Sækkevogn 250 kg. luft hjul
299 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg.
490 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk
576 kr.
Mere info
Sækkevogn 200kg. - PF 250x45 hjul
349 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde
798 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde
1.076 kr.
Mere info
Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts600 sammenklappelig 70kg
625 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts850 sammenklappelig100kg
1.000 kr.
Mere info
Green-it Hjul punktérfri 3,00x4 (sækkevogn) 150/250 kg.
149 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 120 kg. i stål Kreator
530 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
476 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk HERO 6429-250
548 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg. Kreator
466 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 60 kg Varo COLTI4705
225 kr.
Mere info
Green-it Hjul luftgummi 3,00x4 (sækkevogn) 250 kg.
80 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. luft hjul
299 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. punkterfri hjul
499 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
651 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 45 kg. i alu. Kreator
380 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde Kreator
996 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde Kreator
758 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 80 kg. i stål Kreator
453 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 90 kg. i alu. Kreator
384 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 125 kg. - ALU
699 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de handelsbetingelser webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. returret. Af den grund skal man undersøge virksomhedens regningslinjer.
For mange er byggeprojekter lig med talrige spørgsmål. Af den grund kan du have fordel af at købe fra en netbutik, hvor du får information omkring sækkevogn til trapper.
Det er selvfølgelig ekstremt vigtigt at undersøge, om det produkt du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ må du kigge andetsteds.
Der kan være forskel på salgspriserne på billige sækkevogn til trapper fra byggecenter til byggecenter. Enkelte har de bedste priser, imens øvrige har fokus på service. Du bør tænke over hvad du vil prioritere.
Nogle byggemarkeder sælger et stort sortiment af varer, hvorimod øvrige fokuserer på en specifik varetype. Du kan tænke på hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange varegrupper at vælge i mellem, foruden blot sækkevogn til trapper.
Såfremt du skal have dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot har lyst til at slippe for fragten, så kunne du tænke over at køre byggematerialerne personligt. Dette er i høj grad en mulighed hos de udbredte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og højtprofilerede butikker, hvilket kan give øget troværdighed når man skal købe online. Det kan du se som en fordel.
De kendte byggemarkeder udbyder produkter fra en lang række forskellige specialbutikker, og takket være dette kan du shoppe fra et stort udvalg af sækkevogn til trapper online.
De store byggemarkeder er fysisk til stede i det meste af landet, og dermed har du chancen for at handle online og køre varerne personligt. Dermed er der mulighed for at blive fri for leveringsomkostningen, samt endda skaffe produkterne lige nu.

Nichewebshop

Hovedparten af nicheforretninger på nettet er opstartsfirmaer, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, gerne endda lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe når du bestiller sækkevogn til trapper online hos dem.
En masse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har en dybdegående viden om deres produkter, da de fokuserer specifikt på disse varer. Derigennem kan du forvente en høj grad af kyndig service fra nogle som er eksperter i lige præcis sækkevogn til trapper.
Størstedelen af små butikker er producenter af varerne der kan købes fra de større webshops. Idet du køber direkte på de nichefokuserede webshops online får du ekstra gode tilbud.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Bygma startede i 1952, og udgøres i dag af cirka 2.300 mennesker i kædens 56 varehuse. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres i dag af omkring 2.000 medarbejdere i forretningens 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

sækkevogn til trapper jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for mere end 2.100 ansatte i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

sækkevogn til trapper harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger nu cirka 2.000 mennesker i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger i dag over 1.000 medarbejdere i selskabets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

sækkevogn til trapper bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger nu omtrent 1.000 mennesker i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger nu mere end 500 personer i kædens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

