, at såfremt en internet virksomhed afhænder billige selvkørende plænelufter online til salg for en pris som er ufattelig gunstig, så er det undertiden være et tegn på en bedragerisk netshop. Køb med kort er imidlertid omfavnet af et reglement, som værner dig som kunde overfor falske e-shops.

Vi slår generelt et slag for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ burde du anvende en billig afdragsløsning som fx ViaBill, i tilfælde af at du higer efter at finansiere betalingen af selvkørende plænelufter ude i fremtiden. Det foreslåes som regel i nichefokuserede webshops, i modsætning til de store byggemarkeder som fx Bauhaus, XL-Byg, Stark, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, 10-4 og Harald Nyborg.

Ses der på tallene er det markant, at online shoppere som regel efterspørger bl.a. selvkørende plænelufter priser og selvkørende plænelufter tilbud. Man ser desuden jævnligt mennesker søge efter eksempelvis køb selvkørende plænelufter, selvkørende plænelufter online og billig selvkørende plænelufter.

Udforsk tidligere køberes anbefalinger

Trustpilot tilbyder dig fuldt ud gode muligheder for at kortlægge en stor gruppe andre brugeres omtaler og derved går vi ind for, at du evaluerer internet selskabets kritik forud for at du placerer din ordre på billige selvkørende plænelufter online.

Facebook bringer dig endvidere tilpas fornemme chancer for at få indblik i online firmaets kundefokus. Desuden er der endda webbutikker hvor man kan notere en kritik af virksomhedens service, hvilket lige så vel burde anvendes til at afveje kundetilfredsheden.

Inden folk køber billige selvkørende plænelufter online hos en internet forhandler kan de til hver en tid tage stilling til webbutikkens forretningsaftale, men det er gerne en omfattende opgave, særligt på de udbredte byggemarkeder som Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Stark, 10-4, Bauhaus og Silvan.

Et alternativt forslag kunne derfor være at kigge om internet butikken er e-mærket, eftersom det burde være en indikator for at netbutikken efterkommer de gældende danske regler, samt at virksomheden en gang i mellem efterses af fagfolk som kender de gældende regler.

Desuden giver det dig chance for at få assistance, såfremt du oplever vanskeligheder med din shopping med selvkørende plænelufter. Yderligere er det godt at køberen er vidende om de elementære retningslinjer der kan influere på købet af selvkørende plænelufter online, f.eks. den returneringsret e-handlen anvender.

Derfor er det på samme måde essesentielt, at man stadig gemmer sin kvittering på e-mail, således man altid vil kunne eftervise købet af selvkørende plænelufter, uanset om man har bestilt fra Stark, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Silvan, XL-Byg eller Bygma.

Jette O gav 5 stjerner

Helt i orden.

Jens Madsen gav 4 stjerner

Perfekt køb

Pia gav 5 stjerner

Det var helt ok.

Christian Nielsen gav 5 stjerner

Intet at klage over

9 tips til online indkøb
1Det er efterhånden ualmindeligt fremkommeligt for internetbrugere at finde frem til de bedste priser online på billige selvkørende plænelufter hos forskellige internet butikker i Danmark, og altså præsterer flertallet af online virksomheder billig levering. Det kan trods alt vise sig lønnende at prøve flere internet varehuse i Danmark efter rabat og tilbud før du bestiller, så du er velinformeret til at opnå den billigste pris.
2Trustpilot præsterer ganske relevante muligheder for at finde ud af en længere række forhenværende forbrugeres vurderinger og af den grund foreslåes det, at du tolker internet virksomhedens vurderinger forinden du køber billige selvkørende plænelufter online. Facebook fører til endvidere evigt udmærkede muligheder for at få indsigt i e-handlens kundetilfredshed.
3Forinden folk handler billige selvkørende plænelufter hos en internet webshop behøver de i virkeligheden granske webshoppens betingelser, det er dog for det meste ikke særlig morsomt. Foruden dette går vi ind for at køberen er opmærksom på de mest centrale regler der influerer på bestillingen af billige selvkørende plænelufter online, som for eksempel den returpolitik hjemmesiden tilbyder.
4Generelt går vi ind for at bemærke om e-firmaet er verificeret af e-mærket, eftersom det bør være et kendetegn for at webbutikken efterkommer de officielle regler, og at internet virksomheden undertiden ses til af eksperter der mestrer de gældende regler. Forud for at nogen handler billige selvkørende plænelufter i en e-handler kan de i og for sig gennemse virksomhedens vilkår.
5Nogle få e-handler i Danmark sikrer gratis fragt på selvkørende plænelufter, men i reglen påkræves det at der erhverves for en fastsat sum. Derudover burde man beslutte sig for den billigste fragtløsning, hvilket oftest er at få dem til at køre dine produkter til en pakkeshop. Fragtmuligheden bliver beklageligvis endvidere usædvanlig ligetil. Den mest betalelige fragtmulighed vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken.
6En række forhandlere på nettet yder efterhånden en hel del forskellige billige leveringsmåder til selvkørende plænelufter. En der er meget anvendt er i vore dage at afsende til en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente de nyindkøbte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Løsningen er jo virkelig bekvem, og tit endda den mindst kostelige metode til levering.
7Vi tilråder generelt kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er omfattet af en orden, hvilket forsvarer folk overfor falske shops på nettet. Som alternativ bør du udnytte en afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, hvis du agter at afdrage betalingen over et længere tidsrum.
8Den billigste fragtløsning er uden tvivl at hente varerne selv, men det forudsætter at du fysisk befinder dig nærved internet forretningens adresse. Den form for levering er selvfølgelig rigtig central i tilfælde af at du har behov for selvkørende plænelufter med det samme. Alternativt så garanterer nogle enkelte webshops levering uden gebyr, men ofte kun ifald du handler for en konkret pris.
9Leveringstiden kan være ualmindeligt udslagsgivende såfremt vi skal bruge din pakke inden for få dage, og med det formål er det selvsagt afgørende at du tjekker leveringstidspunktet ved selvkørende plænelufter. Temmelig mange e-butikker i Danmark annoncerer billig dag-til-dag fragt på mange varer, men vær vagtsom da det tager udgangspunkt i at du når at bestille før et bestemt tidspunkt.