Elektrisk løvsuger 3.000 W - GC-EL 3000 E
599 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 3000 watt
336 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 40 Volt - SOLO
1.188 kr.
Mere info
POWPG60140 Benzin løvblæser og løvsuger 27.6 cc
2.484 kr.
Mere info
Løvsuger benzin 30cc
1.499 kr.
Mere info
Løvsuger/-blæser 3.000 W - GE-EL 3000 E
799 kr.
Mere info
Akku-løvsuger/-blæser 2 × 18 V Li-ion Solo - GE-CL 36 Li E
799 kr.
Mere info
Løvsuger/-blæser 2.500 W - GC-EL 2500 E
349 kr.
Mere info
Løvsuger Kärcher IC 15/240 W
99.950 kr.
Mere info
Stiga Sbl 2600 El Løvblæser/-suger 2600w
700 kr.
Mere info
Løvblæser benzin PowerPlus POWXG4060
1.040 kr.
Mere info
Bosch Als 2400 El-løvsuger/blæser 2400w
700 kr.
Mere info
Grouw El-løvsuger/blæser M/kværn 3000w
250 kr.
Mere info
Løvsuger PowerPlus POWXG4050
1.387 kr.
Mere info
Løvblæser 20 Volt - SOLO PowerPlus
401 kr.
Mere info
Stiga Sbl 327 V Benzin Løvblæser/-suger
1.699 kr.
Mere info
Akku Løvblæser 40V (SOLO) GROUW 17952
699 kr.
Mere info
Benzin løvblæser og løvsuger 27.6 cc PowerPlus
2.006 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser PowerPlus POWEG9011
344 kr.
Mere info
Bosch ALS 2400 Løvsuger - 06008A1005
949 kr.
Mere info
Løvblæser 40 Volt - SOLO PowerPlus
1.000 kr.
Mere info
Bosch UniversalGardenTidy Havestøvsuger - 06008B1000
1.099 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 40 Volt - SOLO PowerPlus
1.000 kr.
Mere info
Ryobi Rbv36b Akku Løvblæser/suger 36v Solo (u/batteri Og Lader)
1.799 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 3000 watt 45 liter PowerPlus POWXG4037
675 kr.
Mere info
Bosch ALS 25 Løvsuger - 06008A1000
612 kr.
Mere info
Ryobi Obv18 Akku Løvblæser/suger 18v Solo (u/batteri Og Lader)
1.799 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer der gør sig gældende når du køber online, så du kan undgå problemer med eksempelvis returnering. Af den grund bør man undersøge byggemarkedets regler.
Nogle byggecentre har et bredt sortiment, og øvrige fokuserer på en enkelt gruppe af vare. Du kan gennemtænke om det er afgørende for dig at have mange produkter at vælge i blandt, udover blot selvkørende løvsuger.
Du kan finde forskelle i prisniveauet på billige selvkørende løvsuger alt efter hvor du handler online. Enkelte giver gode tilbud, imens nogle satser på kompetent sparring. Du skal gennemtænke hvad der for dig er det vigtigste.
Når du har brug for dine byggematerialer med det samme eller blot ønsker at undvære fragtomkostningen, så kan du med fordel transportere materialerne personligt. Dette er i høj grad en mulighed hos de velkendte byggemarkeder.
For mange er byggeri forbundet med mange spørgsmål. Af den grund er det en fordel at vælge et online byggecenter, som tilbyder rådgivning til valg af selvkørende løvsuger.
Det er helt klart utrolig vigtigt at undersøge, om de varer du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke må du vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og almenkendte virksomheder, hvilket kan give en tryghedsfølelse når man stopper online. Dette vil nogle se en fordel i.
De velkendte byggekæder finder du overalt i landet, og dermed har flertallet mulighed for at handle online og hente varerne selv. Derigennem kan du spare fragten, samt samtidig få fat i varerne hurtigere.
De store byggemarkeder køber produkter fra mange forskellige nicheshops, og så kan du bestille fra et bredt sortiment af selvkørende løvsuger online.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops med fokus på et smalt varesortiment ved ekstremt meget om deres online produktsortiment, idet de ikke sælger andre produkter. Således bør du modtage en høj grad af kompetent sparring fra personale med ekspertviden i netop selvkørende løvsuger.
Mange webshops med fokus på et smalt varesortiment er små familiefirmaer, der typisk er dansk ejede, givetvis sågar lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at støtte idet du bestiller selvkørende løvsuger online hos dem.
Forskellige niche netbutikker står selv for produktion af de produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Når du køber direkte fra nicheforretningerne online får du lavere priser.
Danmarks største byggecentre