sækkevogn til trapper silvan

Silvan blev etableret i 1968, og omfatter i dag cirka 1.000 personer i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan er specialiseret i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og omfatter i dag cirka 100 ansatte i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og styres dagligt af omkring 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du har mulighed for at forsøge at få et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det kan man få ifald projektet er godt for miljøet. Af få tilbud om et bidrag kræver dermed at byggeprojektet har en positiv effekt på planeten.
2Ofte vil det være af stor betydning at udarbejde en budgetoversigt for ombygningen, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det vil blive en fordel at kortlægge hver enkelt omkostning, hvorefter man bør nedfælde omkostningen ved dem enkeltvis.
3Det er anbefalelsesværdigt at indhente hjælp til ens byggeprojekt, ikke mindst i tilfælde af større projekter. Flere projekter bør udføres af mere end en person. Dertil vil det være mere effektivt og sjovere at lave arbejdet med andre.
4Du kunne overveje om du bør stå med det hele selv, eller du alternativt burde få hjælp fra en ekspert til opstarten af byggeriet. Når du indhenter professionel assistance anbefales det at notere forslag fra diverse firmaer.
5Ved byggeprojekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en vigtig rolle. På grund af dette bør du tit kigge på femdøgnsprognosen når du nærmer dig byggeriets begyndelse, så du undgår at det med et brag starter med at vælte ned netop som du er godt i gang med dit omfattende projekt.
6Godt forarbejde er metoden til succes med din byggeproces. Du kunne overveje at lave en klar agenda, der fortæller hvilke gøremål du planlægger at løse hvornår, og som ligeledes indeholder en numerisk orden. Husk at være konkret når du nedskriver din køreplan.
7Potentielt kan det vise sig essentielt at du har de påkrævede bygningsmaterialer handlet ind forinden du kaster dig over din byggeproces. Du har fordel af at notere en punktforms indkøbsseddel hvor der bør fremgå det som er nødvendige, og efterfølgende gennemgå listen, således at du er tryg ved at du har husket alt.
8Der viser sig utvivlsomt pludselige problemer når det kommer til krævende opgaver, og af den grund viser det sig af stor betydning at man har afsat betragtelig plads i køreplanen, som er vigtigt for at man kan føle sig overbevist om at man når det til siden.
9Længe før du påbegynder byggeprocessen er det temmelig meningsfuldt at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet er lovligt. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der være forskellige love omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
10Du finder alle mulige former for artikler og videoer via internettet hvorfra du kan få gratis hjælp. Særligt YouTube tilbyder ret så meget anvendelig oplysning, i særlig grad ifald du bruger den engelske version.
11Du bør unden ingen omstændigheder glemme dit velbefindende, så glem ikke påklædning herunder hjelm og sko som sikring med henblik på mulige ulykker. Det er klogt at have styr på dit eget helbred i arbejdet, specielt såfremt du ikke sikrer dig eksperthjælp.
12Man bør aldrig nogensinde mangle grej. Ofte vil det være afgørende at du har udstyret klar idet du igangsætter byggeprojektet. Du bør huske at indkalkulere disse udgifter i økonomien.
De højest ratede byggemarkeder
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er ret så godt arbejde. Scoren er baseret på 19.208 kommentarer, hvor ikke mindre end 84 % har givet toprating, og blot 2 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket jo er kolossalt betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 4 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er ret så overlegent. Karakteren er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvoraf imponerende 86 % giver toprating, og bare 2 % har givet bundkarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er fantastisk beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 9 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvfølgelig er meget imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 8 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmodel skal jeg vælge?

Temmelig mange internet butikker tildeler i øjeblikket diverse billige metoder til levering til sækkevogn til trapper. En af de mest anvendte er nu om dage levering til et afhentningssted, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente de købte produkter på et valgfrit tidspunkt. Metoden er nemlig særligt smertefri, og i mange tilfælde ydermere den mest letkøbte leveringsmåde.

Du burde også foretrække at vælge at få sendt til din private bopæl eller til adressen hvor du arbejder. Metoden er som regel et hak dyrere, men endda usædvanlig fleksibel med sækkevogn til trapper online. Den billigste mulighed for levering kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren, men dette afhænger af at du bor i nærheden af internet virksomhedens byggemarked, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Fragttiden på sækkevogn til trapper kan være ret så relevant når du absolut skal bruge produkterne nu og her, og derfor er det virkelig meningsfuldt at man dobbelttjekker den anslåede leveringstid for sækkevogn til trapper. En række byggemarkeder – for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – stiller udsigt til billig 1 dags fragt på deres favorit varenumre online, som trods alt kræver at transaktionen gennemføres før et besluttet tidspunkt, så de kan nå at få de nye varer ud af døren forud for at pakkemedarbejderne tager hjem.

Indtil flere internet virksomheder tilbyder portofri levering på sækkevogn til trapper online, men i de fleste tilfælde kun hvis du handler for et fastslået beløb. Ellers bør du udvælge den billigste leveringsversion, der tit vil blive at få fragtfirmaet til at bringe produkterne til et afhentningssted.

