Nilfisk våd-/tør-industrisuger ATTIX 965-OH/M SD XC
16.249 kr.
Mere info
Nilfisk Instristøvsuger VHS120 HC COMPLETE
21.284 kr.
Mere info
Nilfisk våd-/tør-industrisuger ATTIX 751-61 LIQUID VAC
14.999 kr.
Mere info
Nilfisk Industristøvsuger S3B inkl. tilbehørskit all round Ø50
19.999 kr.
Mere info
Nilfisk våd-/tør-indstustri støvsuger ATTIX 125-01
15.249 kr.
Mere info
Nilfisk Industristøvusger VHO200 inkl. tilbehørskit all round Ø50 og slangeadapter
24.999 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 44-2l Ic Mobile
6.899 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 33-2l Ic
4.499 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 44-2l Ic
6.299 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Aero 26-2l Pc
2.299 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 33-2m Ic
6.799 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Buddy Ii 18l
750 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 33-2h Ic
7.999 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 44-2h Ic
8.499 kr.
Mere info
Nilfisk-alto Støvsuger Attix 751-61
16.997 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 33-2h Pc
6.999 kr.
Mere info
Nilfisk Buddy Ii 18l T
900 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du har brug for byggematerialerne hurtigt eller blot gerne vil undvære fragtomkostningen, så kunne du med fordel køre materialerne personligt. Det er specielt muligt hos de velkendte byggecentre.
Det er helt klart ekstremt relevant at vide, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt bør du overveje at kigge hos de andre.
For mange er et byggeprojekt forbundet med en masse spørgsmål. Derved kan det overvejes at handle hos en webshop, som kan give hjælp til valg af selvkørende industristøvsuger.
Du bør have fokus på hvilke regler webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du undgår udfordringer med bl.a. reklamationer. Derfor bør man undersøge byggeshoppens regler.
Flere byggemarkeder har et stort udvalg af varer, og nogle har fokus på en enkelt varetype. Du kan tænke på hvorvidt det er afgørende for dig at du har adskillige varer at vælge fra, udover bare selvkørende industristøvsuger.
Der vil være forskel på prisniveauet på billige selvkørende industristøvsuger fra netbutik til netbutik. En del giver de bedste tilbud, hvorimod nogle har fokus på et højt serviceniveau. Du bør afveje hvad der er vigtigst for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og anerkendte firmaer, som kan give en tryghedsfornemmelse til dig der shopper online. Dette kan du se som fordelagtigt.
De kendte byggekæder findes i nærheden af dig selv, og hermed har man tilbuddet om at handle online og køre varerne på eget initiativ. Af den grund kan du overveje at undgå fragtgebyret, samt endda have varerne hurtigere.
De kendte byggecentre tilbyder varer fra en lang række forskellige nicheshops, så du kan handle fra et stort udvalg af selvkørende industristøvsuger online.

Nichewebshop

Flertallet af nichebutikker på nettet er opstartsfirmaer, som tit er danske, givetvis sågar lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at støtte idet du handler selvkørende industristøvsuger online på deres side.
Størstedelen af webshops som sælger få produkter har et indgående kendskab til deres online produktkategori, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Pga. dette vil du modtage ekstra kompetent assistance fra folk med ekspertviden i lige præcis selvkørende industristøvsuger.
Majoriteten af webshops som fokuserer på en enkelt niche er producenter af varerne som du kan købe hos byggekæderne. Ved køb direkte igennem disse nichewebshops online kan du forvente at få en skarpere pris.
Danmarks største byggekæder
selvkørende industristøvsuger harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og omfatter i dag omkring 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 ansatte i firmaets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger nu over 2.000 personer i deres 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 butikker. Stark satser på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og lønner i dag cirka 2.300 kollegaer i firmaets 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

selvkørende industristøvsuger jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 2.100 medarbejdere i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 100 mennesker i kædens 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

selvkørende industristøvsuger bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 ansatte i kædens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

