Værkstedsbord grundmodel 3m BLIKA VBB-1.30
7.295 kr.
Mere info
Værkstedsbord 890x1000x770mm BLIKA VBB-1.10 basic
3.549 kr.
Mere info
Værkstedsbord model VBB-1.15 BLIKA
4.885 kr.
Mere info
Værkstedsbord med skuffeskab 3 meter BLIKA VBB-1.30
12.945 kr.
Mere info
Værkstedsbord Hæve/sænke BLIKA VBB-2.20 Ergo 525
19.385 kr.
Mere info
Værkstedsbord model VBB-1.25 BLIKA
6.199 kr.
Mere info
Værkstedsbord Hæve/sænke BLIKA VBB-2.20 Ergo 300
13.495 kr.
Mere info
Værktøjsbord BLIKA VBM-1.15
4.085 kr.
Mere info
Værkstedsbord BLIKA VBB-1.15+SS1.5
8.499 kr.
Mere info
Værktøjsbord BLIKA VBM-1.25
5.749 kr.
Mere info
Værkstedsbord BLIKA VBB-1.20
9.249 kr.
Mere info
Værkstedsbord Hæve/sænke BLIKA VBB-2.25 Ergo 300
13.995 kr.
Mere info
Værkstedsbord inkl. vange, skuffe og hylde 3m BLIKA VBB-1.30
8.795 kr.
Mere info
Værkstedsbord BLIKA VBB-1.25
10.249 kr.
Mere info
Værkstedsbord Hæve/sænke BLIKA VBB-2.15 Ergo 525
18.349 kr.
Mere info
Værktøjsbord BLIKA VBM-1.20
4.749 kr.
Mere info
Værkstedsbord Hæve/sænke BLIKA VBB-2.15 Ergo 200
12.185 kr.
Mere info
Værkstedsbord 890x1000x770mm BLIKA VBB-1.10 komplet
4.699 kr.
Mere info
Værkstedsbord model VBB-1.20 BLIKA 141B0010
5.649 kr.
Mere info
Værkstedsbord Hæve/sænke BLIKA VBB-2.25 Ergo 525
20.399 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot gerne vil undgå leveringsgebyret, så kan du tænke over at fragte byggematerialerne personligt. Dette er især muligt ved de gængse byggekæder.
Du bør være opmærksom på hvilke regler der gør sig gældende ved din bestilling online, så du kan undgå problemer med bl.a. returnering. Derfor skal man læse byggeshoppens handelsbetingelser.
Det er naturligvis utrolig afgørende at undersøge, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke bør du overveje at kigge andetsteds.
Du vil finde variationer i priserne på billige sammenklappelig værkstedsbord hos de forskellige online byggecentre. Nogle giver gode priser, imens andre giver faglig rådgivning. Du skal gennemtænke hvad der for dig er det vigtigste.
Nogle byggekæder udbyder et bredt varesortiment, hvorimod øvrige er specialiserede i en specifik type af vare. Du skal reflektere over om det er betydningsfuldt for dig at have adskillige varegrupper at vælge i mellem, foruden bare sammenklappelig værkstedsbord.
For en del er et byggeprojekt lig med adskillige spørgsmål. Af den grund kan du overveje at shoppe hos et online byggemarked, som kan tilbyde sparring og vejledning omkring sammenklappelig værkstedsbord.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og kendte forretninger, som kan bidrage til en tryghedsfølelse når du shopper online. Det er noget nogle vil se som en fordel.
De gængse byggecentre køber produkter fra flere producenter, og af den grund kan du bestille fra et stort udvalg af sammenklappelig værkstedsbord online.
De kendte byggecentre findes overalt i landet, og dermed har flertallet tilbuddet om at købe online og fragte varerne på eget initiativ. Derved har du mulighed for at undvære leveringsgebyret, og sågar skaffe varerne nu og her.