En stor portion webshops tilbyder afhentning hvor man køber billig sækkevogn til trapper online og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Davidsen, Bauhaus, 10-4, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Silvan og Harald Nyborg. Byggekæderne foreslår bl.a. click-and-collect på sækkevogn til trapper i disse byer:

Birkerød, Frederiksberg, Lillerød, Frederiksværk, Kokkedal, Risskov, Tilst, Lyngby, Tårnby, Næstved, Struer, Middelfart, Helsingør, Herning, Køge, Holstebro, Ishøj, Rønne, Haderslev, Lystrup, Taastrup, Holbæk, Nakskov, Ringsted, Farum, Stenløse, Ballerup, København, Solrød Strand, Kalundborg, Jyllinge, Horsens, Ikast, Rødovre, Roskilde, Albertslund, Hedensted, Vanløse, Aalborg, Vordingborg, Glostrup, Odder, Nykøbing Falster, Viborg, Sønderborg, Greve, Herlev, Åbyhøj, Nyborg, Korsør, Silkeborg, Randers, Vallensbæk, Værløse, Hillerød, Fredericia, Hobro, Søborg, Slagelse, Hedehusene, Nørresundby, Højbjerg, Thisted, Odense, Svendborg, Nærum, Hørsholm, Gentofte, Haslev, Gladsaxe, Charlottenlund, Frederikshavn, Hjørring, Kolding, Grenaa, Brøndby, Valby, Virum, Varde, Ølstykke, Dragør, Brønderslev, Rudersdal, Skanderborg, Vejle, Aarhus, Allerød, Aabenraa, Skive, Brabrand, Hvidovre, Esbjerg, Brønshøj, og Frederikssund, .

Afhentning af sækkevogn til trapper er en mulighed i samtlige områder af Danmark: Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark, Vestjylland), Fyn (Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn) og Sjælland (Vestsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Lolland, Amager, Nordsjælland, Østsjælland, Bornholm, Falster).

Når man ser på søgedata står det tydeligt, at online shoppere som regel kigger efter bl.a. sækkevogn til trapper tilbud og billig sækkevogn til trapper. Derudover oplever vi ofte internet shoppere søge eksempelvis sækkevogn til trapper priser, sækkevogn til trapper online og køb sækkevogn til trapper, plus de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Bygma og 10-4.

Find den bedste pris på sækkevogn til trapper

Det er jo efterhånden virkelig simpelt for købere at vurdere tilbud på billige sækkevogn til trapper online i blandt diverse internet outlets, og til tak har massevis af e-butikker ikke kunne lade være med at nedskære prisen på sækkevogn til trapper betragteligt, og i øvrigt garantere levering uden betaling.

Trods dette kan det imidlertid vise sig lønsomt at inspicere flere internet firmaer efter udsalg og tilbud på sækkevogn til trapper online inden du shopper, således at man er garanteret at skaffe sig den skarpeste pris. Kig ikke bare på de store byggekæder som XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Harald Nyborg og 10-4.

Du bør ikke desto mindre være obs på, at hvis en online webshop frembyder billige sækkevogn til trapper online til en udsalgspris der virker uforståeligt favorabel, så bør det ofte være en varsel om en fup internet butik. Kortbestillinger er trods alt omfattet af Indsigelsesordningen, hvilket støtter køberen imod uærlige internet butikker.

Vi tilråder køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed burde du overveje en afdragsløsning som f.eks. ViaBill, når du har i sinde at honorere omkostningerne til sækkevogn til trapper af flere omgange. Det foreslåes som regel i online nichebutikker, men sjældent de velkendte byggecentre som fx Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, 10-4, Stark og Jem og Fix.

Ses der på statistikkerne står det klart, at netshoppere jævnligt kigger efter blandt andet sækkevogn til trapper online og sækkevogn til trapper tilbud. Man ser derudover typisk online shoppere efterspørge bl.a. billig sækkevogn til trapper, sækkevogn til trapper priser og køb sækkevogn til trapper.

Se nærmere på nuværende kunders vurderinger

Trustpilot tilbyder dig altid gavnlige chancer for at udforske flere forhenværende kunders ratings og af den grund kan det være til hjælp, at du eksaminerer e-butikkens kritik inden du køber billige sækkevogn til trapper online.

Facebook tilbyder dig på samme måde temmelig fantastiske metoder til at få indtryk af e-butikkens kundetilfredshed. Tilmed møder vi mange online forretninger hvor man kan udforme en anmeldelse af virksomhedens service, som også kan benyttes til at afveje hvor glade kunderne er.

Forud for at folk handler billige sækkevogn til trapper online i en internet butik bør man ideelt set få overblik over e-butikkens forretningsvilkår, det er dog uden tvivl ikke super interessant, i særdeleshed på de udbredte byggekæder som Bauhaus, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Bygma og XL-Byg.