selvkørende industristøvsuger silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger i dag mere end 1.000 medarbejdere i forretningens 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger i dag i omegn af 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Typisk vil det være afgørende at have lavet et budget for dit byggeri, så man giver sig selv et overblik. Det bør blive fornuftigt at notere alle udgiftsposter, og dernæst kortlægge ens omkostning ved dem slavisk.
2Forberedelse bliver metoden til at lykkes med dit arbejde. Du kunne overveje at udarbejde en strømlinet køreplan, der dikterer hvilke opgaver du vil udføre hvornår, med en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Husk at være skarp idet du laver handlingsplanen.
3Der kan findes mange artikler og videoer online hvor du kan få gratis hjælp. Ikke mindst YouTube er formidler af ret så meget konstruktiv oplysning, i særlig grad når du bruger engelske søgeord.
4Du bør ikke fattes udstyr. Typisk kan det vise sig afgørende at have det parat akkurat som du tager fat på arbejdet. Derudover er det vigtigt at medtage de her udgiftsposter i dit økonomiske overblik.
5For byggeprojekter udendørs kan vind og vejr få stor betydning. Derfor skal du regelmæssigt kigge på vejrprognosen i den tid der er op til projektets start, så det forhåbentlig ikke uden varsel starter med at stå ned i stænger netop som du er ved at færdiggøre dit store projekt.
6Du skal for alt i verden ikke glemme sikkerheden, så husk sikkerhedsbeklædning som eksempelvis hoved- og fodbeklædning der beskytter dig imod potentielle ulykker. Det er klogt med fokus på dit velbefindende i byggeprojektet, ikke mindst når du ikke har professionel hjælp.
7I god tid inden at du opstarter byggeprojektet kan det vise sig ultra meningsfuldt at man sikrer sig, at byggeriet overholder loven. Alt efter din bopæl vil der vise sig en række love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
8Det bliver aktuelt at have de fornødne materialer klar til brug forinden du går i gang med arbejdet. Du vil med fordel kunne nedskrive en simpel note som indeholder alt hvad du har brug for, og som det næste tjekke materialerne, så du er sikker på at du har styr på det.
9Måske det ville være relevant at overveje om du selv vil klare det hele, eller du hellere bør tilkøbe hjælp fra en professionel til færdiggørelsen af projektet. Forudsat at du indhenter assistance fra en fagperson vil det oftest være en god idé at søge forslag fra forskellige håndværkere.
10Det er oplagt at få en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, specielt i tilfælde af store ombygninger. Nogle byggeprojekter gør krav på flere folk. Endvidere må det være mere produktivt og sjovere når man ikke er ene om det.
11Der præsenterer sig ofte uforudsete problemer når det handler om omfattende byggeprojekter, og som følge heraf viser det sig væsentligt at der er afsat rimelig tid i kalenderen, som er vigtigt for at man føler sig overbevist om at have tid nok til det.
12Nogle gange kan man spørge om et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det gives såfremt byggeprojektet hjælper miljøet. Modtagelsen af tilskud betinges altså af at byggeprojektet har en positiv indvirkning på naturen.
De bedst vurderede byggecentre
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvfølgelig er yderst betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvoraf hele 84 % giver 5 stjerner, og kun 2 % giver den laveste karakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket altså er kolossalt betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvor intet mindre end 69 % giver den bedste karakter, og bare 8 % kvitterer med den laveste karakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er hamrende godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 9 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er ekstremt imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvoraf intet mindre end 76 % giver maksimum point, og blot 4 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som altså er yderst beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 11.467 ratings, hvor imponerende 86 % giver topkarakter, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Hvilken leveringsmetode skal jeg vælge?

En hel del butikker på nettet tildeler efterhånden en hel del forskellige billige leveringsmidler til selvkørende industristøvsuger. Den mest benyttede er lige nu levering til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente de nyindkøbte produkter når du har tid. Leveringstypen er nemlig yderst let, samt endda desuden den mindst kostelige mulighed for levering.

Du burde ydermere overveje at få varerne bragt til hvor du bor eller til din arbejdsplads. Metoden er for det meste et hak mere omkostningsfuld, men til gengæld temmelig hensigtsmæssig for selvkørende industristøvsuger online. Den mest billige løsning vil dog utvivlsomt være at hente varerne selv, men dette betinges af at du befinder dig nær internet virksomhedens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Antal dages levering på selvkørende industristøvsuger er ret så afgørende i tilfælde af at du skal bruge pakken om få sekunder, så derfor er det rimelig passende at vi checker den estimerede leveringstid ved selvkørende industristøvsuger. En masse internet varehuse – eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – stiller garanti om billig 1 dags fragt på en række af deres produkter online, som alligevel beroer på at handlen laves tidligere end et konkret klokkeslæt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få varerne hen til fragtfirmaet før logistikmedarbejderne tager hjem.

Flere internet webshops lover levering uden beregning på selvkørende industristøvsuger online, men i mange tilfælde kun ifald du aftager for et konkret beløb. Desuden må man foretrække den prisbilligste fragtløsning, som gerne vil blive at få fragtmanden til at levere produkterne til et udleveringssted.

