Sandkasse 120x120 Cm Med Vippelåg Og Bænk Og 240 Kg Certificeret Sand
1.099 kr.
Mere info
Sandkasse 120x120 Cm Med Vippelåg Og Bænk
449 kr.
Mere info
Sandkassesand 38v 240 Kg
699 kr.
Mere info
Plus Sandkasse m/ryglæn 120x120cm
599 kr.
Mere info
Nordic Play Sandkasse Wpc 24x120x120cm Inkl. Net
1.539 kr.
Mere info
Nordic Play Sandkassenet Til 120x120 Cm Sandkasse
139 kr.
Mere info
Plus 6-kantet sandkasse Ø165x18cm trykimprægneret 4933-1
349 kr.
Mere info
Plus Låg 2-delt Ø150cm til 6-kantet sandkasse (4933-1) 4935-1
259 kr.
Mere info
Nordic Play Sampak Sandkasse lærk 150 x 150 cm, net og bord/bænksæt - 805-751
1.599 kr.
Mere info
Nordic Play Sandkasse Wpc 24x120x120cm Inkl. Net Og 240 Kg Sand
2.139 kr.
Mere info
Nordic Play Wpc Sandkasse 120x120 Cm Excl. Låg
1.399 kr.
Mere info
Nordic Play Sandkassenet Til 150x150 Cm Sandkasse
149 kr.
Mere info
Nordic Play Sampak Sandkasse lærk 150 x 150 cm, net, 200 kg sand og bord/bænksæt - 805-750
2.099 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart super afgørende at undersøge, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Ellers må du kigge hos de andre.
Der vil være forskel på prisniveauet på billige sandkasse fra webshop til webshop. Nogle giver de bedste priser, imens andre har fokus på faglig sparring. Du bør vide hvad der for dig er det vigtigste.
Flere byggekæder præsterer et stort sortiment af varer, hvorimod andre fokuserer på en bestemt type af vare. Du kan afveje om det er essentielt for dig at du har mange forskellige varer at vælge i mellem, foruden bare sandkasse.
For mange er byggeri lig med en lang række spørgsmål. Derfor kan det være en god idé at købe fra et online byggecenter, hvor du får råd og vejledning til valg af sandkasse.
Du skal have fokus på hvilke regler der gør sig gældende når du køber online, så du kan slippe for problemer med bl.a. returret. Af den grund skal man læse firmaets regningslinjer.
Såfremt du står og skal bruge produkterne nu og her eller bare vil undvære fragtomkostningen, så kunne du med fordel køre materialerne selv. Det er særligt muligt i de gængse byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og landskendte butikker, hvilket bidrager til en tryghedsfornemmelse når du skal købe online. Dette kan du se som positivt.
De udbredte byggemarkeder er fysisk til stede i de større byer, og hermed har mange valget om at købe online og køre varerne på eget initiativ. På grund af det kan du vælge at undvære fragten, samt tilmed få varerne straks.
De udbredte byggecentre samler produkter fra en lang række forskellige nichebutikker, hvorfor du kan handle fra et stort sortiment af sandkasse online.

Nichewebshop

Forskellige nichespecifikke netbutikker er mindre firmaer, der typisk er dansk ejede, måske tilmed fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at støtte idet du bestiller sandkasse online hos dem.
Mange webshops i små nicher er producenter af de produkterne der sælges i de store byggekæder. Ved køb direkte på disse nichewebshops online bør du få en bedre pris.
Størstedelen af specialiserede netshops har et indgående kendskab til deres produkter, idet de ikke sælger andre varer. Derfor bør du modtage en høj grad af brugbar assistance fra personale med specialistviden i netop sandkasse.
De 10 største byggemarkeder
sandkasse harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og styres dagligt af omtrent 2.000 ansatte i deres 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og omfatter i dag ca. 100 mennesker i kædens 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for over 500 millioner kroner.

sandkasse silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres nu af i omegn af 1.000 kollegaer i selskabets 41 varehuse. Silvan tilstræber salg til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger i dag flere end 1.000 ansatte i selskabets 9 butikker. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres i dag af mere end 500 ansatte i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

sandkasse jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og omfatter i dag i nærheden af 2.100 mennesker i deres 122 varehuse. Jem og Fix satser på at sælge til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