En anden mulighed kan derfor være at se hvorvidt webshoppen er tilsluttet e-mærket, da det typisk er en angivelse af at online forretningen opfylder den officielle danske lovgivning, tillige med at hjemmesiden undertiden evalueres af specialister som forstår de gældende regulativer.

Det giver dig genvej til support, hvis du møder besvær i forbindelse med din ordre på sækkevogn til trapper. Desuden kan det anbefales at køber er på vagt for de mest betydningsfulde bestemmelser der er gældende for bestillingen af sækkevogn til trapper online, for eksempel den returrettighed internet shoppen garanterer.

Her er det tilmed relevant, at man til enhver tid sikrer sin købsbekræftelse, så man fremadrettet kan dokumentere sin bestilling af sækkevogn til trapper, hvad end man handler fra XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, 10-4, Stark, Bauhaus, Jem og Fix eller Bygma.

Jens gav 5 stjerner

Rigtig hurtig levering.

Anna D gav 4 stjerner

Super hurtigt leverance.

Inge gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Helle S gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

9 tips til online shopping
1Fragtperioden kan i nogle tilfælde være yderst vigtig når du behøver dine nye varer straks, så i det øjemed er det rigtig meningsfuldt at man dobbelttjekker den estimerede leveringsdato for sækkevogn til trapper. Masser af internet webshops tilsiger billig levering efter en enkelt hverdag på deres primære varenumre, som alligevel antager at der bestilles før et angivent klokkeslæt.
2En hel del internet firmaer foreslår nu en række forskellige billige muligheder for fragt til sækkevogn til trapper. Den mest moderne er p.t. at få leveret til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter produkterne når du har tid. Denne er jo ultra ukompliceret, samt typisk ligeledes den mest betalelige mulighed for fragt.
3En hel del e-forretninger i Danmark lover fragt uden beregning på sækkevogn til trapper, men typisk er det betinget af at du handler for et præcist beløb. I øvrigt må man udse dig den mindst kostelige leveringsform, hvilket i mange tilfælde er at få kørt din bestilling til et udleveringssted. Den bliver mange gange samtidig virkelig praktisk. Den mest prisbevidste fragtform er uden tvivl selv at hente pakken.
4Generelt anbefaler vi at efterse hvorvidt internet firmaet er e-mærke tilsluttet, grundet at det generelt er en sikring om at online forhandleren accepterer de danske retningslinjer, tillige med at internet webshoppen løbende evalueres af specialister der kender til vedtægterne på området. Inden nogen handler billige sækkevogn til trapper på en internet forhandler kunne de for at være på den sikre side løbe igennem webshoppens forretningsvilkår.
5Generelt foreslår vi bestillinger med kort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er omsluttet af en vedtægt, der forsvarer folk overfor uoprigtige online webshops. Som en anden løsning kunne du bruge en løsning på afbetaling fra fx ViaBill, hvis du higer efter at dække prisen over tid.
6Det er i dag ultra ukompliceret for enhver at analysere priser online på billige sækkevogn til trapper i blandt flere online virksomheder, og med det motiv præsterer flertallet af internet forretninger i Danmark portofri levering. Trods dette kan det alligevel vise sig tiden værd at kigge forbi indtil flere firmaer på nettet efter rabat og tilbud forinden du handler, så du er sikker på at modtage den laveste pris.
7Forinden nogen køber billige sækkevogn til trapper hos en shop på nettet kan man faktisk tyde webbutikkens regler, dog er det naturligvis ikke særlig sjovt. For øvrigt er det fornuftigt at køberen er klar over de mest relevante bestemmelser der har betydning for bestillingen af billige sækkevogn til trapper online, som eksempelvis den returpolitik online virksomheden tilsikrer.
8Den mest letkøbte mulighed for fragt vil i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne, men den mulighed betinges af at du befinder dig med kort afstand til e-firmaets adresse. Den form for fragt er usædvanlig aktuel om du mangler sækkevogn til trapper lige om lidt. Alternativt så garanterer visse forhandlere på nettet fragtfri levering, men for det meste er det så nødvendigt at man indkøber for en fastsat sum.
9Trustpilot tilbyder dig fuldt ud fine chancer for at analysere en hel del andre køberes betragtninger og af den grund er det klogt, at du efterforsker internet selskabets omtaler forinden du handler billige sækkevogn til trapper online. Facebook yder også uden sammenligning passende metoder til at få indtryk af netbutikkens popularitet.