Nichewebshop

Hovedparten af niche netbutikker er specialister i deres online produktudvalg, da de ikke sælger andre produkter. Altså får du formentlig ekstremt kompetent hjælp fra medarbejdere der er eksperter i lige præcis sammenklappelig værkstedsbord.
Flertallet af webshops med fokus på en enkelt niche er opstartsfirmaer, der i de fleste tilfælde er danske, gerne sågar lokalt nær dig. Dem hjælper du når du bestiller sammenklappelig værkstedsbord online fra deres webshop.
Størstedelen af nichefokuserede netbutikker styrer selv produktionen af varerne som byggermarkederne forhandler. Ved køb direkte på niche netbutikkerne online er det muligt at få en lavere pris.
Danmarks største byggemarkeder

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger nu omkring 100 kollegaer i de 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og omfatter i dag i omegn af 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres nu af i nærheden af 500 kollegaer i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 ansatte i kædens 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger nu flere end 2.300 personer i firmaets 56 butikker. Bygma har fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

sammenklappelig værkstedsbord bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 personer i de 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

sammenklappelig værkstedsbord silvan

Silvan blev etableret i 1968, og udgøres i dag af mere end 1.000 mennesker i virksomhedens 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

sammenklappelig værkstedsbord harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres i dag af omtrent 2.000 ansatte i deres 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

sammenklappelig værkstedsbord jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.100 mennesker i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Du må nødig undlade at tage højde for din sikkerhed, så glem ej arbejdstøj inklusiv hoved- og fodbeklædning som skåner dig mod mulige skader. Det er fundamentalt at du husker dit eget helbred i arbejdet, i særdeleshed såfremt du ikke køber hjælp fra en ekspert.
2Det kan være nyttigt at sikre sig assistance til ens byggeprojekt, især når det er omfattende ombygninger. Krævende opgaver gør krav på flere mennesker. Endvidere vil det vise sig mere produktivt og sjovere at være flere om det.
3Det kan vise sig at være fundamentalt at have et regnskab for dit projekt, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det vil være sundt at beskrive samtlige udgiftsposter, hvorefter man bør indsamle eventuelle tilbud på dem én efter én.
4Der er en verden af guides og videoer på forskellige hjemmesider som kan hjælpe dig. Specielt YouTube giver store mængder gavnlig viden, navnligt hvis man skriver søgeordene på engelsk.
5Det kan blive meningsfuldt at have de påkrævede byggematerialer parat på forhånd inden du går til værks med arbejdet. Du bør notere en overskuelig indkøbsseddel indeholdende alt hvad der er nødvendige, og derefter tjekke punkterne, således at du er overbevist om at du har husket alt.
6Man må aldrig undvære arbejdsredskaber. Ofte vil det vise sig afgørende at have grejet ved hånden inden du iværksætter dit byggeprojekt. Desuden er det afgørende at indkalkulere de her udgifter i din økonomi.
7Du har mulighed for at søge økonomisk støtte til byggerier. Det ydes i tilfælde hvor ombygningen gør en forskel for miljøet. Støtten betinger at byggeprojektet influerer positivt på klimaet.
8Det kan vurderes om du magter at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for skal få assistance fra en professionel til afslutningen af det. Forudsat at du fremskaffer eksperthjælp vil det ofte være en god idé at søge tilbud fra flere leverandører.
9Længe før du igangsætter byggeprocessen kan det være ret centralt at sikre sig, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der være mange regler omkring, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
10Ved byggeprojekter udenfor har vind og vejr en afgørende rolle. Således bør du hyppigt tage notits af vejrudsigten lige før byggeriets start, så du ikke kommer til at opleve at det uanmeldt starter med at regne nøjagtig som du vil påbegynde dit svære byggeprojekt.
11Der kommer som regel ubelejlige bump på vejen når det gælder avancerede projekter, og ergo vil det vise sig meningsfuldt at der afsættes nok plads i kalenderen, med formålet om at man kan føle sig sikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
12Forberedelse vedbliver at være vejen til at lykkes med projektet. Du er nødt til at sammensætte en klar agenda, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil løse på hvilke tidspunkter, med en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Forsøg at være realistisk når du nedskriver køreplanen.
Danskernes foretrukne byggecentre
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er utrolig overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvor intet mindre end 84 % har givet maksimum point, og alene 2 % giver dumpekarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er absolut beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 11.467 meninger, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er ualmindeligt imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvoraf imponerende 69 % giver den bedste karakter, og alene 8 % har givet 1 stjerne. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som klart er ret så flot. Scoren er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 59 % giver den højeste karakter, og blot 9 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er hamrende betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % kvitterer med topkarakter, og bare 4 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Hvilken løsning til levering er bedst?