sandkasse bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 kollegaer i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og omfatter i dag over 2.000 medarbejdere i deres 104 butikker. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og omfatter i dag mere end 2.000 ansatte i virksomhedens 72 butikker. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og er nu arbejdsplads for flere end 2.300 personer i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Man må nødig undvære arbejdsredskaber. Typisk vil det være af stor betydning at du har værktøjet tilgængeligt inden du starter byggeriet. Det er i øvrigt en fordel at inkludere disse udgiftsposter i din økonomiske plan.
2Inden du påbegynder byggeprocessen kan det vise sig ganske fundamentalt med en forsikring om, at det du vil lave overholder loven. Alt efter hvordan du bor kan der være gældende love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
3Potentielt kan det blive essentielt at have de nødvendige byggematerialer disponible forinden du kaster dig over projektet. Du kan notere en overskuelig liste hvorpå der noteres de materialer der bliver brug for, og bagefter tjekke hvert eneste punkt, med det formål at du føler dig sikker på at alt er på sin plads.
4Du må unden ingen omstændigheder forsømme dit eget ve og vel, så husk arbejdstøj som fx arbejdssko som beskytter dig overfor hændelige uheld. Det er fornuftigt at have styr på dit velbefindende i byggeprojektet, i særdeleshed ifald du ikke får hjælp fra en ekspert.
5Det kan vise sig at være godt at spørge om hjælp til ens byggeprojekt, især hvis det er store byggeopgaver. Omfangsrige byggeprojekter stiller krav om flere mennesker. Samtidig bør det blive mere effektivt og mere interessant når man er flere om at bidrage.
6Forberedelse vedbliver at være nøglen til et godt forløb med projektet. Du kunne overveje at forfatte en effektiv køreplan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil udføre på hvilke dage, samt derudover en numerisk orden. Det anbefales at være konkret idet du laver din arbejdsplan.
7Glem ikke at du kan søge et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det får man hvis byggeprojektet hjælper miljøet. Af få støtte beroer altså på at byggeprojektet forbedrer planeten.
8For byggeprojekter udenfor har vind og vejr en fundamental rolle. Af den grund må du hyppigt undersøge prognosen for vejret i dagene før starten på projektet, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det starter med at piske ned absolut lige når du arbejder hårdt på det ellers velplanlagte byggeprojekt.
9Der præsenterer sig jævnligt ubelejlige problemer når det gælder store opgaver, og altså kan det vise sig af stor betydning at man afsætter rigeligt med plads i handlingsplanen, således at man føler sig tryg ved at man når det til siden.
10Der er en verden af hjælpeartikler og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få inspiration. Navnligt YouTube er kilde til betydelige mængder brugbar oplysning, særligt hvis man kigger i hele verden.
11Du kunne tænke over hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du hellere skal investere i hjælp fra en professionel til områder af det. Såfremt du får hjælp fra en fagperson vil det i nogle tilfælde være en god idé at tage imod en pris fra en håndfuld selskaber.
12Typisk vil det vise sig meningsfuldt at have et budget for dit byggeri, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det bør blive en god idé at dokumentere hver eneste udgiftspost, og dernæst indsamle udgiften ved dem alle sammen.
De højest bedømte byggecentre
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som altså er temmelig overlegent. Vurderingen grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvor hele 59 % har givet maksimum point, og alene 9 % kvitterer med den laveste karakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er enormt godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvor hele 86 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % har givet den laveste karakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er absolut beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 meninger, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 8 % har givet dumpekarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som uden tvivl er fantastisk overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvor imponerende 84 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % giver 1 stjerne. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som tydeligvis er ret så betryggende. Karakteren er baseret på 28.109 anbefalinger, hvor ikke mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og kun 4 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Hvilken fragtform er smartest?

Adskillige byggecentre tilbyder i dag et stort udvalg af billige leveringsmodeller til sandkasse. En af dem der er mest populær er nu om dage levering til en pakkeshop, og så henter du bare dine varer på et selvvalgt tidspunkt. Leveringstypen er nemlig ultra smertefri, samt ofte ydermere den billigste leveringsmanér.

Du kan endvidere prøve at få pakken bragt hjem til dig privat eller til din arbejdsplads. Fragtløsningen er gerne en anelse mere pebret, men på den anden side i høj grad ukompliceret ved køb af sandkasse online. Den billigste mulighed for fragt er uden tvivl selv at hente produkterne, hvilket er betinget af at du har bopæl i nærheden af netshoppens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringstiden på sandkasse er rigtig bestemmende ifald man har brug for dine nye varer inden for kort tid, så herved er det fuldt ud klogt at du finder tidshorisonten for levering for sandkasse. En hel del e-shops – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – giver løfte om billig levering på blot en enkelt hverdag på utallige varenumre online, men vær påpasselig da det betinges af at ordren indsendes forinden et besluttet klokkeslæt, således at de højst sandsynligt kan nå at få pakken distribueret forud for at logistikmedarbejderne har fri.