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 personer i deres 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

selvkørende løvsuger bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 kollegaer i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og styres dagligt af i omegn af 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

selvkørende løvsuger jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu mere end 2.100 ansatte i de 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

selvkørende løvsuger harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 kollegaer i kædens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 ansatte i deres 72 varehuse. Stark har fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger i dag omkring 500 mennesker i kædens 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber salg til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og er i dag arbejdsgiver for mere end 100 medarbejdere i virksomhedens 6 butikker. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

selvkørende løvsuger silvan

Silvan startede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 ansatte i forretningens 41 varehuse. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og lønner i dag over 1.000 personer i deres 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1For byggeprojekter udenfor kan vind og vejr få en væsentlig rolle. Af den grund bør du løbende tjekke vejrmeldingerne i dagene op til dit byggeprojekt, så du slipper for at det mod forventning starter med at regne absolut lige når du er i fuld gang med dit vigtige projekt.
2Du må unden ingen omstændigheder undlade at tage højde for dit velbefindende, så glem ej sikkerhedstøj som fx fod- og hovedbeklædning som sikrer dig imod eventuelle ulykker. Det er smart at du har styr på din sikkerhed i byggeriet, i særdeleshed ifald du ikke skaffer professionel hjælp.
3Glem ikke at du kan hente et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det gives hvis ombygningen er klimavenligt. Modtagelsen af tilskud beroer altså på at renoveringen har en positiv effekt på planeten.
4Husk at tage til overvejelse om projektet kan klares alene, eller du hellere burde få hjælp fra en fagmand til områder af arbejdet. Forudsat at du henter professionel assistance vil det oftest være en god idé at søge prisoverslag fra forskellige håndværkere.
5Godt forarbejde bliver nøglen til et uproblematisk forløb med byggeprocessen. Du må forfatte en klar handlingsplan, der beskriver hvilke gøremål du vil løse på hvilket tidspunkt, som også inkluderer en nummerorden. Husk at være skarp idet du laver planen.
6Der præsenterer sig typisk ubelejlige problematikker i tilfælde med krævende byggeprojekter, og følgelig kan det vise sig betydningsfuldt at der er afsat rigeligt med plads i arbejdsplanen, så man er selvsikker på at nå i mål til tiden.
7Typisk vil det vise sig af stor betydning at lave et udgiftsbudget for ombygningen, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det vil blive fordelagtigt at gennemgå hver eneste udgiftspost, hvorefter man kan nedfælde eventuelle tilbud på dem én efter én.
8Man skal ikke på noget tidspunkt undvære værktøj. Tit kan det være meningsfuldt at du har det parat akkurat som du igangsætter arbejdet. Husk også at tillægge de tilhørende omkostninger i budgettet.
9Forinden du starter byggeprojektet kan det blive vildt afgørende at man sikrer sig, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der vise sig diverse love omkring, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
10Muligvis kan det blive meningsgivende at du har de nødvendige byggematerialer parat forinden du begynder projektet. Du bør sammenfatte en overskuelig indkøbsseddel hvor der bør fremgå de materialer du skal bruge, og derefter tjekke hver enkelt ting, således at du kan føle dig sikker på at alt er på sin plads.
11Du har adgang til utallige hjælpeartikler og videoer online som kan vejlede dig. Særligt YouTube kan hjælpe med store mængder udbytterig viden, i særlig grad såfremt du benytter den engelske version.
12Det kan vise sig nyttigt at søge assistance til projektet, hovedsageligt ift. store byggeprocesser. Omfangsrige ting behøver flere end en enkelt person. Dertil er det bedre og mere interessant at dele arbejdet med nogen.
Danskernes foretrukne byggemarkeder
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er meget flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 84 % giver topkarakter, og alene 2 % giver den dårligste rating. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er hamrende godt arbejde. Karakteren grundlægges af 2.856 meninger, hvoraf ikke mindre end 59 % giver topkarakter, og bare 9 % giver dumpekarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket altså er usædvanligt godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvoraf imponerende 86 % har givet maksimum point, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som tydeligvis er fantastisk betryggende. Evalueringen er baseret på 28.109 meninger, hvoraf hele 76 % giver maksimum point, og kun 4 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er yderst beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 23.161 meninger, hvoraf hele 69 % har givet den højeste karakter, og blot 8 % giver dumpekarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for levering skal jeg vælge?