En hel del internet webshops tildeler i vore dage flere billige former for fragt til sammenklappelig værkstedsbord. Den mest anvendte er lige nu at få leveret til en pakkeshop, hvor du kan afhente din ordre når der er tid til det. Denne er nemlig virkelig ligetil, og typisk ligeledes den billigste mulighed for fragt.

Du burde også planlægge at få produkterne bragt hjem til dig privat eller til dit arbejde. Fragtformen viser sig almindeligvis en tak mere bekostelig, men også vældig bekvem med sammenklappelig værkstedsbord online. Den mindst kostelige form for fragt vil dog altid vise sig at være at du selv henter varerne, hvilket nødvendiggør at du fysisk befinder dig nærved internet forhandlerens byggemarked, fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på sammenklappelig værkstedsbord er naturligvis vældig afgørende i tilfælde af at man behøver pakken lige om lidt, så af den grund er det nemlig vigtigt at man tjekker det anslåede leveringstidspunkt ved sammenklappelig værkstedsbord. En hel del online virksomheder – herunder Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – stiller garanti om billig levering på næstkommende hverdag på en hel del varer online, hvilket betinges af at ordren gennemføres tidligere end et konkret tidspunkt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få produktet ordnet før de lageransatte drager hjemad.

En hel del online varehuse lover portofri levering på sammenklappelig værkstedsbord online, men for det meste kun hvis der aftages for et præcist beløb. Som alternativ må du gribe den mindst kostelige løsning til levering, der gerne vil være at få fragtfirmaet til at levere dine varer til et afhentningssted.

En række webbutikker giver click-and-collect hvor du bestiller billig sammenklappelig værkstedsbord hjemmefra men afhenter i byggemarkedet. For eksempel Davidsen, Stark, Bygma, Silvan, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Bauhaus og Harald Nyborg. Byggemarkederne frembyder bl.a. klik-og-hent på sammenklappelig værkstedsbord i følgende byer:

Skive, Roskilde, Brønshøj, Silkeborg, Farum, Varde, Greve, Herning, Ikast, Risskov, Højbjerg, Brønderslev, Randers, Odense, Nyborg, Brabrand, Værløse, Aalborg, Lyngby, Ølstykke, Charlottenlund, Fredericia, Lillerød, Nakskov, Vordingborg, Tårnby, Ringsted, Struer, Glostrup, Jyllinge, Frederikssund, Esbjerg, Tilst, Hedehusene, Frederikshavn, Slagelse, Lystrup, Hillerød, Rudersdal, Næstved, Gentofte, Taastrup, Dragør, Haslev, Rødovre, Birkerød, Virum, Nykøbing Falster, Svendborg, Hørsholm, Allerød, Skanderborg, Vanløse, Hjørring, Haderslev, Viborg, Valby, Hvidovre, Nærum, Aarhus, Ishøj, Søborg, Horsens, Kokkedal, Thisted, Køge, Solrød Strand, Stenløse, Holbæk, Vallensbæk, Helsingør, Frederiksberg, Holstebro, Rønne, Brøndby, Frederiksværk, Gladsaxe, Vejle, Albertslund, Ballerup, Nørresundby, Kalundborg, Kolding, København, Åbyhøj, Hedensted, Aabenraa, Korsør, Hobro, Herlev, Middelfart, Sønderborg, Odder, og Grenaa, .