Visse netbutikker garanterer fragt uden betaling på sandkasse online, men undertiden kun hvis der købes for et konkret beløb. Desuden burde man foretrække den mest prisbevidste leveringsmulighed, hvilket typisk vil blive at få leveret pakken til et udleveringssted.

En masse byggemarkedskæder udlover click-and-collect hvor man handler billig sandkasse online men selv henter i butikken. For eksempel Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Stark og Silvan. De frembyder blandt andet click-and-collect på sandkasse i disse byer:

Højbjerg, Skive, Svendborg, Gladsaxe, Odder, Jyllinge, Herlev, Middelfart, Varde, Roskilde, Esbjerg, Rudersdal, Struer, Allerød, Hillerød, Vejle, Albertslund, Hobro, Gentofte, Haderslev, Virum, Køge, Holbæk, Greve, Aalborg, Brabrand, Rødovre, Herning, Taastrup, Haslev, Rønne, Slagelse, København, Stenløse, Aabenraa, Farum, Odense, Nykøbing Falster, Tårnby, Thisted, Birkerød, Randers, Solrød Strand, Søborg, Kokkedal, Nyborg, Brøndby, Lillerød, Nærum, Helsingør, Risskov, Brønshøj, Ringsted, Vallensbæk, Sønderborg, Frederikshavn, Korsør, Hedensted, Skanderborg, Nørresundby, Fredericia, Ølstykke, Ballerup, Åbyhøj, Grenaa, Lystrup, Hjørring, Nakskov, Vanløse, Ikast, Vordingborg, Charlottenlund, Viborg, Lyngby, Aarhus, Frederiksværk, Valby, Frederikssund, Horsens, Dragør, Brønderslev, Næstved, Ishøj, Hørsholm, Kalundborg, Holstebro, Kolding, Hedehusene, Værløse, Glostrup, Tilst, Hvidovre, Silkeborg, og Frederiksberg, .

Klik-og-hent for sandkasse er en mulighed i samtlige dele af landet: Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland), Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn) og Sjælland (Amager, Hovedstaden, Nordsjælland, Lolland, Sydsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Falster, Bornholm, Østsjælland).

Ved kig i statistikkerne fremstår det klart, at online shoppere typisk leder efter for eksempel køb sandkasse og billig sandkasse. Foruden dette oplever vi som regel mennesker kigge efter blandt andet sandkasse priser, sandkasse tilbud og sandkasse online, plus de velkendte byggecentre som 10-4, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus og Stark.

Få den bedste pris på sandkasse

Det er usædvanlig smart for alle og enhver at finde frem til tilbud på billige sandkasse online hos flere internet forhandlere i Danmark, og ergo har langt de fleste outlets på nettet fundet det nødvendigt at trykke prisen på sandkasse helt i bund, og ovenikøbet tilbyde billig levering.

Det kan dog alligevel blive gunstigt at udforske et par internet virksomheder i Danmark efter udsalg og tilbud på sandkasse online før du shopper, sådan at man ikke er i tvivl om at få fat i den mest betalelige pris. Kig ikke kun på de gængse byggecentre som Bygma, Davidsen, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg og Stark.

Du bør alligevel huske på, at hvis en internet handler reklamerer billige sandkasse online til en pris der virker uforståeligt tiltalende, bør det i nogle tilfælde være et faresignal om en svindel internet forhandler. Køb med kort er heldigvis dækket ind under en bestemmelse, der begunstiger folk imod fup internet varehuse.

Vi slår generelt et slag for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du drage nytte af en billig afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil dække regningen på sandkasse over tid. Dette foreslåes normalt hos nichebutikker, men sjældent de store byggemarkeder som eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Bauhaus, 10-4, Silvan og Bygma.

Når man kigger i tendenserne fremstår det tydeligt, at mennesker jævnligt kigger efter bl.a. sandkasse priser og billig sandkasse. Foruden dette oplever man jævnligt mennesker søge efter for eksempel sandkasse tilbud, sandkasse online samt køb sandkasse.

Gennemsøg eksisterende kunders ratings

Trustpilot bringer dig visse værdifulde chancer for at eftergå diverse forhenværende brugeres iagttagelser og af den grund er det smart, at du tager et kig på e-butikkens anmeldelser forinden du færdiggør din shopping med billige sandkasse online.

Facebook bringer dig ydermere rigtig gunstige løsninger til at få indblik i webshoppens popularitet. Tilmed ser vi en række internet webshops som giver kunderne mulighed for at registrere en evaluering af købsoplevelsen, som på samme måde kan bruges til at få et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Inden nogen bestiller billige sandkasse online i en webbutik burde de på en vis måde tage stilling til netbutikkens betingelser, men det er almindeligvis ikke videre interessant, særligt ved de velkendte byggemarkeder som XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen og Silvan.