De fleste internet varehuse giver nu om dage et stort udvalg af billige fragtmetoder til selvkørende løvsuger. En af dem der er mest populær er nu om stunder levering til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente din pakke når det passer ind i din kalender. Fragtformen er nemlig meget hensigtsmæssig, og typisk tillige den billigste løsning til levering.

Du kunne endvidere forsøge at bestille levering hjem til dig selv eller ud til din arbejdsplads. Fragtmuligheden viser sig gennemsnitligt en sjat mere omkostningsfuld, men også super let gængelig for selvkørende løvsuger online. Den mest prisbevidste leveringstype er unægtelig at du selv henter produkterne, hvilket betinges af at du har bopæl nær internet selskabets byggecenter, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på selvkørende løvsuger er naturligvis vældig vital om man har brug for dine nye produkter nu og her, så herved er det fuldkommen essentielt at vi ser det anslåede leveringstidspunkt for selvkørende løvsuger. En række netshops i Danmark – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – præsterer billig levering på næste hverdag på en lang række varenumre online, men det beroer på at bestillingen fuldbyrdes tidligere end et fast klokkeslæt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få varen ekspederet før logistikpersonalet har fyraften.

Flere online shops sikrer levering uden omkostninger på selvkørende løvsuger online, men tit er det kun gældende hvis der shoppes for et fastslået beløb. Alternativt skal man foretrække den billigste fragtmulighed, som tit vil være at få dem til at køre bestillingen til en pakkeshop.

Flere byggemarkeder udlover klik-og-hent hvor du køber billig selvkørende løvsuger online men afhenter i butikken. Eksempelvis 10-4, Stark, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Bygma. Byggekæderne tildeler fx click-and-collect på selvkørende løvsuger i disse områder:

Ikast, Ringsted, Frederiksværk, Søborg, Lillerød, Skive, Jyllinge, Nakskov, Middelfart, Gladsaxe, Herlev, Skanderborg, Birkerød, Varde, Odder, Brønshøj, Herning, Stenløse, Thisted, Virum, Nørresundby, Grenaa, Glostrup, Lyngby, Dragør, Valby, Nyborg, Slagelse, Sønderborg, Tårnby, Rudersdal, Hjørring, Albertslund, Haslev, Helsingør, Nykøbing Falster, Struer, Brabrand, Vallensbæk, Frederiksberg, Greve, Rønne, Hvidovre, Vordingborg, Brønderslev, Tilst, Kokkedal, Aarhus, Hedensted, Vanløse, Horsens, Køge, Ishøj, Brøndby, Roskilde, Åbyhøj, Holbæk, Odense, Randers, Allerød, Ølstykke, Haderslev, Hedehusene, Risskov, Farum, Aabenraa, Charlottenlund, Ballerup, Hillerød, Hørsholm, Frederikssund, Kolding, Silkeborg, København, Solrød Strand, Lystrup, Kalundborg, Værløse, Næstved, Taastrup, Aalborg, Frederikshavn, Svendborg, Fredericia, Viborg, Højbjerg, Holstebro, Vejle, Hobro, Nærum, Rødovre, Esbjerg, Korsør, og Gentofte, .