En hel del webshops tilbyder click-and-collect hvor du handler billig selvkørende industristøvsuger online men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis 10-4, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Silvan og Bygma. Byggecentrene tilbyder eksempelvis click-and-collect på selvkørende industristøvsuger i disse områder:

Højbjerg, Thisted, Nyborg, Rudersdal, Struer, Risskov, Lyngby, Helsingør, Rødovre, Herlev, Albertslund, Frederikssund, Odense, Aalborg, Hvidovre, Vordingborg, Gentofte, Åbyhøj, Allerød, Næstved, Randers, Skanderborg, Ringsted, Dragør, Birkerød, København, Hedehusene, Nakskov, Kolding, Brøndby, Kalundborg, Frederikshavn, Skive, Ikast, Vallensbæk, Farum, Hobro, Lillerød, Valby, Nørresundby, Charlottenlund, Frederiksværk, Roskilde, Søborg, Værløse, Køge, Virum, Horsens, Kokkedal, Nærum, Ishøj, Haslev, Lystrup, Greve, Middelfart, Tårnby, Brønshøj, Aarhus, Sønderborg, Aabenraa, Ballerup, Rønne, Holstebro, Vanløse, Glostrup, Taastrup, Varde, Silkeborg, Holbæk, Slagelse, Odder, Tilst, Esbjerg, Viborg, Hedensted, Svendborg, Solrød Strand, Brønderslev, Vejle, Frederiksberg, Grenaa, Gladsaxe, Hjørring, Fredericia, Stenløse, Ølstykke, Jyllinge, Hillerød, Korsør, Brabrand, Hørsholm, Nykøbing Falster, Haderslev, og Herning, .

Klik-og-hent for selvkørende industristøvsuger er muligt i de fleste dele af Danmark: Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn), Sjælland (Falster, Midtsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Amager, Vestsjælland, Hovedstaden, Lolland, Nordsjælland, Bornholm) og Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland, Vestjylland, Østjylland).

Ved indkig i tallene er det markant, at netshoppere typisk søger efter bl.a. selvkørende industristøvsuger priser og selvkørende industristøvsuger tilbud. Man ser desuden som regel netshoppere lede efter bl.a. køb selvkørende industristøvsuger, selvkørende industristøvsuger online og billig selvkørende industristøvsuger, plus de udbredte byggemarkeder som 10-4, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark og Silvan.

Priser på selvkørende industristøvsuger

Det er jo efterhånden yderst enkelt for internetbrugere at tjekke tilbud på billige selvkørende industristøvsuger online fra forskellige internet virksomheder, og derved har massevis af outlets på nettet været presset til at at reducere udsalgspriserne på selvkørende industristøvsuger eftertrykkeligt, og i øvrigt yde fragt uden omkostninger.

Det kan trods alt blive gunstigt at efterprøve et par internet forhandlere efter udsalg og tilbud på selvkørende industristøvsuger online forinden du placerer ordren, sådan at man er usvigeligt sikker på at få den mest attraktive pris. Kig ikke bare på de udbredte byggecentre som Harald Nyborg, Stark, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4 og Bygma.

Man skal trods alt være så påvagt, at i tilfælde af at en e-butik sælger billige selvkørende industristøvsuger online til salg for en pris der virker ekstraordinært billig, så kan det ofte være en indikator for en fup internet forhandler. Kortkøb er dog omsluttet af en retningslinje, der bistår dig imod bedrageriske outlets på nettet.

Vi foreslår generelt kortbestillinger eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du udnytte en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, når du foretrækker at honorere regningen på selvkørende industristøvsuger i flere bidder. Det fås normalt hos nicheforhandlere, men dog sjældent de gængse byggemarkeder som eksempelvis Bygma, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, 10-4 og Stark.

Ses der på data står det markant, at netshoppere tit søger efter fx selvkørende industristøvsuger tilbud og selvkørende industristøvsuger priser. Man ser derudover mange gange folk lede efter fx billig selvkørende industristøvsuger, selvkørende industristøvsuger online samt køb selvkørende industristøvsuger.

Analyser eksisterende kunders betragtninger

Trustpilot tilbyder dig fuldt ud stabile genveje til at kigge på en række aktuelle kunders reflektioner og af den grund er det anbefalelsesværdigt, at du studerer internet firmaets bedømmelser før du shopper billige selvkørende industristøvsuger online.

Facebook medfører tilsvarende de facto ønskværdige løsninger til at få indblik i internet forhandlerens kundetilfredshed. Herinde ses endda online forhandlere hvor folk kan forfatte en vurdering af deres køb, som også bør anvendes til at danne dig et indtryk af kundetilfredsheden.