Afhentning ift. sammenklappelig værkstedsbord er muligt i de fleste regioner af landet: Sjælland (Lolland, Amager, Østsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Falster, Nordsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Vestsjælland), Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn) og Jylland (Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Nordjylland).

Når man ser på søgedata står det klart, at mennesker som regel kigger efter bl.a. sammenklappelig værkstedsbord online og sammenklappelig værkstedsbord priser. Foruden dette ser man typisk internet shoppere lede efter fx køb sammenklappelig værkstedsbord, billig sammenklappelig værkstedsbord og sammenklappelig værkstedsbord tilbud, plus de store byggecentre som Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Stark, Silvan, Bauhaus, XL-Byg og 10-4.

Priser på sammenklappelig værkstedsbord

Det har vist sig at være særligt uproblematisk for os alle at finde de laveste priser på billige sammenklappelig værkstedsbord online fra flere internet firmaer i Danmark, og på grund af dette har en hel del online outlets været presset til at at reducere priserne på sammenklappelig værkstedsbord markant, og i øvrigt byde på fragt uden betaling.

Men det kan ikke desto mindre vise sig lønnende at eftergå et par forskellige e-forhandlere efter udsalg og tilbud på sammenklappelig værkstedsbord online inden du bestiller, så man er sikret at indhente den bedste pris. Kig ikke kun hos de gængse byggecentre som Stark, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan og Bygma.

Man skal imidlertid huske på, at hvis en butik reklamerer billige sammenklappelig værkstedsbord online på tilbud til en salgspris der er grænseløst billig, så kunne det ofte være en varsel om en snydagtig internet handler. Bestillinger med betalingskort er ikke desto mindre omsluttet af en lovbestemmelse, som garanterer køber imod svindlende e-forhandlere.

Generelt foreslår vi kortkøb eller MobilePay. Som en anden løsning bør du drage fordel af en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du har i sinde at betale pengene til sammenklappelig værkstedsbord over tid. Det tilbydes som regel ved nichefokuserede netbutikker, i modsætning til de store byggemarkeder som fx Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Stark og Bygma.

Ved indkig i tendenserne bliver det klart, at mennesker som regel kigger efter for eksempel sammenklappelig værkstedsbord priser og sammenklappelig værkstedsbord tilbud. Derudover oplever man tit netshoppere kigge efter eksempelvis køb sammenklappelig værkstedsbord, billig sammenklappelig værkstedsbord og sammenklappelig værkstedsbord online.

Gennemsøg tidligere kunders vurderinger

Trustpilot resulterer i stort set fantastiske genveje til at granske ret mange nuværende konsumenters synspunkter og herved foreslår vi, at du læser internet butikkens bedømmelser forinden du placerer din ordre på billige sammenklappelig værkstedsbord online.

Facebook fremskaffer desuden altid gode genveje til at få indsigt i online forhandlerens kundetilfredshed. Desuden møder vi nogle webbutikker hvor kunder kan tilkendegive en bedømmelse af købsoplevelsen, hvilket desuden bør benyttes til at få et indtryk af hvor glade kunderne er.

Forud for at nogen bestiller billige sammenklappelig værkstedsbord online i en internet forhandler behøver man i reglen løbe igennem forhandlerens handelsaftale, det er dog naturligvis ikke særlig spændende, særligt hos de velkendte byggecentre som Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Harald Nyborg og Stark.

En anden løsning kunne være at undersøge hvorvidt internet forretningen er godkendt af e-mærket, som længe har været en garanti for at internet webshoppen imødekommer dansk lovgivning, udover at virksomheden regelmæssigt gennemses af sagkyndige der kender de gældende regler.

Derudover tilbydes du anledning til at blive hjulpet, såfremt du bliver udsat for vanskeligheder med din bestilling af sammenklappelig værkstedsbord. Endvidere går vi ind for at kunden er vidende om de mest basale retningslinjer gældende for bestillingen af sammenklappelig værkstedsbord online, for eksempel hvilken returrettighed online shoppen bruger.