Klik-og-hent for selvkørende løvsuger er tilgængeligt i de fleste regioner af Danmark: Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland), Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn) og Sjælland (Midtsjælland, Falster, Lolland, Sydsjælland, Amager, Østsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Hovedstaden).

Når vi ser på statistikkerne fremstår det markant, at folk tit efterspørger eksempelvis billig selvkørende løvsuger og selvkørende løvsuger priser. Foruden dette oplever vi som regel mennesker søge fx køb selvkørende løvsuger, selvkørende løvsuger online samt selvkørende løvsuger tilbud, foruden de store byggecentre som Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Davidsen, Silvan, 10-4 og Harald Nyborg.

Spar penge på selvkørende løvsuger

Det er jo temmelig overkommeligt for folk at finde frem til de bedste priser på billige selvkørende løvsuger online på diverse e-forretninger, og for det har massevis af e-shops været presset til at at nedbringe prisen på selvkørende løvsuger en hel del, og ovenikøbet garantere fragtfri levering.

Derfor kan det stadigvæk vise sig nyttigt at se nærmere på et par forskellige firmaer på nettet efter tilbud på selvkørende løvsuger online før du bestiller, så man er tryg ved at skaffe sig den skarpeste pris. Se ikke blot hos de gængse byggekæder som Bauhaus, Stark, Jem og Fix, 10-4, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg og Silvan.

Du bør imidlertid være så påvagt, at ifald en webshop udbyder billige selvkørende løvsuger online til en pris som kan ses som urealistisk fremragende, kan det i nogle tilfælde være et signal om en falsk e-forretning. Betalinger med kort er trods alt en del af en retningslinje, som assisterer dig som kunde imod fup shops på nettet.

Generelt slår vi et slag for kortbetalinger eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kunne du anvende en afdragsløsning som f.eks. ViaBill, forudsat du agter at honorere omkostningerne til selvkørende løvsuger over en periode. Det fås normalt i nichebutikker, men ikke de velkendte byggemarkeder som eksempelvis Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix og Davidsen.

Når der ses på data fremstår det tydeligt, at internetbrugere mange gange efterspørger fx selvkørende løvsuger online og billig selvkørende løvsuger. Foruden dette oplever vi tit online shoppere søge efter blandt andet køb selvkørende løvsuger, selvkørende løvsuger tilbud samt selvkørende løvsuger priser.

Udforsk tidligere kunders synspunkter

Trustpilot præsterer sådan set hensigtsmæssige genveje til at eftersøge ret mange andre konsumenters meninger og af den grund anbefales det, at du studerer internet firmaets bedømmelser forud for at du bestiller billige selvkørende løvsuger online.

Facebook forærer dig desuden de facto ærlige løsninger til at få indtryk af internet webshoppens troværdighed. Herinde er der mange e-butikker hvor folk kan udforme en vurdering af købsoplevelsen, som lige så vel burde benyttes til at få et indblik i kundernes tilfredshed.

Forinden folk shopper billige selvkørende løvsuger online i en internet virksomhed kan de ideelt set studere dens handelsbetingelser, det er dog gerne et omfattende projekt, specielt på de store byggemarkeder som Davidsen, XL-Byg, Stark, 10-4, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus.

En anden løsning kan være at se nærmere på om webshoppen er verificeret af e-mærket, fordi det bør være en forsikring om at internet selskabet opfylder de danske retningslinjer, og at online firmaet regelmæssigt undersøges af fagfolk som har meget erfaring med reglerne.

Desuden tilbydes du chance for at få bistand, hvis du forvoldes vanskeligheder i processen med din ordre på selvkørende løvsuger. Herudover rekommanderer vi at du er oppe på mærkerne omkring de mest aktuelle betingelser der har betydning for købet af selvkørende løvsuger online, som eksempelvis hvilken returret e-butikken anvender.