Forud for at nogen shopper billige selvkørende industristøvsuger online på en e-shop kunne man i og for sig få overblik over dens handelsvilkår, dog er det typisk et omfattende arbejde, specielt ved de kendte byggecentre som Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Stark, 10-4, Jem og Fix og XL-Byg.

En anden løsning kan være at tjekke om webbutikken er e-mærket medlem, fordi det skulle være en tryghed om at internet forretningen anerkender de opstillede regler, og at internet virksomheden løbende tilses af fagfolk der mestrer de gældende regler.

Derudover giver det dig anledning til at blive hjulpet, når du oplever dilemmaer i processen med dit indkøb af selvkørende industristøvsuger. For øvrigt er det godt at køber er klar over de mest vedkommende betingelser i forbindelse med bestillingen af selvkørende industristøvsuger online, fx den returret online webshoppen har.

I den relation er det ligeledes vigtigt, at man permanent opbevarer sin ordremail, således man til enhver tid kan bevise sin bestilling af selvkørende industristøvsuger, uafhængig af om man har købt ved Harald Nyborg, 10-4, Stark, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Bauhaus eller XL-Byg.

Per D gav 5 stjerner

Rigtig hurtig levering.

Mads gav 4 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Inge Larsen gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Thomas F gav 4 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

9 gode råd til online indkøb
1Antal dages levering kan være særligt relevant såfremt du mangler din pakke inden for få dage, så herved er det naturligvis aktuelt at man besigtiger den estimerede leveringsdato på selvkørende industristøvsuger. En række internet butikker tilbyder billig levering på næstkommende hverdag på de fleste varer, men som ikke desto mindre betinges af at ordren indsendes forinden et konkret klokkeslæt.
2Masser af internet varehuse udlover heldigvis et hav af forskellige billige muligheder for levering til selvkørende industristøvsuger. Den mest anvendte er nu om dage at afsende til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente varerne når det passer dig. Den er nemlig super enkel, samt i mange tilfælde ydermere den mindst kostelige leveringsmodel.
3Generelt tilråder vi køb med kort eller mobilbetaling. Kortkøb er en del af en vedtægt, der begunstiger folk overfor fup online butikker. Som en alternativ mulighed bør du bruge en afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at honorere pengene ude i fremtiden.
4Flere online firmaer præsterer levering uden beregning på selvkørende industristøvsuger, men i mange tilfælde stiller det krav om at der købes for en præcis sum. Desuden bør du gribe den billigste slags levering, som ofte vil være at få fragtmanden til at levere produkterne til en pakkeshop. Denne viser sig af og til desuden virkelig enkel. Den prisbilligste metode til levering vil dog til enhver tid være at hente varerne selv.
5Den billigste leveringsmodel vil til enhver tid være at hente ordren selv, som jo forudsætter at du lever lige ved online forretningens hjemsted. Den løsning til levering er selvfølgelig særdeles aktuel om man behøver selvkørende industristøvsuger om kort tid. Alternativt så lover en række internet firmaer billig fragt, men i mange tilfælde kun såfremt der shoppes for et fastslået beløb.
6Det er jo efterhånden usædvanlig problemfrit for folk at finde de bedste priser online på billige selvkørende industristøvsuger fra forskellige online selskaber, og af den grund tilbyder de fleste online virksomheder fragt uden omkostninger. Det kan imidlertid vise sig indbringende at prøve indtil flere internet forretninger efter billige priser forinden du placerer ordren, således at man ikke er i tvivl om at indhente den mest attraktive pris.
7Vi slår generelt et slag for at granske om online butikken er tilsluttet e-mærket, som ofte er en tilkendegivelse af at e-handlen overholder de officielle regler, samt at e-shoppen rutinemæssigt ses til af specialister der er indført i de gældende regler. Forinden nogen bestiller billige selvkørende industristøvsuger i en e-forretning behøver de helt sikkert gennemgå netshoppens betingelser.
8Forud for at folk handler billige selvkørende industristøvsuger på en online butik behøver de når alt kommer til alt tyde webshoppens forretningsbetingelser, dog er det i reglen et omfattende projekt. Derudover rekommanderer vi at køber er vidende om de elementære vilkår der har indflydelse på shopping af billige selvkørende industristøvsuger online, fx hvilken ombytningsrettighed netshoppen anvender.
9Trustpilot forærer dig adskillige belejlige genveje til at evaluere adskillige øvrige brugeres domme og af den grund kan det anbefales, at du sonderer online butikkens anmeldelser forinden du handler billige selvkørende industristøvsuger online. Facebook byder på derudover sådan set habile metoder til at få indsigt i online butikkens pålidelighed.