En anden valgmulighed kunne derfor være at se nærmere på om e-forhandleren er e-mærke godkendt, hvilket er en garanti for at netshoppen anerkender de danske love, tillige med at e-forretningen rutinemæssigt overvåges af fagmænd der kender reglerne på området.

Dette er en god genvej til en håndsrækning, hvis du bliver udsat for dilemmaer i forbindelse med din bestilling af sandkasse. Tillige tilråder vi at man er sat ind i de mest vedkommende regler der kan have betydning for bestillingen af sandkasse online, fx hvilken byttepolitik butikken har.

Derfor er det ligeledes afgørende, at man permanent beholder ens ordremail, så man fremadrettet kan påvise købet af sandkasse, uanset om man handler fra Bauhaus, Silvan, Bygma, Stark, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg eller XL-Byg.

Kim Knudsen gav 5 stjerner

Alt som det skal være.

Poul V gav 4 stjerner

Som altid

Jette S gav 5 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

Jørgen gav 4 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

9 tips til køb på nettet
1Vi slår generelt et slag for at efterse hvorvidt internet selskabet er støttet af e-mærket, da det generelt er en angivelse af at online forretningen imødekommer de officielle danske regler, tillige med at e-butikken tit overværes af sagkyndige der forstår lovene på området. Før folk bestiller billige sandkasse på en internet webshop bør man når alt kommer til alt kigge på dens forretningsbetingelser.
2Leveringshastigheden kan vise sig at være ultra afgørende forudsat du står og skal bruge varerne øjeblikkeligt, og derfor er det faktisk centralt at du kontrollerer tidshorisonten for levering for sandkasse. De fleste forretninger på nettet giver billig levering på næstkommende hverdag på mange varenumre, men glem ikke at det er regnet ud fra at bestillingen placeres forinden et fast tidspunkt.
3En række internet varehuse yder nu en række forskellige billige leveringstyper til sandkasse. En af de mest almindelige er nu om stunder pakkeshops, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente dine produkter på et selvvalgt tidspunkt. Fragttypen er nemlig rigtig smart, og desuden tilmed den billigste leveringsmåde.
4Det er i dag vældig let for almindelige mennesker at vurdere tilbud online på billige sandkasse hos flere e-shops, og af den grund tilbyder mange internet varehuse fri fragt. Det kan dog ikke desto mindre blive lønnende at undersøge enkelte online outlets efter udsalg og tilbud forud for at du gennemfører dit køb, således at man ikke er i tvivl om at opnå den bedste pris.
5Den billigste fragtmetode er unægtelig at hente produkterne selv, som dog nødvendiggør at du lever lige ved internet selskabets tilholdssted. Den leveringsløsning kan i nogle tilfælde være temmelig vigtig i tilfælde af at man har brug for sandkasse fluks. Alternativt så tilbyder nogle enkelte online forretninger fragt uden betaling, men undertiden er det påkrævet at der indkøbes for en fastsat pris.
6Trustpilot fører til visse fremragende løsninger til at udforske en stor gruppe andre forbrugeres erfaringer og på grund af dette stiller vi forslag om, at du evaluerer online forhandlerens omtaler før du shopper billige sandkasse online. Facebook byder på ligeledes ret så anstændige metoder til at få et kig ind i online forhandlerens popularitet.
7Vi slår generelt et slag for køb med kort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er omfavnet af en bestemmelse, der sikrer dig imod bedrageriske internet selskaber. Som en anden løsning kan du drage nytte af en afdragsløsning som fx ViaBill, ifald du foretrækker at afbetale prisen over en længere periode.
8Nogle webbutikker lover levering uden betaling på sandkasse, men i reglen kun såfremt du handler for en fastsat pris. Som alternativ kan man udse dig den mest prisbevidste fragtmetode, hvilket mange gange vil blive at få dem til at køre bestillingen til en pakkeshop. Fragtløsningen viser sig tit også ekstremt fleksibel. Den mest billige leveringsmanér vil dog altid vise sig at være selv at hente varerne.
9Før folk bestiller billige sandkasse på en butik bør man helt sikkert studere forhandlerens handelsvilkår, det er dog undertiden et omfattende projekt. For øvrigt kan det være til hjælp at køber er oppe på mærkerne omkring de vigtigste betingelser der indvirker på handlen med billige sandkasse online, f.eks. hvilken bytteret internet forhandleren lover.