I den forbindelse er det i øvrigt vigtigt, at man permanent beholder sin ordremail, således man en anden gang kan dokumentere købet af selvkørende løvsuger, ligegyldig om man har købt ved Silvan, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Stark eller Bauhaus.

Bente gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Inge gav 4 stjerner

Lynhurtig levering

Jan H gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Camilla Petersen gav 4 stjerner

Fremragende service og total hurtig…

9 gode råd til indkøb via nettet
1Leveringstiden er særdeles vigtig ifald man står og skal bruge din pakke om kort tid, og af den grund er det virkelig relevant at man ser nærmere på den estimerede leveringsdato ved selvkørende løvsuger. En stor portion internet varehuse lover billig dag-til-dag levering på en række af deres varer, men som ikke desto mindre forudsætter at ordren gennemføres forinden et besluttet klokkeslæt.
2Adskillige internet forretninger tilbyder til alt held et bredt udvalg af billige leveringsmuligheder til selvkørende løvsuger. En favorit iblandt mange er p.t. at få leveret til en pakkeshop, hvor du så selv henter de nyindkøbte produkter lige når det passer dig. Metoden er nemlig super fleksibel, og desuden derudover den billigste mulighed for fragt.
3Før nogen bestiller billige selvkørende løvsuger på en shop på nettet kan man altid gennemløbe deres handelsbetingelser, men det er mange gange ikke super spændende. Tilsvarende anbefaler vi at kunden er klar over de grundlæggende forhold gældende for handlen med billige selvkørende løvsuger online, som fx hvilken byttepolitik online shoppen har.
4Vi slår generelt et slag for bestillinger med kort eller MobilePay. Kortkøb er inkluderet i Indsigelsesordningen, der redder køber imod uoprigtige internet shops. Som en alternativ mulighed kunne du overveje en afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, når du foretrækker at finansiere betalingen over flere uger.
5Det har vist sig at være ekstremt let gængeligt for forbrugerne at finde de bedste priser online på billige selvkørende løvsuger hos forskellige e-butikker, og så yder flertallet af online selskaber fragt uden beregning. Dog kan det imidlertid vise sig gunstigt at inspicere diverse netbutikker efter billige priser inden du gennemfører din bestilling, så du er sikker på at antage den laveste pris.
6Flere internet forretninger frembyder fragt uden betaling på selvkørende løvsuger, men typisk kun hvis du shopper for en bestemt pris. Desuden skulle man udvælge den billigste form for levering, der i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at køre bestillingen til en pakkeshop. Leveringstypen er af og til lige så vel vældig let gængelig. Den prisbilligste form for fragt vil dog i de fleste tilfælde være at hente pakken selv.
7Generelt anbefaler vi at tjekke hvorvidt internet forretningen er e-mærke tilsluttet, fordi det generelt er en angivelse af at internet forretningen efterfølger de opstillede regler, samt at webbutikken nu og da monitoreres af sagkyndige der har meget erfaring med reglerne på området. Inden folk køber billige selvkørende løvsuger i en e-forretning behøver man når alt kommer til alt gennemgå webbutikkens handelsbetingelser.
8Den mest prisbevidste fragtform kan ikke modsiges at være selv at hente ordren, men det forudsætter at du befinder dig nærved webshoppens hjemsted. Den form for fragt kan være temmelig afgørende om du skal bruge selvkørende løvsuger omgående. Alternativt så lover en hel del shops på nettet fragt uden beregning, men ofte er det så nødvendigt at der bestilles for et fastsat beløb.
9Trustpilot indebærer ret tiltalende chancer for at evaluere ganske mange eksisterende forbrugeres opfattelser og derfor er det smart, at du udforsker netshoppens vurderinger før du shopper billige selvkørende løvsuger online. Facebook tilbyder dig tillige uden sammenligning udmærkede genveje til at få et kig ind i e-butikkens kundetilfredshed.