Her er det ligeledes vigtigt, at man når som helst bevarer sin ordremail, så man i fremtiden vil kunne bevise sin bestilling af sammenklappelig værkstedsbord, uanset om man har handlet hos Stark, Davidsen, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg eller XL-Byg.

Jens gav 5 stjerner

I gør det super godt

Anders gav 4 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

Maria J gav 5 stjerner

Super hurtig levering

Poul Andersen gav 5 stjerner

Rigtig god service

9 gode råd til online shopping
1Trustpilot forærer dig aldeles udmærkede løsninger til at dechifrere en hel del forhenværende køberes bedømmelser og derved foreslåes det, at du kigger på e-forhandlerens kritik forinden du bestiller billige sammenklappelig værkstedsbord online. Facebook tilbyder dig tilsvarende de facto stabile chancer for at få indtryk af online firmaets kundefokus.
2Vi slår generelt et slag for køb med betalingskort eller MobilePay. Køb med kort er omsluttet af en anordning, som garanterer dig som køber imod uægte internet handler. Som alternativ burde du drage fordel af et tilbud fra fx ViaBill, for så vidt du tilstræber at afdrage betalingen over en periode.
3En stor portion e-forretninger foreslår i vore dage et stort udvalg af billige muligheder for fragt til sammenklappelig værkstedsbord. En favorit er p.t. at få leveret til et udleveringssted, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de købte produkter når det passer dig bedst. Den er nemlig særligt simpel, og desuden tilmed den billigste løsning til levering.
4Leveringsdygtigheden er jo ultra vital når man har behov for varerne med det samme, så i det øjemed er det fuldkommen essentielt at man kigger nærmere på det estimerede leveringstidspunkt for sammenklappelig værkstedsbord. En masse webshops tilsiger billig 1 hverdags levering på mange af deres varer, men som ikke desto mindre nødvendiggør at der bestilles før et angivent klokkeslæt.
5Nogle enkelte online selskaber sikrer fragt uden beregning på sammenklappelig værkstedsbord, men i reglen kræves det at man køber for en fastsat pris. Alternativt skulle du snuppe den mest billige leveringsmulighed, som oftest vil blive at få dem til at levere dine varer til et udleveringssted. Fragtløsningen viser sig mange gange ligeledes særligt hensigtsmæssig. Den prisbilligste leveringsmetode kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne.
6Før folk handler billige sammenklappelig værkstedsbord på en e-shop burde man i reglen gennemløbe dens regler, det er dog ofte et tidskrævende arbejde. Tillige stiller vi forslag om at kunden er sat ind i de vigtigste bestemmelser der kan have indvirkning på bestillingen af billige sammenklappelig værkstedsbord online, for eksempel den returret virksomheden lover.
7Generelt foreslår vi at kigge hvorvidt online forretningen er e-mærket, eftersom det generelt er en tilkendegivelse af at netshoppen opererer i overensstemmelse med gældende dansk lovgivning, udover at internet firmaet en gang i mellem tilses af fagmænd der er inde i de gældende regulativer. Forud for at folk handler billige sammenklappelig værkstedsbord på en online shop burde man for at være sikker se på deres handelsvilkår.
8Den billigste leveringsløsning er utvivlsomt selv at hente pakken, hvilket beroer på at du befinder dig tæt på netshoppens bopæl. Den fragtform er selvfølgelig ultra betydningsfuld såfremt du absolut skal bruge sammenklappelig værkstedsbord inden for få dage. Alternativt så lover nogle enkelte online forhandlere levering uden betaling, men i de fleste tilfælde er det kun gældende hvis man bestiller for et fastslået beløb.
9Det er jo efterhånden særligt simpelt for almindelige dødelige at lave prissammenligning online på billige sammenklappelig værkstedsbord hos forskellige internet forhandlere i Danmark, og til tak lover langt de fleste internet forretninger i Danmark fragt uden gebyr. Til gengæld kan det alligevel være nyttigt at inspicere en række online forhandlere efter tilbud og udsalg før du gennemfører din handel, således at du er usvigeligt sikker på at få den billigste pris.